כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
intersoft מציעים כרטיס ati radon ve ddr+dual display addition מקורי (ati) עים ביצועים ופיצ'רים דומים לradon 7500 (כמעט אותם דפי מפרט) המחיר של intersoft הוא 351 ש"ח( ati מקורי) ו ddr לעומת 463 ש"ח radon 7500Le ושל gigabite (ולא ati מקורי) ו sdram ולא ddr . ati 7500le עולה 520 ש"ח מקורי אבל גם sdram וגם 170 ש"ח יותר תבדקו בבקשה ותגידו לי ... לא עדיפה ההצעה של intersoft מכל הבחינות??? אים מישהו מבין ורואה הבדל קריטי בין הכרטיסים שיכתוב ,או כל הצעה אחרת תתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לשדרג כ. מסך שלי לכרטיס חזק יותר. אני נוטה לכיוון GTX 570 או עפילו על זוג כאלה, שמארך שלהם יעלה בסביבות 3000 ויכול להחזיק לעוד כמה שנים את המשחקים של היום ברזולוציה 1920X1080. אז יש לי כמה שאלות וישמח אם תענו לי, תודה. 1. האם ספק כח שלי יכול להחזיק כרטיס אחד או שניהם או שאני צריך להחליף ספק? אני לא מתכנן המהרה. 2. האם בכלל לוח אם שלי יכול לסחוב SLI? כוונה לסלוטים של PCI-E. זה הלוח שלי http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2747#ov 3.האם יווצר מצב של צבר בקבוק ממערכת יחסית חלשה לכרטיס או מארך ויהיה הגבלה בביצועים? אולי אני צריך לשדרג עוד רכיבים לשיפור בביצועים? זה בגדול, בטוח יהיו לי עוד שאלות ספציפיות לעניין. כשקניתי מפרט זה היו לי בעיו…
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לא מזמן amd 64 bit 3000 256*2 ddr gigabyte 6600gt gb 80 sata ולוח אם ga-k8nf-9 http://www.newegg.com/app/Showimage.asp?image=13-128-268-01.jpg/13-128-268-02.jpg/13-128-268-03.jpg/13-128-268-04.jpg&CurImage=13-128-268-02.jpg עכשיו יש לי 2 שאלות 1.קיבלתי ב 3DMARK 05 3340 זה תוצאה טובה למפרט .? 2.שתי הזכרונות על הצבע הכתום זה פועל בדואל ???
-
- 10 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אהלן יש לי LG FLATRON 17" שקניתי ב 9 ל 2004 .. שזה בערך שנתיים וחצי והוא התחיל לעשות בעיות בהתחלה חשבתי שזה המחשב לא עלה בדעתי שזה המסך אני רואה פסים שקופים מעל כל אות.. מעל כל פיקסל... כמו "הד" .. שיש להכל .. מאז החלפתי כרטיס מסך כי היו לי בעיות והסתבר שזה זה .. אז חשבתי שזה יסדר לי את הבעיה .. כי חשבתי שזה קשור אבל זה לא שינה אז מישהו אמר לי שזה כנראה המסך כי הוא מכיר את התופעה.. אז חיברתי את המחשב שלי למסך אחר .. שיש בבית.. ובאמת אין את הבעיה.. על המסך השני ראיתי בסדר גמור.. ככה שזה באמת המסך הוא גם מוציא אוויר חם כל הזמן ומתחמם שזה מלחיץ אותי קצת השאלה אם זה משהו ש מתקנים..? אני מקווה שכן .. אשמח לתשובות ממכם כי אתם אנשים שמבינים תודה מראש רונ…
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=5224 לא התעמקתי, רק קראתי את הכתבה וזה נראה מעניין... גם DX10 ב-XP וגם אפשרות לעבוד עם כרטיס DX9 ולהפיל את השאר על המעבד ... יפה... (כמובן שעדיף עם כרטיס DX10) חשבתי שזה יעניין אותכם אז אני מקשר.
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לרכוש מסך 19 נוסף ולחבר אותו ואת המסך שכבר יש לי למחשב כדי שאוכל לעבוד עם שניהם בתור מסך אחד גדול אני צריך כרטיס שכולל חיבור Dual DVI הרזולוציה המקסימלית של כל מסך לבד היא 1024 על 1280 אני לא משחק במשחקי מחשב ולכן לא חשוב לי כל כך שהכרטיס לא מריץ את המשחקים הכי יפה/ומהר. מה שחשוב לי שהכרטיס יוכל להריץ את הרזולוציה של המסך החדש שנוצר ע"י חיבור שני המסכים !!! המסך שיש לי הוא מדגם Eizo s1910 ואני משיג עוד מסך מדגם זהה אני לא מתמצא כל כך בנושא ועם מישהו יכול להסביר לי איזה כרטיס או איזה דרישות אני צריך. אז אני אוכל לחפש כרטיסים ולבדוק האם הם מתאימים לצרכים שלי. תודה התקציב הוא עד 1300 ש"ח אבל יכול להשתנות מפני שאני חייב כרטיס שיכול לעשות את העבודה. קיצר אני אש…
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
הטופיק דיי אומר הכל..איזה גירסאת דריוורים הכי מומלצת והכי מהירה ל GeForce 2 ti??
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
אז ככה אני מתלבט בין ה Twintech nVidia GeForce 9800 GT 512MB לבין Sapphire ATI Radeon HD4830 512MB DDR3 PCIe איזה כרטיס טוב יותר והאם ההבדל הוא גדול? האם הTwintech בא עם קירור טוב?
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
בקיצור אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע איזה כרטיס מסך לקנות ה8800GS 320 עולה קצת פחות מ1600 של leadteck האם כדי או שיש לATI כרטיס מסך מקביל ויותר טוב ויותר זול... בגדול אני מעדיף כרטיס מסך יותר זול אבל שיתמוך לי לטווח הארוך...... איזה כרטיס מסך הכי הייתם ממליצים בקטע של ביצועים לכסף ובמחשבה לטווח הארוך איזה כרטיס מסך הכי כדי לי לקנות כרגע... האם משתלם להשקיע את ה 1600 שקל על הכרטיס או שפשוט לקנות 8600 ולסגור תעניין... יש לי מסך 17 אינץ' של proview אין לי מושג מה הדגם יכול להיות tco99 אין לי מושג הרזולוציה המקסימלית שלי (בויינדוס כיאלו.. זה.) 1280X1024 שאני לא מתכנן להחליף בזמן הקרוב..
-
- 13 תגובות
- 802 צפיות
-
-
בגדול אני סתם מברר אם שווה לי לשדרג בכלל את המחשב. או פשוט להשאר עם מה שיש ולקנות עוד 3-4 שנים (אחרי התואר בתקווה) מחשב חדש. הרכיב היחידי שאני מוכן לשדרג הוא הכרטיס מסך (אם הענין שווה) אני לא רוצה להכנס לסלט שדרוגים. המערכת שלי : Q6600 , HD5770 , 4GB RAM. בגדול אני מודאג מצוואר בקבוק אפשרי של המעבד. אם צריך עוד פרטים, תגיבו אני ארשום. אם בכל זאת אתם חושבים ששווה לשדרג, הייתי שמח לשמוע הצעות לכרטיסי מסך אפשריים עד ה 1000 ש"ח (עדיף NVIDIA). המסך שלי 22". תודה רבה על העזרה.
-
- 12 תגובות
- 802 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הכרטיס הזה שווה את הכסף שלו (800 ש"ח) 1780TVDVI - Ultra/1780 TV-DVI - nVIDIA GeForce 6600 - 256MB AGP לינק לאתר יצרן http://www.gainward.de/new/products/agp/ultra_1000/comparison3.html
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני יודע שזה לא פורום מפרטים אבל אולי תוכלו בכל זאת לעזור לי.. חבר שלי עובד כעורך סרטים. התוכנות שהוא עובד איתן הן After effects וEdius 4. הוא מתכנן לקנות מחשב עריכה חדש(כנראה Core2Duo 6600 אלא אם יש לכם הצעה אחרת..). והוא ימשיך כרגע לעבוד עם כרטיסה עריכה שיש לו עכשיו - DVSTORM-RT. הבעיה היא איזה כרטיס מסך לקנות? האם בשביל After effects יש טעם לקנות כרטיס מקצועי כמו Quadro או Fire GL? או האם כרטיס שמיועד למשחקים (כמו 8800GTS) יעשה את העבודה ? אני חיפשתי באינטרנט מידע על כרטיסי מסך שונים שיכולים להתאים אך בשום מקום שמצאתי אין השוואה בין כרטיסים שונים ביחס לAfter effects.. השאיפה שלי היא שזמן הרינדור בAfter effects יהיה נמוך ככל האפשר(וכמובן שלמחיר יש גם שיקול..…
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
הי איפה תדרגו את ה-9700Pro בהשוואה לכרטיסי ה-1K~ שקלים של היום? ומה נחשב לקניה חכמה בטווח המחירים הזה כיום (עם חריץ AGP). תודה מראש לכולכם
-
- 14 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אם במאמץ שני הכרטיסים מגיעים ל80 + מעלות זה יכול לפגוע בביצועים ולגרום לארטריפקטים או איך שלא קוראים לזה? במשחקים אני רואה ריצודים מעצבנים, נקודות מוזרות...זה קורה לי בהרבה משחקים לא באחד. לקחתי אותו לבדיקה בחנות והוא אמר לי שהוא התקין דרייברים חדשים וכנראה זה מה שפגע לי בביצועים..... אני חייב להגיד לכם 4850CF זה פשוט מסריח ומאכזב. מה אני יכול לעשות שזה יסתדר? לא נעים לי כבר ללכת לחנות הוא אמר לי שהוא החליף תכרטיסים והוא ראה שעדיין יש את אותה הבעיה!
-
- 11 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
חנות שמוכרת את הכרטיס במחיר קצת יותר שפוי. של eVGA. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2681
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
או קיי אז אני אפרט... היה לי R9100 ATI עם חיבור מעביר קטן וחמוד שנותן לי (תמונה 1) RCA. שהייתי רואה איתו בצורה חלקה ביותר בטלוויזיה 21 אינטש פשוטה... עכשיו קניתי GEFORCE 6600GT של XFX וקיבלתי איתו קבל שהתברר כקומפוננט TO SVIDEO. (תמונה 2) מאחר ולא מצאתי כל כך הבדלים בין תמונה 1 ל 2 ניסיתי לחבר את הקבל עם המעביר של ATI... אבל לא צלח העסק וכאן נכנסת לה תמונה מס' 3 - הקבל שקניתי - SVIDEO TO RCA... אז בשביל לעשות סדר בדברים אני אפרט מה יש לנו עד עכשיו - קבל COMPONNENT שבקצהו SVIDEO - מחובר לקבל נקבה SVIDEO ל RCA. אז ככה... כשאני מגדיר דרך הדרייוורים של NVIDIA את החיבור כחיבור SVIDEO אני רואה עכשיו תמונה אבל יש לי עיוותים במסך מעין דיגיטלים כאלה סגולים - שממש מציקים לעין - הת…
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי כמה שווה בימנו כרטיס מסך מסוג NVIDIA GeForce FX 5700 שנקנה בערך לפני 4 שנים. מצבו של הכרטיס טוב.
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
חבריםי, בהינתן מערכת מעבד intel 3G 1core+2G ram על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי ללכת שהמעבד לא יהיה צוואר בקבוק (המקסימאלי, ללא תלות במחיר) תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לשדרג כרטיס מסך,כיום אני עם REDEON HD5670 בעקרון היה אחלה של כרטיס עד שהחלפתי מסך ל32 אינץ' ובמשחקים הכל ניהיה מגעיל חשבתי לקנות כרטיס מסך SAPPHIRE ati radion 6850 ב450 שח יד2. השאלה שלי אם זה מחיר הוגן? ואיך אני יכול לבדוק אותו ולדעת שהכל תקין עוד במעמד הקניה ולצמצם כמה שיותר נזקקים? ושאלה אחרונה אם זה יתאים למערכת שלי. לוח אם של asus saberthuth x58 מעבד אינטל I7 950 3.07 ג'יגה הרץ ספק 500 חבה לא מוכרת כ"כ תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום חברה !! אולי מישהו יודע איפה ניתן להשיג את הדגם הבא : RADEON X1950XT, 256MB GDDR 3, AGP 8X, TEC inside Cool , X-Turbo Fan, Overdrive edition. http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat_pid=9&prod_cat_id=166&prod_id=65116 בכל מחיר!! :s05: :s05:
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
מחיר HD4850 הוא 890 שח מחיר 8800GT הוא 790 שח 100 שח הבדל וה GT מגיע ב 700MHZ לליבה עם קירור מצוין . האם ההבדל בביצועים יורגש?
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
כמו למשל סדרות, למשל נמלטים כתוב למעלה שהתוכן בhdtv צריך דרייברים מיוחדים? תוכנה מיוחדת?
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
קורה לכם ששיחקתם במשחקים ואז פתאום המחשב עשה לכם RESET? זה עושה לי במשחקים מסוימים אני לא יודע מה לעשות תוזרו לי ??? האם יש דרך לדעת מה הטמפ' של הכרטיס?
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי HD 4870 שכל פעם אחרי שאני מפעיל את המחשב אחרי הרבה זמן הוא מפעיל את המאוור על סלד גבוהה לשניה ומפסיק , הוא עושה את זה כל כמה שניות ,עד שאני עושה ריסט מישהו יודע איך לפתור את זה ?
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-