עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Psyco_Dad,

היי . יש לי את ה9600P של gigabyte ובתוכנה שמגיעה עם הכרטיס מסך ראיתי את מושג הזה כאשר כרגע הוא נמצא על 5sec עם אופציה לשינוי................ מה זה אומר ?

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  2. Started by סער_שי,

שווה? ולמה כתוב שהוא תומך רק בספק כוח של 450W ומעלה? לא קצת מוגזם? יש לי רק 400W... לא ילך?

• 11 תגובות
    • 823 צפיות
  3. כרגע אין תמונות. אבל האריזה והמוצר חבל על הזמן איכותי ביותר. חייב לציין שהחנות TMS שלחה את המוצר בצורה יפה מאוד עטופה כמו אוצר .שלזה אני לא רגיל מחנויות אחרות . רציתי לשאול הרי הכרטיס בא כבר עם OC מכובד האם אפשר לעשות עוד OC למוצר בקלות בגלל הקירור המצוין שלו? או שעדיף לא לגעת. עוד שאלה אני יתן כאן תמונה לגבי ההגדרות של הגרפיקה זה בסדר מה שעשיתי? פשוט רגיל לATI . הAA 16Q זה נראה לי הרבה מידי. אם זה אני מסתדר .אבל יש שם כמה דברים של ON או OFF עשיתי הכל לON המעלות של הכרטיס מנוחה 40 42 ומאמץ שיחקתי איזה 5 דקות היה 44 45 מעלות . המאוורר לא עובד יותר חזק נראה לי בזמן משחק [כמו שאמרו כאן בפורום שיש בעיה עם הדרייבר] אבל יש לי תוכנה שאפשר לשחק במאוורר אם הייתי שם על 100 אחוז בטח…

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  4. Started by swisaman,

שלום לכולם! לא מזמן שמתי לב שבחלק מהמשחקים הGPU USAGE שלי לא נמצא על 99 אחוז כמו בבדיקות מאמץ או משחקים אחרים.(הוא פעם על 50,פעם על 70,פעם על 60 וכ"ו) זה קורה רק בחלק מהמשחקים. ועד כמה שידוע לי המעבד לא יוצר צוואר בקבוק. ^זה תקין?

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  5. שלום אני מחפש כרטיס מסך AGP... הבנתי שה6600 הכי מומלץ? אבל משום מה לא מצאתי AGP... האם קיים?

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  6. Started by yakir8,

שלום הציתי לדעת באיזו טחנולגיה הכרטיס הזה GeForce 6600GT (500/1000) 128MB DDR-III 128bit 8-Pipes PCX - Leadtek WinFast TDH retail - 2Y Warranty הוא נמצא במפרטים מומליצים הוא AGP או PCI-Express תודה לכול העונים

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  7. Started by adishtrt,

שלום לכולם, כבר הרבה זמן שהמחשב שלי עושה בעיות ורק עכשיו יש לי זמן לנסות לטפל בזה... אז ככה: אני בטוח ב95 אחוז שהבעיה היא בכרטיס מסך, הבעיה היא שהתקיע הזו היא אקראית... כלומר יכול להיות שאני אעשה הפעלה מחדש ואחרי דקה המחשב יקפא ויתקע, או יכולים לעבור עשרה ימים עד שזה יקרה, לכן לקח לי כל כך הרבה זמן להבין (כנראה) שהבעיה נעוצה בכרטיס מסך.... אז הסתכלתי על החום שלו, והוא מעולם לא עבר את ה34-35 מעלות, הוא לא קורס תחת "עומס" של משחקים, יכול להיות שאני לא אגע במחשב בכלל ופתאום הוא יתקע. התקנתי את הדרייבר החדש ביותר, גם התקנתי את גירסאת הבטא החדשה ביותר, אך עדיין זה קורה... האם יש דרך לבדוק את תקינותו? או שהמקרה שלי אבוד ואני חייב ללכת למעבדת מחשבים? אשמח לעזרה, תודה רבה! נ.ב. …

