כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך האחד: כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GTS 256MB PCIe והשני :GIGABYTE 8800GTS 320MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E ההבדל במחיר בן שניהם בערך 600-700 ש"ח האם ההבדל ביניהם מצדיק את המחיר המחשב משמש גם למשחקים אפילו שזה לא התפקיד המרכזי שלו הייתי רוצה כרטיס מסך חזק שיתמוך בכל המשחקים החדשים האם הכרטיס הראשון טוב מספיק או שזה שווה להשקיע יותר ולקחת את הכרטיס השני אם מישהו יכול להסביר גם את ההבדלים ביניהם אני ממש אודה לו שאלה נוספת אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים למישהו יש המלצות?? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות כרטיס מסך חדש בתצורת AGP יש לי את המחשב הזה: ASUS P4P800 DELUXE INTEL P4 2.6 1GB RAM איזה כרטיס ב AGP אתם ממליצים לי לקנות יש לי כרגע ATI 9200 תקציב אין מוכן להשקיע כל סכום.
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא בצד <<--- בעקרון הדברים החשובים הם: P4 3GHz s775 ABIT AA8-3rd Eye (Pcie, s775, DDR2) כרטיס מסך נוכחי : ABIT X600Pro זכרון ראם: 1.5GB DDR2 Twinmos Dual Channel! ספק ג'נרי... בעקרון התקציב הוא 1K אבל אני צריך גם ספק אז.... אם יש חריגה מאוד משתלמת או שכדאי לחכות אז תגידו... אגב, אם לדעתכם לא שווה להשקיע בכרטיס מסך [כשהמחשב עצמו די ישן] אז גם תגידו... תודה אחינו :]
-
- 10 תגובות
- 752 צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת הזמנתי כרטיס מסך חדש X1950 Pro 512MB שעות שישבתי וחשבתי מה לקות אותו או את ה-8600GTS והחלטתי ללכת עליו הכרטיס יגיע ב"ה ביום ראשון או שני קניתי אותו מנועה. יש פה אנשים שיש להם ת'כרטיס שיכולים להגיד לי יתרונות וחסרונות עד שהוא מגיע... ;D (הכוונה באיזה משחקים הוא תותח יותר ובאיזה פחות...)
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.pcmag.com/article2/0,1895,2147064,00.asp http://common.ziffdavisinternet.com/util_get_image/16/0,1425,sz=1&i=162825,00.gif
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ראיתי שבתוכנה שלי שמלווה עם הכרטיס מסך ישנה תוכנה שנקראת פלאס ביוס אבל אני לא יודע היכן אפשר למצוא עידכון לביוס של הכרטיס מסך ובמה זה תורם? האם אפשרי להוריד מהאתר ? נכנסתי לאתר ולא מצאתי כלום בנושא תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שידרגתי את המחשב שלי (לאחר קריסה טוטאלית), ויש לי לוח אם של אסוס, עם כרטיס מסך מובנה של Intel® Extreme Graphics 2. מולו, ישלי את אחד הדברים היחידים ששרדו מלפני השדרוג, וזה כרטיס מסך radeon 9250 128MB. רציתי לדעת אם יש איזשהו מצב שהכרטיס המובנה יותר חזק מזה שיש לי, ואם שווה לחבר אליו את המסך? תודה :]
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום האם משהו יודע מתי יהיה בעולם אפשרות לקנות כרטיס HD 2600 ? האם יהיה ויש כרטיס HD2600 AGP ? איפה ניתן לקנות בעולם כרטיס זה ?
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
לפני כמה זמן קניתי מחשב חדש (מפרט בצד) וקניתי אותו עם כרטיס מסך מובנה כי לא נישאר לי כסף לכרטיס מסך. כרגע אין לי בדיוק תקציב כי אני לא יודע למה כדאי להוסיף ולמה לא. כרגע יש לי מספיק כסף בשביל ללכת לקנות X1950XT 512M (עולה 1300 ומשהו ב KSP). השאלה היא אם כדאי להוציא עוד 300 שקל (שאין לי וגם לא יהיה לי) ולקנות 8800GTS 320M, מה שחשוב לי זה שהכרטיס יוכל להפעיל משחקים גם בעוד שנתיים (ממש לא מפריע לי לשחק על LOW).
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי יכול להגיד לי איזה כרטיס זה ? נראה לי ישן, אבל אולי מישהו יזהה... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך האחד: כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GTS 256MB PCIe והשני :GIGABYTE 8800GTS 320MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E ההבדל במחיר בן שניהם בערך 600-700 ש"ח האם ההבדל ביניהם מצדיק את המחיר המחשב משמש גם למשחקים אפילו שזה לא התפקיד המרכזי שלו הייתי רוצה כרטיס מסך חזק שיתמוך בכל המשחקים החדשים האם הכרטיס הראשון טוב מספיק או שזה שווה להשקיע יותר ולקחת את הכרטיס השני אם מישהו יכול להסביר גם את ההבדלים ביניהם אני ממש אודה לו שאלה נוספת אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים למישהו יש המלצות?? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 495 צפיות
-
-
יש לי כרגע כרטיס http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=148 ולפי מה שהבנתי הוא די מגביל ממני צפיה בתכני HD איזה כרטיס אני צריך (כמובן לא להסחף בתקציב.. עד סדר גודל של 600 שקל) PCI EXPRESS כמובן . שיתמוך לי בצורה מלאה ב HD ללא קרטועים ???
-
- 10 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש לי הצעה כזאת : x1950XT 256MB ב 999 שקל ו X1950XT 512MB במחיר של 1180 שקל על מה ללכת או בכלל ללכת לכיוון של ה 8600GTS מתכוון למשחקים עתדיים לא יודע כמה ה 8600GTS יהיה טוב ל DX10 שיצא עזרה בבקשה ותודה מראש
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
היי קניתי מארז חזק, כולל מסך מדהים של סמסונג 932 משהו. כרטיס מסך אני רוצה משומש עד 500 ש"ח , שיתאים ל pci-e . מה ההמלצות? לגיימר חובבן!!!!! תודה רבה , רונן
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/features/6173135/index.html?tag=topslot;title;2&om_act=convert&om_clk=topslot ככה גיימספוט קבעו. אני לא אומר עדיין שזה הבחינה היחידה שקובעת (הם בדקו ברזולוציה של 2000X1500 W T F). אני רק מודיע על הסוג-של ביקורת הזו. כמו כן רואים שבקומפני אוף הירוס הXT משתווה לGTX דווקא, אבל בכל מקרה, בכללי- יחס המחיר/ביצועים של הGTS הוא המלך.
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה המודינג הראשון שלי... אז קצת רחמים אם כתבתי משהו לא נכון... המחשב הוא פנטיום 4 (אני לא יודע יותר מיזה על הלוח M) 512 ראם (לפי דעתי זה DDR) כרטיס קול כרטיס קול Live 5.1וCreative- הכי זול שיש, כיוון שזאת הבניה הראשונה לא רציתי סתם להוציא כסף... חשבתי לקנות את הכרטיס הגרפי הזה- nVIDIA GeForce PX6200TC 256MBוLeadtek אבל אני לא סגור עם זה מה שאני צריך. ממה שהבנתי לכרטיס הזה יש יציאה של HDTV מה שיאפשר לי בעתיד לחבר אותו לLCD. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 716 צפיות
-
-
האם הדגם הזה פסיבי ? http://www.pointofview-online.com/default2.asp?content_id=134 מצאתי אותו ב 365 ש"ח כדאי ? המשחק הכי כבד זה שלי WC3. ה [מפרט] בצד
-
- 7 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מה הטמפ שאסור לעבור ב X 1950... ועוד משהו טמפ גבוהה נגיד 80 במאמץ יכולה להוריד ביצועים ? .. FPS ? וכו' ?
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
TV-OUT מהכ.מ לRGB אדום ירוק לבן שנמצא בחיבור 21 פין בטלוויזיה. איפה קונים דבר כזה? הכרטיס מסך הוא X550 ATI תודה רבה רבה לעונים ולעוזרים. אתם פשוט נהדרים
-
- 6 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב, יש לי מסך 20.1 אינטצ' של סמסונג אני מצפב לכרטיס שיתמוך ברזולוציה גבוהה מסך רחב ואיכות תמונה טוב מממיר של הוט אני לא מתעסק בעריכה גראפית וכאלה אבל עדיין אני רוצה שתהייה לי אופציה להקליט סדרות או תוכניות שאני רוצה.. לגבי המחיר התקציב הוא 400-600 ש"ח לא חשוב לי פנימי או חיצני רק שיהיה איכותי... תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
האם 8800GTS ינצל את היכולות שלו עם פנטיום 4 3000, או שכדאי לחכות קצת ולשדרג את כל המערכת?
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
שלום אני פשוט לא זוכר את שם האתר הזה לכן אני שואל אותכם יש מין אתר שמתעדכן חודשית נדמה לי בכל הכרטיסי מסך שיש ואפשר להשוואות בינהם דרך מין פונקציה כזאת. למישהו יש מושג מהו הקישור?
-
- 3 תגובות
- 476 צפיות
-
-
האם geforce 8600GT חזק יותר מ7600GT? אציין שה7600 שלי הוא agp.
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
Rainbow Six Vegas Colin McRae: DIRT על X3000 של אינטל.. אם אתם שואלים על המפרט אז יש בצד.. תודה! אם זה לא המקום אז תעבירו בבקשה
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-