עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מחפש את אחד מהכרטיסים הללו בסכום סביר של 400-600 ש"ח, אני יודע שהסיכויים למצוא את הכרטיסים הללו בסכומים הללו הם אפסיים אבל בארה"ב המחירים של הכרטיסים הללו נע בסביבות הסכום הנ"ל. הדגמים שאני מחפש ספציפית הם: Radeon 9500 Pro 128MB DDR 128-Bit ו GeForce 4 Ti 4600 8x 128 MB DDR 128-Bit אם מישהו יודע על הימצאותם של כרטיסים אלו בחנות כלשהי או במחסן כלשהו אנא תנו לי לינק או דרך ליצור קשר עם המקומות הללו, כמובן שאני מעדיף לקנות את אחד מהכרטיסים הנ"ל מחנות (או לחלופין ממחסן עם אחריות) ועם אחריות לפחות לשנה.

• 11 תגובות
    • 787 צפיות
  2. Started by y_i_c,

יש לי בעיה מוזרה שהתחילה בשבועיים האחרונים לפעמים כשאני רואה סרט במחשב.....המחשב פשוט נתקע וקופא....ומחייב אותי לעשות ריסט ואני עובד ב XP זה היה קורה לי פעם במשחקים....אבל מכיוון שאני כמעט לא משחק זה לא הפריע לי.... אבל זה התחיל גם עם הסרטים ועכשיו זה מתחיל להציק. ויש בעיה נוספת שפעם בהרבה זמן יש קפיצה מוזרה כזאת.....שהמסך מתערבל לערבוב צבעים למשך של שבריר שניה וחוזר כאילו כלום למישהו יש רעיון מה יכול לגרום לזה???? לפי דעתי זה הכרטיס מסך.......אבל כל עוד התקלה לא קשיחה לא יחליפו לי את הכרטיס. או אולי זה הגדרות בביוס??... מישהו מכיר תוכנה שיכולה לבדוק את הכרטיס מבחינת חומרה??? בתודה מראש עידו

• 9 תגובות
    • 787 צפיות
  3. Started by naknir,

אהלן חברים, יש לי את הכרטיס Gigacube Radeon 9600 Pro VIVO וקיבלתי איתו גם כבל כזה לחיבור הכרטיס לטלוויזיה/מצלמת וידאו וכו'. אבל מה - הכבל קצר מדי בשבילי היות והטלוויזיה די רחוקה מהמחשב. הבנתי שניתן לקנות כבל כזה רק באורך שאני בוחר. אני צריך כבל שיהיה בערך 4 מטר.... איפה אפשר לקנות כזה כבל ומה טווח המחירים? ועוד שאלה: אם אני אראה סרט באיכות DVD שיש לי על המחשב, על הטלוויזיה - האם הוא יוצג באופן יותר טוב מאשר על המחשב? ניר.

• 12 תגובות
    • 787 צפיות
  4. Started by le011,

היי.יש לי כרטיס 9700 NP של חברת POWER COLOR. אני רוצה לבצע המהרה(OVERCLOCKING) אבל הביוס שלו נעול איך אני יכול להחליף ביוס? תודה מראש על עזרתכם

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  5. Started by מגן,

intersoft מציעים כרטיס ati radon ve ddr+dual display addition מקורי (ati) עים ביצועים ופיצ'רים דומים לradon 7500 (כמעט אותם דפי מפרט) המחיר של intersoft הוא 351 ש"ח( ati מקורי) ו ddr לעומת 463 ש"ח radon 7500Le ושל gigabite (ולא ati מקורי) ו sdram ולא ddr . ati 7500le עולה 520 ש"ח מקורי אבל גם sdram וגם 170 ש"ח יותר תבדקו בבקשה ותגידו לי ... לא עדיפה ההצעה של intersoft מכל הבחינות??? אים מישהו מבין ורואה הבדל קריטי בין הכרטיסים שיכתוב ,או כל הצעה אחרת תתקבל בברכה.

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  6. Started by .AloN,

ראיתי בפורמים שונים, אנשים שטוענים שמשחקים מסוימים לא עובדים עם הכרטיס. יש כאן למישהו את אותה בעיה ? ובלי קשר, מתי נראה לכם שהמחיר של הכרטיס ירד ?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  7. Started by srolik,

האם שווה radon9100 64mb של POWERCOLOR במחיר של 374 ש"ח (זכיתי במכרז )

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  8. Started by simonsix,

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=39107

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  9. Started by send2moran,

הבנתי שיש תמיכה ביציאת אות HD מהכרטיס , אך האם יש אפשרות להשתמש בכרטיס ככרטיס טלויזיה ?האם יש אפשרות ל- VideoIn ? ולמי שיש את הכרטיס אשמח לתגובה לגביו איך הוא. ... תודה.

• 11 תגובות
    • 787 צפיות
  10. מדובר במסך קטן של רזולוציה 768*1024, והעיקר שהמשחק ירוץ על מדיום בצורה סבירה. תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  11. Started by אלון פ,

שלום לכולם, כנראה שאני קונה כרטיס מסך 8600, ורציתי לדעת אם הוא יריץ את המשחקים הבאים ובאיזה איכות: crysis call of duty 4 bioshock תודה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 787 צפיות
  12. http://www.tomshardware.com/2007/05/17/performance_value_for_dx10/page8.html שימו לב שמדובר במחירים בדולרים, אך רובם פרופורציונליים למחירים בארץ בשקלים. הx1950pro לוקח בהפרש ניכר מהאחרים (מעל 50%). שימו לב לשורה התחתונה שלהם בעמוד הבא - ה8800gts 320mb הוא כרטיס הDX10 המשתלם ביותר.

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  13. Started by ses30,

יש לי במחשב: לוח GA-8I945P מעבד PENTIUM D 930 3GHZ זיכרון X2 512MB DDR2 667MHZ ספק 450W עכשיו, השאלה שלי אם אני יכול לקנות כרטיס 320MB 8800GTS או שצריך לשדרג את במחשב?

• 10 תגובות
    • 787 צפיות
  14. אני מעדיף עד 1600ש"ח לכרטיס.. אשמח גם לביקורת על המחירים.. 8800GTS PCIEX BFG Geforce 8800GTS 320 mb DUAL DVI Retail OC2 $424.0 ----- 8800GTS PCIEX BFG Geforce 8800GTS 320 mb DUAL DVI Retail OC $408.0 ---------- GV-NX88S320H-B-RH PCIEX Gigabyte Geforce 8800GTS 320 mb DUAL DVI Retail $377.0 -------- PX8800 GTS PCIEX Leadtek Geforce 8800GTS 320 mb DUAL DVI Retail $369.0 ------- 8800GTS PCIEX Sparkle Geforce 8800GTS 320 mb DUAL DVI Retail Calibre Overclocked $399.0 ------ 8800GTS PCIEX Sparkle Geforce 8800GTS 320 mb DUAL DVI Retail $355.0 ------

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  15. Started by ilay22,

מחקו אותי בפורום מפרטים, אז אני מקווה שזה הפורום המתאים. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי, המערכת שלי כרגע היא AMD64 3000 לוח אם nvidia 300 1K RAM geforce 6600 השאלה שלי היא אם אני אשים כרטיס משך חדש (תולוי בתקציב - בין geforce 7900 לבין 8800) אני אצתרך לשדר רכיבים אחרים כלשהם? אני מחליף את הלוח אם כי אין בו pci-e, יש מצב שהמעבד לא מספיק יחזק לתמוך בכרטיס מסך? אשמח גם להמלצה ללוח אם זול וטוב.

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  16. Started by aviv_fried,

אני מעוניין לקנות כרטיס GF FX5200 AGPX8 ללוח אם שתומך בAGP X4, הבנתי שיש תמיכה לאחור בכרטיסים כאלו... האם תהיה בעיה? כרטיס של איזה חברה עדיף לקנות? תודה,אסף

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  17. Started by urich,

טוב אני רציתי לדעת האם יש אפשרות להחלפה מהירה של הפריימרי סקרין בתצורת קלון בכרטיס 6600gt עם הדריברים האחרונים חוץ מהקיצור בשורת המשימות. או אם יש פתרון לתצוגת וידאו בשני המסכים במקביל (אולי הצגה בסופטוור ולא בהרדוור)

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  18. Started by Guarding angel,

די ישן אך עדיין אקטואלי http://www.tomshardware.com/2005/11/28/don/

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  19. יש את ה7300GS ואת הGT ויש את 7600GS שהוא כבר חורג מהתקציב אני צריך שהכרטיס מסך יספק אותי עד תחילת החופש הגדול ברזולוציה 1280X1024 (בלי פילטרים) אז איזה כרטיס עדיף לי משלושתם.. האם ה7300GT הרבה יותר טוב מהGS ושווה להשקיע בו או בכלל הכי משתלם את הLE בקיצור איזה כרטיס הכי משתלם ביחס ביצועים מחיר.. בסביבות התקציב הזה..

• 13 תגובות
    • 787 צפיות
  20. Started by AtomiX,

ככה לפני כ4 חודשים קניתי את הכרטיס הנ"ל מחבר ב200 שקל . לאחר 3 חודשים המאוורר התחיל להשמיע קולות והוא נתקע הכרטיס התחיל להתחמם אז מייד נתקתי אותו . לקחתי אותו לחנות אשר הוא נקנה הם אמרו שהם ישלחו אותו לספק.. לאחר כחודש שלם קיבלתי אותו (היום) והפתעתי קיבלתי כרטיס חדש לגמריי ארוז בניילון!! יש לי כבר כרטיס אחר ואני רוצה למכור את ה 5700 ... כמה הוא עולה????

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  21. Started by NI4NI,

אני מנסה לבנות מחשב HTPC שישב בסלון וישמש כמעט רק לצפיה בטלויזיה ולהקלטת תוכניות (אולי גם טיפה לאינטרנט וזהו). יש לי כרטיס טלויזיה Leadtec Winfast שבגדול עובד, אבל כשרואים דרכו טלויזיה האיכות לא משהו. המראה פחות חד ויותר מטושטש מאשר בחיבור ישיר של הממיר לטלויזיה. אני לא משתמש בכניסת האנטנה אלא מקבל אות דיגיטלי ישר מהממיר דרך כבך COAX. חוץ מזה יש תופעה של פסים ברקע שכמעט לא מורגשים אבל בכל זאת קיימים רק כשאני צופה דרך הכרטיס. אז יש לי שתי שאלות: 1. אם אני מחבר את הכרטיס ישירות לממיר אז כל מה שהוא אמור לעשות זה להעביר את האות הלאה. אז למה התמונה בכל זאת "מתקלקלת" ? 2. האם יש כרטיס אחר שניתן לקנות ובטוח לא יגרום לירידה באיכות ? האם אני חייב לקנות Hauppauge ב 700 שקל או שיש א…

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  22. Started by davidz,

יש לי מסך viewsonic g75f שקניתי לאחרונה הבעיה היא שבמרכז המסך רואים טוב מאוד אבל ככל שזזים לכיוון הקצוות הרזולוציה יורדת לדוגמה אייקון שנראה יפה וחלק כשהוא באיזור אמצע המסך כששמים אותו בצד שמאל של המסך הוא נראה כאילו הוא מורכב מריבועים קטנים . זה ממש מורגש, בייחוד בטקסט. האם למישהו יש את אותו מסך ונתקל בתופעה דומה? האם המסך תקין?

• 11 תגובות
    • 787 צפיות
  23. Started by nitzan10,

אני יודע שהנושא מופיע הרבה פעמים וקראתי כנראה את כל ההערות, אך אני לא מצליח. מדובר על חיבור מחשב נייד compaq nc6000 בעל כרטיס מסך ati mobility radeon 9600 series עם יציאת s-video . אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה גם בעלת חיבור s-video. מדובר על טלויזיה מסוג סוני 29 אינט'ש בת 5 שנים. עבדתי לפי כל ההנחיות של ההגדרות כולל ה תבנית PAL B והתוצאה רואים לצערי שחור לבן ולא ברור. צורת החיבור היא בעזרת כבל s-video ל -s-video מאיכות טובה. תודה.

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  24. שלום, לפני כמה דקות רכשתי את הכרטיס הזה מזיגזג : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2398 המפרט שלי הוא : CPU Type Intel Pentium 4A, 2266 MHz (17 x 133) Motherboard Name Intel Brownsville D845GBV (6 PCI, 1 AGP, 2 DIMM, Audio, Video) System Memory 512 MB (DDR SDRAM) עכשיו יש לי כמה שאלות, הראשונה, האם הכרטיס בכלל יכול להתחבר ללוח אם הנ"ל? האם המפרט ינצל את הכרטיס עד הסוף? מה אני צריך לעשות כדי להתקין אותו? פשוט להוציא את הכרטיס הקודם מהמקום, לחבר במקומו את הכרטיס החדש, למחוק את הדרייברים הישנים ולהתקין חדשים? (הכרטיס הנוכחי הוא Geforce 4 MX440) תודה מראש ואיני בטוח אם זה הפורום הנכון לפרסם בו את הנושא הזה אז אני מצטער מראש.

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  25. ערב טוב לכולם. לאחרונה צצה לי בעיה מוזרה ,בעיית ריענון תדרים. המסך שלי הוא LG FLATRON 700 P הכרטיס מסך שלי radeon 9600 xt . המסך תומך ברזולצויות הבאות בריפרשים הבאיםאני כותב מה שרלוונתי שאני משתמש רק בו) 1024 * 769 ב100hz 1152 * 768 ב100hz 1280 * 1024 ב85 hz בדה"כ כלל אני עובד גם במשחקים וגם בdesktop ב1024 על 768 ב100hz . אבל פתאום שבאתי למחשב מלפני כמה ימים והפעלתי gta אז הרעינון יורד ל60 דבר שבלתי נסבל. בבקשה תעזרו לי בתודה מראש עמית.

• 8 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.