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  8. שלום, לא מעט זמן אני סובל מבעיה מוזרה במחשב. המפרט: לוחם אם: GA-P31-DS3L: לינק כרטיס מסך 4870 של אסוס: לינק ספק של 500W, לא זוכר חברה ודגם מדויק. זיכרון: 6GB מסך 22'. הכרטיס בן שנתיים, נראה לי, והוא עבד בצורה מעולה על אותה חומרה עד בערך לפני כ-6 חודש, תמיד דאגתי לעדכן דרייבר וגם להוריד עידכונים שוטפים לוינדוס אך הכרטיס התחיל בהתנהגות משונה - קריסה של הוינדוס, חלון כחול, שגיאה לגבי קובץ בשם atikmdag.sys לתקלה הזו מידי פעם קודמת תופעה אחרת - כל המסך מתחיל להתעוות בצבעים, יש כל מיני נקודות בצבעים. אם אני מפעיל מחדש את המחשב מיד, אז העיוות עדיין קיים, עוד לפני שהוינדוס עולה, בשלבי ה-POST, ואז כשמגיע למערכת ההפעלה - קריסה יוצא מצב שאני משחק איתו - מכבה, ממתין קצת, מדליק ומקווה…

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  9. Started by saarshai,

רכשתי את הכרטיס hd 4850 של ATI לשימוש למשחקים וגרפיקה תלת מימדית, בעיקר solidworks. לפי מה שהבנתי, ישנם כרטיסי מסך ייעודיים לעיצוב ותחנות עבודה, אך הם עולים הרבה יותר באופן קיצוני. הפיתרון הוא softmoding אשר גורם לכרטיסי משחקים לתפקד ככרטיסי "עיצוב" בביצועים יותר נמוכים (אם כי בחלק מהמקרים לא בהרבה). תהיתי אם מישהו כאן מבין בזה משהו, התנסה בזה ומה הוא חושב על הכרטיס הספציפי שקניתי כמיועד ל-softmoding. בנוסף, לא הצלחתי למצוא מידע כיצד לבצע את זה על הכרטיס הספציפי, ולכן אשמח להפנייה או עצה. תודה. עריכה: האם בכלל יש צורך ב-softmodding בכרטיסים התומכים ב-openGL?

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  10. Started by tidan26,

שלום! התקנתי שני כרטיסי מסך gtx 680 gigabyte oc 2gb ואני משחק על רזולוציה של 2560 1600 ואני מקבל fps נמוך ברוב המשחקים ברשותי הדרייבר הכי מעודכן והגדרתי בהגדרות שיבדו ב-sli האם אני צריך להתקין דרייבר יותר ישן על מנת לראות את השינוי ואם כן איזה דרייבר הכי מומלץ למערך sli והאם אני צריך להסיר את הדרייבר החדש על מנת להתקין את הישן או שאני יכול להתקין אחד על השני? ???

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  11. Started by Yaron-Cohen,

מדובר לא ב6600GT אלא 6600 הרגיל לAGP... של חברת Sparkle ובא ב2 גירסאות: 128mb שמחירה 865 256mb שמחירה 980 אסור לפרסם חנויות....או שמותר...אבל ...זה חנות מוכרת מאוד..אז מי שרוצה לדעת איזה שישלח לי בפרטי... תמליצו עליו הוא טוב... הנה המפרטים שלהם: Chipset : NVIDIA GeForce 6600 Core Clock : 300 MHz Memory Clock : 550 / 500 MHz Memory Type : 128 / 256 MB DDR Memory Interface : 128 bit RAMDAC : 400 MHz Bus Type: AGP 8X Driver Support : WindowsXP, Windows2000, DVI HDTV ( Resolution up to 1920 X 1080i )

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  12. Started by asili,

אני עובד על 1200X1024 ב 90 ריפרש רייט ולמוניטור יש TIMING של 85 ריפרש ריט לכן כל פעם שאני יוצא ממשחק אני צריך לכוון שוב את ההגדרות של התצוגה נמאס לי@

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  13. Started by masterb,

http://www.glbsale.com/eng/MSSM2.html והזה- ? http://www.glbsale.com/eng/MSSDM.html והאם משהו יודע אם צריך לשלם למכס בגין הזמנה מארה"ב שימו לב למחירים!!! שינוי כותרת נושא 29.8.2004

• 9 תגובות
    • 822 צפיות
  14. Started by Jack_g,

אני מעוניין לקנות מסך וחשבתי כבר לקנות LCD 17 אינץ' השאלה היא האם יש כרגע מסך טוב LCD 17 שיעבוד במשחקים מצויין כמו נגיד מסך טוב CRT, כי אני יודע שזו בעיה במסכי LCD הזולים אבל לא יצא לי לראות מסכי LCD ברמה גבוה יותר. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  15. Started by idoleff,

שלום, חבר אמור להביא לי מארה"ב כרטיס מסך חדש (http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=1082) עכשיו, יש דרך לוודא שהכרטיס בא עם מתאם DVI-VGA??? ואם לא, איפה אפשר לקנות כזה מתאם?

• 10 תגובות
    • 822 צפיות
  16. Started by lmlm,

האתר INQ מדווח שR600 של ATI יהיו לו יותר מ 500 מליון טרנזיסטורים! כבר נאמר שהוא יהיה כרטיס גדול ,חם אבל 500 מליון טרנזיסטורים זה טירוף (לG80 יש 700 ?) לא לשכוח שיש שמועות שהוא יצרוך יותר מ 250+ ווט. פרטים שכבר נאמרו על R600: R600 יהיה לו יתר מ 700MHZ קלוקים (בליבה?) יצרוך יותר מ 250W נדחה לשנה הבאה, יהיו לו 64 REAL PIPES. קירור ייחודי חדש והוא יהיה 80 ננומטר (G80 90 ננמוטר?) פרטים: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34799 למידע על G80 ש ZR ZONE הביא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=205649.0

• 10 תגובות
    • 822 צפיות
  17. Started by nimrodim,

מסתבר ש SLI עוזר רק במשחקים ש - NVIDIA החליטה\הואילה בטובה לאפשר לנו לשחק בהם ב SLI ולא SINGLE GPU MODE - חובה לקרוא. http://www.hardocp.com/article.html?art=NzEx עוד מעניין - שרשימת המשחקים התומכים ב SLI שהיתה מימלא מצומצמת מאוד - נעלמה מהאתר של NVIDIA. רשימת המשחקים והאפלקציות שכן תומכים ב SLI: Aquamark3 Battlefield 1942 Desert Combat Mod battlefield Vietnam City of Heroes Code Creatures Pro Colin McRae Rally 4 Demo Command and Conquer: Generals Doom3 FarCry Ground Control 2 Half-Life 2 Halo Painkiller Sims 2 Star Wars: Knights of the Old Republic Tomb Raider: Angel of Darkness Tron 2 Unreal Engine 3 Warhammer: Dawn of War 3DMark2003 Gold 3DMark2005 Gold ומתוך הרשימה הז…

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  18. Started by --Shadow--,

-

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  19. Started by Liran -,

היי, בכוונתי לרכוש מסך חדש לאבי, אני לא יודע האם המחשב הקיים שלו יתאים, מפרט המחשב הוא כזה - Intel Pentium 4 2.4Ghz 512MB RAM GeForce MX440 Windows XP PRO SP3 המסך המיועד: Samsung SyncMaster T220. חשוב לציין כי בכ. מסך לא קיימת יציאת DVI ולכן המסך יחובר בעזרת כבל שבצידו האחד יציאת VGA ובצידו השני יציאת DVI. המחשב מיועד לשימושי אופיס ואינטרנט בלבד. אין כוונה לצפות בסרטים כלל, שלא נדבר עם משחקים ... מה אתם אומרים ? יתאים/לא יתאים?

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  20. אני מצטער אני מרגיש כבר כאילו אני מציף לכם את הפורום חחח.. פשוט כל תשובה שאתם נותנים לנושא שלי משנה לי את הפרספקטיבה ואת ההחלטה, ותמיד עם ההחלטה החדשה צצה שאלה חדשה... לאחר העצה שנתתם לי - לא לקחת ב1200 או 1400 שקל את X1800XT או את X1950Pro מכיוון שבקרוב יוצאים כבר כרטיסים תומכים DX10, ואז אם כבר אין לי סבלנות ואני רוצה היום אז עדיף משהו תקציבי שברמה גבוהה יחסית למחיר, ואם אני ארצה בעתיד אז לשדרג שיהיו כבר כרטיסים תומכי DX10 צמצמתי את האפשרויות ל2 כרטיסים שביניהם אני מתלבט, עזרו לי להחליט: Sapphire Radeon X1800GTO 256 MB VS Gigabyte Nvidia GeForce 7600GT 256 MB ==== תודה מראש עריכה: נ.ב - מיועד למחשב AMD, יש כאלה שאומרים שזה משנה... אז חשבתי שתרצו לדעת

• 13 תגובות
    • 822 צפיות
  21. Started by RT2,

שלום, ברשותי כרטיס מסך Gigabyte 6600GT הדגם הרגיל, ביצעתי לו OC נחמד ל 585/1250 האם יש אופציה לצרוב לכרטיס ביאוס כלשהו שיפתח לו עוד צינורות עיבוד וישדרג אותו כמו שניתן עם כרטיסים אחרים? תודה!

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  22. Started by Lost Spirit,

שלום לכולם, נהרס לי כרטיס המסך 9800GT של gainward. אני מתכנן להפעיל אחריות (3 שנים) שטרם פגה. נדמה כי אין להשיג כיום את כרטיס הנ"ל ולכן אני מעשר כי יתנו לי כרטיס ברמה דומה או במחיר דומה שבו הוא נרכש(788 ש"ח) לכן השאלה שלי היא איזה כרטיס כיום קיים ברמה של 9800GT וכן איזה כרטיס מומלץ כיום בטווח מחיר של 700-800 ש"ח. תודה.

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  23. אהלן חברה, הכרטיס הישן בדרכו להמכר FX5700, אני מחפש עכשיו את הכרטיס הבא שלי למערכת שיש לי כעת... Amd athlon xp 2500 @ xp 3000 1024 MB DDR Ga-7vaxp וכל השאר לא חשוב אני חושב.. בעקרון אני לא גיימר כבד, ואני מסתפק הרבה פעמים גם באיכות לא הכי גבוהה במשחקים..פשוט בכרטיס הזה שיש לי כעת היציאת וידאו לטיוי הלכה קפוט אז אני רוצה לשדרג ובדרך לקחת משהו שיביא לי תועלת טובה ביחס לכסף. באפשרותי לקנות את אחד מהכרטיסים הבאים: palit radeon x800gto gigabyte geforce 7600gs asus geforce 7600gs leadtek 7600gs palit 6800gs הבדל המחירים בין הכרטיסים מאוד זעיר הפרשים של עד 30 ש"ח.. אני מחפש כרטיס שיתן ביצועים טובים ומתכנן OC, הבנתי שב7600gs, מאוד קל לעשות את מוד העפרון ובכך להרוויח עוד מהירות וב…

24. Started by Mr_Kevin,

לאחרונה קניתי HD 4550,הכרטיס מסך מריץ כמה משחקים עם תקיעות כמו Crysis וArma 2. אני הולך לקנות כרטיס נטען [חד פעמי] ולשים שם סכום הגיוני שיספיק לקנות איתו כרטיס מסך,אני לא הולך לקנות בארץ [מכירים גבוהים]. אילו חנויות הכי מומלצות כדי לקנות כרטיסי מסך? סכום של עד איזה 80-90 דולר,חריגה ב10 דולר

• 10 תגובות
    • 822 צפיות
  25. בעלות 200-300 שקל

• 11 תגובות
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים