כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
היי, האם יש צורך לחבר את ה ATX4p לחיבור SATA דרך הספק בשביל מערך GTX 660 ? חיפשתי קצת ברשת, חלק אומרים שלא חלק אומרים שכן אשמח להרחבה קצת בנושא הסיבה היחידה שאני לא פשוט מחבר ובודק בעצמי היא בגלל שיקח לי דיי הרבה זמן להוציא חיבור SATA מהספק כי כל הכבלים מסודרים מאחורי המארז וצריך סבלנות בשביל להחזיר את הכבלים חזרה לאיך שהיו
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
-
האם נפתרה בעיית ההתחממות בקאטאליסט 3.9, או נשארה אותה בעיה כמו עם ה-3.8? פשוט יש לי 9800 פרו ואני די מפחד לשרוף אותו...
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, מחפש כרטיס מסך, לא יקר, שיאפשר עריכת ווידאו בייתית, צפייה בסרטים עד HD ותמיכה בשני מסכים. הבנתי שבתחום זה חייב לקנות NVIDIA וזה בסדר, אבל מה? בברכה ובתודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס GF FX5200 AGPX8 ללוח אם שתומך בAGP X4, הבנתי שיש תמיכה לאחור בכרטיסים כאלו... האם תהיה בעיה? כרטיס של איזה חברה עדיף לקנות? תודה,אסף
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
-
שלום לכולם הכרטיסים שאני מתלבט בינהם הם כרטיס מסך:1 INNOVISION PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 SP192 CORE 896MB GDDR3 - כרטיס מסך: PowerColor ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe .2 כרטיס מסך :3 PALIT ATI Radeon HD4850 1024MB DDR3 PCIe 1. איזה כרטיס יותר חזק בכללי 2. איזה כרטיס מתאים למפרט הבא לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ₪452 מעבד INTEL QUAD CORE Q6600 2.4 GHZ 8MB דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT מארז: RAIDMAX APEX w/o PSU ספק כוח: CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VXEU ידע כללי המחשב ישמש אותי לגיימינג וHTPC ואני מתכנן לקנות ט…
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום ברשותי לוח אם של XFX צ'יפסט 790i סוקט 775 על הלוח ישנם 2 פורטים של PCI-E 2.0 x16 ועוד פורט אחד של PCI-E 1.0 x16 תהיתי לגביי SLI של 3 כרטיסים דומים כגון 470 GTX ששניים מהם יושבים על פורטים 2.0 ואחד על 1.0 זה לא מוריד אוטומטית את שלושתם למהירות של 1.0 ? האם זה בעצם טוב רק לכרטיסים שהם 1.0 ? ואם אני משתמש בכרטיס שהוא 2.0 אז בעצם עדיף לי רק SLI של שניים ולא שלושה ? או שזה בכלל לא משנה כי הכרטיס לא מנצל את מלא רוחב הפס של ה pci-e ? תודה
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
שלום עקב מותו של ה 9500 פרו שלי אני מחפש כרטיס חדש. שני המועדמים הם 9600XT וה-9800 פרו א.רציתי לדעת כמה משמעותי ההבדל בינם? ב.מה דעתכם על החברות הבאות powercolor ן-club3d ועל אילו חברות אתם ממליצים באופן כללי?
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
איך צורבים ביוס ל-x800gto2 כי אני מתכנן לקנות אותו בעזרת ה' תודה לעונים אלי
-
- 12 תגובות
- 808 צפיות
-
-
חזרתי עכשיו מחבר שהרכיב מחשב פצצה עם GTX 480 מחובר למסך iiyama 24 מעבד I7 עם 6 גיגה זיכרון שמתי לו במשחק את ההגדרות הכי גבוהות. מריץ בלי בעיה עם איכות תצוגה טובה מאוד. אבל..גם ה-GTX 260 שלי שמחובר ל-DELL 22 עובד יפה מאוד, אין הבדל של שמים וארץ. בסה"כ שיחקתי בשלב הראשון, סביר להניח שבהמשך יש תצוגות מורכבות שבהם יהיה ההבדל בולט יותר.
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
אמרו לי שיש לי אפשרות בכרטיס מסך שלי שאני יכול להקרין סרט לדוגמא למסך הטלויזיה ובמסך במחשב לגלוש לדוגמא באינטרנט..... הפכתי את העולם בחיפושים וניסיתי לעשות גם לבד אך ללא הצלחה... כרגע חיברתי מ-S-VIDEO במחשב ל-S-VIDEO בטלויזיה.. כשאני מקרים את הסרט יש לי אפשרות לראות או במסך במחשב או בטלויזיה.. 1) איך אני רואה את הסרט בשניהם בו זמנית? 2) איך אני יכול לגלוש באינטרנט בזמן שרואים סרט... כמובן שאת האינטרנט לא יראו בטלויזיה ואת הסרט לא יראו במחשב.... תודה...
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
האם הכרטיס יתמוך בDX10? קניתי לפני 3 שבועות 1900XT וראיתי בדרישות המומלצות של CRISIS שצריך DX10
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסוג זה בעל 512 זיכרון לא הצלחתי להבין מהחיפוש בפורום האם הכרטיס מהחברה הנל מגיע עם קרור זלמן או עם קירור בסיסי פשוט טוב יותר הייתי רוצה שתמנו לי את ההבדלים בין הפאליט לבין חברת סאפיר עם אותם נתונים
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
לכל בעלי 1950XT, ישנה בעיה עם הדרייברים החדשים של ATI, אי אפשר לעדכן ל6.11! אפשר רק לעדכן מהדרייבר שנמצא על הדיסק. ובכן הינה הפיתרון! Windows XP x86 X1950XT_611_FINAL_W32-v11.zip Windows XP x64 X1950XT_611_FINAL_W64-v10.zip בעיקרון מה שצריך לעשות זה להוריד את אחד הקבצים, לפי מערכת ההפעלה שלכם. להוריד את העידכון מהאתר של ATI\AMD 6.11 להפעיל את ההתקנה, זה כותב לכם לאיפה אתם רוצים להתקין תתקינו, כשזה נכנס להתקנה פשוט תלחצו על ביטול. תלכו לתיקיה של ההתקנה ופשוט חלצו לשם את הקבצים, לפי מה שכתוב בקובץ README הנלווה. תהנו
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אם יש משהו ממש טוב ששווה להוסיף עוד קצת בשבילו אז עד 300 ש"ח. שיחקתי אצל חבר ב-wolfenstein עם כרטיס גיפורס 8600GT ומעבד core duo שעבר המהרה ל-3 גיגהוהגרפיקה והמשחקיות הייתה ממש טובה. אני צריך המלצה לכרטיס שיהיה בעל אותם ביצועים או אפילו טובים יותר. יש לי לוח אם של גיגבייט דגם GA-G41M-ES2L מעבד E5300 זיכרון 2 גיגה תודה.
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
המערכת היא HTPC שמחוברת למסך 37 SAMSUNG LA450 ומריצה את המשחקים ברזולוציה של 1920X1080 בהגדרות מקסימליות. Intel Core 2 Duo E8400 Asus P5QL-E 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition DDR II 1066 MHz Sapphire HD 4670 512MB DDR3 שכרגע קיים ונותן חווית משחק מצוינת WD10EADS 1TB LG GH22NS30 x22 Black אני רוצה לשמוע מה הכרטיס מסך עד 700 ש"ח שיתן לי להרגיש הבדלים משמעותיים בהרצת משחקים לא מבחינת קרטועים או נפילות.אלא לגבי חדות תמונה ואיכות. ואם יש לכם משהו שטיפה יחרוג וישפיע משמעותית יתקבל בברכה. תודה
-
- 11 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, החלטתי להשתדרג למסך LCD. התקציב שלי הוא 1000-1500 ש"ח. האם זה יכול להספיק לי למסך אמין ואיכותי מספיק? אם כן, איזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מבחינת מהירות שעון ביט מגה בייט, סוג זיכרון ו dx 10 . תודה.
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש לי כרטיס GAINWARD GeForce FX 5200, איך אני יכול לבדוק את מעלות החום שלו ? היה בסיקור פה: http://www.guru3d.com/article/Videocards/88/6/ נכנסתי לHidden Features Patch, והיה כתוב שם שהם עדיין לא הצליחו להפעיל את האפשרות הזאת! אז איך הם בדקו ? אם למישהו יש פאץ' שפותח את זה או משו שבודק, בבקשה תביאו לי! תודה מראש!! נ.ב לא יודע אם זה מחוייב לרשום פה את המפרט, אבל שיהיה: Intel P4 2GHz 400mhz TYAN Trinity 510 S2266 256+512 DDR-SDRAM GAINWARD GeForce FX 5200 WINDOWS XP
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
תכננתי לקנות למערכת שלי את ה5850 אבל עכשיו אני רואה שיוצא ה5770 בקרוב ל500 שקל פחות שזה סכום כסף לא מבוטל... מה ההבדלים בין הכרטיסים ואיך ה5770 כשלעצמו? בנוסף לכל זה אבא שלי טס כנראה לסין עוד כשבוע, בכמה יותר זול אמורים להיות הכרטיסים שם? חוץ מעניין האחריות שלא תהיה לי יש עוד משהו שאני צריך לקחת שם בחשבון? בכל זאת אם יש הבדל של איזה 250 שקל זה יכול להיות שווה את הסיכון..
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
זה מראה מסביב לכל צמח או איש או כל דבר שזז.. מסגרת כזו של ריבועים שחודרת דרך אובייקטים כאילו אם יש צמח ומאחורייו בית.. אז זה מראה מסביב לצמח מה שיש מאחרויי הבית... :s05: נראה לי זה קשור לדרייברים! לא יודע מה לעשות!
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש מסך שאני חולם עליו בלילות. המסך הוא LL 151 LCD (משהוא כזה, השם לא מדוייק) זה מסך LCD התלת מימדי הראשון, של SHARP. לאחרונה ראיתי שהוא נעלם מכל מיני מקומות שאפשר היה לקנות אותו. יש לי שתי שאלות (לא בהכרח בסדר הנכון). ראשית, איפה אפשר לקנות מסך חדש כזה בישראל או לייבא לישראל? שנית, האם כדאי לקנות את המסך הזה? האם הטכנולוגיה עוד בחיתוליה? האם ייצא בעתיד הקרוב גירסת משופרת של המסך הזה? כי אני ממש חולם על המסך הזה, ממש רוצה לראות תלת מימד אמיתי, לשחק בQUAKE2 בתלת מימד אמיתי נראה לי חלומי! תודה!
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש לי בעיות מוזרות עם החיבורים הבאים: 1. S-Video: כשאני מחבר אותו לחיבור S-VIDEO לטלוויזיה, הכול בסדר אבל כשאני מחבר אותו לחיבור SCART אז הוא יוצא בשחור לבן (גם בVIDEO IN וגם בVIDEO OUT) 2. Composite: כשאני מחבר אותו מהמחשב לטלוויזיה (VIDEO OUT) לא רואים שום דבר ובעיה אחרת- אני חשבתי לקנות וידאו חדש... יש לי וידאו ישן וכשאני רואה איתו סרטים במחשב זה עושה בעיות (איכות הקלטה נמוכה ופסי צבע) אם אני אקנה וידאו חדש איכותי, הוא יקליט לי באיכות גבוהה וישדר סרטים בדיוק כמו שרואים אותם בטלוויזיה? או שיכול להיות שזה קשור לקלטות?
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
הזמנתי LEADTEK 6800 NU אבל קיבלתי LE.... חיכיתי שבועיים לכרטיס הזה וזה מה שקיבלתי...איזה מעוצבן אני ... האם יש הבדל גדול ? שווה לחכות עוד איזה שבוע וחצי שבועייים בשביל הכרטיס ה NU??
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-