כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים, יש לי את הכרטיס Gigacube Radeon 9600 Pro VIVO וקיבלתי איתו גם כבל כזה לחיבור הכרטיס לטלוויזיה/מצלמת וידאו וכו'. אבל מה - הכבל קצר מדי בשבילי היות והטלוויזיה די רחוקה מהמחשב. הבנתי שניתן לקנות כבל כזה רק באורך שאני בוחר. אני צריך כבל שיהיה בערך 4 מטר.... איפה אפשר לקנות כזה כבל ומה טווח המחירים? ועוד שאלה: אם אני אראה סרט באיכות DVD שיש לי על המחשב, על הטלוויזיה - האם הוא יוצג באופן יותר טוב מאשר על המחשב? ניר.
-
- 12 תגובות
- 797 צפיות
-
-
עד היום עבדתי עם מסך 17" של CTX בעבודה, אבל כיוון שאני עובד עם SOLIDWORKS והרבה גרפיקה (הנדסה, מחלקת מכניקה), אני מתעסק עם הרבה שרטוטים ו3D. אז היום הביאו לי מסך חדש, CRT מאיזו שהי סיבה (מטומטמת), +VIEWSONIC G90F ורואים בו זוועה !!! לא ברור , לא חד בכלל, כאבו לי העיניים אחרי 10ד' של עבודה, כל זה לא מובן לי, לפי הביקורות הוא אמור להיות מסך טוב, והוא גם היה הכי יקר מכל הצעות המחיר (ראו מטושטש גם בהגדרת רזולוציה נמוכה ב 100 הרץ). כדי למנוע שאלות יותר מאוחר יש לי בעבודה P4 זכרון 2G וכרטיס מסך גרפי QUADRO FX500 לא מדהים אבל מספיק. בכל אופן מישהו יודע מה לעשות, אני מחזיר את המסך מחר, יש המלצות לגבי מסכים מקצועיים אחרים לשני השרטטים האחרים יש LG F900P שהוא מצויין, אבל ח.י. (הי…
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי טלווזיה 40 אינצ' ובמחשב זה 17 אינצ' ואני רוצה לראות סרטים במסך יותר גדול... יש לי יציאת TV בכרטיס מסך ( GeForce 6600) ואין לי מושג עם איזה כבל מחברים אותו לTV ואיפה קונים את זה... תודה לעוזרים X-BLADE
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר טוב בסטוק וכן גם אחרי אובר במחיר אין הבדל
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
-
נדפק לפני שבוע הכרטיס SAPPHIRE HD4870X2 שלי, הוא נשלח לאחריות ובKSP אמרו שזה ייקח 17 ימי עסקים, ולפי הבנתי זה בדרך כלל הרבה יותר. בגלל שאני לא מתכנן לחכות כל כך הרבה זמן לכרטיס שבטח יידפק שוב, נראה לי שבמקום לחכות לסדרת ה7XXX עדיף לי לקנות משהו עכשיו. התקציב שלי לכרטיס/ים הוא 1800 שקל+-, ושאר המפרט שלי כזה: q9450 @ 3.4ghz (אם אני יצטרך בלי בעיה אוכל להגיע ל3.6-4, תלוי בWALL) x48-ds4 (שני PCI-E 16x) thermaltake thoughpower 750w אני רוצה כרטיס/ים שיעבדו בשקט ויהיו קרים, זה העדיפות הראשונה שלי אפילו מעל ביצועים, בגלל שהכרטיס הנוכחי שלי הופך את החדר לסאונה ונשמע כמו משאית חונה. תודה
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
ראיתי שניתן לשלב כרטיסי מסך משתי החברות באותה מכונה (בהנחה ומריצים win7 ) . העניין הוא ראיתי את זה בהקשר של לנצל את הכרטיס הירוק לחישובי פיסיקה אבל אני יותר מתעניין לנצל אותו בשביל פיצ'רים באפטר אפקט שחייבים קודה , ושכל שאר העיבוד הגרפי יתבצע על הכרטיס האדום מישהו שמע על משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
היי כל פעם שאני מפעיל משחק או מפעיל את המסך הקצוות של המסך משתנים כלומר לפעמים אני רואה את המסך מחוץ לתחום.. אתם מבינים ושאני מסדר את זה עם האפשרות של h- position ו ה v-position זה מסתדר אבל עוד כשאני מפעיל משחק וסוגר אותו וחוזר לדסקטופ זה שוב נמצא במקום לא טוב.. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
חברה קניתי את המסך הנ"ל היום ולאחר כמה שעות של עבודה המסך התחיל להתשטש למין צבע כחול אפור כזה??!! מה לעשות??
