כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב אם כרטיס מסך Ge Force FX 5200 128 MB + DVI-I + TV + VGA הכרטיס מסך נ"ל תומך בריבוי מסכים, ויש לי שני מסכים דקים 1. Getway FPD 1520 2. ViewCom V-9005L-D וכאשר אני רוצה לבצע ריבוי מסכים בין בין שני המסכים הללו המסך השני שיש לו חיבור DVI לא מזהה את המחשב אבל המחשב מזהה את המסך. באתי לחנות ששמנה רכשתי את המסך ובדקו לי אותו והמסך התגלה כתקין (חיבור DVI עובד) ואמרו איך לשנות את ההגדרות במחשב ואמרו לי איזו גרסת דרייבר אני צריך להוריד עבור הכרטיס מסך. לאחר מכן הגעתי הביתה והורדתי את הדרייבר הכי עדכני מחברת NVIDIA וחיברתי את המסך לחיבור הDVI והגדרתי את ההגדרות כמו שאמרו לי בחנות ו.... שום דבר לא עזר המסך השני לא מזהה את המחשב למרות שהמחשב מזהה את המסך אנא עיזרו ל…
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
של NVIDIA? יש כבר שמות,מחירים משוערים ותאריך צפוי?
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את השני הכרטיסים הנ"ל ואשמח לקבל תשובה וודאית איזה כרטיס יותר טוב. SAPPHIRE HD 5850 1GB GDDR5 PCIE http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=000101&pid=286&lid=1 GigaByte GTX460 768MB - GV-N460OC-768I http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3531&dl=#sp סוג של גרסה ממוהרת מהיצרן אך עם קירור שקט במיוחד (ומעולה יש לציין). אשמח לדעת מספר דברים: 1. איזה כרטיס נחשב ליותר טוב מבחינת ביצועים (משחקים למשל) וטכנולוגית (לשניהם יש DX11 למשל). 2. אם ב-GTX460 אפשר לעבוד עם 3 מסכים כמו שאפשר עם ה-5850. חיפשתי ברשת ומצאתי ברובן תשובה שלילית וחלק שכן אבל לא במשחקים. 3. האם כרטיס GT460 הוא זהה ל-GTX460 מבחינת חיבורי DVI (לא …
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
צהריים טובים יש לי בעיה שאני מפעיל משחק מסוג 4 call of duty לאחר כחצי שעה המחשב נכבה הטמפ של הכרטיס בדרך כלל היא 56 מעלות במצב רגיל האם הטמ"פ סבירה למצב מנוחה?והאם מישהו יודע בכמה מעלות הכרטיס מנתק את המחשב אם בכלל? נתוני המחשב והכרטיס הם Field ValueField Value Adapter String GeForce 8600 GT Video Adapter WinFast PX8600 GT(NVIDIA) (512 MB) Field Value CPU #0 AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4400+, 2305 MHz זיכרון פנימי 2G
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20060707020733.html
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
ביצועים פחות חשובים לי כי יש לי XBOX 360 אבל בכל זאת שיהיה כרטיס לא רק שיפעיל משחקים במידת הצורך אבל שיהיה עם קירור פסיבי שקט לחלוטין כדאי להתפשר על 8600 GT שקט? עולה 350 ש"ח.. תודה מראש אנשים!
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לדעת איך מחברים את המחשב לטלוויזיה(האם יש כבל או משהו כזה) כדי לראות סרטים, וכו'... תודה לכל מי שיעזור!
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
כשהתקנתי את הדרייברים של ה 9800GT הכל היה ניראה טוב הרזולוציה הייתה גבוהה והאיקונים וכל שאר הדברים היו קטנים וניראים חד, ראיתי באתר של NVIDIA שיש עידכון דרייברים והורדתי אותו, אחרי ה RESTART הווינדוס עלה אבל פתאום הרזולוציה הייתה פחות יפה כאילו היא גדלה (האייקונים גדלו) לומרות שהמסך מכוון ל 1680-1050 גם במשחקים פתאום הכל ניראה מגעיל כאילו מאוד קרוב. המסך הוא Samsung 2053 כרטיס מסך 9800GT 512MB מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אם אני רוצה לראות HD האם יספיק לי חיבור DVI או שצריך משהוא מיוחד?
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
משומש של ASUS עם DVI ,TV ו VGA הבחור לא יודע מזה OC והוא רק משדרג ל FX 5500 תודה ...
-
- 10 תגובות
- 794 צפיות
-
-
עוד כמה שנים יספיק הכרטיס ASUS R9600XT 128MB מבלי שאני יצטרך להחליף אותו?
-
- 10 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מחפש מסך 19 אינטש,לא משהו מהודר,אבל שיהיה טוב,עדיף שטוח. אני מוכן לשים עליו גג 1800 ש"ח. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שאלה: הכרטיס מספיק טוב לעריכה עם אפטר אפקט? משום מה הוא מזהה אותו אבל לא משתמש ב POENGL... יש למישהו מידע?
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה nVIDIA GeForce FX5200 128MB+TV כרטיס מסך תוצרת Gigabyte! יצרן כרטיסי המסך הטובים בעולם יציאת טלוויזיה TV-OUT, זיכרון מהיר DDR 128MB משפר את הביצועים הגראפיים של המחשב שלך כולל תמיכה בתושבת AGP 8X כולל פונקצית nVidia nView מה אתם אומרים שווה הוא עולה 288 כולל משלוח מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, שאלה מהירה, טמפרטורה של 6600 של 49 בעבודה רגילה לגמרי על המחשב זה הגיוני? שום משחק לא פתוח רק מערכת הפעלה XP. תודה.
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
לאחי הקטן יש מחשב מעט "ותיק" שעד היום הריץ בעיקר משחקים פשוטים ואינטרנט... הקטנצ'יק התבגר והמשחקים שבהם הוא משחק כעט דורשים כרטיס מסך רציני יותר מהOB שיש לו עכשיו (ATI EXPRESS 200) וחשבתי לשדרג לו זיכרון וכרטיס משך במקום לקנות מחשב חדש הבנתי מכלל המאמרים והתגובות שקראתי באתר (חייב לציין שזה ללא ספק האתר הטוב ברשת בתחומו) שיש תמימות דעים כמעט מוחלטת שהVALUE FOR MONEY הכי טוב שקיים בשוק היום הוא הHD4770 שאלתי היא כזאת - ראשית האם הלוח הנוכחי יתמוך בכרטיס הנ"ל (המפרט מצורף), ושנית האם הכרטיס הנ"ל בתוספת 2G זיכרון (CL5) והמפרט הנוכחי יריצו לו משחקים מתקדמים כמו שצריך...? תודה מראש לכל העונים [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום רכשתי את הכרטיס הנ"ל ושהסתכלתי במהירות שעון ראיתי שהמהירות היא 300 על 900 למה?? עריכה:הוספתי תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 794 צפיות
-
-
זהו היו נשבר לי מהכרטיס מסך שלי שכל פעם מעלה מסך כחול עם שגיאה בnvlddmkm.sys אני רוצה להחליף אותו וצריך את עצתכם 1 אם יש דרך להיפתר מהשגיאה 2 מה עדיף לי 260 GF או HD5750 הפחד שלי שגם עם הGF260 תהיה לי השגיאה הזאת יש לי וינדואס VISTA SP2 לוח אם P45 זיכרון RAM 3 GIGA ניסיתי להחליף RAM לבטל את UCA בוינדואז להחליף דריברים לכל דריבר קיים להחליף את nvlddmkm.sys לשנות ברגיסטרי דברים כלום לא עזר... אפילו לא להתקין את כל המחשב מחדש... החלפתי ספק ל550W... כלום... כרגע התקציב שלי עד 850 ש"ח ויש לי סבלנות עם צריך. מצאתי גם אתZotac GTX 260 Synergy (ליבה 192) במחיר 790 ש"ח ואת Sapphire HD 5750 1GB במחיר 840 ש"ח שזה מגרד את התקציב שלי... חיפשתי השוואות בין ה2 אבל לא מצאתי...
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
מחפש כרטיס מסך שמיועד בעיקר לחיבור לרסיבר לקולנוע ביתי . חובה HDMI 1.3 - כלומר תמיכה מלאה ביציאת סאונד מה HDMI כולל פורמטי הסאונד החדשים של ה HD בביט רייט גבוה . כמובן תמיכה מלאה ב1080P בלי קפיצות . בדקתי וקראתי על הכרטיסים של ATI והבנתי שבתחום הזה הם עדיפים כל NVIDIA ( תקנו אותי אם אני טועה , אני דווקא אשמח כי עד היום אני משתמש ב NVIDIA ) והבעיה שמרוב הדגמים התבלבלתי . 5750 , 5770 , 4890 , לכל כרטיס יש את היתרונות והחסרונות שלו ולי יש כאב ראש מזה ... כמובן שאשמח להמלצה גם על החברה המייצרת ( אסוס , ספייר וכו ) ואפילו על כרטיס ספיציפי וכמובן שעל מקום לקנות בו . כאמור אני מחיפה . כמו כן האים יש מגבלות בסוג הכרטיס אם הספק של המחשב שלי הוא 400 וואט ?? התקציב : כ 1K . תודה מ…
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם אני יכול להעביר סרט ממצלמת וידיאו למחשב יש לי כרטיס מסך R9600XT ויש לי מאחורה רק חיבור S-VIDEO יש לי לוח אם ASUS P4P800 ויש לי חיבור צהוב בלוח אז אני יכול להעביר את הסרט?
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, ראיתי מספר ויכוחים על זה ולא הבנתי האם סדרת ה8800 תומכת בHD? באתר של לידטק רשום שכן: http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=313 למטה בצד ימין. האם הם תומכים או לא? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
מה יותר משתלם לי ? ספק כוח לא יחזיק ניראלי , עוד לא הבנתי איך יש לי ספק כזה בכלל ואאיך המחשב שלי לא קורס .. 380 W
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה זמן הלך לי הכרטיס מסך. ואני מחפש כיום כרטיס מסך חדש, המחיר שלי כרגע היה עד 500, הסתכלתי קצת בפורום וראיתי שאנשים ממליצים להוסיף עוד 100 שקלים ולקנות 450GTS שהמחיר שלו עומד על 640 ש"ח. כמו כן ראיתי שיש כרטיס מסך 440GT שגם הוא DDR5 עם 1G. אך הוא עולה 535 ש"ח. אשמח אם תוכלו להגיד לי מה הבדל בין הכרטיסים, אני מעוניין לחסוך כל שקל והאם שווה להשקיע עוד מאה ומשהו שקל כדי לקנות את ה450GTS או שיש לכם המלצות על כרטיסים אחרים. בתודה אייל.
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
לחבר שלי יש 2X512 400 MHZ intel 3.0 GHZ והוא מתכוון לקנות את הכרטיס הזה: http://www2.bfgtech.com/bfgr7950256gtoce.aspx השאלה היא אם יהיה צוואר בקבוק ואם כן איזה oc למעבד הוא יצטרך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-