עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by R.W.P,

יש לי תופעה מוזרה אני מפעיל את היציאה הכל טוב ויפה... אני רואה הכול בטלויזיה (מה שאני רואה במסך אני גם רואה בטלויזיה) חוץ מדבר אחד: סרטים. אני מפעיל נגן לא משנה איזה, הסרט פועל ואני רואה אותו במסך של המחשב אבל בטלויזיה אני רואה את הנגן אבל אני לא רואה סרט רץ בו אני רואה מסך שחור אפילו במשחקים אני רואה את המשחק בטלויזיה אבל אם יש במשחק סרט אני רואה מסך שחור שוב כאילו המחשב משדר הכל חוץ מסרטים מוזר!!!! אשמח אם מישהוא יוכל לעזור לי.

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  2. האם ניתן לחבר ממיר כבלים לכרטיס טלוויזיה והאם לכל כרטיס או צריך משהו ספציפי ואם אפשר לחבר על איזה כרטיס אתם ממליצים ככה שניתן יהי לראות טלוויזיה על מסך המחשב ושיהיה שלט תודה

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  3. מהו ההבדל בין WinFast PX7600 GS ל WinFast PX7600 GT

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  4. Started by guy25,

אני הולך להוציא על הכרטיס: NVIDIA GeForce FX 5900-Asus V9950 TD 2000 ש"ח הכרטיס נותן את התמורה הבאה: All-new CineFX 2.0 engine DDR memory with 256-bit bus and AGP 8X interface ASUS proprietary online GameFace technology DirectX 9.0 & OpenGL 1.4 nView multi-display technology High valued software bundle Memory Clock 850MHz Engine Clock 400MHz Max.Resolution 2048x1536x85Hz שווה את הכסף??

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  5. אני מתכונן ליקנות את הכרטיס מסך GTX560 TI הוא נימצא במסגרת תקציב שלי (1000 שקל כולל משלוח) והוא ניראה לי הכי טוב למשחקים (כרגע יש לי 9800GT) עכשיו הבעיה שלי היא שאני לא יודע אם יעבוד לי את הלוח אם יש לי MSI - P45 PLSTINUM יש שם חיבורים של PCI EXPRESS אבל אני רוצה להיות בטוח שיעבוד ליפני שאני יוציא 1000 שקל כסף לא בה לי בקלות( 18 שקל לשעה...) תודע לעוזרים PS אני מקווה שאני בפורום הנכון

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  6. איך צורבים ביוס ל-x800gto2 כי אני מתכנן לקנות אותו בעזרת ה' תודה לעונים אלי

• 12 תגובות
    • 789 צפיות
  7. חזרתי עכשיו מחבר שהרכיב מחשב פצצה עם GTX 480 מחובר למסך iiyama 24 מעבד I7 עם 6 גיגה זיכרון שמתי לו במשחק את ההגדרות הכי גבוהות. מריץ בלי בעיה עם איכות תצוגה טובה מאוד. אבל..גם ה-GTX 260 שלי שמחובר ל-DELL 22 עובד יפה מאוד, אין הבדל של שמים וארץ. בסה"כ שיחקתי בשלב הראשון, סביר להניח שבהמשך יש תצוגות מורכבות שבהם יהיה ההבדל בולט יותר.

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  8. אמרו לי שיש לי אפשרות בכרטיס מסך שלי שאני יכול להקרין סרט לדוגמא למסך הטלויזיה ובמסך במחשב לגלוש לדוגמא באינטרנט..... הפכתי את העולם בחיפושים וניסיתי לעשות גם לבד אך ללא הצלחה... כרגע חיברתי מ-S-VIDEO במחשב ל-S-VIDEO בטלויזיה.. כשאני מקרים את הסרט יש לי אפשרות לראות או במסך במחשב או בטלויזיה.. 1) איך אני רואה את הסרט בשניהם בו זמנית? 2) איך אני יכול לגלוש באינטרנט בזמן שרואים סרט... כמובן שאת האינטרנט לא יראו בטלויזיה ואת הסרט לא יראו במחשב.... תודה...

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  9. Started by pwntigo,

אז סוף סוף הכנסתי את חברה שלי לעולם המשחקים תודות ל AC3, כרגע יש לה כרטיס מסך מובנה של אינטל g41 express אצלי יש בבית כרטיס ישן 7600GT וחשבתי לשים אותו לפחות בינתיים. במידה ומדובר במשחקים קצת ישנים לדוגמא AC1 והשני אולי ME האם שווא לקנות כרטיס בתקציב הזה שיתן ביצועים הרבה יותר טובים (יחסית)? המפרט כרגע זה e5400 GA-G41M-ES2L ושני ג'יגה זיכרון

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  10. Started by GRiM,

http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=3495 לכל מי שתכנן לקנות ב-1190 ש"ח (כמוני), המחיר עלה ב-100 ש"ח. :'(

• 11 תגובות
    • 789 צפיות
  11. איזה כרטיס כדאי לקחת ATI Radeon HD 3650 או GeForce 9500 GT איזה מהם יתאים יותר למשחקים קלים. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  12. המערכת היא HTPC שמחוברת למסך 37 SAMSUNG LA450 ומריצה את המשחקים ברזולוציה של 1920X1080 בהגדרות מקסימליות. ‏Intel Core 2 Duo E8400 Asus P5QL-E ‏2x2GB OCZ Reaper HPC Edition DDR II 1066 MHz‎ ‏‏Sapphire HD 4670 512MB DDR3 שכרגע קיים ונותן חווית משחק מצוינת WD10EADS 1TB LG GH22NS30 x22 Black אני רוצה לשמוע מה הכרטיס מסך עד 700 ש"ח שיתן לי להרגיש הבדלים משמעותיים בהרצת משחקים לא מבחינת קרטועים או נפילות.אלא לגבי חדות תמונה ואיכות. ואם יש לכם משהו שטיפה יחרוג וישפיע משמעותית יתקבל בברכה. תודה

• 11 תגובות
    • 789 צפיות
  13. שלום אני כבר חודש מנסה לסדר את זה וזה לא עובד. יש מסכים ותוכנות בהן הגרפיקה מצוינת ויש כאלו שזה ממש לא במיוחד כל מה ששור לוידאו. מצרף דוגמא לשני תפריטים מאותו עולם, אחד נראה מטושטש ורע מצד ימין לעומת זה מצד שמאל שחלק ונקי. כבר משתגע ולא מוצא פתרון. דרייברים מעודכנים ומה לא.. תודה רבה !!!

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  14. שלום, החלטתי להשתדרג למסך LCD. התקציב שלי הוא 1000-1500 ש"ח. האם זה יכול להספיק לי למסך אמין ואיכותי מספיק? אם כן, איזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  15. היי לכולם, צריך עיצה ממכם יש לי כרטיס מסך די טרנטע ( tnt riva 2 64mb) ולאחרונה התחלתי לחשוב על החלפה לכרטיס יותר טוב, גם כי אני רוצה ביצועים יותר טובים של המחשב וגם כי אני רוצה tv out. ראיתי עכשיו מבצע על gecube radeon x1300 ומכיוון שהחברה לא מוכרת, רציתי לברר אם אתם מכירים וממליצים עליו לשימוש בעיקר עם אינטרנט ולצפות בסרטים, כמו כן חשוב לי שהtv out יהיה באיכות טובה. אני לא גיימר ולא מתעניין במשחקי מחשב ככה שהזווית הזאת לא מעניינת אותי. מה שקרץ לי בכרטיס זה המחיר שלו כי אין לי עכשיו יותר מדיי כסף להשקיע בכרטיס. תודה מראש לעונים

• 10 תגובות
    • 789 צפיות
  16. Started by davidz,

שלום כשאני מכבה את המחשב המסך לא נכבה הוא נכנס למצב stand by . במצב הזה הוא עושה רעש מעצבן מן צליל דק כזה , ביחוד כששקט בחדר אז שומעים את זה. כנראה שזה בא מהשנאי שלו. זה נפסק רק אם אני מכבה את המסך עם כפתור ה off שלו. האם מישהו מכיר את התופעה או שזה רק אצלי? ???

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  17. Started by Director,

שלום לכולם , השאלה היא כזאת: אני משחק במשחק COUNTER STRIKE SOURCE למי שמכיר ומי שלא מכיר עכשיו יש לי שם בכללי 100 FPS , אבל ברוב המקרים ובמפות הכבדות יש לי בערך 70FPS אבל כל פעם שנכנס איזה אובייקט למסך המחשב פשוט נתקע . נגיד אני הולך ופתאום קופץ איזה משהוא למסך המחשב נתקע ל-1~3 שניות , או שיש דרופ ל-10FPS או משהוא בסגנון . זה קשור להתחממות הכרטיס אולי ? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  18. שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה עם הכרטיס מסך. הכרטיס הוא 9600gt sonic. ברגע שהמחשב נכנס למצב שינה, המאוורר של הכרטיס פועל על 100% ועושה רעש לא נורמלי. כשהמחשב דלוק רגיל, הכל עובד בסדר. אשמח לעזרה! תודה!

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  19. Started by fish123,

יש לי בעיות מוזרות עם החיבורים הבאים: 1. S-Video: כשאני מחבר אותו לחיבור S-VIDEO לטלוויזיה, הכול בסדר אבל כשאני מחבר אותו לחיבור SCART אז הוא יוצא בשחור לבן (גם בVIDEO IN וגם בVIDEO OUT) 2. Composite: כשאני מחבר אותו מהמחשב לטלוויזיה (VIDEO OUT) לא רואים שום דבר ובעיה אחרת- אני חשבתי לקנות וידאו חדש... יש לי וידאו ישן וכשאני רואה איתו סרטים במחשב זה עושה בעיות (איכות הקלטה נמוכה ופסי צבע) אם אני אקנה וידאו חדש איכותי, הוא יקליט לי באיכות גבוהה וישדר סרטים בדיוק כמו שרואים אותם בטלוויזיה? או שיכול להיות שזה קשור לקלטות?

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  20. הי חברים מהו הכרטיס הכי משתלם בהתאם לכותרת, כיום? מבחינת יחס עלות ביצועים. תודה ניר

• 11 תגובות
    • 788 צפיות
  21. Started by ar2r,

הוא יכול לרוץ עם מסך 24 אינץ? או שקיימים כרטיסים מיוחדים לגודל כזה? עם כן איזה

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  22. בצער רב, הכרטיס מסך שלי נפטר ויש צורך להחליפו בחדש. המחשב נקנה לפני כ 3 שנים המפרט הורכב ע"י חברי הפורום המפרטים: מעבד Q6600 לוח אם Gigabyte P35 DS3L כרטיס מסך Asus 8800GT 512mb זיכרון - 4GB כמו שאמרתי - הכרטיס מסך שבק חיים לפני מס' ימים. אני מעדיף להשקיע כמה שפחות בכרטיס מסך כי אני חושב שאין צורך - כשהמחשב היה תקין לא נתקלתי בשום בעיה להריץ משחקים חדשים בצורה טובה (Starcraft 2,Crysis, Black Ops וכ"ו) ללא כל בעיות מיוחדות. למחיר - בדקתי וכרטיס זהה עולה כ 1000 ש"ח, אך מכיוון שעברו ר 3 שנים, האם קיימים כרטיסים המעניקים את אותם ביצועים בפחות כסף ? אני לא רוצה כרטיס שיפגין ביצועים פחותים יותר מה ASUS בהרצת משחקים. בנוסף אני עובד עם שתי מסכים, כך שאני צריך כרטיס עם 2 יציאות (D…

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  23. שלום, יש לי כמה מאות שקלים בצד, רציתי לדעת האם זה שווה לשדרג את הכרטיס מסך שלי לכרטיס מסך תומך DX10? הכוונה למכור את הכרטיס מסך בזול ולהוסיף איזה בין 500-1000 ש"ח לשידרוג? את זה אני אומר כי אני בעיקר משחק במשחקים ואני רוצה לראות אותכם באיכות טובה וכל זה....

• 14 תגובות
    • 788 צפיות
  24. Started by ravid,

http://uk.news.moneycentral.msn.com/ticker/article.asp?Symbol=US:NVDA&Feed=RTR&Date=20040127&ID=3325005 קשה להאמין אבל ATI מנצחת את nvidia.

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  25. Started by Ic3 CuB3,

שלום לכולם !!! כשהלכתי לקנות את המחשב אחד המוכרים אמר לי שלכרטיסי המסך החדשים של Ggigabyte יש דבר חדש שנקרא RoHS Compliant . הכרטיס הוא 7600GT. רציתי לדעת מה זה בדיוק ?? והאם הם נחשבים טובים בתחום כרטיסי המסך ?? http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2230 *** אהה, ועוד שאלה קטנטונת....שמעתי שממש מגיע באנדל עם הכרטיס. מה הוא כולל ? תודה רבה לעוזרים !!

• 7 תגובות
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.