עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש עם הכרטיס 8800GTS עכשיו יש שני גרסאות , אחד עם ה-320 מגה, והשני עם ה-640 מגה... ההבדל במחיר ביניהם הוא בערך 400 שקל... מה ההבדל בין השניים? הוא מצדיק את ההשקעה בהוא עם ה-640 מגה? תודה רבה *בלי קשר לזה... LEADTEK הם חברה טובה? כי ראיתי שה8800 שלהם הוא דיי זול... הוא שווה את הכסף?

• 11 תגובות
    • 807 צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לקנות את הכרטיס הנ"ל בגירסה רגילה ומוצלחת. ראיתי את הכרטיס הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~CGNX-XP982DD~8~0.htm המחיר מעולה ואחריות ל-3 שנים. מה דעתכם? שאלה חשובה! האם הכרטיס יכנס למארז MID של ENERMAX מדגם CHAKRA ? המארז: http://www.enermaxusa.com/catalog/product_info.php?products_id=99 הרזולוצייה כרגע 1366X768 עם שימוש בפילטרים.. לוח אם - GIGABYTE - GA-P35C-DS3R מעבד מרובע על 3200MHZ ספק ENERMAX 535 FMA2 לא מסתפק בביצועי medium.. מחפש HIGH תודה לעונים!

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  3. יש לי כרטיס מסך bfg gtx 280 oc וכרטיס מסך gigabyte ge force 9500gt רציתי לדעת אם אני יכול לשים אותם ביחד במחשב שלי בלי חיבור SLI מפרט מחשב: מעבד: intel core i7 920 לוח אם: asus p6t ספק: hec 550w זיכרונות: 10gb 1333 בבקשה שרק מי שמבין יענה.

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  4. Started by moshel7,

קיבלתי את ה- inno3D GeForce 9600GT 512MB DDR3 OC PCI-E אבל ב-CONTROL PANEL אין לי דרך לעקוב אחר טמפרטורת הכרטיס איך אני מוצא את הפונקציה של טמפרטורת כרטיס-המסך? האים יש תוכנה של NVIDIA שמראה את הטמפרטורה בכרטיס זה?

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  5. היי, יש לי כרגע עך המחשב את ה3D Prophet 4500 tv out המבוסס על קיירו 2 ועושה עבודה מצויינת אבל חסרים לו יותר מידי פרימיים במיוחד במשחקים חדשים חשבתי לשדרג אבל רק אם זה שווה את זה כרגע ושמתי את עיני על ה Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 64MB השאלה היא כמה הבדל סביר להניח שאני אראה במשחקים? עוד שאלה היא האם שווה אולי לחכות עוד איזה חודש עד לירידת מחירים אם צפויה אחת? ועוד חודש וקצת תהיה לי אפשרות לקנות את הכרטיס באנגליה אם זה יותר זול.. מה אתם ממליצים?

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  6. Started by bell,

היי, רציתי לדעת אם יש הבדל ביצועים בין הגרסה הראשונה של rtx 3080 לבין הגרסה עם ה lhr לגיימינג כבד תודה מראש שואל על evga ftw3

7. Started by KaPuT,

היה לי 4850 והוא לא היה מספיק.. כרגע אני דיי סגור על 4870 1GB sonic אז אם יש הצעה אחרת אני אשמח לשמוע המפרט הוא E7300@3.33 2 GB RAM P5Q DLX HX 520

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  8. Started by audigy,

http://www.sigmadesigns.com/support/download_xcard_win2000_xp.htm

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  9. Started by blackbimer,

או קיי אז ככה קודם כל יש לי תקציב של גג 550 ש"ח חשבתי ללכת על הרדאון 9550 שהבנתי שהכי טוב לתקציבי ויתר טוב מה9600 אס אי וה5500...... ואז פתאום נזכרתי לי שיש לי דוד בניו יורק שבא עוד שבוע לארץ... השאךה שלי היא האם עניין החומרה וזה זה יעשה בעיות כלשהן..? ומצאתי כאן באתר בטרד נוסף אתרים של חנויות בניו יורק השאלה שלי היא האם החנויות האלה גם אפשר לבוא ולקנות את המוצר ללא הזמנה כדי שדוד שלי ילך ויקנה ולא יסתבך בהזמנות ושטויות.. האתרים הם : http://www.newegg.com http://www.pricewatch.com/ אם מישהו מכיר עוד חנויות אפילו אם כתובת או ידע כלשהו על חנות זולה שהתקציב שלי יכסה אני ישמח אם יגיד ! סתם תיראו מצאתי כרטיס רדאון 9600 פרו ב 125 דולר של פאורקולור.... הגיוני?? שווה? http://www.…

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  10. יש לי HD4850 של PALIT בלי OC סטוק לגמרי ושאני משחק באינטרנט אז יש לי FPS נמוך (ממוצע של 65-70) ואנשים אחרים עם כרטיסים יותר חלשים כמו HD4370 או NVIDIA9800GT אומרים לי שהם משחקים על ההגדרות הכי גבוההות ויש להם באזור ה 140-160 FPS חשבתי שזה קשור לזה שאני משחק על וונסאוס XP ושהם שיחקו על VISTA אז התקנתי VISTA עם דירקטקס10 ועדין הFPS יחסית נמוך יש לי אינטרנט 10 מגה אז זה לא קשור לפינגים וכל זה.

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  11. Started by yakir8,

שלום הציתי לדעת באיזו טחנולגיה הכרטיס הזה GeForce 6600GT (500/1000) 128MB DDR-III 128bit 8-Pipes PCX - Leadtek WinFast TDH retail - 2Y Warranty הוא נמצא במפרטים מומליצים הוא AGP או PCI-Express תודה לכול העונים

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  12. Started by KF,

שלום לכם.. יש לי כרטיס מסוג: ATI RADEON 9600XT 128MB בזמן שאני משחק באיזה משחק שמתי לב שהכרטיס מגיע לטמפ 62 מעלות... האם זה בסדר ? האם הכרטיס יכול להישרף בקרוב ? המאורר של הכרטיס מסך לא פועל כבר כמה חודשים טובים ובנתיים לא קרה כלום.... בכל מקרה עוד פחות מחודשיים אני קונה כרטיס מסך חדש... אז אני לא מתכוון להשקיע בכרטיס הנ"ל קירור... אז האם הכרטיס מסך הזה ישרוד בלי המאורר ועם 62 מעלות בזמן משחק ? תודה...

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  13. חברה, רציתי לדעת איך כרטיס המסך - GeForce 7100/ nvidia nForce 630i אני לא כ"כ מבין בכרטיסי מסך וכל זה.. רציתי לדעת אם הוא טוב או לא וכל מיני המלצות והערות עליו.. בנוסף אני קונה מחשב לחבר והוא לא ממש משחק הרבה אני רוצה להביא לו כרטיס מסך בסיסי שנגיד המשחק הכי חדש אצלו יהיה gta san andreas בסביבות האיכות הזאת כרטיס מסך בסיסי כמו - Radeon HD 4670 512MB GDDR3 HDMI יספיק לו?! תודה רבה לכםם דרך אגה היום הצטרפתי לאתר מקווה שתעזרו ליי...

14. שלום, רציתי לשאול אם אני מחבר שני מחשב לכרטיס מסך אחד, אני מקבל את אותה התמונה פעמיים או שלכל מסך תצוגה שונה? למשל - מסך אחד עם משחק ומסך אחד עם אינטרנט? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  15. Started by Magiclog,

היי , יש לי חבר שזה המפרט שלו: דגם מעבד: קור 2 דו אינטל E7,500 לוח אם: אינטל G-31 זכרון: 4GB 2X2GB DDR2 800 דיסק: 250 SATA2 כרטיס מסך: NVIDIA 7050 (PCIX) כרטיס קול: 701 H-D כרטיס רשת: 1GB + אלחוטי לא כל כך הצלחתי להוציא ממנו את הדגמים של הכרטיס מסך\זכרונות וכו... לפי מה שאני יודע,הכרטיס מסך הנוכחי שלו הוא מובנה. העניין הוא שהוא רוצה לשחק במשחק כמו Skyrim - על דרישות סבירות,שיציג כמו שצריך התקציב שלו זה בסביבות ה500 ש"ח. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  16. Started by ShayGTi,

כיצד אפשר להגדיר עם הכרטיס הזה DUAL DISPLAY, אם בכלל? זאת אומרת שאוכל לראות סרט במסך טלויזיה ולעבוד על המחשב במסך המחשב? ניסיתי לעשות CLONE ולראות את המסך על המחשב והטלויזיה אבל מה שקורה זה שהמסך בטלויזיה נמתח מחוץ לגבולות שלו. איך אפשר לסדר שבמסך של המחשב תהיה רזולוציה של 1280X960 ובטלויזיה 1024X768? עכשיו שאלה לגבי הביצועים של הכרטיס: עשיתי בדיקה עם 3D MARK 06 וקיבלתי את התוצאות הבאות (תמונה): http://img504.imageshack.us/img504/7456/3dmr20907yf6.jpg האם התוצאות האלה טובות יחסית למפרט שלי? אני מתכוון להוסיף בקרוב עוד ג'יגה זיכרון למפרט הזה, האם יהיה שיפור ניכר או שהמעבד יתקע אותי?

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  17. Started by asili,

אני עובד על 1200X1024 ב 90 ריפרש רייט ולמוניטור יש TIMING של 85 ריפרש ריט לכן כל פעם שאני יוצא ממשחק אני צריך לכוון שוב את ההגדרות של התצוגה נמאס לי@

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  18. תהנו http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=375849&sid=127

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  19. Started by AcidBurn10,

שלום חברים מישהו יודע קיים כרטיס מסך PCI עם יציאת TV-Out ?? (הכי זול שיש ) או אפילו כרטיס tv-out בלבד (כמו כרטיס USB2 ל-PCI ) תודה?

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  20. Started by skyfire,

פתחתי היום בבוקר את המחשב והמסך היה מלא artifacts, אבל מיהרתי אז פשוט סגרתי את המחשב והלכתי. חזרתי לפני חצי שעה... פתחתי את המארז וגיליתי שהלהבים של הכרטיס מסך על הכרטיס קול :'( מזל שיש לי רדאון 8500 זרוק במגירה, אבל תודו שזאת דרך די מצחיקה לגלות שנדפק כרטיס. עכשיו הדילמה האם להשקיע באיזה silencer או לקנות איזה כרטיס מסך AGP עם directx10 שבטח יצא עוד *כמה* חודשים.

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  21. איזה כ.מסך יכול היום להריץ משחקים על גרפיקה הכי גבוה הx1800 gto יכול כי אני רוצה מחשב טוב אבל יש לי תקציב של 4500 -5000 שקל אבל רצוי 4500 ו אני רוצה לשחק במשחקים בגרפיקה הכי גבוה

• 12 תגובות
    • 806 צפיות
  22. Started by oded15,

אוקיי אז יש לי בעיה אני מנסה להתקין כרטיס מסך ובהתקנה זה רושם לי SETUP FILED TO RUN INSTALLATION תודה לעונים בבקשה כמה שיותר מהר

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  23. Started by Danniel,

עלויות בארץ מעל 2400

24. Started by Nitro,

אז תקשיבו, זה מדהים, אבל יש 2 דגמים שמסומנים 786FD. אחד מהם בא עם מכסה אפור על גב המסך עד לתחתיתוו, ואחד לא דומה לו אפילו. שלי הוא השני. בכל אופן, לא אוכל לתת יותר מדי מידע עליו, אבל מי שמכיר את המסך, ויודע על מה אני מדבר... חושבים שהוא מסך איכותי? יתאים למשחקים? תודה. נדב.

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  25. Started by hotshot,

שלום לכולם, האם משתלם לבצע SLI אוCF (להשגת ביצועים טובים יותר למשל לגיימינג)? למשל, יצא לי להבחין שבמחיר של כ-1500ש"ח אפשר לקנות כרטיס מסך יחסית חזק כמו: Sapphire ATI Radeon 5850 Toxic 2GB GDDR5 HDMI או לחלופין (ב-100ש"ח פחות) לעשות CF של שני כרטיסי: Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X ולקבל כ-35% יותר בביצועים (כמובן שיש הבדל בהספק הנדרש ובטמפ' לרעה במקרה של SLI/CF). אשמח אם מישהו יוכל להרחיב בנושא כגון: כדאיות, האם אפשר לעשות SLI/CF עם כל זוג כרטיסים (כמובן שמאותו סוג ATI/nVidia), הבדל טכנולוגי (כי הרי מדובר בכרטיסים ישנים יותר לעומת כרטיס חדיש), דגשים למי שעושה SLI/CF מבחינת ספק כוח, מארז ואוורור וכל טיפת מידע אחרת שאפשר להוסיף. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים