עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by elilosky,

על מה אתם ממליצים לי מישהו אמר לי ששוה לי Sapphire ATI Radeon X1300 PCIe 256MB מה אתם אומרים?

2. Started by ^Z^,

http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=699 - X1300PRO http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=198678 - 7600GS הסתקלתי על הקלוקים, ואני רואה שהX1300PRO יותר חזק בקלוק מאשר ה7600GS - איך זה הגיוני? ה7600GS לא אמור להיות יותר חזק מה?X1300PRO

• 13 תגובות
    • 793 צפיות
  3. אני מתכוון לשדרג את הדריוורים של ה9600XT שלי ל4.2 השאלה היא אם אני צריך להסיר קודם את ה4.1 שמותקנים כרגע, או, לא.... ואם כן, אז איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  4. אני רוצה למכור את המסך +Hyundai Q17 ולקנות במקומות ViewSonic VP191s קצת פרטים על המסך - המסך בעל פנל של סמסונג עם 12ms כמו של המסך המצויין Samsung 710T. מסך שמור בן כ-6 חודשים בלי שריטות ועם 0 פיקסלים שרופים. כולל חיבור DVI, כיוון גובה, רמקולים ו-USB Hub. זמן תגובה - 12ms קונטקס - 1:500 בהירות - 300 רזולוציה טבעית - 1280X1024 כמה לדעתכם לדרוש עליו?

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  5. Started by ashkenazone,

לא הבנתי לגמרי מה זה PCX ומה ההבדל בינו לבין הPCLE ואני צריך שיסבירו לי את כל זה, בהרחבה פליז, וגם, יש הבדל גדול בין הRX850 XT של saphire לבין אותו כרטיס של Powercolor?

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  6. Started by Lost Oath,

שלום, ברשותי נייד - LG R410 (http://www.lge.com/products/model/detail/r410.jhtml) הנייד מצוייד ב NVIDIA® GeForce® 9300M GS. הכטיס טוב אבל לא מתאים למשחקים חדשים. אני מחפש כ. מסך חיצוני חזק שיריץ משחקים חדשים בצורה סבירה. יש המלצות? תודה, ר.

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  7. Started by Rule The Pc,

אני לא מוצא בRIVA TUNER 2 איפה אני פותח צינורות עיבוד (יש לי 6800NU)

• 12 תגובות
    • 793 צפיות
  8. Started by ltzik,

אני רוצה לקנות מחשב חדש, אני מתלבט מה יתן לי יותר כוח גרפי. אני מוכן להשקיע הרבה כל כוח גרפי(2000 ש"ח בערך) ורציתי לדעת אם עדיף לי ראדון 7950 או SLI של שני ג'יפורס 560. או שאולי יש משהו אחר שיותר משתלם תמורת הכסף? מה יריץ לי את BF על ULTRA ביותר FPS וכמה FPS אם אפשר לשאול? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  9. Started by zagreb,

בדקתי את ההשואות וזה נראה שה-GFORCE מוביל בביצועים אבל למרות זאת חשבתי לשאול פה: גם שמתי לב שלאט לאט כל החברות עוזבות את NVIDIA (כדאי בכלל לקחת כרטיס שלהם?). מכיוון שהפסיקו למקור את ה-9800NP והמחיר של ה-PRO גדול מדי נראה לי שהכרטיסים היחידים (בעלי ביצועים טובים) שנשארו בתקציב הם 2 הכרטיסים המוזכרים אז איזה מבים ה-2 עדיף ושל איזה חברה אם זה בכלל משנה, וכמה מגה לקחת?

• 9 תגובות
    • 793 צפיות
  10. Started by White Raven,

שלום אני חשבתי על 6600gt ל AGP כי אין PCIE זה נראה לי מקסימלי אם יש הצעות אחרות אני לא רוצה לעשות טעות ןאם אפשר מקום בירושלים שמוכר (יש ל- KSP ?) *רציתי לומר שמדריך הקניה כבר לא עדכני אז בבקשה לא לדחות את ה- POST

• 11 תגובות
    • 793 צפיות
  11. Started by zoloboy,

בתקופה האחרונה אני רואה יותר מידי תלונות בפורום הזה על הreadon 9700 תאמת תיכננתי לקנות אותו אבל עם כל התלונות שאני שומע אני חושב פעמים השאלה שלי בעצם אם יש פה אנשים עם readon9700 שמבסוטים מהכרטיס הזה ויכולים להבטיח שמניסיון שלהם שווה לקנות או שלא ביי חברה 8)

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  12. Started by Public enemy,

היי לכולם. אם אני כבר תקוע עם הכרטיס הזה, אז עדיף כבר שאני אנסה לשפר את הביצועים שלו יש לי את הכרטיס הזה, ואני משחק במשחק מחשב שנקרא counter strike. הייתי מעוניין לדעת אם ישנם דריברים וטולס יותר חדשים מאלה שקיבלתי בדיסק ההתקנה, כדי לשפר כמה שיותר את הביצועים שלו? אם למישהו יש זמן, הייתי מעוניין לשמוע כמה שאפשר איך לשפר את הביצועים של העגלה שלי. אגב, העגלה מחוברת למסך מחברת "smile" אם מישהו שמע על זה. המסך אולי מחייך, אבל אני ממש לא! הייתכן שה default color pallate של המסך היא מלכתכילה כהה, ולכן אני צריך להגביר את הבהירות ב טולס של הכרטיס מסך? אני מניח שבילבלתי את המוח יותר מדי לפעם אחת, אז עדיף שאשתוק. בכל מקרה, מחכה לעזרה דחופה, כי אני לא יכול להתמכר למשחק בצ…

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  13. Started by aviv_fried,

אני מעוניין לקנות כרטיס GF FX5200 AGPX8 ללוח אם שתומך בAGP X4, הבנתי שיש תמיכה לאחור בכרטיסים כאלו... האם תהיה בעיה? כרטיס של איזה חברה עדיף לקנות? תודה,אסף

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  14. Started by spider272,

הכרטיס מסך שלי מגיע בבדיקת מאמץ ב furmark רק 19 FPS הכי גבוהה!!! ראיתי סירטונים שאנשים מקבלים גם גםיותר מ50FPS עם הכרטיס הזה..מה הבעיה? הוא מגיע 75 מעלות מקסימום..מעבד e7500 עם אוברקלוק ל 3.30MHZ הספק:enermax naxn 550

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  15. Started by tsh,

אני רוצה כרטיס מסך טוב אבל אין לי מושג :-[ יש כל כך הרבה גיפרוס 4 נעליים וATI כפכפים RADONE ואין לי מושג תנו לי בבקשה סיקור טוב או משהו מומלץ שיהיה כמובן טוב ועדיף עם 128 בתודה טל!

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  16. Started by Yosee23,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את הכרטיס של גיגהבייט - GV-N96TGR-512I Rev2.1 שהוא בעצם הגירסא ה"ירוקה" של ה 9600GT הרגיל ולא דורש ספק מיוחד. הבעייה שממה שביררתי בארץ אין את REV 2.1 אלא את REV 1.1 ולפי מה שרשום באתר הגירסא 2.1 זקוקה ל300W בלבד בעוד שגרסה 1.1 זקוקה ל450W שזה כבר די גבולי לספק כוח שיש לי.(שהוא BOXTER 475W שהגיע עם המארז - לא משהו מיוחד) לא בא לי לקנות גם ספק. אז השאלות שלי הן: 1. איפה אם בכלל ניתן לקנות את הכרטיס הנ"ל בגירסא 2.1 2. אם מישהו יודע להגיד מה עוד (אם יש) ההבדלים בין הגרסאות. אולי גם לא קראתי נכון וזה לא ההבדל בין הכרטיסים אם מישהו יודע אחרת נא לתקן אותי. 3. אם למישהו יש נסיון עם הכרטיס הנ"ל אשמח לשמוע. בתודה מראש, יוסי

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  17. שלום רב לכולם. היום קיבלתי hd 5670 של sapphire, שיחליף gts 250 של gainward. אני רוצה לתייעץ עם אנשים בעלי ניסיון בתחום, לפני שאני שאני יורה לעצמי ברגל. אני יודע שאני צריך להחליף פיזית את הכרטיסים, להפעיל את המערכת במצב בטוח ואז למחוק את הדרייבר הישן. השאלה: איך בדיוק אני מוחק את הדרייבר (דרך מנהל מערכת, או איזה תוכנת צד שלישי)? והאם אני צריך לחפש בנרות (בין התיקיות במערכת) את השאריות של אותם דרייברים? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  18. Started by cheat-it,

יש לי כרטיס מסך 8800GT של ASUS עם מאוורר סטוק ושמתי לב שהוא ממש מתחמם כשאני מריץ משחקים, הכרטיס עובר את ה 100 מעלות... ניסיתי להוריד את RIVATUNER ובעזרתו להגביר את מהירות המאוורר שלו אבל זה לא ממש עוזר... למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה???

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  19. Started by Guy950,

עקרונית עד עכשיו היו לי רק כרטיסים של AMD ובדרייבר הייתי מגדיר רזולוציה נפרדת לכל מסך. עכשיו אני עם ה-GTX 770 ויש לי בעיה שעכשיו הרזולוציות די השתגעו. יש לי 3 מסכים שמחוברים, 2xFHD ואחד עם 1440x900. אני לא עושה משהו אחיד, אני אוהב להשתמש במסך הראשי לגיימינג והשניים האחרים אני פורס נתונים כאשר אני עובד בתכנות או בכללי עבודות לאונ' אז מה שקורה זה ששני המסכי HD זה הגדיר על 1920x1080 בלי שום בעיה, אבל המסך האחרון עם ה1440x900 משתגע וחצי מהמסך נחתך למרות שהגדרתי 1440x900 בדרייבר. עצות כלשהן? הדרייבר הוא הדרייבר הכי עדכני שיש באתר של NV.

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  20. Started by adamjo,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסוג זה בעל 512 זיכרון לא הצלחתי להבין מהחיפוש בפורום האם הכרטיס מהחברה הנל מגיע עם קרור זלמן או עם קירור בסיסי פשוט טוב יותר הייתי רוצה שתמנו לי את ההבדלים בין הפאליט לבין חברת סאפיר עם אותם נתונים

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  21. אני מנסה להרכיב מפרט ב 1500 למחשב לילדה בת 10 ולהורים שלי שהשימושים שלהם זה אינטרנט, אופיס, ICQ, מוזיקה וקצת סרטים ואולי בעתיד משחקים קלים המתאימים לגיל הזה של הילדה. הדילמה שלי נעוצה בעניין של הכרטיס מסך. האם כדאי לקחת כרטיס בנפרד, או שהכרטיס HD3200 שבא משולב בלוח האם יעשה את העבודה. כמובן שאני רוצה שיהיה חיבור DVI ו VGA. מה אתם אומרים? שווה ללכת על לוח אם Gigabyte MA78GM-US2H AMD780 שמגיע עם ה HD3200 שעלותו 446 ש"ח או ללכת על לוח אם Gigabyte M61PME-S2P NForce430 ולהכניס GFORCE 9400 שהעלות הכוללת תהייה טיפה יותר גבוהה במשהו כמו 50 שקלים. השאלה האם ההבדל יהיה מהותי או שהלוח עם הכרטיס המשולב בהחלט יספיק? תודה

22. אני רוצה לקנות מחשב ואני מתבלט לגבי הכרטיס מסך: PowerColor ATI Radeon 5750 1GB GDDR5 HDMI או PowerColor ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI הבדלי הביצועים שלהם משמעותיים? אני רוצה לקנות גם מסך 22", שתי הכרטיסי מסך יעבדו איתו טוב? תודה!

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  23. Started by Dmoney,

אל תתייחסו לתקציב וכל זה...תענו בבקשה נטו איזה כרטיס מבין השניים יותר טוב...(אם זה משנה אז הלוח הוא של Asus) Gigabyte Radeon 9800 256MB DDR או Asus V9950 GeForce FX 5900 Ultra 256MB DDR 10X

• 11 תגובות
    • 793 צפיות
  24. אני כנראה הולך על לוח אם ASUS M2A-VM שהוא micro ATX כלומר שני סלוטים של PCI, סלוט אחד של PCIe x16 ואחד של PCIe x1. הבעיה היא שיש לי כרטיס סאונד שתופס סלוט אחד של PCI, ואני מתכנן לקנות גם כרטיס TV שיתפוס עוד אחד. הבעיה המתעוררת היא ששמתי לב שכרטיסי ה3850/8800 תופסים שני סלוטים בגלל הקירור וזה הורס לי את התכניות. יש דגמים מסוימים שאתם מכירים שלא תופסים סלוט אחד, שעדיין אוכל להשתמש בלוח uATX. או שהבחירה הכי טובה זה ללכת על לוח אם ATX רגיל?

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  25. שאני משחק קאונטר סטרייק יש מן משהו מעצבן כזה שאני מסתכל לצדדים למטה או למעלה, יש מין קטיעה כזאת של המסך, קשה לי לתאר את זה אבל זה ממש מרגיז. אמרו לי שאפשר לסדר את זה שמשנים איזה הגדרות, המסך הוא MAG786FD יש לי RAGE3D TWEEKER וסימנתי V ב SHIMMER FIX , או איך שלא קוראים לזה... יש עוד משהו שאני צריך לשנות ? פשוט זה משגע אותי הא ושכחתי, זה הופיע אחרי שהתקנתי דרייברים חדשים ! (הסרתי את הקודמים) :itschy:

• 2 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.