עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Mr.Angel,

AOC 17" FLAT .21H .25V אפשר חוות דעת ותמונה של הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  2. Started by barda,

שלום יש לי איזה בעיה שכשאני מנסה להפעיל את המשחק Star Wars : Comando republic הוא אומר לי שאני צריך pixel shader 1.1 or higher וכשאני מנסה להכנס למשחק רואים את הכל מטושטש ובצע לבן ואז המשחק יוצא לבד והוא אומר לי שיש בעיה. מישהו יודע איך לסדר את זה? נ.ב יש לי כרטיס מסך GF4mx440 128 mb תודה מראש

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  3. Started by Kalman,

חג פורים שמח לכולם. אני חדש כאן ומקווה שלא עברתי על שום חוק. לפני כשנה רכשתי כרטיס מסך Nvidia Geforce 8600 GT 512M. בחודשיים האחרונים בזמן שאני משחק/בטעינות במשחקים די כבדים[COD5,COMBAT ARMS,NBA] באמצע המשחק נתקע כל המחשב,מופיעים פסים צבעוניים או שפשוט התמונה האחרונה לפני התקיעה נמרחת על המסך,ורעש. התקלה נמשכת כ-10 שניות עד שאני עושה הפעלה מחדש או שהמחשב עושה לבד. אחי אמר לי שהכרטיס מסך נשבר או פונקציה מסוימת לא עובדת בו. יש משחקים שאני משחק ואין בהם שום בעיות ויש כאלו שהכ.מ קורס בהם. מה אפשר לעשות?.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by levinir1234,

שלום לכולם, האם nvidia gefrce gt 630 ביחד עם i5 3.1 ghz יריץ משחקים כמו cod nfs gta? לא חייב על איכות גבוהה העיקר שלא יתקע ואני מדבר על מחשב נייח ולא נייד תודה לעוזרים,ניר

• 38 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by ArZi17,

שלום, היה לי 8600gt שהלך לעולמו, אני מעוניין לקנות חלופה של nvidia שתהיה באותה רמה אולי כרטיס קצת יותר טוב, וחשבתי על ה 630gt , מה אתם אומרים? ספק של 550, לוח אם p965 , מעבד , 6320

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Night,

אני מחפש כרטיס מסך חדש .. יש לי מעבד E8400 ומסך 1920 על 1200 שמושים עיקריים: HD ומשחקים חריץ PCIE כמובן, כרגע אני עם 8600GT חשבתי על ה GTS250,מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני לא מצליח להיכנס לטלטקסט משהו יודע למה??

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  8. Started by Galit17,

אז ככה מה עדיף מהם? http://www.tms.co.il/product/10197 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2877 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3049 ועוד שאלה אני רואה שלחלק מספיר יש 2 מאבררים ולחלק יש אחד https://www.google.co.il/search?hl=iw&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.,cf.osb&biw=1249&bih=528&wrapid=tlif134214815766911&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=Qo7_T9TnEsHJ0QXB5qmnBw&q=Sapphire%20ATI%206950 נאמר לי שגוף הקירור תוצרת Sapphire מציג תוצאה של 68 מעלות בעומס מלא, לעומת גוף הקירור תוצרת HIS שמציג תוצאה 81 מעלות בעומס מלא. גוף הקירור תוצרת Sapphire http://www.pureoverclock.com/review.php?id=1303&pag…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by simonsix,

New Windows 7 Direct3D 11 DirectX 11 Release This version of the Windows 7/Direct3D 11 Technical Preview ships as part of the DirectX SDK and contains the following new features, tools, and documentation: Technical Preview of Direct2D; Technical Preview of DirectWrite; Technical Preview of DXGI 1.1,

• 9 תגובות
    • 874 צפיות
  10. יש לדוד שלי מחשב עם הכרטיס בכותרת ואנחנו לא מצליחים לחברו לטלויזיה. עדכנתי את הדריבר ל71.89 ונוספו אפשרויות שונות בהגדרות אבל אין את האופציה של שכפול המסכים וכל האופציות הללו יש לציין שגם בדריבר הישן לא היתה האפשרות לעשות CLONE או משהוא כזה (שכפול). בבקשה צריך עזרה דחוף תודה רבה

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  11. Started by asnast,

היי אנשים אני חייב להגיד שבשנה האחרונה אני ממש איבדתי את האמון הרב שנתתי ב NVIDIA. לי אישית היו כרטיסים של NVIDIA מאז הדור של GEFORCE 2 MX אבל כעט שאני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש אני בטוח הולך לקנות ATI. כל השערוריות של הרמאות ממש לא תרמו לNVIDIA ואני חייב להגיד שבטוח לדעתי יש בהן משהוא הרי אף אחד לא יפיץ את זה סתם. NVIDIA בכלל בוחרת להמשיץ את ATI במקום לשפר את המוצר שלהם. לסיכום כל הכבוד ל ATI שלא נכנסה למשחק המגעיל של NVIDIA וגם על המוצרים המעולים שלהם. הכסף הבא שאני ישקיע בכרטיס מסך ילכו לATI אלא אם NVIDIA יעשו את הבלתי יאומן ויוציאו מוצר הרבה יותר טוב מזה של ATI. זה ממש לא נראה לי.

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by oz12,

האם שווה ההשקעה של עוד 500 שקל בכרטיס ה 9800GTX הוא שווה תביצועים בשביל עוד 500 שקלים ?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  13. Started by tfo,

המחשב שיש לי כרגע: EPOX 8KDA3J 1024 DDR, AMD ATHLON 64 3200+, מסך: DELL 2007WFP החיבור הוא AGP כמו שצוין בכותרת, השימוש הוא למשחקים (לא כבדים במיוחד) אני רוצה את הכרטיס עד שאני יביא מחשב חדש לשנה - שנתיים (אני יודע שזה כרטיסים מיושנים ואני יודע שזה לא באמת יחזיק ככה)

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  14. Started by amig2,

הבאנצ'ים עם המספרים האסטרונומיים של 150 fps רלוונטים למשהו? הבנתי שלחווית משחק אופטימלית צריך מעל 60fps... למה מיועד ה-frame limiter בחלק מהמשחקים והאם בכל המשחקים מהירות המשחק תהיה שונה בין 60fps ול-150fps... רציתי לראות שאפילו הרדיאון 9200 שלי מסוגל ליותר מ-100fps, וביטלתי את ה-framelimiter ב-gta2, יצא מאה חמישים ולא היה אפשר לשחק כי זה יצא מהר מידי... האם בכל משחק יש framelimiter? והאם בכל משחק כמות מיותרת של fps (60+) הופכת את המשחק למהיר מידי? ואיך מודדים? fraps?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by E. Shambuzzi,

שלום לכולם, הזמנתי בזיגזג Inno3d GTX260 192SP ב- 900 ש"ח, והודיעו לי שהוא לא זמין כרגע, והציעו לי את ה GTX260 192SP של ZOTAC, באותו מחיר. האם יש הבדלים בין הכרטיסים? אם כן מה עדיף ? יש גם אופציה ללכת על GAINWARD GTX260 216SP ב 1000 ש"ח, אבל לדעתי לא יהיה הבדל ברזולוציה שלי. מעדיף לקנות מזיגזג כי זה ממש קרוב לי לעבודה (אני יודע שיש את הכרטיסים הנ"ל ב IQPC ובפנדה וב KSP וכו' וכו') מפרט בצד, ספק ישודרג ל corsair 550W. תודה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  16. לא מתוכנן OC כרטיס מסך שיהיה כי כדאי לקנייה בתקופה הזאת והכי טוב כרגע. אין צורך בצורב DVD ( כבר יש ) אין צורך במסך מעוניין בכרטיס קול טוב עם רמקולים ( העדפה ל5.1 ) עכבר Logitch mx518 ( אני יקנה 130 שקל מנועהקומפ) תודה לכם עריכה : אנשים בטעות פתחתי פה , תעבירו בבקשה לפורום מפרטים... תודה

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  17. Started by teddy85,

אני צריך כמה ביקורות אבל אני צריך כשהם ב OC תודה

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  18. יש ברשותי כרטיס רדיאון9800 פרו שהמאוורר שלו התפנצ'ר שאר הקונפיג: ENERMAX PSU 350W,2 HD,2DVD,CPU P4 2.4C,1G MEM האופציות שמצאתי הן 6600GT 6800GS X1600PRO X800GTO אני מעוניין בכרטיס עם עבודה שקטה שאלות : האם ספק הכוח שלי יספיק לכרטיסים הנל האם הבדל הביצועים מצדיק את ההשקעה או שכדאי פשוט לקנות מאוורר חלופי של זלמן (200ש) תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  19. Started by Tomerb1,

לפי הביקורת החדשה על הכרטיס 2900XT של ATI הוא ניראה סך הכל טוב\מאוד. מה יותר כדאי? amd athlon X2 dual core 4800mhz bfg oc2 8800 640mb amd athlon X2 dual core 4800mhz ati HD2900XT amd athlon X2 dual core 5600mhz bfg 8800 oc 320mb יש לי מסך 19... יכול להיות שידרוג עתידי ל20+ לפי תגובות וביקורות שכתבו הבנתי שבמשחקי DX10 יהיה עדיף כמה שיותר זיכרון... והמעבד בקושי משפיע היום. אז מה אתם אומרים?

• 14 תגובות
    • 955 צפיות
  20. שלום רבותי. אני פתאום שם לב שיש ירידה ככה ב FPS במשחקים.. נגיד אנריל שהיה 150-200 יש עכשיו 90 ככה.. וגם בדמואים של NVIDIA אני שם את ה VULCAN ואני רואה שזה זז לאט יותר ממה שהיה לפני זמן מה... עכשיו אני חשבתי לעצמי, אני משתמש בDUEL VIEW של NVIEW שמחובר לטלויזיה כי אני רואה שמה סרטים.. אבל זה תמיד דולק כלומר רואים את הרקע דסקטופ בטלויזיה ושאני מפעיל סרט אני עושה PLAY ON TV וצופה בו... עכשיו הבעיה היא האם ה NVIEW מוריד FPS ? יתכן כי הכרטיס אולי קיבל בלאי ועליי להחליפו ? או שזה וינדאוז גדוש ועמוס שיוצר צוואר בקבוק ו FPS נמוך יותר (פירמוט או משהו יסדר זאת)? בבקשה עזרו לי.. אשמח להסבר האם הNVIEW אכן מוריד FPS בצורה שכזו...

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  21. Started by סאונד בראש,

שלום חברים אבקש את עזרתכם בבחירת הכרטיס מסך הבא שלי ידוע שכרטיסי המסך מתיישנים דיי מהר , אז לא בא לי להתפרע 700-1000 , יכול לעלות אם ההפרשים קטנים , מעדיף שלא משחק רק COUNTER STRIKE GLOBAL OFFENSIVE , וקצת מגמגם לי מפרט המחשב I7 EXTREME 975 / 333 6GB GSKILL 1333 לוח אם UD3R GIGABYTE כרטיס מסך ATI 4870X2 תודה

• 25 תגובות
    • 6.4k צפיות
  22. Started by Dvich,

Preview ראשון על הG70! לא כתוב איזו גרסא זאת אבל יש לה חיבור SLI (כנראה GTX?) ו256MB, הכרטיס תומך גם ב512MB וכנראה גם נראה גרסא כזאת, הכרטיס הוא ES אבל עדיין אפשר לראות שהתמונות שהופצו אכן היו אמיתיות. ההכרזה על הG70 והR520 קרובה מתמיד. עריכה: הכרטיס צורך 150W, הוא כל כך חם שהכרטיס שHWZ.com קיבלו נשרף, אולי זה קורה רק בגרסאות הES אבל יפתר בגרסא שמיועדת למכירה. http://hardwarezone.com/articles/view.php?cid=3&id=1603

• 13 תגובות
    • 948 צפיות
  23. שלום לכולם, לאחרונה התחלתי לעבוד קצת על עריכת וידיאו ולשם הנוחות חיברתי מסך CRT ישן שהיה בבית..(בנוסף ל LCD 19") לאחר החיבור וההגדרות(EXTEND DESKTOP) ניסיתי לשנות את הרזולוציה במסך הנוסף, וגיליתי שכאשר אני עולה על רזולוציה של 800X600 הרזולוציה משתנה, אבל לא נמתחת על כל המסך, זאת אומרת, צריך לגלול כדי לראות את כל המסך, למישהו יש מושג למה זה נגרם? כרטיס מסך: HD 4850 powercolor תודה מראש

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  24. מפתחת השבבים משכפלת את ליבות ה-Fiji שלה בכרטיס מסך כפול ליבות חדש תחת השם Radeon Pro Duo, אשר מגיע עם מיקוד בולט לעולם המציאות המדומה, ונתונים מפלצתיים שהופכים אותו לכרטיס החזק בעולם כרגע אחרי לא מעט זמן המתנה, חברת AMD סוף סוף משיקה את כרטיס המסך כפול הליבות הבא שלה, זה המבוסס עלצמד ליבות Fiji מלאות. כרטיס המסך החדש, על שלל הנתונים שלו עליו נעבור מיד, הופכים אותו לכרטיס המסך החזק ביותר נכון לשעה זו, עם ביצועים העומדים על עד כ-51% בהשוואה ל-TITAN Z החד ליבתי של היריבה הירוקה על פי החברה. יותר מלכל משימה אחרת, כפול הליבה החדש של AMD מיועד על פי החברה למערכות VR, שכן משקפי המציאות המדומה עושים שימוש בזוג מסכים, המתורגמים באופן ישיר לזוג ליבות בהתאם. בהתחשב ב…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. או קאיי, אצלי בבית ישנם ארבעה מצלמות במעגל סגור, המצלמות כולן מחוברות לממיר שמחובר לוידאו וטלוויזיה שמקליט נוןסטופ - הבעיה היא שהאיכות חרא ומס' הפריימים לשניה מאוד נמוך מה שמוריד מערכו של הצילום לצילום של תמונות של ממש. בקיצור המלצתי לאבא שלי להשקיע קצת כסף ולקנות מחשב, לחבר (בעזרת כרטיס) את המצלמות אל המחשב, ובעזרת תוכנה שאני בטוח שבאה עם הכרטיס המחשב יקליט נוןסטופ את הפלט של המצלמות וככה יהיה לנו הרבה יותר נוח, יותר קל והכי חשוב יותר איכותי. לכן בניתי מפרט מסויים למחשב שיהיה, מפרט לא הכי הכי - משהו בסביבות ה- 3700 - 4000 כולל מסך וספק אל פסק. בניתי את המחשב בהתאם לדרישות של הכרטיס שראיתי ועכשיו מתעוררות שאלות: זה הוא הכרטיס אשר ברצוני לקנות: http://www.zigzag2000.co.il/…

• 1 תגובה
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.