עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני הולך על 7600GS של ג'יגבייט וראיתי שתי גירסאות ,אחד עם 256MB ואחד עם 512MB מה ההבדל בביצועים בין 2 הכרטיסים? שווה ללכת על ה512 בהפרש של 150ש"ח?

• 12 תגובות
    • 774 צפיות
  2. שלום לכולם!! רציתי לשאול לחוות דעתכם איזה כרטיס מסך עדיף למחשב שמתוכנן למשחקים כבדים מבין השניים הללו: 1) פעמיים: eVGA? - 7300GT 512MB TV, DVI, PCI-E? או... 2) פעם אחת: X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E - כרטיסי מסך כמו שאתם רואים באפשרות הראשונה אני מחבר ללוח M שני כרטיסי מסך מחברת ABIT ובאפשרות השנייה אני מחבר כרטיס מסך אחד של חברת POWERCOLOR. חשוב מאוד לציין שהמחשב מיועד למשחקים כבדים תודה ....

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  3. שקופית מודלפת מציבה את דגמי ה-DG2 הבכירים של אינטל, שמיועדים לנחות בחנויות במהלך השנה הבאה, ראש בראש מול כרטיסי ה-Radeon RX 6700XT וה-GeForce RTX 3070לכתבה

4. קיבלנו דיווחים רבים על כך שחברת NVIDIA עשויה למהר לחשוף את סדרת כרטיסי המסך הבאים שלה, GeForce RTX 4000 - ועכשיו יש טיזר קטן שעשוי לשמש כאימות לכךלכתבה

5. Started by tidan26,

שלום! התקנתי שני כרטיסי מסך gtx 680 gigabyte oc 2gb ואני משחק על רזולוציה של 2560 1600 ואני מקבל fps נמוך ברוב המשחקים ברשותי הדרייבר הכי מעודכן והגדרתי בהגדרות שיבדו ב-sli האם אני צריך להתקין דרייבר יותר ישן על מנת לראות את השינוי ואם כן איזה דרייבר הכי מומלץ למערך sli והאם אני צריך להסיר את הדרייבר החדש על מנת להתקין את הישן או שאני יכול להתקין אחד על השני? ???

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  6. Started by DODO14A,

שלום לכולם, אמרו לי להגיע לפורום הזה בשביל לקבל חוות דעת מקצועית ולכן זה מה שאני עושה הכרטיס מסך שיש לי כרגע הוא - GTX 980 G1 המסך שיש לי כרגע הוא מסך 1080P פשוט מאוד ב 500 שקל. מה שאני רוצה זה לקנות מסך חדש ויש התלבטות... קודם כל את הכרטיס מסך שיש לי כרגע אני לא מתכוון להחליף לפחות ב 3 השנים הקרובות אבל את המסך חייב. אני חשבתי ככה, קודם כל חשבתי לקנות את המסך - Dell UltraSharp LED IPS U2414H ולהשאר כמובן ב 1080P אבל אז ראיתי שיש מסך חדש יותר וגם יעבוד בעתיד מעולה כשאני אשדרג כרטיס מסך ( ל GTX 1080 G1 ), המסך החדש יותר - Dell LED S2716DG. מה אתם מציעים לי לעשות? …

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  7. Started by abo9,

שמעתי במתישהו במהלך 2014 יצאו כרטיסי מסך עם טכנלוגיה חדשה. זה נכון? ואם כן אז מתי והאם יש צפי למחיר? והאם יהיה הבדל גדול ששווה לחכות בשבילו?

8. Started by Shtupel,

כן...אני יודע שAGP כבר מת אבל אני מרוצה מהמחשב שלי ואני לא מיתכוון להחליף אותו בשנה הקרובה למה אני הולך לצבא...אז אני רוצה רק כאטיס מסך טוב....מששו ב850 ש"ח.. תודה!

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  9. Started by Shnig0,

שלום! במה משנה ה-RAM של הכרטיס מסך, בעבודה עם רזולוצוית גבוהות לא? עשיתי למחשב שלי בדיקה ל-Age Of Conan להלן http://www.nzone.com/content/nzone/srl/nzone_srl.asp?gameid=4529 והכרטיס מסך לא עבר!!! יש לי 8800 GTS 320Mb ומסך LCD של 19" ולא איכפת לי לעבוד על רזולוצייה של 1024X768 בבדיקה כתוב שצריך Mb 512 האם המשחק יעבוד טוב על 1024X768? בתודה Shnig0

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  10. השאלה: המפרט די סגור ההתלבטות היחידה שנשארה לי זה - האם הכרטיס מסך שלי מספיק טוב? x1650XT ??? הרקע: אני קונה עכשיו מחשב ב-3700 ש"ח בערך הוא מיועד בעיקר לאינטרנט, אופיס, הורדות אמנם הוא צריך להחזיק טוב גם בעיבוד תמונה (פוטושופ), מפות (גוגל ארץ), עריכת סרטים ביתית (movie maker) בנוסף עם יכולת להריץ את המשחקים הכי חדשים ע"פ דרישות המינימום שלהם המחשב מיועד להחזיק 4-5 שנים, לכן שילבתי יכולת CrossFire, למען שידרוג עתידי. *בינתיים לא מתכנן OC המפרט המלא: מעבד Intel Core 2 Duo E4400 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3P כונן קשיח Seagate ST3250620NS 250GB SATA2 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 כרטיס גרפי ASUS ATI Radeon X1650XT 256MB PCIe צורב ASUS DRW-1814BLT X1…

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  11. חיברתי את הטלויזיה למחשב ולא הצליח לי לעשות שיראה את אותו הדבר על שתי המסכים, אז היתי צריך לעשות שימשיך את המסך (DUAL VIEW) ועכשיו אחרי שניתקתי את הטלויזיה חלק מהחלונות נפתחים לי מחוץ למסך (אמור ליהיות על המסך השני, שבכלל לא מחובר). יש דרך לאפס את המיקום של החלונות?

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  12. יש לי קצת בעיות במשחקים (MEDEVIL II ), הכל קצת מקרטע גם בהגדרות בינוניות... הכרטיס מומהר מהמפעל, יש מה לעשות O.C ? יש טעם? אני קצת מפחד... מה דעתכם על הכרטיס?

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  13. שלום. אני ממש צריך עזרה. יש לי בעיה בכרטיס מסך וחברת IVORY לא מוכנה להחליף לי אותו. אני אסביר את הבעיה: יש לי כרטיס מסך 7600gs 256MB של inno3D, עכשיו תמיד, בכל משחק שאני משחק אחרי 10 דקות מופיעים לי ארטיפקטים (המשחקים הם: דום 3, נד פור ספיד MW, הנסיך הפרסי 3/2, GTASA ו-NBA2007. בנוסף המשחק מתחיל לפעול לי מהר מידי- הכוונה היא לא לקצב פריימים גבוה אלא לקפיצות מעצבנות. ובנוסף הכרטיס שלי סוחב משחקים בהגדרות יותר נמוכות מהרגיל משאר הכרטיסים ברמה שלו. עכשיו אני משחק עם קצב רענון של 75MHZ, עם מארז פתוח (כדי שהוא לא יתחמם ושתהיה זרימת אוויר יותר טובה במארז), אני מכוון בדרייבר את הביצועים של הכרטיס ל"ביצועים" ולא ל"איכות", אני ממש שונא אותם. המוחר (שיש לי חשדות שהוא לא ממש מבין)…

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  14. Started by Lyor,

שלום אני לא בטוח שנושא הזה קשור לכאן אבל בכל מקרה, אתמול נהרס לי סופית הרטיס מסך שלי שהיה 6600 וברצוני לקנות חדש. יש לי לוח אם של אסוס דגם p4p800 (דיי ישן) וברצוני לדעת איזה כרטיס יהייה הכי משתלם לי לקנות יחסית לביצועים. יש להזכירשאני מעוניין רק בכרטיסים של nvidia ומחברות ידועות מאוד כמו leadtek או XFX בעיקר לא של Gigabyte. חברים שלי אמרו לי שיש כרטיסים כמו: nVIDIA GeForce FX7800GS 256MB Leadtek (שמאוד מעניינים אותי) אך הלוח אם שלי לא ינצל בכלל חצי מהמשאבים שיש להם ולכן עדיף לי ללכת על משהו כמו: nVidia GeForce 6800 (שגם הוא נראה בסדר מבחינתי). אשמח לקבל עזרה בבעיה. נ.ב. אני פונה אליכם עכשיו מהמחשב של סבא שלי מפני שאין לי אפשרות אחרת ולכן אני מבקש סליחה מראש על כך שלא או…

• 10 תגובות
    • 774 צפיות
  15. היום קניתי Asus 8000 gts 512 לא יודע למה, משחק הכל על high, ועדיין, FPS של 36-45 rivatuner לא עובדת לי, הcostumize שלה לא עובד... חשבתי לעשות דרכה importing של זכרון מהRAM אולי זה היה עוזר קצת..

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  16. Started by abcdjkh,

הכרטיס נועד לשמש לצפיה בתכני HD לא למשחקים בכלל. א. מתי הוא אמור להגיע לארץ? ב. האם שווה בכלל לחכות לו או לקנות היום HD2400 וזהו? ג. מה ההבדל בין היצרניות השונות (לדוגמא Gigabyte או Sapphire)?

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  17. Started by daniel89,

שלום. אני צריך שתביאו לי כרטיסים של עד 1000 שקל שיהיו עם 512MB (לגיימר). אני מתלבט בינתיים בין Spakle 8600GT OC לבין BFG 8600GT הנתונים של SPARKLE: 630MHz core speed (original - 540) 1620MHz memory speed(original - 1400) 1386MHz shader clock הנתונים של BFG: 565MHz (vs. 540MHz standard) 1242MHz (vs. 1190MHz standard מה אתם אומרים?על מה ללכת?מה יותר כדי? המחיר של Spakle הוא 838 וה-BFG הוא 900. ראיתי גם את ה-3850 של ATI אבל הוא רק 256MB וזה לא מספק אותי... אשמח לעוד המלצות לכרטיסים במחיר שביקשתי ורק מהחנויות IQPC,SKYPC,TMS,FOXPC. תודה, דניאל

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  18. Started by Predator,

שאלה בלתי אפשרית אנא תשובה מהירה: מה עדיף לקנות היום: את ה 7600 GT extrem המיושן אך המואץ \ או את ה x1950 XT החדש והמהיר ? עצות אחרות בטווח המחירים הנ"ל יתקבלו בברכה. תקציב לא עובר את ה 1000 ש"ח. תודה.

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  19. Started by 144144,

שלום לכולם, חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי את: XFX GeForce 8800 GTS Extreme Video Card - 640MB DDR3, PCI Express, SLI Ready, (Dual Link) Dual DVI, HDTV, Video Card במחיר של 340 דולר! זה באותו מחיר של כרטיס עם 320MB בארץ. האם יתכן? האם הזמנה של מוצר כזה בדואר כדאית? תודה.

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  20. שלום לכם. יש לי עכשיו כרטיס מסך מאוד חלש והוא כבר לא מספיק לכלום בכלל. אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיספיק לי לכל המשחקים שיצאו בזמן האחרון (bioshock, moha, stranglehold) ולמשחקים שיצאו בזמן הקרוב כמו crysis ו-cod4 וכולי. אני מעוניין שהם יעבדו לי על ההגדרות הגבוהות ואפילו מקסימליות (אבל אני משחק על 1024x768). בנוסף אני רוצה שהוא ישאר לי במשך איזה שנה ככה או קצת יותר על הגדרות סבבה (בינוניות ומעלה). המליצו לי על הכרטיס 8600GT בעל 256MB ו-ddr3. הוא עולה בסביבות 650 שקל. כדאי לי? יש לכם כרטיס אחר להציע שבסביבות אותו המחיר? או שעדיף לי לחכות עוד קצת ולקנות כרטיס אחר או משהו.... תודה רבה =)

21. Started by see4,

אוקי החלטתי לקנות את הכרטיס החדש של AMD-ATI , אני ראיתי את זה של HIS שבא עם 3 צלעות קירור , ב XT זה היה רק 2 ...אני לא מצאתי HIS בארץ אבל יש של חברות אחרות , השאלה שלי האם כולם עם 3 צלעות מה עדיף לקחת וגם אני ראיתי שיש רק ב FOXPC ו TMS , מישהו ממליץ על בחירה מסוימת ...תודה על העזרה ...

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  22. Started by amirx19,

אני משחק במחשב עם ויסטה ו8800 באמריקן ארמי ומדי פעם המסך נהיה שחור והמשחק נתקע ואחרי כמה שניות משתחרר.כשאני חוזר לוינדוס אני מקבל הודעה שהייתה שגיאה במנהל ההתקן של הכרטיס מסך עם הקובץ NVLDDMKM.מיותר לציין שניסיתי את כל הדרייברים שקיימים.מישהוא יודע מה הפתרון לבעייה?

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  23. Started by DS,

לאחרונה הסתכלתי בביקורות ויש סוג שקוראים לו XTX ויש את הסטנדרט. שמתי לב שהסטנדרט בכלל לא משהו ותכננתי עליו. ז"א לפי מה שראיתי קצב הפריימים גבוהה יותר ב 88GTS XFX. מישהו יכול להסביר לי ולתת קישור לכרטיס הזה לקנייה?

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  24. Started by mihFir,

אהלן, אני קונה מחשב חדש ויש לי אפשרות לקחת את ה8800GTX או של GIGABYTE או של leadtek, רציתי לשמוע האם יש הבדל משמעותי בינהם, ומה יותר עדיף. תודה.

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  25. על פי האתר ההשוואות הזה http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=532&model2=607&chart=226 הכרטיס הזה : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=2546 חזק כמעט פי 3 !!! מהכרטיס הזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=953 והם עולים אותו דבר האם זו טעות?

• 6 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.