עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Dan1989,

שלום רציתי לדעת בבקשה מה ההבדל בין שני מסכים של סמסונג, כמעט זהים (שניהם 17 אינץ'), אחד הוא DVI Samsung 740B והשני הוא Syncmaster 730B מה זה Syncmaster ומה ההבדל בין 730B ל 740B?

• 10 תגובות
    • 834 צפיות
  2. Started by shon,

אהלן חברה! אני צריך בבקשה עזרה, אם משהו יודע איפה אפשר להשיג ואם קיים בכלל מתאם בין יציאת ה agp של הכרטיס מסך במחשב נייד ל rca או s video . זה מאוד דחוף לי אז בבקשה תעזרו אם למשהו יש פתרון אחר אשמח מאוד לשמוע. תודה רבה !!!!!!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  3. Started by KvodHagab,

צריך עזרה להחליט.. מי מבין שני הכרטיסים עדיף? בדקתי את המפרט של 9600/Pro וראיתי שישנם הבדלים גם בקצב העברת מידע וכו האם העלאת השעון (מ400-600 זה אפשרי בכלל? עם הכרטיס של ה HERCULES R9600 ?) תשווה non pro לpro? ובכל מקרה אני יודע שה 9600 PRO עדיף על TI 4200 ו4600.. אבל מה לגביי ה NP ? גם הוא עדיף עליהם? ומה בדבר איכות תמונה? אני מניח שיהיה הבדל משמעותי? הקטע הוא זה - יש לי Hercules 9600 ב800 שקל (256 MB) (http://europe.hercules.com/showpage.php?p=77&b=0&f=1) GIGACUBE Radeon9600 Pro Lite 128MB DDR Game Buster ב900 שקל ואת ה TI 4200 ב600 (128MB ) על מה כדאי?? אגב שמתי לב שאפיק הזכרון של ה 9600 /P הוא 128 ביט האם ישנם 9600/P עם 256 ביט?

4. שלום חברים אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, ורציתי להתייעץ אתכם לגבי מה עדיף. המפרט שלי: וההתלבטות שלי היא בין GTX650 של Nvidia לבין HD7790 של AMD. הסיבה שאני נוטה יותר לכיוון של Nvidia, למרות שהבנתי שהוא חלש יותר, היא בגלל התמיכה שלהם במוצרים והפשטות. ובגלל שהכרטיס של AMD שיש לי עכשיו די עושה לי בעיות (כנראה בגלל שקיבלתי אותו פגום). אבל רציתי לשמוע את דעתכם, מה עדיף לקנות?

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  5. כרטיס מסך AGP במחיר שווה לכל נפש עם Dual DVI, יש כזאת חיה? נגיד עד 800-900 שקל VIVO יהיה חביב אבל לא הכרחי.

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  6. פתחתי טרד באותו עניין בפורום מעבדים. לכן אני מנסה שנית כאן אולי אזכה לתשובה... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=271286.0

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  7. מדובר במסך קטן של רזולוציה 768*1024, והעיקר שהמשחק ירוץ על מדיום בצורה סבירה. תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  8. שלום לכם פתחתי עכשיו צינורות לכרטיס שלי דרך הRUVA TUNER וקרו לי דברים מוזרים.. 1. הטמפ' ירדה במעלה אחת 2. אני לא מרגיש שום אבל שום שינוי בביצועים.. הFPS אותו FPS וזה כמו בלי פתיחת צינורות.. יש למשהו מושג למה זה? אולי לא עשיתי טוב?

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  9. Started by alexc32,

תוך כדי עבודה שגרתית בשולחן עבודה המסך התכבה לשתי שניות ונלדק בחזרה עם הודעה שגיאה של הדרייברים : "Display driver stoppet responding and has recoverd עשיתי ריסט למחשב חשבתי הכל יסתדר ...מאז היסרתי את הדרייברים לחלוטין והתקנתי חדשים ולא עזר כל משחק "רציני" שאני מעלה , איך שמתחיל הגיימפלי צצים "קרעים" בגרפיקה וכאחרי 10 שניות המשחק ניתקה וקורס. בעיה בחומרה ? או שאפשר איך שהו לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  10. Started by full_clip,

אני קונה מחשב חדש המפרט הוא לוח: dfi nf4 lanparty ultar d מעבד : amd 3200 וינצי קירור:ביג טייפון קיצר זה מה שחשוב לנושא אני מתלבט בין ה gforce 6600gt של leadtek לבין ה x800gt בגירסאת ה 256 מגה בייט מה לעזאזל יותר טוב מבין השניים ???

• 10 תגובות
    • 834 צפיות
  11. Started by BeNDeR,

אני לא מוצא את הקובץ cat38patchscriptpack.zip שאיתו עושים את ה Patch לדריברים של ה Radeon באחד מהת'רדים הקודמים מישהו נתן קישור אבל הוא שבור אז אולי למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא את הקובץ הזה ?

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  12. Started by arik3k,

היי לכולם, אני מנסה להחליט בין 2 כרטיסי מסך, מצד אחד יש לי את ה HD 4850 שהוא כרטיס MID-RANGE סבבה לגמרי, ולפי "שמועות" מיני ביקורות הוא הולך להיות לא רע בכלל. מצד שני יש לי את ה 9800 GTX שמבחינת מחיר יש עליה של 250 - 300 שקל, אבל מבחינת ביצועים הוא בסדר גמור. המחשב שאני קונה הוא במערך CF כי הבורד הוא GA-EX38-DS4, אבל אני מעדיף NVIDIA שהרי בטווח המחירים הזה 1000 שקל לבורד אין מקבילה משתלמת ל ASUS. כך שאני במצב קצת תקוע, עצות מישהו ?

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  13. זה מסך CRT בעל שפורפרת דקה במיוחד

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  14. Started by Ronll,

לחכות ל9900? בערך מתי? מכרתי 8800GTX + HR-03 PLUS ב 1400 שווה? אני יוכל להביא יותר

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  15. Started by roc,

שלום,לא מזמן קניתי ספק כוח חדש של TT 400WATT כי לא היה לי תקציב גדול מספיק ורק חנות אחת לקנות ממנה,יש לי כ.מסך LEADTEK 6600GT AGP,מעבד 3GHZ בסוקט 478 ולוח אינטל עם 1GB RAM,יש לי לפעמים בBF2 FPS DROP רציני ביותר,מ40-60 FPS הוא יוריד ל15-20 וחוזר אחרי כ2 דקות,שמתי לב גם כי לפעמים בEVEREST רשום לי כי הליבה של המעבד עובדת על 1.46 VOLTAGE ובCPUID רשום שהליבה דרושה לעבוד על 1.47 בשביל לעבוד כמו שצריך,האם יכול להיות באמת הספק כוח לא יכול להחזיק את הכרטיס וליצור FPS DROPS?

16. Started by ovego,

אוקיי,לאחר שיטוט קל ברשת הבנתי שהמסכים הטובים הם מסביבות ה2300 ש"ח,לכן השאלה שלי היא....איזה? ובבקשה אל תפציצו אותי בIIYAMA 454 PRO הוא הכי טוב,קראתי עליו ביקורת שהיתה די פושרת. הבנתי שסמסונג הם ממש טובים.מה אתם אומרים על ה959NF? נ.ב. יש לי מסך 15 ישן,ואני רוצה לשדרג למשהו קצת יותר רציני,בנוסף יש לי GTS2 של ASUS,אבל ברור לי לחלוטין שהוא לא ממש יוכל לסחוב מסך 19" ולכן יחד עם המסך יבוא R9700 של ג'יגהבייט,ולכן כ"כ חשוב לי שהמסך יהיה טוב עד כמה שאפשר. בתודה מראש. http://www.pcworld.com/reviews/article/0,aid,90703,00.asp

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  17. Started by roee97,

היי! השימוש העיקרי שלי במחשב הוא משחקים כמו crysis 1+2, battlefield 3,modern warfare 3 וכו'. לפני שנה קניתי מחשב חדש, שהמפרט שלו נמצא בצד, עם כרטיס מסך מדגם asus geforce gt 440. האמת היא שבהתחלה חשבתי לא לקנות בכלל כרטיס מסך, כי לא היה לי נסיון עם משחקים ברמה כזו, אבל בסוף הצליחו לשכנע אותי לקנות לפחות כרטיס מסך כזה. היום אני מבין את הטעות... האם כדאי לי לקנות עכשיו או לחכות קצת זמן, מבחינת- האם אפשר אולי "לשרוד" עוד כמה זמן עם הכרטיס הקיים ולחכות שהמחירים מהצד האדום ירדו כתוצאה מה-gtx660 ti. אני לא לחוץ לקנות עכשיו ואני בכללי מעדיף לדחות מעט את הקניה. לגבי התקציב, אני די גמיש. יכול להיות שתהיה לי אפשרות לרכוש את הכרטיס מארה"ב, ולכן רציתי לדעת מה הייתם ממליצים במקרה של ק…

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  18. Started by wildog,

בחברה שלי מתעסקים בסימולציות של כל מני דברים. עכשיו, יש לנו בעיה של עומסים. החברה שביאה לנו את המנוע הגרפי טוענת שהעומסים קורים בגלל שהכרטיס הגרפי לא מספיק חזק, אני חושב שלא. בכל מקרה, השאלה שלי היא אם משהו מכיר תוכנה טובה שבודקת עומסים על הכרטיס בזמן שהוא מרנדר משהוא. הכרטיסים הגרפים שלנו הם gforce 8800GTX 768mb. ,תודה מראש.

19. Started by eli20,

אני ראיתי שיש לksp את המבצע של ה6800gt ב1800 שקל, ואני מעוניין לקנות אותו. יש לי מערכת חלשה יחסית- amd xp athlon 2000 ecs kt600-a 256 sdr אני לא מתכוון לשדרג בזמן הקרוב, אז אני רוצה לדעת אם הוא יחזיק במערכת שלי, או שאניי אהיה חייב לשדרג כדי שהוא יפעל כמו שצריך תודה לעוזרים, אלי

• 13 תגובות
    • 834 צפיות
  20. Started by alienchickenpie,

קניתי את הרדאון של ג'יגהקיוב, הכל טוב ויפה, תוצאות אדירות בבנצ'מארקים וכל זה. כשהתחלתי לשחק ב-HL שמתי לב שה-FPS הוא 60 כרגיל אבל הוא צונח לעיתים מאוד קרובות ל-14 בערך. עם הג'יפה 4 MX הישן שלי, ה-FPS היה תמיד על 60 גם במצבים שאני מקבל בהם 14 עם הרדאון. ניסיתי לשנות את ההגדרות OpenGL של הרדאון- במצב ביצועים דברים היו עגולים ושמנים, ה-FPS היה עלוב מתמיד, ובמצב איכות היה FPS בינוני גם כן. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  21. קיימים בשוק הרבה חברות שונות שמוציאות תחתן את ה 6800 GT, ביניהן XFX , Albatron,Gainward, PNY, השאלה שלי היא מה ההבדל בין הכרטיסים של החברות האלה, האם יש הבדל במהירויות של הזכרון והליבה ובכמות החשמל שכל אחד מהם צורך (מהבאנדל לא איכפת לי), אני יכול להביא כל אחד מהם כי חבר טס לארה"ב בעוד כמה ימים ואני זקוק להמלצה מה הכי כדאי. בתודה.

• 10 תגובות
    • 834 צפיות
  22. Started by RayZ,

איך האיכות שלהם?

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  23. היי, ברשותי מסך 2209WA של דל וכ.מסך HD 4870. מאז דרייבר 11.7 (כולל), לאחר ההתקנה התצוגה על המסך זזה שמאלה והתמונה נחתכת. זה די מטריף אותי שכל פעם אחרי שאני מנסה דרייבר חדש אני נאלץ לחזור ח-11.6. אין לי מושג איך לתקן את זה דרך הCatalyst Center ואני ממש אשמח להסבר במידה וקיימת דרך. בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  24. Started by asaftuito,

שלום לכולם איזה כרטיס עדיף ה Ati hd 5850 או 9800GTX ולאיזה כרטיס ה 5850מ מקביל לNVIDIA ? ועוד משהו מה השווי שוק היום של ה 9800GTX .

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  25. כי אם כן אז אפשר לקחת את הסמסונג ואם יהיו פיקסלים שרופים אפשר להרוס את המסך ואז לקבל עדיין אחריות תודה

• 4 תגובות
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים