כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
אז ככה: כמו שאתם בוודאי מכירים את Oranili , החפרן ההוא על הבעיות עם הX1950PRO, ניסיתי לעזור לו בשבוע האחרון להתגבר על בעית התקיעות\קרטועים\FPS נמוך עם המחשב שלו ללא כל הועיל. הגענו היום למסקנה שכנראה זה הכרטיס מסך שלו, ומשהו מחשיד אותו מההתחלה שהוא סיפר לי שאין לכרטיס שלו חיישן טמפרטורה!!!!(הכרטיס מתויג לחברה GECUBE), הוא קנה זכרונות חדשים ללא הועיל, דרייברים לAMD כולל DC OPTIMIZER כולל AMDCPUDRIVER כולל MS KB896256 והREGISTRY PATCH שבא בעקבות זה. לכן, אני מבקש למשתמשים בעלי X1950PRO או לכל אחד שהתנסה בבעיות מוזרות וקשות אלה, להעלות את דעתו ולנסות לעזור לו, זה יכול לשמש ככלי עזר טוב לאנשים אחרים שיתקלו בבעיות דומות.
-
- 83 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
^^^ תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס (שדרך אגב אני ממליץ עליו) אבל נתקלתי רק בבעיה אחת כשאני מפעיל קלטת בוידאו אני רואה על המסך למטה כזה קו מעצבן מישהו יודע איך אפשר לטפל בעייה. חוץ מזה המכשיר מצויין. בתודה רבה. 123haim10
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
איך הטכנולוגיות עובדות? ואיזה מהן מנצלת יותר את שתי הכרטיסים? האם יש אפשרות לשים שתי כרטיסים שונים?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
חשוב לי שיהיה בו VIVO מזאפ יש מפלונטר את ה1900XTX ב1852, זה עדיף על ה1950XT? מהי החנות הכי זולה (בין החנויות האמינות) שאני יכול לקנות ממנה את הכרטיס. ואם גם מישהו מכיר חנות זולה באזור חיפה הקריות שיש לי את הכרטיס שיגיד בבקשה. תודה
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש כמה בעיות לרכז VIVO שמתחבר לכרטיס ATI- 1)בזמן חיבור לטלוויזיה, S-VIDEO מראה בשחור לבן 2)אין VIDEO OUT מהמחשב לטלוויזיה אמרו לי שהבעיות נובעות מהדרייבר..ניסיתי לתקן ולא הצלחתי ועוד כמה שאלות- 1)איכות של וידאו ישן גרועה מאוד כשהוא מתחבר למחשב, אז אם קונים וידאו חדש הוא יהיה איכותי יותר(וגם יקליט באותה צורה מהטלוויזיה) או שזה קשור גם לקלטת ולחיבורים? 2) איפה אפשר להשיג את התוכנה WinDVR 3?
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
השימוש ביתי- סרטים,תמונות. זקוק להמלצה על כרטיס מסך. הX1300 שמומלץ ע"י רבים - של איזה חברה הוא? AMD ATHLON 64 4200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.2GHz 1MB CACHE - ADO4200CUBOX - BOX לוח אם: ASUS M2N-E דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤395 160 GB צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤ זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + ספק ENERMAX 370W
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אוקי, אז יש לי את הכרטיס הנ"ל, ובזמן האחרון (עד כמה שאני זוכר נכון), כנראה מהדרייבר האחרון שהורדתי, במהלך משחקים כמו Oblivion, Rainbow Six Vegas, יש קריסה. לאחר הקריסה, זה נותן לי הודעה של "Send", "Dont Send", של ATI (לכן באתי לפורום הזה)... בעיה מוכרת עם הדרייבר האחרון? יש פתרון? תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נדפק לי הכרטיס מסך הישן וקיבלתי מהאחריות חדש דגם טיפה שונה שבחברה טוענים שזה אותו כרטיס מצאתי את הכרטיס הישן ואת החדש באתר של ג'יגהבייט ועשיתי השוואה ביניהם רק שאני לא יודע אם זה אותו דבר באחד יש DDRII 16Mx16 ובאחד DDRIII 8Mx32 רציתי לדעת מה עדיף בכל מקרה הישן שהיה לי זה הddr 3 http://www.giga-byte.co.uk/Products/VGA/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=1269,1286 הנה ההשוואה האם להגיד לחברה שאני רוצה את השני או שאין הבדל ביניהם תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך הכרטיס מבחינת ביצועים...לפי מה שהבנתי הוא מקביל ל X1600-זה נכון? ובכלל באיזה רמה הוא יחסית למה שנמכר במחשבים ניידים... לשימוש של פוטושופ ומשחקים תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום, הציעו לי את הכרטיס 256MB 1950GT במחיר של 820 ש"ח. מולו הציעו לי 7600GT 256MB במחיר של 750 מבית אסוס.. ברצוני לדעת מה מהם יותר חזק, והאם ישנה תמיכה ב S.M3 בכרטיס הזה של רדאון? המחיר הוא מספק שאני מכיר בגלל זה המחיר כך (הבנתי שהכרטיס של רדאון יותר יקר מ800). תודה מראש על העזרה.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בעקבות משכורת הקרבה ובאה אני מתכוון לקנות כרטיס מסך למחשב שלי כי הישן כבר בלתי נסבל יש לי כרגע ASUS GEFORCE 3 T200 V8200 64MB ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 500 600 שקל המפרט של המחשב שלי : CELERON D 3.33GHZ 533FSB 64BIT FOXCONN P4M800P7MA 2X 512 DDR 400 עכשיו אני צריך מן הסתם כרטיס מסך8X AGP יש לי כבר 2 כרטיסי מסך שחשבתי לכיוון שלהם הראשון: http://www.glabs.co.il/Product.aspx?productid=175 השני : X1600 Pro 256MB, TV, DVI, AGP השאלה מה עדיף מהם או שיש משו שהרבה יותר טוב במחיר של גג 600 שקל אגב אם למישו יש כרטיס מסך וחנות באיזור הקריות וחיפה זה יהיה טוב תודה אני פשוט לא יודע מה לקנות אני רוצה לקנות משו סבבה
-
- 9 תגובות
- 724 צפיות
-
-
למישחקים כמו סאן אנדרס,קול אוף דיוטי 2,קרבון,פיפא 2007 בסגנון הזה או קצת יותא טובים המחשב שיש לי: מעבד של אינטל 2 ליבות 1.8 דגם E6320 זכרון ראם 1GB לוח אם של אינטל דגם D946GZIS עכשיו יש לי כרטיס מסך דפוק של אינטל-מובנה איזה מיחשקים יעבדו בו? תודה
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך GIGABYTE 6600GT 128MB כבר יותר משנה וחצי (אחרי החופש יהיה שנתיים), ויש פול משחקים שאני מעלה אותם על רזולוציות נמוכות ואני אשכרה רואה את המשחק כמו ציור (כמו הקולין מקרי דירט, וגאס ועוד...). עכשיו, נראה לכם שהכרטיס שלי כבר מת וכדאיי להתחיל לחפש אחד חדש? תודה...
-
- 33 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה VOODOO3 הכי חזק יצא אי פעם? ומה קרה לחברה ואם? בכלל ניתן להשיג כזה דבר. אני רוצה לחבר על המחשב הישן לעשות קצת ניסויים?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס X800XL ויש לי בעיה ממש מוזרה. בווינדואס אני עובד על רזולוציה 1280x1024, כשאני כנס למשחקים שעובדים ברזולוציה נמוכה יותר ויוצא מהם המסך נהיה שחור ולא מציג תמונה, אני צריך לעשות ריסט, להיכנס בVGA MODE, להסיר את הדרייברים, להתקין אותך מחדש וגם אז זה עושה לי בעיות.. הקטע הדפוק הוא שאחרי שאני מתקין את הדרייברים מחדש הוא כאילו לא רוצה להגיע לרזולוציה 1280x1024 : אני שם אותו על הרזולוציה הזאת ושוב - מסך שחור (רק שהפעם אחרי 15 שניות הוא חוזר לרזולוציה אחרת - נמוכה יותר שנקבעה בגלל ההתקנה החדשה של הדרייברים) רק אחרי 5 נסיונות בערך של הרזולוציה 1280x1024 הוא סוף סוף מסכים להציג תמונה ברזולוציה הזאת.. ניסיתי להתקין את הדרייברים החדשים וגם גירסא אחת שקדמה להם - לא עזר, עדי…
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
דיי נמאס לי כבר מהכרטיס הנוכחי, הוא עושה בעיות וכבר זמן מה שאני מחפש כרטיס חדש. אני זקוק לכרטיס בממשק AGP 4X, קראתי באינטרנט שכרטיסי 8X לא יעבדו על חריצים שהם רק 4X אלא אם מצויין במפרט של הכרטיס שהוא תומך גם ב4X העובדה הז מאוד מצמצמת לי את האפשרויות ואני די מתקשה למצוא כרטיס.... שימושים, הכל... משחקים שיפעלו כמה שיותר טוב, סרטים שיפעלו נורמלי (בניגוד לעכשיו שזה נראה כאילו הם צולמו בפלאפון) וכל שימוש אחר אפשרי... חריגה לא גדולה אפשרית אם זה ממש שווה את זה.. בעיקרון מה שאני חשבתי זה לקחת כרטיס לפי ליבה, במילים אחרות אני מחפש OC ופתיחת צינורות, פשוט לקבל יותר תמורה לכסף... אז אני מאוד אשמח להמלצות על כרטיס שפתיחת צינורות אפשרית בו... עיינתי במידע על הכרטיסים בויקיפדיה …
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אני צריך כרטיס מסך בתקציב גדול של 10000 שקל.. האם זה עם חריגה קטנה יעשה את העבודה?: http://skypc.co.il/pl_product~LV567~8~0.htm
-
- 11 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 8800GTX וראיתי שיש מספר חברות שמייצרות כרטיסים עם מערכת השבבים הזאת, לדוגמא: leadtek gigabyte asus ועוד כמה המחירים של הכרטיס משתנים בסדר גודל של עד 400 שקל בין חברה לחברה. האם מישהו יודע אם עומד משהו מאחורי הבדל המחירים הזה או שזה מחירו של מותג החברה?????
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי את NETFRAMEWORK 2.0 וגם התקנתי מחדש את כל הדרייברים לא עזר http://img77.imageshack.us/img77/7216/96138367la8.jpg 7.5
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
-
יש לי אותו ורציתי לדעת אם הוא הגורם לבעיה יש לי קירטועים ו FPS נמוך ועוד בעיות HEC-425VD-T http://www.compware.co.il/emall/product.asp?pc=66628&af=10
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
יש לי מפרט ויש לי בדיוק 770 ש"ל לכרטיס מסך, יש משהו שיותר משתלם מה8600GT ? (אני עושה OC עצבני לכרטיס- על גבול קצה היכולת) המפרט עם ספק כח JSP-TECH PS-05 400W אז תתחשבו גם בהספק של הכרטיס * אל תציעו לי כרטיס של NVIDIA (לא פאן בוי או משהו) רק הכרטיס הכי משלתם של NV זה ה8600GT, אז אני צריך משהו של ATI.... ועוד משהו, מה ה8800GTS 320 הכי זול שיש ? (מאיפה ושל מי)
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הוא יהיה בין החלשים במישחקים של דווירקס 10 ? שווה ליקנות אותו ? או לחכות עוד איזה חצי שנה שיצא משהו שמיתגבר על הדווירקס 10 .. אני רוצה לשחק מישחקי דווירקס 10 על גרפיקה HIGH השאלה עם 8800 ultra הוא באמת טוב כמו שאומרים לגבי המישחקים שיהיו בעתיד ..?
-
- 10 תגובות
- 751 צפיות
-