כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי משחק מחשב. המשחק מקרטע למדי על מחשבי. בדקתי ומצאתי שאני עומד בכל הדרישות המומלצות של המשחק- פרט לשני פרמטרים: הזכרון וכרטיס המסך. יש לי תקציב רק לשדרוג של האחד מהם. שאלתי היא- האם הגדלת הזכרון (מ-512mb ל-1gb) תפסיק את הקרטוע, או שמא שדרוג כרטיס המסך (מ-geforce 5700fx ל-geforce 6800le) יעשה את העבודה (ולא רק ישפר את הגרפיקה)? תודה.
-
- 7 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי לדעת מה ההבדל בין זיכרון גרפי זמין לעומת ייעודי יש לי כרטיס 7950GT ובפרטי מערכת (ווינדוס 7) רשום לי זכרון גרפי זמין MB1535
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת של איזו חברה הזיכרון שיש לי בכרטיס מסך,יש לי כרטיס מסוג fx5900xt של club 3d. אני לא רוצה לעשות את זה בדרך הפיזית ולא רוצה לפרק את המקרר של הזיכרון כדי לראות. האם מישהו מכיר איזו תוכנה שיכולה לזהות של איזו חברה הזיכרון ואיזה דגם זה?
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
היום קניתי כרטיס HIS R9600XT במבצע 890 שקל המבצע מדבר על כרטיס 256 מגה. על הקופסא שקיבלתי רשום 128 על הכרטיס עצמו יש מדבקה שרשום עליה 128 לא שמתי לב שלקחתי את הכרטיס. אבל בהתקנה בוינדוס מהאינטרנט Catalyst 4.9 הוא מזהה את הכרטיס בתור 256 מגה . האם יש תוכנה שיכולה לאבחן כמה זכרון יש לכרטיס ? תודה
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם להלן שאלה בעבודה בתלת מימד (לא במשחקים) עד כמה משמעותית כמות הזיכרון של הכרטיס. או במילים אחרות האם שווה להשקיע ב 8800gts 640mb או שלא ארגיש בהבדל משמעותי מול 8800gts 320mb אני עובד על מסך 20 אינט'ש ברזולוציה 1280 על 1024 תודה
-
- 4 תגובות
- 504 צפיות
-
-
או קי, יכול להיות שזו שאלה קצת דבילית אבל.... הרבה כרטיסי מסך יש להם פס מאוד רחב לזיכרון: 20GB/SEC וכ"ו.... אבל יש להם רק 128MB או 256MB למה הם צריכים כזה רוחב פס? תודה. יאיר.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
חברת Hynix החלה בייצור סדרתי של שבבי זכרון מהירים במיוחד, אשר ניתן לערום אותם אחד על השני בתצורה תלת מימדית לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%96%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9f-gddr5-%d7%91%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-8ghz-%d7%9e-hynix/
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי הופעת בכורה מוצלחת בכרטיסי ה-Fury של AMD, ארגון ה-JEDEC מאשרר את התקן החדש לזכרונות גראפיים שיהיו מהירים ומתקדמים אפילו יותר, וגם סמסונג נכנסת רשמית למירוץ לצידה של SK Hynix אם השם HBM (ר"ת High Bandwidth Memory) לא אומר לכם שום דבר – זה כנראה סימן לכך ששוק העיבוד הגראפי כלל לא מעניין אתכם. שלושת האותיות הללו הפכו לאחד מהשילובים הכי פופולריים ומדוברים בשוק הזה במחצית השנייה של שנת 2015, כש-AMD השיקה כרטיסי מסך חדשים ועוצמתיים במימדים שהיו שמורים לרוב לכרטיסי מסך מהשוק הבינוני והנמוך – וזה קרה בעיקר בזכות HBM, אשר מחליף את תקן ה-GDDR5 המזדקן עם חסכון גדול מאוד במקום ובצריכת הספק, ורוחב פס גבוה פי כמה. אפשר להתווכח אל טיבם של כרטיסי המסך של AMD שהתבססו על הדו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות את הכרטיס. הכרטיסים של ספייר יגיעו רק עוד 10+ יימים. מה שיש בארץ זה רק Gecube. מה ההבדלים חוץ משם החברה, בין שני החברות של אותו כרטיס?
-
- 9 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מעוניין לקנות 4090 ולא לחכות שבוע שבועיים יש פה מישהו שמכיר חנויות שיש להם סטוקים? בעיקרון רוצה ללכת על הכרטיס עם קירור מים תודה
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני חושב שזה חשוב כי כולנו רוצים וכולנו להוטים כל אחד רוצה חברה מסויימת אבל לכל חנות יש טיפות ראשונות מכל יצרן מסוים לדעתי צריך להתאחד ולעשות משהו כי אם נעשה משהו ביחד יכול להיות שכל אחד ישיג את מה שהוא רוצה. אני התקשרתי לפנדה לנועה ול IQPC ושאלתי על הגיגבייט (חלילה לחשוב שאני בא להשמיץ אני רק מוסר מידע) וכרגע הוא אינו זמין. בפנדה הוא אינו זמין בנועה הוא רק בהזמנה בIQPC תשובה תתקבל לפי המשלוח הבא.אגב בIQ יש את המחיר הכי טוב שראיתי אבל אי אפשר לדעת אם הוא ישאר. למה המצב ככה ? איך זה שיש מלאי כל כך מצומצם בחנויות הכי "מועדפות" אם אפשר לומר.וחלק מהחנויות בכלל לא מעודכן על ה GT ועדיין מוכר את ה 8800 הישנים במחיר מלא :P
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
מפתחת השבבים האדומה מאשרת באופן רשמי כי נראה את דגמי ה-Radeon Vega המדוברים בתערוכת Computex הקרובה - אבל זה עדיין לא אומר שהם יהיו זמינים לרכישה בחנויות מיד לאחר מכן לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, כמה זמן לוקח לכרטיס המסך להגיע לארץ אחרי השקתו בעולם? הרי לפי השמועות ב 16.8 כנראה ה 660TI יושק, אז מתי מצפים להגעתו לארץ ובכמה הוא יתומחר לדעתכם? והאם זה יפשיע על מחירם של ה 7950 וה 7850? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכותרת הבומבסטית אולי קצת מטעה אבל השאלה מעניינת, אני חושב. בשוק יש המון כרטיסי מסך. בין כמה מאות שקלים לכמה אלפי שקלים. אני רוצה להאמין שמי שקונה כרטיס של אלפי שקלים לא באמת צריך -כרגע- את כל כוח החישוב הזה והמשחקים של היום לא באמת משתמשים בכל הפוטנציאל. אם אני קונה כרטיס MID-END במחיר סביר, הוא הרי צריך להספיק לי לכמעט כל המשחקים הקיימים קיום, ברמת ביצועים ואפקטים אופטימלית. קשה לי להאמין שאני צריך SLI של שני כרטיסים שעולים אלפיים שקל כדי להנות לחלוטין ממשחק שיוצא היום לשוק. ובכן, בהנחה ואני צודק ותקנו אותי אם אני טועה... כמה זמן יספיק לי כרטיס מסך שעולה היום, נאמר, 1000 ש"ח עד שהוא כבר לא יספיק להציג את מקסימום הביצועים על משחקים חדשים?
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
בזמן שפרוטוקול HDMI מקבל תהילה, בארגון VESA עסוקים בין היתר בקידום של DisplayPort 2.0 שיוביל למהירויות שוברות שיא עבור אמצעי תצוגה, ונראה שכרטיסי המסך שיכילו אותו מגיעים ממש בקרוב מהצד של AMDלכתבה
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
- 1 follower
-
-
מפתחות השבבים מוכנות לספק לכם תמיכה בכותרים החדשים שנמצאים בדרכם אל הרשת ואל החנויות לכתבה
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש בבעלותכם כרטיס ממשפחת GeForce, Quadro או אף Tesla? זה הזמן הנכון להתקין את גרסה 430.64 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
- 1 follower
-
-
רכישת דגם Turing עדכני במחיר שפוי? מסתבר שיש דבר כזה - פחות או יותר לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אני מעוניינת לקנות מסך 19 אינץ LCD למחשב שישמש אותי גם לצפיה בטלויזיה ווידיו. הבנתי שיש עיניין עם זמן התגובה. איזה זמן תגובה צריך להיות למסך כדי שניתן יהיה לצפות באיכות גם במשחקי ספורט (טניס, כדורסל כדורגל) האם 8 מילישניות זה מספיק? אשמח לשמוע תגובות למי שיש ניסיון בנושא
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים שאלתי בפורום מה דעתכם על מסך LCD "19 FP951של BENQ אבל לא היו תגובות. אנסה לחדד את השאלות אולי יהיה לי מזל ומישהו יענה. למסך זה יש זמן תגובה של 25MS וממה שראיתי כל המסכים בגודל זה לא יורדים ממהירות זו. האם 25MS זה מספיק לוידאו? משחקים אני לא ממש משחק אז זה לא משנה. אשמח אם מישהו יחווה דעתו באופן כללי על המפרט .
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מה הזמן תגובה של מסך LCD ?(בערך ) כמה רעינונים יש לכרטיס מסך ? (לדוג, 6800GT) (סערך) אני יודע שיש הרבה סוגים אבל בערך אל תתיננו לי מספר מדויק יתור חשוב לי יחידת המידה
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
כולם מדברים על זמני התגובה של מסכי LCD (כי הם בעייתיים בנושא), אבל האם מישהו יודע מה זמני התגובה הממוצעים של מסך CRT רגיל ? חשבתי על זה כי הרי כיום יש מסכי LCD עם זמנים של 12MS ובטח מתישהו יורידו את זה עוד יותר. אבל כמה כבר אפשר להוריד ? ואולי הזמנים האלו כבר שווים או אפילו פחותים מאלו של מסך CRT ממוצע ?
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
חבר'ה,השבוע שידרגתי בשעה טובה לQ6600 עם לוח אם ASUS P5K,ו2 ג'יגה זכרון,ועכשיו נשאר לקרוא למלך... Geforce 8800 GT,GTS,GTX...320 640 מי יותר ראוי??? יש הרבה גרסאות ואני רוצה לדעת וליהיות בטוח שאני עושה קנייה נכונה,מי ייתן יותר מענה למשחקים עתידיים ועל מי יותר כדאי להשקיע?? כמובן שהמטרה העיקרית כרגע היא קרייסיס,אבל לא רק,משחקי עתיד זה לא פחות חשוב... תודה רבה רבה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-