עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Klayhamn,

אהלן - הקדמה קצת ארוכה כרקע - ולאחריה השאלה עצמה. מי שרוצה לדלג - סימנתי היכן היא. אז, אחרי שמת לי לוח האם (עשר שנים אחרי רכישת המחשב ב-2013) החלטתי לקנות מחשב חדש במקום לנסות להציל את הקיים (בכ-1000 שח ללוח ישן תואם 4770K I7). אני די סגור כבר על המעבד שארצה (13700F לצורך העניין, למרות ששוקל גם AMD), המארז, ויתר הדברים - ההתלבטות העיקרית שלי היא לגבי כרטיס המסך. כיום אני עם R9 270X RADEON - שעדיין עובד - ותפקד לי לא רע בכלל לכל המשחקים ששיחקתי: OVERWATCH 1 & 2 DIABLO PATH OF EXILE LEAGUE OF LEGENDS MTG: ARENA, RUNETERAA, ואפילו WITCHER 3 הוא הריץ יחסית סביר למרות שלא ממש השקעתי במשחק …

2. אם יש משהו ממש טוב ששווה להוסיף עוד קצת בשבילו אז עד 300 ש"ח. שיחקתי אצל חבר ב-wolfenstein עם כרטיס גיפורס 8600GT ומעבד core duo שעבר המהרה ל-3 גיגהוהגרפיקה והמשחקיות הייתה ממש טובה. אני צריך המלצה לכרטיס שיהיה בעל אותם ביצועים או אפילו טובים יותר. יש לי לוח אם של גיגבייט דגם GA-G41M-ES2L מעבד E5300 זיכרון 2 גיגה תודה.

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  3. Started by grouchy,

שלום לכולם, קונה מחשב חדש וזקוק להמלצה על כ.מסך. שימושים: מסך 19", משחקים כ- FIFA,NBA , חיבור ל-TV לצפייה בסרטים. אשמח לשמוע את דעתכם.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  4. Started by gforce,

האם כדי לקנות כרטיס טלוויזיה בחו"ל ? אם כן איזה כרטיס כדאי ( אני רוצה כולל שלט ) ? האם אפשר לחבר אותו בנוסף לחיבור של הכבלים (כבלים אנלוגים) ?

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  5. Started by MACHO1234,

תקציב בין 300-400 שקלים למשחקים עם גרפיקה תלת מימדית כבדה. חנות איבורי- אין העדפה ספיצפית לnvidia או AMD ,תודה יהונתן.

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  6. Started by sam1441,

היית ממליץ על הכרטיס הזה? (חשוב לי שיהיה שקט מאוד, ולמרות שאני לא משחק תמיד, אני לא רוצה לקבל שגיאה מבאסת כשארצה לשחק יום אחד, כמו הכרטיס הנוכחי שלי READON 9000) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130062 זה קיבל הכי הרבה ביקורות חיוביות שם (700!) וזכה שם בפרס כמוצר הטוב ביותר נדמה לי.

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  7. Started by rageman,

הכרטיס המסך הנוכחי שלי הוא GEforce4 mx440 אני זקוק לכרטיס מסך מכובד שיתמוך ב B&W2, fable ובמשחקים הבאים שיצאו לפחות בשנתיים הקרובות. יש לי 256RAM ולוח אם P4S533 Asus BIOS: ASUS - 42302e31 Award Modular BIOS v6.0, 04/18/03 יש המלצות? תודה לכל העוזרים

• 39 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by RVD,

יש לי אפשרות להביא כרטיס מסך מארה"ב... על איזה כרטיס אתם ממליצים עד 400 דולר? תודה מראש נ.ב - הכרטיס צריך להיות מיועד ליציאת pci-e

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  9. שלום לכולם, אני יוצא מנקודת הנחה שכבר נמאס לכולם לקרוא את השאלה הזו, ולפני שפירסמתי את הת'רד עשיתי חיפוש מקיף בפורום, אבל לצערי עדיין לא מצאתי תשובה, אז סליחה מראש... אחי מעוניין לקנות כרטיס מסך למחשב P4 2.4Ghz עם 512MB DDR. הצורך בקניית כרטיס עלה לאחר קניית GTA SA, שפשוט לא עולה על הכרטיס OB הנוכחי שלו. השאיפה היא להוצאה כמה שיותר קטנה (כמובן...) אבל אני מאמין שסביב ה-600 ש"ח (פלוס-מינוס) לא ירתיעו אותו. חשוב שהכרטיס יהיה בממשק AGP. ראיתי כמה המלצות ל-9550 והמחירים שלו נוחים מאוד, ואפילו יורדים דרומה מה-400 - כיצד כרטיס כזה, בשילוב עם המערכת שהוזכרה לעיל, יתפקד מול משחק כדוגמאת GTA החדש? האם יש המלצות נוספות? שוב סליחה על שאלה שבטח נשאלת פה חדשות לבקרים ותודה מראש על העז…

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  10. זה צריך להיות של נוידיה. מפרט מחשב : מעבד CORE 2 DUO 2.6 זיכרון 2 גיגה (לא זוכר את התזמונים שלו) לוח אם של אסוס (לא יודע איזה דגם אבל ניתן לשדרג לו מעבד קווד) נראה לי שזה או ה-8800GT או ה-8800GTS 320, מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  11. Started by flounder12,

שלום לכולם כרטיס המסך שלי קרס עושה הרושם וכרגע המחשב בקושי מתפקד לכן אני זקוק בדחיפות להמלצה. אני משחק במשחקים שדורשים ביצועי כרטיס מסך לעיתים נדירות אבל הייתי רוצה כרטיס מסך שיוכל לתפקד בצורה טובה במידה ואני אכן משחק. לדוגמא APB, XCOM enemy unknown Fifa). אינני רואה סרטים באמצעות המחשב. ענה המליצו לי על כרטיס מסך מתאים בטווח מחירים של 400 עד 800 ש"ח רצוי מKSP אני לא ממש מבין בנושאי חומרה. יש במציאון של KSP כרטיסים דומים לשלי האם לרכוש אחד מהם ואם לא מה כן הייתי ממליצים במסגרת התקציב והדרישות. תודה מראש Asus GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI PCI-Eב405 ש"ח כרטיס מסך מציאון Gigabyte GTX460 OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E ב480 ש"ח מפרט מסך LG W2261VP LCD רזולוציה מקסי…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום רב אני מעוניין בכרטיס מסך הכי טוב שיש בתקציב של עד 500 ש"ח. אני לא פריק של משחקים כך שאני לא צריך כרטיס יקר יותר מ-500 ש"ח. להלן המפרט שאני מתכוון לקנות: Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore Box AM248DCB Asus M2A-VM Raidmax APEX 2x120mm No PSU FSP Basic SI 400W ATX400-PNR 120mm + Satax2 P.PFC Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black Microsoft Multimedia Keyboard מערכת הפעלה XP HOME גרסה אנגלית תודה

• 10 תגובות
    • 706 צפיות
  13. אני מעביר את הכרטיס GTX260 ממחשב ישן למחשב חדש ולכן אני צריך למצוא לו מחליף. כיוון שהמחשב יעבור לייעוד של מחשב שני ולא למשחקים בכלל, אין לי צורך בכרטיס שכזה ואני יכול להסתפק במינימום הסביר. המפרט כולל Q9550 4GB RAM והכרטיס ישמש בעיקר למולטימדיה... תקציב של 200 ש"ח נראה לי די והותר. אני מעוניין שהכרטיס יהיה גמיש בסוגי החיבורים שלו ככל שניתן. המליצו לי לפני מס' חודשים באיזו חנות על Sapphire ATI Radeon 5450 1GB GDDR3 HDMI. אשמח לשמוע עם ההמלצה עדיין רלוונטית או שמא יצא כרטיסים חדשים יותר שמומלצים גם הם. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  14. שלום, אז היום גיליתי שהרעש של הפלסטיק המתפצח ששמעתי אתמול היה מהמאוורר האמצעי של הכרטיס מסך. זה קרה אחרי שניקיתי את המחשב עם ספריי לחץ אוויר ייעודי (וחיכיתי שעה לפני שהדלקתי אותו לאחר הניקוי)... gigbyte gtx570 נתן עבודה בשנים האחרונות והריץ פחות או יותר מה שאני צריך בלי בעיות.( overwatch בהגדרות בינוניות וWoW על גבוהות עם 60 fps ) לאחר התקלה המשחקים יורדים ל20 FPS אחרי דקה של משחק... מחפש את הכרטיס הכי משתלם בתקציב של 500+- יש לי לוח אם Intel DP67BA, וi5-2400 3.1 ghz חשבתי על radon rx 460 oc מKSP שעולה 490 או על r9 280 vapor-x oc שמישהו מוכר יד שנייה פה באתר ב460 אשמח להמלצות

15. שלום לכולם וחתימה טובה לאחרונה אני נורא לא מרוצה מהתפקוד של כרטיס המסך המזדקן שלי (R8500LE) וכנראה שהקשיש עשה את שלו, בהצלחה חסרת תקדים לפי דעתי =) מערכת נוכחית: AXP 2500+ Gigabyte GA-7N400-L1 Samsung 512MB DDR 400 Original 160GB WD (80*2) ספק שהגיע עם המארז Aopen H600B ספק של 300W ViewSonic P97+ (19") והכרטיס הנוכחי כאמור R8500LE עכשיו במכיוון שמפאת בעיות תקציב אין ביכולתי לקנות מחשב חדש לגמרי... אסתפק כעת בכרטיס מסך בלבד... כאשר בעתיד הקרוב אחסוך טיפה לאולי עוד 512 זיכרון חשבתי על הX800GTO2 בגסרת AGP... ששמעתי שעליו ניתן לבצע סופטמוד ולהפוך אותו לכרטיס שלא מתבייש בעצמו בכלל =) האם הסופטמוד המדובר אפשרי בגרסת AGP? האם הוא אפשרי על מערכת כמו שלי? בכלל הספק …

16. שלום לכולם, אני מעוניין בהמלצה על כרטיס מסך PCI-E באזור 700 ש"ח ליישומים גרפיים כבדים יחסית ובחלקם יש רינדור בזמן אמת. לדוגמא: AutoCAD, Rhino, SolidWorks, ArcGIS, PhotoShope... המחשב לא אמור לשמש כמכונת משחקים אלא כמחשב ביתי עם יכולות גראפיות גבוהות. הפלטפורמה עליה מורכב הכרטיס היא: AMD 64 3500 Gygabyte Ga-K8NF Ultra Twinmos 1024 MB DDR 400 ברור לי שזהו תקציב נמוך יחסית לכרטיס גראפי אבל... זה מה יש. אם תוכלו להתייחס גם ל- Ati X1600 זה יהיה מצוין. אשמח לשמוע המלצות על כרטיסים אפשריים והם יכולים להיות גם יותר זולים מתקרת התקציב במידה ואין משמעות לשיפור הגראפי. בנוסף, אם יש למישהו ידע לגבי הפיכת כרטיסים של Nvidia לתואם Quadro FX יהיה לי מעניין לשמוע... באותה הזדמנות, אני מ…

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  17. התוכנות שאני צריך שיעבדו על המחשב הן : illustrator flash indesign freehand אין לי מושג איזה כרטיס לקחת. 500 שקל זה מעט מדי ? תודה מראש למגיבים!

18. טוב אז ככה, יש לי הזדמנות כנראה לשדרג את הכרטיס מסך שלי בעוד כשבועיים (גם את הספק ככה שאני מכוסה גם מהבחינה הזו). לפי מה שאני מבין כרטיסים חדשים לא צפויים לצאת בזמן הקרוב, החברות הוציאו את הכרטיסים שלהם לזמן הקרוב ולכן זה נראה לי כמו אחלה זמן לשדרג. התקציב הוא עד 1000 שח אומנם אבל זה כי אני יכול להוציא 1000 שח, אבל אני יותר מעוניין בכרטיס בסביבות 600 שח, לא בא לי להוציא את כל הכסף שיש לי על כרטיס מסך אלא אם זה ממש שווה את זה. מבחנתי הדגש הוא על יחס של ביצועים למחיר שיהיה הכי טוב שאפשר ויכולות OC טובות, אפשר לראות דוגמא מהמעבד והכרטיס מסך הנוכחיים שלי, שניהם בעלי יחס ביצועים מצויין ולמשל הכרטיס מסך לקחתי GT ולא פרו כי עם OC פשוט עברתי תדרים של PRO וככה חסכתי 100 שח, אז משו…

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  19. Started by Bigotry,

אהלן חבר'ה! אני בטוח ששאלו פה כבר מיליון פעם ואתם בטח מתעייפים כבר אבל: אני זקוק לכרטיס חדש וחזק, עד 1500 ש"ח בערך. המפרט של המחשב שלי הוא: לוח אם: MSI 915G Neo2 מעבד: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz זיכרון ראם: 2GB חשבתי על ה Nvidia GeForce 7950GT בעיקר, ופחות על ה 8800 כי הם יקרים מאד... השאלות הן: 1. האם כדאי לקנות עכשיו את הכרטיס או שבקרוב הולכים לרדת המחירים משמעותית ושווה לחכות ולקנות את ה8800 בבמחיר דומה או את ה 7950 במחיר נמוך יותר? 2. איזה כרטיס יתאים לי יותר? תוצרת Leadtek או gigabyte, או משהו אחר? 3. האם כדאי ללכת בכלל על משהו מהכרטיסים של ATI באותו המחיר בערך? מחכה לתשובה, תודה רבה מראש (: [br]פורסם בתאריך: 9.02.2007 בשעה 12:02:44 שכחתי להזכיר שמדובר על PCI EXPRE…

• 11 תגובות
    • 787 צפיות
  20. Started by ps2 gamer,

יש לי פליסטיישן 2 ואני רוצה לחבר אותו למסך של מחשב. אני מתלבט בין מסך crt למסך lcd. ממה שראיתי מסכי lcd הם טובים יותר (התמונה יפה יותר) אז רציתי המלצה למסך שיראה את התמונה שהפליסטיישן נותן הכי טוב שאפשר (אני מעוניין ב17") אין לי הרבה כסף... אז בבקשה לא יקר מידיי. תודה רבה מראש

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אחרי שהבנתי שאין לי מה לחפש LCD שיתאים לצרכים שלי, הגיע הזמן לבקש המלצות למסך CRT מתאים. אני מתעסק הרבה בעיצוב גרפי לרשת (פוטושופ ופלאש לדוגמא) וגם משחק כמובן. אשמח מאוד להמלצות על מסכים. התקציב יכול להגיע עד 3000, למרות שאני ממש לא מאמין שיש צורך בסכום הזה. בעיקרון אני מחפש מסך 17 ואולי 19. (פשוט לא נראה לי שיש לי מקום על השולחן ל19, אני עוד צריך לבדוק את זה) דבר מאוד חשוב: אנא ציינו את גודל הנקודה במסך שאתם ממליצים עליו, ואם אפשר גם את הרזולוציה המקסימלית שלו וקצב הרענון בה. תודה, LazyBoy

• 17 תגובות
    • 979 צפיות
  22. Started by ruler,

שלום לאחרונה , מסך המאג הישן (6 שנים בערך) שלי התחיל להיות ורוד (למה כל המסכים ניהים ורודים כשהם מתחילים להתיישן?) וזה ממש מעצבן תעיניים. אז החלטתי לקנות מסך חדש כנראה 15 אינץ' (הבנתי שב lcd 15 זה כמו בסיארטי 17 כן?) . השימוש הוא סרטים ומדי פעם גם משחקים אז חשוב גם שיהיה זמן תגובה נמוך . יש לציין שאיני צריך רמקולים בתוך המסך. ועוד שאלה אחת קטנה לקראת הסוף:האם ההבדל בין חיבור dvi לחיבור הרגיל באמת מורגש?אם כן אז אנא המליצו לי על מסך עם dvi וחיבור רגיל (שכרגע שחכתי איך קוראים לו...) כי עכשיו יש לי ג'יפה שתומך רק בחיבור הרגיל. תודה!

• 31 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום לכולם, חיפשתי בפורום משהו שיתאים לתקציב שלי ולא מצאתי לכן פתחתי דיון חדש. אני זקוק למסך דק בתקציב של 1600 שקל ( לא יותר). המסך מיועד ל: 1. גלישה באינטרנט. 2. ממש קצת משחקים ( אבל ממש קצת וגם לא הכי חדשים). 3. צפייה בסרטים. אנא אם ניתן להוסיף גם חוות דעת למה המסך הוא טוב או לא טוב . תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by asili,

שלום לכם אני בעל מסך מאג DJ707 ששירת אותי נאמנה מזה כ 6 שנים וברצוני להחליף מסך למסך 19 אינץ איכותי כדי שאוכל להנות מהמחשב היחסית חדש שלי יש לי כ 1800 שקל פלוס מינוס ופה אני צריך את עזרתכם איזה מסך הכי כדאי לקנות? חשוב להדגיש שאני רואה מסך שישירת אותי הרבה שנים ואני משחק הרבה אז חשוב לי איכות המסך מי יודע אולי אני דברים אחרים עם מסך 19 חדש ועם הרידאון 8500 שלי :P

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by iCeCuBe,

נדפק לי המסך וכרגע אני כותב דרך הטלויזיה. על איזה מסכי 17,19 אינץ שטוחים CRT אתם ממליצים במחירים של 1000-2000? מה אתם חושבים על החברות IIyama,MAG ו-LG? חשוב לי לדעת לגבי MAG ו-LG כי חלק מהעולם אומר לי על MAG זה המסך הכי טוב וחלק אומר לי זה חרא של מסך, כנ"ל על LG FLATRON. תודה מראש, זה מאוד חשוב כמו שאתם בטח יודעים לקנות מסך טוב.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.