עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. וואי וואי והיו לי פרנציפים נגד ATI חחח הייתי רק Nvidia

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  2. Started by redead,

אני אמור לקבל את הכרטיס הזה ארוז בתוך קופסה או שהוא פשוט מגיע רק הכרטיס עטוף באיזה נייר מגן או משהו? פשוט אני רוצה לדעת כדי שלא יעבדו עליי..

• 13 תגובות
    • 679 צפיות
  3. Started by לוח שנה,

תודה.

• 9 תגובות
    • 671 צפיות
  4. רכשתי כרטיס טלויזיה הנ"ל. למרות שבחרתי בהגדרות הקידוד האופטימליות (MPEG2-12Mbps), לוידאו המוקלט נוסף רעש. גם בתצוגה לפני ביצוע ההקלטה הרעש קיים. נראה שהבעיה היא לא בכבל (חיבור ישיר לטלויזיה שלא דרך המחשב מפיק איכות טובה מאוד עם אותו הכבל). איך מתגברים על הבעיה? בברכה, ilil

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  5. שלום . תמונה : רציתי לשאול , הכרטיס הזה מיוחד יש לו כניסה/יציאה של hdmi , עכשיו אני רוצה לדעת למה זה בשביל חיבור המסך מחשב מdvi לתוך הכרטיס כ hdmi וזה איכותי מאוד או יש טלוויזיות שיש להם יציאת dvi שמחברים את זה מהטלוויזית lcd לתוך כרטיס מסך של המחשב ורואים... (קצת קשה לי להאמין בגלל שלטלוייזיות יש רק יציאת hdmi וגם vga אז זה רק מdvi של הכרטיס מסך לטלוויזיה ולא הפוך ) ? - שאלה שניה : שרושמים במפרט על טלוויזיות שיש להם חיבור למחשב אז הכוונה חיבור VGA ? תודה לכם .

• 7 תגובות
    • 567 צפיות
  6. צריך שהחנות תהייה א.מחשבים( iqpc.co.il)- יש לי שם זיכוי תודה.

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  7. Started by wooper,

היי אני מתלבט בין כרטיס 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, של GIGABYTE ל8600GT 256MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E של evga ראיתי שהקירור של gigabyte הוא פסיבי מה עדיף?

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  8. Started by EyalOnn,

רציתי לדעת בכמה אחוזי יעילות ועוצמה ה-x1950xt 256mb עדיף על ה-x1950GT, והאם זה שווה את ההפרש הכספי (בינתיים לא מעוניין ב-OC) אם אתם רוצים להוסיף 3dmark, benchmarks etc מומלץ

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  9. Started by ronishap,

שלום לכולם , בשנים האחרונות יצאתי קצת מהתחום ואני זקוק לייעוץ לכרטיס מסך למחשב חדש. המחשב שאני קונה מיועד בעיקר לעבודת אינטרנט רגילה , קצת עריכת תמונות כמו שכולנו עושים בפוטושופ וכו'. עכשיו מדי פעם אני רוצה גם לשחק משחקים חדישים , לא ברזולוציות מטורפות ואני לא מכור ל FPS , הכוונה לשחק בצורה טובה. המסך יהיה LCD 19 אינטש ואני רוצה שהמשחקים ירוצו בצורה סבירה ברזולוצייה 1280X1024 . התקציב שלי הוא 1000 ש"ח עד 1200 פחות או יותר וחשבתי על 8600GTS כרגע. המלצות נוספות יתקבלו בברכה , תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 635 צפיות
  10. בהגדרות מקסימליות בצורה חלקה הדרישות המומלצות שלהם הן 32 MB 3D video card . התקציב מינימלי עם עדיפות לפסיבים עם TV out. מעבר ל WC המחשב [מפרט] עושה עבודה משרדית לחלוטין

• 13 תגובות
    • 799 צפיות
  11. Started by polkmen,

אני קונה מחשב חדש שישמש 60% עיצוב תלת מימד ( solid works , studio max) ו40% משחקים. המסך יהיה 22 או 20 אינץ. צריך 512MB? האם כרטיס QUADRO FX560 יהיה טוב למשחקים? בקיצור,איזה כרטיס מסך כדאי לצרכים שלי מבחינת יחס מחיר/ביצועים? התקציב הוא 1000 ש"ח. אציין שאני רק מתחיל בתוכנות העיצוב. תודה

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by summer69,

מה עדיף? מדובר באותו מחיר

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by Grim Reaper,

התקציב היינו פחות מ-1000 שקל ואני מעדיף כרטיס ATI

• 10 תגובות
    • 821 צפיות
  14. Started by Jules Winnfield,

הבנתי שהכרטיס טלויזיה המומלף הוא: LEADTEK WINFAST TV2000XP GLOBAL + FM RADIO אבל הוא קצת יקר בשבילי ורציתי לדעת מה ההבדל בינו לבין הכרטיס הזה שעולה ב40 שקל פחות: LEADTEK WINFAST TV2000XP ואם תוכלו להוסיף ולכתוב לי למה דווקא הוא מומלץ מכלל כרטיסי הטלויזיה(בתקציב שלו כמובן) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  15. Started by tal_sabag1515,

תשמעו אני חשבתי על לקנות מחשב סוס ב5000 אבל אני צריך את הכסף לקנות אוטו ועוד מעט יוצא משחקים חדשים(פיפא08,נבא08 וכו') אז אני רוצה לדעת האם כדאי להשקיע בכרטיס מסך טוב (במקום זה שיש לי עכשיו 5200gf מובנה) למשל gf גרסאת 8XXX האם הוא יעזור לי לראות את המשחקים טוב יותר ולשחק איתם חלק ושאני ירצה לקנות מחשב בעתיד אני לא יצטרך לקנות כרטיס מסך אני פשוט לוקח מהמחשב הזה לחדש...האם ניתן לעשות זאת והאם כדאי לעשות זאת??? נ.ב יש לי מעבד Intel® Pentium® 4 cpu 2.40GHz זיכרון 768 mg של RAM תודה לעונים!

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Sctoweri,

אהלן חברה, מה יותר מומלץ? ה XFX 8800GTS 320MB XXX או ה BFG 8800 OC2 320MB מה יותר מומלץץץ?? מה לקחת?

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  17. שלום יש לי מחשב AMD 4200+DUAL והכטיס מסך שלי כרגע מובנה gforce 6150 והתקנתי ווינדוס ויסטה .. עכשיו אם אני אתקין דירקט 10 זה יתפוס? או שאני צריך להתקין דירקט 9 בנתיים עד לקניית כרטיס מסך שכן יתמוך בו והאם כדאי לחכות לכרטיסים מסוג הזה שיהיו זולים יותר כי אני שוק ל קנות ATI REDEON 1950XT ... תודה לעונים .

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. תכנסו בבקשה בati tray tools לhardware ואז לsystem information מה כתוב לכם בDisplay adapter? אצלי רשום רק ATI Radeon Graphics Processor AGP (0x4E44) כשאני כמעט בטוח שפעם היה רשום לי radeon 9700 pro... אני לא בטוח שאני צודק אבל זה מוזר,כאילו הדרייברים פתאום לא מזהים את הדגם של הכרטיס וכותבים את הסוג בכלליות...וזה נראה לי מאז ששדרגתי לגרסא הכי חדשה של ati tray tools...אני טועה או שבאמת צריך להיות כתוב לי הדגם שמה?

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  19. Started by approx,

יש לי כול מיני ארקריפטים כאלה כמו בתמונה http://img151.imageshack.us/my.php?image=15001500148815131501su7.jpg למה זה קורה הכרטיס מסך חדש אתמול הגיע לי וגם זיכרון חדש היום קניתי 1 GB

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  20. שלום לכולם, כפי שאנחנו יודעים LEADTEK 8800 GTS 640 MB הוא אחד מהזולים מהכרטיסי 8800 עם 640 MB וזאת הסיבה שכנראה הוא נמכר כמו לחמניות חמות וממליצים עליו בפורום פה כמעט בכל מפרט, אחרי שכבר אני גם הייתי בטוח שאני הולך עליו נכנסתי לאתר newegg.com שאני מבקר בו מדי פעם ורציתי לראות את הפידבקים שאנשים נתנו על הכרטיס - ראיתי שם לפחות 7 אנשים (!) שדיווחו על התחממות מטורפת של הכרטיס אצל אחד זה גרם לקריסה במשחקים אצל שני המאוורר הפסיק לעבוד והכרטיס הלך וכן הלאה... ברור לי שה8800 GTS אמור להתחמם אך השאלה היא האם לLEADTEK יש נטייה להתחמם יותר ( נכנסתי לפידבקים על BFG TECH ו EVGA ולא נתקלתי בכל כך הרבה איזכורים כמו בLEADTEK על התחממות יתר). אני אשמח אם אנשים עם הדגם הנ"ל ייתנו את דעתם …

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. FPS יכול לגרום מחוסר זיכרון ?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום לכולם, שמי אור כהן (למי שלא מכיר אותי), אני נוהג לכתוב כתבות בנוגע למוצרים עתידיים, ולענות על תשובות. אבל בואו ונפסיק לדבר עליי, ונדבר על הכרטיס המהיר בעולם, ה2900XT. אמש נודע לנו, שחברת Diamond שיחררה את כרטיס ה2900XT המהיר בעולם (ואולי אפילו החזק בעולם). אז על מה כל ההתלהבות? כבר ביקרנו את ה2900XT של ג'י קיוב, לא? אז הדבר החדש פה הוא שהכרטיס מגיע עם 1GB זיכרון, כן כן 1GB זיכרון!!!. כיום ידוע לנו רק על כרטיס אחד בודד, ולא ה7950GX2 שסיפק כל-כך הרבה נפח, והוא הFX5600 שמגיע עם 1.5GB זיכרון, מחברת נווידיה. כרטיס ה2900XT מגיע עם 1GB זיכרון שמבוסס על GDDR4, מהירות ליבה של 825MHZ, מהירות זיכרון של 1100MHZ ובקר זיכרון של 512BIT. הנתונים הללו מאד מרשימים, ועלולים אפיל…

• 101 תגובות
    • 7.2k צפיות
  23. Started by Jesper,

כבר הרבה זמן - כמה חודשים - אני בתהליכים לקנות מחשב חדש. ביררתי הרבה פעמים פה ושם בסופי שבוע אבל עוד לא היה לי זמן (צבא :-\) לגמור עניין ולקנות כבר מחשב. עכשיו סוף סוף יש לי קצת זמן (גימלים :)), נצמדתי למחשב וחרשתי על פורומי האתר השונים, עד שהגעתי סוף סוף למפרט סופי, חוץ מרכיב אחד שאני עדיין לא סגור עליו , והוא: ...... כרטיס המסך! כל פעם מחדש, אני פשוט לא מצליח להחליט סופית איזה כרטיס מסך לבחור וזה פשוט תוקע לי את קניית המחשב שוב ושוב. אני אסביר את ההתלבטות שלי: אני לא גיימר כבד בכלל, כרגע אני עם כרטיס מסך מחורבן (מתבייש אפילו להגיד איזה) שכבר כמה שנים לא מריץ לי משחקים חדשים, ואני לא משחק בכלל. אבל אני שואף להתחיל לשחק הרבה יותר עם המחשב החדש, ולכן רוצה כרטיס טוב. יש …

• 10 תגובות
    • 694 צפיות
  24. אני בתהליך של קניית מחשב חדש, ויש לי בעיה להחליט בשני נושאים: 1. לקנות GTX או GTS 2. כמה זיכרון לקחת? נגיד אני לוקח GTS, כמה זה באמת משנה אם אני אקח 320MB או 640MB? זה יגרום לאימפקט רציני על משחקים? ובקשר לGTX, מכיוון שהכרטיס הזה עולה יותר ממחשב ממוצע - אני מתלבט מאוד לגביו. מצד אחד, אני ממש לא רוצה לשבור שום חשבונות בנק בשביל לקנות אותו, אבל מצד שני אני רוצה לקנות מחשב טוב, שיחזיק הרבה זמן (נגיד שנתיים) ושיוכל להריץ כל מה שתעשיית המשחקים תזרוק כנגדו, ולהריץ טוב. אבל זהו הכרטיס הראשון שתומך DX10 אז אני מפחד שעוד כמה חודשים יצא אחד חדש, שישאיר אותו באפר ואז אני אולי אוכל להריץ משחקים אבל על הגדרות נמוכות... אז מה אתם מציעים? חשבתי אולי גם על האפשרות לקנות GTS עכשיו (נגיד 3…

• 9 תגובות
    • 539 צפיות
  25. יש לי את ה-LEADTEK 8800GTX והתקנתי את הדרייוורים של נווידיה ישירות מהאתר שלהם 158.22 ולא מהדיסק של לידטק. בנוסף התקנתי את NTUNE. הבעיה היא שגם עם הNTUNE וגם בלעדיה לא רואים שום דבר בחלון וזה תקף גם לכל התפריטים של הלוח בקרה. ראו תמונה. בכדי לבדוק אם הבעיה היא בדרייוור הסרתי אותו והתקנתי את הדרייוור שמסופק עם הכרטיס מסך והתקלה חזרה על עצמה. יש לי XP 32BIT בויסטה 32BIT אין את הבעיה הזאת רואים את כל מה שצריך להופיע כל האפשרויות של בלוח בקרה. מה יכולה להיות הבעיה עם ה-XP ? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים