כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,960 דיונים בפורום זה
-
אותו מחיר, 3 שנות אחריות לשניהם, 256MB, 128BIT. לתת עדיפות לאחת מהחברות?
-
- 10 תגובות
- 781 צפיות
-
-
ובכן, קניתי כרטיס מסך... שאני די משוכנע שהוא לא שיא הטכנולוגיה (6200LE). בכוונתי לקנות עוד כמה חודשים כרטיס קצה בחו"ל, אולי איזה X1950 כשמחירו יהיה יותר סביר. בכל מקרה רציתי לדעת אולי אני כן אצליח בינתיים להנות ממשחקים. האם משחקים כמו HALF LIFE 2 יצליחו לפעול בתחום הסביר? יש לי מעבד E6400 דנדש עם אוברקלוק רציני, ככה שגם רציתי לשאול כמה מהנטל נופל עליו אם כרטיס המסך מקרטע. הבנתי שברזולוציה נמוכה התפקיד שלו גדול יותר. פחות אכפת לי הרזולוציה ויותר הANTIALIASING. אז אשמח לדעת יותר מה ניתן להוציא מהכרטיס הזה ומהמערכת בכלל.
-
- 10 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי, נתקלתי היום בכבל הTV-OUT של הגיפורס שלי,צד אחד מתחבר לTV_OUT בכרטיס וצד שני מתפצל לשתי יציאות שאין לי מושג מהן צילמתי תמונה במצלמה המסכנה שלי אני מקווה שהיא מספיק ברורה(לא נראה אבל תמיד כדאי להיות אופטימי....) יציאה 1- היא שקע צהוב קצת יותר גדולה מכניסת אודיו של מחשב יציאה 2- דומה לכניסת P\S 2 מקווה שהתיאור הזוועתי שלי מספיק כי אין לי מושג ביציאות טלוויזיה נ.ב הכרטיס של לידטק ניקנה בטיוואן
-
- 11 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, אני על גחלים לקנות מחשב כבר ימים. העניין הוא שאני רוצה לקנות מסך LCD דק כדי למנוע קרינה לחלוטין, השאלה שלי היא אם המסכים נגד קרינה שתולים על המסכים CTR השמנים, מונעת כמעט לגמרי את הקרינה ? דרך אגב, המסך LCD הכי זול שמצאתי הוא LCD 17" S700 CTX מישהו יודע אם המסך הזה איכותי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקהות כרטיס ב1000 ש"ח (9600PRO) ויש לי שאלה: אני קונה את הכרטיס מהאתר של "נועה" (יש לינק לאתר למעלה באתר) ואני רוצה לדעת אם הוא פרו או לא (אני ממש לא רוצה ליט). אז ככה הנה שני כרטיסים הכי זולים שראיתי של 9600 (לא של פאוורכולור) והם: 1. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=813&catcode=78 2.http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=263&catcode=78 עכשיו - מי מהם יותר טוב? לפי מה שראיתי אחד ליט ואחד C3 (אין לי מושג מה זה C3). מי עדיף? והאם שנייהם פרו או רק אחד (תכתבו לי בבקשה למשל: 1. פרו, 2. לא פרו). תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מסך ראשון : AOC 7F רזולוציה מירבית : 1280 1024 גודל נקודה : 0.21mm dp(H) 0.25mm dp(D) גודל : 17 אינץ שטוח לחלוטין שלוש שנות אחריות בבית הלקוח!! מחיר : 682 מסך שני : Samsung 753DFX רזולוציה מירבית : 1280 1024 גודל נקודה 0.20 (H) גודל : 17 אינץ שטוח לחלוטין "נטורל קולור" אחריות ושירות במעבדת היבואן - כנראה רק לשנה מחיר : 855 --------------------------- אם רזולוציה מירבית 1280 1024 אני מבין שזה על 65 הרץ כמה הרץ יהיה על רזולוציה 1024 768 על איזה גודל נקודה מסתכלים (H\D) ומה בעצם ההבדל איזה יותר משתלם ? מה בעצם ההבדלים בתחלס בניהם ? האם באמת האחריות היא עד בית הלקוח ולא משנה איפה הוא גר ?? (אצל AOC)
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
לאחר חודשים של בדיקות וציפיה הגיע הכרטיס היום לביתי (הזמנתי אותו מהחנות שלהדובים לפני חודש!!!). הכרטיס מצויין השגתי תוצאה של 10000 ב3DMARK2001 אם המפרט שלי. שאלתי הראשונה היא האם זה טוב ?. שאלתי השניה היא בנוגע להגדרות האם ךהתקין את ה3.2 של ATI (מותקן עכשיו 3.1 של ATI) האם להתכין את התוכנות של HERC. אילו הגדרות לעשות בCONTROL PANEL של ATI כדי שיעבוד טוב יותר. כלומר מהיא הבחירה באופטימיזציה הטובה ביותר. תודה מראש. ;D
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
חברה קניתי את המסך הנ"ל היום ולאחר כמה שעות של עבודה המסך התחיל להתשטש למין צבע כחול אפור כזה??!! מה לעשות??
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יתרונות וחסרונות של שני המסכים הבאים לאור נסיון מעשי. LG LCD 15.1 L1511S http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44&products_id=2776 Samsung TFT 151 S 15 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_125&products_id=795 שימוש עיקרי כמסך שני לטובת עבודה גרפית (המסך העיקרי CTX 19 טריניטרון) כרטיס מסך: GIGACUBE 9200C3 Radeon 9200 128MB ירכש עם המסך (האם צריך מתאם DVI? או שהוא מגיע עם הכרטיס) דגשים: אמינות צבעים ונוחות צפיה באור חזק. אופציות אחרות במגבלות המחירים הללו (עד 200 ש"ח) יתקבלו בברכה. תודה
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
נו אז מה אתם אומרים אני יכול להיסתפק במסך שיש לי או שאני חייב לעבור לדיגטלי\LCD ?????
-
- 14 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מחפש מסך 19 אינטש,לא משהו מהודר,אבל שיהיה טוב,עדיף שטוח. אני מוכן לשים עליו גג 1800 ש"ח. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
קניתי היום מסך חדש (2243BW), ויש לי 8800GTS 512MB. באיזה רזולוציה כדאי לשחק? האם ב1680X1050? הרזולוציה הטבעית ממש גבוהה והביצועים יהיו לא משהו. איזה רזולוציות אתם ממליצים? תודה?
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מה יותר טוב ובכמה? הגירסאה של ה XXT זה 650/2000 בכמה FPS
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב והסתבכתי עם כול הדברים החדשים. מכיוון שאני מתכון לקנות כרטיס מסך חזק וחדיש השאלה שלי היא כזו, מהוא כרטיס הדגל של הדור החדש? והאם הוא הגיע כבר ואם לא אז מה הצפי? תודה
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מחיר HD4850 הוא 890 שח מחיר 8800GT הוא 790 שח 100 שח הבדל וה GT מגיע ב 700MHZ לליבה עם קירור מצוין . האם ההבדל בביצועים יורגש?
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
כשהתקנתי את הדרייברים של ה 9800GT הכל היה ניראה טוב הרזולוציה הייתה גבוהה והאיקונים וכל שאר הדברים היו קטנים וניראים חד, ראיתי באתר של NVIDIA שיש עידכון דרייברים והורדתי אותו, אחרי ה RESTART הווינדוס עלה אבל פתאום הרזולוציה הייתה פחות יפה כאילו היא גדלה (האייקונים גדלו) לומרות שהמסך מכוון ל 1680-1050 גם במשחקים פתאום הכל ניראה מגעיל כאילו מאוד קרוב. המסך הוא Samsung 2053 כרטיס מסך 9800GT 512MB מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אהלן אני חדש פה אני מחפש כרטיס מסך לצורך משחקים באיכות מעולה עכשיו אני חשבתי על 9800GT השאלה אם יש משהו יותר טוב לדוגמא ה Quardo רציתי לדעת מה חושבים עליו והאם משתלם לקנות ATI תודה, דניאל
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
למי יש עדיפות במשחקים? כרטיס מסך בעל נפח זיכרון גדול יותר אך מהיר פחות.( MB 512 - (GDDR2 או כרטיס מסך בעל נפח זיכרון קטן אבל מהיר יותר? ( 256MB GDDR3 - )
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
פיסיקה של הכרטיס החדש GTX 280 לינקים http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=zh-CN&u=http://we.pcinlife.com/redirect.php%3Ftid%3D940029%26goto%3Dlastpost&sa=X&oi=translate&resnum=2&ct=result&prev=/search%3Fq%3Dnurien%2B%2B%2522gtx%2B280%2522%26hl%3Den%26lr%3D%26as_qdr%3Dall תהנו
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
ביצועים פחות חשובים לי כי יש לי XBOX 360 אבל בכל זאת שיהיה כרטיס לא רק שיפעיל משחקים במידת הצורך אבל שיהיה עם קירור פסיבי שקט לחלוטין כדאי להתפשר על 8600 GT שקט? עולה 350 ש"ח.. תודה מראש אנשים!
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היה לי 4850 והוא לא היה מספיק.. כרגע אני דיי סגור על 4870 1GB sonic אז אם יש הצעה אחרת אני אשמח לשמוע המפרט הוא E7300@3.33 2 GB RAM P5Q DLX HX 520
-
- 9 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אהלן. קניתי לפני כמה חודשים מחשב בשביל עבודה ואינטרנט, ועכשיו אני רוצה להשתמש בו גם למשחקים. אני לא מתכוון לשחק במשחקים הכי כבדים בשוק, אני חושב, ולכן אין לי צורך בכרטיס מסך הכי מטורף שיש. המפרט של המחשב שלי הוא כזה: זיכרון פנימי: 2 GHZ מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 לוח אם: אני לא לגמרי זוכר, אבל איזשהו לוח אם מקורי של אינטל, והכרטיס מסך שלי מובנה עליו. אני לא לגמרי יודע את הטווח מחיר שאני רוצה, בגלל שאני לא ממש יודע מה השוק מציע היום ובאיזה מחירים. אני רוצה כרטיס מסך שיריץ את כל המשחקים החדשים באופן חלק, אבל כמובן שאני לא רוצה כרטיס במחירים מופקעים. אני מניח ש1000-1200 שקל זה גבול עליון, אבל אם יש משהו במחיר נמוך מזה שיעשה את העבודה כמו שצריך, כמובן שאני אקפוץ עליו. תודה …
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני עושה OC ל-5770HD, הטמפ' בסדר אבל יש ארטיפיקטים = אני צריך לעלות מתח. מהו המתח המקסימלי לכרטיס הנ"ל? וזכור לי שקראתי איפשהו שהכרטיס הזה יכול לעבור חופשי את ה-100 מעלות, או שלא הבנתי נכון/טמטום?
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך bfg gtx 280 oc וכרטיס מסך gigabyte ge force 9500gt רציתי לדעת אם אני יכול לשים אותם ביחד במחשב שלי בלי חיבור SLI מפרט מחשב: מעבד: intel core i7 920 לוח אם: asus p6t ספק: hec 550w זיכרונות: 10gb 1333 בבקשה שרק מי שמבין יענה.
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. היום קיבלתי את המחשב החדש שלי ,התחלתי להתקין עליו את כל הדריברים, ונתקלתי בבעיה. הורדתי את הדריבר החדש מהאתר של נוידיה(260.99) התקנתי אותו ועשיתי ריסטרט למחשב, אחרי שהמחשב עלה הופיע לי מסך שבו אני יכול לראות רק חלק קטן מהרקע של שולחן העבודה(את המרכז של שולחן העבודה) אבל את השורת משימות, איקונים ועכבר, אני לא מצליח לראות. עשיתי ריסטרט וזה לא עזר, הפעלתי את הווינדוס במצב safe mode (שבו הכל עבד כרגיל) הסרתי את הדריבר והתקנתי שוב אבל גם זה לא עזר. אני חושב שהמחשב לא מצליח לזהות את הכרטיס... הוא רושם שלי שהוא מזהה כרטיס פשוט וג'נרי... יש למישהו מושג מה הבעיה? תודה, דביר.
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-