כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
לא מזמן קניתי מחשב I5 3570K ו 7950 אני בנתיים משתמש רק בכרטיס מסך אבל רציתי לדעת אם אני ישתמש ב VIRTU MVP אני יקבל תוספת ביצועים מבלי לפגוע באיכות התמונה?
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום... רציתי לדעת איך הביצועים של 5900xt? האם יותר טובים מ6600 רגיל?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
האם כדאי להשקיע 600 שקל כדי להחליף כרטיס מסך כך שהציון של 3DMARK05 יעלה מ2000 ל 4500 ? מדובר על לוח אם וכרטיס AGP, ככה שאם אני ארצה שיפור גדול יותר אני אצטרך להשקיע הרבה יותר.
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום איך משווים בין מעבד גרפי המוטמע ב Intel Celeron G530 Sandy Bridge, לבין כוח הגרפי של מעבד של מחשב נייד בעל i5-3317. כמובן, זאת רק דוגמא אחת. מה שאני מבקש זה לדעת איך משווים בין מעבדים גרפיים שוניים - גם בין ניידים לנייחים, בין מוטמעים ליעודיים. תודה תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני שבועיים ובימים האחרונים התחילו בעיות. אני אנסה לפרט כמה שיותר: הבעיה היא מורכבת. לפני כמה ימים לא שמתי לב לקריסות, למשל הGTA לא היה קורס ועובד. אבל למשל הדלקתי NFS אנדרקבר ושיחקתי סתם שתי דקות והתחילו להופיע במקום המסך של המשחק דברים בכלל לא קושרים. זה היה נראה כמו מסך מגעיל של צבעי שחור ולבן משהו לא מוסבר בכלל. המשחק עובד אבל לא רואים שום דבר מובן. למשל צילמתי משחק של פיפא אחרי שתי דקות: הזוי לגמרי ... אבל המשחק לא קרס, פשוט נהיה ככה ואותו דבר NFS רק שהמסכים ההזוים האלה משתנים כל פעם. אני לא יכול להגיד במדויק אם הבעיות התחילו כאשר עידכנתי את הדריבר לגירסה האחרונה של 182.08 (הדריבר הנוכחי שלי) כי לא ממש שיחקתי בNFS וFIFAעם הדריבר הקודם. מה גם הGTA …
-
- 8 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני שוקל לרכוש כרטיס מסך של Gainward Geforce FX5600. יש אפשרות לקנות אותו עם או בלי VIVO. אני יודע שזה Video In, VIdeo Out. האם המשמעות היא יכולת עריכת וידאו או שזה לא קשור? תודה.
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש, ואני רוצה שייתן לי רוחב פס של משהו כמו 20 ג'יגה לשנייה ושלא יעלה יותר מ1800 שקל, ראיתי ביקורות על הxfx 6800 אבל הציון הסופי שלו שם הוא -c בגלל איכות תמונה.......אז זה נכון או לא? ויש המלצה לכרטיס שנותן ביצועים טובים עד 1800 שקל?
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אז כמו שכתוב בכותרת זו שאלתי שיהיה בהם DVI לא חובה HDMI והאם אפשר מחירים תודה לכל העוזרים.
-
- 13 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אתמול הגיעה לי ההזמנה שעשיתי(וכן זה מאותה החנות כמו ש-AKULA הזמין-ביררתי איתו) ובמקום הרקולס רדאון 9700 קיבלתי רדאון 9800 פרו!!!!!!!!!! ;D ;D ;D נראה לי שמישהו שם יהיה צריך לחפש בקרוב עבודה חדשה.
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
סיימתי להתקין את שני הכרטיסים, התקנתי גם את הדרייברים החדשים אבל מישום מה כל פרק זמן לא קבוע המחשב נותן לי מסך שחור ואז עושה ריסט. לא בהכרח במשחק יש למשהיו רעיון?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! אני משחק ב-nba2k12 על רזולוציה של 2560 1600 ברשותי מסך של דל u3011 וכרטיס מסך של Gigabyte 680 gtx oc מדי פעם תוך כדי המשחק יש מן עצירות קטנות מה הסיבה לכך? ???
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש בפורום הזה מדריך שמפרט את כל המאפיינים של הכרטיסים של ראדון ו-FX, אך לא רשום שם כלום על ה-9800 לא פרו. מישהו יכול לתת לי אותם מאפיינים של ה-9800 לא פרו בבקשה? (שיהיו מדוייקים כי אני עושה השוואה בין ה-9700 לא פרו ל-9800 לא פרו, מן הסתם שה-9800 יותר טוב אך אני רוצה לדעת בכמה).
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
בוקר טוב. הבוקר הלך לי הכרטיס. פתחתי את המחשב, ראיתי קצת חדשות ופתאום נתקע לי הסמן ולאחר כדקה הופיעו פסים לאורך המסך. הם עד עכשיו פה, לא רוצים לעזוב. הסרתי דרייבר והתקנתי שוב אבל הוא לא עולה ברזולוציה מ- 800X600. גם לאחר הפעלה מחדש ישנם שיבושים בתצוגה בשלב עליית ה- BIOS ולאורך כל זמן עליית מע' ההפעלה. כבר בזמנו רציתי לשדרג אבל לא היה לי תקציב. עכשיו זה כבר כורח מציאות ואני לא יכול לחמוק מזה. אני אשמח לעזרה כי אני רוצה לקנות שבוע הבא, אשמח מאוד (אבל לא חובה) אם זה יהיה מ- R.S.M כי הם מאוד אמינים בעיני ונהנתי לקנות אצלם בזמנו. הקניה תהיה בכרטיס עם משלוח. פרטי המחשב: לוח - Gigabite P35-ds4 - עם PCI-E רגיל x16 זכרון - 4GB 800 מעבד - C2D E6750 ספק - Seasonic S12II 620W Bronze
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת באיזה סוג מסך כל אחד ממכם משתמש.. תודה. עריכה: איזה סוג ההיתם מעדיפים שיהיה לכם.
-
- 13 תגובות
- 860 צפיות
-
-
קיבלתי עם geforce 4 mx 440 64mb ב-3dmark2001 se ב-1024x768 32bit בערך 3300 זה טוב למפרט שלי ? (המפרט בצד)
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני כבר המון המון זמן רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אבל אני כל הזמן אומר לעצמי לחכות בגלל שאני חושב שייצא יותר טוב וזול אז אני רוצה להפסיק אכשיו ולקנות אני מעוניין ב9600gt מישהו יכול להציע לי דגם טוב? ואני צריך גם ספק כי הספק הנוכחי שלי בקושי מריץ את הx550 שלי חחח יש לי תקציב של 1000-1050 שקל ככה שאין לי הרבה יש לי גיגה זיכרון ויש לי מסך ישן וגדול(לא lcd הסוג השני שכחתי איך קוראים לו)ככה שהכרטיס לא צריך רזולוציה גבוהה אכשי יש לי עוד שאלה,יש לי פנטיום d אבל הוא מתחמם לטמפרטורה של 70-75 מעלות ביציב,שמתי משחה חדשה טוב טוב אבל זה לא עזר כל כך תודה רבה לעוזרים וגם למסתכלים
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם pentium4 475 presscot 2.4ghz וזיכרון פיזי של ddr 333mhz 256mb cl2.5 וכו וכו מגבילים Geforce6500?.
-
- 7 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש בשביל Starcraft 2 יש לי מעבד E6550 שתי ליבות 2.33 Ghz ולא סגור לגבי ספק כוח נדמה לי 400W חבר שלי המליץ לי לקנות את ה HD 5450 אבל אני חושב שאולי כדאי להשקיע עוד קצת כסף ולקנות משהו יותר טוב האם המערכת שלי תוכל לנצל כרטיס יותר טוב? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם היום מכרתי את הכרטיס שלי מכיוון שלא הייתי מנצל אותו(לא הייתי משחק)ועכשיו אני עם כרטיס pci רגיל שהורס את העיניים אני מחפש כרטיס שיהיה אפשרות לעשות איתו מערך sli חשבתי על 7300gt מה אתם אומרים עליו ועם יש משהו יותר טוב בטווח מחירים של 500ש"ח לא יותר וכמובן שיתמוך ב-sli תודה רבה לכל העוזרים אלי.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתכוון להשקיע כמה מאת שקלים בודדים בנושא, כדי שאוכל לקלוט טלויזיה במחשב, ואוכל לחבר את הווידאו הישן נושן שלי. כדי להעביר את סרטי החתונה של ההורים רוב תודות למאירי הפנים
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני חושד שה- Fastwrite משפיע לי על הטמפרטורה - היא מגיע במאמץ ל-70 צלזיוס אם אני אני אנטרל את ה- Fast Write (שאני לא מוצא אותו), זה יעזור לי להוריד את הטמפרטורה? ד"א זה המפרט שלי - AMD 64 3000+ s939 Msi Nforce 4 neo4-f 1024 MB RAM PQI 2336 CAS 2 PowerColor X800XL RaidmAx Cobra Western Digital 160 GB S-ATA
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות לגבי הכרטיס הזה של ati : 1. האם שינוי הדרייברים של הרדאון 9800SE לאומגה יכולים להרוס/לשרוף את הכרטיס או לפגוע בביצועים שלו?? 2. האם ניתן לשחזר חזרה למצב הרגיל והמקורי של הכרטיס אחרי השינוי לאומגה?? 3. בכלל, כדי לנסות את זה אם אני לא אוברקלוקר שכבר היתנסה בכל זה? 4. האם הקירור של הכרטיס מספיק או שצריך קירור נוסף לזה?? ??? : ???
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך דק LG FLATRON L1720B השאלה היא כזאת מה הרזולוציה המוממלצת למסך זה אני יודע שהמקסימום שלו זה 1280X1024 אני מת על הרזולוציה הזאת אבל אמרו לי שאני הורג ככה את המסך והוא לא ישרוד הרבה ברזולוציה הזאת יש אמת בדבר? תודה לעונים סרגיי
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
HD2600 הכפול יכלול 1GB זיכרון של Gecube של Sapphire מקור: http://www.bit-tech.net/news/2007/06/05/sapphire_shows_off_dual_hd_2600_xt/1 http://www.hexus.net/content/item.php?item=8895 לא חושב שזה מה שיעזור להם (עדיין בקר 128 ביט)
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-