עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אורח
    Started by אורח,

שלום לחברי הפורום יש לי בעיה מוזרה במשחקים שרואים רק חלקים מהדמויות במשחקים , לדוגמא New world prder ו NHL 2000 נתתי 2 דוגמאות למשחק אחד חדש ואחד ישן . ניסיתי להריץ את המשחקים בהגדרות של Direct3D ו OpenGL עדיין אותה התופעה. התקנתי את WIN XP מחדש בגרסת PRO עם SP2 כמו כל משתמש סביר נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי את הגרסה העדכנית 71.89 עדכנתי את הדרייברים של לוח האם asus a7v-133c כולל הדרייברים של הCHEAPSET של VIA בגרסה 4.56 אגב הכרטיס מסך גם של asus 7100 32mb mx2 עובד על AGP X4 ועדיין יש לי את אותה הבעיה שהמשחקים מציגים רק חלק מהדמות , או את הידיים ללא הנשק למשל ב NWO. אודה לכם אם תוכלו לתת לי כיוון , לדעתי פחות סביר שמדובר בבעית חומרה אבל בכל זאת אני מתייעץ. שאר המפרט: am…

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  2. אני מעביר את הכרטיס GTX260 ממחשב ישן למחשב חדש ולכן אני צריך למצוא לו מחליף. כיוון שהמחשב יעבור לייעוד של מחשב שני ולא למשחקים בכלל, אין לי צורך בכרטיס שכזה ואני יכול להסתפק במינימום הסביר. המפרט כולל Q9550 4GB RAM והכרטיס ישמש בעיקר למולטימדיה... תקציב של 200 ש"ח נראה לי די והותר. אני מעוניין שהכרטיס יהיה גמיש בסוגי החיבורים שלו ככל שניתן. המליצו לי לפני מס' חודשים באיזו חנות על Sapphire ATI Radeon 5450 1GB GDDR3 HDMI. אשמח לשמוע עם ההמלצה עדיין רלוונטית או שמא יצא כרטיסים חדשים יותר שמומלצים גם הם. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  3. מחשב חודש e6420 2gb 800mhz p5b-e והארד דיסקים בRAID צריך כרטיס מסך חזק מספיק למולטמידיה ואתרי אינטרנט כבדים, לא צריך משחקים, ולא צריך שיתמוך VISTA. מה כדאי לקנות?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by redti,

שלום, יש לי כרטיס מסך עם 128 מגה בייט ושמתי לב רק לפני יום לאחר שנה וחצי שהagp aperture size היה על 64 .. שיניתי ל128 ואני לא חושב שזה שינה משהו.. רציתי לדעת קצת יותר מהזה.. והאם השתמשתי עד עכשיו רק בחצי מהזיכרון של הכרטיס ??

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  5. Started by erashel,

יש לי מפרט כזה : AMD 3800X2 AM2 ABIT KN9S Nforce 550 Twinmos DDR 2 512MBX2 Ati X1900GT 256MB ספק ג'נרי 500W הכרטיס מסך נדפק , והמליצו לי לקנות 9600GT ושאני ארגיש הבדל בביצועים למרות הצוואר בקבוק. השאלה היא האם זה מומלץ , האם הספק יחזיק את זה והאם הכרטיס יעבוד טוב עם הצ'יפסט שלי , כי קראתי שיש צ'יפסטים שהוא לא עובד איתם טוב. בנוסף , אני מוציא את הראם וקונה 2X1GB של G.SKILL האם השדרוג הזה שווה ? אני מתכוון לקנות את הכרטיס http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3967 ואת הזכרון http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3205 . ואיך החנות IQPC ? אני מזמין במשלוח ומתכוון לשלם לשליח , חנות אמינה ? תודה.

• 8 תגובות
    • 990 צפיות
  6. אני בתהליך של קניית מחשב חדש, ויש לי בעיה להחליט בשני נושאים: 1. לקנות GTX או GTS 2. כמה זיכרון לקחת? נגיד אני לוקח GTS, כמה זה באמת משנה אם אני אקח 320MB או 640MB? זה יגרום לאימפקט רציני על משחקים? ובקשר לGTX, מכיוון שהכרטיס הזה עולה יותר ממחשב ממוצע - אני מתלבט מאוד לגביו. מצד אחד, אני ממש לא רוצה לשבור שום חשבונות בנק בשביל לקנות אותו, אבל מצד שני אני רוצה לקנות מחשב טוב, שיחזיק הרבה זמן (נגיד שנתיים) ושיוכל להריץ כל מה שתעשיית המשחקים תזרוק כנגדו, ולהריץ טוב. אבל זהו הכרטיס הראשון שתומך DX10 אז אני מפחד שעוד כמה חודשים יצא אחד חדש, שישאיר אותו באפר ואז אני אולי אוכל להריץ משחקים אבל על הגדרות נמוכות... אז מה אתם מציעים? חשבתי אולי גם על האפשרות לקנות GTS עכשיו (נגיד 3…

• 9 תגובות
    • 562 צפיות
  7. Started by nash,

המליצו לי לבוא לכאן. תראו, יש לי בעיה. אני משחק במשחק enemy territory. למי שלא מכיר זה משחק רשת בסיגון CS UT בערך. קיצר, יש לי כרטיס מסך דיי חלש וה-FPS שלי נמוך עד כדי כך שקשה לשחק. החלטתי שהגיע הזמן לקנות חדש. אני לא יודע מה כדאי לקנות. מצד אחד, אני רוצה לשחק חלק בכל המפות. מצד שני, אני לא שופע כסף. ניסיתי את הכרטיס asus nvidia gforce fx5200 128 mb ddr, אך גם שם הביצועים לא היו מושלמים. כרטיס כזה עולה בסביבות ה-400-500 שקל. אני יכול להשקיע יותר, בין 800-1000, השאלה היא אם זה שווה את זה. חלק אמרו לי שכן, אבל ליתר ביטחון, שלחו אותי לכאן. על איזה כרטיס אתם יכולים להמליץ לי? בתודה מראש. :-*

• 10 תגובות
    • 914 צפיות
  8. Started by Idan-h,

חבר שלי מתכנן לקנות מחשב למשחקים וביקשתי מפרט פה בפורום אתמול (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=408785.0). קיבלתי שתי הצעות, האחת עם HD4770, והשניה עם Zotac GTX 260. לחבר שלי יש LCD 19 WS, רזולוציה 1440*900. 1. האם הGTX הוא OverKill למסך הנ"ל? כי הבנתי שלרצולוציה של 1280*1024 הוא אכן כזה. 1440*900 היא רזולוציה יותר גבוהה? (כי סה"כ 124 יורד ברוחב ו160 עולה באורך, ככה שממה שאני מבין זה לא כזה הבדל). 2. אם המסך ישודרג ל22 אינץ רק בעוד שנה, שווה לקנות את הGTX? 3. אם לא שווה לקנות את הGTX, איזה כרטיס אחר מKSP כדאי לקנות? (שיש לו יחס עלות/תועלת טוב ולא שיעלה 100 שקל פחות והרבה פחות ביצועים). 4. שאלה קצת פחות קשורה, אם אני לוקח מערכת עם ספק כח גדול, זה אומר שהיא ת…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. האם המעבד q6600 מהווה צוואר בקבוק לgtx 275 ? ול GTX 295 ?

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  10. Started by Born2Kill,

לאחרונה קניתי את ה-Gigabyte 660GTX OC. הכרטיס הזה יצא באמצע חודש ספטמבר. האם הדרייברים בשלים מספיק בשביל הכרטיס המסך הזה ספציפי? או שזה קשור לוותק של הסדרה בשוק? כי יש לך הרגשה שהדרייברים האלה לא מספיק בשלים. כי למשל ב-BF3 אני מצליח לעשות OC עד 50mhz תוספת. כאשר ב-Furmark הצלחתי להגיע לתוספת יותר גדולה מבלי שיקרוס. תודה לעונים.

11. Started by ToyMan,

היי.. יש לי את המפרט הזה: # (מעבד): Phenom X4 9850 2.5 Ghz BLACK EDITION # Mother Board (לוח-אם): GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 # Memory (זכרון): Patriot DDR II 800MHZ 4GB # Hard Drive (כונן קשיח): WD SATA2 500GB 16MB # Optical drive (כונן אופטי): NEC DVD-RW + SONY Blu Ray BD-ROM עכשיו השאלה שלי אם יהיה לי צוואר בקבוק עם כרטיס המסך: ATi Radeon 6850HD 1GB של שפירא תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  12. Started by Mantis,

Nvidia מוציאים כרטיס מסך על בהחל מ17500$ דולר. http://www.gwn.com/news/story.php/id/10042/ [attachment deleted by admin]

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by cousinIT,

הגעתי לאפשרויות כרטיס מסך.. הלכתי לMUNITOR ושם בחרתי בקצב רענון: 85HZ . עשיתי החל, קצב הרענון נראה כאילו לא השתנה.... אז בדקתי ב DISPLAYS ושם כתוב באמת שקצב הרענון הוא 60HZ .. ואז זה אין אפשרות בכלל לשנות! וקצב הרענון הוא כרגע כתוב במוניטור - 85 אבל הוא באמת 60... יש לי R9800SE ומסך BRILLIANCE 109P של PHILIPS

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  14. Started by crik,

אהלן, אני מתחיל לשחק קצת עם ה AFTER EFECT בצורה חובבנית לגמרי. אני בעל i7 3770 עם 32 GB זיכרון. מעוניין בכרטיס מסך למשחקים קלים ולעריכה קלה ב AFTER EFFECT תודה משה

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  15. Started by Shoko,

אני מתווכח עם מישהו ואומר לו שה- 8800gts 320mb יותר חזק בהרבה מ- 7600 והוא מתווכח עשו טובה ותביאו בנצ'ים ותגידו לו שזה לא נכון אני יביא לו לינק לפה

• 7 תגובות
    • 602 צפיות
  16. Started by see4,

יש לי 7900GT של XFX EXTREME EDITION ומעונין להוסיף עוד 7900GT האם הוא צריך להיות של XFX אם לא האם מהירויות שעון צריכות להתאים...?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  17. אפשר לחבר בין לפטופ לבין TV עם כבל VGA ל HDMI ? קניתי כבל כזה ולא עובד לי.

• 24 תגובות
    • 4.5k צפיות
  18. Started by kikoos,

עד עכשיו הייתי סגור על זה שאני קונה את 6800gs אבל אז עלה בי רעיון שאני רוצה לחבר את הסוני 2 ובעתיד את הסוני 3 שלי למסך הסופר איכותי שלי ולא לטלווזיה העלובה בחדר.. עכשיו השאלה שלי אם בעזרת טכנולגיית AVIVO אני אהיה יכול להנות מאיכות וידאו טובה וגבוה ואיכות שהסוני (3) ייצר לא תיפגע או לפחות לא משמעותית. לא מצאתי ממש מידע על איכות הטכנולוגיה צריך עזרה,חשבתי על הכטיס הזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=424541 אם משהו יכול להמליץ על כרטיס אחר שהוא מכיר גם יעזור יש לי כניסת AGP

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  19. Started by danielel,

DualView חסר ב-GTX260. קיימות רק אופציות CLONE וSPAN האופציה היתה קיימת בכרטיס הקודם שלי 8800GTS ונעלמה בעדכוני גרסאות אז פשוט השתמשתי בגירסא ישנה ועשיתי לה UPDATE. עם הכרטיס החדש זה לא עובד. יש דרך פשוטה יותר?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  20. Started by manoni123,

שלום חברים יש לי מחשב גיימינג שאני מעוניין לשדרג, הוא נקנה לפני 4 שנים בערך זה המערכת שלי כרגע: לוח אם:H81m-HD3 מעבד: intel core i5 4460 cpu 3.2ghz, 4 CPU כרטיס מסך: radeon r9 280x ראם: 8GB ספק כוח: Raider RA 650 רציתי לדעת איזה כרטיס מסך מומלץ לשדרג שיספיק להריץ משחקים על איכות גבוהה לשנתיים-שלוש הקרובות(לא מחפש כרטיסים מפלצתיים, אני מחפש איכות טובה ושיחזיק לתקופה המצויינת) מה דעתכם בבקשה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Mr Gadget,

"כדי ליצור תמונה צבעונית, משתמש המחשב במספר רמות עבור כל צבע יסוד (אדום, ירוק וכחול RGB), רמות אלה נכתבות ב- Bit (מקבל ערך של 1 או 0 בלבד). לכל אחד משלושת צבעי היסוד מעניקים בדרך כלל 8Bit של עומק צבע, ובסך הכול 24Bit המספקים אבחנה בין יותר מ-16 מיליון צבעים. מכיוון ש-8 ביט עבור כל צבע יסוד נותנים רק 256 דרגות של צבע, דבר שאינו מספיק כדי ליצור תמונה ראליסטית יותר, מאפשרים כרטיסי מסך חדישים לחשב צבעים ברמה של 10Bit." מישהו יכול להסביר לי איך מקבלים אבחנה של 16 מיליון צבעים? הבנתי שלכל 8bit נותנים 256 דרגות של צבע כלומר אם יש לנו שלושה צבעי יסוד RGB זה 24bit ומבחינת דרגת הצבע זה 768(3*256) ומה מבחינת ה 10bit?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  22. באשכול של ה2900 אחד ג'יגה או GTX אמרו שה8800 לא יהיה שווה כלום עוד שנה... עכשיו אני בדיוק רוצה לקנות אחד כזה של אסוס ה-640 אבל השאלה היא מה האפשרויות האחרות ?.. אם בכלל כדאי או זסתם ילד טיפש שיגע לי את השכל?... אמממ אשמח לתשובה יש לי מסך 19 E6600 OCZ 600 וזכרונות של ג'י סקיל 800 מגה הרץ 2 ג'יגה

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Dark_Phantom,

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/xgi-volari.html תופעת הפרליה חוזרת שוב......הרבה הייפ(או שלא) על עוד כרטיס כושל.....

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  24. במעגל שלו, יש מקום שהוא מגיע לחום מאוד גבוה. במקום שסימנתי באדום. בoverride כתוב שהוא 40-43 מעלות (באיידל) זה סביר?

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  25. Started by Lethal_Acid,

אני אכשיו התקנתי את הדריברים החדשים של ATI, ואני משתמש ב REDLINE על מנת להגדיר O.C ו TWEACKING. יש תוכנה יותר טובה שאני יכול להשתמש באה על מנת לקבל ביצועים יותר טובים מהכ.מסך? האם יש איזו דרך לדעת מה הטמפ' של הכרטיס?

• 5 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.