עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by saarm,

שלום לכולם וחג שמח! לפני מספר ימים רכשתי את כרטיס המסך gigabyte HD 6770OC לאחר שחיברתי אותו למחשב במנהל ההתקנים לא זוהה הכרטיס , התקנתי את הדריברים שלו מהאתר של ג'יגה בייט ועדיין הוא לא מופיע שם. לאחר התקנת הדריברים מופיע במנהל ההתקנים AMD RADEON 6700 SERIES זה עדיין לא אומר שהוא זיהה את הכרטיס תקנו אותי אם אני טועה. הקטע הוא שהמסך מחובר לכרטיס המסך והוא עובד רגיל אבל שאני בודק בתוכנות לבדיקת הטמפרטורות לא מופיע לי שם הטמפ' של כרטיס המסך. בנוסף לכך כאשר שיחקתי FIFA 12 על מסך 32 ועל ההגדרות הכי גבוהות לאחר כחצי שעה באמצע המשחק ניהיה גוון ורוד לכמה שניות דבר שלא אמור לקרות לפי מיטב הבנתי. האם לא עשיתי משהו טוב בדרך? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  2. זה אפשרי או שעדיף שהכל יהיה אותו דבר בדיוק?

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  3. שלום כולם! החלטתי להחליף את המסך המזדקן שלי, הוא כבר בן 3-4, החלטתי להתחדש במסך LCD דקיק וסקסי יש רק בעיה אחת, אני לא מבין כלום בכל התחום הזה, אני זקוק להמלצות שלכם בנושא, בעיקרון, אין תקציב מוגדר זה לא אומר שהתקציב בלתי מוגבל, הוא מוגבל אבל פשוט לא יודע עד כמה, אני רוצה את המסך הכי טוב שאפשר במחיר הכי טוב שאפשר חשוב לי שתיהיה לו אחריות אמינה על פיקסלים מתים, איכות תמונה חדה וטובה שיתאים לסרטים ומשחקים. שיהיה מסך איכותי ואמין, כי סה'כ זה משהו שהולך להיות איתי ב3-4 שנים הקרובות בגדול אני מאמין ש2500-3000 אמור להספיק, מה אתם חושבים? בנוסף אני אשמח להסבר קצר על זמני תגובה, מה הם בעצם ולמה הם בעצם משנים טיפים על מסכים שעתידים לבוא\הוזלה וכ'ו יתקבלו בברכה ושאלה אחרונ…

• 9 תגובות
    • 823 צפיות
  4. כבר הרבה זמן אני מחפש במיטב התוכנות ובדריוורים של הכרטיס שלי את הטמפ' שלי ואין אני רואה כאן אשכולות של אנשים שיש להם כרטיס מסך בדיוק כמו שלי ויש להם GigaByte Geforce 6600GT AGP למה זה ככה? דפקט בכרטיס?

• 9 תגובות
    • 823 צפיות
  5. אני רוצה למכור את המסך +Hyundai Q17 ולקנות במקומות ViewSonic VP191s קצת פרטים על המסך - המסך בעל פנל של סמסונג עם 12ms כמו של המסך המצויין Samsung 710T. מסך שמור בן כ-6 חודשים בלי שריטות ועם 0 פיקסלים שרופים. כולל חיבור DVI, כיוון גובה, רמקולים ו-USB Hub. זמן תגובה - 12ms קונטקס - 1:500 בהירות - 300 רזולוציה טבעית - 1280X1024 כמה לדעתכם לדרוש עליו?

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  6. Started by ronik56,

אני עושה OC ל-5770HD, הטמפ' בסדר אבל יש ארטיפיקטים = אני צריך לעלות מתח. מהו המתח המקסימלי לכרטיס הנ"ל? וזכור לי שקראתי איפשהו שהכרטיס הזה יכול לעבור חופשי את ה-100 מעלות, או שלא הבנתי נכון/טמטום?

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  7. Started by BINI,

מחשב שלם שהזמנתי צריך היה להגיע בימים הקרובים, אלא שבפתאום מתקשר אליי איש המכירות של החנות ומודיע לי שהמסך הנ"ל איננו במלאי שלו ושיגיע רק באמצע מאי...קצת התבאסתי שצריך עכשיו לקנות מסך ממקום אחר אבל אמרתי יאללה לא משנה, רק מה - אני בודק בכל חנות אחרת שאני מכיר...ולאף אחד אין את המסך הזה...! מה הוא אזל לגמרי מהארץ??

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  8. Started by MasterDK,

שבת שלום חברים. אני מחפש כרטיס מסך עד מחיר של 1000ש"ח. המסך שלי הוא LG 17" עם רזולוציה של 1280*1024 (והוא כנראה יתחלף בעתיד הלא רחוק) הספק שלי הוא seasonic 430w שאר המפרט בצד. אני מחפש כרטיס מסך (כנראה של AMD) עד אלף ש"ח עם עדיפות לתמיכה ב DX11 חשבתי על 5850 (כן אני יודע שהוא חורג משמעותית מהתקציב) אם הספק יסחוב אותו והוא באמת שווה אז אין לי בעיה לחרוג. אשמח להצעות. תודה!

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  9. Started by zglazer,

שלום לכולם אני פונה אליכם לפורום זה מאחר ולא קיבלתי תשובה מפורום מפרטים אני מתכוון בימים אלו לרכוש מחשב חדש שיתבסס על המפרט הבא: 1- מעבד Sandy Bridge I5 2320 Quade 2- לוח אם GA-B75 3- ככל הנראה ספק450 וואט+מארז של ANTEC על סמך זה איזה כרטיס עדיף עלות מול תועלת וכן איכות GTX560 מול HD6870 כי ברשותי מסך של ATI שגורם בעיות וחשבתי ללכת על NVIDIA תודה על עזרתכם

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  10. שלום לכולם לפני שאני אתן את המפרט של המחשב - אני אשאל את השאלה הקריטית : * מה הכרטיס המסך הכי טוב\מקסימלי\הכי אחרון בשביל המעבד E6750 כך שלא יהיה "צוואר בקבוק" ? * בהמשך לשאלה , איך ניתן לדעת \ לבדוק את הצוואר בקבוק בין כרטיס X למעבד Y ? המחשב שבו דרוש השדרוג : - לוח אם ASUS - COMMANDO - S775 - זכרון 4GB OCZ REAPER 44412 - מסך 17 אינץ דק * כרגע אין תכנון לשינוי מסך , אם יהיה צורך להחליף מעבד בשביל שיפור משמועתי - אז כן .

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  11. Started by Rule The Pc,

אני לא מוצא בRIVA TUNER 2 איפה אני פותח צינורות עיבוד (יש לי 6800NU)

• 12 תגובות
    • 823 צפיות
  12. Started by Aviram,

יש לי: P4 2.6 HT 512MB ואני מתכנן לקנות 6600GT, האם יווצר צוואר בקבוק? תודה. (אל תתייחסו למפרט שבחתימה)

• 10 תגובות
    • 823 צפיות
  13. גם הדגם הבסיסי ביותר במשפחת ה-Turing יהיה זמין כעת עם זכרון גראפי מהיר יותר מהדור החדש - אך אל תצפו למהפכה קיצונית בביצועים לכתבה

14. היה קשה אבל כאן Brazuka [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  15. שלום נכבדי לאחר מסע ייסורים אני פונה אליכם בבקשה לעזרה ברשותי I7 3770K עם לוח Z77 PRO המחשב מטרתו אחת עריכת וידאו על CS6 אני עורך חומרים כבדים יחסית 422 MXF טכנאי מטופש המליץ לי על 7850 ולאחר הקניה התברר שרק גירסת CC תומכת ברדאונים ויתכן שגם CS6 אבל רק על מקינטוש על PC זה לא נתמך כך שמשאבי הכספיים התדלדלו יותר אודה לכם על המלצה אחראית על כרטיס של NV אין לי כסף ל4000 Q ממה שראיתי אני צריך להתמקד בסידרה 6XX כי 7XX לא נתמכת איזה מומלץ על ידכם 660 ? 660TI? האם יצא לי יותר מ680 ? אני חייב מידע אחראי כי אין לי כסף לכרטיס שלישי תודה ממש

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  16. Started by nim901,

חוץ מהבדלי מהירות זיכרון \ ליבה (50 MHZ לא שווה עוד 500 שקל)

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  17. radeon 9700 pro של גיגהבייט and radeon 9700 pro של הרקולס בתודה מראש אחלה פורום פעם ראשונה שלי פה

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  18. Started by spider272,

הכרטיס מסך שלי מגיע בבדיקת מאמץ ב furmark רק 19 FPS הכי גבוהה!!! ראיתי סירטונים שאנשים מקבלים גם גםיותר מ50FPS עם הכרטיס הזה..מה הבעיה? הוא מגיע 75 מעלות מקסימום..מעבד e7500 עם אוברקלוק ל 3.30MHZ הספק:enermax naxn 550

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  19. שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש עם הכרטיס 8800GTS עכשיו יש שני גרסאות , אחד עם ה-320 מגה, והשני עם ה-640 מגה... ההבדל במחיר ביניהם הוא בערך 400 שקל... מה ההבדל בין השניים? הוא מצדיק את ההשקעה בהוא עם ה-640 מגה? תודה רבה *בלי קשר לזה... LEADTEK הם חברה טובה? כי ראיתי שה8800 שלהם הוא דיי זול... הוא שווה את הכסף?

• 11 תגובות
    • 823 צפיות
  20. שלום ! יש לי כרטיס ONBOARD ATI 2100 ואנ מקבל עליו 3.4 בSCORE והAERO איטי.... איזה כרטיס יחזיק לי טוב את המחשב ? עם עבודות PHOTOSHOP קצת משחקים וAERO חלק<?

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  21. שלום רב לכולם. היום קיבלתי hd 5670 של sapphire, שיחליף gts 250 של gainward. אני רוצה לתייעץ עם אנשים בעלי ניסיון בתחום, לפני שאני שאני יורה לעצמי ברגל. אני יודע שאני צריך להחליף פיזית את הכרטיסים, להפעיל את המערכת במצב בטוח ואז למחוק את הדרייבר הישן. השאלה: איך בדיוק אני מוחק את הדרייבר (דרך מנהל מערכת, או איזה תוכנת צד שלישי)? והאם אני צריך לחפש בנרות (בין התיקיות במערכת) את השאריות של אותם דרייברים? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  22. שלום, היום סוף סוף קיבלתי את הכרטיס שלי (Connect3D X800GTO VIVO) קיבלתי 2 כבלים שמפוצלים ל 3- אחד מהם אדום/כחול/ירוק ואחד מהם עם 2 יציאות צהובות, ו 2 שנראות כמו S-video ועכשיו לסדרת השאלות- 1-איך אני מקליט? 2- VIVO לא לוכד גם קול, נכון? 3- במקרה והוא לוכד קול, הוא מעביר גם קול במקרה של חיבור לטלויזיה? (למרות שלא נראה לי) תודה לכל העונים. ובבקשה בלי הערות כמו "יכולת לקחת כרטיס יותר טוב במחיר הזה בלה בלה בלה" כי קיבלתי אותו במחיר פשוט בדיחה (950 שקל עם סיילנסר)

• 14 תגובות
    • 823 צפיות
  23. אמרו לי שיש לי אפשרות בכרטיס מסך שלי שאני יכול להקרין סרט לדוגמא למסך הטלויזיה ובמסך במחשב לגלוש לדוגמא באינטרנט..... הפכתי את העולם בחיפושים וניסיתי לעשות גם לבד אך ללא הצלחה... כרגע חיברתי מ-S-VIDEO במחשב ל-S-VIDEO בטלויזיה.. כשאני מקרים את הסרט יש לי אפשרות לראות או במסך במחשב או בטלויזיה.. 1) איך אני רואה את הסרט בשניהם בו זמנית? 2) איך אני יכול לגלוש באינטרנט בזמן שרואים סרט... כמובן שאת האינטרנט לא יראו בטלויזיה ואת הסרט לא יראו במחשב.... תודה...

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  24. Started by קלוקיי,

שלום... יש לי כרטיס מסך 4870 וכשאני משחק בקרייסיס מופיעים כל מיני הפרעות בגרפיקה של המשחק מין נקודות ירוקים/לבנים... תמונות : 1. http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=phpZ3NzZp.bmp 2. http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=phpLwjuE9.bmp מה ניתן לעשות?? למה זה מפריע מאוד , אולי יש מצב שהכרטיס הזה פגום??.. בבקשה תעזרו לי !!

• 11 תגובות
    • 823 צפיות
  25. Started by qwe,

V8460 ULTRA DELUXE

• 5 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים