עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dan_dekel,

אז ככה... תכננתי לקנות 6800GS ואז ראיתי שיצא גם 7800GS לagp עכשיו אני מתלבט, אם ההפרש המחירים של ה500 שקל.....ואולי אף יותר מצדיק את זה ושווה את זה? 6800 GS הרי כבר הוכיחו, שאפשר לפתוח ל16 צינורות.... בדומה ל7800GS, השאלה היא האם אפשר גם ל7800 לפתוח חח זה יכול להיות מעניין! עוד שיקול פה, זה שאני עם ספק ג'נרי, וספק טוב, במיוחד ל7800 יעלה עוד 300-400 שקל... (המפרט למטה). לסיכום, שאלת מיליון הדולר פה, היא האם הוא שווה את הכסף ביחס לביצועיו? או שזה ניסיון לסחוט את שוק ה AGP עד הסוף...? לגבי ה6800GS ,זה לא סחיטה.. 6800ultra ב1500 שקל, זה דבר טוב....

• 13 תגובות
    • 817 צפיות
  2. שלום לכולם רכשתי מסך חדש מתוצרת IBM דגם P260 ואני צריך דרייבר בישבילו כי הווינדוס לא מזהה אותו... מישהו יכול לעזור לי למצוא ? כל האתרים מבקשים ממני להירשם ויש לי בעיה באי-מייל :-\ תודה לעוזרים מצאתי את זה באתר שלהם... http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?lndocid=MIGR-4VPS2T אבל אני לא מבין את אני פותח את קובץ בכזאת סיומת ? תודה הכל מקרא אבל כבר היסתדרתי

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  3. Started by guy_intel,

כפי שניתן לראות בבנצ'מרק: http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=2513&cid=3&pg=8 אין כמעט הבדל משמעותי בין 9800GX2 לבין 8800GT SLI. וכיום אפשר לקנות 8800GT במחיר של 1000 שח ואפילו פחות, לעומת מחיר מטורף של ה 9800GX2. נכון שצריך לוח תומך SLI אבל אפשר לוח סביר בתוספת של לא יותר מ-200 שח. נראה שההבדל לא משמעותי וכדאי ללכת על 8800GT SLI, לא ?

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  4. יש את ה7300GS ואת הGT ויש את 7600GS שהוא כבר חורג מהתקציב אני צריך שהכרטיס מסך יספק אותי עד תחילת החופש הגדול ברזולוציה 1280X1024 (בלי פילטרים) אז איזה כרטיס עדיף לי משלושתם.. האם ה7300GT הרבה יותר טוב מהGS ושווה להשקיע בו או בכלל הכי משתלם את הLE בקיצור איזה כרטיס הכי משתלם ביחס ביצועים מחיר.. בסביבות התקציב הזה..

• 13 תגובות
    • 817 צפיות
  5. Started by hamtsani,

שלום לכולם, יש לי שתי שאלות לגבי כרטיסי מסך - אודה על עזרתכם. אני בונה מחשב חדש למשחקים (תקציב כ- 8000 ש"ח): שאלה 1: האם כדאי לי לקנות כרטיס מסך מסדרה 8XXX במקום ה- 7950; ואם כן האם חשוב לקנות דווקא את ה- GTS 640MB או שאפשר להסתפק ב- GTS 320MB (אגב המסך שלי הוא MAG 17 - הבנתי שזה אינפורמציה חשובה) שאלה 2: כמה חשוב שם החברה שמייצרת את הכרטיס - האם כרטיס של eVGA עדיף על כרטיס של Leadtek כך ששווה להוסיף עוד כ- 400 ש"ח או שחבל על הכסף? תודה מראש,

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  6. Started by alexrta,

לפני כמה זמן קראתי כתבה על HALF LIFE2 שלמרות הגראפיקה שלו המשחק ירוץ גם על כרטיסים מדור ה-DIRECTX 6... ועכשיו לשאלתי איזה כרטיסים הם מדור ה-DX6?? תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  7. Started by Shbd,

ראיתי ב- KSP xfx 6800GT 256MB DVI,TV DDR3,PCI-E ב- 2800 ש"ח?????? 6800 רגיל ב- Pcie עולה 2600........ ???

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  8. Started by De_Lu_xE,

כמה זמן יכולו עד להחזיק כרטיסי המסך MX שיפעלו בהם משחקים? אשמח לתשובה!!!!

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  9. Started by Kaliber,

הייתי מעוניין לדעת איך מחברים את המחשב לטלוויזיה(האם יש כבל או משהו כזה) כדי לראות סרטים, וכו'... תודה לכל מי שיעזור!

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  10. Started by nush,

מפרט: E6750 P35-DS3l 8800GT 512 2GB OF RAM 2 מחשבים כאלה. לגבי הראשון קיבלתי ציון סביבות ה 10,500 ב 3DMARK06. לגבי החשמל שחיברתי לו, זה הכבל חשמל כמו בתמונה המצורפת. חיברתי את החשמל לכרטיס, אבל חשמל מהספק רק לאחד מהחיבורים. האם יש צורך לחבר לשני גם? בבקשה שרק מי שיודע שיענה. אני חיברתי רק לאחד מחשש לעשות נזק(תודה למי שהעלה את התמונה). לגבי המחשב השני, שם קיבלתי כמעט 11,000, ושם יש ספק אחר, ויש לי מהספק חיבור מיוחד לכרטיס. האם זה יותר טוב? ובגדול איך התוצאות? אני אמור לקבל יותר או שזה בסדר? תודה רבה ד"א, לא ידעתי באיזה פורום לפתוח את זה, ולבסוף החלטתי לפתוח פה כי רב הבדיקה הזאת זה לגבי הגרפיקה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  11. השאלה בכותרת תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 816 צפיות
  12. אני צריך כרטיס מסך למשחקים (פה ושם לא משהו רציני .. אבל שיעבוד נורמלי .. ) והכרטיס ישמש גם לתוכנות גרפיות (הרבה MAYA) ה R9100 כבר לא סוחב .. (למרות שהוא כרטיס מעולה לזמנו .. ) תודה ולילה טוב ..

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  13. Started by guyfaran,

מה זה pivot?

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  14. מה בדיוק ההבדלים בין הכרטיסים? הבנתי שזו גרסא מחודשת אחד של השני... ה192 זול עכשיו יחסית... מבחינת ביצועים מה ההבדלים בביצועים בינהם? ומבחינת מחירים מה ההבדלים בינהם?

• 10 תגובות
    • 816 צפיות
  15. Started by football,

שלום רב, יש לי מחשב נייד לינובו N500 כרטיס המסך NVIDIA GETFORCE 9300 M GS ! לצערי אני לא מצליח לשחק בPES 2011 כי אחרי כמה שניות מהפעלת המשחק , המחשב נתקע ולא מגיב יותר לכן אני נאלץ לכבות אותו ידנית ולהפעיל שוב ! אני לא יודע מה הבעיה ! אבל המחשב שלי נורא חם בד"כ , הטמפרטורה דל ה GPU היא בסביבות 70 לפני שאני מתחיל לשחק ! מה הטמפרטורה הממוצעת המומלצת ? האם הבעיה טמונה בטמפרטורה או יש בעיה אחרת ? מה לעשות בשביל לפתןר את הבעייה ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  16. intel X3100 geforce 8400gs ואני מיתכוון רק למשחקים. לא שאני מעוניין ליקנות אותם אבל סתם מעניין לדעת ואם כן האם ההבדל משמעותי? תודה אנשנושים!

17. Started by lover323,

איזה כרטיס יותר חזק? שנהם עולים +- אותו דבר ( 350 שח)

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  18. Started by lmlm,

הפרטים באנגלית : Features: 48 Pixel Shader Processors 8 Vertex Shader Processors DirectX® 9.x compliant Shader Model 3 support High Dimension Floating-Point Textures Multiple Render Targets Up to 16x Anisotropic Filtering Up to 6x Multi Sampling Anti Aliasing Up to 12x Temporal Multi Sampling Anti Aliasing Full Screen Anti Aliasing Gamma Correction Avivo Video Gamma Correction 3Dc Normal Map Compression Video in, Video Out Dual Link DVI HDMI Ready ותמונה לסיום: http://img324.imageshack.us/my.php?image=x1900xl8mq.jpg למקור: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=90370

• 13 תגובות
    • 816 צפיות
  19. אני הזמנתי את הכרטיס הזה(radeon 9500 pro של ati), אז עד שהוא יגיע אליי אני רוצה לטפל בכל הבעיות.. אתם אמורים לדעת איזה דרייברים הכי מוצלחים... בכל מקרה, תמליצו לי על דרייברים ואם אפשר תנו לי לינק... תודה.

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מנסה לפתור בעיה מאד מעצבנת שיש לי עם ה 4850 בויסטה. (לא בעיה חדשה בכלל. היא קיימת מאז שעברתי לויסטה) יש לי שני מסכים שמחוברים לכרטיס (לא במצב CLONE) - אחד זה מסך 19 ברזולוצייה של 1280X1024 ואחד זה 32 ברזולוציה של 1360X768. ב XP, כאשר הייתי מחליף בין הצגים הדרייבר היה זוכר את הרזולוצייה הרלוונטית לאותו צג ולא היתי צריך לעשות שום שינוי. ב VISTA, לא כך המצב. משום מה מערכת ההפעלה, או הדרייבר, מתעקשים להתפשר על רזולוצייה שתתאים לשני הצגים - כלומר 1280X768. ואז כשאני מחליף בין הצגים אני חייב כל פעם ללכת ולשנות לרזולוצייה של אותו מסך. למה זה כזה מעצבן? כי אני לא יכול להשתמש בקיצורי ה HOTKEYS. אני חייב לפתוח את הדרייבר לבחור את המסך השני ואז לאחר מכן לשנות את הרזו…

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  21. Started by JSK,

אני יודע שכבר פתחתי על זה נושא בעבר אבל מצאתי ממצאים חדשים שמראים שכמעט ואין הבדל בין ה 9600GT ל HD 3850 256MB: http://www.neowin.net/news/main/08/01/14/nvidia-geforce-9600gt-review יש סיבה להוסיף כסף לטובת ה9600? בנוסף, יש הבדל משמעותי בין שתי הגרסאות הבאות? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3745 http://tms.co.il/product/5235 ושאלה אחרונה: איך כל אחד מהם בOC? תודה רבה לעונים

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  22. יש לי לוח GA-Z77-D3H של גיגהבייט ונאמר לי שאני צריך להוריד מהאתר של אינטל תדרייברים לכרטיס גרפי המובנה של הלוח אם , ניסיתי להוריד אחד מהאתר של אינטל והוא רושם לי בהתקנה הודעת שגיאה שהמערכת לא נתמכת , מישהו יכול להביא לי קישור לדרייבר הנכון ? זה הלוח אם GA-Z77-D3H וזה הכרטיס מסך GTX 560 TI תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  23. Started by Debugger,

אבא שלי טס עוד מעט ליניו יורק וביקשתי מימנו שיקנה לי שם את haradeon 9700 pro. והוא קונה לי. אז אני שואל אותכם איזו חברה עדיף ואיזה חברות ביכלל יש. תודה!!!!!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  24. Started by ofeky1,

מה אתם אומרים על הכרטיס הזה??? הוא טוב?? איך הקירור שלו?? עד איזה טמפ' הוא יכול להגיע?? הוא צריך כוח מהספק??(ולא רק מהלוח אם) ותנו פה חוות דעת כללית עליו תודה!!!

• 11 תגובות
    • 816 צפיות
  25. שלום, יש לי כרטיס 8800GTS 320 ואני מקבל לוח שתומך בSLI ורציתי לשאול אם מישהו יודע או יכול לעזור לי למצוא האם SLI של שני כרטיסים כאלו שווה את ההשקעה בקנייה של עוד כרטיס (יד שנייה אני מניח שזה לא יעלה יותר מ300)? או שעדיף כבר לסחוב עוד כמה חודשים ולחכות שהסדרות החדשות יורידו קצת את המחירים בשביל כרטיס חדש.

• 5 תגובות
    • 816 צפיות

דיונים חדשים בפורומים