כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,960 דיונים בפורום זה
-
מכיוון שמטרת המחשב בעיקר לגלישה/סרטים (והתעסקות מועטה מאוד בעריכת 2D שגם ענתיקה כ GForce FX5200 הספיק לה) ואולי משחקים פשוטים ללא התעקשות על פילטרים אין צורך בכרטיס חזק במיוחד אך יש לי צורך בתמיכה בסרטים באיכותHD ועדיפות ל 1080p ישנם לוחות אם LOW-END רבים עם כרטיס מסך מובנה ההפרש בינם לבין לוח דומה ללא כרטיס מובנה יכול להגיע לכ300 שקלים מה שגורם להתלבטות האם להשקיע מעט יותר ולקנות כרטיס מסך LOW-END חיצוני איפה ניתן לברר את רמתם של כרטיסי אינטל מובנים X3100 X4500 או X4500HD באופן יחסי לכרטיסי מסך חיצניים?
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי לוח אם דגם DG31PR והכרטיס מסך : Intel® G33/G31 Express Chipest Family והמשחקים שלי לא עובדים עליו משום מה . למה זה קורה? והאם אני צריך לקנות כרטיס מסך חדש? מעבד כפול ליבה Core 2 Due E7300 2.66Ghz מסך 19 אינץ
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
למרות שהכרטיס הגרפי שלי אמור לתמוך ב 4.1 לא נתקלתי בזה במשחקים אחרים אולי כי לא היה שם הגדרה ל 4.0 לא זוכר אבל עכשיו במקרה אני משחק ב CRYOSTASIS ושם יש לי את הבעיות הדייברים שלי מעודכנים. יש למישהו פתרון?
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. השימושים: משחקים כבדים מאוד כמו crysis וסרטים. כמו כן, חיבור המחשב יהיה לטלוויזיה 47" LCD. הטלוויזיה היא full HD . (על הטלויזייה אני רק רואה סרטים ולא משחק...) אילו משני הכרטיסים האלו עדיף : Radeon 4850 512MB DDR3 או Geforce 9800 GTX + 512 MB או שאולי יש משהו יותר טוב באותה משפחת מחירים שלא חשבתי עליו ? דעתכם ?
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אם אפשר בבקשה מפרט המחשב E7200 לוח-p43 ds3l זיכרון-2gb ספק מארז nsk4480 380waAntec אשמח ללעצתכם לא למשחקים ןלא לאוברeלוקינג.. רק לצפייה בסרטים hd
-
- 10 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם , השאלה היא כזאת: אני משחק במשחק COUNTER STRIKE SOURCE למי שמכיר ומי שלא מכיר עכשיו יש לי שם בכללי 100 FPS , אבל ברוב המקרים ובמפות הכבדות יש לי בערך 70FPS אבל כל פעם שנכנס איזה אובייקט למסך המחשב פשוט נתקע . נגיד אני הולך ופתאום קופץ איזה משהוא למסך המחשב נתקע ל-1~3 שניות , או שיש דרופ ל-10FPS או משהוא בסגנון . זה קשור להתחממות הכרטיס אולי ? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
-
שמעו אני רציתי לקנות את ה9100 הזה של ספייר 128 מגה. עכשיו אני רואה את כל ההודעות בפורומים הנשונים שהכרטיסים האלה גורמים לריצודים במסך ותקיעות במשחקים ואין לזה פתרון- כמו שחשבתי ATI= אתם יודעים לאיזה איבר... אני עכשיו חושב על FX5200 עם 128 מגה זכרון או על כל כרטיס אחר עד 550 שקל אבל לא שקל יותר בבקשה... תודה רבה לעוזרים! אני מעריך את זה אהה עוד משהו- יש לי לוח NF2 זה בטח משפיע על ATI הא? ...
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
החלפתי אותו כמובן ל128BIT version! הכרטיס עובד כמו גבר!!! ה64BIT נתן לי 918נקודות ב3dmark03 הכרטיס הזה נותן 1410!!! זה שיפור עצום! בכלל... בכל המשחקים יש שיפור של לפחות 20FPS זה כל כך טוב !! האם התוצאה של ה3dmark טובה יחסית למפרט ? המפרט : AXP 2000+ (not overclocked ATM) 256mb 2700 spektek inno3d geforce fx 5200 128bit הוא גם בא עם היטסינק שדומה מאוד מאוד לבלו אורב של TT והוא נותן ביצואים נחמדים מאוד... 32מעלות אחרי 2 לופים של ה 3dmark נחמד הא?
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לדעת איך מחברים את המחשב לטלוויזיה(האם יש כבל או משהו כזה) כדי לראות סרטים, וכו'... תודה לכל מי שיעזור!
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש הבדל בין כרטיסי מסך שונים באיכות ה tv out הרזולציה על גבי מסך הטלויזיה ואם אתם ממליצים על כרטיס מסך עם tv out טוב ובמחיד סביר בתודה xoox
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
היי ... יש לי את כ. הטלוויזה FLYVIDEO98' ורצית לדעת אם יש איזה שהיא דרך או תוכנה לראות את הערוצים הדיגיטלים של הכבלים (בלי ממיר דיגיטלי כמובן) אם לא ... יש כרטיסים בארץ שתומכים בשידורים דיגיטלים ?
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
האם זה נכון ש R9000pro עוקף בביצועים את הכרטיס R9200? http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R9200VIVO.htm האם זה נכון שמבחינת הביצועים שלR9200 מתפקד בערך כמו כרטיס GF4 MX440? http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R9000%20PRO%20II.htm העם עדיף לקנות את הכרטיס הזה: http://www.pch.co.il/docs/pd-299507488.htm על פני ה R9200??? (מבחינת יחס/מחיר)? אגב....כשאני אומר R9000pro או R92000 אני מתכוון לכרטיסים של GigaByte בלבד. עריכה: לפי מה שאני הבנתי.....שהR9000pro עדיף על הR9200 מבחינת ביצועים....תקנו אותי אם אני טועה אז..מה עדיף לקנות?
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
-
מעבד amd2800 albatron geforce fx5900xt איך התוצאה? תרשמו גם את התוצאה שלכם והמפרט לצורך השווה תודה
-
- 13 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני רוצה כרטיס מסך טוב אבל אין לי מושג :-[ יש כל כך הרבה גיפרוס 4 נעליים וATI כפכפים RADONE ואין לי מושג תנו לי בבקשה סיקור טוב או משהו מומלץ שיהיה כמובן טוב ועדיף עם 128 בתודה טל!
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש gigabyte hd 5750 SL (הדגם השקט ללא מאוורר) לאחר התקנתו הוא לא מוציא תמונה משום יציאה. על הכרטיס יש חיבור לספק כוח ובקופסא הגיע מתאם מכפיל עם חיבור מתאים למסך. האם צריך לחבר לכרטיס מסך את ספק הכוח? למה מגיע מפצל ל 2 חיבורים לספק כוח? מה שלא עשיתי לא הצלחתי להוציא תמונה. אפשר עזרה בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
השאלה היא בכותרת.בשביל לדעת איזה CASE לקנות.
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בקרוב כרטיס מסך חדש בזמן הקרוב אז אני צריך את העזרה שלכם בבחירה הכי טובה והכי משתלמת לתקציב שלי (1800 שקל). מעבד: core i5 2500K ספק: 750W שימושים:גיימינג תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום ברשותי לוח אם של XFX צ'יפסט 790i סוקט 775 על הלוח ישנם 2 פורטים של PCI-E 2.0 x16 ועוד פורט אחד של PCI-E 1.0 x16 תהיתי לגביי SLI של 3 כרטיסים דומים כגון 470 GTX ששניים מהם יושבים על פורטים 2.0 ואחד על 1.0 זה לא מוריד אוטומטית את שלושתם למהירות של 1.0 ? האם זה בעצם טוב רק לכרטיסים שהם 1.0 ? ואם אני משתמש בכרטיס שהוא 2.0 אז בעצם עדיף לי רק SLI של שניים ולא שלושה ? או שזה בכלל לא משנה כי הכרטיס לא מנצל את מלא רוחב הפס של ה pci-e ? תודה
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
המחשב חדש מלפני כמה ימים המחשב נייח gtx 670 לוח אם - B75N-D3H שאני משחק במשחק ואז אחרי כמה דקות זה יוצא וכותב לי : Display driver stopped responding and has recovered Display driver NVIDIA Windows Kernel Mode Driver , Version 301.42 stopped responding and has successfully recovered מה לעשות ? מחקתי כבר והתקנתי גרסא ישנה זה עבד יותר טוב ואז אחרי דקה יותר מהרגיל עוד פעם אותה בעיה ואז ניסיתי למחוק ולהתקין את הדרייבר החדש והבטא ועוד פעם לא עובד ... בבקשה תעזרו לי המחשב חדש הכל חדש מלפני כמה ימים
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ואני מתבלט לגבי הכרטיס מסך: PowerColor ATI Radeon 5750 1GB GDDR5 HDMI או PowerColor ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI הבדלי הביצועים שלהם משמעותיים? אני רוצה לקנות גם מסך 22", שתי הכרטיסי מסך יעבדו איתו טוב? תודה!
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום רב אני מתכנן לרכוש את הכרטיס הזה , באתר של KSP אני רואה שישנן כמה חברות שמייצרות את הכרטיס , ושהמחירים משתנים. איזו חברה מומלצת? האם זה משנה בכלל? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם אני מחבר שני מחשב לכרטיס מסך אחד, אני מקבל את אותה התמונה פעמיים או שלכל מסך תצוגה שונה? למשל - מסך אחד עם משחק ומסך אחד עם אינטרנט? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
חברה, רציתי לדעת איך כרטיס המסך - GeForce 7100/ nvidia nForce 630i אני לא כ"כ מבין בכרטיסי מסך וכל זה.. רציתי לדעת אם הוא טוב או לא וכל מיני המלצות והערות עליו.. בנוסף אני קונה מחשב לחבר והוא לא ממש משחק הרבה אני רוצה להביא לו כרטיס מסך בסיסי שנגיד המשחק הכי חדש אצלו יהיה gta san andreas בסביבות האיכות הזאת כרטיס מסך בסיסי כמו - Radeon HD 4670 512MB GDDR3 HDMI יספיק לו?! תודה רבה לכםם דרך אגה היום הצטרפתי לאתר מקווה שתעזרו ליי...
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-