עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by overload,

המחשב שלי עושה רעשים מוזריים, כשפתחתי את המארז כדי לבדוק מה הבעיה הבנתי שהרעש מגיע מהכרטיס מסך שלי (GF4 440), אני חושב שיש לו בעיה עם המאוורר כי הוא לא מסתובב רצוף, כל שניה וחצי בערך הוא עוצר וזה עושה רעש מעצבן. הוא נשמע כך: וווווו...וווווווו...ווווווווו...ווווווווו המודגש זה הרעש החזק הלא מודגש זה הנורמלי. מה אני צריך לעשות כדי שיפסיק ??? הוא נישמע כמו GF FX5800 U או משהו .

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  2. Started by dark,

יש לי כרטיס מסךRIVA TNT/2 PRO ושאני רואה איזה זיכרון יש לא הוא רושם 32 מגה בייט SGARM מה זה

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  3. Started by chillout,

שלום. לפני חצי שנה קניתי מחשב עם כרטיס מסך gtx 670. ורציתי לדעת אם אפשר לעשות SLI עם כרטיסי מסך שונים כגון GTX 680 כי עכשיו המשחקים הכבדים יוצאים והכרטיס מסך שלי לא הכי חזק בשוק. תודה רבה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  4. שלום לאחר בירור שערכתי הבנתי שמספיק Geforce GT220 כדי להריץ פוטושופ CS5 בצורה סבירה. מגבלת התקציב שלי היא 250 ש"ח ומצאתי את האופציות הרשומות מטה. אשמח אם תוכלו לסייע לי בבחירת אחד מהם או להציע אחד יותר טוב בסכום דומה. GainWard GeForce GT520 1024MB GDDR3 Ninja Geforce GT220 1GB DDR3 Twintech Geforce GT220 1GB DDR3 Gainward Geforce GT220 1GB DDR3 האופציה הראשונה היא GT520 שלא הצלחתי להבין מביקורות אם הוא יותר טוב או פחות טוב מהאחרים... קצת נתונים על המחשב: AMD athlon 64 X2 3800 asus m2a-vm-hdmi 2X2GB ram win 7 64 bit

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  5. שלום, בזמן הקרוב אני מתכוון לקנות טלוויזיה FHD, אותה אחבר למחשב. יש לי כרטיס xfx hd4850, והוא בעל 2 יציאות DVI ויציאה 7 פינים (באריזה מגיע גם כבל שמפצל 7 פינים לRGB). מה הדרך הטובה ביותר לחבר את הטלוויזיה? האם חיבור בDVI עדיף על RGB? תודה

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  6. Started by captaincaveman,

http://www.amazon.com/gp/product/B004FPYL9C/ כל כך מתפתה לקחת אחד... חייב לצאת מהבית ולהתרחק מהמחשב

7. Started by alex28,

שלום חברים מישהו רוצה למכור לי את כרטיס מסך 6770 של ‏Sapphire ב450 ש"ח 1. כרטיס שווה את מחיר? 2. אך כרטיס עצמו הוא טוב? הוא יריץ את משחקים חדשים באיכות טוב?

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  8. היום כרטיסי הרדיאון 1950 פרו = נמצאים במחירים מצחיקים ונותנים את התמורה הטובה ביותר למחיר לדעתי יחד עם זאת הם לא דירקט איקס 10 אז אני לא ממש יודע מה לעשות - מתי כל הדירקט 10 יהיה אפקטיבי ? מה כדאי לעשות? אני עומד לירכוש מחשב חדש...ודי מתלבט אם לחכות חודש....? תודה למי שעוזר

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  9. Started by nelik8,

יש לי מערכת מחשב חזקה מאוד עם כ.מסך 7900gtx superclocked...לא קניתי עוד מסך למערכת ואני שוקל לקנות מסך דק 1920 על 1200 24 אינצ' אבל לא בטוח שהכרטיס מספיק חזק בשביל המסך הזה כדי לעבוד כמו שצריך.אין לי מספיק תקציב בשביל גם מסך וגם עוד כרטיס.אם אתם חושבים שזה לא יחזיק אז אני פשוט אקנה 1600x1200...מה אתם אומרים?

• 14 תגובות
    • 837 צפיות
  10. Started by mostwanted,

יש לי חבר שיש לו ג'יפה 4 ובגלל שהוא מקרטע בPATH OF NEO הוא רוצה לקנות כרטיס חדש עכשיו התקציב שלו 800 ש"ח תנו לינק לכרטיס שנותן את הביצועים הכי טובים לסכום הזה תודה!!

11. היום אני יקבל את המסך. במסך שיש לי כרגע , אני חייב להפעיל Vsync on ואז ה Fps ננעל לי על 85 , כמו ההרצים. אחרת סתם דוגמא ב cs , כשאני רץ מול קיר יש כל מיני חתכים בקיר , התמונה לא שלמה. זה כאילו שיש יותר מידי fps , והמסך לא יכול להתסדר עם זה.. בכל מקרה , זה בכל המסכים ככה? חובה לעשות את ה vsync כדי להפתר מהבעיה הזאת או שבמסך הנ"ל , אני יוכל להשאר עם ה vsync off לקבל יותר fps ולא לראות חתכים בתמונה..? וגם היתי רוצה שתמליצו לי על תוכנה פשוטה וטובה שנועלת את ההרצים במשחקים. כדי שלא ירדו לי ל60hz שאני מפעיל משחק מסויים. אני משתמש עכשיו ב refresh rate , אבל משום מה שאני מנסה להפעיל אותה , לא קורה כלום! אני חייב להפעיל את קובץ ה exe מתוך הקובץ rar של התוכנה , כאילו להפעיל את התוכ…

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  12. Started by muam,

היי, אני מתלבט בין 4 כרטיסי מסך של ATI: 1. 4870: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=694 2. 4890: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=822 3. 5770: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1274 4. 4870 2GB: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=810 האם אין בעיות עם VAPOR X? מה זה Toxic Edition? מה הכי משתלם וטוב? תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  13. Started by rank,

יש לי HD 4870 שכל פעם אחרי שאני מפעיל את המחשב אחרי הרבה זמן הוא מפעיל את המאוור על סלד גבוהה לשניה ומפסיק , הוא עושה את זה כל כמה שניות ,עד שאני עושה ריסט מישהו יודע איך לפתור את זה ?

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  14. צריך כ.מסך, תקציב ~ 400, למשחקים קלים יחסית (בעיקר ישנים אבל כשיהיה לי כרטיס חדש אז אני בטח אמצא כמה חדשים שמעניינים אותי ), ולקולנוע ביתי (1080P). הספק שאני מתכוון לקנות - Antec earthwatts 430. אם קירור פאסיבי לא פוגע בביצועים אז בכיף. תודה.

15. Started by elerock,

בימים הקרובים אני מתכנן לקנות טלוויזיה חדשה לחדר(32") ולחבר אותי למחשב. אני זקוק לכ.מסך שיכול להחזיק סרטים באיכות טובה,לא חייב 1080P ..אני אסתפק גם ב720P ;D כמו כן,המחשב שברשותי לא חדש במיוחד ולכן חשוב שלא יהיה "צוואר בקבוק" בגלל הכרטיס החדש. להלן החומרה שברשותי: CPU: AMD Phenom 8450 Triple core 2.1 GHZ זיכרון של 4GB לוח אם: ASUS M5A78 -EMH HDMI *רצוי שיהיה שקט ככול האפשר אך לא קירור פסיבי כמובן. *אני קונה בKSP,ולכן רצוי מאוד שיהיה בקטלוג המכירה שלהם. תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  16. אני מחפש כרטיס מסך ב300 שקל שיותר טוב מ6600GT... יש אפשרות לקפיצה קטנה בתקציב

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  17. Started by De_Lu_xE,

כמה זמן יכולו עד להחזיק כרטיסי המסך MX שיפעלו בהם משחקים? אשמח לתשובה!!!!

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  18. Started by qpalzm,

על המאוורר שלכם מוברגת רשת שנועדה לחסום אבק, אבל מה שהיא בעיקר עושה הוא להפריע לזרימת האוויר. תורידו את הרשת הטורדנית ותזכו לירידת טמפ' של כ-5 מעלות.

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  19. Started by the kooks,

שלום. רשום על המסך שלי AOC הוא 17 אינץ אילו הדברים היחידים שאני יודע עליו, מה זה בעצם AOC שם של חבר סוג של מסך ? עם זה היה למשל מסך של סמסונג או של LG היה פשוט רשום עליו LG או סמסונג? בנוסף מישהו יכול לתת לי מדיע על תיזמונים במסך מה נחשב לתיזמונים טובים? במסך חדש של ימינו בסביבות ה700 שקל שטוח 17 אינץ על איזה תיזמונים מסך חדש כזה עובד? איך אני בודק את התיזמונים של המסך שלי?(יש לי את EVERSNT יש דרך לבדוק שם?) עריכה: מישהו? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  20. Started by rantri,

האם הוא שווה את המחיר? (1600 ש"ח) האם יש לכם המלצות יותר טובות באותו תחום מחירים? קישור למסך: http://www.maginnovision.com/Legacy/Products/LT765.asp

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  21. כרגע יש לי רק 6600GT ב PCI-E עם 128 מגה (זה כרטיס מסוג סינמה מיוחד עם מלא חיבורים ושלט) עכשיו די חבל לי על הכרטיס הזה מצד אחד ומצד שני אני רוצה יכולות גרפיות טובות יותר . יש לי לוח אם של ג'יגה בייט אני לא חושב שהוא תומך ב SLI . האם יש מתאם להפוך PCI רגיל ל PCI-E ולשים עוד 6600GT כדי לקבל תוספת ביצועים זולה וטובה יחד עם הכרטיס הקיים?

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  22. אסוס, Gigabyte ו-PowerColor הן הספקיות הראשונות שיציעו לכם כרטיסי גיימינג מהדור החדש של AMD עם המהרה מהמפעל ומערכי קירור ואספקת מתח משופרים לכתבה

23. Started by shibie,

אהלן חברה, יש לי פה דילמה יש לי לוח שתומך בכרטיסי מסך pcie 1.1 16X ואני רוצה לקנות כרטיס PCIE 2.0 32X עד כמה תיהיה פגיעה בביצועים במשחקים? חשבתי לקנות GTX260/RADEON 4870 תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  24. מה בדיוק ההבדלים בין הכרטיסים? הבנתי שזו גרסא מחודשת אחד של השני... ה192 זול עכשיו יחסית... מבחינת ביצועים מה ההבדלים בביצועים בינהם? ומבחינת מחירים מה ההבדלים בינהם?

• 10 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים