עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by גיאy,

שלום , יש לי מחשב i5 8G RAM ואני רוצה לקנות כרטיס מסך לא יקר למשחקים כמו טנקי און ליין, מיניקרפט יש המלצות? עד סכום של 400 שקל על מה חשוב להסתכל בכרטיס מסך? תודה

2. Started by eh50,

איזה עדיף ולמה???? 1. http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=134 או 2. http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=168

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  3. Started by tom_k85,

לכל אלה שחושבים שה AVIVO של ATI יותר איכותי אז: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2551&p=10

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  4. Started by Saikodan,

התקנתי את הווינדוס על המערכת שלי(7600 בילד, גירסא סופית בלה בלה בלה) אני מנסה להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך(ניסיתי המון גרסאות) וזה פשוט לא עובד המסך מהבהב לפעמים, או פתאום נסגר ומסרב לעבוד(על אקספי זה עבד טוב, עם כמה בעיות מדי פעפ שקשורות בכרטיס מסך) אבל זה בחיים לא עשה לי את זה בשולחן עבודה וכאלה ועכשיו בווינ 7 זה עושה המון בעיות חיפשתי בגוגל וראיתי רק מישהו אחד עם הבעיה הזאת ואצלו החיבורים היו פשוט לא טובים אז הוא חיזק או משהו אבל אני באמת אובד עצות הכרטיס מסך יחסית חדש, ולא בא לי להתבאס עליו ושלא יעבוד לי מישהו מכיר ויודע איך לפתור? אני אובד עצות.

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  5. אני אמור לצאת לחול בעוד פחות מחודש ורוצה לקנות את 8800GTX אך מתלבט המון מחירו בחול 550$ השאלה שלי האם כדאי לקנות את הכרטיס הזה אני מבין שמתחילים לצאת כרטיסים חדשים ?? אני גם מבין שיש דיבורים על מעבר לכרטיסי DX10.1 יש שינויים בכרטיסים במעבר הזה?? שמעתי שמועות על 9800GTX שאמורים לצאת אז..... זה נכון ?? מצטער שסיבכתי אתכם אבל חשוב לי לדעת לפני שאני קונה תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  6. אין תוספת לכותרת..

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  7. Started by zidan32,

שלום, קניתי מחשב חדש עם לוח אם שיש לו יציאת hdmi (זה הלוח http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/db-DH67BL/DH67BL-overview.htm) ויש לי מסך lcd עם כניסת hdmi, איזה כבל אני צריך לקנות כדי חבר את המחשב למסך הטלוויזיה? אם אפשר קישור אתר כלשהו שמוכר את הכבל כדי שאני אדע מה לקנות.. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  8. Started by snird,

טוב אז ככה, בזמן הממש קרוב אני יקנה מחשב... בערך עוד שבועים או חודש. עכשיו השאלה שלי היא האם לקנות את הX1950PRO או לחכות חודשיים ולקנות את הכ. מסך של NVIDIA עם ליבת הG84 לשוק הבינוני?

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  9. Started by alfus73,

-------------------------------------------------------------------------------- שלום. יש לי כרטיס מסך עם יציאת Vivo. אני מעוניין להעתיק את כל קלטות הוידאו שלי (VCR) לדיסקים ע"י העברת הקלטת למחשב. כמו כן קבלתי כבל שמצד אחד מחברים אותו למחשב ומצד שני יש לי 6 כניסות (נקבות). במכשיר הוידאו שלי יש גם מספר יציאות של נקבה. להלן שאלותיי: 1. לאיזה יציאות במכשיר הוידאו שלי מחברים את הכבל? 2. כיון שקצה הכבל שלי מחובר בנקבות וגם היציאות של מכשיר הוידאו שלי הוא נקבות, איזה סוג שלי מתאמים צריך? אני מצרף 2 תמונות: האחת של הכבל שקבלתי והשני את היציאות שיש לי בוידאו. תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  10. ב"ה שלום חברים יקרים היום שחיכינו אליו הגיע - 6800GS לאפיק AGP מתחיל להיכנס לשיווק עם כל הקישורים שכבר הבאתי לכם על הכרטיס אז הנה אתר חדשות מדווח מהשטח שהכרטיס יצא לסיטונאים ואפשר להזמין אותו בכמויות דבר שיגרום בקרוב מאוד התרוצצות של הכרטיסים בשוק מכל החברות המכובדות וכן בארצינו הקטנה לכל מי שחיכה אז הוא מגיעעע תעשו לו חחח שימו לב הכרטיס ל AGP יגיע עם ליבה אחרת וישנה, שמה NV40 לעומתו הכרטיס לאפיק PCIE מגיע עם ליבה NV41 נשמע קצת מאכזב ? נחכה השבוע למבחני ביצועים וכבר נדע מה קורה http://www.theinquirer.net/?article=28504 כנסו ותראו במו עינכם את ההודעה קישור נוסף עם תמונות לכרטיס שמגיע ב"ה http://www.trustedreviews.com/article.aspx?art=2240 והנה עוד כרט…

• 66 תגובות
    • 11.7k צפיות
  11. היי לכולם היום הוזמן המחשב על בסיס הרכיבים האלה:<אני יכול עוד לשנות..אבל אין כסף>. מעבד-AMD 3800X2 כרטיס מסך-7600GT זכרון-512X2 667MHZ 1-האם המעבד והזכרון יתמכו ב-DX10 במידה ואחליף כרטיס מסך ל-DX10 בעוד שנה נניח? 2-האם כבר נמכר בארץ כרטיס מסך DX10 ?<לא משנה של איזה חברה> 3-האם כבר יצאו משחקים על בסיס DX10 ? 4-האם מעבד אינטל E6300 יעבוד יותר טוב עם כרטיסי DX10 מאשר ה-AMD שלעיל? למה אני שואל? היום הוזמן המחשב,שציינתי לעיל.עכשיו מתקשר אליי הבן דוד ואומר השתגעת עשית טעות קח אינטל, הם יותר חזקים וכו' הם הביאו מכה אנושה ל-AMD.אמרתי לו שאני יודע את העניין,אבל התקציב לא מאפשר,וחוץ מזה ה-AMD יעבוד מצויין עם משחקים. אומר הבן דוד,שכבר עכשיו נמכר בארץ הכרטיסי DX10 ו-AMD …

• 39 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך בינוני לכמה החודשים הקרובים מה המלצתכם? הכוונה שלי היא לקנות כרטיס בסגנוןGF4 MX לחצי שנה הקרובה אז אני כבר אקנה כרטיס מסך הרבה יותר טוב יש לי GEFORCE 1 DDR האם זה כדאי או אולי לרכוש כבר עכשיו כרטיס מסך טוב יותר? תעזרו בבקשה זה מאוד דחוף! תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Bypass,

שלום, כדי להפיח קצת רוח חיים במערכת מתיישנת, החלטתי בינתיים לשדרג כרטיס מסך. ברשותי ספק ANTEC HIGH CURRENT GAMER 520W עם שני מחברים 6+2 לכרטיסי מסך, כאשר בינתיים רק ה 6 בשימוש. רוצה לקנות כנראה GTX1660 SUPER עם כניסה למחבר 8 פינים (שכולי תקווה שיעבוד עם ASUS P8Z68-V הישן והטוב). עכשיו, כידוע, 6+2=8... כלומר, על פניו, ניתן פשוט לדחוף לחיבור של הכרטיס (1X8) את ה 6 וה-2 הנוספים, ובזה נגמר העניין... או שלא ?? תודה על תשובותכם...

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  14. Started by none,

רציתי לדעת אם הכרטיס שווה משהו ואם הוא עדיף על Geforce 4 Ti 4200 ? כי המהירות שעון שלו הם 275/550 ושל Ti 4200 הם 225/500

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אני צריך לינק להזמנה מוקדמת של הריידון דחוף!!!! בתודה. ;D

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by chen1234,

חבר שלי (טיפש) אומר שגיפורס יו8תר טוב למשחקים ולא מביןשאין הבדל בין החברות אלה רק בין הסוגים.... אז מישהו יכול לענות לו איזה חברה יותר טובה למשחקים??? הוא מבקש סוגי כרטיסים באותו תחום מחירים והשוואה ביניהם....

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  17. הי אני צריך עזרה אם בחירת כרטיס מסך לPCI-E ב 1200 ¤ תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  18. ראידון 9700 פרו או 9600 xt עם איזה כרטיס אפשר להגיע ליבצועים טובים יותר ולמה

• 17 תגובות
    • 994 צפיות
  19. Started by WarNet,

אהלן, בעבר כשהייתי מקיש מקש ימני בעכבר על שולחן העבודה,אחד מן האפשרויות הייתה ה-Control Panel של Nvidia. עכשיו זה לא מופיע... כשהייתי מחבר את המחשב ל-LCD אז הייתי צריך לסדר את הגודל של שולחן העבודה שלי כך שאני ייראה את כולו ולא את חלקו. ואת זה הייתי עושה ב-ה-Control Panel של Nvidia. עכשיו כשהוא אינו,אין לי אפשרות לסדר את זה. את הדבר הכי דומה לזה,מצאתי ב-הגדרות תצוגה שלי-->הגדרות מתקדמות-->GeForce 8800 GTS 512 ואז ב-Additional Properties יש את רוב האפשרויות שהיו קיימות ב-Control Panel שהיה לי אך מה שחסר,זה הסידור של הגודל של שולחן העבודה. יש לי את הדרייבר המעודכן ביותר(195.62) איך אני מסדר את זה? תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי, ברשותי מסך 2209WA של דל וכ.מסך HD 4870. מאז דרייבר 11.7 (כולל), לאחר ההתקנה התצוגה על המסך זזה שמאלה והתמונה נחתכת. זה די מטריף אותי שכל פעם אחרי שאני מנסה דרייבר חדש אני נאלץ לחזור ח-11.6. אין לי מושג איך לתקן את זה דרך הCatalyst Center ואני ממש אשמח להסבר במידה וקיימת דרך. בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  21. שלום לכולם , בידיוק קיבלתי מחשב חדש ונתוניו AMd xp +2600 ram 512 ddr 400mhz 3d card : ge force 3 ti hard disk : 40 gb 7200 win xp קיבלתי ב 3dmark 03 את התוצאה העלובה 960: האם זה רק בגלל הכרטיס מסך?

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  22. Started by Genom_g,

כמו שאתם יודעים לאחותי יש FX5200 חרא של כרטיס והוא כבר לא מעלה לה את המשחקים שהיא משחקת עכשיו אין לה הרבה כסף להשקיע יש לה רק 200 שקל עכשיו זה סכום זעום ובמקרה יש לי חבר שקנה כרטיס חדש למחשב ואת הישן הוא אמר שהוא יוכל להביא לי ב 100 שקל דרך אגב הישן שלו הוא Gefirce Ti 4200 עכשיו לפי מה שאני יודע הוא לא כרטיס חזק מאוד אבל הוא יותר מוצלח בהרבה מהFX5200 אז מה אתם אומרים כדי לה ב 100 שקל שאני יביא לה אותו ממנו ?

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  23. שלום לכולם.אני הולך לקנות מחשב חדש למשחקים,כרגע יש לי מסך LG 1970 ואני לא מתכוון להחליף אותו לפחות בשנתיים הבאות.אני עובד על 1280*1024 אני יודע שאני אקנה מעבד INTEL 8400,לוח אם עם ציפסט P43/45 ,זכרון 4GB אבל לגבי כרטיס מסך אני לא יודע מה לקחת.....הבנתי מפוסטים קודמים שרזולוציה שלי-היא לא גבוהה ואז אפשר לקחת כרטיס מסך לא הכי הכי. אני מבקש המלצה מפורטת,מה יתן לי ביצועים טובים ביותר ברוזולוציה 1280*1024.כמובן שאני כמו כולם רוצה את תמורה מלאה לכסף,אבל מצד שני אני לא רוצה לחסוך היום ובעוד חצי שנה -שנה לרוץ לקנות כרטיס חדש.חבוש לי גם שיהיה שקט,מאוד חשוב.אם אתם חושבים גם שניתן להוריד במעבד-אשמך אם תגידו מילה,אני יודע שזה לא המקום......תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  24. יש כ.מסך אונבורד כשהרכבתי את הכרטיס החדש פשוט לא רואים כלום ניסיתי הכל בביוס

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  25. Started by bono_71,

אם אני קונה את המסך עדיף אחריות של יבואן כי יש חנויות שהאחריות הי במעבדות שלהם . תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 4.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.