עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מטלבט בין הדגמים WinFast A250LE TD MyVIVO Geforce 4 Ti 4200 128Mb SUMA GEFORCE 4 TI 4200 SE 64MB יש את היתרונות ללידטק עם הVIVO וכמות זיכרון יותר גדולה (אני יודע שה64 מנצחים בבנצ'מרקים...) אבל מה עם אובר קלוק מי מגיע יותר רחוק ? ומה יותר עדיף לקחת ומאיזה סיבות ?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by shubilmobile,

שלום, אני מעונין לחבר את כונן ה-DVD שלי לטלויזיה בשביל לראות סרטים. הבנתי שאני זקוק לכבל S-VIDEO. (יש לי יציאת tv-out ב-nvidia המתיישן שלי) מישהו יודע היכן ניתן להשיג כזה כבל? איך הוא נראה? והאם הוא מתאים לכל הטלויזיות? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Geforce 5500 256mb נחשב לכרטיס מסך טוב?

• 7 תגובות
    • 598 צפיות
  4. Started by musari,

שאני בודק ב CSS את הרטיס מסך שלי ב FUL DETAILS עם כל הפילטרים על הכי גבוהה יש לי תוצאה של 147 תמונות לשניה ושאני מוריד את כל הפילטרים לOFF יש לי 93 תמונות לשניה...למה ואיך???

• 8 תגובות
    • 956 צפיות
  5. Started by buky,

יש לי מחשב נייד עם מסך LCD וכרטיס גרפי GeForce2 Go אני משתמש בכרטיס וידאוTV חיצוני מסוג pinnacle bungee. תמונת הוידאו וה-TV מוקרנת עם שוליים משוננים, וברזולוציה גבוהה גם קווים ישרים מתפצלים לכמה קווים נפרדים.רציתי לדעת האם יש תוכנה שמשפרת את איכות תמונת הווידאו ומבטלת את הבעיות הנ'ל. בתודה buky .

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by shirNoshe,

אני מקווה שניסחתי נכון,אבל הכוונה אם אני מעוניין בכ.גרפי לעבודה גרפית,אז מה ההבדל בין כרטיס ייעודי מסדרת ה-QUADRO לבין נניח כרטיס ווידאו חזק של ATI.(עדיפף ATI לגרפיקה בגלל עבודה ב-REAL TIME). האם יש "משהו" בכרטיסי ה-QUADRO שמייחדים אותם לעבודה בגרפיקה?ואם הם כל כך טובים אז איך הם למשחקים?וגם שאלה הפוכה:אם כרטיס הוא חזק וטוב למשחקים האם הוא טוב לגרפיקה? תודה.

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  7. Started by abarbotel,

מה ההבדל בין כרטיס מסך נבידיה 9600gso לבין 9600gt לפי הסטיקי נראה שהgso מכיל תכונות טובות יותר למרות שהוא נחשב שם כרטיס למתחילים וgt מקוטלג כמשתמשים כבדים יותר

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  8. Started by giladbigel,

בשעה טובה אני קונה את הכרטיס הזה ופתאום אני רואה שבאותה החנות לכרטיס יש מחירים שונים קוראים לחנות "פי סי סנטר" אז אחרי שבדקתי ראיתי שליד הכרטיס הזול יותר רשום ADVANTAGE אז רציתי לשאול מה זאת אומרת ??? האם זה פחות טוב ?? (בקיצור ... מה ההבדלביניהם) היקר: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1205 הזול: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1388 ועוד דבר... האם כל הגרסאות של הRADEONPRO 256 MB הם על 128 BIT או.. שיש חלק על 64BIT תודה מראש

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  9. Started by eladbu,

מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? FX5700V PALIT 425 MHz core NVIDIA® UltraShadow technology NVIDIA® CineFX 2.0 engine Advanced pixel shaders 128-bit studio-precision color NVIDIA® Intellisample high-resolution compression technology (HCT) NVIDIA® Forceware unified software environment (USE) NVIDIA® Unified Driver Architecture (UDA) Supports Microsoft® DirectX® 9.0 NVIDIA® nView multi-display technology NVIDIA® Digital Vibrance Control 3.0 AGP 8X המחיר של 600 שח כרגע יש לי ר8500 LE האמת שאני מעדיף ראדאון האם יש משהו במחיר הנל שיכול להוות תחרות?

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  10. Started by untitled,

הבוקר ניגבתי את מסך המחשב (Sumsung SyncMaster 753DF, אם זה משנה) ואחרי הניגוב, בנקודה מסויימת על המסך נותר "כתם בהיר" - אזור בו המסך מעט בהיר יותר. עקב צורת הכתם (כמו מריחה של ניגוב) וצורת הניגוב (מטלית טיפה-טיפה לחה) אני מניח שהניגוב הסיד איזשהו ציפוי של המסך. א. האם אותו ציפוי משפיע על עוד משהו חוץ מבהירות המסך? (קרינה או משהו כזה?) ב. האם ניתן לחדש אותו? בתודה, רונן

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by new!!!!,

מה האבדל בין G660GT ל R9800P ? בכמה אחוזים הG6600 יותר טוב ועם R9800P לפעמים הוקף אותו?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by yuvalkosh,

השימושים - בעיקר עבודה משרדית על מסך רגיל וסרטי HD על מסך טלוויזיה LCD לכן צריך שיהיו שתי יציאות DVI או DVI אחד ו-HDMI אחד. כמו כן, אני רוצה להיות גם מסוגל לשחק: starcraft 2 הדרישות: NVIDIA® GeForce® 8600M GT or ATI Radeon® X1600 or better Max Payne 3 הדרישות: nVidia GeForce 8600 / ATI Radeon 3870 Diablo 3 הדרישות: NVIDIA® GeForce® 260 or ATI Radeon™ HD 4870 or better לכן, חשבתי לקנות את ה-[font=]Nvidia GeForce GTS450 GDDR5 [font=]http://www.nvidia.com/object/product-geforce-gts-450-us.html

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by YOU123,

החלטתי שאני קונה אותו כי הוא הכרטיס הכי משתלם הוא יותר משאר 6600GT הרגילים ואפשר להגיע לOC גובה מישהו יודע לכמה אני יכול להגיע קחו קישור תראו תזכרונות המהירים שלו 1.6!!!!

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  14. Started by Devil Servant,

שלום.. רציתי לרכוש את המוצר הבא http://cgi.ebay.com/New-VGA-to-TV-CONVERTER-S-VIDEO-RCA-OUT-CABLE-ADAPTER_W0QQitemZ150086314449QQihZ005QQcategoryZ41999QQrdZ1QQcmdZViewItem לפי מה שהבנתי זה כבל שמחבר בין המחשב לטלוויזיה בכיוון אחד במידה ואין לי אפשרות לTV OUT בכרטיס המסך. אך בהסבר של המוכר כתוב שצריך לוודא שהכ. מסך תומך בTV OUT,מה פשר העניין? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by RobiNooB,

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814131378 משום מה תמיד כרטיסים של POWERCOLOR הם הזולים ביותר ... מעוניין בכרטיס הזה מחו"ל (דרך חבר) אך מכיוון שזה מחו"ל האם אפשר לסמוך על חברת POWERCOLOR בתור מוצר אמין ? יש לי נסיון בעיקר עם SAPPHIRE ולא התקלקל לי בחיים שום כרטיס שהיה לי שלהם..... תודה ! נ.ב הכרטיס עולה כ600 שקל ...האם יעצר במכס ?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אני לא כלכך מבין ועוקב אחרי זה אני פשוט רוצה כרטיס מסך טוב שיפעיל לי הכל באיכות טובה ושישרוד לשנתיים לפחות בשוק. מצאתי דרך הפורום אתר שמוכר כרטיס משומש והאמת שאין לי בעיה כי שמעתי על המקום מספר פעמים ולא שמעתי בעיות וגם הם אמינים מאוד : http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SR9294GD5HDu השאלה היא האם הכרטיס טוב למרות המחיר הזול (יחסית לחדש) או שיש כרטיס אחר שאתם יכולים להמליץ עליו בסביבות המחיר הזה? (1000-1200). תודה מראש לעוזרים מעבד i5 750 2.67GHz לוח אם GIGABYTE GA-P55M-UD2 ספק EZcool ATX-450 JSP 450W זיכרון KINGSTON 8 GB

17. שלום חברה קנייתי מחשב חדש עכשיו אני מחפש כרטיס מסך ב700-800+ ש"ח והייתי רוצה שתעזרו לי קצת לעשות את הבחירה הנכונה כרטיסי מסך שמליצו לי אלהם עם: BFG Geforce 9600 GT OC2, 512MB 256Bit Gigabyte Geforce 9800GT, 1024MB DDR3, 256bit, Zalman Cooling Gigabyte Geforce 9800GT Overclocked, 512MB DDR3 Sapphire ATI Radeon HD 4850 (Reference PCB), 512Mb DDR3, 256Bit Palit ATI Radeon HD 4850, 512Mb DDR3, 256Bit Palit GeForce 9800 GT, 512Mb GDDR3, 256Bit את כול זה המליצו לי עכשיו הייתי רוצה שתעזרו לי ליבחור כרטיס מסך אחד מי כול זה ועוד שאלה קטנה אל חברת PALIT אמרו לי בחנות שזהו היא חבר לא בטוחה ולא טובה הייתי רוצה לדעת עם זה נכון מיפרט מחשב: מעבד:AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor …

• 13 תגובות
    • 939 צפיות
  18. Started by Sunny Jim,

רציתי לדעת מה זה הכרטיסים האלה מבית 3D Labs וIntergraph/ Intense3D/ Newtek שהם יקרים כל כך... במה הם טובים ומה הם יכולים לעשות שה9700 לא?

• 9 תגובות
    • 973 צפיות
  19. אני מעוניין לעבור לוידואוז 7 ויש לי כרטיס מסך תומך DIRECTX10 (RADEON4770 והייתי רוצה לדעת האם מעבר לDIRECTX מתקדם יותר יפגע בFPS במשחקים בהם אני משחק או שהFPS לא ישתנה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by RoadKill,

מחפש lcd 17 טוב בתקציב של עד 2000 שקל. תודה.

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  21. Started by lmlm,

אח שלי מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש AGP במחירים 600-800 חריגה 40+-. יש לי יותר עדיפות ל ATI אבל אני לא כל כך מבין בשוק ה LOW -MID END אז אני בוטח בכם .

• 24 תגובות
    • 996 צפיות
  22. Started by rikus,

הוא מוצע בפחות 1400 בזאפ...מעניין אותי לדעת ביצועים שלו למי שקנה..(למרות שיש באינטרנט)

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by IDAN AMRAM,

לחבר שלי יש מחשב דיי עגלה.... Intel Pentium 4 2.0 Ghz לוח אם דיי מעפן אני לא יודע בדיוק מהו אבל יש לו AGP 4X 256 MB של זכרונות במהירות 333 Mhz אבל הוא מוסיף עוד 256 עכשיו יש לו כרטיס GeForce 4 mx 440 128MB רציתי לדעת אם כדאי לו לשדרג ל Sapphire 9600 XT 256MB....... ודרך אגב בלי שום קשר באיזה סביבות של מחירים אפשר למצוא את הכרטיס הזה.... ואם אפשר גם קישור לאיזה אתר שממנו אפשר לקנות.... תודה רבה לעוזרים

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by nightspirit,

שלום לכולם, הציעו למכור לי כרטיס מסך יד שניה ב 800 שקל עם אחריות של שנתיים מ KSP כרטיס מסך דגם Sapphire Radeon R9 280X DUAL-X BOOST OC 3GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E בדקתי וראיתי שכרטיס כזה עולה ב 1500 ksp שקל זאת נשמעת עסקה די טובה. רציתי לדעת אם אתם ממליצים לקנות יד שניה במיוחד שיש אחריות לשנתיים ב KSP

25. מיועד לעבודה שוטפת , סרטים באיכות 1080P, ומשחקים. מפרט: 8GB RAM 1600MHz מעבד Intel Core i5 4690 3.5GHz ספק כוח 450W THUNDER COOLERMASTER מערכת הפעלה WIN7 64BIT מארז VERSA H21 THERMALTAKE כמו פה: http://www.thermaltakeusa.com/products-model.aspx?id=C_00002298 לוח אם MSI H81M-E34 עובד עם מסך בגודל 23" מס' שאלות: אני מניח שהמעבד והזכרון לא מגבילים אותי, אבל רציתי לדעת - האם המארז מספיק טוב כדי להכניס כרטיס מסך נורמאלי, וכמה הספק מגביל אותי ? האם יש כרטיס מסך סביר במחיר הזה לספק כזה של 450W ? עד כה אני דיי מרוצה מהמארז מבחינת שקט - אין טיפת רעש מהמחשב והוא דיי איכותי גם מבפנים ארצה גם לדעת איך ירוצו לי משחקים (על איזה הגדרות), דוגמאות ממשחקים מוכרים יעזרו תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.