כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1604
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משחק במחשק Counter-Strike 1.6. בהתחלה, ה-FPS שלי עמד על 60, ואני יודע שככל שהוא יותר גבוהה - זה יותר טוב (כי אז יש שיפור בקצב העברת התמונה), ושיניתי הגדרה בדרייברים של הכרטיס מסך - לצורך העלאת ה-FPS, ואני רוצה לדעת אם לאחר ששיניתי הגדרה זו,אני מפסיד משהוא,או שזה יכול לגרום לתקלה מסויימת. אוקיי,אז ככה: נכנסתי לדרייברים, לקטגוריה - ''הגדרות איכות וביצועים'', שיניתי את ההגדרה סנכרון אנוכי,מ-''בבקרת הישום'',ל-''מושבת''. האם כעת זה יכול לגרום לבעיות מסיימות?, להורדת הביצועים במשחקים אחרים/סרטים, או לגרום לתקלות מסויימות. בתודה מראש, MuTaTiO.
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה 8800GT 256MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E עולה 550 ש"ח מה אתם אומרים? אני משחק משחקים אבל לא ברזולוציה מעל 1280X1024 ואין לי צורך במקסימום הגדרות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש קישור לאתר שאומר שהדרייבר 9.4 יותר טוב עבור כרטיסיי 4850 , מה דעתכם? http://www.tweaktown.com/articles/2764/ati_catalyst_9_5_vista_driver_analysis/index3.html
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
Hi, I need a PCI-E graphic card for office use (no games), and I need both DVI and standard VGA exits I saw in the sticky that nVIDIA 6200 was recommended is it still the best card in those price range or is there something better now in the same price range ? thank you
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חשבתי לאחרונה על דבר שיכול לקרות. הX1650XT מבוסס על הליבה של הX1950Pro,אך כך,אפשר לפתוח אותו לX1950Pro?
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך LCD חדש בגודל 17 או 19 אינטש. אז קודם כל, מה אני צריך לדעת? השימושים שלי במחשב הם בד"כ תוכנות גרפיות (פוטושופ וכו') וכן אני משחק מדי פעם במשחקים כמו World of Warcraft, צופה בסרטים. כמה MS אני צריך שיהיה במסך שאני קונה וכמובן איזו חברה הכי מומלצת? גודל נקודה? וכו'. התקציב הוא עד 2000 ש"ח בתודה, ארז.
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם, אנימחפש לקנות כרטיס מסך מאתר skypc במחיר של עד 800 שקלים ( בלי חריגה של שקל אז לא להציע) אני רוצה לבחור בין חברת ASUS לגיגביט והבעיה היא שאני לא יודע איזה מהכרטיסים שלהם יותר טוב כי יש 9600 ו 9800 באותו מחיר. בכל אופן הכרטיס מיועד להחזיק לגיימינג למשחקים חדשים אם אפשרות ליציאה של HDMI לעתיד לטלוויזית FULLHD ואם אם יש גם יציאת S-video אז בכיף אבל לא חובה. מי מהכרטיסים יותר טוב לדרישות שלי ומה ההבדל ביניהם? תודה רבה ויום טוב לכל העוזרים!
-
- 10 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
אני מתעניין בקניית כרטיס המסך RADEON 9550 של GIGABYTE. מהי החברה של הזיכרונות בכרטיס המסך ההוא? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם~!!!! אז ככה, לפני כשנתיים וחצי קניתי כרטיס מסך ELSA 6800GT שיש לי עליו אחריות ל-3 שנים... עכשיו כעבור שנתיים וחצי הכרטיס התקלקל כי היה בעיה ב\יכרון של הכרטיס... אני מדגיש קניתי אצל פאנדה מחשבים... הם לקחו את הכרטיס לתיקון אמרו לי שהכרטיס נשלח לחו''ל שהחברה תחליף אותו או תתקן אותו, עכשיו הם אומרים לי שאין יותר את החברה "ELSA" והכרטיס לא מיוצר יותר אז או שאתה לוקח זיכוי בסך 300 שקל שזהו זיכוי מגוכך~!!!! או שאנחנו מחזירים לך את הכרטיס ככה בלי שום החלפה ותיקון~!!! כרגע אני לא יכול לקנות שום כרטיס שדומה לביצועים של הכרטיס שלי ב-300 שקל!!! כמה שניסיתי לדבר איתם שום דבר לא עוזר~!! אולי אתם יכולים להמליץ לי על משהו?? בבקשה זה ממש דחוף~!!
-
- 13 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מיועד למחשב חדש עם מעבד I5-2500. חשוב שיהיה עם קרור איכותי ושקט. המחשב ישמש גם לעריכת אודיו לכן חשוב למזער את הרעשים.
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
פעם ראשונה שהשתמשתי בתוכנה,הגירסא שבחינם,בגלל שנדמה לי שיש לי איזה בעיה בכרטיס מסך, וזאת התוצאה שקיבלתי. המפרט בצד. איך התוצאה? צריך לדאוג?
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
...עם FPS סביר. יש לי 8800GTS 320MB (רשום בצד) והוא מריץ את Ultimate Alliance, Company of Heroes וכו' על הגדרות מקסימום עם FPS של מעל 30, אבל FIFA רץ לי ב3FPS. אולי המשחק לא תומך בסדרה 8? יש איזה פאטץ' להוריד או משהו? יש לי את הדרייבר הכי עדכני.
-
- 12 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי ברשותי כרטיס x1950XT 512MB וראיתי שיש 9600GT באזור השאלה שלי האם שווה לשדרג ? ואל תראו לי באנצ'ים של 3dmark כי זה ממש לא מעניין אותי.. קראתי בכמה פורומים בחו''ל שה 1950 יותר מהיר ואין בינהם הבדל משמעותי והאם זה נכון ה GT קורס במשחקים ועושה ריסט למחשב?
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר דיון בפורום מעבדים זכרונות ולוחות אם נשארתי עם שאלה שנוגעת לתחום של מומחי הפורום הזה. אז ככה, אחרי הרבה מאוד זמן אני שוקל לשדרג את הרכיבים הבסיסיים במחשב (MB,CPU,MEM). בדיון שפתחתי הוצעו לי החלקים הבאים: E6300 G31M-ES2L 2GB - החברה הכי זולה. עכשיו, השאלה היא האם הכרטיס מסך הנוכחי (אפשר לראות במפרט בצד <- ) יגביל את ביצועי המערכת אחרי השדרוג? אם כן עד כמה? שאלה נוספת שכבר ענו לי עליה בפורום השני (אבל תמיד טוב לשמוע עוד כמה דעות), אם אני יחליט להחליף כ.מ לאחד בדוגמת ה-HD4850/HD4870 האם הלוח יגביל אותו? תודה למגיבים
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מחשב חדש לפני כ-4 חודשים,והייתי מרוצה מהמחשב עד הגג,הכל עבד פשוט חלק. לאחר כחודשיים אני שם לב שבאמצע משחקים מופיעים לי פסים שחורים כאלה על המסך ובאגים מאוד מוזרים, כמו לדוגמא ריבועים באמצע המסך,או לאחר מיזעוא נעלמים לי קירות וכו'. בנוסף , הביצועים של המחשב נהכפכו לפשוט בלתי שחיקים,אם אפשר היה לעבוד איתו ובכל משחק היה לי כ 20 FPS במשחקי אונליין או איזה 10 ב SINGLE. ב CSS לדוגמא היה לי איזה 30 FPS ודרופים בכל מקום..בלתי נסבל. עשיתי אתחול למחשב ומופיעה לי הודעה , משהו בסגנון : cup is unworkable or has been changed,please check Soft menu. התקשרתי לחנות שמימנה הוזמן המחשב (TMS), והם אמרו לעשות :Load optimal settings,וכך עשיתי. לאחר מכן נראה שיפור בביצעים , א…
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
האתר DailyTech פירסם מידע על הנתונים של הליבות RV560 ו RV570 של ATi. שני הכרטיסים (מבוססי הליבות הללו) יוכרזו ליד ספטמבר של השנה, ויחליפו את X1800GTO ואת X1900GT בהתאמה. ליבת RV560 תהיה בעלת 128BIT רוחב פס והקלוקים יהיו 450/1300. צפוייה לצאת גרסת AGP (!). ליבת RV570 תהיה בעלת 256BIT רוחב פס והקלוקים יהיו 450/1300. אין מידע אחר בנתיים. מוזר למה ATi רוצים להחליף כרטיס 256BIT (כלומר X1800GTO) בכרטיס 128BIT.
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי בזיגזג Inno3d GTX260 192SP ב- 900 ש"ח, והודיעו לי שהוא לא זמין כרגע, והציעו לי את ה GTX260 192SP של ZOTAC, באותו מחיר. האם יש הבדלים בין הכרטיסים? אם כן מה עדיף ? יש גם אופציה ללכת על GAINWARD GTX260 216SP ב 1000 ש"ח, אבל לדעתי לא יהיה הבדל ברזולוציה שלי. מעדיף לקנות מזיגזג כי זה ממש קרוב לי לעבודה (אני יודע שיש את הכרטיסים הנ"ל ב IQPC ובפנדה וב KSP וכו' וכו') מפרט בצד, ספק ישודרג ל corsair 550W. תודה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך עם אפשרות TV-IN , אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל לראות את הדברים שאני יחבר בין אם זה יהיה מצלמה או כבלים... יש לכם הצעה לתוכנה ?
-
- 12 תגובות
- 838 צפיות
-
-
טוב אז ראשית שלום קראתי את רוב השירשור ואני רוצה המלצה על מסך 19 CRT (יש לי מקום ואני מעדיף יותר גדול על דק). בקיצור אני צריך אותו כמעת להכל - משחקים, עבודה בפוטושופ וגם גלישה אופיס ושאר - סרטים לא ממש אני מחבר את המחשב ל SONY "29 100HZ שקניתי לא מזמן עד היום היה לי SAMSUNG 17 שאני די מרוצה ממנו אבל אחרי 5 שנים הוא כבר נהייה ממש כהה ורואים בו חרא ככה שאני שוקל בעיקר SAMSUNG או LG. השאלה העיקרית שלי היא האים SAMSUNG 959NF או אולי הפשוט יותר 955DF או אולי אפילו ללכת על LG (שיש לחברה שלי והוא גם סבבה לטעמי) F900P או ה F900B (ומה עם ה LG T910BH מישהו יודע מה הוא שווה?!) בקיצור תודה לכל העוזרים! אשמח לשמוע כל המלצה.
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
תקשיבו אני מעוניין לדעת האם יש הבדל שמצדיק תוספת של 130 ש"ח בין הגרסאות הללו: כרטיס גרפי BFG nVIDIA GeForce GTX 260 OC MAXCORE 896MB DDR3 PCIe ¤1558 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BGTX26896MC כרטיס גרפי BFG nVIDIA GeForce GTX 260 OCX MAXCORE 896MB DDR3 PCIe ¤1683 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BGTX26896MCX האם אני ארגיש הבדל של יותר מ5 Fps ברוזלוצית גבוהות באיכות הכי גבוהה במשחקים ?? והאם הoverclock שעשו לocx הוא גדול ומוריד ומסכן את חיי הכרטיס באופן משמעותי? (ד"א אני קונה את המחשב מSky בטוח אז אם אתם נותנים לי כרטיסים אחרים אז רק משם..) תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום אני לא מצליח להפעיל את הכרטיס הנ"ל במצב הנ"ל, לא דרך התפריט של הDISPLAY ולא דרך ה CATALYST אציין שבמצב CLONE הכל תקין ובנוסף הכרטיס עובד תקין ב XP המוד הנ"ל. אם יש למישהו רעיונות נוספים אשמח תודה למתייחסים.
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת האם זה אפשרי מבחינה חומרתית לחבר כרטיס 4870 עם כרטיס wildcat 800 של 3D LAB על אותו לוח כלומר - על סלוט PCI X עליון ישב ה 4870 על סלוט PCI X תחתון ישב ה wildcat 800 חשוב לציין יש לי לוח תומך SLI כלומר פיזית אפשר לחבר 2 כרטיסים.אבל אני רוצה שכל כרטיס יתפקד עצמאית ללא קשר אחד לשני. אני הולך ללמוד קורס שיצריך תוכנת שירטוט וה wildcat הבנתי מיועד לעבודה בתלת מימד (זו לפחות אחת מהאופציות שלו בתוכנה ) השאלה האם זה אפשרי ולא יגרום לקריסת המערכת חומרתית \תוכנתית (ספק טוב בא בחשבון כמובן )
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכרטיס הנ"ל חיברתי מסך LCD רגיל וביציאה השניה חיברתי כבל DVI HDMI למגבר שמעביר אותו ביציאה של SVIDEO לסוני טרינטרון לצערי אין לי תמונה למרות שכרטיס המסך מזהה את דגם המגבר מה עלי לשנות בהגדרת הכרטיס שתעבור תמונה למגבר והאם בכרטיס זה יש חיבור לכרטיס קול כדי שאודיו+וידאו יעברו דרך HDMI של כרטיס המסך תודה
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-