כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, שלי כבר מתחיל לזייף ולעשות בעיות.. בקיצור אני גר בראשון לציון לא משנה מאיזו חנות העיקר שתיהיה קרובה ואמינה מפרט מסך אין לי מושג של מי,גנרי ודי ישן, 19" רזולוציה מקסימלית: 1440x900. מעבד AMD Athlon II X3 450 לוח אם GA-MA78LMT-S2 זכרונות 4GBx2 G.skill DDR3-1600 כרטיס מסך נוכחי ATI Radeon HD 5670 ספק כוח Cooler Master RS-460-PCAP-J3 Elite Power 460W תודה מראש, אם דרושים פרטים נוספים תרשמו ואני יוסיף
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני מתלבט איזה מבין הכרטיסים האלו הכי טוב לצורך חישובי פיזיקה של NVIDIA, ההגדרה הנכונה יותר היא מי מבין השניים הכי חזק, מי מבין השניים הכי חסכוני באנרגיה, ומי מבין השניים הכי קריר מבחינת ליבה ? על אחד מי הכרטיסים יורכב קירור DUO ORB של TT ככה שהקירור לא כזה משנה. ראוי לציין שזה יורכב על מערכת "בולדוזר" אשר יתבצע אליה בנוסף OC קל-בינוני, וכרטיס מסך הHD6970, לכן חשוב כרטיס כמה שיותר חסכוני בחשמל. הספק כוח יהיה הספק שלי כרגע הHEC WIN+ 700W ולקראת סוף השנה יקנה ספק חדש הANTEC HCG 900W שיאפשר לי לבצע OC גבוה סביב ה4.5GHZ ואולי חודש חודשיים אחרי זה יקנה כרטיס פיזיקה חזק יותר בסגנון הGTX460 1GB SE אבל על זה אני כבר יפתח נושא חדש לקראת סוף השנה.
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום. מחפש לעצמי כ.מסך. החלטתי שמספיק לי GTX650TI BOOST 2GB חשבתי שהחלק הקשה מאחורי אך טעיתי. יש אינספור יצרנים, ומשום מה המחירים שלהם שונים ואני לא מצליח להבין האם הבדל נובע מאיכות או לא? לדוגמה של ZOTAC ן GIGABYTE למה יש ביניהם כמעט 100 שקל הבדל? מישהו יכול להסביר לי? במיוחד מטבלה של השוואת מחירים כתוב רק 102%-- Geforce GTX 650 Ti Boost 2GB (DX11) -- 144 VP לא כתוב יצרן
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
הכרטיס מסך התקלקל RADEON 9600 לא פרו 256MB 128BIT ובמעבדה אמרו שהם יחליפו לי לRADEON 9550 256MB 128BIT כי זה שווה בביצועים ובכוח ל 9600. נראה לי שהם עובדים עלי וה 9550 פחות טוב מה9600 מה יותר טוב? 9600 או 9550?
-
- 9 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי, חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד , ולא ידעתי לייעץ לו לגבי כרטיס מסך מכיוון שלא ידעתי האם הכרטיסים של ATI(למשל) בעלי מספור מסוים זהים לכרטיסים בעלי אותו מספור למחשבים נייחים ? מעבר לזה . . . אני אשמח מאוד אם מישהו יזרוק לי איזו עצם על לפטופים מומלצים במחיר של עד 1000$ . . .ומסך לא יותר גדול מ15.6 תודה
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם ,אני חדש כאן .... מקווה שתוכלו לעזור. אני צריך לחבר שני מסכים למחשב אחד (בכל מסך משהו אחר). הבנתי שאני זקוק לכרטיס מסך דואלי,ואמרו לי שכל כרטיס מסך שיש לו שתי יציאות -אנלוגית ו-dvi יעשה את העבודה (כמובן בתנאי שלפחות באחד המסכים יש כניסת dvi ) .כרגע יש לי מסך אחד 19 אינץ' 1920P של LG והוא מצויין,וכרטיס on-board של אינטל (לוח אם של דל). קניתי לפני כמה חודשים כרטיס של גיגהבייט ATI 9600pro (בין השאר בגלל שהוא בלי מאוורר -יש לי מחשב שקט במיוחד אז למה לקלקל...) ולהפתעתי התצוגה היתה הרבה פחות טובה . לא ציפיתי לניסים ונפלאות מכרטיס של 400 ש"ח אבל לפחות ציפיתי שהוא לא יראה תמונה גרועה יותר מהכרטיס הפשוט שהיה לי, במיוחד שסוף סוף היתה לי הזדמנות לחבר אותו ב- DVI .....! אב…
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מחשב ועדיין יש בי התלבטות לגבי הכרטיס מסך. המחשב ייקנה עם מסך 22 אינץ'- רזולוציה 1680*1050. מהו הכרטיס מסך המומלץ והמשתלם ביותר ביחס של כסף/ביצועים? ברור ש-280GTX יהיה יותר טוב מה-HD4870, השאלה האם זה שווה את תוספת המחיר? אשמח להמלצה בנושא... אני קצת מבולבל מכל כרטיסי המסך האלה... תודה
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום וברכה! יש לי מחשב עם חיבור AGP , רציתי לדעת האם ייצאו גרסאות AGP של ה- 8300 האם צריך ספק מיוחד עבור ה- 8300 ? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 786 צפיות
-
-
כן...אני יודע שAGP כבר מת אבל אני מרוצה מהמחשב שלי ואני לא מיתכוון להחליף אותו בשנה הקרובה למה אני הולך לצבא...אז אני רוצה רק כאטיס מסך טוב....מששו ב850 ש"ח.. תודה!
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך Gigabyte 6600GT הדגם הרגיל, ביצעתי לו OC נחמד ל 585/1250 האם יש אופציה לצרוב לכרטיס ביאוס כלשהו שיפתח לו עוד צינורות עיבוד וישדרג אותו כמו שניתן עם כרטיסים אחרים? תודה!
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
כרטיס המסך GeForce RTX 5070 הוא האחרון שבסדרת ההשקות של NVIDIA מתחילת השנה והוא גם כרטיס המסך הזול ביותר מבין הארבעה שבא לשרת בעיקר שחקני 1440P ומביא איתו את טכנולוגיות RTX 50 השונות. האם מדובר בתחלופה הוגנת ל-RTX 4070 SUPER? בדקנולכתבה
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
- 2 followers
-
-
האם יש הבדל מבחינת ביצועים בן 2 הכרטיסים האלה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102003R http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814121554 או שההבדל היחידי זה הבאנדל??
-
- 9 תגובות
- 786 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5816 יש לי כבל אחד שהתאים ל- 5200 ובצד שמתחבר למחשב היו 4 פיני מתכת ואחד פלסטיק עכשיו בכניסה של המחשב יש 7 או 8 פינים ממתכת ואחד מפלסטיק אז החיבור לא מתאים האם הכבל הזה מתאים? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5816 האם יש בו כמות פינים נכונה? (דרך אגב הכ.מ החדש שלי הוא X1550) יש לי מתאם מהחיבור 7 פינים (שיש בכ.מ 1550) לחיבור s-video או איך שלא קוראים לו (כמו החלק הצהוב בכבל אצל נועה מחשבים) אז אפשר גם שתמליצו לי על אחד ששני הכיוונים שלו הם כאלה תודה מראש לידור.
-
- 9 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
אהלן, מתלבט בין שני כרטיסים בתקציב הזעום הנ"ל, מי יהיה חזק יותר במשחקים?(משחקים כמו virtua tennis 3, fifa nba 08, pes) הנה 2 האופציות לרכישה: http://ivory.co.il/product.asp?productid=1007&CatCode=400 http://ivory.co.il/product.asp?productid=1146&CatCode=400
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי מותקן כרטיס מסך של חברת MSI דגם R4850-T2D512 לפי האתר של MSI רואים שהדרייבר המעודכן ביותר שלהם יצא בתאריך 23/7/10 ומבוסס על גרסה 8.723 לעומת זאת, באתר של ATI רואים שהדרייבר המעודכן ביותר שלהם יצא בתאריך 13/12/11 וגרסתו 11.12 ב- ATI הדרייבר הוא לכל הכרטיסים, מכל החברות, שבהם צ'יפסט HD4850 וב- MSI זה במיוחד לכרטיס שלהם, של MSI, אבל הוא ישן מאוד. השאלה שלי היא האם להתקין את הדרייבר מהאתר של ATI או מהאתר של MSI? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היום קניתי טלוויזיה של TOSHIBA בגודל של 34 אינץ' מדגם Z6, יד שנייה מאנשים שנראו אמינים במחיר של 60 אחוז מהמחיר הכי זול שהיא נמכרת כיום בשוק. הבעיה היא שרק עכשיו שמתי לב למשהו מוזר, כשאני נמצא על ערוץ AV כשרואים כחול, אני רואה כאילו תמונה מאחורה, כאילו השאירו ערוץ פתוח במשך חודשים בלי לכבות את הטלויזיה ונצרבה התמונה על המסך (אני מזהה את הערוץ). עכשיו השאלה היא כזאת, האם בתור אחד שקנה אותה יד שנייה יש לבקש את כספי חזרה, האם הנזק הוא כבד מדיי ויש לו השפעות לטווח הארוך או האם להתעלם מזה. יש לציין שאיכות התמונה מצויינת, ולא שמים לב לתמונה שנצרבה כשרואים כבלים או די וי די, אך השאלה היא אם הטלוויזיה עלולה להשרף/ להתקלקל מהר יותר בגלל הסיבות שבגללן נצרבה תמונה על המסך. תודה לעוני…
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מפרט חדש ואני מתלבט לגבי הכרטיס מסך. מה אתם אומרים ? 6870 ? GTX560 ? או שיש משהו אחר בתווח מחירים של 700-800 לכרטיס מסך טוב אחר ? אני קנה אותו עם מחשב חדש, אז אני צריך שהוא יהיה בTMS . תודה רבה חברה !
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי שאלה לגבי חיבור של שני מסכים למחשב אחד כאשר שבמסך אחד תהיה מופעלת מצגת בעלת מחזור מסויים, ובמסך השני עבודה שוטפת של המחשב ללא הפרעה אחד לשני. וכמובן שליטה בו זמנית בשני המסכים עם עכבר אחד בעת ובוענה אחת. זה קצת דחוף!, תודה מראש. :
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
ברשותי מחשב שנקנה לפני 3 שנים כרטיס המסך שהיה לי הוא NVIDIA8800 מפרט המחשב כולל ספק של 520w מעבד 8300 ( בעבר היה Q6600 שנשרף ) לוח אם של ג'יגהבייט ga-p35-ds3 מסך 24" של סמסונג. הפעם אני רוצה להשקיע סכום נמוך יותר בכרטיס בין 450 - 600 שקל. המשחקים שרצים היום הם : PES2011 , GTA , וכו" אבקש את עזרכם בבחירת כרטיס מסך נ.ב - הכרטיס שהפסיק לעבוד נרכש מחנות tms בחודש דצמבר לפני 3 שנים ( אני בטוח מכיוון שיש לי את החשבונית של מערכת ההפעלה שרכשתי בנפרד מתאריך 24.12.07 ועודכנה במחשב ) אבל את החשבונית של הקנייה אין לי, ולטענת המוכר בבדיקה מול הספק הכרטיס נרכש בנובמבר 2007 . אין בחנות בסיס נתונים מכיוון שהבעלות הוחלפה, האם יש דרך לקבל את השירות שמגיע לי במסגרת האחריות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
יש לי הצעה כזאת : x1950XT 256MB ב 999 שקל ו X1950XT 512MB במחיר של 1180 שקל על מה ללכת או בכלל ללכת לכיוון של ה 8600GTS מתכוון למשחקים עתדיים לא יודע כמה ה 8600GTS יהיה טוב ל DX10 שיצא עזרה בבקשה ותודה מראש
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי לוח אם asus p5q-pro ושני כרטיסי מסך gigabyte 4850. ה CF עבד עד עכשיו בסדר גמור ועכשיו משום מה איך שאני נכנס לוינדוס אני מקבל את ההודעה הבאה: (מצורפת תמונת ההודעה) בדקתי וכל החיבורים בין הלוח אם לכרטיסים בסדר.וגם הגשרון בין הכרטיסים מחובר היטב מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אהלן, מחפש כרטיס מסך חדש למחשב הישן: Amd athlon x2 5000+ 2GB ADATA DDR2 800MHz ספק כוח: Zalman ZM500 מסך: Viewsonic 19" vp930b המטרה היא שתהיה האופציה לשחק בכמה שיותר משחקים עדכניים ( אם הדבר יתאפשר עם החומרה הנ"ל). תודה
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-