כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
טוב אם מישהו יכול להסביר לי איך אני מחבר את ה NVIDIA GEFORCE 2 MX 200 שלי לטלוויזיה הלכתי לחנות אלקטרוניקה וביקשתי כבל כזה וננו לי משהו עכשיו מה אני עושה שזה יפעל בבקשה עזרו רק לא יותר מדי מסובך כי אני לא מבין כל כך במושגים של חומרה ???
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
כרטיס נוסף שיצטרף אל רמות מחיר מיועדות של פחות מ-500 דולר עשוי להקל במעט על עומס הביקוש הקיים בתחוםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי את הכרטיס הנ"ל (בטעות הביאו לי DIRT 3 EDTION DUAL FAN) . הזזתי את הכפתור. הורדתי GPU-Z ...הנתונים נשארו אותו דבר. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום רב, לצערי אני כבר לא בקיא בציוד החומרה כפי שהייתי בעבר. קניתי מחשב לפני שנתיים וחצי, והכרטיס מסך הלך לי והוא כבר לא באחריות. אני סה"כ מעוניין לרכוש כרטיס שיחליף אותו עד שאקנה מחשב חדש. אני לא גיימר רציני, אבל לא נעים להרגיש שהכרטיס OnBoard לא עומד בדרישות המינימליות ביותר של המשחקים שאני משחק. המחשב שיש לי כיום הוא: CPU: TripleCore AMD Athlon II X3 445, 3100 MHz Motherboard: Gigabyte GA-MA78LMT-S2 Memory: 2x2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM OS: Microsoft Windows 7 Ultimate יש לי רק שתי בקשות. מכיוון שאני ארכוש מחשב חדש בעתיד הלא רחוק, אני לא מעוניין להוציא יותר מ-300 ש"ח לכל היותר על הכרטיס. אני מעוניין לרכוש את הכרטיס בעיר מגוריי שהיא באר שבע,…
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
בהתחשב במפרט שלי, שכמובן כבר לא מסוגל להריץ משחקים כמו שצריך, האם שווה להחליף הכרטיס מסך? כלומר אם עכשיו אתקין כרטיס high end חדש, האם אני אוכל להריץ משחקים ברמת ביצועים גבוהה (ממש גבוהה) או ששדרוג שכזה לא יעניק מספיק יכולת למערכת? האם בשביל להגיע לרמת ביצועים מעולה יש צורך בשדרוג כל המערכת או די בכרטיס מסך. טרם החלטתי על כרטיס מסך אך אם אני אחליט לשדרג, על עצתכם, התקציב בטח יעמוד בסביבות ה1500-1800. שוב, אני פחות מעוניין כרגע בהצעות על כרטיסים ספציפים, אלא רק לדון אם האופציה משתלמת בהתחשב בעוצמת מעבד, זיכרון פנימי וכ׳ו. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
בשיא הרצינות הכרטיס יותר גדול (בגודל שלו) מה9800 פרו שלי יש לו 8 ג'וקים של זכרונות! חחח זה מצחיק יש אספנים שאוספים כאלה כרטיסים? כמה אני יקבל עליו? מממ ומה שמצחיק זה שרשום עליו THE MIGHTY VOODOO BANSHEE חהחהחה
-
- 10 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אהלן, חשבתי בהתחלה לקחת את המעבד Intel Core i7 3770K אבל המליצו לי לקחת את i5 3570K ואז עוד מישהו בכלל המליץ לי לקחת i5 3470 השאלה האם יש הבדל משמעותי ביניהם מבחינת ה- FPS , בשילוב עם כרטיס מסך Gigabyte GTX 670 OC 2GB ואיך הם מבחינת עלות/תועלת ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7900GT של אלבטרון ששכב בארון איזה שנה , היום החזרתי אותו למחשב יד שניה שהרכבתי , הבעייה היא שהיה לו מין כבל כזה שמתחבר לכרטיס ומהצד השני של הכבל היו שני מחברים שהלכו לספק הכח , אני לא מוצא את הכבל הזה ולכן מלוא כוחו של הכרטיס לא מנוצל. חיפשתי את הכבל הזה לקניה בכמה חנויות ואני לא מוצא מישהו יודע איפה אני מוצא כבל כזה?
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
-
נו אז מה אתם אומרים אני יכול להיסתפק במסך שיש לי או שאני חייב לעבור לדיגטלי\LCD ?????
-
- 14 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך למחשב הזה: מעבד: Intel Pentium Dual Core 2.5ghz E5200 לוח אם: ASUS P5KPL-CM זיכרון: 2 GB DDR2 800 ספק: מארז ANTEC NSK4480B II + 380W EARTHWATS PSU התקציב הוא עד 600 ₪ אני מעוניין שתהיה גם יציאת VGA אשמח להצעות תודה, קובי
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
http://uk.news.moneycentral.msn.com/ticker/article.asp?Symbol=US:NVDA&Feed=RTR&Date=20040127&ID=3325005 קשה להאמין אבל ATI מנצחת את nvidia.
-
- 8 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום. מחפש לעצמי כ.מסך. החלטתי שמספיק לי GTX650TI BOOST 2GB חשבתי שהחלק הקשה מאחורי אך טעיתי. יש אינספור יצרנים, ומשום מה המחירים שלהם שונים ואני לא מצליח להבין האם הבדל נובע מאיכות או לא? לדוגמה של ZOTAC ן GIGABYTE למה יש ביניהם כמעט 100 שקל הבדל? מישהו יכול להסביר לי? במיוחד מטבלה של השוואת מחירים כתוב רק 102%-- Geforce GTX 650 Ti Boost 2GB (DX11) -- 144 VP לא כתוב יצרן
-
- 8 תגובות
- 823 צפיות
-
-
תתחילו להרביץ תגובות...
-
- 8 תגובות
- 823 צפיות
-
-
טוב אז כבר הבנתם שיש לי מחשב חדש עם הכרטיס hd4890 אבל בדקתי ב-overdrive את ה-current values וכתוב לי שהכרטיס נמצא על 240MHZ ב-GPU CLOCK וב-memory cloack על 975 שאלתי אצל חבר שלי וה-gpu שלו איזה 665 או משהו כזה ויש לו hd4850 והוא אפילו לא עשה oc וגם אצלו המאוורר על 0 % ואצלי על 25% וזה ממש לא הגיוני =/ אין לי מושג למה זה ובגלל זה אני צריך את העזרה שלכם תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס המסך : GeForce FX 5700LE?? (אני הולך לשדרג מ GeForce4 440-mx....) יש כרטיס שייתן אותם ביצועים עם אותו מחיר של כרטיס זה?
-
- 12 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי מסך VIEWSONIC G90F שעובד יופי על המחשב עם ה 6600GT שלי אבל כשאני מחבר אותו למחשב עם ה 7800 התמונה נראית מטושטשת כאילו הכל טבוע במים שום הגדרה ששיניתי לא עוזרת מישהו מכיר תופעה כזאת?
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש עד 500 שקל גג גג גג , בשביל מחשב חדש שקיבלתי שיש לו כרטיס מסך מובנה שלא מפעיל כלום. המפרט של המחשב: Pentium® Dual-Core CPU E5700 @ 3.00GHz ASRock G41M-VS3 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM Win XP Pro SP3 ספק כוח: NEOTech ATX-500W אני מכוון על כרטיס שיריץ הכל כמו שצריך ולא יותר מזה, לא צריך להריץ משחקים חדשים על איכות גבוהה או שום דבר כזה אבל כן שהכל יהיה סביר. כרגע מה שמצאתי שנראה לי הכי טוב זה Sapphire HD 5670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E ב-475 שקל ב KSP. יש כרטיס יותר טוב מזה שאני יכול לקבל בשביל הכסף הזה / יש איזשהי בעייתיות שאני לא מודע אליה בין הכרטיס הזה והמחשב? תודה רבה על כל תשובה.
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
האם יש הבדל מבחינת ביצועים בן 2 הכרטיסים האלה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102003R http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814121554 או שההבדל היחידי זה הבאנדל??
-
- 9 תגובות
- 823 צפיות
-
-
לאחי הקטן יש מחשב מעט "ותיק" שעד היום הריץ בעיקר משחקים פשוטים ואינטרנט... הקטנצ'יק התבגר והמשחקים שבהם הוא משחק כעט דורשים כרטיס מסך רציני יותר מהOB שיש לו עכשיו (ATI EXPRESS 200) וחשבתי לשדרג לו זיכרון וכרטיס משך במקום לקנות מחשב חדש הבנתי מכלל המאמרים והתגובות שקראתי באתר (חייב לציין שזה ללא ספק האתר הטוב ברשת בתחומו) שיש תמימות דעים כמעט מוחלטת שהVALUE FOR MONEY הכי טוב שקיים בשוק היום הוא הHD4770 שאלתי היא כזאת - ראשית האם הלוח הנוכחי יתמוך בכרטיס הנ"ל (המפרט מצורף), ושנית האם הכרטיס הנ"ל בתוספת 2G זיכרון (CL5) והמפרט הנוכחי יריצו לו משחקים מתקדמים כמו שצריך...? תודה מראש לכל העונים [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות כרטיס מסך מדגם RTX 3060 Ti, ראיתי שיש גרסאות עם שני מאווררים ואחרים עם שלושה. רציתי לשאול, כמה ההבדל משמעותי ומשתלם? בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
כרגע יש לי 4870X2 ו 5450 (בשביל להזרים את פורמטי האודיו החדשים) נמאס לי אם כל עניין המעבר בינהם כשצריך לשחק או לראות סרט אני רוצה כרטיס אחד שאפשר לשחק איתו ולהזרים לכן כנראה מדובר על כרטיס היי אנד של NVIDIA או ATI מתכנן למכור את ה 4870X2 ולקנות משהו במקום ואת ה 5450 להעביר למחשב שרת, כרגע נראה לי שהבחירה הנכונה היא 6950 אבל אני פתוח להצעות גם ל SLI וCF אם הם יותר משתלמות ,מפרט המחשב שלי רשום בצד אני משחק על מקרן FHD ומסך 94" לכן כל הפילטרים והשטויות חשובים
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. לאחרונה צצה לי בעיה מוזרה ,בעיית ריענון תדרים. המסך שלי הוא LG FLATRON 700 P הכרטיס מסך שלי radeon 9600 xt . המסך תומך ברזולצויות הבאות בריפרשים הבאיםאני כותב מה שרלוונתי שאני משתמש רק בו) 1024 * 769 ב100hz 1152 * 768 ב100hz 1280 * 1024 ב85 hz בדה"כ כלל אני עובד גם במשחקים וגם בdesktop ב1024 על 768 ב100hz . אבל פתאום שבאתי למחשב מלפני כמה ימים והפעלתי gta אז הרעינון יורד ל60 דבר שבלתי נסבל. בבקשה תעזרו לי בתודה מראש עמית.
-
- 8 תגובות
- 823 צפיות
-
-
לצערי הרכטיס הישן של המדיה סנטר שלי בגסיסה ועומד למות (Nvidia Gforce 250 GTS). אני רוצה להחליף אותו בכרטיס חדש, המדיה סנטר משמש גם למשחקים אבל לא מהדור האחרון. רצוי שתהיה לו יציאת HDMI אבל אפשר להסתדר גם בלי, אין העדפה לATI או NVIDIA העיקר כמה שיותר טוב במחיר הזול ביותר תודה
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי, אני מדפיס עכשיו הזמנה ללקוח ורציתי לדעת אם אתם יודעים על בעיות עם המסך MAG 786PF 17 ...
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-