כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אם אפשר להמליץ לי בבקשה על מערכת קירור עד 400 שקל למעבד של הכרטיס מסך שלי שתאפשר לי לעשות יותר אוברקלוקינג.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
מה שאומר שהכרטיס תומך HD (מן הסתם...) השאלה היא: אם אין לי מסך עם יציאת HDMI, סרטי HD לא ירוצו אצלי טוב במחשב הודות לכרטיס מסך המובנה החזק יחסית?
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
מפתחות השבבים מוכנות לספק לכם תמיכה בכותרים החדשים שנמצאים בדרכם אל הרשת ואל החנויות לכתבה
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
קודם כל,קניתי היום 6600GT DDR3 וכו כוו.... איך הכרטיס הזה לדעתכם?? שווה משהו???? המליצו לי עליו .... עכשיו אני בעיקר משחק Battlefield 2 ואני מחפש את הדריברים שאתם הכי ממליצים עליהם לכרטיס הנ"ל????
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
: לא משנה לי DVI או לא ,רק שיהיה מסך טוב. תודה.
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי מישהו הזמין כרטיס מסך מחו"ל מאתרים ששולחים רק לארה"ב דרך מסטופ וכדומה? האם זה כדאי ומשתלם? כמה עולה לשלוח לארץ וכו'? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני זקוק לעזרתכם בנוגע לקנייה שלי... אז ככה... או לוח P45 + שני 4850 וספק 600W או לוח X48 + כרטיס 4870 אחד + ספק 650W לCF (של עוד 4870 או כרטיס יותר חזק) בעתיד. P45 - עולה 680 ש"ח X48 - עולה 1000 ש"ח שני 4850 - עולים 1800 ש"ח 4870 - עולה 1400 ש"ח ספק 600W - כ-450 ש"ח ספק 650W - כ-550 ש"ח עזרו לי להגיע להחלטה הטובה ביותר! תודה רבה לכל העונים! :yelclap:
-
- 12 תגובות
- 993 צפיות
-
-
כיצד ניתן לגלות כמה זיכרון יש לי בכרטיס מסך, מצ"ב תמונה מ- dxdiag (לשונית תצוגה ו עיבוד )
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכ.מסך חדש ב AGP, לילד בן 9. הכרטיס לא ישמש למשחקים רציניים, אבל הכ.מסך שיש לו היום הוא מובנה, ויש משחקים שאפילו אותם הוא לא סוחב. אין תקציב ידוע, כי אני לא יודע מה הקנה מידה לכרטיסי מסך לשימושים האלה. אני משער שרצוי שהכרטיס לא יעבור את ה 300-400 ש"ח, עדיף פחות כמובן. תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
המסך שלי הוא סאמסונג 959NF, ל 8600GT או 8500GT יש יציאה שתעבוד איתו? (יציאה ישנה לא DVI) אמא שלי חוזרת מהונגריה עוד יומיים, כדאי לקנות שם את הכרטיסים האלה? איך אני בודק מה המחיר שם? עם הכרטיסים האלה יש אפשרות להעביר למחשב סרטים מוידאו?
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום אני אספר את הסיפור המלא כי אולי זה יעזור לכם לפתור את הבעיה: ניסיתי למצוא פתרון זול לסטרימינג מהמחשב לטלויזיה. אז הזמנתי מ EBAY את משדר וידאו ואודיו (ניתן לראות את המפרט הטכני המלא כאן: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rt=nc&nma=true&item=250723045390&si=%252B1%252F5NoUMOH4sy8FE%252BH1zzuxpEIg%253D&viewitem=) הגיע המוצר חיברתי את המשדר והמקלט ווידאתי שהוא עובד ע"י חיבור מצלמה למשדר. יש לי NVIDIA GEFORCE 9800GT, אני לא מוצא את החיבור SVIDEO שלו (כי יש לו חיבור שמשלב 3 חיבורים איכשהו ביחד) אז לקחתי חיבור SVIDEO ישן שהיה לי ושברתי שם איזה פלסטיק ובדקתי את החיבור בחיבור ישיר לטלויזיה וזה עבד (כשהמחשב עולה אבל לא הצלחתי לקנפג אותו כי ה…
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
פתחתי דיון בפורום מפרטי מחשב בקשר למפרט לחבר שלי. בנתיים הכל הסתדר חוץ מהכרטיס מסך. איזה כרטיס מסך כדאי לקנות בתקציב של עד 800 שקל? אני יודע שהיה עדיף להשקיע עוד 200-300 שקל לכרטיס טוב אבל אין מה לעשות הוא לא מוכן לשלם יותר אז מה כדאי לקנות בתקציב הזה?
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אהלן. קניתי כרטיס מסך חדש. הבעיה היא שהישן לא יוצא. הפין שאמור לשחחר את הנעילה פשוט נעול במקום. יוצא שנדפקתי עם מחשב שאי אפשר להוציא לו כרטיס מסך, ועם כרטיס מסך חדש. עכשיו אני גם אפחד להכניס כרטיס מסך חדש כי לך תדע מה קרה עם החריץ שעליו יושב הכרטיס הנוכחי. מה עושים? יש טעם לקחת את המחשב ביחד עם הכרטיס החדש ושהם ישברו את הראש? הבעיה גם שבחנות לא עונים לטלפון עכשיו. (למרות שזאת שעת עבודה שלהם כרגע עד 19:00).
