עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by gili222,

שלום שמי גילי וקניתי לא מזמן מצלמה וידאו ואני מעוניין להוריד את הסרטים למחשב אך אני זקוק לכרטיס firewire האם כדאי להחליף את הכרטיס המסך כך שהוא יבוא ביחד עם כל היציאות או לקנות בנפרד כרטיס firewire איזה כרטיס כדאי לקנות, מה נחשב הכי טוב בשוק בתודה גילי

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  2. Started by 1nstall,

היי אני עומד לשדרג את המשב וכניראה אני יקנה ASUS 9800XT ואז ראיתי את ה ASUS NVIDIA 5950 ULTRA ושמתי לב שהוא יותר מהיר בכמה דברים: של 5950 ULTRA: Engine Clock: 475MHz Memory Clock: 950MHzHz(475MHz DDR) RAMDAC: 400MHz http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=V9980%20Ultra&langs=01 ושל 9800XT זה: Engine Clock: 412MHz Memory Clock: 730MHz(365MHz DDR) RAMDAC : 400MHz http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=Radeon%209800%20XT/TVD&langs=01 אז רציתי לדעת בכלליות מי יותר טוב , ולא מי יותר מישתלם מבחינה כספית?!?!?!?!? ורק לידיעה: ה5950U עולה יותר זול ב150$

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  3. אני כרגע יצאתי מאשכול בפורום מחשבים ניידים יש לי מחשב חדש של HP עזבו את הנתונים האחרים אני בטוח שהם ברמה גבוהה המחשב עלה מאוד יקר P8400 2.3 3GB RAM הכרטיס מסך הוא 9200M GS 256 ram עכשיו ידוע לי שהוא לא חזק בכלל אבל כחו רגע פרופורציה למחשב נייד מישהי אמרה לי בפורום ( היה חידה שהגיבה) שהוא לא עולה על דרישות המינימום של GTA IV שדורש 7900 GS מינימום מה יותר טוב שלי או 7900??? gs

• 10 תגובות
    • 823 צפיות
  4. היום כרטיסי הרדיאון 1950 פרו = נמצאים במחירים מצחיקים ונותנים את התמורה הטובה ביותר למחיר לדעתי יחד עם זאת הם לא דירקט איקס 10 אז אני לא ממש יודע מה לעשות - מתי כל הדירקט 10 יהיה אפקטיבי ? מה כדאי לעשות? אני עומד לירכוש מחשב חדש...ודי מתלבט אם לחכות חודש....? תודה למי שעוזר

• 9 תגובות
    • 823 צפיות
  5. Started by mostwanted,

יש לי חבר שיש לו ג'יפה 4 ובגלל שהוא מקרטע בPATH OF NEO הוא רוצה לקנות כרטיס חדש עכשיו התקציב שלו 800 ש"ח תנו לינק לכרטיס שנותן את הביצועים הכי טובים לסכום הזה תודה!!

6. Started by yaron1000,

לכרטיסים שדרושים אספקת חשמל גבוהה ישנו כבל שמתחבר מספק כוח כך הבנתי השאלה שלי היא אם הכבל מתחבר ללוח אם או לכרטיס עצמו מישהו יכול להגיד לי איפה יש תמונה של זה .עד כמה החיבור הזה נפוץ אני מניח שבכרטיסי מכך לשוק הגובה שזוללים חשמל הוא היה נפוץ אם זה נכון ? תודה

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  7. Started by morientes,

שלום לכולם יש לי מחשב די ישן שאני מתכוון להחליף בעוד מספר חודשים (3-4 חודשים). P4 1.8GHZ 256MB RDRAM Intel Merivile board MX400SE 64MB כמו שאתם רואים יש לי כרטיס מסך עלוב שלא מעלה כמעט שום משחק חדש.(prince ,medal of honor ועוד רבים ויפים) חשבתי אולי לקנות בינתים כרטיס די חלש אבל שעדיין יעלה לי את המשחקים,עד שאני יקנה משה טוב ,אני לא רוצה להשקיע הרבה כיוון שאני מתכוון לקנות pci express. חשבתי על הכרטיס הבא Gigabyte GV-R955128D אם אני לא טועה הוא תומך ב-DIRECTX 9 ויש אותו במחיר די טוב (יחסית) http://glob-net.com/product_info.php?products_id=1423 ויש אותו מלאי. רציתי לדעת מה דעתכם, האם שווה להשקיע או לא והאם הכרטיס הזה שווה משהו תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  8. Started by Ac-Boy,

הורידו בנועה את הX1950CT =((( באסה. טוב, מי התמזל מזלו וקנה?

