עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Eli100,

קריידיט לProteus מפורום אחר... שוב Sapphire לא מאכזבת עם עיצוב! איזה יפה הוא! http://img256.imageshack.us/img256/9946/hd5970pcie2gbgddr5c03.jpg http://img132.imageshack.us/img132/6559/hd5970pcie2gbgddr5fbc.jpg

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  2. שלום, בשבוע שעבר מת לי כרטיס המסך העונה לשם Gigabyte GEFORCE 73000GT 256mb בעל החנות שקניתי ממנו את הכרטיס מסך(והמחשב כולו) טוען שהאחריות היא לשנה בלבד ואני אצטרך לקנות כרטיס מסך חדש, תעודת האחריות אומרת שהאחריות היא באמת לשנה אלא אם צויין אחרת ע"י היבואן על הפריט עצמו ניסיתי לברר באינטרנט לגבי הדגם הספציפי והאם אני זכאי לאחריות,לא מצאתי ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור/לייעץ בנושא דבר שני, אם לא אצליח לממש את האחריות,כנראה שאצטרך לרכוש כרטיס מסך חדש, המעבד שיש לי : Intel Pentium D 2.8GHZ 64 BIT הלוח אם : ASUS P5VD2-MX GREEN945 מסך : Proview 19" אשמח אם מישהו ימליץ על כרטיס מסך ראוי שלא יהיה טוב מדי בשביל ה'מערכת' שציינתי ושלא יהיה חלש מדי שלא אוכל להריץ איתו כלום.. יש לציי…

3. Started by saarm,

שלום לכולם וחג שמח! לפני מספר ימים רכשתי את כרטיס המסך gigabyte HD 6770OC לאחר שחיברתי אותו למחשב במנהל ההתקנים לא זוהה הכרטיס , התקנתי את הדריברים שלו מהאתר של ג'יגה בייט ועדיין הוא לא מופיע שם. לאחר התקנת הדריברים מופיע במנהל ההתקנים AMD RADEON 6700 SERIES זה עדיין לא אומר שהוא זיהה את הכרטיס תקנו אותי אם אני טועה. הקטע הוא שהמסך מחובר לכרטיס המסך והוא עובד רגיל אבל שאני בודק בתוכנות לבדיקת הטמפרטורות לא מופיע לי שם הטמפ' של כרטיס המסך. בנוסף לכך כאשר שיחקתי FIFA 12 על מסך 32 ועל ההגדרות הכי גבוהות לאחר כחצי שעה באמצע המשחק ניהיה גוון ורוד לכמה שניות דבר שלא אמור לקרות לפי מיטב הבנתי. האם לא עשיתי משהו טוב בדרך? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  4. קניתי שלשום כרטיס חדש ונראה לי שהתוצאה נמוכה מאוד. המעבד הוא 3.2GHZ E8200 @ OC 4 גיגה זכרון. ספק MODU 82+ 425W enermax. כרטיס המסך החדש הוא Sapphire 6850. התוצאות במוד Performance הן: 3213 תוצאת 3dmarks06: 15210 תודה!

5. Started by djcahi,

שלום לכולם הייתי רוצה ייעוץ לכרטיס מסך בסביבות ה 800 700 900 ש"ח פחות או יותר לצורך גם פעולת משחקים חשוב לי איכות תמונוה ברורה ונקיה ברמה טובה . למפרט מחשב שכזה Intel Core i7-930 2.80 Intel X58 Express Based Main Board 6GB (2048x3) DDR3 1333MHz Triple Channel Low Noise 500W True Power Supply - 80 Plus Program 120mm Low Noise 17dbA Rear Fan 2 x HDD Box - HDD Shock Absorber & Cooler - Complete Silence Passive Bridge & Mosfet Heatsink - Silent מסך של samsung hd 23 אינ'ץ רזולוצית משחק ועבודה 1920 x 1080

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  6. Started by zuma,

שלום לכולם ברצוני להחליף את כרטיס המסך שברשותי (8800GT) בכרטיס/ים חזק/ים יותר תואם ללוח האם שברשותי מסוג P5N-D ובמגבלות המארז P182-B. נתונים נוספים: מעבד Q9300 ספק כח CORSAIR VX 550W מסך U2410 DELL אודה לקבל המלצות

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  7. שלום ! יש לי כרטיס ONBOARD ATI 2100 ואנ מקבל עליו 3.4 בSCORE והAERO איטי.... איזה כרטיס יחזיק לי טוב את המחשב ? עם עבודות PHOTOSHOP קצת משחקים וAERO חלק<?

