כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
הייתי רוצה לישאול איפה אני יכול לשנות בכרטיס את ה: System memory avalible AGP device revision ו-Transfer mechanism תודה
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה ומוצלחת קניתי מחשב חדש. את הישן - עם P-4 3.0 GHz אני מייעד ל-HTPC, ורצוי בהשקעה מינימלית. העניין הוא כזה - הלוח כל כך ישן שיש בו רק חריץ AGP, ואני מחפש כרטיס מסך שיוכל לנגן סרטי HD בכבוד (mkv ,x264). זה הכל. ובגלל זה גם בהשקעה מינימלית, נניח 200-250 ש"ח לכל היותר (כי ב-600-700 ש"ח אני קונה כבר מעבד+לוח+זכרונות DDR2). יש המלצות?
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב חדש של אח שלי שיש לו שם כרטיס מסוג 1950xt 256mb ואני רוצה להעביר אותו זמנית למחשב שלי את המפרט אפשר לראות בצד <--------- אבל מה בנוסף לזה שהכרטיס מחובר לחריץ של ה pcie הוא גם צריך כבל חשמל מהספק שיחובר אליו והכבל הזה יש לו יציאה מרובעת כזאת שאין אותה בספק שלי במחשב הזה... זה מוזר לי מאוד מישהו יכול להסביר את התופעה ? תודה מראש,עידן.
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
איזה נער אחד אמר לי שTEAC יותר טובה מAOC במסכים...זה נכון? ואם לא,בין איזה לאיזה חברה AOC ממוקמת? ובכללי,האם המסכים של AOC טובים ביחס למחירים שלהם?
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
http://www.goldtop.co.il/category.asp?catid=883 תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 825 צפיות
-
-
קצב רענון טוב- 12ms. חברה טובה. 17". יש הצעות אחרונות?
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה nVIDIA GeForce FX5200 128MB+TV כרטיס מסך תוצרת Gigabyte! יצרן כרטיסי המסך הטובים בעולם יציאת טלוויזיה TV-OUT, זיכרון מהיר DDR 128MB משפר את הביצועים הגראפיים של המחשב שלך כולל תמיכה בתושבת AGP 8X כולל פונקצית nVidia nView מה אתם אומרים שווה הוא עולה 288 כולל משלוח מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
השאלה היא האם הוא יתמוך בליין הכרטיסים 48XX או שזה מיועד רק לכרטיסים עתידיים?
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אהלן, קניתי לאחרונה את ה HIS 6790 FAN. יש לי מעבד i7 780, עם 12 ג'יגה זכרון. אני מנסה להריץ GTA IV עם ההגדרות על High והמשחק קופץ בטירוף, אי אפשר לשחק בכלל.. רציתי לשאול אם הכרטיס לא מספיק חזק או שזה בעיה אחרת? יש לי את ה ATI Catalyst הגרסא האחרונה. אני מריץ WIN7 יש למישהו רעיון? תודה עריכה: אני משחק על רזולוציה 1920x1080
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
רציתי לדעת למה מתמחרים את ה8800 GTS כפחות טוב מה8800GT ראיתי שלא מוכנים להציע פה מעל 1000 שקל לGTS גם לא מצאתי חנות שמוכרת 8800GT ,USV
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
כרגע יש לי מחשב של agp עכשיו אולי יש לי סיכוי להשיג ממישהו( שהביא מחול כמה כרטיסים) של 8800 gts של לדטק ב1500 שח! העניין שזה בלי אחריות.... האם לדעתם כדאי ללכת על זה? או לשלם 2700 עם אחריות ל 3 שנים? נ.ב יש לי חבר שקנה ממנו גם והכל עובד לו פרפקט!
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
איך הוא?? אני יכול לקחת אותו ב 1800 ואת הספיר ב 1600. הקירור שלו יותר טוב משל ספיר?? וגם המגהרצים {MHZ} יותר גבוהים?? זה הכרטיס{אל תתיחסו למחיר אני לא קונה משם}!!!: http://www.cd-center.co.il/Product.asp?productid=839&catcode=20 תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
הפרטים באנגלית : Features: 48 Pixel Shader Processors 8 Vertex Shader Processors DirectX® 9.x compliant Shader Model 3 support High Dimension Floating-Point Textures Multiple Render Targets Up to 16x Anisotropic Filtering Up to 6x Multi Sampling Anti Aliasing Up to 12x Temporal Multi Sampling Anti Aliasing Full Screen Anti Aliasing Gamma Correction Avivo Video Gamma Correction 3Dc Normal Map Compression Video in, Video Out Dual Link DVI HDMI Ready ותמונה לסיום: http://img324.imageshack.us/my.php?image=x1900xl8mq.jpg למקור: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=90370
-
- 13 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המסכים הבאים , אנא רק המלצה לפי נתונים לא רק בגלל השם . שם המוצר : מסך דק 17" LG LCD L1750HQ יצרן: LG קוריאה דגם: FLATRON L1750HQ סוג: LCD סוג תצוגה: Active Matrix גודל נקודה: 0.264H בהירות(Brightness): 250cd/m2 יחס ניגודיות(Contrast Ratio): 550:1 רזולוציה מקסימלית: 1280x1024 זמן תגובה מקסימאלי: 8ms זווית צפייה(V/H): 160/160 ממשק(חיבור): Analog RGB/ DVI-D מידות : 389x230x368 מ"מ ( רוחבxעומקxגובה ) פונקציות מיוחדות: LightView תקן בטיחות המחמיר ביותר בעולם : TCO-03 !!! לבין המסך : מסך CMV CT720D 17 שים לב!!!! 8MS מפרט טכני רזולוציה מקסימלית SXGA-1024*1280 גודל נקודה-0.264MM יחס קונטרסט-500:1 זמן תגובה-!!!!!!8ms רמת בהירות-450 רמקולים מובנים DVI/D-S…
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה. אם אני משחק בכל המשחקים עם האופצייה של ה- v-synce על on, בכל המשחקים, זה פוגע בביצועים? בתודה מראש, דודי.
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להוריד דרייברים לכרטיס מסך למחשב הנייד שיש לי, מדובר בכרטיס 4650HD , אבל כשאני בא להוריד יש טאב של CATALYST שוקל 1.1 מגה. ויש individual downloads ששם יש קובץ של 69 מגה, הורדתי את שניהם אבל מה בדיוק זה עושה? מה להתקין קודם? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא חובב משחקים גדול אך ברצוני לנסות את המשחק need for speed shift זה הדגם החדש ביותר. כרגע אין ברשותי כרטיס מסך,יש לי כרטיס משך מובנה והוא אינו יכול להפעיל את המשחק. רציתי המלצה לכרטיס משחק בסביבות ה-200 שקל שיוכל להפעיל את המשחק בצורה טובה. שוב אני מדגיש את העובדה שאני לא משחק במחשב ולכן אני לא רוצה כרטיס מסך יקר ומבוזבז. חשבתי על הדגם הזה:NVIDIA GEFORCE G210 מה אתם אומרים הוא יפעיל? אם לא תנו עצות אחרות. תודה רבה לעוזרים אורי.
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס הזה??? הוא טוב?? איך הקירור שלו?? עד איזה טמפ' הוא יכול להגיע?? הוא צריך כוח מהספק??(ולא רק מהלוח אם) ותנו פה חוות דעת כללית עליו תודה!!!
-
- 11 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מכיוון שאני לא נמצא הרבה בבית אבל כן רוצה עדיין מחשב שיכול להריץ את כל המשחקים החדשים כמו שצריך על הגדרות בינוניות-גבוהות רציתי לדעת - האם הכרטיס מסך שיש ברשותי(7900GT מומהר למהירויות גבוהות מעט מהGTX) עדיין מריץ משחקים על הגדרות טובות והאם המפרט שלי(מעבד באוברקלוק ל2.6GHZ) עדיין חזק מספיק על מנת לספק חוויית משחק טובה? תשובות יתקבלו בשמחה מכיוון שאני לצערי כבר לא מעודכן בכל מה שקורה
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
לחבר שלי יש את הכרטיס fx5200 ומעבד intel 2.4ghz (אני לא זוכר איזה מערכת יש לו בדיוק אז אם תבקשו אני ישאל אותוו) (אם זה משנה בכלל אז נפל לו קבל אחד אבל הוא לקח את הכרטיס למשהו והוא הלחים את הקבל לכרטיס) הקיצר הכרטיס מסך שלו לא מסכים לעבוד על המחשב שלו !! יש לו בלוח אם כרטיס מסך פנימי ועם הכרטיס מסך הפנימי זה עובד !! אבל כשהוא מחבר את ה 5200 באמצע עליה לווינדוס המחשב נתקע . מה בדקנו: 1)פירמטנו את המחשב והבעיה לא הסתדרה 2)לקחנו את המחשב למקום שהוא נקנה והוא עבד שם(זה היה לפני ההלחמה של הקבל)\לקחנו את הכרטיס לחבר שלנו והוא עבד אצלו!!(אחרי ההלחמה) 3)לקחנו מהחבר שלנו את הכרטיס מסך שלו(אני חושב שזה היה mx440 -לא בטוח) וחיברנו אותו למחשב שאיתו יש את הבעיה והוא עבד!! אז איפה נראה…
-
- 11 תגובות
- 825 צפיות
-
-
Field Value Graphics Processor Properties Video Adapter Gigabyte GV-N52128TE GPU Code Name NV34 PCI Device 10DE / 0322 Transistors 47 million Process Technology 0.15u Bus Type AGP 8x Memory Size 128 MB GPU Clock 250 MHz RAMDAC Clock 350 MHz Pixel Pipelines 4 TMU Per Pipeline 1 Vertex Shaders 2 (v2.0) Pixel Shaders 1 (v2.0) DirectX Hardware Support DirectX v9.0 Pixel Fillrate 1000 MPixel/s Texel Fillrate 1000 MTexel/s Memory Bus Properties Bus Type DDR Bus Width 64-bit Real Clock 165 MHz (DDR) Effective Clock 331 MHz Bandwidth 2648 MB/s Graphics Processor Manufacturer Company Name NVIDIA Corporation Product Information http://www.nvidia.com/view.asp?PAGE=products Driver…
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי ... יש לי את כ. הטלוויזה FLYVIDEO98' ורצית לדעת אם יש איזה שהיא דרך או תוכנה לראות את הערוצים הדיגיטלים של הכבלים (בלי ממיר דיגיטלי כמובן) אם לא ... יש כרטיסים בארץ שתומכים בשידורים דיגיטלים ?
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
מה יותר כדאי לי? ובין ה- DX11 ל - 10 יש ממש הבדל??
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
Driver Irregularities May Inflate nVidia Benchmark Scores Extensive testing at ExtremeTech has uncovered irregularities that indicate nVidia may be artificially inflating 3DMark03 benchmark scores for its new GeForceFX 5900 Ultra. Testing details and screen-shots tell the story. http://www.extremetech.com/article2/0,3973,1086025,00.asp
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-