כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
http://www.tigerdirect.com/applications/category/compare.asp הקישור מוביל לאתר הבית משום מה אז העלתי תצלום מסך של ההשוואה http://files.tmp.co.il/COMPER_24810m30i.jpg הכרטיסים נראים לי זהים לחלוטין במפרט אך המחיר שלהם קצת שונה וגם המראה.... יש הבדל כל שהוא ביינהם?? :s05:
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני צריך לדעת בבקשה אם ההבדלים בין asus en9400gt 1gb ו- asus en 9800gt 512MB משמעותי למשהו יש טבלה שמראה את ההפרשים או יכול להגיד לי אם ההבדלים משמעותיים ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
חברה, יש לי חבר (שקוראים לו בנימין אבל אני קורא לו בני - סתם), אבל באמת יש לי חבר שקוראים לו בני והוא עובד באייבורי מחשבים, הוא אמר לי אתמול שביום ראשון או שני הקרוב מגיעים לאייבורי כרטיסי מסך 8500GT/8600GT, הוא עוד לא יודע מה המחיר אבל אני יעדכן ברגע שאני אדע (אם זה יעניין מישהו כמובן). שבת שלום לכולם.
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני יודע שזה לא פורום מפרטים אבל אולי תוכלו בכל זאת לעזור לי.. חבר שלי עובד כעורך סרטים. התוכנות שהוא עובד איתן הן After effects וEdius 4. הוא מתכנן לקנות מחשב עריכה חדש(כנראה Core2Duo 6600 אלא אם יש לכם הצעה אחרת..). והוא ימשיך כרגע לעבוד עם כרטיסה עריכה שיש לו עכשיו - DVSTORM-RT. הבעיה היא איזה כרטיס מסך לקנות? האם בשביל After effects יש טעם לקנות כרטיס מקצועי כמו Quadro או Fire GL? או האם כרטיס שמיועד למשחקים (כמו 8800GTS) יעשה את העבודה ? אני חיפשתי באינטרנט מידע על כרטיסי מסך שונים שיכולים להתאים אך בשום מקום שמצאתי אין השוואה בין כרטיסים שונים ביחס לAfter effects.. השאיפה שלי היא שזמן הרינדור בAfter effects יהיה נמוך ככל האפשר(וכמובן שלמחיר יש גם שיקול..…
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך radeon 9800 pro, אבל זאת לא הנקודה החשובה. קוראת לי תקרית מוזרה, ובדקתי מספר פעמים עם כל מיני אפשרות גראפיות, גם אם אני משחק על Ultra high עם כל הדברים שאפשר להוסיף וaax4, וגם אם אני משחק על ההגדרות הכי נמוכות, בלי כלום, רזולוציה הכי נמוכה, זה רץ לי על אותו fps בדיוק! ניסיתי אפילו באותן העמדות, לא משנה איזו גראפיקה אני שם, זה רץ על אותו הfps. עכשיו זה מוזר, על הגדרות נמוכות יותר הfps אמור להעלות, ובהרבה. אבל זה לא קורה אצלי (זה רק במשחק הזה, שאר המשחקים בסדר). מישהו יודע אולי מה הסיבה לכך?
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום האם יש הבדל עצום בין כרטיסי מסך הנ"ל: GEFORCE 220GT 1GB ATI 5450 1GB מה יותר עדיף?תודה
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
כמו בכותרת, ניכנסתי לאתר ובאמצע השורה איפה שרושמים את הכתובות של האינטרנט, מופיע לי נקודה קטנה בצבע שחור על רקע לבן. שמתי רקע שחור ואחרי זה שוב בדקתי ברקע לבן, והפיקסל נעלם, עכשיו הכול בסדר, אבל העם זה מעיד על זה שהפיקסל עומד להישרף? תודה וערב טוב!!, המפציץ..
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
קיבלתי לידי שני כרטיסים: matrox millenium g400 agp 16 MB עם ערכה חיצונית ללכידת וידאו ומשמשת גם ככרטיס טלויזיה איכותי מאוד - לכידת הוידאו יוצאת מאוד איכותית אך הבעיה היא ש הכרטיס אינו מבצע כיווץ אלא מעביר את הוידאו ישר אך לא כקובץ רציף אלא מחלק את הוידאו לקבצים בנפח 2 GB - מגבלת FAT 16 הידועה לשמצה כי הכרטיס הוא משנת 1998-9 בערך האם ניתן לעקוף מגבלה זאת ולקבל קובץ אחיד - נפח הוידאו הוא בערך 2 GB ל 10 דקות. * כרטיס זה משתמש ב צ'יפ של חברת צורן הישראלית - ללכידת הוידאו. כרטיס שני הוא matrox millenium pci 2MB עם כניסה להתקן חיצוני ללכידת וידאו כפי המוזכר למעלה האם מישהו יודע האם לכרטיס זה יש את אותן יכולות של הכרטיס הראשון? אני רוצה לחבר אותו במחשב שלי עם כרטיס גיפורס 4 שישמ…
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב אם כרטיס מסך Ge Force FX 5200 128 MB + DVI-I + TV + VGA הכרטיס מסך נ"ל תומך בריבוי מסכים, ויש לי שני מסכים דקים 1. Getway FPD 1520 2. ViewCom V-9005L-D וכאשר אני רוצה לבצע ריבוי מסכים בין בין שני המסכים הללו המסך השני שיש לו חיבור DVI לא מזהה את המחשב אבל המחשב מזהה את המסך. באתי לחנות ששמנה רכשתי את המסך ובדקו לי אותו והמסך התגלה כתקין (חיבור DVI עובד) ואמרו איך לשנות את ההגדרות במחשב ואמרו לי איזו גרסת דרייבר אני צריך להוריד עבור הכרטיס מסך. לאחר מכן הגעתי הביתה והורדתי את הדרייבר הכי עדכני מחברת NVIDIA וחיברתי את המסך לחיבור הDVI והגדרתי את ההגדרות כמו שאמרו לי בחנות ו.... שום דבר לא עזר המסך השני לא מזהה את המחשב למרות שהמחשב מזהה את המסך אנא עיזרו ל…
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
http://www.vrforums.com/showthread.php?p=607210 מדהים, ללא ספק
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
כמו למשל סדרות, למשל נמלטים כתוב למעלה שהתוכן בhdtv צריך דרייברים מיוחדים? תוכנה מיוחדת?
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקהות כרטיס ב1000 ש"ח (9600PRO) ויש לי שאלה: אני קונה את הכרטיס מהאתר של "נועה" (יש לינק לאתר למעלה באתר) ואני רוצה לדעת אם הוא פרו או לא (אני ממש לא רוצה ליט). אז ככה הנה שני כרטיסים הכי זולים שראיתי של 9600 (לא של פאוורכולור) והם: 1. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=813&catcode=78 2.http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=263&catcode=78 עכשיו - מי מהם יותר טוב? לפי מה שראיתי אחד ליט ואחד C3 (אין לי מושג מה זה C3). מי עדיף? והאם שנייהם פרו או רק אחד (תכתבו לי בבקשה למשל: 1. פרו, 2. לא פרו). תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-
ביצועים פחות חשובים לי כי יש לי XBOX 360 אבל בכל זאת שיהיה כרטיס לא רק שיפעיל משחקים במידת הצורך אבל שיהיה עם קירור פסיבי שקט לחלוטין כדאי להתפשר על 8600 GT שקט? עולה 350 ש"ח.. תודה מראש אנשים!
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הכרטיס מסך : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13928&catid=883 הכרטיס הזה הוא חזק והוא יהיה טוב לגיימרים או שעדיף את 1900GT?
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מחפש מסך 19 אינטש,לא משהו מהודר,אבל שיהיה טוב,עדיף שטוח. אני מוכן לשים עליו גג 1800 ש"ח. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי דרייבר שעובד טוב עם הכרטיס geforce fx5200? כל דרייבר שאני מתקין עושה לי בעיות. ???
-
- 11 תגובות
- 815 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט למחשב ביתי פשוט עבור משפחת חברים לשימושים כלליים של אינטרנט/אופיס ומשחקים קלים. כיוון שכך התבססתי על מעבד I3 עם 4 גיגה זכרון וללא כרטיס מסך. עכשיו מתברר שיהיה שימוש בתוכנת ARC GIS. נכנסתי לאתר לדרישות מערכת והעתקתי משם את החלק של תצוגה: [table] [tr] [td]Video/Graphics Adapter[/td] [td] 64 MB RAM minimum, 256 MB RAM or higher recommended. NVIDIA, ATI and INTEL chipsets supported 24 bit capable graphics accelerator OpenGL version 2.0 runtime or higher is required, and Shader Model 3.0 or higher is recommended. Be sure to use the latest available driver[/td][/tr][/table] אני מבין שלא תהיה ברירה אלא להוסיף כ. מסך. שאלתי: מה המינימום הנדרש. האם משהו פשוט כמו 210 ע…
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום אני מחפש את הדרייבר הכי חדש שלהם ואם אפשר הוראות להתקנה תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות כרטיס יד שניה למחשב החדש (שחלקיו השונים בדרך אלי). לא תהיה לי אפשרות להתקין מערכת הפעלה אצל המוכר של הכרטיס, והוא לא מעוניין להחליף את הכרטיס החדש שלו בישן לצורך הבדיקה. השאלה היא האם יש הפצת לינוקס שלא דורשת התקנה ושכוללת כלי מתאים לבדיקה של הכרטיס? אם יש, אז אוכל לבדוק את הכרטיס שלו במחשב החדש שלי. תודה! עריכה: בעצם יש לי כרטיס מסך PCI עתיק (לא PCI Express, אלא מהסוג שקדם ל-AGP). אולי אוכל להתקין באמצעותו את Windows ואז להגיע למוכר עם מחשב עובד שמוכן לבדיקה של הכרטיס שלו (שמשתמש כמובן בחיבור PCI Express). איזה מהרעיונות פחות הזוי?
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אז ככה החלטתי לחבר את הכרטיס מסך השני וכשחיברתי הלוח שבק חיים מה ששמתי לב אליו הוא שלא חיברתי את הגשר של ה SLI האם בגלל זה הלוח הלך {אגב התקלה שהוא הראה לי ב LCDPOSTER הייתה BIOS VGA ERROR] מישהו יכול לנחש או לדעת למה הלוח נשרף {יכול להיות שזה רק הביוס } אולי בגלל שהספק לא הכי חזק ? הכרטיסים הם 8800GT אחרי שאני יקבל חזרה את הלוח מתיקון האם כדאי לחבר שוב ? תודה למתעניינים ולעוזרים
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני מחפש את אחד מהכרטיסים הללו בסכום סביר של 400-600 ש"ח, אני יודע שהסיכויים למצוא את הכרטיסים הללו בסכומים הללו הם אפסיים אבל בארה"ב המחירים של הכרטיסים הללו נע בסביבות הסכום הנ"ל. הדגמים שאני מחפש ספציפית הם: Radeon 9500 Pro 128MB DDR 128-Bit ו GeForce 4 Ti 4600 8x 128 MB DDR 128-Bit אם מישהו יודע על הימצאותם של כרטיסים אלו בחנות כלשהי או במחסן כלשהו אנא תנו לי לינק או דרך ליצור קשר עם המקומות הללו, כמובן שאני מעדיף לקנות את אחד מהכרטיסים הנ"ל מחנות (או לחלופין ממחסן עם אחריות) ועם אחריות לפחות לשנה.
-
- 11 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום חברים, אתמול קיבלתי מחשב חדש שיש לו מערך CF של שני כרטיסי HD4850 : התקנתי עליו vista business 64bit עידכנתי את ה דרייברים של הכרטיס מסך לגירסה 8.7 מהאתר של AMD אחרי ההתקנה קפץ חלון של אשף הגדרות עבור כרטיסי המסך אבל ניראה שהוא מזהה רק כרטיס אחד מתוך השניים למרות שאופציית CF מסומנתב-V האם זו בעיה או רק סמנטיקה והמחשב כן מתייחס למערך? בקיצור מה לעשות כדי ששניהם יהיו מוגדרים? תודה רבה לעונים
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-
-
:s05: חברים יקרים שאלה חשובה : יש לי אפשרות לקנות כרטיס מסך יד שניה 2 סוגים באותו מחיר השאלה רק איזה ? MSI N9600GT או GeForce 9800GT של POINT OF VIEW למרות של POINT OF VIEW יש מעבד 98000 עם 1GB זיכרון הוא נראה די מעאפן לעומת ה MSI שנראה מסיבי יותר ולגבי המהירות שעון של ה MSI גבוהה יותר . יש 2 קישורים למידע לגבי הכרטיסים אבל אני לא כל כך מבין בזה אז אנא ממכם הצציצו רגע בקישור ותגידו לי מה לקחת ? תודה POINT OF VIEW http://www.pointofview-online.com/showroom.php?shop_mode=product_detail&product_id=9 MSI http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=3&id=2509 תודה רבה לכם !!!! :yelclap:
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
במקרה ואני קונה כרטיס מסך יחיד אשר תומך ב sli , האם בעתיד אני יוכל לצרף אליו כרטיס מסך אחר , וחדש יותר - דגם אחר. או בעל מנת שיעבדו ביחד הם צריך ששתי הכרטיסים יהיו מאותו הדגם? תודה
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-