כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
מה יותר משתלם לקנות 4870 אחד ולהוסיף עוד אחד בעתיד או לקנות ת4870X2 מה יותר משתלם
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
-
-
-
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4155#ov יש לי את הכרטיס הזה הורדתי את הביוס החדש F31 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4155#bios התקנתי את התוכנה להתקנת הביוס בהתקנה רושם התוכנה שהביוס לא מתאים http://img.sharepixon.net/images/ses.png
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי מסך 4K התומך בתדר של 60Hz (מסך של Acer). יש לי כרטיס גרפי Gigabyte 1080Ti שמחובר אליו. המסך תומך ב Gsync של nVidea האם יש משמעות ל FPS גבוה יותר מ 60 במשחקים במקרה הזה ? האם כרטיס המסך/המחשב ידעו לבצע עיבוד/חישוב שיתאים לתדר הזה (וכך כרטיס המסך/מחשב יעבדו פחות קשה) ? במידה ואין משמעות ל FPS גבוה יותר מ 60 והמערכת נותנת יותר, איך מגבילים אותה לאיזור 60 FPS ? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב? זה: SAPPHIRE 4890 1GB VAPOR-X GDDR5 או זה? TwinTech nVIDIA GeForce GTX 260 Accelero Xtreme XT OC Edition 896MB DDR3 PCIe ו"GDDR5" של ATI הרבה יותר מתקדם מ"GDDR3"?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לצד ההתחזקות ההדרגתית של המתחרה האדומה, נראה שגם מפתחת כרטיסי ה-GeForce נמצאת בשיא הפריחה שלה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
- 1 follower
-
-
מסך דק חדש בשבילי. אני מחפש איכות תמונה. הבעיה היחידה שלי היא שהסאמסונג די מכוער ושמן כזה מה דעתכם?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב : 400 ש''ח שימוש עיקרי : גיימינג - Call Of Duty MW3 אין חנות ספציפית (החנות צריכה להיות בתל אביב \ רמת גן) מפרט המחשב : מעבד - Intel Core 2 Quad Q9400 כרטיס מסך נוכחי - Intel G41 Express Chipset מסך : Fujicom 21.5 Inch WINDOWS XP אם זה חשוב
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מסך LCD עכשיו יש לו כניסת HDMI ובמחשב כידוע יש יציאת DVI אם אני יקנה כבל DVI\HDMI אני יוכל לחבר את המסך למחשב??? הכרטיס מסך הוא 1900XT המסך הוא טושיבה 32 דגם 48
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לחבר שלי5200, והוא מנסה לחבר אותו לטלוויזיה דרך S-Video בשביל שהוא יוכל לצפות בסרטים, עלמסך הטלוויזיה, איך הוא עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
נודע לי עכשיו שהלך לי הכרטיס X800XL והוא מחוץ לאחריות אז צריך אחד חדש למחשב ישן נראה לי שהמעבד (a64 3000) והזכרונות (512x2) מהווים צוואר בקבוק לרוב הכרטיסים המודרנים - אז אני צריך כרטיס שהוא בערך ברמה של הכרטיס הנ"ל (ועולה כמה שפחות, אני לא מתכנן להריץ משחקים כבדים על המחשב הזה), אפילו שזה כנראה בעייתי להשוות תודה ;D
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון לאשכול שלי .. חיברתי את הטלויזיה למחשב בעזרת מתאם וכל הכבלים שצריך . שאני מעביר את השידור בעזרת TV TOOL השידור עובר יחסית טוב אבל בשחור לבן חח מדי פעם יש קפיצות אבל בוידאו זה פועל חלק אבל שוב בשחור לבן\אפור אני לא יודע באיזה הגדרות לשחק אם בכלל בתוכנה אין לי שמץ מה עושים לסדר את זה אני מאמין שאפשר אבל אשמח לקבל עזרה מכל אחד :} תודה מראש ויום טוב .
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום רכשתי לא ממזמן את 7870xt של ספיר.. רציתי לדעת, מהן הטמפ' המומלצות של הכרטיס? האם צריך להבדיל בין טמפ' הזיכרונות והטמפ' של הליבה? אם כן מהיא הטמפ' המומלצת בכל אחד מהם? ד"א אשמח לדעת מאיפה אתם מביאים את המספרים האלו המון תודה!
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
סתם שאלה... קניתי עכשיו מחשב חדש ללא כרטיס מסך לבינתיים שמתי 88GT בגלל שיוצאים כ.מסך חדשים לפי השמועה ( בעוד כחודש לפי מה ששמעתי ) עכשיו תהיתי לגבי הסדרה החדשה כשייצאו הכרטיסים החדשים יורידו יישר מהמדפים את הסדרה הנוכחית? אם לא כמה לדעתכם יעלו כרטיסים כדוגמאת GTX295 GTX275 GTX260 וכן הלאה, ואם יהיה שווה בכלל לקנות אותם? בקשר אל הספק והכול כן יתאים לקחתי במיוחד ספק ומערכת שתוכל להתמודד מצויין עם כ.מסך חדש הבאתי את זה בחשבון עריכה: שמתי את המפרטי מחשב שיש לי בצד
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי שאלה. אני הולך לקנות מחשב ואני ממש אבל ממש לא מבין בכאלה דברים. עכשיו הייתה לי עזרה בקשר להרבה דברים אבל נשארתי אם שאלה אחת. אם אני רונה לוח אם שתומך בcrossfire וכרטיס מסך שתומך גם הוא אבל רק כרטיס אחד לא שתיים. ואז אחרי כמה זמן אני יקנה עוד אחד... זה יעבוד? כאילו.... זה יצא כמו לקנות שתי כרטיסים ישר? אני ישמח לקבל תשובות בשפה פשוטה.. (כמו שאמרתי אני לא מבין בדרים כאלה) ואם משהו בשאלה לא מובן תגידו לי ו אני יסביר בתודה tustos
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
קונה מחר 7800GT יש למישהו המלצות על חברה מסוימת או נסיון מסוים ? בתודה מראש הגולש ..... ( צריך לשבור שיאים גם עם ה7800GT לא ? )
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאיפה לא התקשרי כבר... כולם אומרים או שהם לא מכירים או שהוא לא צריך להגיע בקרוב בגלל שהיום כולם קונים ATI אז הם לא מביאים.... מישהו מכיר חנות בארץ שיש להם את הכרטיס (של חברה נורמלית כמובן)?
-
- 10 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך HD4850 TOXIC ואני רוצה לקנות מחשב חדש רציתי לדעת האם כדאי להשאיר את הכרטיס מסך הזה ולאוסיף עוד כרטיס כזה ביחד SLI או לקנות כרטיס אחר כמו HD4890 או HD4870 יש לי מסך 23 אינצ' של סמסונג 2333SW תודה
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
נגיד כרטיס מסך Geforce 2 mx 400 אם יש לו 32 מגה או 64... זה הבדל רציני?
-
http://www.crysis-online.com/?id=98 2 קבצי וידאו מהמשחק Crysisשפועל ב DX10. הגרפיקה אמורה להיות מדהימה.
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני יודע שהשאלה נשאלה אולי לפחות 1,000,000,000,000,000,000 פעם אבל בואו נשווה רגע. מה המעמד של ATI מול NVIDIA,ומה ההפרשים ביניהם? אפשר לקחת כרטיסים מן העבר לדוגמא: FX VS X800: X800 winner וכו... ולהשוות ביניהם. או לדוגמא נוספת: GF6 VS X850: X850 winner או דברים כאלה... ובסוף נקבע מי המנצחת!
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מפרט של המחשב: intel core 2 quad ליבות 4 מעבד: Q8400 2.66Ghz 2.66Ghz GB4 זיכרון פנימי לוח אם: intel g41rq כרטיס מסך נוכחי: sparkle 440gt ספק: cidev p4-500w מסך: mag innovision 8ms אינצ' 17 שללום המליצו לי לשדרג ל650 GTX (תוך אמירה שהמערכת חלשה) הייתי מעוניין לעזרה לבקשה חשובה מכיוון שאני לא מבין גדול ויש כל כך הרבה סוגי וסדרות של אותו כרטיס מסך האם מישהו יכול לתת לי כיוון שיעזור לי לבחור?! ושאלה: האם יש הבדל בין 2 GB ל1GB מבחינת תקציב: הוא עומד על 600 ויכול לחרוג בערך ב50
-
- 11 תגובות
- 937 צפיות
-