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מה בדיוק ההבדלים בין הכרטיסים? הבנתי שזו גרסא מחודשת אחד של השני... ה192 זול עכשיו יחסית... מבחינת ביצועים מה ההבדלים בביצועים בינהם? ומבחינת מחירים מה ההבדלים בינהם?
-
- 10 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אהלן, קניתי לאחרונה את ה HIS 6790 FAN. יש לי מעבד i7 780, עם 12 ג'יגה זכרון. אני מנסה להריץ GTA IV עם ההגדרות על High והמשחק קופץ בטירוף, אי אפשר לשחק בכלל.. רציתי לשאול אם הכרטיס לא מספיק חזק או שזה בעיה אחרת? יש לי את ה ATI Catalyst הגרסא האחרונה. אני מריץ WIN7 יש למישהו רעיון? תודה עריכה: אני משחק על רזולוציה 1920x1080
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הפרטים באנגלית : Features: 48 Pixel Shader Processors 8 Vertex Shader Processors DirectX® 9.x compliant Shader Model 3 support High Dimension Floating-Point Textures Multiple Render Targets Up to 16x Anisotropic Filtering Up to 6x Multi Sampling Anti Aliasing Up to 12x Temporal Multi Sampling Anti Aliasing Full Screen Anti Aliasing Gamma Correction Avivo Video Gamma Correction 3Dc Normal Map Compression Video in, Video Out Dual Link DVI HDMI Ready ותמונה לסיום: http://img324.imageshack.us/my.php?image=x1900xl8mq.jpg למקור: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=90370
-
- 13 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אהלן חברה! אני צריך בבקשה עזרה, אם משהו יודע איפה אפשר להשיג ואם קיים בכלל מתאם בין יציאת ה agp של הכרטיס מסך במחשב נייד ל rca או s video . זה מאוד דחוף לי אז בבקשה תעזרו אם למשהו יש פתרון אחר אשמח מאוד לשמוע. תודה רבה !!!!!!!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני מנסה לבדוק איזה שיטה יותר טובה אבל בcall o duty למשל אני לא מצליח לראות הבדלים גדולים בין 2 השיטות האלה שאין לי מושג מה הן מישהו יכול לישפוך אור על הנושא תודה
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכם אני צריכה המלצה בבקשה לכרטיס מסך זול, שיחליף כרטיס מסך שהתקלקל במחשב לא כל כך חדש (פנטיום 3 - 1 ג'יגה-הרץ). הלכתי לחנות וביקשתי לדעת מה יש. כרטיס המסך הזול ביותר שהיה להם (150ש"ח) היה Riva TNT2, אבל הסבירו לי שהוא מיושן מאוד (וגם לי זכור שעוד שקניתי את המחשב, הוא לא היה שיא הטכנולוגיה) - כך שהוא ירד מן הפרק. 2 הכרטיסים האחרים שהציעו לי, שניהם במחיר של 270 ש"ח הם: 1. ASUS V9180SE GeForce 4 MX440 64MB 2. GIGABYTE Radeon 9000PRO 128MB איזה עדיף? אני משתמשת במחשב בעיקר לעיבוד תמלילים וגלישה באינטרנט, אבל לפעמים גם משחקת במשחקים וגם הילד משחק די הרבה בקומפי (שאני לא חושבת שצריך בשביל זה את שיא הטכנולוגיה). בחנות המליצו לי להוסיף עוד כסף ולקנות כרטיס מסך של …
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אבא שלי טס עוד מעט ליניו יורק וביקשתי מימנו שיקנה לי שם את haradeon 9700 pro. והוא קונה לי. אז אני שואל אותכם איזו חברה עדיף ואיזה חברות ביכלל יש. תודה!!!!!!!!!!!!!!
-
כרטיס מסך למשחקים, על מסך 22'' של סמסונג. חשבתי על ה4850 אך באיזור שלי הכי זול 925 ש''ח, וכרגע אין לי איך להוסיף. מה בנוגע ה-9800GT? -בנוסף אשמח לשמוע הצעות שונות. תודה. למפרט שבצד.
-
- 12 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הכרטיס שלי הוא גיגהבייט 6800 gs
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס הזה??? הוא טוב?? איך הקירור שלו?? עד איזה טמפ' הוא יכול להגיע?? הוא צריך כוח מהספק??(ולא רק מהלוח אם) ותנו פה חוות דעת כללית עליו תודה!!!
-
- 11 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני מתכוון לעומת הגירסה הרגילה..... אם הוספת המחיר שווה את השיפור בביצועים. אני לא יעשה OC לכרטיס מסך כי אני לא מבין בגלל זה אני רוצה לדעת. וגם ראיתי שגירסת ה-320MB XXX עוקפת בבצועים את הגירסה הרגילה בהרבה בגלל זה אני רוצה לדעת.
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. לאחרונה צצה לי בעיה מוזרה ,בעיית ריענון תדרים. המסך שלי הוא LG FLATRON 700 P הכרטיס מסך שלי radeon 9600 xt . המסך תומך ברזולצויות הבאות בריפרשים הבאיםאני כותב מה שרלוונתי שאני משתמש רק בו) 1024 * 769 ב100hz 1152 * 768 ב100hz 1280 * 1024 ב85 hz בדה"כ כלל אני עובד גם במשחקים וגם בdesktop ב1024 על 768 ב100hz . אבל פתאום שבאתי למחשב מלפני כמה ימים והפעלתי gta אז הרעינון יורד ל60 דבר שבלתי נסבל. בבקשה תעזרו לי בתודה מראש עמית.
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי GTX750, אין לו את היציאה שאני צריך. המסך שיש לי זה LG ענתיקה בלי HD. יש טעם לחבר כרטיס מסך אם היציאה של התצוגה שאני משתמש בה היא OnBoard? ואם כן איך אני מגדיר את זה בביוס. לוח אם ASUS H81-MA.
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
ראיתי שיש להם כרטיסים זולים ואחריות לשנה בלבד. האם מישהו התנסה בכרטיסי מסך של החברה? האם אני לוקח סיכון ברכישה כזו?
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218&products_id=10112 מה אתם אומרים על הכרטיס הזה?
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
קניתי לפני כשבוע כרטיס RADEON 9500 PRO יש לי בעיות איתו. מסתבר שעם הסדרות ייצור המוקדמות יותר של 9500/9700PRO יש בעיות עם לוחות מסויימים. אפילו בספר של הלוח ASUS שלי יש איזכור לנושא הזה. על כל כרטיס יש מספר שנראה ככה : P/N xxx-xxxxxxxx-xx אם השתי ספרות האחרונות שלכם הן פחות מ 30 אז הכרטיס הוא מסדרת ייצור בעייתית. כל מי שיש לו כזה כרטיס והוא עושה לו בעיות מוזמן ליצור איתי קשר דרך seffi@mail.com או בטלפון 054983440. אני רוצה לארגן קבוצה מול הנציגים של ATI ולקבל תחלופה הולמת שאם לא תוצע אבחן צעדים משפטיים. ולמפעילי האתר, מכיוון שהנושא יכול לשרת משתמשים רבים אם אפשר תארגנו שההודעה הזאת תהיה כל הזמן למעלה בפורום. תודה.
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-