• 13 תגובות
    • 823 צפיות
  9. שלום ברשותי מחשב די ישן עם Q6600 ספק כוח corsair CX430W ו2G זכרון לפני כשבוע נשרף לי הכרטיס מסך 8800GT לאחר כמה שנים טובות ברצוני לרכוש כרטיס מסך חדש עד 1000 ש"ח למשחקים מידי פעם סרטים וכו' אשמח להצעות תודה מראש

• 9 תגובות
    • 823 צפיות
  10. Started by srolik,

רציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי מומלץ היום בשוק לעבודה עם גרפיקה ועריכת וידיאו ( לא למשחקים ) לגבי מחיר עד 1300 ש"ח אפשר לציין כמה כרטיסים

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  11. Started by qpalzm,

על המאוורר שלכם מוברגת רשת שנועדה לחסום אבק, אבל מה שהיא בעיקר עושה הוא להפריע לזרימת האוויר. תורידו את הרשת הטורדנית ותזכו לירידת טמפ' של כ-5 מעלות.

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  12. שלום לכולם, בניתי HTPC עם המפרט הבא: E2180 2GB RAM לוח ABIT I-45C כ.מסך HD3450 עם דרייברים 8.5 של ATI מחובר לטלוזיית LCD באמצעות VGA חבילת מקודדים: Combined-Community-Codec-Pack-2008-01-24 ושאני מריץ סרטים יש חלקים שנתקעים (מלווה בעליית שימוש במעבד) מה יכול להיות בעייתי פה שגורם לסרטים להתקע? תודה רבה לעוזרים!!

• 9 תגובות
    • 822 צפיות
  13. Started by erez213,

יש לי מחשב שהיה לי בו כרטיס מסך של nvidia 9600gt שהמאוורר שלו נדפק והרעיש יותר מדי, אז אבא שלי לקח אותו לתיקון. ואז כשהוא מחזיר אני רואה שהם החליפו את הכרטיס לati hd 5450 ולפי מה שראיתי הוא הרבה יותר חלש... בכל מקרה, האם הכרטיס בפועל באמת יותר חלש? והאם הם בכלל באותו טווח מחירים??? החנות טיפל'ה רחוקה מאיפה שאני גר אז אם אני יכול לשרוד עם זה אז עדיף. השימוש הוא בד"כ משחקים שפעלו אחלה בnvidia.

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  14. Started by adis,

שלום, יש לי מחשב עם כרטיס מסך GF 6800GS XFX ואני רוצה להחליף את ה CRT הישן שלי ב LCD חדש. ב setting של ה windows מופיעות לי כרגע האפשרויות 1600x1200, 1600x1024, 1600x900 ולא 1680x1050. האם המגבלה היא של כרטיס המסך או של המסך שמחובר אליו ? האם אוכל להשתמש בכרטיס הזה עם מסך LCD של 1680x1050 ? תודה עדי

15. Started by alia,

אנא עיזרו לי לבחור אחד משני הכרטיסים האלה: pointofview gf6200a agp 256mb 64 bit מחיר 280 שקל http://www.pointofview-online.com/GF6200Aagp.html galaxy fx5500 256 mb 128 bit agp מחיר 250 שקל http://www.galaxytech.com/news/listst1.asp?s_id=13 הכרטיס מיועד רק לתוכנות גרפיקה וכאלה,וגם לויסטה החדשה-לא מיועד למשחקים. בבקשה,רק לייעץ לי לבחור אחד משני אלה ולא כרטיס אחר(אין לי אפשרות לרכוש בהזמנה טלפונית) תודה רבה מאוד

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  16. אורח

שלום לכולם קיבלתי כרטיס טלויזיה ככל הניראה די ישן אבל אני מנסה לברר איזה דגם הוא כדי להוריד דרייברים ותוכנה יש לי WIN XP והוא לא מזהה אותו הוא מזהה שיש איזשהו התקן multimedia video controller ניסיתי להתקין דריברים של FastcomTV לא הזיז לו ??? ניסיתי לכתוב EMAIL לחברת LG עם תיאור של הכרטיס אבל עדיין לא חזרו אלי בבקשה זקוק לעזרתכם בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  17. האים כדאי לי להחליף את כרטיס המסך שלי SAPPHIRE HD-4850 בכרטיס הזה:INNOVISION GeForce GTX260 896MB DDR3 448BIT PCI-e או להחליף ל- SAPPHIRE 4870 512MB

• 9 תגובות
    • 822 צפיות
  18. אני משחק על 1024X768 אם אני ישים על 1280X1024 הגרפיקה ואיכות התמונה תהיה יותר יפה על כמה HERTZ צריך לשים אצלי זה ככה על 60

• 10 תגובות
    • 822 צפיות
  19. יצא הדרייבר לכריטיסים של NVIDIA בגירסא של WHQL 177.79 http://www.nvidia.com/object/winxp_177.79.html

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  20. בוקר טוב ותודה מראש לכל המסיעיים :-) ה-X1900GT שלי החליט לשבוק חיים בתקופה האחרונה ועל כן אני מחפש כרטיס מסך חדש. התקציב האפשרי הוא עד 1,200 ש"ח אך ההתלבטות שלי היא אם לקנות כרטיס סביר (נניח, בתקציב של כ-600-700 ש"ח) ולדעת שאני אחליף אותו עוד כמה חודשים או לקנות מראש כרטיס יקר יותר שיחזיק מעמד זמן רב יותר, אשמח לשמוע את ההמלצה שלכם בעניין הזה. בכל מקרה הציפיות שלי מהכרטיס הוא שיריץ משחקים חדשים על הגדרות גבוהות (שוב, לא קריטי לי שכל משחק ירוץ על Ultra High אבל אני כן מצפה ל-High). כמו כן חשוב לציין שאני משתמש במסך 19 אינץ' (סמסונג BF931) ועל כן אני מריץ את המשחקים שלי על רזולוציה 1280*1024 הדורשת כרטיס חזק יותר. ולמקרה שזה עוד לא מיותר לציין - הכרטיס אמור להיות כרטיס …

• 9 תגובות
    • 822 צפיות
  21. Started by Keman,

אף על פי שפרטים מדויקים עדיין אין, אבל בלהיסתמך על העבר, בדרך כלל הפרטים המשוערים\דלופים על הכרטיסים של NVIDIA ממש אינם רחוקים מהמציאות. במקרה עם 8800GT המציאות אפילו עברה את המצופה, שגם הוא היה מבטיח רבות. בקיצור: מדובר במפלצת של יותר מרא-פלופס אחד, רוב הסיכוים על 2 גיגה של DDR5 ועוד. אז הנה כאן עשיתי עבודה קטנה ואספתי כמה הפניות לאתרים שהצליחו והעזו לפרסם קצת פרטים על "הסוכריה" של טרא-פלופס הזאת ;D נתחיל : http://xtreview.com/addcomment-id-3164-view-GeForce-9800-GTX-details.html http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=218890 וקצת מסינים שתמיד יודעים הכל ראשונים : http://bbs.chiphell.com/viewthread.php?tid=14253&extra=page%3D1

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  22. Started by Morfium,

שלום, יש לי כרטיס Radeon 4780 512, וחשבתי לשדרג אותו ל GTX 570, אני מניח שיש שיפור משמעותי בביצועים בין הכרטיסים, אך האם עשוי להיות לי צוואר בקבוק ? המערכת שלי : AMD Athlon X2 6400+ 6G Ram ספוק כח :700W TAGAN הרזולוציה שאני משחק : 1920X1200

23. Started by elad_jacoby,

leadtek / evga ראיתי שלevga יש 1070 MHz (effective) על הMemorty WTF?! לleadtek רשום 525MHz על הmemory clock זה לא מקביל בטח.. כל מקרה מה כדאי? הextreme? או הevga.. ומאיפה אפשר לקנות את הextreme?..

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  24. Started by roee97,

היי! השימוש העיקרי שלי במחשב הוא משחקים כמו crysis 1+2, battlefield 3,modern warfare 3 וכו'. לפני שנה קניתי מחשב חדש, שהמפרט שלו נמצא בצד, עם כרטיס מסך מדגם asus geforce gt 440. האמת היא שבהתחלה חשבתי לא לקנות בכלל כרטיס מסך, כי לא היה לי נסיון עם משחקים ברמה כזו, אבל בסוף הצליחו לשכנע אותי לקנות לפחות כרטיס מסך כזה. היום אני מבין את הטעות... האם כדאי לי לקנות עכשיו או לחכות קצת זמן, מבחינת- האם אפשר אולי "לשרוד" עוד כמה זמן עם הכרטיס הקיים ולחכות שהמחירים מהצד האדום ירדו כתוצאה מה-gtx660 ti. אני לא לחוץ לקנות עכשיו ואני בכללי מעדיף לדחות מעט את הקניה. לגבי התקציב, אני די גמיש. יכול להיות שתהיה לי אפשרות לרכוש את הכרטיס מארה"ב, ולכן רציתי לדעת מה הייתם ממליצים במקרה של ק…

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  25. Started by ovadia10,

רציתי לבקש ממי שיש לו HD4870X2 שיצלם לי את המסך שלו שהוא עושה GPU-Z תודה מראש

• 8 תגובות
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים