עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by אלון פ,

שלום לכולם, כנראה שאני קונה כרטיס מסך 8600, ורציתי לדעת אם הוא יריץ את המשחקים הבאים ובאיזה איכות: crysis call of duty 4 bioshock תודה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 800 צפיות
  2. קצב רענון טוב- 12ms. חברה טובה. 17". יש הצעות אחרונות?

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  3. Started by ScreameR,

החלטתי שאני נפטר מהמסך CRT המצויין שלי (LG 795FT PLUS - באמת מסך בן זונה) מפאת חוסר מקום. אז החלטתי ללכת על מסך LCD\TFT. בטווח מחירים של 1500 שקל (גמיש) איזה מסכים איכותיים אפשר למצוא ? אני לא צריך DVI אבל דיי חשוב לי שיהיה זמן תגובה נמוך ככל שאפשר..

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  4. אני מחפש את אחד מהכרטיסים הללו בסכום סביר של 400-600 ש"ח, אני יודע שהסיכויים למצוא את הכרטיסים הללו בסכומים הללו הם אפסיים אבל בארה"ב המחירים של הכרטיסים הללו נע בסביבות הסכום הנ"ל. הדגמים שאני מחפש ספציפית הם: Radeon 9500 Pro 128MB DDR 128-Bit ו GeForce 4 Ti 4600 8x 128 MB DDR 128-Bit אם מישהו יודע על הימצאותם של כרטיסים אלו בחנות כלשהי או במחסן כלשהו אנא תנו לי לינק או דרך ליצור קשר עם המקומות הללו, כמובן שאני מעדיף לקנות את אחד מהכרטיסים הנ"ל מחנות (או לחלופין ממחסן עם אחריות) ועם אחריות לפחות לשנה.

• 11 תגובות
    • 800 צפיות
  5. Started by hd500,

היי יש לי radeon 9800series 256mb 128bit Palit עכשיו, הכרטיס מסך הזה מגיע עם חיבור אחד של DVI, שלשם נכנס DVI הכוונה. וכניסה אחת של VGA רגיל. (ובנוסף S-VIDEO בשביל טלויזיה) ברצוני לחבר שתי מסכים לכרטיס מסך הנ''ל. אחד מסך CRT 19" של AOC מדגם 9K+ אשר מגיע עם חיבור VGA. ועוד מסך דק 19" LCD של סמסונג דגם 940BW שהזמנתי היום. (שהוא בא בכניסה של DVI) עכשיו, השאלה האם אני יכול לחבר את שניהם כאשר אין לי שתי כניסות לDVI בכרטיס מסך הנ''ל ? האם יש איזשהו מפצל שמכניסים להכניסה של הDVI, והוא נותן שתי יציאות של DVI, כלומר לחבר שתי מסכים של DVI לשם? ועוד מפצל, שמכניסים את הכבל VGA של המסך CRT 19" שיש לי, וממנו יוצא כבל DVI, שנכנס לDVI. (בשביל שאני אכנס לכניסה השניה של המפצל בDVI…

• 9 תגובות
    • 800 צפיות
  6. Started by DJKING,

שלום לכולם אני חדש פה. יש לי מצלמה קטנה נסתרת איך אני יכול לחבר אותה למחשב היא עם חיבור RCA עובדת על מתח של 9V ע"י שנאי איך אני יכול להעביר את שידור הוידאו ואודיו למחשב תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  7. מסך שלי בן 9 שנים MAG ובעיות אני רוצה לקנות מסך חדש אני מתלבט 2 מסכים... איזה עדיף ולמה? לא חשוב מחירון... תודה

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  8. שלום חברים, אתמול קיבלתי מחשב חדש שיש לו מערך CF של שני כרטיסי HD4850 : התקנתי עליו vista business 64bit עידכנתי את ה דרייברים של הכרטיס מסך לגירסה 8.7 מהאתר של AMD אחרי ההתקנה קפץ חלון של אשף הגדרות עבור כרטיסי המסך אבל ניראה שהוא מזהה רק כרטיס אחד מתוך השניים למרות שאופציית CF מסומנתב-V האם זו בעיה או רק סמנטיקה והמחשב כן מתייחס למערך? בקיצור מה לעשות כדי ששניהם יהיו מוגדרים? תודה רבה לעונים

• 8 תגובות
    • 800 צפיות
  9. Started by ed1,

במפרטים המומלצים הלינק של המסך שמופיע שם שבור, חיפשתי באתר של סמסונג ויש שם שני מסכים, לא הבנתי אם אלה דגמים שונים או רק צבעים שונים 1. 793DF-T/T SyncMasterTM 793DF-T/T (17 inch monitor) 2. 793DF-Ivory SyncMasterTM 793DF-Ivory (17 inch monitor) ) http://product.samsung.com/cgi-bin/nabc/product/b2c_product_subtype.jsp?eUser=&prod_path=%2fComputers+and+Related%2fMonitor%2fCRT+-+Flat מה התדר רענון שלו ברזולוציית 1024*768 ? מה הגודל נקודה האופקית? 0.24 או 0.25 ? (לא האנכית שהיא 0.2 כמו שכתוב שם) יש הבדל בין זה לבין הדגם שמוכרים ב-KSP http://www.samsungelectronics.co.uk/cgi-bin/ecuk/product/product_detail.jsp?BV_SessionID=@@@@0111216777.1113912802@@@@&BV_Engin…

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  10. Started by Yaron-Cohen,

http://www.vr-zone.com/?i=2287&s=1

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  11. Started by yanai9837,

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  12. Started by mMmSaK,

מישהו יודע מה ההבדל בין אותו כרטיס של MSI לבין זה של SAPPHAIRE???

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  13. Started by Obg1,

יש לי התלבטות בין איזה כ. מסך 6600 GT עם VIVO הכי כדאי לקנות מבין המבחר הדל שראיתי האפשרויות שלי הן: אלבטרון, גיגה בייט או גיינוורד. לפי הכתבה ההשוואתית הזאת http://www.digit-life.com/articles2/gffx/nv43-3.html הכרטיס הכי שווה זה של גיינוורד, ראיתי אותו בבאג במחיר 1304 שקל, http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1930&scat=191&tcat=28 שווה או שאפשר למצוא משהו יותר טוב מזה ? עריכה: מהצצה באתר שלהם ראיתי שיש שני סוגים של כרטיסים כאלה, אחד עם זיכרון 2.0NS ואחד עם 1.6NS , איך אני יכול להבחין ביניהם ?

• 9 תגובות
    • 800 צפיות
  14. אני רואה שיש כמה אפשרויות: 1. דרך כבל RF 2. דרך RCA 3. דרך S-VISEO עכשיו אני מחבר דרך RF אז אין את האפשרויות הדיגיטליות של הממיר, זה פשוט כבלים אנלוגי שאני מחבר דרך RCA אז יש כבלים דיגיטלי אני לא מבין TUNER של טלויזיה לא יכול לקלוט כבלים דיגיטלי ?

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  15. Started by elad_jacoby,

leadtek / evga ראיתי שלevga יש 1070 MHz (effective) על הMemorty WTF?! לleadtek רשום 525MHz על הmemory clock זה לא מקביל בטח.. כל מקרה מה כדאי? הextreme? או הevga.. ומאיפה אפשר לקנות את הextreme?..

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  16. Started by Ram23,

הכרטיס מסך שלי מזה שש שנים מת סופית ואני רוצה להחליפו ב670. הדגם המדובר הוא GV-N670OC-2GD של ג'יגה בייט. השאלה שלי היא האם ספק הקרוסאיר 550W שלי יחזיק אותו. אני עם Q9450 בלי אובר קלוק.

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  17. היי, אני מעוניין להוסיף למחשב i3 3220, 8gb ram וספק FSP 350W (עם 2 מסילות 12V 15A, ביחד עד 28A). עם קצת חריגה מה500 ראיתי את הGTX750 ואת הR7 360. נראה שה360 נותן ביצועים יותר טובים אך לא ראיתי את צריכת החשמל שלו\ביקורת נורמאלית, אני מאמין שלא תהיה בעייה אבל רציתי לוודא. דעתכם?

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  18. Started by mp91,

יש לי X600XT .. היו לי ארטיפקטים מאוד מאוד גדולים( כמעט מסך מלא צהוב ב ATI TOOL).. המחשב שלי היה ניתקע כמה שניות אחרי שהייתי משחק במשחק... קיצר שיחקתי עם הATI TOOL וגילתי שכמה שאני מוריד יותר מהזכרונות של הכרטיס כך יש לי פחות צהובים...(מכאן נובא שזה בעיה בזכרונות של הכרטיס)...... הורדתי את הקלוקים של הזכרונות מ 365 ל 309 ככה.. עד שנהיו כתמים קטנים קטנים צהובים... כמה חודשים אני כבר ככה מסתדר עם הכרטיס והמשחקים עובדים טוב.. בזמן האחרון מתי שאני מדליק את המחשב והמחשב עולה לפעמים הוא גם ניתקע .. או שהוא קופא לכמה זמן ואז חוזר, או שהמסך מתכבה או זה עושה לי מסכיים כחולים(משהו עם ATI2XX).... היום הדלקתי את המחשב ולקח לי איזה 4 ריסטים עד שהמחשב עלה בלי להיתקע... אחרי שהמחשב …

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  19. יש לי את ה x800 XL של SuperColor כמובן שלכרטיס יש TV OUT עם איזה חיבור מוזר בצד של הכ.מסך שממנו אמור לצאת מתאם כזה שהופך את היציאה ל SVIDEO עכשיו אחי הקטן, איבד לי את המתאם הזה, ואני לא יכול עכשיו לחבר את הטלויזיה למחשב דבר מאוד חשוב היות והמחשב עובר הסבה ל HTPC מצאתי מתאם כזה של GIGABYTE בכלל מהכרטיס של אחי, אבל אני לא מצליח לגרום לזה לעבוד יש איזה פתרון חברים ???? אפשר לקנות כזה דבר או משהו ??? מעצבן מאוד

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  20. נמאס לי ממסך ה17 אינץ' המטושטש, החשוך, שפועל ב60 הרץ שלי וברצוני להתקדם למשהו שהורס פחות עיניים של בן אדם אני מחפש מסך 19 איכותי, חד, בלי בעיה של חושך, בעל קצב ריענון של 100 הרץ, כמה שיותר יפה (בתצוגה לא באיך שהוא נראה) ואיכותי ?בתודה מראש, דניאל.

21. אהלן, אני מנסה להריץ משחק (פיפא 2007), המחשב שלי מחובר לטלוויזיה LCD של טושיבה. הבעיה היא שהטלוויזיה לא יכולה לקבל את כל הרזולוציות, ואם המחשב משדר רזולוציה לא מתאימה אז אין תמונה אני מריץ את המשחק, שומע אבל לא רואה כי המשחק משנה את הרזולוציה אוטומטית עם ההפעלה אני מחובר למסך בחיבור VGA כי אין בו חיבור HDMI או SVIDEO למישהו יש רעיון מה עושים???

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  22. Started by tulip42,

יש לי לוח אם התומך בשני סוגים של כרטיסי מסך AGP ו PCI היום יש לי כרטיס של( ATI 9600XT 256 ( AGP ואני רוצה להרחיב לכרטיס מסך נוסף nVIDIA GeForce FX6800GS 256MB ואני מעוניין לדעת בכמה זה יטיב את התצוגה הגרפית במשחקים וסירטוט בתוכנת solidwork. לוח אם של חברת asrock 775Dual-880Pro למעשה האם כדי לי לקנות כרטיס נוסך או שזה לא ישנה הרבה. תודה מראש שחר

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  23. Started by mind5,

קניתי 9600 GT ומתלבט איזה לוח אם שיהיה טוב יותר : 1.‏P5QL-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 2.0, 1394a‎ שתומך ב CROSS FIRE ----האם הלוח הזה לא תומך ב NVIDIA ???? 2.‏EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E‎ עכשו השאילה היא שהלוח הראשון יותר כדאי אני חושב אני לא מתכוון ל-CROSS FIRE....

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  24. שלום יש לי כרטיס של- RX 1300 PRO- ATI דגם . רציתי לשדרג מ XP ל windows 7 אבל הבנתי שיש בעיה לגבי הדרייבר של הכרטיס הזה וחלונות 7. עקב המעבר ל DIRECT X 10 של חלונות 7, הכרטיסים שאינם תומכים ב direct x 10 אלה ב Direct x 9, החברה החליטה פשוט לא לייצר דרייברים בשבילהם(לחלונות 7 ). האם צריך להתקין דרייבר של VISTA בימקום? האם זה יעבוד כמו שצריך? או שמא, כבר עדיף להחליף כרטיס מסך (תקין וטוב) לכרטיס חדיש יותר? איזו נטישה חסרת אחריות מצד החברה הזאת ATI, נכון? ת

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  25. Started by AtomiX,

ככה לפני כ4 חודשים קניתי את הכרטיס הנ"ל מחבר ב200 שקל . לאחר 3 חודשים המאוורר התחיל להשמיע קולות והוא נתקע הכרטיס התחיל להתחמם אז מייד נתקתי אותו . לקחתי אותו לחנות אשר הוא נקנה הם אמרו שהם ישלחו אותו לספק.. לאחר כחודש שלם קיבלתי אותו (היום) והפתעתי קיבלתי כרטיס חדש לגמריי ארוז בניילון!! יש לי כבר כרטיס אחר ואני רוצה למכור את ה 5700 ... כמה הוא עולה????

• 2 תגובות
    • 800 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.