עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Bigotry,

אהלן חבר'ה! אני בטוח ששאלו פה כבר מיליון פעם ואתם בטח מתעייפים כבר אבל: אני זקוק לכרטיס חדש וחזק, עד 1500 ש"ח בערך. המפרט של המחשב שלי הוא: לוח אם: MSI 915G Neo2 מעבד: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz זיכרון ראם: 2GB חשבתי על ה Nvidia GeForce 7950GT בעיקר, ופחות על ה 8800 כי הם יקרים מאד... השאלות הן: 1. האם כדאי לקנות עכשיו את הכרטיס או שבקרוב הולכים לרדת המחירים משמעותית ושווה לחכות ולקנות את ה8800 בבמחיר דומה או את ה 7950 במחיר נמוך יותר? 2. איזה כרטיס יתאים לי יותר? תוצרת Leadtek או gigabyte, או משהו אחר? 3. האם כדאי ללכת בכלל על משהו מהכרטיסים של ATI באותו המחיר בערך? מחכה לתשובה, תודה רבה מראש (: [br]פורסם בתאריך: 9.02.2007 בשעה 12:02:44 שכחתי להזכיר שמדובר על PCI EXPRE…

• 11 תגובות
    • 797 צפיות
  2. Started by amits1995,

מה ההבדל בין הגרסא החדשה הזאת לגרסא הקודמת? http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=000101&pid=1152

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  3. שלום לכולם יש לי כרטיס מסך של readon במחשב יחסית חדש וטוב ויש לי כרטיס של geforce שאני לא עושה בו שימוש השאלה שלי היא כדקלמן: האם חיבורו של כרטיס המסך השני ייתן לי משהו?, או סתם זה יהיה קישוט נחמד על לוח האם? תודה מראש אוריה

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  4. Started by rani,

7800GS או 3650 כמובן שכולם מתחיסים פה לאפייק AGP ולמערכת שלי כמפורט בצד. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 797 צפיות
  5. זיכרון 768MB מעבד AXP 2500 אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש בעוד שבועיים למחשב שני שיש לי בבית. לפי המלצה שלכם קניתי כרטיס מסך 6600GT ב-1260 לפני שבוע וחצי, אז התקציב לכרטיס המסך למחשב השני לא יכול לעבור בשקל אפילו את הסכום 1040 ש"ח. אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס מסך מתאים? (AGP חובה, כי לוח האם לא תומך ב-PCI). הכרטיס מסך מיועד ל"גיימר" (חלקית, לא משחקים הכי כבדים).

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  6. שלום, ברצוני לרכוש כבל בכדי לחבר את המחשב לטלוויזיה , הבעיה היא שהטלוויזיה במרחק של 25 מטר מהמחשב השאלה שלי היא, האם זה יגרום להפרעות בתמונה או לירידה משמעותית באיכות? תודה!

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  7. Started by pringles,

האם זה משמעותי להיום לגבי חברות של קרטיסי מסך של הרדאונים אם כן מה אתם ממליצים אני רוצה לקנות 9600 XT

• 11 תגובות
    • 797 צפיות
  8. שלום, בשבוע שעבר מת לי כרטיס המסך העונה לשם Gigabyte GEFORCE 73000GT 256mb בעל החנות שקניתי ממנו את הכרטיס מסך(והמחשב כולו) טוען שהאחריות היא לשנה בלבד ואני אצטרך לקנות כרטיס מסך חדש, תעודת האחריות אומרת שהאחריות היא באמת לשנה אלא אם צויין אחרת ע"י היבואן על הפריט עצמו ניסיתי לברר באינטרנט לגבי הדגם הספציפי והאם אני זכאי לאחריות,לא מצאתי ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור/לייעץ בנושא דבר שני, אם לא אצליח לממש את האחריות,כנראה שאצטרך לרכוש כרטיס מסך חדש, המעבד שיש לי : Intel Pentium D 2.8GHZ 64 BIT הלוח אם : ASUS P5VD2-MX GREEN945 מסך : Proview 19" אשמח אם מישהו ימליץ על כרטיס מסך ראוי שלא יהיה טוב מדי בשביל ה'מערכת' שציינתי ושלא יהיה חלש מדי שלא אוכל להריץ איתו כלום.. יש לציי…

9. Started by amisha,

בכמה אפשר היום למכור כרטיס 5600 ?

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  10. אני שוקל לרכוש כרטיס מסך של Gainward Geforce FX5600. יש אפשרות לקנות אותו עם או בלי VIVO. אני יודע שזה Video In, VIdeo Out. האם המשמעות היא יכולת עריכת וידאו או שזה לא קשור? תודה.

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  11. Started by one123,

אני טס לארצות הברית בעוד כמה ימים וקונה חלקים למחשב חדש. שמתי לב שטווח המחירים לכרטיסי 5850 נע בין 300 ל 400 דולר. אשמח להמלצה על דגם ויצרן. במחשב יהיה מעבד 930 וספק 750.

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  12. Started by shaithebest,

שלום לכולם החלטתי להתדרג עם המסך והכרטיס הבאתי את הסמסונג 226BW -22 אינץ עכשיו איזה כרטיס כדאי? חשבתי על: http://foxpc.co.il/Product.aspx?productID=1132 רק בגלל הקירור אבל אני חייב שכל המשחקים ירוצו אצלי.... מפרט: asus p5k-vm intel e4500 core 2 dou corsair 2*2048 800mhz ספק 450 וואט ויותא מ2 טרה הארדיסקים(סתם לא רלוונטי) אני כבר חודש מחפש כרטיס שישרת אותי למשחקים כמו CRYSIS,COD4,COMPANY OF HEROES,PES08,ועוד ועוד עד 1000 שקל תודה

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  13. שלום לכולם, כאשר אני מדליק את המחשב, ולא עושה LOG ON לאחד היוזרים שלי, תוכנת הMSI AFTERBURNER לא רצה. (היא רצה בSTARTUP). היום בבוקר שמתי לב שכנראה אתמול בלילה הדלקתי את המחשב ולא עשיתי LOG ON, והטמפ של כרטיס המסך הגיעה ל70 מעלות!! איך אפשר לגרום לתוכנה לרוץ עוד לפני הLOG ON, או לחילופין שהמאוורר בשלב הזה יכוון את עצמו אוטומטית? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  14. Started by zuq,

היי, נתקלתי היום בכבל הTV-OUT של הגיפורס שלי,צד אחד מתחבר לTV_OUT בכרטיס וצד שני מתפצל לשתי יציאות שאין לי מושג מהן צילמתי תמונה במצלמה המסכנה שלי אני מקווה שהיא מספיק ברורה(לא נראה אבל תמיד כדאי להיות אופטימי....) יציאה 1- היא שקע צהוב קצת יותר גדולה מכניסת אודיו של מחשב יציאה 2- דומה לכניסת P\S 2 מקווה שהתיאור הזוועתי שלי מספיק כי אין לי מושג ביציאות טלוויזיה נ.ב הכרטיס של לידטק ניקנה בטיוואן

• 11 תגובות
    • 797 צפיות
  15. המפרט: AMD Athlon XP 2500+ GEIL 768 (256X3) ספק עם 480 watt ThermalTake לוח GA-7VA-C השאלה שלי היא האם כדאי להשקיע בכרטיס מסך חדש ל AGPX8 בתקציב של עד 1200 ש''ח כרגע יש לי 9600XT 256MB 128Bit אם כדאי להשקיע אז תציע על איזה כרטיס. או גם לחכות ל 7600GT שייצא לחיבור AGP X8 תודה לעוזרים...!

• 14 תגובות
    • 797 צפיות
  16. ואם כן אז באיזה תאימות, כלומר מה צריך לבדוק בנייד שיהיה מתאים לאותו כרטיס מסך..אשמח אם תראו לי חנות שמציגה מפרט של זן כזה של כרטיסי מסך.

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  17. אני צריכה עזרה בחיבור כבל S-VIDEO מהמחשב לטלוויזיה... צריך בשביל זה תוכנה כל שהיא?

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  18. Started by Evilized,

אני מדבר על כרטיס מסך למחשב נייד, איזה מבינהם יותר חזק למשחקים?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  19. שלום ! יש לי כרטיס ONBOARD ATI 2100 ואנ מקבל עליו 3.4 בSCORE והAERO איטי.... איזה כרטיס יחזיק לי טוב את המחשב ? עם עבודות PHOTOSHOP קצת משחקים וAERO חלק<?

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  20. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

כי אני שם לב שזה מכובה אצלי וכשאני מדליק את זה הסמרטגרט מכבה את זה שוב... הכרטיס עובד טוב ב-AGPX8 ולפי בדיקה הכרטסי שלי הוא REV3 כאילו הגירסה האחרונה והכי מעודכנת של 9700...

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  21. LegionHardware עם השוואה טובה לכל מי ששוקל לקנות 6600 GT: http://www.legionhardware.com/html/doc.php?id=387 ההשוואה כוללת גם AGP וגם PCIE.

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  22. Started by zuma,

שלום לכולם ברצוני להחליף את כרטיס המסך שברשותי (8800GT) בכרטיס/ים חזק/ים יותר תואם ללוח האם שברשותי מסוג P5N-D ובמגבלות המארז P182-B. נתונים נוספים: מעבד Q9300 ספק כח CORSAIR VX 550W מסך U2410 DELL אודה לקבל המלצות

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  23. Started by Eli100,

קריידיט לProteus מפורום אחר... שוב Sapphire לא מאכזבת עם עיצוב! איזה יפה הוא! http://img256.imageshack.us/img256/9946/hd5970pcie2gbgddr5c03.jpg http://img132.imageshack.us/img132/6559/hd5970pcie2gbgddr5fbc.jpg

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  24. Started by MatanFrenkel,

קודם כל מפרט בצד < אני לא אחפור יותר מדי , יש לי הכל חוץ מעוד כרטיס וספק כוח בשביל CF 4870 הסיבה היא בעיקר כי אני רוצה עוד כוח ומה שיש לי לא מספק אותי ב100%. השאלה היא כזאת , במחיר של ספק ועוד כרטיס כנראה אפשר לרכוש 5850 . השאלה היא כזאת - אם עדיף CF , תציעו בבקשה ספק כח וכרטיס 4870 512MB אם עדיף 5850 , ציינו למה וגם אם אפשר קישור לדגם הזול ביותר. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  25. http://www.tomshardware.com/2007/05/17/performance_value_for_dx10/page8.html שימו לב שמדובר במחירים בדולרים, אך רובם פרופורציונליים למחירים בארץ בשקלים. הx1950pro לוקח בהפרש ניכר מהאחרים (מעל 50%). שימו לב לשורה התחתונה שלהם בעמוד הבא - ה8800gts 320mb הוא כרטיס הDX10 המשתלם ביותר.

• 5 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.