עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Bessmertniy,

מה עושה ה VPU recover ??? מישהו מכיר אולי אתר שנותן עצות לכל מיני שיפורים או איזה שהם טויקים שאפשר לעשות שיעבוד יותר טוב.

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  2. שלום , מה השימוש של VIVO יש לי צורך גם לחבר מכשיר ווידאו ( פאל) למחשב לצורך המרות ולשדר למקרן את הווידאו האם הכרטיס מתאים לשימושים שציינתי במידה ולא מה מומלץ בברכה, תמיר

• 12 תגובות
    • 811 צפיות
  3. אני רוצה לקנות מחשב ואני מתבלט לגבי הכרטיס מסך: PowerColor ATI Radeon 5750 1GB GDDR5 HDMI או PowerColor ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI הבדלי הביצועים שלהם משמעותיים? אני רוצה לקנות גם מסך 22", שתי הכרטיסי מסך יעבדו איתו טוב? תודה!

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  4. Started by Lapland,

מישהו יכול להביא לי ? פשוט קראתי פעם ועכשיו אנלא מוצא ומישהו יכול להביא לי השוואה שלו ושל HD4850 ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  5. Started by redead,

לעומת כרטיס אחד בודד כזה?

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  6. שלום לכולם, האם מישהו מכם יודע אולי אם אמור להיות לכרטיס הנ"ל בקר טמפ' שמציג את הטמפ' בדרייברים של הכרטיס? -אם כן, באיזה דרייברים ניתן לראות? (בCCC\CC). אני שואל מפני שאני לא מצליח לראות את הטמפ' של הכרטיס שלי בשום מקום בדרייברים וגם לא בATI TOOL ,אבל.. משום מה בATI TrayTools ניתן לראות (וזה חשוד בעיני, כי אולי התוכנה בכלל מזייפת..). תודה לעוזרים, עמית

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  7. Started by Access Denied,

איך הכרטיס מסך הזה (בתקציב של עד 500 שח) למחשב P4 1.7 עם 512 זיכרון RDRAM?? Asus Geforce 4 Ti4200 V9280TD +TV + DVI מחיר : 470ש''ח Asus V9280 TD NVIDIA®GeForce4 Ti 4200-8X GPU 128MB DDR Video Memory AGP 8X/4X/2X TV-out DVI ואיזה כרטיס בתקציב הזה יתן את תוצאות הכי טובות??

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  8. אז רכשתי עבור חבר כרטיס 5770 VAPRO X של ספאייר כמובן, התקנתי לו על ווינדווס נקי וחדש (7 - 64 ביט) את הקטליסט 10.2 ונתקלתי שלוש פעמים בתופעות הבאות: הראשונה: איזור במסך התחילו להיות שחורים עם פסים כחולים ועשיתי הארד ריסט השניה: המסך קפא אבל אחרי כמה שניות חזר עם הודעה של ווינדווס שהדרייבר הפסיק לרנדר את התמונה או משהו כזה והמשכתי לעבוד רגיל. השלישית (כמה דקות אחרי השניה): בזמן WINDOWS UPDATE, התמונה באיזור של הפס ירוק של תהליך העדכון התחיל להתעוות עד שהכל קפא... ברגע שהורדתי את הדרייבר, עד עכשיו אין בעיות. לנסות את 10.1? לנסות שוב את 10.2? הצעות בבקשה? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  9. Started by elerock,

בימים הקרובים אני מתכנן לקנות טלוויזיה חדשה לחדר(32") ולחבר אותי למחשב. אני זקוק לכ.מסך שיכול להחזיק סרטים באיכות טובה,לא חייב 1080P ..אני אסתפק גם ב720P ;D כמו כן,המחשב שברשותי לא חדש במיוחד ולכן חשוב שלא יהיה "צוואר בקבוק" בגלל הכרטיס החדש. להלן החומרה שברשותי: CPU: AMD Phenom 8450 Triple core 2.1 GHZ זיכרון של 4GB לוח אם: ASUS M5A78 -EMH HDMI *רצוי שיהיה שקט ככול האפשר אך לא קירור פסיבי כמובן. *אני קונה בKSP,ולכן רצוי מאוד שיהיה בקטלוג המכירה שלהם. תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  10. http://www.engadget.com/2008/07/03/amd-radeon-hd-4870-x2-images-leaked-rumored-for-august-release/ כן כן אני מקווה שזה אמיתי ואם כן אני נותן ביטול לשני ה4870 שהזמנתי....[br]פורסם בתאריך: 3.07.2008 בשעה 18:14:45 *עריכה* אבקש מהמנהלים בבקשה לסגור/למחוק - נצפה כבר בידיעה המודבקת.

