עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, אני מנסה לפתור בעיה מאד מעצבנת שיש לי עם ה 4850 בויסטה. (לא בעיה חדשה בכלל. היא קיימת מאז שעברתי לויסטה) יש לי שני מסכים שמחוברים לכרטיס (לא במצב CLONE) - אחד זה מסך 19 ברזולוצייה של 1280X1024 ואחד זה 32 ברזולוציה של 1360X768. ב XP, כאשר הייתי מחליף בין הצגים הדרייבר היה זוכר את הרזולוצייה הרלוונטית לאותו צג ולא היתי צריך לעשות שום שינוי. ב VISTA, לא כך המצב. משום מה מערכת ההפעלה, או הדרייבר, מתעקשים להתפשר על רזולוצייה שתתאים לשני הצגים - כלומר 1280X768. ואז כשאני מחליף בין הצגים אני חייב כל פעם ללכת ולשנות לרזולוצייה של אותו מסך. למה זה כזה מעצבן? כי אני לא יכול להשתמש בקיצורי ה HOTKEYS. אני חייב לפתוח את הדרייבר לבחור את המסך השני ואז לאחר מכן לשנות את הרזו…

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  2. הבנתי שאחד מהיתרונות בייצור בשיטת 55מ"מ היא גם חסכון מסויים בחשמל, אבל בעיקר חיסכון בפליטת חום. אז גם עם התמחור הנוח, חשבתי לקנות לעצמי איזה 9800gt למחשב המזדקן שלי (כל דבר עדיף על 7600gs), אבל מטרידה אותי סוגיית החום. שמעתי ש8800 זה סוג של תנור, ובדגמים הזולים (שמתאימים לתקציב שלי שנועד גם לעוד זיכרון וקירור למעבד) נראה שיש איוורור קצת מעפן בהשוואה לדגמים היקרים. אני לא מתכוון לעשות OC לכרטיס מסך, אבל עדיין, לקחת דגם יקר יותר בגלל האיוורור, או ש-9800 דווקא בסדר בקטע הזה? דוגמא לאיוורור קצת מטריד: Point-of-View nVidia GeForce 9800GT http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1461 איוורור קצת יותר טוב: XFX nVidia GeForce 9800GT http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?produc…

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  3. Started by kobi63,

עם Q9450 על 3.2GHZ? כמה אחוז בערך? או שבכלל לא מורגש.

4. Started by huber,

http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=3379 אם זה רציני (ונראה שכן כי זו חברה במימון אינטל שכנראה נמאז לה להיות תלוייה ברישיונות של שתי היצרניות האחרות) - עולם המולטי GPU עומד לעבור מהפך.

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  5. שלום חברים! אני מרכיב כרגע מחשב חדש אשר מיודע בעיקר לעבודה עם גרפיקה דו ממדית בתוכנות של אדובי. התקציב שלי הוא פלוס מינוס 500ש"ח אז אני מקווה שהכרטיס יהיה מספיק טוב גם בשביל להריץ איזה משחק או שניים לפעמים, אבל זה לא העיקר. מדובר במעבד Core i7 עם לוח אם תואם. בבקשה המליצו לי על הבחירה הטובה ביותר בתקציב הנ"ל. תודה רבה!!

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  6. Started by Ronll,

לחכות ל9900? בערך מתי? מכרתי 8800GTX + HR-03 PLUS ב 1400 שווה? אני יוכל להביא יותר

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  7. יש לי בעיה. יש לי את ה 9800PRO של MSI כבר שלוש שנים בערך הכרטיס יחסית חזק והוא ביכלל מזוהה כ XT עכשיו הוא AGP וכמובן שאין לו PIXEL SHADRES 3. רציתי להפעיל את GRID המשחק וזה לא עובד, האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי "לרמות" את התוכנה שכן תזהה שהכרטיס תומך בזה? או משהו שכן יכול להפעיל את המשחק? :-[ אשמח לעזרה.

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  8. Started by Cyanide,

הם ממש באותו מחיר ואני מתלבט מה לקנות.. המשחקים ישוחקו על רזולוציה של 1280X1024

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  9. Started by Anas-Nanas,

שלום לכולם.... הייתי רוצה לדעת מה דעתכם על המסך הזה :http://global.benq.com/asp/Front/BenqMain.asp?MenuHead=131&MenuLeft1=&MenuLeft2=&MenuLeft3=&ShowType=program&FileURL=product.asp&model=FP557S&style=5667&headline=Tech%20Specs&GenMenu=0&ParentId=0 האם הוא יוכל לספק אותי במשחקים ובסרטים...והאם הוא טוב בכלל... תפרטו בבקשה מה טוב ומה לא טוב....ותתחשבו בזה שאני יכול לןהשיג אותו ב-1000 ש"ח בתודה ניר

• 10 תגובות
    • 789 צפיות
  10. Started by MiD,

איזה כרטיס מסך אפשר לקנות ב-500 ש"ח? אני לא רוצה איזה MX 440 או FX5200 או ATI9200. ראיתי ב-KSP (פריטים מוזלים) GeForce 4 Ti4200 64Mb Chaintech ב-470 ש"ח! כשהתקשרתי הם אמרו שהם כבר לא מוכרים כזה (חבל! דווקא כרטיס טוב) אז יש לכם הצעות למשהו טוב, בלי חריגה מהתקציב, ואם כן - איפה?

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  11. Started by Jack_g,

היי, קראתי פה הרבה אמירות בפורום שיש בעיה רציתי של אי תאימות בין כל הרדאונים החדשים שזה 9500/PRO ו9700/PRO לבין הצ'פסטים של VIA. תוכלו להסביר לי קצת מה בדיוק הבעיות שנוצרות ומה אפשר לעשות בשביל לתקנן. כי זה נשמע לי לא הגיני שאם יש לי לוח דיי חדש של EPOX KT400 אז מה אני לא יכול לקנות RADEON 9500PRO??? תודה.

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  12. Started by who_Cares,

64/128MB עדיף עם VIVO איזה AIW יש? מה המחירים?

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  13. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם! אני בקיץ נוסע לגרמניה ורציתי לקנות שם כרטיס מסך (ועוד הרבה דברים) אני חשבתי על הR9700 PRO של XELO! אבל אני לא מוצא כלום באינטרנט על חנויות וביקורות אז תגידו מה אתם חושבים? אני ישמח מאוד אם תמצאו לי שמות של חנויות ומחירים ובכלל המלצות לדברים שכדטי לי לקנות אז תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 789 צפיות
  14. אורח

שלום לכולם קיבלתי כרטיס טלויזיה ככל הניראה די ישן אבל אני מנסה לברר איזה דגם הוא כדי להוריד דרייברים ותוכנה יש לי WIN XP והוא לא מזהה אותו הוא מזהה שיש איזשהו התקן multimedia video controller ניסיתי להתקין דריברים של FastcomTV לא הזיז לו ??? ניסיתי לכתוב EMAIL לחברת LG עם תיאור של הכרטיס אבל עדיין לא חזרו אלי בבקשה זקוק לעזרתכם בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  15. Started by Lethal_Acid,

קורה לכם ששיחקתם במשחקים ואז פתאום המחשב עשה לכם RESET? זה עושה לי במשחקים מסוימים אני לא יודע מה לעשות תוזרו לי ??? האם יש דרך לדעת מה הטמפ' של הכרטיס?

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  16. Started by dvd21,

שלום מציעים לחבר שלי את הכרטיס הנ"ל ב200 ש"ח האים כדי לקחת ובכלל מה העוצמה שלו האם הוא יעבוד עם מישחקים חדשים אם לא אני צריך המלצה לכ. מסך הכי טוב במקסימום 500 ש"ח תודה לעוזרים למינהם

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  17. Started by Cooler-Master,

בזמן האחרון כמעט כל משחק שאני משחק לאחר כמה דקות המחשב נתקע ומקפיץ לי הודעת שגיעה שקשורה לVPU Recover ואני כבר משתגע ולא יודע איך לפתור את הבעיה הזאת. וחשבתי שאם אני יבין בכלל מה זה הVPU RECOVER הזה יהיה לי יותר קל לנסות לפתור את הבעיה הזאת. אז מישו יכול לתת לי הסבר על זה בבקשה?

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  18. Started by Ram23,

הכרטיס מסך שלי מזה שש שנים מת סופית ואני רוצה להחליפו ב670. הדגם המדובר הוא GV-N670OC-2GD של ג'יגה בייט. השאלה שלי היא האם ספק הקרוסאיר 550W שלי יחזיק אותו. אני עם Q9450 בלי אובר קלוק.

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  19. Started by jeyjey,

נשבר לי מהCRT, תקוע לי כמו בלוק בשולחן שגם ככה לא ממש גדול הרווחתי קצת כסף מעבודה, עכשיו אני רוצה להשתדרג לLCD אחרי חיפוש בפורום הבנתי שה710T של סאמסונג יהיה הכי טוב לתקציב שלי אך האם הוא מספיק טוב בשביל להפעיל משחקי מרוצים וספורט מהיר בלי מריחות? *שכחתי לציין שהוא גם ישמש לצפיה בסרטים, למרות שלא נראה לי שתהיה לו בעיה

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  20. Started by the kooks,

שלום. רשום על המסך שלי AOC הוא 17 אינץ אילו הדברים היחידים שאני יודע עליו, מה זה בעצם AOC שם של חבר סוג של מסך ? עם זה היה למשל מסך של סמסונג או של LG היה פשוט רשום עליו LG או סמסונג? בנוסף מישהו יכול לתת לי מדיע על תיזמונים במסך מה נחשב לתיזמונים טובים? במסך חדש של ימינו בסביבות ה700 שקל שטוח 17 אינץ על איזה תיזמונים מסך חדש כזה עובד? איך אני בודק את התיזמונים של המסך שלי?(יש לי את EVERSNT יש דרך לבדוק שם?) עריכה: מישהו? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  21. Started by RoNiMaN,

למה משתווה ATI READON X300 ? כאילו במחינת Gforce

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  22. Started by guyishai,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך Albatron 6600GT, ולאחרונה (בעיקר ב-GTA:SA) אני נתקל בבעיות מעצבנות. בזמן המשחק פתאום מופיעים מעין משולשים שחורים על המסך, שהקודקוד שלהם באמצע. הם משנים את הצבע והצורה ומפריעים מאוד. ברגע שעושים pause נפטרים מהם, אך הם חוזרים לאחר כמה זמן. ניסיתי לשחק עם ההגדרות, וראיתי שהבעיה קורה הכי הרבה כשההגדרות נכפות על GTA מבחוץ (כשלא מסומן ב-AA וב-AF את Application controlled). כשסימנתי application controlled תדירות הבעיה פחתה מאוד, וכבר בקושי נתקלתי בה. הבעיה קיימת גם ב-FS2004, כל עוד ה-AA נמצא על אחד מהערכים עם 8xS. ברגע שאני מוריד ל-4x, זה נפתר שם לגמרי. ד"א, המשולשים האלו הם לא העיוותים היחידים, ולפעמים גם הטקסטורות "מאבדות שליטה" ומתחילות לרצד וכו' …

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  23. כרטיס מסך AGP במחיר שווה לכל נפש עם Dual DVI, יש כזאת חיה? נגיד עד 800-900 שקל VIVO יהיה חביב אבל לא הכרחי.

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  24. כפי שידוע-לחל מהאנשים שבבעלותם כרטיס של NVIDIA מסדרת GF 6XXXX והוריד את הדרייברים האחרונים של NVIDIA [גירסא 77.72] היו בעיות של בהירות\כהות יתר בסרטונים מפורמט WMV,MPEG ועוד כמה פורמטים. הבעיה הזו הייתה קיימת גם בסרטונים בתוך משחקים בכל מקרה,הפיתרון לבעיה הזו הוא פשוט יותר ממה שציפיתי שיהיה לחצו לחצן ימני על הלוגו של NVIDIA CONTROL CENTER ולכו לCOLOR CORRECTION עכשיו תחת התפריטון של APPLY COLOR CHANGES TO תבחרו את ALL עכשיו תשנו משהו [לא משנה איזה הגדרה],על מנת לשחרר את כפתור הRESTORE TO DEFAULT ותלחצו על RESTORE TO DEFAULT SETTINGS ותלחצו על APPLY זהו,הבעיה נפתרה.

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  25. Started by T_pants,

שלום לכולם! אני שואל את השאלה הזאת בשם קרוב משפחה.. (לא שזה משנה) הוא רוצה להחליף את הג'יפורס 4 64MB 440MX בRadeon 9100 הוא מתכוון לקנות יד שנייה...הוא אמר לי שה-9100 יותר חזק מה9200...אבל הבעיה היא שהוא לא תומך בDirectX9.. הוא לא מחפש ביצועים גבוהים למשחקים של ימנו..הוא דורש רק ביצועים נחמדים...שהמשחקים יעבדו בצורה סבירה... השאלה שלי היא האם באמת ה9100 יותר חזק מה9200?...והאם התמיכה בDirectX9 משפיעה בצורה משמעותית על הביצועים.... בעיקר הוא רוצה לקנות את הכרטיס בגלל מחירו הזול והביצועים הטובים שלו לפי דבריו...המחיר שהוא השיג הוא 170ש"ח... אז מה אתם אומרים?..אני אמרתי לו שכבר ילך על ה9200 הרבה יותר כדאי לו... אני חושב שאני צודק... תודה על התגובות....(כל הכרטיסי מסך הם בגיר…

• 7 תגובות
    • 789 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.