עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אהלן! כבר כמה זמן שהתמונה במסך עצמה פשוט מטיילת, רואים את התמונה עולה ויורדת וכל פעם רואים שיש שינוי במיקום שלה. מה אפשר לעשות במקרה כזה? המסך הוא של LG 7955FT

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  2. כאילו קצת רועד בצד ימין של המסך,מה זה יכול להיות????????

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. תצלום מודלף של מה שאמור להיות המעגל המודפס בכרטיסי המסך מהדור הבא ב-AMD יוצר עניין גדול לכתבה

4. Started by Dvich,

תמונה (כנראה אמיתית) של הGeForce 7800GTX דלפה לרשת! הGF7800GTX יהיה מחליפו של הGF6800U, שמועות טוענות שהוא יהיה בעל 24 פייפליינים, 10 יחידות גאומטריה, מהירות ליבה של 430MHZ ומהירות זכרונות של 1400MHZ בבאס של 256BIT. http://myhard.yesky.com/image20010518/306406.jpg האם התמונה אמיתית? נאלץ לחכות ולראות.

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  5. התמונה במסך התכווצה אופקית והתרחבה אנכית ניסיתי בכפתורים וזה במקסימום! מה עושים? אפשר לעשות reset בתוכנה של המסך?

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by דנילו,

הכרטיס מסך-Gainward Bliss GeForce GTX260 896MB 216SP Golden Sample גרסת מנהל ההתקן-186.18 בעברית מערכת הפעלה-XP3 המסך-SHARP LC-37AD5E LCD חיבור-כבל HDMI TO DVI בהגדרות של מאפייני תצוגה לא מופיעה האפשרות לשנות רזולוציה ל1366X768 ,היא לא קיימת בכלל גם בהגדרות של הדרייבר בלוח הבקרה של NVIDIA לא מופיעה האפשרות לשנות רזולוציה ל1366X768 ,היא לא קיימת בכלל הצלחתי להגדיר את הרזולוציה הטבעית ( 1366X768 ) לתוך מאפייני התצוגה בעזרת POWERSTRIP ובחרתי באפשרות זאת אבל התמונה שמתקבלת מרצדת וגדולה יש עיוותים בהצגת התמונה בשלמותה, דרך לוח הבקרה של NVIDIA ניסיתי לשנות את גודל שולחן העבודה כדי לסדר את הבעיה וכשלחצתי על "החל" הרזולוציה הטיבעת השתנתה ובמקומה הוגדרה באופן אוטומטי רזולוציה גב…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. כל אחת מתתי הסדרות של NVIDIA בדור ה-Ampere תקבל מהדורת Super מעודכנת משלה - כשבחלק מהמקרים היא תוצב מתחת לדגם ה-Ti בהיררכיה ובחלק מהמקרים מעליולכתבה

8. היי, עדכנתי את הדרייברים של ATI ל-11.7 ומשום מה במהלך ההתקנה [כ.מסך HD4870] התמונה של המסך פשוט זזה שמאלה בכ-10% וכעת היא חתוכה ולא משנה לשחק עם ההגדרות של המסך עצמו כיוון שאין אפשרות להזיז את התמונה מרחק כה רב חזרה... מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. מפתחת השבבים AMD הציגה את כרטיס דור ה-Polaris החדש שלה מריץ את Doom מאחורי דלתיים סגורות, אך הסוד דלף החוצה ומספק לנו עוד כמה פרטי מידע מעניינים תערוכת Computex 2016 עוד רגע כאן, ונראה כי ערימות המידע שמצפות לנו במסגרתה כבר דולפות מכל פתח ומכל דרך אפשרית. אחד האירועים המשמעותיים ביותר במסגרת כינוס החומרה הגדול יהיה ההשקה הרשמית של ליבות ה-Polaris הראשונות מהדור החדש של AMD, ועתה נראה שיש לנו אישור רשמי לכך שמדובר בצמד ליבות עבור שוק הביניים, כאשר ליבת ה-Polaris 10 המובילה תיועד לדגמי ה-Radeon R9 480 וה-Radeon R9 480X. במסגרת כינוס למשקיעים ואנליסטים שביצעה AMD לפני כמה ימים במקאו, הוצג מחשב שמבוסס על כרטיס מסך עם ליבת ה-Polaris 10 של החברה – כשהוא מריץ את Doom ה…

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  10. כשאני משתמש באפשרות הNVIEW, התמונה שעל המחשב מוצגת על גבי הטלויזיה. אצלי לפחות, התמונה בטלויזיה לא איכותית כמו במחשב. ואני לא מדבר על הבדלים קטנים. כשאני מפעיל סרט, הכל תקין אבל כשאני שם לדוגמה אתר אינטרנט, קשה מאוד לקרוא אותו כמו שצריך. זה חייב להיות משהו בהגדרות וכאן אתם אולי תוכלו לעזור לי. תודה.

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  11. היי טוב, אז הבעיה היא כמו בכותרת, כ. מסך עם צ'יפ ATI RADEON X550, וכרטיס טלוויזיה LIFE VIEW מתנגשים הכ. טלוויזיה לא עובד, התוכנה כותבת שהיא לא מזהה כרטיס, ובמנהל ההתקנים הוא מופיע בתקלה שאין מספיק משאבי מערכת (???) מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  12. Started by RevBlue,

שלום לכולם. אז אתמול הורדתי את התוכנה GPU Temp בשביל לנטר את הטמפרטורה של הכ.מסך שלי כי ביומיים האחרונים הדרייברים קרסו לי 3 פעמים וקיבלתי מסך כחול פעמיים, אז חשבתי שה- GPU שלי מתחמם יותר מידי. הכרטיס שלי הוא Radeon HD 4870' , וב- Idle הטמפ בערך בין 68-71 מעלות, לפי מה שקראתי זה אמור להיות תקין. עכשיו התחלתי לצפות סרטון ב- YouTube ושמתי לב שהטמפ' מתחיל לצנוח כמעט מיידית, כשאני סוגר את היוטיוב היא עולה בחזרה וההתנהגות חוזרת על עצמה, בנתיים הטמפ ירדה בסביבות ה-10 מעלות ונשאר יציבה על 60-62 מעלות! יש למישהו הסבר להתנהגות?.... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  13. Started by raiman1,

נגיד יצא כרטיס מסך חדש איפה אני יכול לראות מה הביצועים שלו???

14. Started by MasterDK,

היי, לפני זמן מה המליצו לי פה לקנות את hd5770. אני נוטה למשוך את הדברים עד לרגע האחרון, ונראה לי שהרגע האחרון הגיעה. אשמח באמת אם תאמתו שהספק שלי (seasonic s12 II bronze 430W) אכן יחזיק את הכרטיס + המפרט שבצד. כמו כן אשמח להצעות איפה לקנות ואיזה חברה. חשבתי על זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6365 אבל אשמח להצעות אחרות. תודה רבה מראש, שבת שלום!

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. אחרי קנייה של כונן ssd חדש אני כרגע רוצה גם לשדרג את הכרטיס מסך. דרך העבודה שלי יש לי אפשרות לרכוש את הEVGA GTX780 בגרסת רפרנס באזור ה1500₪. הספק שלי הוא של Seasonic s12 520w כבן שנה, עד עכשיו הוא החזיק כרטיס מסך יחסית חלש EVGA GTX 650. עיקר השימוש הוא למשחקים כגון titanfall וbattlefield4. אני משחק על רזולוציה של 1920x1080. שאר המפרט שלי הוא: Intel 2600k Gigabyte z68 Gskill DDR3 16gb 1600mhz 2x corsair ssd 128gb Crucial m500 240gb 3x Seagate 2tb זהו בינתיים, אם צריך עוד פרטים אשמח לספק. תודה אנשים

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  16. היי קניתי לפני חצי שנה מחשב שלא תיכננתי לשחק בו משחקים ועכשיו אני רוצה לשדרג אותו בשביל שיריץ גם משחקים המפרט הוא: AMD 3500 64BIT asus m2npv-vn 512 זיכרון עכשיו אני רוצה לקנות 2 גיגה זיכרון וכרטיס מסך 8800GTS האם לאחר הקנייה המחשב יריץ לי משחקים או שאני יהיה חייב להחליף גם מעבד \לוח אם ???? תודה לעוזרים...

• 9 תגובות
    • 524 צפיות
  17. שלום יש לי שאלה בנוגע לרכישת כרטיס מסך האם הכרטיס הבא ‏HD 4850 X2 1GB GDDR3 DX10.1 HDTV 4xDVI PCI-E 2. יהיה נכון לקנות אותו למחשב שברושתי ואם הספק יחזיק ואתו יש לי מעבד Q9450[ללא O.C כלשהו] לוח אם ASUS P5QPRO ספק של אנרמקס PRO82+ 525W מסך 19' רחב 2GB OCZ memory 1HD WD160GB אשמח לשמוע הצעות אחרות לגבי כרטיס מסך במידה והכרטיס לא יהיה טוב בשבילי.

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  18. היי לכולם רציתי לדעת מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הבא: http://www.pointofview-online.com/default2.asp?content_id=200 האם הוא טוב? יש אותו ב- KSP ב- 1650 ש"ח ....זה שווה את המחיר ? תודה לעוזרים ...

• 14 תגובות
    • 778 צפיות
  19. אני מתכנן בקרוב לקנות כרטיס מסך דגם 8800GTS מכיון שהמחשב מחובר לטלויזית LCD 32 אינץ רציתי לדעת אם אני חייב לקחת את הדגם עם ה- 640 MBזיכרון או שיספיק לי גם ה- 320 MB תודה לעוזרים...

• 15 תגובות
    • 834 צפיות
  20. Started by Pilp3l,

שלום חברים , אני מחפש לעצמי כרטיס מסך חדש.. הישן 250gts קצת מתחיל לגמגם לי ונראה לי שהגיע הזמן להיפרד. אני מחפש כרטיס שישרת אותי נאמנה במשחקי מחשב , משחק לרוב heroes of new earth , ובקרוב גם gtaV וfifa15.. הרזולוציה בה אנ משתמש היא: 1920*1200 אז ככה התקציב שלי הוא בערך 1200 ש"ח מעדיף לא לחרוג יותר מדי .. להלן קצת נתונים אודות המפרט שלי: מעבד : intel core i7 860 לוח אם: gigabyte p55-ud3l זיכרון: 4gb חשבתי ללכת על geforce gtx 760 2gb ddr5 של msi. אשמח אם תוכלו לחוות את דעתכם או להמליץ לי על כרטיסים אחרים! תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. דיברתי איתו על רדאון 9800 והוא אמר שפנטיום 4 עם 9800PRO יוציא ביצועים בBFV כמו פנטיום 2 עם רדאון 9600 pro אז הוא אמר לי אפילו שאני אשאל כאן אז מי צודק?)אני יודע שאני כמובן ;D)

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by dbx22,

חבר שלי הדפוק הזה קנה מחשב עם כרטיס מסך דפוק fx5200 אני אמרתי לו לא לקנות אותו אבל הוא קנה... דפוק מה לעשות..... אז הוא אומר לי שהאפאיקס שלו באותה רמה כמו הרדאון 9500 פרו שלי ואולי גם קצת עוקף אותו בביצועים. אז התערבתי איתו ששלי יותר טוב ושאני יכתוב את ההודעה הזאת פה ונראה של מי באמת יותר טוב... אז תגידו, תבהירו מה יותר טוב.... ודרך אגב הכרטיס שלי בשמו המלא הוא radeon 9500 pro 128 tv,dvi וואי נראה לי החבר הזה הולך לחטוף הרבה הרבה כאפות..... תודה...

• 12 תגובות
    • 981 צפיות
  23. Started by SuperStyle,

איזה כרטיס טוב יותר? 8800GTS 640M או 8800GTS 512M עריכה: חח עכשיו הוא אומר לי ש260GTX טוב יותר מ4870 בגלל שיש לו שתי ליבות. חח עכשיו באמת יש לו שתי ליבות?(ח אני יודע שאין לו אבל אני רוצה להראות לו)

24. המרשתת פשוט לא מסוגלת להתאפק - ומספקת לנו כבר עכשיו מידע על כרטיסי המסך משלל יצרניות השוק אשר יבוססו על ארכיטקטורת Turing החדשה לכתבה

25. Started by elad-k1,

השארתי תמחשב דלוק והמסך מכובה בבוקר פתחתי תמסך והתצוגה התקטנה כלמוד אני צריך לכווון עכשיו עם הכפתורים של המסך.. וגם יש לי מסך lg 700p ופתאום הוא ניהיה חשוך יותר כיוונתי תאור בלחצנים על המסך עצמו מה יכול עוד? תודה

• 0 תגובות
    • 492 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.