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מרגיש מקופח שמשתמשי נבידיה שמחים לקבל דרייבר חדש (שיפורים בלאגן) אני רק שומע על ירידות בין כל דרייבר ודרייבר שהגיע לי הכרטיס הביתה התקנתי 4.1 שיצא 4.2 אמרו שיש ירידה באנדרגראונד שיצא 4.3 סלימן אמר שיש מלא בעיות בקיצור ולעניין איזה גירסא הכי טובה ?
-
- 10 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היי נתנו לי לבחור איזה צג LCD 17 אינץ' שאני רוצה עד בערך 3000 ש"ח, על איזה אתם ממליצים ??? אני מחפש מסך עם איכות טובה ויציאות דיגיטליות בנוסף לאנלוגיות (אם יש רמקולים זה לא ממש משנה) מה אתם אומרים תודה
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
צריכת החשמל של ליבת ה G80: לפני מספר ימים נפתח דיון על התמונות של הכרטיס מבוסס ליבת G80, כל הכבוד ל Terjen על פתיחת ועריכת הדיון לפי התמונות ניתן לראות כי הכרטיס יפלוט הרבה מאוד חום, זאת לפי הגודל המפלצתי של בלוק הקירור המותקן עליו. עד היום היה ניתן רק לשער את כמות צריכת החשמל ופליטת החום המדוייקת של הליבה, היום הנתונים כבר כאן. צוות אתר החדשות המחשבים האמריקאי DailyTech זכה להתנסות היום עם 2 גרסאות הכרטיסים המבוססים ליבת G80, אלו הם ה GeForce 8800GTX וה GeForce 8800GTS, כשגרסת ה GTS היא הגרסה המוחלשת של ה GTX. ב DailyTech טוענים שה 8800GTX ידרוש ספק של לא פחות מ 450W, אצל ה 8800GTS הדרישה יורדת לספק של 400W. אומנם נתונים אלא לא משפקים עדיין את צריכת החשמל המדוי…
-
- 659 תגובות
- 204.6k צפיות
-
-
למכירה: כרטיס-מסך Nvidia G-force 4 440MX 64Mb SDR, כולל תוכנות ודרייברים. כרטיס טלוויזיה MSI, כולל תוכנות ודרייברים. שני המוצרים בני חצי-שנה, ותקינים לחלוטין. למעוניינים XXXX
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב! רציתי לשאול מה אתם אומרים על הכרטיס הזה, ועוד דבר חשוב: ראיתי שיש לזה 2 יציאות DVI ובשביל מסך CRT עם חיבור VGA, כתוב שזה בא עם מתאם. השאלה שלי היא באיזה מהיציאות אני מחבר את המתאם, השמאלי או הימני? תודה רבה מראש!
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני מחליף את כרטיס המסך שלי. כרגע יש לי Nvidia GeForce 8800 ULTRA, ואני מבקש כרטיס מסך שיכול להתמודד איתו (לכל הפחות!) במחיר של בערך 100 דולר. אני גר בארה"ב. אשמח לשמוע את ההמלצה שלכם (לא מבין בתחום יותר מדי). תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס שעולה בסביבות ה650 ש"ח ויכול להריץ משחקים כמו AC[אססין קריד]? תודה רבה אנשים
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בינתיים חשבתי על 3 אופציות: 1- 7600GT של ASUS ב1150 ש"ח 2- 7600GT של EVGA או GIGABYTE ב1030 ש"ח 3- 7600GT של POINT OF VIEW ב930 ש"ח אני רוצה את התמורה הכי טובה לכסף שלי..ואני יכול לקנות כרטיס מסך רק מKSP אז אשמח לעזרה תודה D:
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם לוח אם ג'יגבייט מבוסס ציפסט 690G של AMD עם כ.מ. OB X1250 של ATI. הלך לי המסך ואני רוצה לקנות מסך ( 1080P X 1920) חדש 23' FHD. האם הכ.מ. יתמוך את הרזולוציה הנדרשת? אשמח לתשובה[br]פורסם בתאריך: 6.02.2011 בשעה 18:50:22 הוספה לשאלה - כשאני בודק כרגע את הרזולוציות האפשריות, הגבוהה ביותר היא 1600 X 1200
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הבעיה הזאת עם הכרטיס מסך הזה RADEON HD 2900XT כרטיס מסך אחר עובד מצויין זה בעיה 100% עם כרטיס מסך בדקתי כבלים אין כבלים נפוחים יש למישהו פתרון לזה חוץ מלקנות חדש?
-
- 9 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום! יש לי מסך של BENQ דגם T201W, כשאני מחבר אותו ביציאה האנלוגית הכל עובד כמו שצריך, אבל כשאני מנסה לחבר אותו דרך הDVI אני מקבל NO SIGNAL אחרי הפוסט. מחקתי והחלפתי דרייברים וזה לא עזר. החיבור הDVI-D והכרטיס מסך הוא 8800GTS. תודה לעוזרים ! עריכה : בשביל להבהיר, החיבור האנלוגי פועל דרך מתאם ( לכרטיס יש רק DVI)
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אומנם אמורה לצאת הגירסא הסופית בקרוב אבל אין עדיין מידע רשמי מתי. http://www.nzone.com/object/nzone_downloads_rel70betadriver.html
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-