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  8. Started by one123,

אני טס לארצות הברית בעוד כמה ימים וקונה חלקים למחשב חדש. שמתי לב שטווח המחירים לכרטיסי 5850 נע בין 300 ל 400 דולר. אשמח להמלצה על דגם ויצרן. במחשב יהיה מעבד 930 וספק 750.

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  9. שלום, בזמן הקרוב אני מתכוון לקנות טלוויזיה FHD, אותה אחבר למחשב. יש לי כרטיס xfx hd4850, והוא בעל 2 יציאות DVI ויציאה 7 פינים (באריזה מגיע גם כבל שמפצל 7 פינים לRGB). מה הדרך הטובה ביותר לחבר את הטלוויזיה? האם חיבור בDVI עדיף על RGB? תודה

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  10. שלום לכולם, אני מסתובב בפורום שלכם לאחרונה במטרה לאגור קצת ידע על הרכישות הבאות שלי, והחלטתי להצטרף היום.. יש בפורום הזה כמות ידע עצומה! ככה: אני מחפש כרטיס מסך שיתאים למערכת מחשב שיש לי כרגע ואצטרך את עזרתכם עם הקושיות הבאות: 1. ארצה שהכרטיס החדש יתאים בכלל לקונפיגורציה הנוכחית. 2. ארצה שיוכל להריץ את המשחקים הכי חדשים והכי חזקים שיש. 3. ארצה שיהיה ניתן להריץ אותם על מסך 24" שלי, בצורה חלקה. (1920X1080) 4. ארצה שמחירו לא יעלה על 1000 שקל. 5. הכי חשוב: האם זה בכלל אפשרי עם המערכת שלי ? או שיש צורך להתחיל מחדש ולהחליף הכל? 6. *אין לי הבנה כמעט כלל בנושא המודיפיקציות והקולינג. המפרט כרגע: מעבד: Core 2 Quad Q6600, 2.4GHZ, 8MB Cache ז. פנימי : 2GB DDRII 1066Mhz Kingstion …

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  11. Started by tamir245,

שלום רב, בעקבות שדרוג, אני רוצה לוודא לפני שאני מזמין את ה-GTX470 HAWK האם אמורה להיות בעיה של התאמה למארז CM690 מבחינת המידות. אין לי כ"כ אפשרות לפתוח את המארז ולמדוד היות שאני לא אהיה בבית מס' ימים. אשמח לעזרה. תודה.

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  12. Started by ch561,

שלום לכולם, בעבר התיעצתי עם הפורום הנכבד וקניתי 9600GT XT שמשרת אותי עד היום (נקנה לפני 4שנים). המחשב הקודם שלי מת והיום הכרטיס הישן עוד מחזיק מעמד ונמצא במחשב חדש שנקנה לאחרונה. כעת לשאלות שלי: חבר שלי רוצה להחליף את ה570 GTX שלו והוא מוכן למכור לי אותו ב500 ש"ח. (יחליף את ה 9600GT הישן שלי שעדיין מספק אותי אבל אני חושב על העתיד ודרישות משחקים בעתיד.) האם המחיר הזה הוגן בשביל הכרטיס הזה? בנוסף האם הספק שלי Antec basiq 550W (במחשב החדש) יכול להחזיק GTX 570? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  13. Started by lubian,

שלום לכולם. ברצוני לשדרג כ. מסך שלי לכרטיס חזק יותר. אני נוטה לכיוון GTX 570 או עפילו על זוג כאלה, שמארך שלהם יעלה בסביבות 3000 ויכול להחזיק לעוד כמה שנים את המשחקים של היום ברזולוציה 1920X1080. אז יש לי כמה שאלות וישמח אם תענו לי, תודה. 1. האם ספק כח שלי יכול להחזיק כרטיס אחד או שניהם או שאני צריך להחליף ספק? אני לא מתכנן המהרה. 2. האם בכלל לוח אם שלי יכול לסחוב SLI? כוונה לסלוטים של PCI-E. זה הלוח שלי http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2747#ov 3.האם יווצר מצב של צבר בקבוק ממערכת יחסית חלשה לכרטיס או מארך ויהיה הגבלה בביצועים? אולי אני צריך לשדרג עוד רכיבים לשיפור בביצועים? זה בגדול, בטוח יהיו לי עוד שאלות ספציפיות לעניין. כשקניתי מפרט זה היו לי בעיו…

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  14. Started by ztakram,

שלום יש לי מחשב חזק, אך עם כרטיס מסך מובנה סטנדרטי Intel GMA 3100. המחשב משמש אותי לאינטרנט ולעריכת אודיו. השבוע קניתי מסך חדש (P2350) ונתקלתי בשתי בעיות: 1. בהגדרות התצוגה של המחשב אין לי אפשרות להגדיר את התצוגה ל- 1080\1920 2. אני לא מצליח להתקין את הדרייבר של המסך - אני מקבל הודעה שיש להתקין תחילה את התקן הוידאו. האם זה בגלל הכרטיס המובנה? איזה כרטיס מומלץ היום לצרכים שלי?

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  15. שלום לכולם יש לי כרטיס מסך של readon במחשב יחסית חדש וטוב ויש לי כרטיס של geforce שאני לא עושה בו שימוש השאלה שלי היא כדקלמן: האם חיבורו של כרטיס המסך השני ייתן לי משהו?, או סתם זה יהיה קישוט נחמד על לוח האם? תודה מראש אוריה

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  16. Started by MatanFrenkel,

קודם כל מפרט בצד < אני לא אחפור יותר מדי , יש לי הכל חוץ מעוד כרטיס וספק כוח בשביל CF 4870 הסיבה היא בעיקר כי אני רוצה עוד כוח ומה שיש לי לא מספק אותי ב100%. השאלה היא כזאת , במחיר של ספק ועוד כרטיס כנראה אפשר לרכוש 5850 . השאלה היא כזאת - אם עדיף CF , תציעו בבקשה ספק כח וכרטיס 4870 512MB אם עדיף 5850 , ציינו למה וגם אם אפשר קישור לדגם הזול ביותר. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  17. חברה יש לי מיני נייד של lenovo עם כרטיס מסך intel gma 945 עכשיו לאחרונה בדקתי את התצורה של הקצב ריענון של המסךך וגיליתי משהו ממש מוזר בתוכנה של הכרטיס מסך הקצב ריענון הוא 60 ובהגדרות של הוינדווס הקצב ריענון 59 ושאני משנה זה שוב חוזר ל59. בבקשה תעזרו לי..

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  18. Started by marik,

שלום האם יש הבדל עצום בין כרטיסי מסך הנ"ל: GEFORCE 220GT 1GB ATI 5450 1GB מה יותר עדיף?תודה

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  19. Started by arvas,

שלום לכולם יש לי את הבעיה הזאת עם הכרטיס מסך הזה RADEON HD 2900XT כרטיס מסך אחר עובד מצויין זה בעיה 100% עם כרטיס מסך בדקתי כבלים אין כבלים נפוחים יש למישהו פתרון לזה חוץ מלקנות חדש?

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  20. אני רק רוצה לדעת , כי אני רואה שיש כל מיני חברות כרטיס מסך .. הייתי רוצה את זה עם FPS גבוהה כדאי לראות חלק. תודה.

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  21. Started by adishtrt,

שלום לכולם, כבר הרבה זמן שהמחשב שלי עושה בעיות ורק עכשיו יש לי זמן לנסות לטפל בזה... אז ככה: אני בטוח ב95 אחוז שהבעיה היא בכרטיס מסך, הבעיה היא שהתקיע הזו היא אקראית... כלומר יכול להיות שאני אעשה הפעלה מחדש ואחרי דקה המחשב יקפא ויתקע, או יכולים לעבור עשרה ימים עד שזה יקרה, לכן לקח לי כל כך הרבה זמן להבין (כנראה) שהבעיה נעוצה בכרטיס מסך.... אז הסתכלתי על החום שלו, והוא מעולם לא עבר את ה34-35 מעלות, הוא לא קורס תחת "עומס" של משחקים, יכול להיות שאני לא אגע במחשב בכלל ופתאום הוא יתקע. התקנתי את הדרייבר החדש ביותר, גם התקנתי את גירסאת הבטא החדשה ביותר, אך עדיין זה קורה... האם יש דרך לבדוק את תקינותו? או שהמקרה שלי אבוד ואני חייב ללכת למעבדת מחשבים? אשמח לעזרה, תודה רבה! נ.ב. …

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  22. Started by ofir_she98,

יש לי כרגע כרטיס מסך Radeon 4770 וברצוני לרכוש כרטיס מסך חדש. קניתי טלוויזיה חדשה (46 אינץ, Full HD) ושאני מחבר אותה בכבל HDMI למחשב, סרטים, סרטוני יוטיוב וכדומה רצים בפריימים ונתקעים, שחיברתי את המחשב הנייד שלי (שיש בו כרטיס GT740) הכל היה חלק. רציתי לקנות כרטיס מסך זול שיפתור לי את הבעיה - עד 300 ש"ח. פרטי במחשב: מעבד- Intel i5 זיכרון - 4GB ספק- 600W לוח אם - Gigabyte GA-P55M-UD2 תודה רבה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  23. Started by ding,

שלום לכולם. אני רוצה לשדרג כרטיס מסך,כיום אני עם REDEON HD5670 בעקרון היה אחלה של כרטיס עד שהחלפתי מסך ל32 אינץ' ובמשחקים הכל ניהיה מגעיל חשבתי לקנות כרטיס מסך SAPPHIRE ati radion 6850 ב450 שח יד2. השאלה שלי אם זה מחיר הוגן? ואיך אני יכול לבדוק אותו ולדעת שהכל תקין עוד במעמד הקניה ולצמצם כמה שיותר נזקקים? ושאלה אחרונה אם זה יתאים למערכת שלי. לוח אם של asus saberthuth x58 מעבד אינטל I7 950 3.07 ג'יגה הרץ ספק 500 חבה לא מוכרת כ"כ תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  24. יש לי GTX750, אין לו את היציאה שאני צריך. המסך שיש לי זה LG ענתיקה בלי HD. יש טעם לחבר כרטיס מסך אם היציאה של התצוגה שאני משתמש בה היא OnBoard? ואם כן איך אני מגדיר את זה בביוס. לוח אם ASUS H81-MA.

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  25. Started by mikk,

ערב טוב! אחרי התלבטות קשה, הצלחתי לבחור לעצמי מסך 22" (Asus MW221C) ועכשיו הגיע הזמן לשדרג את הכרטיס. החלטתי לבחור ב4850, אבל אני מתלבט בין מגוון האפשרויות. האם ההבדל בין 512MB לבין ה 1GB משמעותי? ההפרש במחירים לא גדול. בגרסת ה 1GB של Gigabyte, האם כדאי לבחור בקירור הפאסיבי או במאוורר של זלמן? מצאתי גם גרסת Toxic של Sapphire עם מאוורר מוזר: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=431 ויש גרסת Toxic רגילה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=348 מה העדיף בין השניים? ויש את ה 1GB של Gigabyte: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1395_2860&products_id=22598 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1395_2860&products_i…

• 7 תגובות
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.