עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by דובי770,

יש ברשותי כ"מ Zotac GTX580 1.5GB אתמול בלילה שיחקתי כמה שעות CRYSIS 2 על מקסימום הגדרות. בשלב מסוים ראיתי שהכרטסי מסך הגיע ל85 מעלות. האם הטמפרטורה הזו תקינה? הקירור הוא קירור סטוק-מפוח.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by BONO,

אני רוצה מסך 19 אינץ בסביבות 2000-2500 שקל בשביל משחקים וסרטים על מה אתם ממליצים ואם אתם יכולים תגידו גם מאיפה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by kobikl,

המפרט: [pre] Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 3 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Motherboard: CPU Type Intel Pentium 4 530, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name MSI 915P Combo-FR (MS-7058) (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR DIMM, 2 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Grantsdale i915P System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) BIOS Type AMI (02/23/06) על הכרטיס להיות מותאם למערכת. תקציב: מקסימום 500 ש"ח אבל זה רק אם זה כרטיס שיוכל לשמש אותי הלאה. אם לא, אסתפק בכרטיס יותר זול עם ביצועים סבירים. לגבי רזולוציה אני לא בטוח (כיוון שכרט…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by crazy man,

היי , יש לי מסך CRT רגיל .. של LG .. עכשיו , אני רוצה לנקות אותו אבל אני פוחד לדפוק משהו יש למישהו רעיונות איך אני יכול לנקות נכון את המסך שלי מבלי לפגוע בו ? תודה לעוזר :-*

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  5. Started by Sweet_Tooth,

הכותרת אומרת את הכל!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by redfrog,

הגיע כבר לארץ? איפה לקנות?

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  7. Started by shu sha,

http://logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=A00052 טוב אז למישהו יש דעה בקשר לכרטיסים האלה? שווים משו?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  8. Started by sirsnir,

אני מנסה להבין את ההגיון של חברת NVIDIA בסימון כרטיסי המסך (אני מחפש כרטיס ומשתגע) כרטיסים מסדרות שונות מציעים דברים שונים למשל ה 280 יכול להיות מהיר מ 430,אם ככה מה יש ל 430 יתרון (חוץ מזה שהוא מתחיל בספרה יותר גדולה ? ).520 ו 430,מה יותר מהיר(שניהם עולים +- אותו דבר) יש חוקיות כלשהי שאפשר ע"י דגם הכרטיס להבין מהשו על רמת הביצועים שלו?

9. בזמן שפרוטוקול HDMI מקבל תהילה, בארגון VESA עסוקים בין היתר בקידום של DisplayPort 2.0 שיוביל למהירויות שוברות שיא עבור אמצעי תצוגה, ונראה שכרטיסי המסך שיכילו אותו מגיעים ממש בקרוב מהצד של AMDלכתבה

10. Started by מגן,

intersoft מציעים כרטיס ati radon ve ddr+dual display addition מקורי (ati) עים ביצועים ופיצ'רים דומים לradon 7500 (כמעט אותם דפי מפרט) המחיר של intersoft הוא 351 ש"ח( ati מקורי) ו ddr לעומת 463 ש"ח radon 7500Le ושל gigabite (ולא ati מקורי) ו sdram ולא ddr . ati 7500le עולה 520 ש"ח מקורי אבל גם sdram וגם 170 ש"ח יותר תבדקו בבקשה ותגידו לי ... לא עדיפה ההצעה של intersoft מכל הבחינות??? אים מישהו מבין ורואה הבדל קריטי בין הכרטיסים שיכתוב ,או כל הצעה אחרת תתקבל בברכה.

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  11. Started by rabbit,

יש לי כרטיס של ATI אני צריך תוכנה או משהו? או פשוט לחבר את הכבלים וזהו?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  12. Started by OgANDi_BoY,

אני רוצה לקנות כרטיס TV כדי לראות טלווזיה במחשב דרך יס יש לי ממיר כמובן .... איזה אני צריך לקנות?

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  13. Started by tal^_^,

השבוע באתי לבדוק את המצב של הכרטיס מסך הישן שלי ששמור היטב וראיתי בקטע על הכרטיס שעוברים הרבה חיבורים מודפסים שריטה!!! עברתי עם הציפורן והיא הייתה עמוקה ולא רק חיצונית! אתם חושבים שהכרטיס שווה עוד משהו? אני לא רוצה ליקבור אותו :'(

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by max_shifrin,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות דחוף את הכרטיס הנל אבל מחפש לקנות אותו כמה שיותר זול ובעוד שהמחירים נעים בטווחים של כ 1000 שח זה קצת בעיה.. ראיתי אותו בפנדה מתוצרת PNY ב 2250 שח אבל לא ברור אם יש להם במלאי... למישהי יש רעיון איפה עוד יש 6800GT במחירים באזור הזה? (ולא 2500 זה לא באזור הזה...) פחות קריטי לי של איזה יצרן אלא יותר קריטי שיהיה 256MB ושיהיה 6800GT ולא רגיל... אשמח לשמוע מכל מי שיש לו רעיון כלשהו

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  15. Started by dyxel,

הצעות לגבי כרטיס מסך עד 3K בבקשה ;D

• 14 תגובות
    • 889 צפיות
  16. שלום יש לי מחשב מפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz זיכרון: יצרן-MHz-800OCZ נפח 2048 MB דיסק קשיח:WD Caviar Black 750GB 7200 RPM 32MB מסך:U2410 DELL "24 1920X1200 כרטיס מסך: GIGABYTE GT-8600 256MB לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L DDR 2 MHz-1200 ספק כוח: ‏ (Thermaltake Tough Power W0116 750W PFC (24pin מערכת הפעלה: WINDOWS 7 ULTIMATE 32BIT הכשיו השאלה שלי איזה כרטיס מסך יביא את המקסימום תועלת Radeon HD 5870 או Radeon HD 5850 (אני יודע שה-5870 יותר חזק) בקשר "לצוואר בקבוק" השאלה כאן עים איזה כרטיס מסך למחשב שלי ינוצל יותר ושלא יהיה קרטועים במשחק עים הכרטיס מסך לא מתאים למארז תודה לעוזרים ....

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  17. Started by oren778,

איזה כרטיס יותר חזק בישבילי לגרפיקה ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by YoShow,

מה יותר כדאי בהתחשב במחיר ובביצועים? בהנחה שזמן התגובה זהה, מדוע LCD יקר יותר והאם הוא שווה את זה?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  19. מתוך סקרנות והשאיפה להרחבת אופקים, ואחרי שלא ממש הבנתי מביקורות ברשת, מהם ההבדלים בין השלושה ? מספיקים נתוני מהירויות שעון (זכרונות וליבה) כלומר מי חזק יותר ממי, ואולי גם קצת פיצ'רים (דיואל מוניטור וכו'). אנא עיזרו לחבר קהילה סקרן. תודה רבה HF

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. יש לי LCD "26, שמסוגלת לקבל HD. הרזולוציה שלה היא 1366X768, אך משום מה בmanual כתוב שהיא עובדת גם עם 1080i. יש לי יציאת DVI מהכרטיס מסך, והמרחק בין הטלוויזיה למחשב הוא בערך 3 מטר. 1. איזה כבל אני צריך כדי לחבר את המחשב לטלוויזיה, ואיפה ניתן להשיג כבל כזה?? חוץ מזה, לא כל הסרטים רצים טוב על המחשב שלי. לא כל סרטי ה720p רצים אצלי מקוטעים, רק חלקם, אני לא יודע למה. 2. מה חיוני למחשב כדי שיוכל להריץ לפחות 720P בצורה חלקה לגמרי? 3. האם אני מחבר את הכבל לשקע HDMI, או לשקע HDMI לPC? (סביר להניח שאני סתם מדבר שטויות, אבל לפי הmanual יש אחד לכל שימוש?) אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.. תודה.

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  21. שלום לכולם אני מתכנן לקנות מסך CRT 17 אינץ'. אני צריך שתיהיה חברה איכותית עד ככל שניתן בתקציב הנ"ל.... המסך צריך להיות שטוח (כמובן), ועדיף שהוא יהיה בצבע שחור או כסוף...רק לא לבן תודה ניב

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. של ההרקולס עולה 300 שקל יותר !! מה לקנות ? , ובכלל כדאי י לקנות 9700 כי אומרים שיוצאת תוכנה שהופכת מ 9500 ל 9700 לא כדאי שאני יקנה 9500 והיא תעשה לי 9700 PRO

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. הנה ב-AnanTech יש באנצ לכרטיס מסך החדש של גיגבייט בעל 2 ליבות של 6600GT: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2315&p=1

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  24. יש לי מחשב של 5 שנים עם לוח אם msi 850 pro5 שתומך בכרטיס מסך AGP X4. מפרט: פנטיום 4 2400MHZ , ספק atx pl - 350 זיכרון 1380MB RDRAM GeForce4 MX 440 המאוורר שעל הכרטיס מסך הישן התקלקל , והגיע הזמן להחליף את כרטיס המסך ולתת למחשב עוד 3 שנים ( לפחות ) של חיים מאושרים. הקיצר : זקוק לכרטיס מסך שמתאים ל AGP X4. יציאות DVI + HDTV + TV OUT. בנוסף , האם כרטיס מסך שמתאים ל AGP X8 יתאים גם ל AGP X4 ? תודה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by NotAvailable,

היי, אני מנסה לעזור לחבר לפתוח 6950 ל-6970. קראתי את המדריך וראיתי שצריך לקראת הסוף לשים את מד ה-PowerTune על +20%. אני מחפש את זה אצלי בדייבר (יש לי HD 6870 ו-12.1a Preview Driver) ואני לא מוצא שום דבר שקשור ל-"POWER" ב-OVERDRIVE. בחיפוש כתבתי POWER וזה לא מצא כלום. זה נורא מוזר לי כי אני זוכר שעם דרייברים קודמים הייתי יכול לבחור מתי המחשב יעבור למצב שינה ומתי המסך נכבה, מה טווח התדרים של המעבד וכו', עכשיו אני לא רואה את האפשרויות האלה, וקראו להם גם משהו עם POWER PROFILES אז אולי זה קשור... אני לא נגעתי בהגדרות ב-BIOS או בלוח הבקרה, אז אני לא מבין למה זה. זה בגלל שיש לי 6870 ולא 6950? לחבר שלי שהוא יתקין את הדרייבר צריך להיות לו POWER TUNE או שפשוט יש לזה שם אחר? עוד …

• 3 תגובות
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.