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  11. Started by PHOENIX18,

היי,אני מניח שהשאלה הזאת נחרשה,עשיתי חיפוש ומצאתי תוצאות שלא קשורות. בכל מקרה רציתי לדעת אם כרטיס גרפי בעל תמיכה בpci-e 2.0 יתמך בלוח שיש לו יציאה של pci-e x16 אבל שלא כתוב במפרט שלו שהוא תומך בpci-e 2.0? או שיש צורך להחליף לוח?. יש לי לוח מבוסס צ'יפסט p35.

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  12. Started by shimtey,

שווה קנייה? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productID=2459 ???

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  13. Started by DODO14A,

שלום לכולם, אמרו לי להגיע לפורום הזה בשביל לקבל חוות דעת מקצועית ולכן זה מה שאני עושה הכרטיס מסך שיש לי כרגע הוא - GTX 980 G1 המסך שיש לי כרגע הוא מסך 1080P פשוט מאוד ב 500 שקל. מה שאני רוצה זה לקנות מסך חדש ויש התלבטות... קודם כל את הכרטיס מסך שיש לי כרגע אני לא מתכוון להחליף לפחות ב 3 השנים הקרובות אבל את המסך חייב. אני חשבתי ככה, קודם כל חשבתי לקנות את המסך - Dell UltraSharp LED IPS U2414H ולהשאר כמובן ב 1080P אבל אז ראיתי שיש מסך חדש יותר וגם יעבוד בעתיד מעולה כשאני אשדרג כרטיס מסך ( ל GTX 1080 G1 ), המסך החדש יותר - Dell LED S2716DG. מה אתם מציעים לי לעשות? …

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  14. Started by lmlm,

האתר INQ מדווח שR600 של ATI יהיו לו יותר מ 500 מליון טרנזיסטורים! כבר נאמר שהוא יהיה כרטיס גדול ,חם אבל 500 מליון טרנזיסטורים זה טירוף (לG80 יש 700 ?) לא לשכוח שיש שמועות שהוא יצרוך יותר מ 250+ ווט. פרטים שכבר נאמרו על R600: R600 יהיה לו יתר מ 700MHZ קלוקים (בליבה?) יצרוך יותר מ 250W נדחה לשנה הבאה, יהיו לו 64 REAL PIPES. קירור ייחודי חדש והוא יהיה 80 ננומטר (G80 90 ננמוטר?) פרטים: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34799 למידע על G80 ש ZR ZONE הביא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=205649.0

• 10 תגובות
    • 810 צפיות
  15. Started by shgec,

שלום. מחפש לעצמי כ.מסך. החלטתי שמספיק לי GTX650TI BOOST 2GB חשבתי שהחלק הקשה מאחורי אך טעיתי. יש אינספור יצרנים, ומשום מה המחירים שלהם שונים ואני לא מצליח להבין האם הבדל נובע מאיכות או לא? לדוגמה של ZOTAC ן GIGABYTE למה יש ביניהם כמעט 100 שקל הבדל? מישהו יכול להסביר לי? במיוחד מטבלה של השוואת מחירים כתוב רק 102%-- Geforce GTX 650 Ti Boost 2GB (DX11) -- 144 VP לא כתוב יצרן

16. ברשותי מסך 17 אינץ' CRT שהתצוגה בו כהה מדי לטעמי, גם בהגדרות המקסימום. ברשותי כרטיס מסך X1600, כך שבעזרת ה CCC העלתי את הבהירות בעבודה רגילה ובווידאו. כשאני מנסה להעלות את הבהירות תחת "3D Fullscreen" זה לא משפיע על המשחקים בכלל. ניסיתי גרסאות שונות של דריברים, וגם התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה (WIN XP)

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  17. Started by TheShadow,

עדיף לקחת גיין וורד ULTRA 2200 במחיר של ליקטק GT? במקום הלידטק? אני יעשה בזה OC כבד יותר משל לידטק GT? הכוונה נגיד אני יגיע עם הלידטק לOC מסויים ועם הULTRA ל אותו OC אז עדין לידטק יקח במידת החום הנמוכה שלו? עם איזה כרטיס אני יוכל להכגיע לOC גבוהה יותר בלי תוספת קירור?

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  18. Started by okarmi,

שלום, שאלה מהירה, טמפרטורה של 6600 של 49 בעבודה רגילה לגמרי על המחשב זה הגיוני? שום משחק לא פתוח רק מערכת הפעלה XP. תודה.

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  19. Started by qweewq11,

לאחי הקטן יש מחשב מעט "ותיק" שעד היום הריץ בעיקר משחקים פשוטים ואינטרנט... הקטנצ'יק התבגר והמשחקים שבהם הוא משחק כעט דורשים כרטיס מסך רציני יותר מהOB שיש לו עכשיו (ATI EXPRESS 200) וחשבתי לשדרג לו זיכרון וכרטיס משך במקום לקנות מחשב חדש הבנתי מכלל המאמרים והתגובות שקראתי באתר (חייב לציין שזה ללא ספק האתר הטוב ברשת בתחומו) שיש תמימות דעים כמעט מוחלטת שהVALUE FOR MONEY הכי טוב שקיים בשוק היום הוא הHD4770 שאלתי היא כזאת - ראשית האם הלוח הנוכחי יתמוך בכרטיס הנ"ל (המפרט מצורף), ושנית האם הכרטיס הנ"ל בתוספת 2G זיכרון (CL5) והמפרט הנוכחי יריצו לו משחקים מתקדמים כמו שצריך...? תודה מראש לכל העונים [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 810 צפיות
  20. אלמנטים: 1) ביצועים ! 2) קירור שקט. אז כרגע אני יודע על 2 דגמים: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1312 ו- http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4616 הוסיפו דגמים נוספים, אם יש, והביעו דעה על המומלצת ביותר. תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  21. Started by sbtgn1,

כרגע יש לי 4870X2 ו 5450 (בשביל להזרים את פורמטי האודיו החדשים) נמאס לי אם כל עניין המעבר בינהם כשצריך לשחק או לראות סרט אני רוצה כרטיס אחד שאפשר לשחק איתו ולהזרים לכן כנראה מדובר על כרטיס היי אנד של NVIDIA או ATI מתכנן למכור את ה 4870X2 ולקנות משהו במקום ואת ה 5450 להעביר למחשב שרת, כרגע נראה לי שהבחירה הנכונה היא 6950 אבל אני פתוח להצעות גם ל SLI וCF אם הם יותר משתלמות ,מפרט המחשב שלי רשום בצד אני משחק על מקרן FHD ומסך 94" לכן כל הפילטרים והשטויות חשובים

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  22. ערב טוב לכולם. לאחרונה צצה לי בעיה מוזרה ,בעיית ריענון תדרים. המסך שלי הוא LG FLATRON 700 P הכרטיס מסך שלי radeon 9600 xt . המסך תומך ברזולצויות הבאות בריפרשים הבאיםאני כותב מה שרלוונתי שאני משתמש רק בו) 1024 * 769 ב100hz 1152 * 768 ב100hz 1280 * 1024 ב85 hz בדה"כ כלל אני עובד גם במשחקים וגם בdesktop ב1024 על 768 ב100hz . אבל פתאום שבאתי למחשב מלפני כמה ימים והפעלתי gta אז הרעינון יורד ל60 דבר שבלתי נסבל. בבקשה תעזרו לי בתודה מראש עמית.

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  23. Started by shgec,

שלום. אני מנסה למצוא מידה שמשווה בין כרטיסי מסך לבין מעבדים של אינטל. ממש מעניין אותי ביצועים של G2030 ניתן להשוות לאיזה כ.מסך? וגם I7 4770S אם אפשר להשוות לכ.מסך כלשהו. תודה

24. Started by ztakram,

שלום יש לי מחשב חזק, אך עם כרטיס מסך מובנה סטנדרטי Intel GMA 3100. המחשב משמש אותי לאינטרנט ולעריכת אודיו. השבוע קניתי מסך חדש (P2350) ונתקלתי בשתי בעיות: 1. בהגדרות התצוגה של המחשב אין לי אפשרות להגדיר את התצוגה ל- 1080\1920 2. אני לא מצליח להתקין את הדרייבר של המסך - אני מקבל הודעה שיש להתקין תחילה את התקן הוידאו. האם זה בגלל הכרטיס המובנה? איזה כרטיס מומלץ היום לצרכים שלי?

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  25. אני מתכנן בקרוב לקנות את ה-Iiyama 454 PRO, אבל עוד לא ראיתי עליו שום ביקורת או תמונות שלו בקלוס-אפ, אני צריך סקירות את תמונות. תודה מראש, DINO.

• 5 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים