כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,960 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני סוחב כבר כמעט 4 שנים עם הכרטיס הנוכחי שלי (Radeon 2900 Pro 1 GB) והוא כבר משמיע חרחורי גסיסה (מילולית). הייתי שמח לקבל המלצה לכ"מ עד 800 שקל, שיענה על הצרכים הבאים: ביצועים טובים במשחקים (לכל הפחות בצורה משמעותית יותר מהכרטיס שלי כרגע). יכולת עמידה בפילטרים גבוהים. שקט (!!!), בין הדברים הכי חשובים לי בכרטיס (הנוכחי רועש וזה משגע אותי). ולא מעניין אותי יכולת OC או משהו בסגנון, כי לא אתעסק בזה. שיגיע אופטימלי מהמפעל בלי התעסקויות. אני לא משחק ברזולוציות מטורפות, כיום 1280*1024, אולי אם החדש יתמוך בצורה טובה, אז 1600*1200 (שזה ה-native של המסך שלי). המפרט שלי הוא כזה: Q6600 @ 3 GHZ 4 GB DDR2 לוח אם: P35-DS3L ספק: ENERMAX TRUE POWER 400W מסך: Dell 20" 2007FP …
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
כל גירסה שאני מתקין גם לאחר הסרה של הקודמת בעזרת תוכנה חיצונית , כאשר הדרייבר של ניבדה מותקן מופיע לי שאין סיגנל ואני לא רואה את המחשב שאני נכנס בסייף מוד מסיר את הדרייבר המחשב עולה ומתקין לבד מתאם של נבידה . יש לי כרטיס מסך GTX570 מה עליי לעשות לא נתקלתי בדבר כזה אף פעם .
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי מגיע בבדיקת מאמץ ב furmark רק 19 FPS הכי גבוהה!!! ראיתי סירטונים שאנשים מקבלים גם גםיותר מ50FPS עם הכרטיס הזה..מה הבעיה? הוא מגיע 75 מעלות מקסימום..מעבד e7500 עם אוברקלוק ל 3.30MHZ הספק:enermax naxn 550
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
אני מחפש דרייבר טוב, וכמה שיותר מעודכן לכרטיס, עבור windows XP. בבקשה אני חייב כמה שיותר מהר. תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
4 בקשות - נתחיל מהפשוטה: 1-אפשר לחבר גם מסך טלויזיה וגם מסך מחשב בו זמנית לאותו המחשב כדי לראות את אותו הדבר על כרטיס אחד GF3TI200 Delux? 2-אפשר לחבר את שניהם ולראות משהוא אחר בכל אחד מהם? 3-יש 2 יציאות לTV אחת ריגלה ואחת S-VIDEO יש אפשרות לראות בשתיהן בו זמנית עם המסך? 4-יש אפשרות לחבר הכל(מחשב+2TV) ולראות בכל אחד מהם משהוא אחר? אפילו אם תענו על אחת מהבקשות אני יהיה הבנאדם הכי ;D בעולם
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני לא מוצא את הקובץ cat38patchscriptpack.zip שאיתו עושים את ה Patch לדריברים של ה Radeon באחד מהת'רדים הקודמים מישהו נתן קישור אבל הוא שבור אז אולי למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא את הקובץ הזה ?
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
בדקתי את ההשואות וזה נראה שה-GFORCE מוביל בביצועים אבל למרות זאת חשבתי לשאול פה: גם שמתי לב שלאט לאט כל החברות עוזבות את NVIDIA (כדאי בכלל לקחת כרטיס שלהם?). מכיוון שהפסיקו למקור את ה-9800NP והמחיר של ה-PRO גדול מדי נראה לי שהכרטיסים היחידים (בעלי ביצועים טובים) שנשארו בתקציב הם 2 הכרטיסים המוזכרים אז איזה מבים ה-2 עדיף ושל איזה חברה אם זה בכלל משנה, וכמה מגה לקחת?
-
- 9 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני צריכה עזרה בחיבור כבל S-VIDEO מהמחשב לטלוויזיה... צריך בשביל זה תוכנה כל שהיא?
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שאני משחק קאונטר סטרייק יש מן משהו מעצבן כזה שאני מסתכל לצדדים למטה או למעלה, יש מין קטיעה כזאת של המסך, קשה לי לתאר את זה אבל זה ממש מרגיז. אמרו לי שאפשר לסדר את זה שמשנים איזה הגדרות, המסך הוא MAG786FD יש לי RAGE3D TWEEKER וסימנתי V ב SHIMMER FIX , או איך שלא קוראים לזה... יש עוד משהו שאני צריך לשנות ? פשוט זה משגע אותי הא ושכחתי, זה הופיע אחרי שהתקנתי דרייברים חדשים ! (הסרתי את הקודמים) :itschy:
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אבא שלי טס עוד מעט ליניו יורק וביקשתי מימנו שיקנה לי שם את haradeon 9700 pro. והוא קונה לי. אז אני שואל אותכם איזו חברה עדיף ואיזה חברות ביכלל יש. תודה!!!!!!!!!!!!!!
-
שלום, המסך שלי הלך לעולמו לפני כמה ימים ואני צריך מסך חדש. החלטתי לקנות מסך LCD 17 אינץ' אבל מכוון שאני לא כלכך מתמצא בנושא אני צריך עזרה בבחירת מסך טוב. התקציב לא ידוע אבל עדיף כמה שיותר זול. אם תוכלו לתת גם פרטים על המסכים שתציעו (זמן תגובה, רזולוציה מקסימלית, קצב רענון וכו') אני אודה לכם מאוד. כמו כן, חשוב לי שלמסך יהיה זמן תגובה נמוך בשביל משחקים. תודה.
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני שוקל לרכוש כרטיס מסך של Gainward Geforce FX5600. יש אפשרות לקנות אותו עם או בלי VIVO. אני יודע שזה Video In, VIdeo Out. האם המשמעות היא יכולת עריכת וידאו או שזה לא קשור? תודה.
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
ומה ההבדל בינו לבין הf700p חוץ מהUSB והאם יש מסך יותר טוב ממנו בפחות מ1000 שקל?
-
- 8 תגובות
- 782 צפיות
-
-
כפי שאמרתי בכותרת האם הכרטיסים RADEON 9700PRO מבית הרקולס וגרסת הלא פרו של 9700 בנויים טוב לOC?? בקיצור השאלה היא מי מביניהם עדיף לOC??? ודרך אגב, מתי שמאיצים כלומר עושים OC הכרטיס נהרס או מתקצרים טווח אורך החיים שלו??? תודה!!!
-
- 8 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם! כמו שאתם יכולים לראות בחתימה, יש לי 6800GT PCIe עם OC למהירות של האולטרא. עוד לא הגעתי למגבלה בOC או לטמפ' גבוהות, אבל מאוד הייתי רוצה להמשיך בOC. לכן ברצוני לקנות את הסיילנסר. לפי מה שהבנתי צריך גם למרוח משחה תרמית לפני ההתקנה של גוף הקירור. לינק לסיילנסר- http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7391 לינק למשחה התרמית- http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=1185 השאלות שלי הם אלו: 1. האם יש גוף קירור מומלץ יותר מאשר הסיילנסר לכרטיס המסך שלי? 2. האם המשחה התרמית מתאימה גם לכרטיסי מסך? 3. איך מורחים ואיפה מורחים את המשחה התרמית? אופן המריחה הוא כמו על מעבד? 4. האם ההתקנה מסובכת? יש הוראות? למרות שאני מאמין שאני אסתדר... 5…
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש את הX800GT וגם במקרה מצאתי X700PRO ב730 ש"ח! X700pro מראה בחלק מהמשחקים ביצועים יותר טובים מה6600GT! (עם פילטרים) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_128_1587&products_id=11046 הנה המחשה בישבילכם: http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD0xNDU2JnVybF9wYWdlPTY המחיר של הכרטיס הוא כמו 6200 והוא עוקף אותו בהרבה! מעניין מה יהיה הצעד של אינוידה כנגד זה...
-
- 8 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום אני חשבתי על 6600gt ל AGP כי אין PCIE זה נראה לי מקסימלי אם יש הצעות אחרות אני לא רוצה לעשות טעות ןאם אפשר מקום בירושלים שמוכר (יש ל- KSP ?) *רציתי לומר שמדריך הקניה כבר לא עדכני אז בבקשה לא לדחות את ה- POST
-
- 11 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום רכשתי את הכרטיס הנ"ל ושהסתכלתי במהירות שעון ראיתי שהמהירות היא 300 על 900 למה?? עריכה:הוספתי תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 782 צפיות
-
-
לא הבנתי לגמרי מה זה PCX ומה ההבדל בינו לבין הPCLE ואני צריך שיסבירו לי את כל זה, בהרחבה פליז, וגם, יש הבדל גדול בין הRX850 XT של saphire לבין אותו כרטיס של Powercolor?
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
הוא במלאי אצלהם או שהם סתם מזייפים? 4000 שקל המניוק הקטן עולה.לא שווה ביינתיים http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2254
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מאחר וכהרגלי אני קונה מסך לכמה וכמה שנים טובות, אני מעוניין לרכוש מסך LCD רחב בגודל 24" או לא רחוק. חשוב שיוכל להציג רזולוצייה של 1900X1200 לפחות ושניתן יהיה לקרוא טקסט בקלות ברזולוצייה זו. עוד דבר חשוב - קצב ריענון גבוה (MS נמוך כמה שניתן) כך שאפשר יהיה גם לשחק מבלי לאבד מהחוויה. לגבי תקציב - אני מצפה למחיר גבוה מאוד ומוכן להשקיע אבל ממש לא בהגזמה פראית כמו מעל 15K
-
- 8 תגובות
- 782 צפיות
-
-
קצב רענון טוב- 12ms. חברה טובה. 17". יש הצעות אחרונות?
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש INTEL D820 1 גיגה וקניתי כרטיס מסך 7800GT שהתקנתי אותו לבד שאלה ראשונה :חיברתי את כבל החשמל של ה PCI לכרטיס והתקנתי והכול נראה כשורה (אין שום הודעות או משהו) אבל איך אני יכול להיות בטוח שהוא מקבל את כל החשמל שהוא צריך בסביבות ה 350 WATT מהספק, האם כל ספק נותן את המתח הזה או שיש כאלה שנותנים פחות? שאלה שניה : הרצתי את תוכנת הבנצ'מרק מהאתר לכרטיס מסך וקיבלתי תוצאה של 74 FRAME\SEC ב AVG ו 102 ב MAX וכאשר הרצתי ב X4 קיבלתי 64.5 ב AVG עם 24.4 POLYS\SEC האם זה בסדר{סביר} או שיש איזה שהיא בעיה כמו שהכרטיס לא מקבל מספק מספיק מתח ולכן אינו מנוצל כראוי? תודה ???
-
- 14 תגובות
- 782 צפיות
-