כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה התצוגה במחשב שלי נהייתה ממש כהה והדבר מתבטא יותר בעת צפיה בסרטים. אי אפשר פשוט לראות כלום. ניסיתי לשחק בהגדרות של בהירות וקונטרסט אבל זה לא עוזר אז חשבתי שיכול להיות המסך נדפק (CRT) אז הבאתי מסך אחר ועדיין רואים כהה. עידכנתי דרייברים לכרטיס מסך והתקנתי גירסה אחרונה של DIVX והבעיה עדיין לא נפתרת. איזה עוד דברים אני יכול לעשות כדי לבדוק שזו לא בעיית חומרה ואם אכן זה בגדר תוכנה מה אפשר עוד לעשות ? תודה מראש , עדי.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים האחד ישן מאוד, השני קצתץ פחות ישן ומשום מה בפחות ישן הצתוגה נראית פחות טוב וזה אומר: הטקסט נראה מטושטש באופן מאוד עדין, אבל מה שהכי מוזר זה כשאני נכנס לYNET ואז בעמוד ראשי תמיד יש איזה כותרת למעלה (לא משהו שקשור ספציפית לווינט, אלא איזה כותרת שקשורה לכתבה, פשוט משום אני נתקל בזה בעיקר שמה)למעלה. מתחת לכותרת קצת כתובים להם דברים בקשר לכתבה והטקסט של זה נראה מוזר - הטקסט לא ממש שחור ,זה כאילו עושים לטקסט מן מסגרת עדינה בפוטושפ וזה נראה כזה קצת ירוק קצת לאדע מה, כיאלו הוא לא החלטי עם הצבע שלו מצטער על הנוסח הדפוק פשטו מאוד קשה להגדיר את זה המסך שאני משתמש בו זה סמסונג 931C ובדקתי אם זה משתנה כשמחברים בDVI או VGA ואין שום הבדל הצעות?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
לוחות אם מכל המינים, מחשבים נייחים בכל הגדלים וגם ניידים, אביזרי גיימינג ודרקון אדום אחד עם בטן רכה - המערך של חברת המחשבים והחומרה בתערוכת האלקטרוניקה הגדולה היה מרשים ומקיף באופן בלתי רגיל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
- 1 follower
-
-
סתם רציתי להראות לכם איזה קפיצה טכנולוגית עצומה עברנו ב-5 שנים האחרונות בתחום המשחקים... שימו לב-בסוף שנת 2000 החברה CRYTEK פירסמה תמונות מהמשחק החדש שלה,שכונה בזמנו "X-isle"...המשחק הזה בסופו של דבר בוטל,ובמקומו פותח FAR CRY על קונספט דומה....אבל בכל מקרה-המנוע של איקס אייסל הוא האבא של המנוע הגראפי של FAR CRY והנה התמונות שפורסמו בזמנו,שנחשבו למדהימות מבחינה גראפית,ואני זוכר שאני ממש התלהבתי מהגראפיקה....מה שקשה להגיד היום...המשחק נראה זוועה ועכשיו-בהשוואה למנוע הCRY ENGINE 2....5 וחצי שנים אחרי
-
- 12 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, כשקניתי את המחשב, ביקשתי כרטיס מסך ASUS 8400GS 256MB. כשקיבלתי את המחשב, הסתכלתי על הכרטיס מסך והוא באמת נראה (פיסית) כמו המסך שביקשתי: הכרטיס האחרון המופיע כאן http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=551 אבל בהגדרות שאני רואה במחשב רשום שיש לו 512MB. חיפשתי באתר של ASUS ואין כרטיס מסך כזה !! כלומר כרטיס מסך שנראה פיסית כמו זה שיש לי, אבל עם 512MB!! עבדו עליי?
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא ככה: dfi infniti nf4 ultra amd 3800 X2 2 g זכרון כרטיס מסך 7800 GT הכרטיס מסך נהרס לצערי אז צריך להחליף לכרטיס אחר מה אתם ממליצים? ואיזה עוד שידרוגים כדאי עד 1000 ש"ח פחות או יותר
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, היה לי GTX780 שהחליט להתפגר לאחר 3 וחצי שנים לצערי, מפרט המחשב שלי מצורף בתמונה מטה. אני משתמש ברזולוצייה 1920*1200. תודה
-
- 27 תגובות
- 4.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס HD4870X2 של חברת SAPPHIRE, במשך שנתיים וחודשיים הוא עבד מצויין... בזמן האחרון התחילו להופיע כל מיני...פסים אדומים על המסך. וכשאני מעלה משחקים על המסך מופיעות מלא נקודות אדומות והמחשב ניתקע... חשבתי שאולי יש אבק שגורם לכרטיס להתחמם, ושפתחתי את המחשב באמת היה הרבה אבק... ניקיתי והחזרתי את הכרטיס ... הבעיה לא נפתרה ולאחר כמה ימים הכרטיס בכלל לא עובד... המחשב נידלק ואני לא רואה כלום על המסך... מישהוא מציע פתרון כלשהוא? יש לי אחריות על הכרטיס לעוד 10 חודשים ב- KSP... תודה[br]פורסם בתאריך: 13.12.2010 בשעה 10:21:43 כרגע כבר לא מוכרים את ה- HD4870X2, אם KSP יציעו לתת לי כרטיס אחר במקומו... איזה כרטיס הוא שווה ערך לכרטיס שלי?
-
- 57 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. מה שווה ערך בביצועים פחות או יותר לכרטיס הזה היום?
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם מיקרו atx מבוסס nforce630, עם כרטיס מסך מובנה ג'יפורס 7100. אני מעוניין להתקין עכשיו רדאון 4850. מה הסדר פעולות הנכון להסרת הכרטיס מסך המובנה (מבלי להסיר את הדרייברים של ה-nforce), והתקנת הכרטיס מסך החדש? תודה.
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין ביוס חדש עדכני בכרטיס מסך HD 5770 אבל יש רשימה ענקית ב TECHPOWERUP של ביוס אני לא יודע מה לבחור ? זה הכרטיס שלי : הגירסה של הביוס של הכרטיס 012.020.000.015.034761 יש רשימה של ביוסים מה לבחור ? את הכי עדכני 850/1200 ? יש רשימה ענקית : https://www.techpowerup.com/vgabios/?architecture=AMD&manufacturer=Sapphire&model=HD+5770&version=&interface=PCI-E&memType=GDDR5&memSize=1024&since= זאת הגירסה הכי עדכנית שראיתי 012.020.000.048.000000 להתקין אותה ?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
- 2 followers
-
-
כדי להתקין כרטיס מסך חדש במערכת בה נמצא כרטיס מסך כבר . אני צריך לעשות את הדברים הבאים: Boot into safe mode Uninstall the existing drivers Boot as requested, but power down after the post Swap out the old video card with the new one Power on the PC אחר כך מתקינים את התוכנה והדריברים של הכרטיס החדש. האם שכחתי משהו או האם אני צריך לשנות את משהו? ומערכת ההפעלה של היא Win2k אם זה משנה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני רוצה להתקין כרטיס מסך חדש במערכת אז אני צריך למחוק את הדריברים של הכרטיס הקודם נכון? אבל זה יגרום לכרטיס להפסיק לפעול ואז אני לא יוכל לכבות את המחשב (הלא כך?) משהו יכול לעזור לי? מה התהליך שעושים
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. לאחר שנשרף לי הכרטיס המסך הקודם ATi HD4850 היצרן הביא לי כרטיס מסך חדש (כי יש לי עדיין אחריות) ATi HD4870 וראיתי שיש שם שתי חיבורי חשמל ... לאיזה מהם מחברים ?.. או שצריך לשתיהם ?.. אגב הספק שכתוב במפרט מחשב שיש לי בצד שרשום תחת System 1 יחזיק את כל המערכת כולל oc למעבד ל - 2.93 ?..
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
איך אני יכול להתקין DX.10 ב WINDOWS XP כדי להפעיל את ASSISSIAN CREED ב DX10....תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום ! ראיתי במספר אתרים כי אפשרי להתקין DX10 על XP רציתי לדעת לפני שאני מבצע זאת האם זה באמת אפשרי וזה לא יפגע לי במערכת לדוגמה: http://www.technospot.net/blogs/download-directx-10-for-windows-xp-from-alky-project/
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון, לא בידיוק היה לי מושג איפה לדבר על זה. אני רוצה לשחק WC3 על הXP MODE שבווינדוס אולטימייט שלי, והבעיה היא שאני לא מצליח להפעיל את המשחק כי זה טוען שאני צריך DX8.1 או DX9 אז הורדתי DX9 וזה משום מה מחלץ לי אוסף של מידע אבל לא מתקין לי שום דבר ולא תורם שום דבר. איך אני יכול להתקין DX9?
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייברים החדשים של אומגה וראיתי שבתחילת ההתקנה הם שואלים על אפשרות הFAST WRITE ואומרים שעדיף על OFF ורק לבעלי R9600 שלא עובדים בלי FW עדיף ON ולי יש 9600 אז אני לא יודע מה לבחור ON או OFF?? בנוסף יש לי עוד שאלה אני יצרף אותה לכאן במקום לפתוח ת'רד חדש: יש לי R9600PRO של GeCube הליבה היא 400MHz אבל הזכרונות הם רק 200MHz שבכל 9600PRO הם אמורים להיות על 300MHz איך הגיוני דבר כזה?
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
על איזו שיטת שידור אני צריך לבחור? בינתיים (מהתנסוות זריזה) הכל במונו כמו - כן --האם ניתן להשתמש בשלט ללא MCE??
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני מעונין להתקין מערכת הפעלה חדשה ווינדוס 7.האם להסיר כרטיס אחד בהתקנת המערכת .או אין צורך פשוט להשאיר את שניהם?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין שוב ביוס לכרטיס מסך ATI הורדתי את הדרייבר מהאתר של היצרן ולא יודע איך מתקינים ???
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין דרייבר ל ATI8500 שלי והוא כל הזמן חוזר עם הודעה על RPC ניסית לנקות את הדרייבר הקודם ב DRIVER CLEANER PRO כח שלא נראה לי שנשאר שריד לקודם! מה עושיפ בעניין?
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום , האם זה נצרך? ואם כן מה כדאי להתקין אם גם משחקים וגם עורכים - דרייבר של משחק או של סטודיו(או את שתיהם) תודה
-
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
לא הבנתי משהו האם צריך להתקין דרייבר של כרטיס מסך וכאלה אם יש לי xp ??
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-