עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מפתחות השבבים מוכנות לספק לכם תמיכה בכותרים החדשים שנמצאים בדרכם אל הרשת ואל החנויות לכתבה

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  2. Started by adam12345,

היי רכשתי לא מזמן את ה760 בגרסת reference והוא ממש רועש בזמן מאמץ(בIDLE הוא לא רועש)., היה לי לפני זה את ה5850ATI ולפני זה 7800NVIDIA והם לא רעשו כל כך בזמן מאמץ . יש למשהו את הכרטיס הנ"ל ? אני רוצה לדעת אם אני לבד בסיפור..

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  3. Started by ashkenazone,

לא הבנתי לגמרי מה זה PCX ומה ההבדל בינו לבין הPCLE ואני צריך שיסבירו לי את כל זה, בהרחבה פליז, וגם, יש הבדל גדול בין הRX850 XT של saphire לבין אותו כרטיס של Powercolor?

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  4. Started by eladsgv,

חברים יקרים שלום. רציתי לשמוע דעתכם בעניין. מדובר על כרטיס שיורכב במערכת המיועדת לHTPC + GAMING ובעלת מעבד E7400. אודה לכם על כל עזרה.

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  5. Started by White Raven,

שלום אני חשבתי על 6600gt ל AGP כי אין PCIE זה נראה לי מקסימלי אם יש הצעות אחרות אני לא רוצה לעשות טעות ןאם אפשר מקום בירושלים שמוכר (יש ל- KSP ?) *רציתי לומר שמדריך הקניה כבר לא עדכני אז בבקשה לא לדחות את ה- POST

• 11 תגובות
    • 810 צפיות
  6. Started by nim901,

חוץ מהבדלי מהירות זיכרון \ ליבה (50 MHZ לא שווה עוד 500 שקל)

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  7. Started by havlin,

שלום מהי החברה או החברות המומלצות ל-8800gtx ומאיזה חברות כדי להיתרחק? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  8. Started by doreiny,

שלום לכולם אני משדרג את המחשב השבוע לפלטפורמה החדשה של ה 775 יש לי בינתיים 865 (לוח) הכרטיס מסך שלי הוא giga-byte 5900xt 128mb 256 bit עכשיו אחריי השדרוג אני מביא את הכרטיס הבא: GV-NX66128D שהוא giga-byte 6600 128mb 128bit האם ה 6600 הזה חיותר טוב למרות שהוא בגירסה החלשה ביותר?

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  9. Started by gunrhutjbha,

לפי הOC המצב היה כזה: Clock:750/800 Memory:1150 טמפ' במאמץ :71 טמפ' במנוחה :35 מהירות מאוורר: 37% במנוחה וזה עולה אוטומתי ברגע שהמעלות עולות. אחרי הOC המצב כזה: Clock:850 Memory:1200 טמפ' במאמץ: 81 אחרי 4 דקות בFunMark אני מאמין שאם הייתי ממשיך היה מגיע ל83-84. טמפ' במנוחה:37 מהירות מאוור:55% 3Dmark Vantage:http://up203.siz.co.il/up3/iznyynyt22gm.jpg Real HD5770 3Dmark Vantage: http://www.xbitlabs.com/images/video/radeon-hd5770-hd5750-crossfirex/diagr/02_3dmvantg.png עכשיו הרעיון שלי היה לעשות OC ולהגיע לתדרים של הHD5770. האם זה שאני מעלה את התדרים לתדרים של הHD5770 גורם לכך שהכרטיס מסך הופך להיות בעוצמה של הHD5770 (במצב סטוק כמובן)? ושאלה שנייה ,האם הטמפ' בסדר או שאני …

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  10. משהו בסגנון של NOTEBOOKCHECK המקובל בניידים. אודה למי שיפנה אותי ישירות לעמוד באתר. תודה.

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  11. Started by RoNi0,

שלום רב, לצערי אני כבר לא בקיא בציוד החומרה כפי שהייתי בעבר. קניתי מחשב לפני שנתיים וחצי, והכרטיס מסך הלך לי והוא כבר לא באחריות. אני סה"כ מעוניין לרכוש כרטיס שיחליף אותו עד שאקנה מחשב חדש. אני לא גיימר רציני, אבל לא נעים להרגיש שהכרטיס OnBoard לא עומד בדרישות המינימליות ביותר של המשחקים שאני משחק. המחשב שיש לי כיום הוא: CPU: TripleCore AMD Athlon II X3 445, 3100 MHz Motherboard: Gigabyte GA-MA78LMT-S2 Memory: 2x2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM OS: Microsoft Windows 7 Ultimate יש לי רק שתי בקשות. מכיוון שאני ארכוש מחשב חדש בעתיד הלא רחוק, אני לא מעוניין להוציא יותר מ-300 ש"ח לכל היותר על הכרטיס. אני מעוניין לרכוש את הכרטיס בעיר מגוריי שהיא באר שבע,…

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  12. רציתי לדעת איך אפשר לבטל הגבלה מסויימת של FPS בדרייברים בATI פשוט יש לי כ.מסך x1950gt שקניתי ואין לי מושג למה אבל משחקים חדשים עובדים מצויין.. אבל יש לי הגבלה מסויימת במשחק soldier of fortune 2 הוא נותן לי שם רק 150-180 fps שזה הרבה, נכון אבל לא משהו..(הרדאון 9700pro הישן שלי נותן 150..) היה לי בזמנו עוד כרטיסים חזקים (6800GT שנהרס ובמקומו נתנו ליX800xl ז"ל) שהיו נותנים לי 333 fps קבוע למי שמכיר את המשחק יודע שיש איזה באג של ריחופים במשחק.. בקיצור כרגע יש לי הרבה דרופים של FPS במשחק הזה ספציפית...שאר המשחקים עובדים מצויין.. ניסיתי להתקין את הדרייברים החדשים והישנים של ATI וכרגע אני נמצא באומגה..אמרו לי שיש איזושהי הגבלה בדרייברים של ATI.. אין לי מושג למה.. מישהו יודע מה ל…

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  13. אהלן, חשבתי בהתחלה לקחת את המעבד Intel Core i7 3770K אבל המליצו לי לקחת את i5 3570K ואז עוד מישהו בכלל המליץ לי לקחת i5 3470 השאלה האם יש הבדל משמעותי ביניהם מבחינת ה- FPS , בשילוב עם כרטיס מסך Gigabyte GTX 670 OC 2GB ואיך הם מבחינת עלות/תועלת ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  14. Started by yossial,

פיסיקה של הכרטיס החדש GTX 280 לינקים http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=zh-CN&u=http://we.pcinlife.com/redirect.php%3Ftid%3D940029%26goto%3Dlastpost&sa=X&oi=translate&resnum=2&ct=result&prev=/search%3Fq%3Dnurien%2B%2B%2522gtx%2B280%2522%26hl%3Den%26lr%3D%26as_qdr%3Dall תהנו

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  15. Started by creative,

אני יודע שAGP הוא X8 וPCIE X16 מזה אומר ה סימן כפול הזה?

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  16. זה כבר אבסורד. הרעיון ליצור כרטיס מסך עם שתי ליבות כמו זה הוא מצויין, אבל למה הוא דורש לוח אם עם SLI? הרי הכרטיס תופס רק סלוט אחד ואין אפשרות לחבר שום כרטיס אחר לסלוט הנוסף, אז מה הטעם?

• 10 תגובות
    • 810 צפיות
  17. Started by send2moran,

הבנתי שיש תמיכה ביציאת אות HD מהכרטיס , אך האם יש אפשרות להשתמש בכרטיס ככרטיס טלויזיה ?האם יש אפשרות ל- VideoIn ? ולמי שיש את הכרטיס אשמח לתגובה לגביו איך הוא. ... תודה.

• 11 תגובות
    • 810 צפיות
  18. אני מנסה להרכיב מפרט ב 1500 למחשב לילדה בת 10 ולהורים שלי שהשימושים שלהם זה אינטרנט, אופיס, ICQ, מוזיקה וקצת סרטים ואולי בעתיד משחקים קלים המתאימים לגיל הזה של הילדה. הדילמה שלי נעוצה בעניין של הכרטיס מסך. האם כדאי לקחת כרטיס בנפרד, או שהכרטיס HD3200 שבא משולב בלוח האם יעשה את העבודה. כמובן שאני רוצה שיהיה חיבור DVI ו VGA. מה אתם אומרים? שווה ללכת על לוח אם Gigabyte MA78GM-US2H AMD780 שמגיע עם ה HD3200 שעלותו 446 ש"ח או ללכת על לוח אם Gigabyte M61PME-S2P NForce430 ולהכניס GFORCE 9400 שהעלות הכוללת תהייה טיפה יותר גבוהה במשהו כמו 50 שקלים. השאלה האם ההבדל יהיה מהותי או שהלוח עם הכרטיס המשולב בהחלט יספיק? תודה

19. יש לי 7600GT במפרטים הציעו לי 2 מפרטים עם כרטיס מסך 8800GTS 1 עם 320 מגה ו1 עם 640 מגה . מה ההבדל בין 2 אלה ? (חוץ מהזיכרון ) האם ההפרש משתלם? או כדאי לחסוך את הכסף ולחכות כמה חודשים ליציאת קרייסיס ודומיהם ולקנות את הכרטיס במחיר מוזל יותר ? חשוב לציין אני לא גיימר כבד שדורש את הכי טוב אלה 1 נורמלי שמסתפק באיכות נורמלית גבוהה

• 10 תגובות
    • 810 צפיות
  20. Started by Gnome,

הרצתי מבחן ב 3DMARK2001SE וקיבלתי תוצאה פשוט חבל על הזמן . זה מוכיח שכל ה RADEONים למיניהם כולל ה 9800XT הם זבל במיוחד לעומת ה GEFORCE2 MX400 32MB( :smiley4): התותח שלי!!! הנה התוצאה מה אתם אומרים על המספר העצום הזה: 1343!!!

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  21. אהלן חבר'ה. היום קיבלתי את המחשב החדש שלי ,התחלתי להתקין עליו את כל הדריברים, ונתקלתי בבעיה. הורדתי את הדריבר החדש מהאתר של נוידיה(260.99) התקנתי אותו ועשיתי ריסטרט למחשב, אחרי שהמחשב עלה הופיע לי מסך שבו אני יכול לראות רק חלק קטן מהרקע של שולחן העבודה(את המרכז של שולחן העבודה) אבל את השורת משימות, איקונים ועכבר, אני לא מצליח לראות. עשיתי ריסטרט וזה לא עזר, הפעלתי את הווינדוס במצב safe mode (שבו הכל עבד כרגיל) הסרתי את הדריבר והתקנתי שוב אבל גם זה לא עזר. אני חושב שהמחשב לא מצליח לזהות את הכרטיס... הוא רושם שלי שהוא מזהה כרטיס פשוט וג'נרי... יש למישהו מושג מה הבעיה? תודה, דביר.

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  22. אני כנראה הולך על לוח אם ASUS M2A-VM שהוא micro ATX כלומר שני סלוטים של PCI, סלוט אחד של PCIe x16 ואחד של PCIe x1. הבעיה היא שיש לי כרטיס סאונד שתופס סלוט אחד של PCI, ואני מתכנן לקנות גם כרטיס TV שיתפוס עוד אחד. הבעיה המתעוררת היא ששמתי לב שכרטיסי ה3850/8800 תופסים שני סלוטים בגלל הקירור וזה הורס לי את התכניות. יש דגמים מסוימים שאתם מכירים שלא תופסים סלוט אחד, שעדיין אוכל להשתמש בלוח uATX. או שהבחירה הכי טובה זה ללכת על לוח אם ATX רגיל?

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  23. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3081&CatCode=531 כרטיס מסך Sapphire Radeon Toxic HD4870 אני לחבר אותו לLCD 32 שלי LG ולשחק איתו על הרזולוציה והפריטים הכי גבוהים באיכות של HD וגם לסרטים הוא יעשה את העבודה מה לדעתכם?!?!

• 10 תגובות
    • 810 צפיות
  24. Started by Guarding angel,

כרטיס MID-LOW? כרטיס MID-MID HIGE? כרטיס VALUE?

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  25. Started by Shayvert,

שלום אני עתיד לקנות בשבוע הבא Sapphrie ATI Radeon 6950HD 2GB DDR5 הספק כוח שיש לי הוא Antec power trio 550W חיפשתי ברשת את דרישות המערכת של הכרטיס, כתוב שנדרש ספק 500W האם הכוונה היא שזו כמות השימוש של הכרטיס בחשמל? או האם רק נדרש שיהיה ספק כזה במחשב? ועוד 2 שאלות קטנות: - האם יש טעם במצב שזהו הספק לפתוח את הכרטיס ל6970? - יש ברשותי כרטיס Sapphrie ATI Radeon 4550HD 512mb האם יש סיבה להשאיר אותו ולעשות CF? והאם הספק יאפשר זאת? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים