כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
אז שלום חברה לפני כמה ימים מת ךי הכרטיס מסך :'(,בן דוד שלי השאיל לי כרטיס palit fx 5200 ועכשיו קנו לי st lab radeon 9200 האם הוא טוב?
-
- 10 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את המסך t240 של samsung ורציתי לשאול האם הכרטיס מסך שלי יחזיק אותו (6600gt agp 128mb) אני מעוניין לראות סרטים לגלוש באינטרנט... משחקים לא ממש באים בחשבון כרגע אשמח אם תוכלו לענות לי תשובות עינייניות ומהירות מפניי שאני רגע לפי הקנייה
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
המצב בארץ עם המסכים הוא על הפנים.. אני רוצה לקנות מסך טוב במחיר טוב, שיהיה 17' CRT. SAMSUNG 757NF ן-VIEWSONIC אי אפשר למצוא.. על איזה מסך אתם ממליצים אנשים? LG או אולי איזה SAMSUNG אחר? תודה..
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני יודע שיש צורך בעידקון ביוס לצורך כך, או שיש להשתמש בRIVATUNER חדש ולאפשר אופציה זו. מי שעשה שיומר את דעתו. מה בנוגע לקירור ? - הבנתי שקשה לשים לו HSF משום שיש לו SHIM שמגן על הGPU - דבר נוסף חיבור המתח מפריע לשים HS לזיכרון. אם מישהו עשה OC שיומר איך קירר ולאיזה תוצעה הגיע
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
איזה כ.מסך יכול היום להריץ משחקים על גרפיקה הכי גבוה הx1800 gto יכול כי אני רוצה מחשב טוב אבל יש לי תקציב של 4500 -5000 שקל אבל רצוי 4500 ו אני רוצה לשחק במשחקים בגרפיקה הכי גבוה
-
- 12 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלומות. היום הגיע ה-780 למחוזותינו, כמובן שרצתי בהתרגשות לבדוק אותו, איך לא, בבאנצ'מארק האהוב והמוכר של יוניג'ן. מה הבעיה? מאז שהכרטיס קרס (מחוסר יציבות ב-OC) התוכנה ממאנת לעבוד במסך מלא, לא משנה על איזה רזולוצייה ולא משנה עם איזה כרטיס \ עבר OC או לא עבר OC. הבעיה הזאת מחרפנת אותי, והיא קרתה לי גם פעם. אני מפעיל את הבאנצ'מארק (אחרי שבוחרים הגדרות) ומקבל לפרצוף את זה: ולאחר כמה ctrl + alt + delete או alt + F4 נואשים "Unigine Engine has stopped working" וקורס. ד"א, ההגדרות שמופיעות ב-PercisionX הן טעימה לעתיד לבוא
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
intel X3100 geforce 8400gs ואני מיתכוון רק למשחקים. לא שאני מעוניין ליקנות אותם אבל סתם מעניין לדעת ואם כן האם ההבדל משמעותי? תודה אנשנושים!
-
- 11 תגובות
- 826 צפיות
-
-
ברצוני לקנות כרטיס מסך למערכת core i3 וספק w430 מסך fhd 21.5" .. לצורך גיימינג כמובן בדקתי בtms וראיתי את שני הכרטיסים הללו http://www.tms.co.il/product/12104 http://www.tms.co.il/product/11963 מה יותר טוב לגיימינג ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
למערכת הפעלה XP תודה ענקית לעוזרים,
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני צריך גירסה הכי אחרונה יש לי direct 9.0c יש יותר חדש ?
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני צריך מידע חד משמעי. 1. האם הוא יעבוד ללא תקלות תאימות על לוח של אסוס Z170 PRO GAMING. 2.עד כמה הוא יותר חלש מהדגמים הארוכים?
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לשדרג את מחשב שלי בכרטיס מסך חדש אני לא יודע מה לקחת אז אני צריך את עזרה שלכם טוב. תחולת המחשב שלי: לוח האם:ASUS P7H55D-M EVO (H55) – mATX מעבד:Intel Core I5 650 3.2GHz 4MB LGA1156 ספק:THERMALTAKE PUREPOWER RX 500W כרטיס מסך: ASUS 3650 לרזולוציית 1920X1080 כרטיס חדש לצורך לשחק במשחקים חדשים לא בעיות! אני ראיתי את כרטיס זה SAPPHIRE Ultimate HD 6670 1GB GDDR5 מה אתם אומרים עלו?
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מפרט המחשב הוא: (בתמונה) אם צריך עוד פרטים אני אשמח לתת בהכוונה.. '>http://jpg.co.il/view/53d297423a696.png/"]"]http:// אני משחק במשחקים כמו Starcraft 2, Diablo 3 וכו'.. בעבר כשרציתי לקנות מחשב המליצו לי על כרטיס מסך מדגם Geforce GTX 560 TI וקניתי את אותו כרטיס מסך אך לא מקורי (עלה לי בסביבות 1200 שקלים) או משהו בסגנון והוא עושה לי בעיות, נתקע כל הזמן. לכן אני מעוניין להחליפו ורציתי לדעת האם עדיין כדאי לקנות את אותו אחד שעולה כרגע לפי זאפ 1000 שקלים או שיש משהו יותר זול או יותר טוב ויותר יקר שיעמוד בציפיותיי. לא אכפת לי להוציא כסף עד גבול מסויים כמובן, העיקר שהוא יהיה טוב למה שאני רוצה
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
שלום, בשלוש שנים האחרונות הזתדרתי עם המחשב שלי כמו שהוא, אר הגעתי למסקנה שכדאי לשדרג. לא נראה לי שיש צורך להחליף משהו מהשילוש, אז נראה לי שזהו הזמן לכרטיס מסך חדש. זה המפרט שלי: Core2Quad Q6600 @ 3.0 GHZ GigaByte P35 - DS3L Transcend 4GB (4x1024) DDR2 800MHZ Sapphire HD2900Pro 1GB GDDR4 Samsung 320GB SataII 16MB WD 640GB AAKS SataII 16MB Enermax Liberty 400W ThermalTake V1 Dell 2007FP 20" UltraSharp הרזולוציה עליה אני מעוניין לשחק היא 1600*1200 עם פילטרים (אם ניתן). המשחקים שאני משחק הם לדוגמא : gta4,bioshock2, batman arkham asylum וכו'... נקודה חשובה, אני לא רוצה שהכרטיס יהיה מאלו שתמחממים הרבה ועושים רעש, סבלתי מזה מספיק עם הכרטיס הנוכחי. שיהיה כרטיס קריר. התקציב שלי, כ…
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום אנשים! אני מביט בשני כרטיסי מסך של EVGA. האחד - http://www.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=512-P3-N975-AR&family=GeForce%209%20Series%20Family השני - http://www.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=512-P3-N976-AR&family=GeForce%209%20Series%20Family המפרט שלהם, לפי הכתוב באתר החברה(לא פתחתי את ה-PDF, הסתפקתי במה שכתוב באתר עצמו), זהה לחלוטין מלבד העובדה שהאחד מומהר והשני לא. גם בתמונה הם נראים לי זהים. עכשיו נשאלת השאלה - מה ההבדל בין הגרסא המומהרת לבין הגרסא הלא מומהרת אם אני בעצמי, בתור משתמש קצה, אמהיר אותה לאחר שאתקין את התוכנה המתאימה מהדיסק? תודה לעונים המבינים!
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
לוח אם: p5wdh deluxe מעבד: Q9650 זכרון ראם: 4 GB כרטיס מסך: 4850 ATI מסך 19" 1280*1024 . מערכת הפעלה 64 ביט ספק כח 500 W אמיתי. אני מרגיש לאחרונה שהמשחקים החדשים כבר לא רצים על המחשב כמו שאני רוצה (הגיוני , אחרי הכל המחשב לא בדיוק חדש). האם יש טעם בכלל בשדרוג כרטיס המסך לאחד חזק יותר ? אם כן על איזה אתם ממליצים? אני עובד עם מסך 19 אינץ' מרובע ולא מתכנן להחליף אותו בטווח הנראה לעין. תקציב: עד 1,000 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מישהו יודע מה ההבדל בין אותו כרטיס של MSI לבין זה של SAPPHAIRE???
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
לטלויזיה דרך tv out (זמני עד שאקנה טלויזית lcd וחבר דרך hdmi) אני צריך גם את הwdm driver או שהוא לא משפיע בכלל על הtv out? תודה
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
כשהתקנתי את הדרייברים לכרטיס מסך שלי מהדיסק שקיבלתי איתו ( GigaByte Radeon 9700 Pro ) כשהייתי נכנס למאפיינים של שולחן עבודה משם להגדרות ומשם למתקדם היו מופיעול לי הלשוניות הרגילות מסך וכאלה והיו מופיעות עוד הרבה לשוניות של הכרטיס מסך כמו תצוגות שהייה מאפשר לי לחבר טלוויזיה והלשונית OpenGL שהייתי יכול דרך שם להפעיל את ה AA עכשיו שאני מוריד דרייבר חדש ואני מתקין אותו כל הלשוניות האלה נעלמות ונשארות רק הרגילות ככה אני לא יכול להפעיל את ה AA או לחבר את הטלוויזיה יש למישהו מושג איך לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=699 - X1300PRO http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=198678 - 7600GS הסתקלתי על הקלוקים, ואני רואה שהX1300PRO יותר חזק בקלוק מאשר ה7600GS - איך זה הגיוני? ה7600GS לא אמור להיות יותר חזק מה?X1300PRO
-
- 13 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 800 mg האם כרטיס gf4ti4200יעבוד עליו בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
פעם חשבתי שהתפקיד שלו הוא רק לחשב פוליגונים אבל הבנתי שהוא מאוד משפיע על התצוגה של המסך... האם זמן תגובה, למשל, יכול להיות שונה בין כרטיסי מסך (על אותו מסך)? בכמה כרטיס המסך משפיע בתצוגה רגילה (לא משחקים אבל הפרדת צבעים, הגדרות תצוגה וכיוצא...)? האם כרטיס המסך משפיע גם על תצוגה סטטית? (יש לי בעיה עם המסך שהוא מציג תמונה אבל כשאני מזיז את העיניים, לאו דווקא כשיש תנועה על המסך, ישנו עיוות כלשהו בצבעים שקשה לי להסביר).
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה להריץ משחק (פיפא 2007), המחשב שלי מחובר לטלוויזיה LCD של טושיבה. הבעיה היא שהטלוויזיה לא יכולה לקבל את כל הרזולוציות, ואם המחשב משדר רזולוציה לא מתאימה אז אין תמונה אני מריץ את המשחק, שומע אבל לא רואה כי המשחק משנה את הרזולוציה אוטומטית עם ההפעלה אני מחובר למסך בחיבור VGA כי אין בו חיבור HDMI או SVIDEO למישהו יש רעיון מה עושים???
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הבעיה הזאת עם הכרטיס מסך הזה RADEON HD 2900XT כרטיס מסך אחר עובד מצויין זה בעיה 100% עם כרטיס מסך בדקתי כבלים אין כבלים נפוחים יש למישהו פתרון לזה חוץ מלקנות חדש?
-
- 9 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מחקו אותי בפורום מפרטים, אז אני מקווה שזה הפורום המתאים. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי, המערכת שלי כרגע היא AMD64 3000 לוח אם nvidia 300 1K RAM geforce 6600 השאלה שלי היא אם אני אשים כרטיס משך חדש (תולוי בתקציב - בין geforce 7900 לבין 8800) אני אצתרך לשדר רכיבים אחרים כלשהם? אני מחליף את הלוח אם כי אין בו pci-e, יש מצב שהמעבד לא מספיק יחזק לתמוך בכרטיס מסך? אשמח גם להמלצה ללוח אם זול וטוב.
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-