עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. נשרף לי הכרטיס מסך במחשב HD4870 .. עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב שיפעיל את על המשחקים חדשים על הגדרות גבוהות אבל שלא יהיה מצב שהלוח אם והמעבד יהוו צוואר בקבוק המעבד שיש לי : Q9550 ספק : superb 720w Gigabyte רצוי אחריות לשלוש שנים ולא שנתיים. עכשיו אני מתלבט בין שני אפשרויות בערך - הדגמים האלו שעולים בערך 1100 - כרטיס מסך Gigabyte דגם Radeon HD 6870 1024MB GV-R687OC-1GD או [table][tr][td][table][tr][td]כרטיס מסך Asus דגם Radeon HD 6870 EAH6870/2DI2S/1GD5 או [/td][/tr][/table]כרטיס מסך Sapphire דגם Radeon HD 6870 1024MB GDDR5 עכשיו הם כולם אותו הדבר - השאלה היא איזה חברה יש לה תכרטיס הכי טוב ? והשני סוגים השונים שעולים טיפה יותר-- בין 1250 ל 1359 ‏HD 6950 2GB G…

• 9 תגובות
    • 833 צפיות
  2. Started by simonsix,

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=39107

• 8 תגובות
    • 833 צפיות
  3. Started by iveco,

יש לי מחשב ישן שאני אוהב לעבוד עליו יש שם HD 5770 ויש לו דרייבר עדכני באתר יצרן רק עד 2015 נכנסתי לאתר amernimezone והורדתי דרייבר חדש 2022 לאותו כרטיס מה שמוזר שבמנהל התקנים במקום 5770 כתוב HD 6750 עשיתי בדיקה ב 3DMARK לראות אם יש הבדל בביצועים אין הבדל 1 ל 1 אותו דבר אותו ציון , מה שכן אולי זה רק הרגשה הכול נתפח מהר יותר תיקיות וכו' הכול רץ יותר אפילו בהקלדה , רשום לי במנהל התקנים דרייבר 2022 מה זה עושה בעצם ? זה סתם שטויות ? הדרייבר של 2015 ו 2022 צד שלישי הם אותו הדבר ? ביוטיוב אומרים שהדרייבר עוזר פלאים במשחקים נותן יותר פרמים אני אישית מרגיש את זה בעבודה בשולחן העבודה , מישהו יודע מה הדרייבר הזה עושה ? בניגוד למקור ?

4. שלום לכולם....אני עכשיו קונה מחשב ויש לי 1000 שקל בערך לכרטיס מסך....אני רוצה שהוא יריץ משחקים חלק....וגם חושב על העתיד למשחקים לעוד שנה שנתיים.....מה עדיף radeon 9600xt 256 mb או ש128 מגה מספיק?! או אולי geforce 5900xt??? עזרה בבקשה.......מה הכי כדאי

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  5. Started by tyhnd1,

רוצה מיידע על הכרטיס ATI שמפורסם באתר http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1265&maincat_no=130&cat2_no=137 1. מה זה including full speed 32-bit floating point per component Operations 2. אני מבין מכך שהכרטיס לא תומך ב-HDMI 32 BIT ? תודה למסבירים

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  6. Started by Zahi Elimeleh,

היה לי כרטיס 7850 עם 2 פינים של 6. קניתי את ה 480 RX החדש. מחקתי את הדרייבים חיברתי ללוח אם וחיברתי פין אחד של 6 והמסך לא מזהה את הכרטיס מסך ורשום NO SINGAL. המסך הוא של AOC שמותאם ל FREESYNC עם 144HZ. ניסיתי להחליף כמה סוגים של כבלים ופשוט המסך לא מגיב למחשב. הספק שלי הוא 600 ואמור להספיק והלוח אם http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=817215 קצת ישן אבל אמור עדיין להריץ את הכרטיס. כמו כן לאחר שהחזרתי את ה 7850 הכל עבד כמו שצריך. רעיונות?

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  7. Started by AKA Psyco,

חיברתי את המחשב לטלויזיה דרך שקע הS-VID אבל אני לא יודע מה צריך להגדיר כדי שאני הראה בטלויזיה מה שבמחשב

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  8. Started by puyol,

חבר'ה, האם למישהו יש את המארז הזה (NSK2480) עם כ.מסך 5750? אני לא בטוח שיש מקום בתוך המארז לכרטיס הזה. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  9. יש ברשותי מסך מחשב תוצרת LG, בגודל 17" הפועל ברזולוציה מקסימלית של 1280*1024 אם זה רלוונטי, הדגם המדוייק הוא FLATRON L1730S שאר המפרט לא אמור להוות בעיה, הספק יחזיק הכל, המעבד יהיה בהתאם וכו'.. רציתי לשאול, איזה כ.מסך מינימלי יניב תוצאות מקסימליות בהגדרות הגבוהות ביותר בכל המשחקים? אני מניח שלמסך כזה, אין צורך בכ.מסך דוגמאת HD4850 ואחד חלש יותר יניב תוצאות דומות ולכן אני כאן, לנסות לחסוך כסף תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  10. Started by mind5,

קניתי 9600 GT ומתלבט איזה לוח אם שיהיה טוב יותר : 1.‏P5QL-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 2.0, 1394a‎ שתומך ב CROSS FIRE ----האם הלוח הזה לא תומך ב NVIDIA ???? 2.‏EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E‎ עכשו השאילה היא שהלוח הראשון יותר כדאי אני חושב אני לא מתכוון ל-CROSS FIRE....

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  11. שלום! אני צריך כרטיס מסך AGP במחיר 550-600 שקל. (ולא יותר) המפרט של המחשב שבשבילו הכרטיס: Intel( R) Pentium( R) 4 CPU 3.06GHz 3.06 GHz, 512 MB of RAM תודה מראש D:

• 12 תגובות
    • 833 צפיות
  12. Started by noamb,

היי לכולם , לאחר שקראתי אינספור ביקורות על כל אחד מהדגמים של הכרטיס הנ"ל , רציתי לדעת אם יש עדיפות לאחד מהייצרנים , האם כולם משתמשים ב- 16 pipelines קראתי איפשהוא על כרטיס של gainward שמשתמש ב-20 אבל החלטתי לשאול. לכל אילו שחושבים להמליץ על שדרוג ל-pci-e, אני אקנה מחשב חדש בעתיד , כרגע אני שואל על הכרטיס הספציפי הזה בתצורה של agp , מה אתם מציעים?

• 9 תגובות
    • 833 צפיות
  13. Started by שמואל שי,

סליחה על הבורות אני סוחר בבורסה ולצורך המסחר אני צריך 4 מסכים הלכתי לחנות מחשבים להתייעץ ואמרו לי שאני יצטרך לחבר 2 כרטיסי מסך יחד (כרגע במחשב יש כרטיס מסך GeForce GT 530 ) במידה ובלוח אם יש מקום ל2 כרטיסים, האם הכרטיסים צריכים להיות זהים? יש לי ידע טכני בהרכבת מחשב האם זה מסובך או כמו כל התקנת חומרה רגילה? ושאלה אחרונה אם יש כרטיס מסך אחד שמסוגל לשדר ל4 מסכים במחיר 500-800 שח המחשב עם מעבד I5 8 G

14. Started by avram,

שלום למומחים מתגלגל לי הרעיון לשדרג קצת את המחשב והדבר הכי זול שאני רואה כאופציה זה לחבר בCROSS עוד 3850 אז קודם כל רציתי לדעת אם אני בכלל יכול זה המפרט שלי כרגע - : cpu - 5000+ Amd bord - GA-MA69G-S3H powe - Hec-400TR-TF card - Shapphire HD3850 256 DDR3 memory - Kignstone 2G לא הצלחתי להבין איפה אני מחבר את הכרטיס (יש רק X16 אחד) הוא יסתדר על אחד הקטנים שיש בלוח? השיפור יהיה משמעותי ? הספק יעשה את העבודה ? המעבד לא יהיה צוואר בקבוק? ואם זה אפשרי , אז על איזה כרטיס ללכת ? אותו brand ? או שזה לא משנה ואם החדש הוא חזק יותר , זה משנה מי מהם על ה16X ? כמו שאתם רואים אני טיפה cluless ;D תודה מראש

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  15. Started by Cooler-Master,

טוב אז ככה דבר ראשון שלום לכולם. אני יגש יש לבעיה לפני כמה ימים ידי הונחו על הכרטיס המפלצתי הזה לפי מה שכתוב זה וודוו 4 ואני פשוט לא מצליח למצוא לו דריבר אני חייב עזרה כל דריבר שאני שם הוא לא עובד לי אולי למישו פה יש כרטיס דומה(למרות שאני לא מאמין כי הוא ישן) ויכול לעזור לי אם הדריבר? תודה מראש הנה תמונה שלו: כדי להמחיש את הגודל שלו שמתי אותו לייד נעל בית של מידה 43

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  16. אני רוצה לקנות את הHD 4850 של SAPPHIRE מדגם VAPOR-X ואין במלאי לחכות או לקחת את הרגיל (מדובר ב512MB) אני צריך תשובה זריזה בבקשה אם אפשר תודה מראש!!

17. האם ניתן לחבר ממיר כבלים לכרטיס טלוויזיה והאם לכל כרטיס או צריך משהו ספציפי ואם אפשר לחבר על איזה כרטיס אתם ממליצים ככה שניתן יהי לראות טלוויזיה על מסך המחשב ושיהיה שלט תודה

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  18. Started by AMIT_MEG,

לא יודע מה קרה אני פועל עם 2 מסכים ובטלתי אחד אתמול ולא יודע פתאום זה לא פועל לי פתאום מה יכול להיות וזה רק היציאה השניה לא יודע למה

• 10 תגובות
    • 833 צפיות
  19. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

כי אני שם לב שזה מכובה אצלי וכשאני מדליק את זה הסמרטגרט מכבה את זה שוב... הכרטיס עובד טוב ב-AGPX8 ולפי בדיקה הכרטסי שלי הוא REV3 כאילו הגירסה האחרונה והכי מעודכנת של 9700...

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  20. שלום לכם, אני מעוניין לבנות תכנת עבודה לתלת מימד+רינדור ואני בודק כרטיסי מסך... אין לי ניסיון בכרטיסי מסך ואשמח שתמליצו לי על כרטיס ברמה הגבוה ביותר. מה ההבדל בין סידרת ה Quadro FX לבין ה- Nvidia 8800, מה עדיף? עבור מחשב: אני החלטתי לרכוש את המעבד המרובע - QX6700 שאר הרכיבים ירכשו בהתאם...

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  21. Started by morangal555,

הסתכלתי בKSP וראיתי שהם מפרסמים כרטיסי מסך של חברת Galaxy מישהו יש לו ניסיון איתם \ המלצות? דגש על ה?6800XT 128MB DDRIII, TV, DVI, PCI-E? ב640 ש"ח שווה משהו??? זו חברה גנרית? בחיפוש שערכתי באתר מצאתי דעות חלוקות החל מ"חברה מעולה מהמובילות בארה"ב" ועד "חברה על הפנים בין הגרועות בשוק לא להתקרב" תודה מראש לכל המגיבים

• 11 תגובות
    • 833 צפיות
  22. Started by stingeR-,

מה אתם אומרים על המסך הזה? שווה קניה? הוא עולה בסביבות ה1000-1200 שקל....

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  23. LegionHardware עם השוואה טובה לכל מי ששוקל לקנות 6600 GT: http://www.legionhardware.com/html/doc.php?id=387 ההשוואה כוללת גם AGP וגם PCIE.

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  24. Started by גיימרית,

ניתן להשיג לוחות אם שתומכים בארץ? ואיזה הספק צריך להיות לספק כדי שלא יחזיר את נשמתו לבורא?

• 9 תגובות
    • 833 צפיות
  25. Started by guyyug,

כרגע הTI מותקן אצלי השאלה בכמה הראדון יותר טוב (אם הענין זניח אני לא אחליף את הכרטיס) Radeon 9550 (250/400) 128MB DDR DVI, 128bit 4-Pipes GeForce4 4200 128MB ASUS

דיונים חדשים בפורומים