עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by SnakeBite,

שלום, היום שהאתר היה בבניה ניצלתי את הזמן לחפש כרטיס מסך 7800 חדש למחשב שלי אני אישית מסתפק ב 6800gs אבל אמרו לי שכדאי לי להשקיע קצת יותר ולקנות 7800 . אז למישהו יש המלצה על כרטיס זול וטוב?? מחיפוש מהיר מצאתי את זה GIL FORSA FX7800GT PCX NVIDIA Original 256 הוא טוב? נ.ב. אני רציתי לקנות את eVGA 6800 GS 256mb/ 256 bit / 425 core /1000 memory /12 pipeline ולפי הנתונים שראיתי לחלק מ ה 7800 יש את אותם המהירות ב core clock וב memory clock האם זה חשוב כל כך לקנות 7800 עכשיו או שאפשר להסתדר בנתיים עם 6800gs ??

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  2. Started by שמואל שי,

סליחה על הבורות אני סוחר בבורסה ולצורך המסחר אני צריך 4 מסכים הלכתי לחנות מחשבים להתייעץ ואמרו לי שאני יצטרך לחבר 2 כרטיסי מסך יחד (כרגע במחשב יש כרטיס מסך GeForce GT 530 ) במידה ובלוח אם יש מקום ל2 כרטיסים, האם הכרטיסים צריכים להיות זהים? יש לי ידע טכני בהרכבת מחשב האם זה מסובך או כמו כל התקנת חומרה רגילה? ושאלה אחרונה אם יש כרטיס מסך אחד שמסוגל לשדר ל4 מסכים במחיר 500-800 שח המחשב עם מעבד I5 8 G

3. Started by wow,

כי אני כל הזמן שומע על זה אבל עדיין לא הצלחתי להבין וגם לא מצאתי בחיפוש שום דבר שיסביר לי. למה חברות מסויימות מייצרות ראדון ואחרות GF 4?

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  4. Started by TicTacToe,

שלום לאחרונה הזמנתי את הradeon 4890 xt מבית xfx. המפרט שלי הוא כזה: לוח אם- asus p5ql-e מעבד: intel core 2 duo e7300 2.66 זכרון: corsair 2 gb 800 mhz מסך: chimei 22 inch קירור למעבד: freezer 7 pro של aractic cooling השאלה היא- האם יתכן צוואר בקבוק??

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  5. Started by ch561,

שלום לכולם, בעבר התיעצתי עם הפורום הנכבד וקניתי 9600GT XT שמשרת אותי עד היום (נקנה לפני 4שנים). המחשב הקודם שלי מת והיום הכרטיס הישן עוד מחזיק מעמד ונמצא במחשב חדש שנקנה לאחרונה. כעת לשאלות שלי: חבר שלי רוצה להחליף את ה570 GTX שלו והוא מוכן למכור לי אותו ב500 ש"ח. (יחליף את ה 9600GT הישן שלי שעדיין מספק אותי אבל אני חושב על העתיד ודרישות משחקים בעתיד.) האם המחיר הזה הוגן בשביל הכרטיס הזה? בנוסף האם הספק שלי Antec basiq 550W (במחשב החדש) יכול להחזיק GTX 570? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  6. Started by alex28,

שלום חברים יש לי שאלה חשובה אני רוצה לקנות את כרטיס מסך SAPPHIRE ATI Radeon HD5850 1GB DDR5 xtreme אבל הספק שלי הוא THERMALTAKE PUREPOWER RX 500W אומרים לי שהספק חלש בשביל כרטיס הזה להחליף אותו אבל אין לי כסף בשביל זה אני חשבתי אולי הכרטיס מסך SAPPHIRE 5830 שספק שלי יהיה חזק בשבילו? עוד שאלה 6850 צרוך הרב יותר חשמל? תודה

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  7. Started by Avivo,

אני מחפש מסך 19 אניץ איכותי מאוד מאוד בלי רמקולים...... ואמין- שלא יהיו לי איתו בעיות ראיתי בחיפוש המלצות על הviewsonic vp191 מה דעתכם עליו? יש איזשהם אלטרנטיבות? יש מישהו שיש לו את המסך הזה ויכול לתת חוות דעת? (:תודה מראש לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 819 צפיות
  8. אני קונה מחשב חדש עם Geforce 6600GT ( סתם רקע על כרטיס המסך כדי להסביר את הצורך שלי ב - dvi אחר כך ) לאחר קריאת מיליון הודעות בנושא המסכים לא קיבלתי רושם ברור על איזה יותר מסך טוב יחסית לשאר.... ואני מעוניין לרכוש מסך LCD ולפי בדיקות צמצמתי את זה ל - 3 מסכים, שהם כולם של Samsung. - Samsung 730B - בעל 8 מילישניות, 17", DVI, זכה לביקורות מצויינות ב- Tom's Hardware, בעל ניגודיות600:1 - Samsung 913t - בעל 8 מילישניות, 19", אין DVI, בעל ניגודיות 1:700, - Samsung 930 - בעל 8 מילישניות, 19", DVI, בעל ניגודיות 1:700. אצל כולם הרזולוציה המקסימלית היא 1280x1024. אני נוטה לכיוון ה - 930, כי אני מעדיף מסך גדול יותר אבל קראתי על זה ביקורות מאוד חלוקות ( חלק אומרים שזה ממש טוב וחלק א…

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  9. Started by Anas-Nanas,

שלום לכולם.... הייתי רוצה לדעת מה דעתכם על המסך הזה :http://global.benq.com/asp/Front/BenqMain.asp?MenuHead=131&MenuLeft1=&MenuLeft2=&MenuLeft3=&ShowType=program&FileURL=product.asp&model=FP557S&style=5667&headline=Tech%20Specs&GenMenu=0&ParentId=0 האם הוא יוכל לספק אותי במשחקים ובסרטים...והאם הוא טוב בכלל... תפרטו בבקשה מה טוב ומה לא טוב....ותתחשבו בזה שאני יכול לןהשיג אותו ב-1000 ש"ח בתודה ניר

• 10 תגובות
    • 819 צפיות
  10. Started by julbo,

מה גודל של הכרטיסי מסך הרציניים היום? במידות אורך רוחב גובה? נגיד ה4850 או ה4870 והGT. ובכלל האם אתם חושבים שבשנים בקרובות הם יהפכו ליותר גדולים או יותר קטנים?

• 10 תגובות
    • 819 צפיות
  11. איזה ATI 9500 PRO לקנות ??? הכוונה היא איזה חברה מספקת את הביצועים הטובים ביותר למעבד הגראפי ATI 9500 PRO ,ונותנת אפשרות הכי טובה ל OC , ואם תוכלו אז תפרטו גם למה !!!! תודה מראש !!

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  12. Started by lm,

אני צריך עזרה בבחירת כרטיסי מסך הבאים וגם האם לפי סי איי אקספרס יש יציאה מיוחדת כלומר האם אפשר לשים כרטיס פי סי איי אקספרס על מקום רגיל של כרטיס מסך (לא פי סי איי) ואם אי אפשר לשים כרטיס פי סי איי אקספרס אז תגידו לי מה הכי טוב ממה שלא פי סי איי אקספרס הרשימה של הכרטיסים: א. geforce FX5200 128MB 128 bit TV של חברת פליט ב. MB 128 FX5200 שלGainward ג. GeForce 6200TC PCI-E ,Aeolus PCX6200TC-DV64של חברה AOpen ד. GF 6200 TC 256 MB PCI-E של גיגהבייט ה. ATI9000 PRO ALL IN WONDER, AIW9000PRO ו. RADEON 9100 64MB TV-OUT,DVI SEPPHIRE

• 12 תגובות
    • 819 צפיות
  13. Started by DXM,

שלום רב, אני מחפש כרטיס מסך עבור מחשב לעסק (מסגריה), למחשב WINDOWS 64 BIT, עם 4GB זכרון ומעבד I54430. אני הבנתי שהגרסאות החדשות של SOLIDWORKS מ2011 ומעלה, תומכים בכרטיסי מסך יעודיים כמו הQUADRO או PRO\FIRE GL. האם באמת יש צורך בהם? או שאפשר להסתפק גם בכרטיס מסך רגיל... תודה

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  14. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני מחפש לקנות כרטיס מסך עד 1000 שקל NVIDIA או ATI ( אבל עדיף ATI בגלל האיכות תמונה ) ויש לי עוד שאלה. אני יכול לקנות כרטיס מסך מיד שניה ( מחבר ) GE-FORCE 4 TI4400 ב 500 שקל והשאלה אם ב 1000 שקל אני ימצא כרטיס מסך חדש שהוא יותר חזק מה TI4400 או שכדאי ללכת על ה TI וזהו ??? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  15. Started by ShakedEX,

שלום, לצערי אתמול נפטר הכרטיס מסך שלי: 1950XT ולכן אני צריך כרטיס מסך חדש שיתאים לכל המשחקים החדשים שבשוק ויכולת לשרוד כמה שנים.. התקציב: 1500 ההגבלה היחידה שלי היא שהספק כוח שלי הוא: ENERMAX Liberty 400W ככה שהוא חייב להתאים לספק הזה... לא חייב לחפש דווקא כרטיס מסך בתקציב, אם יש כרטיס מסך טוב שעונה לדרישות והוא זול יותר אני אשמח שתציעו תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  16. שלום לאחר בירור שערכתי הבנתי שמספיק Geforce GT220 כדי להריץ פוטושופ CS5 בצורה סבירה. מגבלת התקציב שלי היא 250 ש"ח ומצאתי את האופציות הרשומות מטה. אשמח אם תוכלו לסייע לי בבחירת אחד מהם או להציע אחד יותר טוב בסכום דומה. GainWard GeForce GT520 1024MB GDDR3 Ninja Geforce GT220 1GB DDR3 Twintech Geforce GT220 1GB DDR3 Gainward Geforce GT220 1GB DDR3 האופציה הראשונה היא GT520 שלא הצלחתי להבין מביקורות אם הוא יותר טוב או פחות טוב מהאחרים... קצת נתונים על המחשב: AMD athlon 64 X2 3800 asus m2a-vm-hdmi 2X2GB ram win 7 64 bit

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  17. יש לי אפשרות לקנות יד שנייה 8800GTS במחיר 350 שקל. מה אתם אומרים? התקציב הוא גג עד 400 שקל. ואם זה בכלל מתאים ללוח אם שלי: ABIT KN8 תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  18. שלום לכולם. כפי שכולכם יודעים לכל אחד יש את החבר המטומטמם שאוהב להתווכח אז הדיון הזה נפתח עבור שהחבר הלא חכם במיוחד החליט להתווכח ולהתערב איתי. הוא קנה לפטופ עם כרטיס מסך 8600GS 512MB. ואני במחשב שלי יש HD4850 512MB הוא טען בכל האמצעים הכשרים שהכרטיס שלו עולה על שלי בכל הפרמטרים. הוא כל כך התווכח עד שהוא רצה להתערב, לכן אני פונה אליכם בשביל העניין רק להסביר לו את הפער בין הכרטיסי מסך , ואם יש לינקים שיראה איפה הניקוד של הכרטיס מסך 4850 , ואיפה שלו.. תודה רבה חבר'ה. מחכה לתשובות יפות עבור החבר המטומטם. בסוף הוא יקבל את הלינק לכאן ויוכח על טמטומו

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  19. Started by avidan28,

שלום חברים. כולם זוכרים את הכרטיס שהינו מקבלים בערכת די וי די .ואני היום עובד עם זה כי זה נותן לי גם דולבי דיגיטל וגם יציאת סרטים החוצה לטלויזיה. אבל שאלה.הכרטיס XCARD תומך בכל הפורמטים החדשים של ה-DIVX.???? אני שמעתי שלא ובגלל זה לא קניתי אותו שהוא יצא. היום אולי אפשר להשיג אותו ב-570 שקל בחנות אחת או 2.לי זה מאד חשוב ונוח.אשמח לדעת אם אפשר לעשות משהו בעניין. והאם הוא תומך גם בXVID החדש????.תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  20. Started by Black_Citadel,

אתמול שמתי לב, הייתי בATT TOOL, פתאום הפעלתי את ה3D VIEW והוא התחיל לעשות "זזזזז" כזה חלש אבל שאפשר לשמוע וזה קצת צורם באוזן, וזה לא מהמאוורר, כי הוא נשאר על אותה מהירות סיבוב 54%, כיביתי את ה3D VIEW, נעלם הדבר הזה, הפעלתי שוב וזה חזר... מה כבר קרה לכרטיס מסך ? ???

• 12 תגובות
    • 819 צפיות
  21. Started by darkman,

אני לא חובב יותר מידי משחקים אני משחק רק משחקתי אסטרטגיה וגם מירוצי מכוניות לקראת C&C החדש נתקלתי בבעיה רצינית יש לי R9250 ואני בטוח שאני יסבול איתו... אבל מצד שני אני חייל תפרן וגם אני לא רוצה להשקיע יותר מידי במחשב שלי (דרך אגב היה לי GF3 TI 200 שהסתדרתי איתו כ 5 שנים...) מה שווה לקנות בערך 500 שקל... סטיה של 200 מקסימום.

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  22. Started by ZenMaster,

עד היום עבדתי עם מסך 17" של CTX בעבודה, אבל כיוון שאני עובד עם SOLIDWORKS והרבה גרפיקה (הנדסה, מחלקת מכניקה), אני מתעסק עם הרבה שרטוטים ו3D. אז היום הביאו לי מסך חדש, CRT מאיזו שהי סיבה (מטומטמת), +VIEWSONIC G90F ורואים בו זוועה !!! לא ברור , לא חד בכלל, כאבו לי העיניים אחרי 10ד' של עבודה, כל זה לא מובן לי, לפי הביקורות הוא אמור להיות מסך טוב, והוא גם היה הכי יקר מכל הצעות המחיר (ראו מטושטש גם בהגדרת רזולוציה נמוכה ב 100 הרץ). כדי למנוע שאלות יותר מאוחר יש לי בעבודה P4 זכרון 2G וכרטיס מסך גרפי QUADRO FX500 לא מדהים אבל מספיק. בכל אופן מישהו יודע מה לעשות, אני מחזיר את המסך מחר, יש המלצות לגבי מסכים מקצועיים אחרים לשני השרטטים האחרים יש LG F900P שהוא מצויין, אבל ח.י. (הי…

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  23. Started by KF,

שלום חברה יש לי בעיה... בכרטיס מסך ATI RADEON 9600XT 128MB נגיד אני משחק ב GTA SA או בCALL OF DUTY אחרי איזה 40 דקות של משחק המחשב נתקע וזהו הוא לא זז... אם אני לוחץ ALT TAB אז אחרי כמה דקות יש לי הודעה של VPU RECOVER .... איך אני מתקן את הבעיה ? זה נורא מעצבן... ניסיתי לבטל את ה VPU RECOVER אבל בכל זאת הוא ניתקע... ואז בכלל אני לא יכול להיגע לווינדוס אלא לעשות ריסט... נ.ב כל זה התחיל מתי שהתקנתי את גירסת הדרייברים 5.6 של ATI עשיתי OC למעבד מ3000 ל3200 (לא יודע אם זה משנה) המאורר של הכרטיס מסך לא עובד.... (אבל לפני הדרייבר החדש הוא גם לא עבד והכרטיס עבד בסדר גמור)... באמת תודה לכל מי שיעזור לי !

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  24. Started by Dr.Shon,

שלום חברים אפשר המלצמה על גירסה 4890 הכי טובה בביצועים ובקירור במיוחד?אפשר שיהיה כבר OC תודה

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  25. מקסימום להגיע ל700 שקל מפרט של המחשב: (מעבד): Athlon X2 6400 Mother Board (לוח-אם): Asus M3A78EMH HDMI Memory (זכרון): Patriot DDR II 800MHZ 2GB Hard Drive (כונן קשיח): WD SATA2 320GB 16MB Graphics (כרטיס.מסך): Club3D ATI HD3650 512MB DDR3 Optical drive (כונן אופטי): NEC DVD-RW Case (מארז): Recom Blackdraft ATX Power Supply (ספק כוח): Recom 450W Vista מסך "22

• 6 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים