עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by mihFir,

אהלן, אני קונה מחשב חדש ויש לי אפשרות לקחת את ה8800GTX או של GIGABYTE או של leadtek, רציתי לשמוע האם יש הבדל משמעותי בינהם, ומה יותר עדיף. תודה.

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  2. זה די דחוף, אז אני אודה לכם מראש אם תענו בהקדם יש לי תקציב לא גדול במיוחד למסך, אז אני ארשום לכם כמה התלבטויות שלי ואשמח אם תגידו לי מבין כל אופציה מה הכי עדיף ומה הכי עדיף בכלליות 1. ?19''V.M. Pro1451? או MAG ?19'' 996 PF? 2. Mag 17 CRT 796 FD2 או LG 17 FLATRON F700P 3. אחר(בפחות או יותר אותו תקציב) אני ממש לא מבין במסכים, אשמח אם תסבירו לי ותתנו מילה או שתיים(זה די דחוף,צריך להזמין מחר) תודה

• 11 תגובות
    • 773 צפיות
  3. שלום, לאחרונה הופיעו על המסך שלי שני כתמים בצידו הימני. המסך לא היה דלוק זמן רב, ובדר"כ הרמקולים הם לא לידו, אולי למעט הזזות קטנות עקב שינוי מקום המחשב, אך כרגע אין לידו שום דבר מגנטי. אני מצרף תמונה שתראה מה הבעיה, תיתעלמו מהבדלי הבהירויות של החלק העליון של המסך לבין התחתון, הדבר נובע עקב השוני שבין תדירויות צילום המצלמה לבין קצב ריענון המסך. התייחסו לשני הכתמים בצידו הימני של המסך. בבקשה , אם אתם יודעים כיצד לתקן את הבעיה , תגידו לי. http://www.geocities.com/roma4k/myscreen2.JPG תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 773 צפיות
  4. Started by lover323,

איזה כרטיס יותר חזק? שנהם עולים +- אותו דבר ( 350 שח)

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  5. Started by lamborghini,

מעניין אותי לדעת מה הממורי קלוק והקור קלוק של הכרטיסי המסך החדשים כמו.. radon 9500 pro radon 9700 pro fx 5600 fx 5900 ultra ti 4800se ti 4600 radon 9600 pro נתתי פה רשימה קטנה בבקשה שכל מי שיודע משהו על הכרטיסים האלו או גם אחרים אז שירשום .. תודה רבה.. ;D

6. Started by OmerS,

היי, אני מדפיס עכשיו הזמנה ללקוח ורציתי לדעת אם אתם יודעים על בעיות עם המסך MAG 786PF 17 ...

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  7. תתחילו להרביץ תגובות...

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  8. Started by mluggy2,

מישהו מכיר או יכול לתת חוות דעת על המסך הזה? http://www.eur.aocmonitor.com/monitors_lm919.html טווח המחירים שלו בארץ הוא כ~3300 ש"ח. על מה כדאי להסתכל שקונים מסך כזה ברשת? על אילו פרטים וספציפיקציות? תודה, מיכאל

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  9. Started by AKA Psyco,

חיברתי את המחשב לטלויזיה דרך שקע הS-VID אבל אני לא יודע מה צריך להגדיר כדי שאני הראה בטלויזיה מה שבמחשב

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  10. Started by guychook,

לTFT או למסך שטוח 795

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  11. Started by Jack_g,

אני מחפש כרטיס מסך לא משנה איזו חברה הכי חשוב שהוא שיהיה PCI ושהאיכות TVOUT שלו תהיה טובה ושיהיה לו דרייבר ל WINXP למה אני מחפש כרטיס כזה, נשבר לי כבר מהאיכות של ה NVIEW של GFORCE לפני הכרטיס המסך שיש לי עכשיו שהוא: TI4800SE LEADETK היה לי כרטיס מסך TI4400 LEADTEK ןהשתמשתי ב TVTOOL והייתי מרוצה יחסית מהאיכות של הTVOUT אבל בכרטיס החדש אפילו הגירסא החדשה של הTVTOOL לא מזהה את הTV CHIP שלי שהוא PHILIPS 7108. אז אני לא יודע כבר מה לעשות חוץ מלהשיג איזה כרטיס PCI זול שיעשה את העבודה. חברה תמליצו מה לעשות אולי אפילו יש לכם פיתרון כלשהו לגבי שיפור האיכות הנוכחית של הNVIEW. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  12. Started by asili,

אני לא מצליח לפתור את בעיית הגאומטריה אז או שהבעיה רק אצלי או שפשוט המסך הוא כזה אני לא מצליח ליישר את התמונה כלומר הקצוות לא ישרים משהו שעובד על 1280X1024 ב90 ריפרש רייט יוכל למסור לי את ההגדרות שהוא כיוון בSHAPE אני אובד עצות מכה לתשובה

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  13. Started by tomer99r,

ראיתי שניתן לשלב כרטיסי מסך משתי החברות באותה מכונה (בהנחה ומריצים win7 ) . העניין הוא ראיתי את זה בהקשר של לנצל את הכרטיס הירוק לחישובי פיסיקה אבל אני יותר מתעניין לנצל אותו בשביל פיצ'רים באפטר אפקט שחייבים קודה , ושכל שאר העיבוד הגרפי יתבצע על הכרטיס האדום מישהו שמע על משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  14. Started by tidan26,

שלום! התקנתי שני כרטיסי מסך gtx 680 gigabyte oc 2gb ואני משחק על רזולוציה של 2560 1600 ואני מקבל fps נמוך ברוב המשחקים ברשותי הדרייבר הכי מעודכן והגדרתי בהגדרות שיבדו ב-sli האם אני צריך להתקין דרייבר יותר ישן על מנת לראות את השינוי ואם כן איזה דרייבר הכי מומלץ למערך sli והאם אני צריך להסיר את הדרייבר החדש על מנת להתקין את הישן או שאני יכול להתקין אחד על השני? ???

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  15. אפשרות לחיבור 3 מסכים לפחות ויכולת להתמודד איתם. מספיק חזק כדי לנגן סרטי HD1080. וזהו.. ושיהיה כמה שיותר זול כרגע יש לי GF7600GT שלא מצליח לנגן סרטים מקרטע בלי סוף..וקשה לו להתמודד עם המסכים מעבד AMD4400AM2 2GB DDR2

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  16. היי לכם, אני קונה מחשב חדש שמיועד לגיימינג וכרגע אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך. המחשב החדש מיועד להריץ משחקים כבדים כדוגמת BF4, AC3, CRYSIS3 ו FARCRY3 מה דעתכם? אלה שני הדגמים: Gigabyte Geforce GTX770 OC 2GB RETAIL או SAPPHIRE 7970 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DP OC whit BOOST המפרט המלא ללא כרטיס מסך: [TABLE=width: 80%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪908[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Shagon ARC-118 SV Ball Bearing fan כמות: 1 מחיר: ₪97[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם:[/TD] [TD=width: 80%]Gigabyte GA-H77-D3H כמות: 1 מחיר: ₪518[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מארז:[/TD] […

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  17. דגם ה-AORUS Master היוקרתי של GIGABYTE עבור ה-Radeon RX 6800 XT קרוב הרבה יותר למחיר ה-Radeon RX 6900 XT מאשר למחיר הרפרנס של AMD עבור אותה ליבת עיבודלכתבה

18. שקופית מודלפת מציבה את דגמי ה-DG2 הבכירים של אינטל, שמיועדים לנחות בחנויות במהלך השנה הבאה, ראש בראש מול כרטיסי ה-Radeon RX 6700XT וה-GeForce RTX 3070לכתבה

19. קיבלנו דיווחים רבים על כך שחברת NVIDIA עשויה למהר לחשוף את סדרת כרטיסי המסך הבאים שלה, GeForce RTX 4000 - ועכשיו יש טיזר קטן שעשוי לשמש כאימות לכךלכתבה

20. Started by xcalibur,

אהלן חברים, התוכנית המקורית שלי הייתה לרכוש כעת LIGHTNING אחד ובעוד כחודש להוסיף את השני (אני בונה מחשב חדש). עכשיו כשיש את המבצע הזה של 7970 DUAL X ב-1800 שקל שזה 800 שקל פחות מהלייטנינג שאני מתכוון לקנות, אני תוהה לעצמי מה הכדאיות הכלכלית של דבר כזה. האם התוספת 800 שקל מצדיקה את עצמה כאן לדעתכם? אשמח לשמוע דעות, X

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  21. Started by shgec,

שלום. אני מנסה למצוא מידה שמשווה בין כרטיסי מסך לבין מעבדים של אינטל. ממש מעניין אותי ביצועים של G2030 ניתן להשוות לאיזה כ.מסך? וגם I7 4770S אם אפשר להשוות לכ.מסך כלשהו. תודה

22. Started by KiDi,

שלום, קניתי לא מזמן מסך מחשב תומך HD הבנתי שכדי לצפות בשידורי HD צריך גם סרט שתומך, גם כרטיס מסך שתומך וגם מסך. סרט ומסך יש לי, אני לא יודע אבל אם הכרטיס תומך. ASUS Radeon 9600XT יש לו יציאות DVI ו VGA. תודה.

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  23. Started by רוני רו,

היי שמתי לב שיש ירידה של FPS ברגע שיש פיצוצים או שבאים הרבה לירות בי , מדוע זה קורה?

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  24. בימים אלו אני מרכיב מחשב חדש שיעודו המרכזי הוא ניגון של תכני מולטימדיה (כולל FHD) וכן מעט מאוד גיימינג. חשוב לי מאוד נושא השקט ולכן כל הכרטיסים הרלוונטיים הם בעלי קירור פאסיבי. הכרטיסים העומדים על הפרק הם: Gigabyte ATI Radeon HD4550 Silent 512MB DDR3 PCIe ₪270 Sapphire ATI Radeon HD4550 Silent 512MB DDR3 PCIe ₪236 Sapphire ATI Radeon HD4650 Silent 1024MB DDR2 PCIe ₪347 PowerColor ATI Radeon HD4650 Silent 512MB DDR2 PCIe ₪268 Connect3D ATI Radeon HD4550 Silent 512MB DDR2 PCIe ₪221 מהו הכרטיס המומלץ ביותר מבניהם? האם קיים הבדל מהותי בין כרטיסי HD4550 לבין HD4650? ישנם הבדלי ביצועים בין כרטיסים בעלי זכרון DDR2 לבין כרטיסים בעלי זיכרון DDR3? והאם ג'יגה זיכרון הוא רק טריק ש…

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  25. Started by bezangeloo,

יקנה מKSP. התכנון היה ללכת על הHD 4830 של ספיר, אבל הם הפסיקו להביא אותו. על איזה כרטיס ללכת שיהיה חזק אותו הדבר פחות או יותר ולא יצטרך ספק מעל 500W? (הHD4850 של ג'יגבייט יהיה בסדר?)

• 6 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.