עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הכרטיס שלי הוא גיגהבייט 6800 gs

• 9 תגובות
    • 828 צפיות
  2. יש לי מחשב שנתיים הנה המפרט מעבד DUAL CORE משהו ישן לא זוכר את הדגם כרטיס 9500 GT ספק כוח גנרי ולח אם ישן אולי 945 G ו1GIGA RAM על איזה כרטיס אתם ממליצים לי ?

• 8 תגובות
    • 828 צפיות
  3. שלום אני מתלבט בבחירת כרטיס מסך המתאים לי , אני מעוניין בכרטיס מסך מהסדרות gtx650 / gtx650TI / gtx660 (אלו ספציפית או מהסדרות הישנות יותר, מכיון שהם צריכים להתאים ולפעולה על ההקינטוש שלי גם...) ורק אנוידיה נתמך , יחסית אני לא מעודכן בנושא הזה בכלל, ניסתי להדביק את הקצב ואני עדיין בדרך. לא שיחקתי במחשב ארבע שנים המפרט שלי GZ77DS3H Gigabyte GA-Z77-DS3H 1 ₪589 DEF-R4-USB3-BLNW Fractal Design Define R4 - Black + Seasonic X-650W - בקניית מחשב חדש בלבד 1 ₪999 C3570KT Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray 1 ₪1140 SCMG3100 Scythe MUGEN 3 REV B 1 ₪224 C8G1600C9ZR Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-24 1 ₪336 SSD128GSAM830N SAMSUNG SSD 830 128…

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  4. מסך שלי בן 9 שנים MAG ובעיות אני רוצה לקנות מסך חדש אני מתלבט 2 מסכים... איזה עדיף ולמה? לא חשוב מחירון... תודה

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  5. Started by MokoLoko,

שלום, אני מרכיב מפרט חדש ואני מתלבט לגבי הכרטיס מסך. מה אתם אומרים ? 6870 ? GTX560 ? או שיש משהו אחר בתווח מחירים של 700-800 לכרטיס מסך טוב אחר ? אני קנה אותו עם מחשב חדש, אז אני צריך שהוא יהיה בTMS . תודה רבה חברה !

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  6. שלום, יש לי כרטיס 8800GTS 320 ואני מקבל לוח שתומך בSLI ורציתי לשאול אם מישהו יודע או יכול לעזור לי למצוא האם SLI של שני כרטיסים כאלו שווה את ההשקעה בקנייה של עוד כרטיס (יד שנייה אני מניח שזה לא יעלה יותר מ300)? או שעדיף כבר לסחוב עוד כמה חודשים ולחכות שהסדרות החדשות יורידו קצת את המחירים בשביל כרטיס חדש.

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  7. Started by avico21,

:s05: חברים יקרים שאלה חשובה : יש לי אפשרות לקנות כרטיס מסך יד שניה 2 סוגים באותו מחיר השאלה רק איזה ? MSI N9600GT או GeForce 9800GT של POINT OF VIEW למרות של POINT OF VIEW יש מעבד 98000 עם 1GB זיכרון הוא נראה די מעאפן לעומת ה MSI שנראה מסיבי יותר ולגבי המהירות שעון של ה MSI גבוהה יותר . יש 2 קישורים למידע לגבי הכרטיסים אבל אני לא כל כך מבין בזה אז אנא ממכם הצציצו רגע בקישור ותגידו לי מה לקחת ? תודה POINT OF VIEW http://www.pointofview-online.com/showroom.php?shop_mode=product_detail&product_id=9 MSI http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=3&id=2509 תודה רבה לכם !!!! :yelclap:

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  8. Started by Gliding,

זה הכרטיס היחיד שהיה בחנות מה GTX...מישהו מכיר אותו? ביקורות?

9. Started by bv500,

לא בטוח אם אני צריך לכתוב את זה פה או בניידים.. ברשותי HP NC6000. הלוח שלו מבוסס על הצי'פסט 855PM ועם כרטיס 9600 עם 64 זיכרון DDR האם ניתן לשדרג בכלל? אם כן איפה אני יכול למצוא כרטיס מסך יותר טוב למחשב זה ספציפית, ובכלל לניידים??

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  10. שלום לכם כמו שרשמתי אני מחפש מסך דק איכותי וטוב והכי חשוב שלא יגרום לי לבעיות בעיניים היום יש לי את הסוני HX73S ואני רוצה לעבור ל19 אינץ איכותי אפילו יותר מהסוני שלי. לפני שקניתי את ה17 היה לי את ה19 דגםHX93S שהוא היה על הפנים ונלחמתי להחזיר אותו בזמנו ואף הצלחתי אז אני לא רוצה ליפול שוב. מבחינת מה הוא יעשה משחקים, סרטים פחות עבודות אופיס(כתב קריא ביותר )וכו' פה ושם גרפיקה. מבחינת תקציב בלתי מוגבל לגודל 19 אינץ לא רוצה מעל הגודל הזה. האם יש מסך כלשהו שהגודל נקודה שלו הוא פחות מ0.29? או 0.26 כמו ב17 כי סהכ זה גורם לתמונה להיות פחות חדה...או שאני טועה והחדות מספקת? אותו דבר לגבי הרזולוציה אם יש משהו מעל הנורמה של 1280X1024 זה יהיה מעולה. ראיתי שהמון ממליצים והולכים על …

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  11. Started by mp91,

יש לי X600XT .. היו לי ארטיפקטים מאוד מאוד גדולים( כמעט מסך מלא צהוב ב ATI TOOL).. המחשב שלי היה ניתקע כמה שניות אחרי שהייתי משחק במשחק... קיצר שיחקתי עם הATI TOOL וגילתי שכמה שאני מוריד יותר מהזכרונות של הכרטיס כך יש לי פחות צהובים...(מכאן נובא שזה בעיה בזכרונות של הכרטיס)...... הורדתי את הקלוקים של הזכרונות מ 365 ל 309 ככה.. עד שנהיו כתמים קטנים קטנים צהובים... כמה חודשים אני כבר ככה מסתדר עם הכרטיס והמשחקים עובדים טוב.. בזמן האחרון מתי שאני מדליק את המחשב והמחשב עולה לפעמים הוא גם ניתקע .. או שהוא קופא לכמה זמן ואז חוזר, או שהמסך מתכבה או זה עושה לי מסכיים כחולים(משהו עם ATI2XX).... היום הדלקתי את המחשב ולקח לי איזה 4 ריסטים עד שהמחשב עלה בלי להיתקע... אחרי שהמחשב …

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  12. Started by Stranger,

כפי שאמרתי בכותרת האם הכרטיסים RADEON 9700PRO מבית הרקולס וגרסת הלא פרו של 9700 בנויים טוב לOC?? בקיצור השאלה היא מי מביניהם עדיף לOC??? ודרך אגב, מתי שמאיצים כלומר עושים OC הכרטיס נהרס או מתקצרים טווח אורך החיים שלו??? תודה!!!

• 8 תגובות
    • 828 צפיות
  13. מאגרי הנתונים של מבחני הביצועים הגדולים שוב מעניקים לנו הצצה אל דגמים אשר נמצאים בשלבי הכנה מתקדמים לכתבה

14. Started by x-dream1,

יש לי בעיה אני לא מצליח להציג על הטלויזיה לאחר שחיברתי אותה המקסימום שהצלחתי זה להציג פסים בשחור לבן למישהו יש מושג? מערכת הפעלה WINXP PRO

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  15. Started by Gliding,

היי ניסיתי לחפש בפורום השוואות, או בפורומים בחו"ל והאמת שזה קצת לחוץ, בגלל זה אני פשוט אשאל: ה 9550 הוא של SAPPHIRE ו ה5500FX הוא של GIGABYTE 1. שני הדגמים מופיעים כ -256MB, אבל באתר היצרן כ -128MB...מישהו יודע אם קיימים באמת דגמים של 256 ולמה הם לא מופיעם באתר? 2. מה מהם עדיף ולמה? מבחינת תכונות ותמיכה הם אותו דבר, המחיר די זהה, וספייר חברה יורת איכותית...אבל...אולי למישהו יש משהו אחר להגיד -----מסתבר שזה לא כ"כ דחוף אחרי הכל, ולכן הצלחתי למצוא באתר השוואות. תודה בכל מקרה...(אפשר למחוק את הת'רד הזה)------

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  16. Started by idani1983,

שלום, האם הכרטיס ATI X800XL PCI EXPRESS שווה 300$ והאם הוא יריץ משחקים חדשים? תודה רבה

• 14 תגובות
    • 828 צפיות
  17. Started by davidz,

יש לי מסך viewsonic g75f שקניתי לאחרונה הבעיה היא שבמרכז המסך רואים טוב מאוד אבל ככל שזזים לכיוון הקצוות הרזולוציה יורדת לדוגמה אייקון שנראה יפה וחלק כשהוא באיזור אמצע המסך כששמים אותו בצד שמאל של המסך הוא נראה כאילו הוא מורכב מריבועים קטנים . זה ממש מורגש, בייחוד בטקסט. האם למישהו יש את אותו מסך ונתקל בתופעה דומה? האם המסך תקין?

• 11 תגובות
    • 828 צפיות
  18. Started by m_g,

אני יכול להביא את ה9800GTX+ של ASUS במחיר של 1000 שקל יד שניה במצב חדש לגמרי או להביא את ה8800GTX עם ה700 מגה, גם ב1000 יד שניה אבל נקנה לפני שנה וקצת. מה יותר משתלם? ואם יש לכם עוד איזה כרטיס בקטגוריה של 800-1000 שקל שהוא יותר כדאי מאלה אז שתפו אותי. תודה

• 9 תגובות
    • 828 צפיות
  19. Started by i.k,

אני רוצה לדעת של איזו חברה הזיכרון שיש לי בכרטיס מסך,יש לי כרטיס מסוג fx5900xt של club 3d. אני לא רוצה לעשות את זה בדרך הפיזית ולא רוצה לפרק את המקרר של הזיכרון כדי לראות. האם מישהו מכיר איזו תוכנה שיכולה לזהות של איזו חברה הזיכרון ואיזה דגם זה?

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  20. שלום.. שיחקתי היום במחשב ופתאום נתקע לי הכל מסך כחול ומחשב עשה ריסט, לא עלה והציג שוב מסכים כחולים. ניקיתי אבק ושום דבר לא עזר. הפעלתי ב SAFE MOD עלה עם טשטושים בתמונה מחקתי דרייבר והמחשב עלה, אחרי התקנת דרייבר שוב מסך כחול כנראה שאין מנוס מלקנות אחד חדש ואשמח אם תמליצו לי על משהו באיזור האלף שקלים שיריץ משחקים ברמה גבוה מעוניין רק בכרטיסים של NV עם קירור מתקדם \ שקט. מעוניין לקנות מחר, קשה לי בלי מחשב

• 8 תגובות
    • 828 צפיות
  21. Started by Chenbell,

אהלן חבר'ה. טוב אז ככה, קניתי לפני כחודש כרטיס מסך של ג'יגה בייט מדגם GV-N560OC-1GI, עכשיו בעיקרון הכרטיס מסך פצצה, אבל משום מה יש לו הרבה נפילות של קרנל, מישהו יכול לעזור לי בלפתור את הבעיה? כבר הסרתי והתקנתי את הכרטיס מסך, לאחר מכן התקנתי את ההגדרות שהגיעו ביחד עם הכרטיס מסך כלומר מתוך הדיסק, ועדיין הבעיה קיימת אני מתחיל להתייאש בבקשה עיזרו לי

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  22. Started by shaked2400,

האם חיבור כרטיס מסך טלויזיה LCD גורם לכרטיס מסך להיתחמם או להפך??

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  23. Started by ch561,

שלום לכולם, בעבר התיעצתי עם הפורום הנכבד וקניתי 9600GT XT שמשרת אותי עד היום (נקנה לפני 4שנים). המחשב הקודם שלי מת והיום הכרטיס הישן עוד מחזיק מעמד ונמצא במחשב חדש שנקנה לאחרונה. כעת לשאלות שלי: חבר שלי רוצה להחליף את ה570 GTX שלו והוא מוכן למכור לי אותו ב500 ש"ח. (יחליף את ה 9600GT הישן שלי שעדיין מספק אותי אבל אני חושב על העתיד ודרישות משחקים בעתיד.) האם המחיר הזה הוגן בשביל הכרטיס הזה? בנוסף האם הספק שלי Antec basiq 550W (במחשב החדש) יכול להחזיק GTX 570? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  24. Started by guy25,

אני הולך להוציא על הכרטיס: NVIDIA GeForce FX 5900-Asus V9950 TD 2000 ש"ח הכרטיס נותן את התמורה הבאה: All-new CineFX 2.0 engine DDR memory with 256-bit bus and AGP 8X interface ASUS proprietary online GameFace technology DirectX 9.0 & OpenGL 1.4 nView multi-display technology High valued software bundle Memory Clock 850MHz Engine Clock 400MHz Max.Resolution 2048x1536x85Hz שווה את הכסף??

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  25. שלומות, לפי הדרישות זה הכרטיס המומלץ להרצת המשחק אבל אני לא מוצא אותו בחנויות, מה המקביל המודרני שלו ? תודה.

• 5 תגובות
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים