עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tidan26,

שלום! ברשותי כרטיס מסך gtx 680 gigabyte oc אני מעוניין להוסיף עוד כרטיס על מנת לעשות מערך sli ברשותי מסך מחשב של dell u3011 אני משחק על רזולוציה מקסימלית של 2560 1600 על הגדרות ultra עם כל הפילטרים האם אני ירגיש שינוי משמעותי ב-fps ברגע שאני יוסיף עוד כרטיס? ???

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  2. Started by yanme,

מישהו יכול לרשום לי את כל בציפים שתומכים ב DX9 ורציתי לדעת אם כל הגרסאות של GEFORCE-FX תומכות ב DX9 ( גם אלו של ה 500 שקל) ?

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  3. Started by RT2,

שלום, ברשותי כרטיס מסך Gigabyte 6600GT הדגם הרגיל, ביצעתי לו OC נחמד ל 585/1250 האם יש אופציה לצרוב לכרטיס ביאוס כלשהו שיפתח לו עוד צינורות עיבוד וישדרג אותו כמו שניתן עם כרטיסים אחרים? תודה!

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  4. Started by roeefl,

שלום, אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש עד 500 שקל גג גג גג , בשביל מחשב חדש שקיבלתי שיש לו כרטיס מסך מובנה שלא מפעיל כלום. המפרט של המחשב: Pentium® Dual-Core CPU E5700 @ 3.00GHz ASRock G41M-VS3 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM Win XP Pro SP3 ספק כוח: NEOTech ATX-500W אני מכוון על כרטיס שיריץ הכל כמו שצריך ולא יותר מזה, לא צריך להריץ משחקים חדשים על איכות גבוהה או שום דבר כזה אבל כן שהכל יהיה סביר. כרגע מה שמצאתי שנראה לי הכי טוב זה Sapphire HD 5670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E‎ ב-475 שקל ב KSP. יש כרטיס יותר טוב מזה שאני יכול לקבל בשביל הכסף הזה / יש איזשהי בעייתיות שאני לא מודע אליה בין הכרטיס הזה והמחשב? תודה רבה על כל תשובה.

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  5. Started by taavor,

המפרט שלי e7500 2.93 G41 2GB ספק ג'נרי יש מצב אני מחליף בנתיים יש לי 550 ASUS AX מהמחשב הישן... תודה אנשים... אה שכחתי זה בשביל משחקים הרבה וסרטים טיפה עד 600 ש"ח תודה מסך 17" CRT כנראה בקרוב 24 LCD

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  6. Started by dd7,

האם יש הבדל מבחינת ביצועים בן 2 הכרטיסים האלה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102003R http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814121554 או שההבדל היחידי זה הבאנדל??

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  7. Started by deth213,

האם 7900GT, 256MB, 256bit יותר חזק מ-8600 ? וכנ"ל לגבי 8800 ? אני מתלבט לגבי 7900GT יד שניה או משהו מסדרה 8, איזה כרטיס מסדרה 8 כבר יותר חזק מה-7900GT ? תודה 8)

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  8. שלום לכם, יש ברשותי GForce FX 5200 עם ערכת הדרייברים העדכניים ביותר. כיצד להפעיל את הפילטרים לתצוגה מיטבית במשחקים (כיום אני משחק בהגדרות ברירת מחדל)? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  9. Started by Orantr,

יש לי שאלה בנוגע לשילוב בין השניים המפרט שלי הו כזה : GA-880GA-UD3H HD5850 Phenom 965 רציתי לדעת האם אני יוכל לשלב כרטיס מסך של nvidia לדוגמא gforce 9800gt או gforce 250gts על מנת שיחשב לי פיזיקס שכמובן ה ati יהיה הראשי . האם המפרט שלי בכלל תומך באופצייה הזאת וזה אפשרי להוסיף ? כי לפי מה שאני יודע הלוח אם דלי תומך ב crossfire תודה רבה לעונים

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  10. השאלה היא בכותרת.בשביל לדעת איזה CASE לקנות.

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  11. Started by RonTwins,

שלום לכולם! אני חשבתי לאחרונה על דבר שיכול לקרות. הX1650XT מבוסס על הליבה של הX1950Pro,אך כך,אפשר לפתוח אותו לX1950Pro?

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  12. LCD DELL 19'' הרזולוציה של המשחק היא 640X480 והמינימלית של המסך היא 800X600. האם יש אפשרות לתקן את זה כדי שהתמונה במשחק לא תחתך? חשבתי על אופציה של WINDOWED ולא FULLSCREEN. האם יש אופציה ב COMMAND שתאפשר ?

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  13. כשאני מחבר את הכרטיס מסך לטלויזיה אני רואה שחור לבן והמסך מרצד למה? ניסיתי להוריד דרייברים אחרים אבל עדיין זה שחור לבן והטלויזיה שלי צבעונית...... יש לי כרטיס מסך ST LAB FX 5600

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  14. Started by demonshlomo,

זה קשה לראות כרטיס הולך...כבר ראיתי שתיים הולכים שלא היו שלי וזה היה קשה.. ועכשיו הגיע זמנו של שלי..וזה הרבה יותר קשה :-[ קודם אני ירשום מה קרה ואז מה אני תריך שתגידו לי...... אז אתמול הלכתי למסיבת רשת , היה בן זונה, ובדרך חזרה שמתי את המחשב על הרצפה של האוטו (מיני בוס כזה).. וכנראה באיזהשהיא קפיצה בכביש משהו נדפק בכרטיס.... אז ככה : רדאון 9700 פרו.. עם זלמן עליו ו BGA RAMSINKS... נקנה לפני שנתיים וקצת..עדיין יש לי ביטוח אצל ATI אבל אי אפשר להוריד את הBGA... אני עדיין לא בטוח שהוא הלך אז לפני שאני ישאל איזה כרטיס לקנות....כשאני פותח את המחשב אז המסך הראשוני מרוח ואז המסך שמראה את הכמות זיכרון ושטויות מלא בארטיפקטים כאלה מרובעים שמסודרים בשורות יפות..כשזה מגיע לווינדוס…

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  15. כבר הרבה זמן אני מחפש במיטב התוכנות ובדריוורים של הכרטיס שלי את הטמפ' שלי ואין אני רואה כאן אשכולות של אנשים שיש להם כרטיס מסך בדיוק כמו שלי ויש להם GigaByte Geforce 6600GT AGP למה זה ככה? דפקט בכרטיס?

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  16. מאגרי הנתונים של מבחני הביצועים הגדולים שוב מעניקים לנו הצצה אל דגמים אשר נמצאים בשלבי הכנה מתקדמים לכתבה

17. Started by eladrevach,

אני סתם במקרה באאתר בודק על חברת twintech (שדרך אגב אם מישהו יכול להגיד אם היא טובה או לא...) וקבלו מה אני רואה http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=TT-GTX470-1280D5E-HDMI&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he gtx 470 במחיר של 1943 נגיד... אבל gtx 480 http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=TT-GTX480-1536D5E-HDMI&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he במחיר של 1950 מזה טעות? או מכוון בגלל הכניסה של הgtx 580 ?:\

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  18. Started by ilanb0,

עד עכשיו חשבתי שכרטיסי מסך תוקעים לסלוט בלבד. ראיתי תמונות של כרטיסי מסך שיש להם חיבורים של חוטי חשמל ללוח. מה בדיוק זה עושה? האם זה לא מספיק לתקוע אותם לסלוט?

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  19. Started by RonTwins,

שלום לכם ושבוע טוב וחופש נעים! ברשותי כרטיס מסך Radeon X1650XT בחיבור PCIeX16 של חברת Powercolor. אני רוצה המון לעשות OC לכרטיס,אך משום מה לא מצליח ... אני ניסיתי כבר את Riva Tuner ו-ATITool,אך שום דבר לא עוזר. שאני מעלה את תדרי הליבה,הציון ב3DMARK05 רק יורד,ואת הזכרונות בכלל לא ניתן לשנות,כי שאני מעלה קצת המחשב עושה לעצמו REstart. יש להזכיר,שהכרטיס כבר שבועיים לא הריץ שום משחק,והטמפרטורות שלו בעבודה בווינדוס עומדות על 47 מעלות +-. תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  20. Started by R_G,

שלום לכולם! קניתי את המע' הבאה: http://www.zed.co.il/Category.asp?CategoryID=23 (הראשונה, הכי זולה), לצרכים משרדיים בעיקר.. רק קניתי עם הלוח אם של אסוס (לא מתוך חשק עז לשדרוג, אלא כי פשוט לא היה להם במלאי הדגם "הפשוט יותר").. לפי מה שראיתי ברשת, החיבור של הלוח אם הינו PCI-E יש לי כרטיס מסך נוסף geforce 5200, ואני לא לא ממש מצליח למצוא באינטרנט האם הוא יתחבר.. האם הוא PCI-E או שאולי AGP.. האם זה יתאים? (זאת בעיה בשבילי פשוט לבדוק כי הכ. מסך לא אצלי.. אז אני חייב לדעת אם זה כן או לא..) אני פשוט מחפש כ. מסך זול ופשוט, שיתאים לצרכים מאוד בסיסים, סטייל סימס 1/2.. (וגם זה בהגזמה).. אפילו יד שנייה.. לצערי אני לא ממש מוצא כרגע.. (גם אני מחפש עוד זיכרון 1024 DDR2 667, אבל זה כבר ס…

• 12 תגובות
    • 807 צפיות
  21. Started by itaigol90,

איזה כרטיס מסך מומלץ לעבודה עם משחקים, directx 9, פוטושופ, חלונות ויסטה וכמה זיכרון רצוי? בתקציב של כ-600 עד 800 שקל.

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  22. Started by or_cool,

קראתי בFAQ אבל לא מצאתי תשובה אני אומר הראדון חבר שלי מתערב איתי מה יותר טוב?? ולמה תודה מראש

• 12 תגובות
    • 807 צפיות
  23. Started by Aviram,

יש לי: P4 2.6 HT 512MB ואני מתכנן לקנות 6600GT, האם יווצר צוואר בקבוק? תודה. (אל תתייחסו למפרט שבחתימה)

• 10 תגובות
    • 807 צפיות
  24. יש לי רדאון 9100 ב-XP במשחקים Painkiller 1 + 2 ו- No one Lives Forever 2 המחשב נתקע, יוצא מהמשחק וכותב שהיתה בעיה בכרטיס מסך... זה מעצבן בטירוף, במיוחד שאני כבר מת לסיים אותם... השאלות שלי הם: - האם יש דרך לטפל בבעיות האלה? - ואם אין (למרות שאני בכל מקרה שוקל את זה), איזה כרטיס חדש מומלץ לקנות? משהו לא יקר אבל עושה את העבודה גם עם משחקים יחסית חדשים - ודרך אגב, השאלה הגדולה מכולם, מה עדיף: רדאון או ג'י-פורס? כל אחד אומר לי משהו אחר...

• 12 תגובות
    • 807 צפיות
  25. שלום, לאחרונה הופיעו על המסך שלי שני כתמים בצידו הימני. המסך לא היה דלוק זמן רב, ובדר"כ הרמקולים הם לא לידו, אולי למעט הזזות קטנות עקב שינוי מקום המחשב, אך כרגע אין לידו שום דבר מגנטי. אני מצרף תמונה שתראה מה הבעיה, תיתעלמו מהבדלי הבהירויות של החלק העליון של המסך לבין התחתון, הדבר נובע עקב השוני שבין תדירויות צילום המצלמה לבין קצב ריענון המסך. התייחסו לשני הכתמים בצידו הימני של המסך. בבקשה , אם אתם יודעים כיצד לתקן את הבעיה , תגידו לי. http://www.geocities.com/roma4k/myscreen2.JPG תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים