כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
מחקו אותי בפורום מפרטים, אז אני מקווה שזה הפורום המתאים. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי, המערכת שלי כרגע היא AMD64 3000 לוח אם nvidia 300 1K RAM geforce 6600 השאלה שלי היא אם אני אשים כרטיס משך חדש (תולוי בתקציב - בין geforce 7900 לבין 8800) אני אצתרך לשדר רכיבים אחרים כלשהם? אני מחליף את הלוח אם כי אין בו pci-e, יש מצב שהמעבד לא מספיק יחזק לתמוך בכרטיס מסך? אשמח גם להמלצה ללוח אם זול וטוב.
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום, אני בתהליך לקניית מחשב חדש אבל יש לי בעיה עם הכרטיס מסך. המחשב מיועד למשחקים חמים בשוק אז הכרטיס מסך צריך להיות בהתאם... יש לי 2 אפשרויות 9600 או 9800 והפרש עצום של 1500 ש"ח במחיר. האם ה9600 מספיק חזק להריץ את כל המשחקים היום וגם בעוד חצי שנה - שנה? מה לגבי גרסאות? יש pro, XT מה ההבדל ביניהן? חשבתי לחכות לכרטיסים חדשים שאולי ייצאו בעתיד ויוזילו את הנ"ל אבל ממה שחיפשתי קצת בפורום ראיתי שכבר יש חדשים ועדיין המחיר עדיין גבוה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 826 צפיות
-
-
חברים יקרים שלום. רציתי לשמוע דעתכם בעניין. מדובר על כרטיס שיורכב במערכת המיועדת לHTPC + GAMING ובעלת מעבד E7400. אודה לכם על כל עזרה.
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מפרט של המחשב : AMD Athlon 64 x2 Dual Core 4800+ Enermax Liberty 400W 2 גיגה זיכרון RAM אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של 400 ש"ח עד 450 , כרטיס שקט במצב מנוחה (במשחקים לא מפריע לי שירעיש) . עוד פרט קטן זה שלפני חצי שנה חיברתי לא נכון בחיבור מולוקס(או איך שקוראים לזה) פאנל המחשב נכבה והספק הוציא ריח שרוף, אבל הדלקתי אותו שוב ומאז לא הראה שום בעיות כלשהם כנראה שאיזה נגד נשרף שמה. עכשיו אני לא רוצה לקחת סיכון ,ולכן לקחת כרטיס שלא יהווה מעמסה על הספק.
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
קיבלתי כרטיס מסך מחבר ASUS V7100 עם TV OUT הורדתי את ה דריברים הכי חדשים מ האתר של ASUS (44.03(. כאשר אני נכנס להגדרות אני רואה שני מסכים וכאשר אני מדליק את הטלוויזיה אני רואה די בסדר אני משתמש בהגדרת CLONE כאשר מה שאני רואה במסך אני רואה גם בטלוויזיה. הבעייות מתחילות כאן: איך אני "מותך" את ה DESKTOP בטלוויזיה כך שאני ינצל את כל המסך?? והבעייה היותר רצינית אני לא רואה סרטים לא ב MEDIA PLAYER ולא בכל תוכנה אחרת על המסך של המחשב אני רואה את הסרטים אבל על הטלוויזיה אני רואה את החלון של הMEDIA PLAYER הסרט מתנגן אבל אני לא רואה כלום. מה לעשות?? תודה מראש LETHAL ACID.
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
של ניידים Fujitsu Siemens V6535. שאלה נוספת: האם ניתן להריץ את המשחק סים 3 על הכרטיס Intel GL 40? שבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הופיעו על המסך שלי שני כתמים בצידו הימני. המסך לא היה דלוק זמן רב, ובדר"כ הרמקולים הם לא לידו, אולי למעט הזזות קטנות עקב שינוי מקום המחשב, אך כרגע אין לידו שום דבר מגנטי. אני מצרף תמונה שתראה מה הבעיה, תיתעלמו מהבדלי הבהירויות של החלק העליון של המסך לבין התחתון, הדבר נובע עקב השוני שבין תדירויות צילום המצלמה לבין קצב ריענון המסך. התייחסו לשני הכתמים בצידו הימני של המסך. בבקשה , אם אתם יודעים כיצד לתקן את הבעיה , תגידו לי. http://www.geocities.com/roma4k/myscreen2.JPG תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 826 צפיות
-
-
איזה מסך (שבע עשרה אינץ') lcd הכי טוב למשחקים עד 1700 שקל? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
קניתי מחשב לא מזמן עם כרטיס מסך Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO AGPx8 128MB DDR Video Card בבית יש לנו עוד מחשב עם כרטיס מסך GEFORCE 2 64MBמשהו מלפני שנה וקצת. ביננו,אני ממש לא רואה שום אבל שום הבדלים בגרפיקה בניהם אז למה לעזאזל קניתי כרטיס ב-1000 שקל?! הרי יכולתי להסתפק באותו כרטיס מסך שבטח היה עולה חצי אם לא פחות . מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני צריך לקנות כרטיס מסך, רציתי לדעת מה עדיף ומשתלם יותר ה9600XT של חברת ספיר עולה בסביבות ה570 ש"ח וה5900 של ג'יגה בייט עולה בסביבות ה670 ש"ל האם ההפרש מצדיק את הפרש הביצועים? והאם יש כרטיס מסך יותר משתלם מאלה(AGP כמובן) שעולה עד 700 ש"ח?
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אהלן, המפרט שלי הוא: 8800 GTS E6600 2GB והכרטיס קול של קריאטיב, FX GAMERS או משהו, שכחתי איך קוראים לו. שאר המחשב חדש דנדש באותה רמה של הנ"ל ואני משתמש בויסטה. אני משחק ברזולוציה של 1440x990 בכל משחק, כולל Crysis, שזה המשחק הרציני הראשון ששיחקתי על המחשב (קניתי את החשב הזה לפני שנה בשבילו) הפריימים יורדים לי לאיזה 10 לשניה, ונשארים שם. הבעיה שלי היא שכשאני נכנס למשחק ומתחיל לשחק, הכל טוב ויפה, מינימום 40 תמונות בשניה, עובד חלק ויפה, אבל אחרי כמה זמן, או טעינה מסויימת הFPS נופל ל15/10/5 בהדרגה ונשאר שם עד הפעם הבאה שאני מפעיל את המשחק או עושה ריסטארט למחשב. אין לי ארטיפקטים, ואני ב OC מינורי של +50 לליבה ולזכרונות, זה נותן בוסט מינורי לפריימים אבל לא מוריד אותם, הדרייברים …
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
חברה, יש לי חבר (שקוראים לו בנימין אבל אני קורא לו בני - סתם), אבל באמת יש לי חבר שקוראים לו בני והוא עובד באייבורי מחשבים, הוא אמר לי אתמול שביום ראשון או שני הקרוב מגיעים לאייבורי כרטיסי מסך 8500GT/8600GT, הוא עוד לא יודע מה המחיר אבל אני יעדכן ברגע שאני אדע (אם זה יעניין מישהו כמובן). שבת שלום לכולם.
-
- 9 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היי... קניתי לפני שנה מחשב שרוב החלקים שלו דיי חלשים ואני רוצה לשפר את כ.המסך שלו. אני אתן לכם את המפרט ותגידו לי אם הלוח אם,ספק יכולים להחזיק אותו כמו שצריך. מעבד:I3 530 2.93GHZ לוח אם:DH55TC של INTEL ספק:HuntKey V-Power 550W וכרגע אני עם GTS 250 המחשב הזה כרגע יכול להחזיק GTX 460 GIGABYTE 1024 MB GDDR5?
-
- 10 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב בעל כרטיס מסך מדגם ABIT ATI 9600 XT. חיברתי את המחשב לטלווזיה מדגם TOSHIBA 21 באמצעות כבל בעל חיבור S-VIDEO למחשב וחיבור RCA לטלוויזיה. ביצעתי את הכל הדרוש, היינו: הגדרת תצוגה משולבת (מחשב +טלווזיה ) בלוח הבקרה, והעברת הטלווזיה לערוץ AV. מה שמתקבל הוא מסך כחול על גבי הטלווזיה. אודה לכל עזרה בנושא. יואב
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
ספק 480 rpw לוח אם ga-p35-ds3 גיגבייט מעבד intel e6750 2.6 ghz c2d ראם 4g kingston כנראה שלא הייתי צריך הכל בכל אופן אני מעוניין לקנות כ.מסך בסביבות 600 שקל (לא יותר במאה) אם אפשר להציעה בין ati ל inveda בסכום הזה וגם איזו חברה של רכיבים כמו biosrar gigabyte asus וכ"ו ועוד שאלה יש חברה שנקראת leadtek שאפשר לקנות ג'י פורס 9800gtx ב600 שקל איך החברה מוקרת לכם תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות בקרוב מסך מחשב 28" FULL HD ויש לי כרטיס מסך X1950PRO 256 אני רוצה לדעת אם הכרטיס מסך יוכל להחזיק לי משחקים בסגנון COD4,CONFLIC,CRYSIS אני מתכוון לשחק על רזולוציה טבעית של המסך או איך שקוראים לזה. בקיצור 1920X1080 אני לא משתמש בכלל בכל הפילטרים האלו של ההחלקת תמונה AA AF וכאלו והגדרות אני בדרך כלל על מדיום ורק טאקסטורה על HIGH. לדעתכם הכרטיס יספק אותי? או שתהייה לי בעיה???
-
- 11 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסוג זה בעל 512 זיכרון לא הצלחתי להבין מהחיפוש בפורום האם הכרטיס מהחברה הנל מגיע עם קרור זלמן או עם קירור בסיסי פשוט טוב יותר הייתי רוצה שתמנו לי את ההבדלים בין הפאליט לבין חברת סאפיר עם אותם נתונים
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
לכל בעלי 1950XT, ישנה בעיה עם הדרייברים החדשים של ATI, אי אפשר לעדכן ל6.11! אפשר רק לעדכן מהדרייבר שנמצא על הדיסק. ובכן הינה הפיתרון! Windows XP x86 X1950XT_611_FINAL_W32-v11.zip Windows XP x64 X1950XT_611_FINAL_W64-v10.zip בעיקרון מה שצריך לעשות זה להוריד את אחד הקבצים, לפי מערכת ההפעלה שלכם. להוריד את העידכון מהאתר של ATI\AMD 6.11 להפעיל את ההתקנה, זה כותב לכם לאיפה אתם רוצים להתקין תתקינו, כשזה נכנס להתקנה פשוט תלחצו על ביטול. תלכו לתיקיה של ההתקנה ופשוט חלצו לשם את הקבצים, לפי מה שכתוב בקובץ README הנלווה. תהנו
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
http://www.sigmadesigns.com/support/download_xcard_win2000_xp.htm
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אז אני מבין שציון 1204 ב 3DMark03 (עם הגדרות ברירת המחדל שלו) זה גרוע בעבור המפרט שלי? ??? : :-[
-
- 10 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היי, יש לי מסך CRT של MAG דגם 786FD דיי ישן ניראה לי מלפני 4-5 שנים . יש לי בעיה במשחקי מחשב שהמסך נורא חשוך למורות שבהגדרות של המסך הוא על הכל הכי גבוהה ובהגדרות משחק גם הבריטנס על הכי גבוהה . יש לי כרטיס מסך R9800P של MSI . עכשיו אם זה בעיה שאי אפשר לתקן אז בבקשה תתנו לי מסכים בעד 800 שקל , ראיתי את הדיון בדביק אבל הוא מאוד מבולגן ופולש על 40 דפים (צריך לארגן בו את הספאם ..) תודה .
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
ראיתי על כל כרטיסי המסך Radeon כתוב ליד TV. מה זה אומר?! זה כרטיס טלויזיה? או TV-OUT?
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את השני הכרטיסים הנ"ל ואשמח לקבל תשובה וודאית איזה כרטיס יותר טוב. SAPPHIRE HD 5850 1GB GDDR5 PCIE http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=000101&pid=286&lid=1 GigaByte GTX460 768MB - GV-N460OC-768I http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3531&dl=#sp סוג של גרסה ממוהרת מהיצרן אך עם קירור שקט במיוחד (ומעולה יש לציין). אשמח לדעת מספר דברים: 1. איזה כרטיס נחשב ליותר טוב מבחינת ביצועים (משחקים למשל) וטכנולוגית (לשניהם יש DX11 למשל). 2. אם ב-GTX460 אפשר לעבוד עם 3 מסכים כמו שאפשר עם ה-5850. חיפשתי ברשת ומצאתי ברובן תשובה שלילית וחלק שכן אבל לא במשחקים. 3. האם כרטיס GT460 הוא זהה ל-GTX460 מבחינת חיבורי DVI (לא …
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אז רכשתי עבור חבר כרטיס 5770 VAPRO X של ספאייר כמובן, התקנתי לו על ווינדווס נקי וחדש (7 - 64 ביט) את הקטליסט 10.2 ונתקלתי שלוש פעמים בתופעות הבאות: הראשונה: איזור במסך התחילו להיות שחורים עם פסים כחולים ועשיתי הארד ריסט השניה: המסך קפא אבל אחרי כמה שניות חזר עם הודעה של ווינדווס שהדרייבר הפסיק לרנדר את התמונה או משהו כזה והמשכתי לעבוד רגיל. השלישית (כמה דקות אחרי השניה): בזמן WINDOWS UPDATE, התמונה באיזור של הפס ירוק של תהליך העדכון התחיל להתעוות עד שהכל קפא... ברגע שהורדתי את הדרייבר, עד עכשיו אין בעיות. לנסות את 10.1? לנסות שוב את 10.2? הצעות בבקשה? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
לאחרונה יצא לי להתעניין בקניית כרטיס מסך חדש, כדי לשדרג את העגלה שיש לי (פרטים במפרט...) התקציב שהצבתי לעצמי הוא עד 500 ש"ח, אולם אעדיף לצאת ב"נזק" כמה שיותר קטן, כיוון שאני לא ממש גיימר, אבל אני מרגיש שהכרטיס לא סוחב בעריכות וידאו כאלה ואחרות שאני עושה. כמו כן, אני מחפש כרטיס שתומך בDX10.1. בחיפושים שונים בפורום הזה וברשת גיליתי שעדיף לי ללכת על כרטיס מבית ATI על מנת להשיג תועלת גבוהה מול עלות נמוכה. הכרטיס ששמתי את העין עליו הוא, איך לא, HD4670. המחיר הכי נמוך שמצאתי הוא 430 ש"ח בKSP מתוצרת MSI. האם יש הבדל משמעותי בין היצרניות בכרטיס המסך הספציפי הזה? (אני לא ממש הבחנתי במשהו לפי המפרט, ולכן לא ברור למה יש הבדל של יותר מ50 שקלים בין היצרניות השונות) בנוסף, חשבתי לקחת כ…
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-