עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ערב טוב לכולם. לאחרונה צצה לי בעיה מוזרה ,בעיית ריענון תדרים. המסך שלי הוא LG FLATRON 700 P הכרטיס מסך שלי radeon 9600 xt . המסך תומך ברזולצויות הבאות בריפרשים הבאיםאני כותב מה שרלוונתי שאני משתמש רק בו) 1024 * 769 ב100hz 1152 * 768 ב100hz 1280 * 1024 ב85 hz בדה"כ כלל אני עובד גם במשחקים וגם בdesktop ב1024 על 768 ב100hz . אבל פתאום שבאתי למחשב מלפני כמה ימים והפעלתי gta אז הרעינון יורד ל60 דבר שבלתי נסבל. בבקשה תעזרו לי בתודה מראש עמית.

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  2. Started by shgec,

שלום. אני מנסה למצוא מידה שמשווה בין כרטיסי מסך לבין מעבדים של אינטל. ממש מעניין אותי ביצועים של G2030 ניתן להשוות לאיזה כ.מסך? וגם I7 4770S אם אפשר להשוות לכ.מסך כלשהו. תודה

3. Started by ztakram,

שלום יש לי מחשב חזק, אך עם כרטיס מסך מובנה סטנדרטי Intel GMA 3100. המחשב משמש אותי לאינטרנט ולעריכת אודיו. השבוע קניתי מסך חדש (P2350) ונתקלתי בשתי בעיות: 1. בהגדרות התצוגה של המחשב אין לי אפשרות להגדיר את התצוגה ל- 1080\1920 2. אני לא מצליח להתקין את הדרייבר של המסך - אני מקבל הודעה שיש להתקין תחילה את התקן הוידאו. האם זה בגלל הכרטיס המובנה? איזה כרטיס מומלץ היום לצרכים שלי?

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  4. אני מתכנן בקרוב לקנות את ה-Iiyama 454 PRO, אבל עוד לא ראיתי עליו שום ביקורת או תמונות שלו בקלוס-אפ, אני צריך סקירות את תמונות. תודה מראש, DINO.

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  5. Started by AlterEgo,

יש דרך לבדוק אם יש לי PCE I או AGP? כי אין לי מושג, ואני צריך את זה על מנת להחליט איזה כרטיס לקנות...

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  6. היי ... יש לי את כ. הטלוויזה FLYVIDEO98' ורצית לדעת אם יש איזה שהיא דרך או תוכנה לראות את הערוצים הדיגיטלים של הכבלים (בלי ממיר דיגיטלי כמובן) אם לא ... יש כרטיסים בארץ שתומכים בשידורים דיגיטלים ?

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  7. GeForce 7600GS 580 שקל או X800GTO 480 שקל. המאה שקל שווים את זה? לאפיק AGP

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  8. Started by Avidar.R,

רציתי לדעת האם יש Gtx ti ואם יש אז האם הוא עולה בהרבה על הביצועים של הgtx570 הרגיל שווה להשקיע עוד 300-400 שקל בשביל השידרוג אם הוא קיים בקיצור אני רוצה השוואה בין השניים ולראות אם יש הבדל משמעותי באיכות

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  9. Started by morx,

יש לי 8800GTS 512 G92, לשם המלא תראו את המפרט בקיצור היה לי את הקירור של thermalright HR GT משהו כזה שקניתי עם מאוורר 92MM עליו והמעלות היו 38-45 במאמץ ואז קרה משהו מזמן והייתי צריך להחליף את הכרטיס וחייבים את הקירור המקורי אז החלפתי ושהוצאתי את הTHERMALRIGHT אז כל הקירורים ששמים על הזיכרונות נפלו ואין להם דבק יותר... יש אפשרות שאני יוכל להחזיר איכשהו ? כי המעלות עכשיו עם הקירור המקורי על 58-60 בIDLE ובמאמץ עוברים את ה80 מעלות וזה לפעמים גורם לBSOD. עריכה: המהירות של המאוורר על 100% ושאלה בקשר לאפשרות שראיתי באתר של NVIDIA: בדרייבר יש ב manage 3d settings: אפשרות חדשה בדרייבר החדש שקוראים לו- Ambient Occlusion על מה לשים ? ON או OFF ? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  10. Started by dogday,

אני צריך מסך שטוח 17" עד 850-900 שקל ולא טיפה יותר {עדיף שיהיה כסוף אבל אם לא לא נורא}. תודה לעוזרים!!! ;D

• 12 תגובות
    • 810 צפיות
  11. טוב אז המחשב שלי Intel® Core2 CPU 6700 @ 2.66GHz NVIDIA GeForce 8500 GT 4 גיגה זיכרון על שני סלוטים 667.0 MHz G-PRO P-4 500W ATX12v (DR-B500E) ספק מסך samsung syncmaster p2370 אתמול קניתי אותו , הוא עם fullhd לא ממש יודע עם זה קשור לכרטיס מסך שימוש משחקים/סרטים מחיר 1000+

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  12. הבנתי שאחד מהיתרונות בייצור בשיטת 55מ"מ היא גם חסכון מסויים בחשמל, אבל בעיקר חיסכון בפליטת חום. אז גם עם התמחור הנוח, חשבתי לקנות לעצמי איזה 9800gt למחשב המזדקן שלי (כל דבר עדיף על 7600gs), אבל מטרידה אותי סוגיית החום. שמעתי ש8800 זה סוג של תנור, ובדגמים הזולים (שמתאימים לתקציב שלי שנועד גם לעוד זיכרון וקירור למעבד) נראה שיש איוורור קצת מעפן בהשוואה לדגמים היקרים. אני לא מתכוון לעשות OC לכרטיס מסך, אבל עדיין, לקחת דגם יקר יותר בגלל האיוורור, או ש-9800 דווקא בסדר בקטע הזה? דוגמא לאיוורור קצת מטריד: Point-of-View nVidia GeForce 9800GT http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1461 איוורור קצת יותר טוב: XFX nVidia GeForce 9800GT http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?produc…

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  13. Started by Crazy Ivan,

שלום, המסך שלי הלך לעולמו לפני כמה ימים ואני צריך מסך חדש. החלטתי לקנות מסך LCD 17 אינץ' אבל מכוון שאני לא כלכך מתמצא בנושא אני צריך עזרה בבחירת מסך טוב. התקציב לא ידוע אבל עדיף כמה שיותר זול. אם תוכלו לתת גם פרטים על המסכים שתציעו (זמן תגובה, רזולוציה מקסימלית, קצב רענון וכו') אני אודה לכם מאוד. כמו כן, חשוב לי שלמסך יהיה זמן תגובה נמוך בשביל משחקים. תודה.

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  14. Started by idani1983,

שלום, קניתי מחשב חדש INTEL D820 1 גיגה וקניתי כרטיס מסך 7800GT שהתקנתי אותו לבד שאלה ראשונה :חיברתי את כבל החשמל של ה PCI לכרטיס והתקנתי והכול נראה כשורה (אין שום הודעות או משהו) אבל איך אני יכול להיות בטוח שהוא מקבל את כל החשמל שהוא צריך בסביבות ה 350 WATT מהספק, האם כל ספק נותן את המתח הזה או שיש כאלה שנותנים פחות? שאלה שניה : הרצתי את תוכנת הבנצ'מרק מהאתר לכרטיס מסך וקיבלתי תוצאה של 74 FRAME\SEC ב AVG ו 102 ב MAX וכאשר הרצתי ב X4 קיבלתי 64.5 ב AVG עם 24.4 POLYS\SEC האם זה בסדר{סביר} או שיש איזה שהיא בעיה כמו שהכרטיס לא מקבל מספק מספיק מתח ולכן אינו מנוצל כראוי? תודה ???

• 14 תגובות
    • 810 צפיות
  15. Started by T-Flash,

האתר DailyTech פירסם מידע על הנתונים של הליבות RV560 ו RV570 של ATi. שני הכרטיסים (מבוססי הליבות הללו) יוכרזו ליד ספטמבר של השנה, ויחליפו את X1800GTO ואת X1900GT בהתאמה. ליבת RV560 תהיה בעלת 128BIT רוחב פס והקלוקים יהיו 450/1300. צפוייה לצאת גרסת AGP (!). ליבת RV570 תהיה בעלת 256BIT רוחב פס והקלוקים יהיו 450/1300. אין מידע אחר בנתיים. מוזר למה ATi רוצים להחליף כרטיס 256BIT (כלומר X1800GTO) בכרטיס 128BIT.

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  16. היי, יש חברות כמו GYGABYTE אשר באופן די עקבי מוציאות כרטסיי AMD במהירות שעון גבוהה יותר מאשר המהירות הבסיסית. למשל כרטיסי HD6870 מגיע ב-915MHZ לעומת 900MHZ. השאלה היא האם (ועד כמה) בכלל כדאי לקנות כרטיסים כאלו? האם הם כוללים מע' קירור טובה יותר? מה ההבדל בינם לבין כרטיסים עם המהירות הבסיסית שאפשר גם להם לעשות OC אם רוצים?

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  17. Started by x-dream1,

יש לי בעיה אני לא מצליח להציג על הטלויזיה לאחר שחיברתי אותה המקסימום שהצלחתי זה להציג פסים בשחור לבן למישהו יש מושג? מערכת הפעלה WINXP PRO

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  18. Started by abo9,

שמעתי במתישהו במהלך 2014 יצאו כרטיסי מסך עם טכנלוגיה חדשה. זה נכון? ואם כן אז מתי והאם יש צפי למחיר? והאם יהיה הבדל גדול ששווה לחכות בשבילו?

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  19. Started by Art Tatum,

הסרתי את הדריוור הקודם והתקנתי את 190.62, עכשיו כשאני בוחר את הHDTV כמסך יחיד או כמסך נוסף ועושה APPLY הוא פשוט מתעלם מזה לגמרי וחוזר אחורה כאילו לא קרה כלום. רעיונות ועצות יתקבלו בברכה.

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  20. מפתחות השבבים מוכנות לספק לכם תמיכה בכותרים החדשים שנמצאים בדרכם אל הרשת ואל החנויות לכתבה

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  21. Started by adam12345,

היי רכשתי לא מזמן את ה760 בגרסת reference והוא ממש רועש בזמן מאמץ(בIDLE הוא לא רועש)., היה לי לפני זה את ה5850ATI ולפני זה 7800NVIDIA והם לא רעשו כל כך בזמן מאמץ . יש למשהו את הכרטיס הנ"ל ? אני רוצה לדעת אם אני לבד בסיפור..

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  22. Started by ashkenazone,

לא הבנתי לגמרי מה זה PCX ומה ההבדל בינו לבין הPCLE ואני צריך שיסבירו לי את כל זה, בהרחבה פליז, וגם, יש הבדל גדול בין הRX850 XT של saphire לבין אותו כרטיס של Powercolor?

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  23. Started by eladsgv,

חברים יקרים שלום. רציתי לשמוע דעתכם בעניין. מדובר על כרטיס שיורכב במערכת המיועדת לHTPC + GAMING ובעלת מעבד E7400. אודה לכם על כל עזרה.

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  24. Started by White Raven,

שלום אני חשבתי על 6600gt ל AGP כי אין PCIE זה נראה לי מקסימלי אם יש הצעות אחרות אני לא רוצה לעשות טעות ןאם אפשר מקום בירושלים שמוכר (יש ל- KSP ?) *רציתי לומר שמדריך הקניה כבר לא עדכני אז בבקשה לא לדחות את ה- POST

• 11 תגובות
    • 810 צפיות
  25. Started by havlin,

שלום מהי החברה או החברות המומלצות ל-8800gtx ומאיזה חברות כדי להיתרחק? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים