כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
אל תתייחסו לתקציב וכל זה...תענו בבקשה נטו איזה כרטיס מבין השניים יותר טוב...(אם זה משנה אז הלוח הוא של Asus) Gigabyte Radeon 9800 256MB DDR או Asus V9950 GeForce FX 5900 Ultra 256MB DDR 10X
-
- 11 תגובות
- 830 צפיות
-
-
קיבלתי המלצה באתר המפרטים כרטיס מסך לעיבוד תמונות וגרפיקה Sparkle nVidia GeForce 9800GT 512MB PCIe ¤563 האם הוא גם שקט ? אני מנסה לבנות מחשב שקט..
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו מכם יודע אולי אם אמור להיות לכרטיס הנ"ל בקר טמפ' שמציג את הטמפ' בדרייברים של הכרטיס? -אם כן, באיזה דרייברים ניתן לראות? (בCCC\CC). אני שואל מפני שאני לא מצליח לראות את הטמפ' של הכרטיס שלי בשום מקום בדרייברים וגם לא בATI TOOL ,אבל.. משום מה בATI TrayTools ניתן לראות (וזה חשוד בעיני, כי אולי התוכנה בכלל מזייפת..). תודה לעוזרים, עמית
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש את ה7300GS ואת הGT ויש את 7600GS שהוא כבר חורג מהתקציב אני צריך שהכרטיס מסך יספק אותי עד תחילת החופש הגדול ברזולוציה 1280X1024 (בלי פילטרים) אז איזה כרטיס עדיף לי משלושתם.. האם ה7300GT הרבה יותר טוב מהGS ושווה להשקיע בו או בכלל הכי משתלם את הLE בקיצור איזה כרטיס הכי משתלם ביחס ביצועים מחיר.. בסביבות התקציב הזה..
-
- 13 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היי. בהמלצתכם רכשתי כ.מסך של sapphire 6950 2gb dual fan צריך להגיע אליי שבוע הבא. 1. איך אני יודע אם הגירסה הזו זה DUAL BIOS? האם כל הגירסות של sapphire 6950 2gb dual fan הם DUAL BIOS? באתר לא ראיתי יותר מידי דגמים. 2. במידה וזה כן dual bios,האם שימוש בכפתור + צריבת FRIMWARE פוגמת באחריות (זה בכלל נקרא אובר קלוק?) והאם זה מקצר את חיי הכרטיס?
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה עם הכרטיס מסך. הכרטיס הוא 9600gt sonic. ברגע שהמחשב נכנס למצב שינה, המאוורר של הכרטיס פועל על 100% ועושה רעש לא נורמלי. כשהמחשב דלוק רגיל, הכל עובד בסדר. אשמח לעזרה! תודה!
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אנו נמצאים ימים ספורים לפני ההשקה הרשמית של כרטיסי Geforce RTX 3000 החדשים, ולרגל האירוע החגיגי החלטנו לרכז עבורכם את המפרטים וההבדלים בין הדגמים השונים שיגיעו אל החנויות - הפעם אלו של אסוסלכתבה
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול אותכם מהו ההבדל בין geforce 5900 ultra לבין הרגיל וגם לסוג השלישי שאני חושב שקוראים לא valuo וליו נדמה שזה השם ??? האם יש למישהו מפרט או לינק תודה מראש לכל העוזרים
-
אני רק רוצה לדעת , כי אני רואה שיש כל מיני חברות כרטיס מסך .. הייתי רוצה את זה עם FPS גבוהה כדאי לראות חלק. תודה.
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
הכל עובד כמו שצריך תענוג אבל למה יש רעשים מהמסך כאשר אני מוציאת חיבור dvi הרעש ניפסק! כאשר גם משחק בהגדרות רצולוציה זה גם ניפסק לשניה וחוזר למה זה?בקיצור כאשר הdvi מחובר למסך! נ.ב קצת קשה לי לתאר תרע אבל ננסה בערך .. כמו ממיר שעובד dvd שמקריבים תאוזן יש רעש של פועל משהו כזה בערך די מעצבן סיבה לכך?+פתרון?
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי לוח GA-Z77-D3H של גיגהבייט ונאמר לי שאני צריך להוריד מהאתר של אינטל תדרייברים לכרטיס גרפי המובנה של הלוח אם , ניסיתי להוריד אחד מהאתר של אינטל והוא רושם לי בהתקנה הודעת שגיאה שהמערכת לא נתמכת , מישהו יכול להביא לי קישור לדרייבר הנכון ? זה הלוח אם GA-Z77-D3H וזה הכרטיס מסך GTX 560 TI תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה מסך לקנות 17" לפני חודש עשיתי מפרט ויש לי את המפרט(שאני קונה ביום שני) והכול אבל רק מסך אני חודש מחפש מסך טוב פעם אומרים את המסך של MAG פעם של LG F700P פעם 17" Viewsonic P70F Flat Monitor ועוד כמה מסכים אני לא יודע מה לקנות :'( איזה מסך הכי טוב? יש איזה אתר של השואות מסכים? אני יותר רוצה לבדוק LG F700P VS VIESONIC P70F מה יותר טוב ולמה?
-
- 11 תגובות
- 829 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל, כל עזרה תתקבל בברכה D: (עדיף מאייבורי)
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי X1950PRO ויש לו 2 יציאות DVI עכשיו מחובר לי למחשב LCD 19. אמרו לי שאפשר לחבר עוד מסך ולעשות שאחד יהיה בשליטה (רגיל, מה שאני עושה במחשב) ושאפשר להגדיר למסך השני שיהיה על חלון מסויים אחר. עכשיו זה בטוח לחבר את המסך השני שלי שהוא CRT? לא יקרה כלום? זה אפשרי בכלל?
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
זהו היו נשבר לי מהכרטיס מסך שלי שכל פעם מעלה מסך כחול עם שגיאה בnvlddmkm.sys אני רוצה להחליף אותו וצריך את עצתכם 1 אם יש דרך להיפתר מהשגיאה 2 מה עדיף לי 260 GF או HD5750 הפחד שלי שגם עם הGF260 תהיה לי השגיאה הזאת יש לי וינדואס VISTA SP2 לוח אם P45 זיכרון RAM 3 GIGA ניסיתי להחליף RAM לבטל את UCA בוינדואז להחליף דריברים לכל דריבר קיים להחליף את nvlddmkm.sys לשנות ברגיסטרי דברים כלום לא עזר... אפילו לא להתקין את כל המחשב מחדש... החלפתי ספק ל550W... כלום... כרגע התקציב שלי עד 850 ש"ח ויש לי סבלנות עם צריך. מצאתי גם אתZotac GTX 260 Synergy (ליבה 192) במחיר 790 ש"ח ואת Sapphire HD 5750 1GB במחיר 840 ש"ח שזה מגרד את התקציב שלי... חיפשתי השוואות בין ה2 אבל לא מצאתי...
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
http://www.fudzilla.com/graphics/item/25563-kepler-to-come-out-in-early-q2-2012
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הגרסא החדשה הזאת לגרסא הקודמת? http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=000101&pid=1152
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
במקרה ואני קונה כרטיס מסך יחיד אשר תומך ב sli , האם בעתיד אני יוכל לצרף אליו כרטיס מסך אחר , וחדש יותר - דגם אחר. או בעל מנת שיעבדו ביחד הם צריך ששתי הכרטיסים יהיו מאותו הדגם? תודה
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
7800GS או 3650 כמובן שכולם מתחיסים פה לאפייק AGP ולמערכת שלי כמפורט בצד. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום, המסך שלי הלך לעולמו לפני כמה ימים ואני צריך מסך חדש. החלטתי לקנות מסך LCD 17 אינץ' אבל מכוון שאני לא כלכך מתמצא בנושא אני צריך עזרה בבחירת מסך טוב. התקציב לא ידוע אבל עדיף כמה שיותר זול. אם תוכלו לתת גם פרטים על המסכים שתציעו (זמן תגובה, רזולוציה מקסימלית, קצב רענון וכו') אני אודה לכם מאוד. כמו כן, חשוב לי שלמסך יהיה זמן תגובה נמוך בשביל משחקים. תודה.
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
לחבר שלי יש 2X512 400 MHZ intel 3.0 GHZ והוא מתכוון לקנות את הכרטיס הזה: http://www2.bfgtech.com/bfgr7950256gtoce.aspx השאלה היא אם יהיה צוואר בקבוק ואם כן איזה oc למעבד הוא יצטרך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום, יש לי כיום LEADTEK Geforce 8800GTS 320MB ורציתי לדעת האם משתלם להשקיע משהו כמו 1000-1500 שקל בשדרוג לכרטיס חזק יותר. אני לא כל כך מעודכן בכרטיסים החדשים ואשמח לשמוע האם הם חזקים משמעותית מהכרטיס שלי? והאם המערכת שלי לא תהווה בעיה לכרטיסים אלו (צוואר בקבוק, ספק כוח,גודל מארז וכו) ? תודה מראש לעוזרים. (המפרט שלי בפרופיל)
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי מסך lcd של LG L1730S משחקים אני רואה מצויין . אבל סרטים באיכות (DVD RIP ) אני לא רואה טוב יש עיוותים מריחות. רצתי לדעת האם זה כך ואין מה לעשות או שזה בגלל הכרטיס מסל של FX5200? או בגלל שיש לי מחשב ישן מעבד חלש.? אז אם מישהו יכול לעזור אני יסמך :-[
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
נמאס לי ממסך ה17 אינץ' המטושטש, החשוך, שפועל ב60 הרץ שלי וברצוני להתקדם למשהו שהורס פחות עיניים של בן אדם אני מחפש מסך 19 איכותי, חד, בלי בעיה של חושך, בעל קצב ריענון של 100 הרץ, כמה שיותר יפה (בתצוגה לא באיך שהוא נראה) ואיכותי ?בתודה מראש, דניאל.
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-