עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כי יש לי ויכוח עם חבר שאומר שהאקס בוקס לוקח. שהמעבד של NVIDIA טוב יותר והוא מותאם בדיק למשחקים. הוא טוען למשל העשן (סתם דוגמא) נראה טוב יותר. מי לוקח - ואני מתכוון למחשב חדש עם כרטיס למשל 6800 אולטרה או משהו כזה?

• 9 תגובות
    • 831 צפיות
  2. Started by super4life,

ati hd 4850 sli or ati hd 4890 ati hd 4870 sli or ati hd 4890

3. http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=5224 לא התעמקתי, רק קראתי את הכתבה וזה נראה מעניין... גם DX10 ב-XP וגם אפשרות לעבוד עם כרטיס DX9 ולהפיל את השאר על המעבד ... יפה... (כמובן שעדיף עם כרטיס DX10) חשבתי שזה יעניין אותכם אז אני מקשר.

• 9 תגובות
    • 831 צפיות
  4. 1.מה אתם חושבים על : GIGABYTE X600XT 128MB DDR 256 BIT TV/DVI VIVO BULK PCI-EXPRESS 2.מה אתם חושבים על: GIGABYTE 6600 128MB DDR 128 BIT TV/DVI BULK PCI-EXPRESS 3.מה אתם חושבים על: GIGABYTE 6600 128MB DDR 256 BIT TV/DVI BULK PCI-EXPRESS 4.איזה הכי כדאי לקנות מכל אלה שהזכרתי למעלה? ??? [glow=red,2,300]תודה מראש[/glow]

• 14 תגובות
    • 831 צפיות
  5. Started by ofir_she98,

יש לי כרגע כרטיס מסך Radeon 4770 וברצוני לרכוש כרטיס מסך חדש. קניתי טלוויזיה חדשה (46 אינץ, Full HD) ושאני מחבר אותה בכבל HDMI למחשב, סרטים, סרטוני יוטיוב וכדומה רצים בפריימים ונתקעים, שחיברתי את המחשב הנייד שלי (שיש בו כרטיס GT740) הכל היה חלק. רציתי לקנות כרטיס מסך זול שיפתור לי את הבעיה - עד 300 ש"ח. פרטי במחשב: מעבד- Intel i5 זיכרון - 4GB ספק- 600W לוח אם - Gigabyte GA-P55M-UD2 תודה רבה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  6. ממי שאני קונה את המחשב ראיתי שיש לו GTX280 זה יכול להיות מעניין יש למישו משו להגיד בנושא??

• 9 תגובות
    • 831 צפיות
  7. Started by lm,

אני צריך עזרה בבחירת כרטיסי מסך הבאים וגם האם לפי סי איי אקספרס יש יציאה מיוחדת כלומר האם אפשר לשים כרטיס פי סי איי אקספרס על מקום רגיל של כרטיס מסך (לא פי סי איי) ואם אי אפשר לשים כרטיס פי סי איי אקספרס אז תגידו לי מה הכי טוב ממה שלא פי סי איי אקספרס הרשימה של הכרטיסים: א. geforce FX5200 128MB 128 bit TV של חברת פליט ב. MB 128 FX5200 שלGainward ג. GeForce 6200TC PCI-E ,Aeolus PCX6200TC-DV64של חברה AOpen ד. GF 6200 TC 256 MB PCI-E של גיגהבייט ה. ATI9000 PRO ALL IN WONDER, AIW9000PRO ו. RADEON 9100 64MB TV-OUT,DVI SEPPHIRE

• 12 תגובות
    • 831 צפיות
  8. Started by DXM,

שלום רב, אני מחפש כרטיס מסך עבור מחשב לעסק (מסגריה), למחשב WINDOWS 64 BIT, עם 4GB זכרון ומעבד I54430. אני הבנתי שהגרסאות החדשות של SOLIDWORKS מ2011 ומעלה, תומכים בכרטיסי מסך יעודיים כמו הQUADRO או PRO\FIRE GL. האם באמת יש צורך בהם? או שאפשר להסתפק גם בכרטיס מסך רגיל... תודה

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  9. Started by Guy950,

עקרונית עד עכשיו היו לי רק כרטיסים של AMD ובדרייבר הייתי מגדיר רזולוציה נפרדת לכל מסך. עכשיו אני עם ה-GTX 770 ויש לי בעיה שעכשיו הרזולוציות די השתגעו. יש לי 3 מסכים שמחוברים, 2xFHD ואחד עם 1440x900. אני לא עושה משהו אחיד, אני אוהב להשתמש במסך הראשי לגיימינג והשניים האחרים אני פורס נתונים כאשר אני עובד בתכנות או בכללי עבודות לאונ' אז מה שקורה זה ששני המסכי HD זה הגדיר על 1920x1080 בלי שום בעיה, אבל המסך האחרון עם ה1440x900 משתגע וחצי מהמסך נחתך למרות שהגדרתי 1440x900 בדרייבר. עצות כלשהן? הדרייבר הוא הדרייבר הכי עדכני שיש באתר של NV.

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  10. חבר שלי הולך לקנות מסך דק. הבחור מעוניין לקנות מסך אחד לעבודה רגילה ומסך שני למשחקים ואנחנו לא מעוניינים בDVI. תקציב: כמה שיותר זול. ולהלן המסכים בהם אנחנו מתעניינים בחנות KSP: 1230 שקל. - Yusmart 178MP. 16 MS. בהירות: 270. קונטרסט: 450:1 BENQ - 1560 . ?TFT 17'' FP71G 12ms? - קונטרסט: 1:500. בהירות: 260. רזולוציה: 1280x1024 DSUB 1660 - BENQ 17'' FP71G 8ms . קונטרסט: 1:500. בהירות: 300. בטח תגידו לי שעדיף את הBENQ. אבל כשאני מסתכל על זה מהצד, יש הבדל במחיר, ובתאכלס 16MS שיחקתי בו משחקים אצל חבר ולא הרגשתי שום דבר רע לא מריחות ולא בתיך. 1:500 מול 1:450 זה לא נראה הבדל גדול, ככה גם הבהירות ה270 מול 300 זה הבדל של 30 סך הכל. אין לי מושג איך נראת האיכות של ה…

• 9 תגובות
    • 831 צפיות
  11. Started by Rule The Pc,

אהלן אבא שלי רוצה למחשב בעבודה מסך חדש LCD 1000 שקל...... רצוי זמן ריענון נמוך כי אין שם משחקים וכל זה........ אני לא ממש מבין במסכים אז אם 1000 שקל זה קצת אז עדיף 15" אבל כמובן שעדיף 17" ואם 1000 שקל זה המון למסך LCD אז תביאו איזה 17" עם זמן ריענון גבוה-בינוני בשבילי ואני אתן לאבא שלי את ה15" שלי...

• 10 תגובות
    • 831 צפיות
  12. Started by roy7777777,

אם אפשר קצת הסבר על זה...תודה

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  13. Started by Michael_H,

ומה ההבדל בינו לבין הf700p חוץ מהUSB והאם יש מסך יותר טוב ממנו בפחות מ1000 שקל?

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  14. Started by Art Tatum,

נראה לי יותר מתאים לפה מאשר פורום וינדוס כי מדובר על תוכנת הדריוור של NVIDIA. יש לי שני מסכים מחוברים למחשב אחד עם EXTENDED DESKTOP. מסך אחד כרגע בPORTRAIT MODE והשני בLANDSCAPE אבל זה לא ממש קשור לעניין. הבעיה שלי היא שהמסך הראשי (PRIMARY) נמצא בצד ימין, והמסך המשני נמצא בצד שמאל בעוד שCONTROL PANEL של NVIDIA הוא יוצא מנקודת הנחה שהראשי בצד שמאל והמשני בצד ימין. מה שזה אומר זה שאני יוצא מהמסך הימני(ראשי) לצד ימין כדי להגיע לצד שמאל וחוזר חלילה. כמובן שזה מאוד לא הגיוני ונוח. איך לעזאזל אני הופך את המיקום של המסכים בתוכנה של NVIDIA כך שזה יהיה תואם את המיקום שלהם על השולחן ? :s05:

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  15. Started by gilke85,

שלום, יש לי כרגע כרטיס מסך מסוג nvidia geforce 6600 וכנראה שיש בו בעיה מכיוון שהמחשב מדי פעם קופא ולא מגיב פרמטתי את המחשב והתקנתי וידוס מחדש (וינדוס 7) והבעיה עדיין ישנה. אז אני רוצה למצוא כרטיס ע"מ להחליף את הקיים המחשב הוא די ישן (AMD 1800 עם לוח אם עם כניסת PCIEX16 וזכרון DDR) איזה כרטיס יכול להחליף את הישן ובמחיר לא יקר מדי... המחשב כבר אינו בשימוש למשחקים אלא לעבודה משרדית + וידאו אונליין תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  16. Started by Director,

שלום לכולם , השאלה היא כזאת: אני משחק במשחק COUNTER STRIKE SOURCE למי שמכיר ומי שלא מכיר עכשיו יש לי שם בכללי 100 FPS , אבל ברוב המקרים ובמפות הכבדות יש לי בערך 70FPS אבל כל פעם שנכנס איזה אובייקט למסך המחשב פשוט נתקע . נגיד אני הולך ופתאום קופץ איזה משהוא למסך המחשב נתקע ל-1~3 שניות , או שיש דרופ ל-10FPS או משהוא בסגנון . זה קשור להתחממות הכרטיס אולי ? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  17. Started by NI4NI,

אני מנסה לבנות מחשב HTPC שישב בסלון וישמש כמעט רק לצפיה בטלויזיה ולהקלטת תוכניות (אולי גם טיפה לאינטרנט וזהו). יש לי כרטיס טלויזיה Leadtec Winfast שבגדול עובד, אבל כשרואים דרכו טלויזיה האיכות לא משהו. המראה פחות חד ויותר מטושטש מאשר בחיבור ישיר של הממיר לטלויזיה. אני לא משתמש בכניסת האנטנה אלא מקבל אות דיגיטלי ישר מהממיר דרך כבך COAX. חוץ מזה יש תופעה של פסים ברקע שכמעט לא מורגשים אבל בכל זאת קיימים רק כשאני צופה דרך הכרטיס. אז יש לי שתי שאלות: 1. אם אני מחבר את הכרטיס ישירות לממיר אז כל מה שהוא אמור לעשות זה להעביר את האות הלאה. אז למה התמונה בכל זאת "מתקלקלת" ? 2. האם יש כרטיס אחר שניתן לקנות ובטוח לא יגרום לירידה באיכות ? האם אני חייב לקנות Hauppauge ב 700 שקל או שיש א…

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  18. הי חברים מהו הכרטיס הכי משתלם בהתאם לכותרת, כיום? מבחינת יחס עלות ביצועים. תודה ניר

• 11 תגובות
    • 830 צפיות
  19. Started by DODO14A,

שלום לכולם, אמרו לי להגיע לפורום הזה בשביל לקבל חוות דעת מקצועית ולכן זה מה שאני עושה הכרטיס מסך שיש לי כרגע הוא - GTX 980 G1 המסך שיש לי כרגע הוא מסך 1080P פשוט מאוד ב 500 שקל. מה שאני רוצה זה לקנות מסך חדש ויש התלבטות... קודם כל את הכרטיס מסך שיש לי כרגע אני לא מתכוון להחליף לפחות ב 3 השנים הקרובות אבל את המסך חייב. אני חשבתי ככה, קודם כל חשבתי לקנות את המסך - Dell UltraSharp LED IPS U2414H ולהשאר כמובן ב 1080P אבל אז ראיתי שיש מסך חדש יותר וגם יעבוד בעתיד מעולה כשאני אשדרג כרטיס מסך ( ל GTX 1080 G1 ), המסך החדש יותר - Dell LED S2716DG. מה אתם מציעים לי לעשות? …

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  20. Started by אלון פ,

שלום לכולם, כנראה שאני קונה כרטיס מסך 8600, ורציתי לדעת אם הוא יריץ את המשחקים הבאים ובאיזה איכות: crysis call of duty 4 bioshock תודה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 830 צפיות
  21. Started by DeaglinG,

אני הולך לקנות מחשב חדש בעיקר למשחקים. את המפרט אני ישים בקרוב בפורום של המפרטים אבל רציתי לשאול אותכם איזה כרטיס מסך לקחת Asus Geforce FX 5900 Ultra V9950/Ultra 256MB DDR Retail Video Card NIS 3,260.87 Asus Geforce FX 5900 Ultra V9950/Deluxe 256MB DDR Retail Video Card NIS 3,396.98 Asus Geforce FX 5900 Ultra V9950/TVD 256MB DDR Retail Video Card NIS 3,516.07 אני לוקח של אסוס כי מישהו אמר לי שהם טובים בכרטיסי מסך... אם יש חברה יותר טובה אז אני מעוניין לדעת בבקשה אם מישהוא יכול להסביר לי מה ההבדל בינהם אני ישמח. ועוד דבר, אני בעיקר משחק משחקים ב- openGL ושמעתי שבזה Nvidia יותר טובים (Gforce), האם זה נכון? או שכדאי לי לקחת radeon 9800 pro ? כל הצעו…

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  22. הרכבתי מפרט למחשב ביתי פשוט עבור משפחת חברים לשימושים כלליים של אינטרנט/אופיס ומשחקים קלים. כיוון שכך התבססתי על מעבד I3 עם 4 גיגה זכרון וללא כרטיס מסך. עכשיו מתברר שיהיה שימוש בתוכנת ARC GIS. נכנסתי לאתר לדרישות מערכת והעתקתי משם את החלק של תצוגה: [table] [tr] [td]Video/Graphics Adapter[/td] [td] 64 MB RAM minimum, 256 MB RAM or higher recommended. NVIDIA, ATI and INTEL chipsets supported 24 bit capable graphics accelerator OpenGL version 2.0 runtime or higher is required, and Shader Model 3.0 or higher is recommended. Be sure to use the latest available driver[/td][/tr][/table] אני מבין שלא תהיה ברירה אלא להוסיף כ. מסך. שאלתי: מה המינימום הנדרש. האם משהו פשוט כמו 210 ע…

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  23. מה מוסיף לי ה-VIVO בכרטיס המסך 7800GT?

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  24. Started by T-R,

שלום רב! אני משדרג את המחשב שלי סוף כל סוף ויש לי שאלה, ראיתי שיש בנועה את הלוח האם+כרטיס המסך ה Gigabyte GA-K8NXP SLI + 3D1 660GTx2 וזה נראה מאוד מבטיח בביקורות וגם עולה בערך כמו כרטיס 8600GT אז מה אתם אומרים? לא עדיף להשקיע על לוח אם מצויין וכרטיס מסך שהוא נראה לי ממש ממש טוב? כאילו כספית זה נראה כדאי מאוד..יש הצעות? אגב אני קונה גם מעבד Athlon 64 3200 כנראה סוקט 939. ומסך שטוח כנראה 710T של סמסונג למרות שהבנתי שה913N יותר עדיף (8MS וכו'), יש בכלל 913T או שעדיין לא יצא? אני מעדיף DVI

• 10 תגובות
    • 830 צפיות
  25. Started by The_overclocker,

בהתחלה רציתי לקנות את ה6600GT בגלל שהמחיר ירד(ל1020), אבל אז שמתי לב שגם המחיר של ה6800LE הוא כמעט 1000 שקל וגם יש מצב לפתוח ל6800LE את הצינורות אז החלטתי ללכת עליו. (הכרטיסים של חברת XFX, מKSP) עכשיו כמה שאלות בקשר לזה: 1) האם מישהו ניסה והצליח לפתוח את הכרטיס של XFX מקיי אס פי ? 2) איך אני יכול לוודא שהכרטיס בר פתיחה ? (לפי קוד או מספר סריאלי על הכרטיס, מבלי לבדוק אותו עם התוכנה) 3) מה הסיכוי לפתוח את הכרטיס ל16 צינורות ? 4) אם אני לא אצליח לפתוח אותו, האם הוא יהיה נחות בהרבה מה6600GT, במהירות סטוק\OC לא רצחני ? 5) האם פתיחת צינורות (Softmod) פוגעת באחריות ? 6) האם יש חברה שעדיפה מבחינת הסיכוי לפתיחת הצינורות ? עריכה: 7) מישהו מכיר עוד חנות שהמחיר של שני הכ…

• 6 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים