כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שמעתי במתישהו במהלך 2014 יצאו כרטיסי מסך עם טכנלוגיה חדשה. זה נכון? ואם כן אז מתי והאם יש צפי למחיר? והאם יהיה הבדל גדול ששווה לחכות בשבילו?
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
- 1 follower
-
-
חבר'ה יש לעוד מישהו בעיה בהתקנה של ה-CCC 7.1? ההתקנה עוצרת במקום להרבה זמן וכלום לא קורה תודה
-
- 10 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני מדברת על הכרטיסים מסוג 9600 של נוידיה, ששני החברות מוכרות. SPARKLE: SF-PX96GT512D3-HM Cool-pipe http://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=77&sub_id=177 לעומת CLUB3D: 9600GT 512MB Overclocked Edition http://www.club3d.nl/index.php/products/graphics/item/329 האם ספארקל טובים, חברה טובה? שווה לקחת את הכרטיס שלהם לעומת ה-9600 עם הOC של CLUB3D?
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
קראתי בFAQ אבל לא מצאתי תשובה אני אומר הראדון חבר שלי מתערב איתי מה יותר טוב?? ולמה תודה מראש
-
האם נפתרה בעיית ההתחממות בקאטאליסט 3.9, או נשארה אותה בעיה כמו עם ה-3.8? פשוט יש לי 9800 פרו ואני די מפחד לשרוף אותו...
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי רדאון 9100 ב-XP במשחקים Painkiller 1 + 2 ו- No one Lives Forever 2 המחשב נתקע, יוצא מהמשחק וכותב שהיתה בעיה בכרטיס מסך... זה מעצבן בטירוף, במיוחד שאני כבר מת לסיים אותם... השאלות שלי הם: - האם יש דרך לטפל בבעיות האלה? - ואם אין (למרות שאני בכל מקרה שוקל את זה), איזה כרטיס חדש מומלץ לקנות? משהו לא יקר אבל עושה את העבודה גם עם משחקים יחסית חדשים - ודרך אגב, השאלה הגדולה מכולם, מה עדיף: רדאון או ג'י-פורס? כל אחד אומר לי משהו אחר...
-
- 12 תגובות
- 787 צפיות
-
-
8600GTS מוציא 57XX 8600GT מוציא 47XX http://www.vr-zone.com/?i=4775 [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אוקיי החלטתי ללכת על ה-7600GT . יש לי אפשרות לקנות באותו מחיר<820 ש"ח>.או את gigabyte או את LEADTEK.איזה מהם עדיף? בתודה מראש שי.
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך בגבול ה400 ש"ח ליום הולדת של בן דוד שלי וראיתי את הכרטיס החדש הזה בנעה מחשבים: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1043&catcode=148 איך הוא בהשוואה לFX5200? Radeon 9100 בגירסת ה64MB או 9200 לא מתאימים לי כי הכרטיס צריך להספיק לשנה-שנתיים הבאות, עד שהוא יקנה מחשב חדש (כרגע יש לו פנטיום 3). אם מישהו מכיר חנות שמוכרת Radeon 9100 עם 128MB בגבול ה400 אני אשמח לשמוע. תודה.
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
טוב אז ככה דבר ראשון שלום לכולם. אני יגש יש לבעיה לפני כמה ימים ידי הונחו על הכרטיס המפלצתי הזה לפי מה שכתוב זה וודוו 4 ואני פשוט לא מצליח למצוא לו דריבר אני חייב עזרה כל דריבר שאני שם הוא לא עובד לי אולי למישו פה יש כרטיס דומה(למרות שאני לא מאמין כי הוא ישן) ויכול לעזור לי אם הדריבר? תודה מראש הנה תמונה שלו: כדי להמחיש את הגודל שלו שמתי אותו לייד נעל בית של מידה 43
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלומות, לפי הדרישות זה הכרטיס המומלץ להרצת המשחק אבל אני לא מוצא אותו בחנויות, מה המקביל המודרני שלו ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום רב, לצערי אני כבר לא בקיא בציוד החומרה כפי שהייתי בעבר. קניתי מחשב לפני שנתיים וחצי, והכרטיס מסך הלך לי והוא כבר לא באחריות. אני סה"כ מעוניין לרכוש כרטיס שיחליף אותו עד שאקנה מחשב חדש. אני לא גיימר רציני, אבל לא נעים להרגיש שהכרטיס OnBoard לא עומד בדרישות המינימליות ביותר של המשחקים שאני משחק. המחשב שיש לי כיום הוא: CPU: TripleCore AMD Athlon II X3 445, 3100 MHz Motherboard: Gigabyte GA-MA78LMT-S2 Memory: 2x2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM OS: Microsoft Windows 7 Ultimate יש לי רק שתי בקשות. מכיוון שאני ארכוש מחשב חדש בעתיד הלא רחוק, אני לא מעוניין להוציא יותר מ-300 ש"ח לכל היותר על הכרטיס. אני מעוניין לרכוש את הכרטיס בעיר מגוריי שהיא באר שבע,…
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אהלן, המפרט שלי הוא: 8800 GTS E6600 2GB והכרטיס קול של קריאטיב, FX GAMERS או משהו, שכחתי איך קוראים לו. שאר המחשב חדש דנדש באותה רמה של הנ"ל ואני משתמש בויסטה. אני משחק ברזולוציה של 1440x990 בכל משחק, כולל Crysis, שזה המשחק הרציני הראשון ששיחקתי על המחשב (קניתי את החשב הזה לפני שנה בשבילו) הפריימים יורדים לי לאיזה 10 לשניה, ונשארים שם. הבעיה שלי היא שכשאני נכנס למשחק ומתחיל לשחק, הכל טוב ויפה, מינימום 40 תמונות בשניה, עובד חלק ויפה, אבל אחרי כמה זמן, או טעינה מסויימת הFPS נופל ל15/10/5 בהדרגה ונשאר שם עד הפעם הבאה שאני מפעיל את המשחק או עושה ריסטארט למחשב. אין לי ארטיפקטים, ואני ב OC מינורי של +50 לליבה ולזכרונות, זה נותן בוסט מינורי לפריימים אבל לא מוריד אותם, הדרייברים …
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
כבר זמן מה אני חושב על לקנות כרטיס מסך כדי להחליף את האחד הנוראי שיש לי כרגע, התקציב שלי הוא בסביבות ה950 +- המערכת שלי היא כזאת מעבד Intel Pentium D CPU 2.66GHz לוח אם Asus P5SD2-X ספק כח 450W והכרטיס מסך הנוכחי NVIDIA GeForce 7300 GS עכשיו חשבתי לקנות את Radeon HD3850 אבל 9600gt נראה טוב יותר ומשתלם יותר לפחות האחד שמצאתי (http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2896&category_id=25e8ec6d3bc86e1dbe3c0c0e62ba4487&) אם למישהו יש מידע לגבי הכרטיס או רוצה לשתף במשהו אני אשמח עכשיו שאלה אחרונה המחשב שלי ידע לנצל את הכרטיס כמו שצריך או שזה דיי אבוד וכדאי לשדרג עד הסוף?
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. השימושים: משחקים כבדים מאוד כמו crysis וסרטים. כמו כן, חיבור המחשב יהיה לטלוויזיה 47" LCD. הטלוויזיה היא full HD . (על הטלויזייה אני רק רואה סרטים ולא משחק...) אילו משני הכרטיסים האלו עדיף : Radeon 4850 512MB DDR3 או Geforce 9800 GTX + 512 MB או שאולי יש משהו יותר טוב באותה משפחת מחירים שלא חשבתי עליו ? דעתכם ?
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום רב, לפני שנה ו8 חודשים בערך קניתי מחשב, הגיע יום ההולדת שלי והחלטתי לפנק את עצמי בכרטיס מסך חדש, המחשב שלי כרגע - עם אחלה קירור אבל לא מומהר Q6600 GA-P35-DS3R eVGA 8800 GT 512mb 2 Gb ram 800mhz, OCZ I believe חשבתי הרבה אם לקנות מחשב חדש או פשוט לשדרג כ.מסך, ונראה לי שיש עדיין קצת רוח בסוס, ואין שום משחק (מיותר לציין שאני גיימר?) ב3-4 חודשים הקרובים שנראה לי שעם כ. מסך חדש (ותוספת של 2 גיגה זיכרון) המחשב לא יסחוב (אשמח לדעתכם בעניין). אז התקציב כמו בכותרת הוא 1800 ש"ח, אם יש סיבה מוצדקת אני מוכן גם לסטייה של עד 300 ש"ח. המסך שלי הוא Samsung P240.. ותודה רבה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום אני עומד לרכוש מחשב חדש אך אני רוצה לדעת את דעתכם (כנראה שאין מידע רשמי לגבי זה) לגבי האם ה 8800GTX או כלל סדרת ה 8800, תתמוך ב Direct X 10.1 וגרסאות עתידיות? שאלתי בפורומים בחול ועדיין לך הגעתי למסקנה האם מידע זה יתגלה בעתיד הקרוב?
-
- 11 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
אם יש משהו ממש טוב ששווה להוסיף עוד קצת בשבילו אז עד 300 ש"ח. שיחקתי אצל חבר ב-wolfenstein עם כרטיס גיפורס 8600GT ומעבד core duo שעבר המהרה ל-3 גיגהוהגרפיקה והמשחקיות הייתה ממש טובה. אני צריך המלצה לכרטיס שיהיה בעל אותם ביצועים או אפילו טובים יותר. יש לי לוח אם של גיגבייט דגם GA-G41M-ES2L מעבד E5300 זיכרון 2 גיגה תודה.
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
שלום, לא מעט זמן אני סובל מבעיה מוזרה במחשב. המפרט: לוחם אם: GA-P31-DS3L: לינק כרטיס מסך 4870 של אסוס: לינק ספק של 500W, לא זוכר חברה ודגם מדויק. זיכרון: 6GB מסך 22'. הכרטיס בן שנתיים, נראה לי, והוא עבד בצורה מעולה על אותה חומרה עד בערך לפני כ-6 חודש, תמיד דאגתי לעדכן דרייבר וגם להוריד עידכונים שוטפים לוינדוס אך הכרטיס התחיל בהתנהגות משונה - קריסה של הוינדוס, חלון כחול, שגיאה לגבי קובץ בשם atikmdag.sys לתקלה הזו מידי פעם קודמת תופעה אחרת - כל המסך מתחיל להתעוות בצבעים, יש כל מיני נקודות בצבעים. אם אני מפעיל מחדש את המחשב מיד, אז העיוות עדיין קיים, עוד לפני שהוינדוס עולה, בשלבי ה-POST, ואז כשמגיע למערכת ההפעלה - קריסה יוצא מצב שאני משחק איתו - מכבה, ממתין קצת, מדליק ומקווה…
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש מסך שאני חולם עליו בלילות. המסך הוא LL 151 LCD (משהוא כזה, השם לא מדוייק) זה מסך LCD התלת מימדי הראשון, של SHARP. לאחרונה ראיתי שהוא נעלם מכל מיני מקומות שאפשר היה לקנות אותו. יש לי שתי שאלות (לא בהכרח בסדר הנכון). ראשית, איפה אפשר לקנות מסך חדש כזה בישראל או לייבא לישראל? שנית, האם כדאי לקנות את המסך הזה? האם הטכנולוגיה עוד בחיתוליה? האם ייצא בעתיד הקרוב גירסת משופרת של המסך הזה? כי אני ממש חולם על המסך הזה, ממש רוצה לראות תלת מימד אמיתי, לשחק בQUAKE2 בתלת מימד אמיתי נראה לי חלומי! תודה!
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני משתמש בדרייבר 53.03 של nvidia לכרטיס מסך שלי, ובשימוש באנטי-אליאסינג נמוך מ-4X אני נתקל בבעיה של מריחת טקסטים במשחקים בעת גלילה או הזזת חלון (חלון בתוך המשחק). רק כשאני מעלה ל4X הבעיה נפתרת, אבל אז המשחקים רצים לאט יותר... מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום רב אני מתכנן לרכוש את הכרטיס הזה , באתר של KSP אני רואה שישנן כמה חברות שמייצרות את הכרטיס , ושהמחירים משתנים. איזו חברה מומלצת? האם זה משנה בכלל? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
השבוע אני קונה ב"ה מחשב חדש P4 3.0 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE ABIT LG-81 (945) LGA775,PCI-E,VGA,GBL,SATA II ואני מיתלבט בקשר לכרטיס מסך ביינתים חשבתי על הדגם הזה Sapphire (ATI) X800GTO 256MB DDR III, PCI-E יש כרטיס עדיף עליו בתקציב הנ"ל? ומה ההבדל בינו לבין הGTO2?
-
- 13 תגובות
- 787 צפיות
-