עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Nihility,

קניתי כרטיס מסך חדש כדי להנות כמו שצריך מאובליביון אבל עכשיו יש לי בעיה במשחק. כל גוף מים במשחק מהבהב ומרצד. זה קורה רק למים. מחשב: PD930 2GB RAM Geforce 7900GT (giga-byte), winXP pro. לינק לסרט: video video (600k) תמונה: הרצתי 3Dmark06 ולא ראיתי שום בעיות עם הגרפיקה. הכרטיס מדגם GV-NX79T256DP-RH של Gigabyte ולא מתחמם יותר מידי (60 מעלות). לא עשיתי המהרה לאף רכיב במערכת. אני משחק עם הפאטצ' החדש ביותר על התקנה חדשה של ווינדוס, התקנתי את המשחק מחדש כמה פעמים וניסיתי עם הדריבר החדש ביותר של nvidia וגם עם הבטא. אין תוכנות ברקע. אין בעיות עם משחקים אחרים. יכול להיות שהכרטיס דפוק? איך אני יכול לוודא שבאמת יש בעיה בכרטיס כדי שאני אוכל לפנות ליצרן\יבואן? תוכנה? ה…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by desert,

כמה זמן יחזיק מעמד לדעתכם הכרטיס למשחקים ברזולוציה 1024X768 על 32 סיביות?[ בהנחה שאני יעשה אוברקלוק ויצליח להשיג ביצועים של 4400]

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by eranir,

שלום, אני קונה בקרוב מחשב חדש, ומכיוון שכמעט ואיני משחק משחקים (בערך אחת ל-3 חודשים אני מוצא שבת פנויה לשרוף על משחק רנדומי כלשהו) רציתי לדעת האם יש סיכוי שאוכל להסתדר עם כרטיס מסך מובנה לעבודה על מסך 24 אינץ' (1920*1200), או שאאלץ לקנות אחד בכל מקרה. אציין רק שבניגוד למשחקים, סרטים כן תופסים חלק גדול מזמני. תודה, ערן

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by swisaman,

היי, ברשותי HD5850 בודד(שאר המפרט בצד) אני מתלבט האם כדאי לי לקנות עוד 5850 יד שנייה(450-500 ש"ח) ולקנות ספק חדש(750W כניראה). האם הדבר משתלם ואקבל ביצועים טובים? או שלא כדאי ועדיף למשוך עוד דור ולשדרג בסדרת 8XXX? תודה.

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  5. Started by muki,

עם T.V out תודהה

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  6. Started by janluca,

אני מביא מאמר מקיף + ביקורת על הכרטיסים הנ"ל הנה http://motherboards.org/articlesd/hardware-reviews/1273_1.html אם זה לא שייך לכאן תעבירו לאן שצריך .... חיפשתי איך להוסיף ידיע האו מאמר ולא מצאתי תודה ........ ותהנו 8) אייל

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  7. Started by Gangster,

קניתי מסך samsung 710N ושיש מסך שחור יש לי נקודה כחולה קטנה מה זה ?? תודה !

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  8. Started by avihy,

תאריך השקה צפוי: 18 ביוני חדשות: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7364&Itemid=1 http://en.expreview.com/2008/05/20/nvidia-geforce-gtx-280-spy-picssort-of/ http://www.vr-zone.com/articles/GT200_is_GeForce_GTX_200_Series/5778.html מפרט טכני: מקור: http://www.donanimhaber.com/#H8875 תמונות של GeForce GTX 280 : תמונה של הליבה תמונה של הכרטיס:

• 47 תגובות
    • 5.8k צפיות
  9. דיפדפתי במכרזים של וואלה ונתקלתי בכרטיס הזה http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1073913 החברה שלו לא כל כך מוכרת לי והמחיר שלו קצת חשוד... איך יהיו הביצועים איתו? המחיר בכלל משתלם? ואיך הוא יתפקד עם oc?

• 10 תגובות
    • 883 צפיות
  10. Started by PROx,

בבעלותי מערכת מחשב חלשה מאוד מפרט: מעבד: E6500 2.9 GHZ לוח אם: ASUS P5G41C 2 GB RAM אני יודע שהמחשב מסכן ולא מתאים לגיימינג, אבל אני צריך כרטיס מסך שהכי יתאים למחשב זה שיוכל להריץ משחקים כמו COD4 באיכות נמוכה. תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום לכולם אני בונה מחשב לחבר שהולך להשתמש בו לעריכה גרפית בתוכנות כמו: סטודוי מקס וסוליד וורקס על מסך 30 אינץ חשבתי ש4770 אולי יספיק ואם לא אז שתיים אולי, נראה לי הכי משתלם היום לא? אני קצת נוטה לא ללכת על ה quadro של נNVIDIA נראה לי מותג חסר קצת טעם הייתי שמח לקבל קצת עזרה בנושא

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני מתלבט בין קניה של gtx 970 לקניה של 1070 , לכרטיס שיהיה איתי ב2 -3 שנים הקרובות. הערכה שלי היא שבהנחה ש1070 שווה את ה2000 שקל , אז 970 צריך להיות מתומחר בסביבות ה1200 שקל , מכיוון ש1070 חזק ממנו בסביבות ה75 אחוז. מה אתם חושבים שכדאי לי לעשות? לקנות 970 ביד 2 ב700-800 שקל , או להשקיע עכשיו ב1070 חדש? תודה מראש על העזרה.

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by dlivneh,

קיבלתי מתנה סכום כסף המיועד אך ורק למסך דק 17 אינץ. התקציב הוא בסביבות 3000 ש"ח. אני מתלבט בין שלושה דגמים. נא עזרתכם ודעתכם: HERCULES PROPHETVIEW 920 PRO VIEWSONIC VP171S LG FLATRON L1710B כולם בתקציב שלי, וקראתי את ההשואת השונים באתרי חומרה. מה דעתכם הכי כדאי מבין השלושה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי, אני מחפש כרטיס מסך למחשב שלי כי הקודם נשרף, חשבתי על הGeforce 6200 כי ממה שאני יודע בכרטיסים הישנים הtv-out באיכות גבוהה יותר. אני מחפש שבכרטיס יהיה גם dual view וDVI - סך הכל אני צריך אותו לאינטרנט וסרטים, משחקים אני בקושי נוגע, העיקר שלא יהיה יקר - בסביבות ה200-300 ש"ח למישהו יש המלצה יותר טובה בשבילי?

• 12 תגובות
    • 671 צפיות
  15. רציתי לבקש ממכם המלצה לכרטיס גרפי מהדגמים של RADEON עם תקציב גדול אני חושב..... של 1500-2000 ש"ח בבקשה תציעו לי את הכרטיסים הכי חזקים שיש במחירים האלו ואם אפשר גם להביא לינק לאתר שבו אני אוכל לרכוש את הכרטיס תודה מראש לכולם! :wink:

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  16. Started by RazTK,

מה עדיף לי מבין שני כרטיסי המסך הנ"ל?

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  17. Started by yogev_k,

יש לי 7600 ג'יטי חדש ששלשום קיבלתי מהחברה וכשאני מדליק את המחשב הוא מראה לי 62 מעלות משהו כזה. מוזר לא?? כששיחקתי פאר קרי ויצאתי אחרי 45 דקות הוא הראה לי 68 מעלות. יש מצב שהמאוורר מסתובב על מהירות נמוכה.?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by gil_k,

אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה (טלויזיה רגילה, הבומבות, לא יודע מה השם שלהם) ואני לא מצליח. ניסיתי לחבר חיבור של S-Video וממנו לVideo של הטלויזיה וזה לא עוזר. אני בכלל לא מוצא את ההגדרה של הריבוי צגים בדרייבר, הוא כאילו לא קולט שיש עוד משהו מחובר. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  19. Started by BURTON,

יש לי רדאון 9600 פרו וקראתי בפאק של הפורום שמהירות השעון שלו צריכה להיות 400 מגה הרץ ואכן כך הסתכלתי על המהירות של הזיכרון וכתוב לי שהיא עומדת על 250 מגה הרץ כפי שרואים בתמונה ואילו בפאק רשום מהירות זיכרון: 600MHZ(בערוץ בודד 300MHZ) האם עבדו עליי?? האם אני יכול לעשות אוברקלוק ל300 בבטחה??

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  20. אם כן, איזה מעבד (הכי זול) לא יהווה צוואר בקבוק? תודה מראש

21. Started by evy,

שלום... ראיתי במדור ההורדות של האתר שני תוכנות אוברקלוק לרדאון: 1.ATi Radeon RefreshFix 0.995c ורשום שזה תיקון קצב הרענון שלכם על הראדונים השונים מבית ATi. מה תיקון או OC לכרטיס מסך? אם זה תיקון...אז הוא מומלץ ל 9600xt ? 2. Radeonator 2.0 שאת זה אני יודע שהיא תוכנת OC לכרטיס... אם שניהם תוכנות OC לכרטיס אז מה המומלץ מבין השניים למשתמש המתחיל? תנקס פור הלפ..

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  22. Started by Pav3l,

אני מחפש כרטיס מסך AGP עד 300 ככה, אולי 350 אבל זה המקסימום. יש לי עכשיו Geforce 4 MX אז כל דבר טוב יותר יתקבל בברכה המליצו פעם בסכום כזה את 6200LE אבל לא ממש מצאתי אתרים שמוכרים אותו... תודה

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  23. שלום לכולם מפרט המחשב שלי: מעבד AMD XP 2500 לוח אם ABIT NF7 Nforce2 כרטיס מסך Gainward mx440 64MB שאלתי היא אם ברצוני לשחק ברזולוציה של 1024X768 עם כל הDETAILS על FULL במשך השנה הקרובה האם הדבר יתאפשר עם הכרטיס הנ"ל או לא. דגם הכרטיס הוא : TI4200 64MB AGPX8 לינק לאתר שבו מצאתי את הכרטיס : http://www.metromedia.co.il/Product.asp?Pid=CHAINTECHTI4200&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=8

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  24. פעם חשבתי שהתפקיד שלו הוא רק לחשב פוליגונים אבל הבנתי שהוא מאוד משפיע על התצוגה של המסך... האם זמן תגובה, למשל, יכול להיות שונה בין כרטיסי מסך (על אותו מסך)? בכמה כרטיס המסך משפיע בתצוגה רגילה (לא משחקים אבל הפרדת צבעים, הגדרות תצוגה וכיוצא...)? האם כרטיס המסך משפיע גם על תצוגה סטטית? (יש לי בעיה עם המסך שהוא מציג תמונה אבל כשאני מזיז את העיניים, לאו דווקא כשיש תנועה על המסך, ישנו עיוות כלשהו בצבעים שקשה לי להסביר).

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  25. Started by amisu,

היום בזמן משחק בסטארקרפט 2 שמתי לב לירידה בFPS, בהמשך כשנכנסתי שוב למשחק כל התפריט הראשי היה מרוח ומעוות, נתקע, לפעמים חוזר לשולחן עבודה ולפעמים דורש ריסטרט. זה הראה שיש תקלה בדרייבר של נוידיה, אז התקנתי מחדש גירסא 260.99 ועדיין עושה בעיות, גם בפול אאוט 3. רעיונות? עריכה: איכשהו תמיד התקלות קורות בסופ"ש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.