כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
האתר Sharky Extreme פרסם בקורת חדשה על כרטיס המסך החדש מבית ATI הלו הוא Radeon 9800 XT הינכם מוזמנים לקרוא ולראות אולי יש דברים שעוד לא ידעם עליו אוש אולי הכל כבר ידוע בכל אופן עוד ביקורת נחמדה האמת שהעיצוב של הכרטיס חמוד למדי ;D לכתבה: http://www.sharkyextreme.com/hardware/videocards/article.php/3086361
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שמעתי ש- ati מוציאים כרטיס מסך חדש ,מישהו יודע אם זה נכון ו אם כן הייתי שמח לקבל קצת מידע בנוגע לכרטיס תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרג את הדריוורים של ה9600XT שלי ל4.2 השאלה היא אם אני צריך להסיר קודם את ה4.1 שמותקנים כרגע, או, לא.... ואם כן, אז איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
אחרי שהפורום "החליט"שהטכנאי שלי לא מקצועי מספיק, החלטתי להתפנות לבצע שדרוג המחשב בעצמי\הכולל הגדלת זכרון, שדרוב מע' הפעלה לחלונות 7 והחלפת כרטיס גרפי מהקיים לזה הנדון. השאלה שלי היא לגבי הכרטיס הגרפי החדש שנראה לי דיי מפלצתי: האם מדובק רק על שליפה הישן מהסלוט ונעיצת הכרטיס החדש, או כרוך בעוד דברים? להזכיר: לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 3850 256MB DDR3 Retail תודה!
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
אהלן חברים. יש לי מחשב 2.4 פנטיום 4. 1024 דידיאר (533) ו- כרטיס מסך עלוב radeon9200 שבגללו שום משחק חדש ואיכותי לא עולה לי ... לכן אני רוצה כרטיס חדש ... לפי מה שאני יודע יש לי חיבור AGP. (איך בודקים זאת?) אז איזה כרטיס לקנות(איגיפי)?? אני לא רוצה לעבור תקציב של 700 שקל ... עדיף באזור ה-600 תודה רבה על התגובות.
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
בשתי הכרטיסים מדובר ב1 GB עברתי עשרות אתרים ראיתי מלא באנצ'מרקים ואף אחד מהם לא נתן תשובה חד משמעית אולי כאן הישועה?
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מה עדיף שהוא יוציא אוויר [יעיף את האוויר לתחתית המארז] או יכניס אוויר [יעיף אוויר על הכרטיס]? ההגיון שלי אומר שיוציא אוויר, כי גם ככה החום מתרכז על הגריל הפסיבי [GB 9550] וככה זה בכל כרטיס מסך עם קירור אקטיבי, אבל יכול להיות להפך - שיעיף אוויר על הכרטיס.
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש לא מזמן amd 64 bit 3000 256*2 ddr gigabyte 6600gt gb 80 sata ולוח אם ga-k8nf-9 http://www.newegg.com/app/Showimage.asp?image=13-128-268-01.jpg/13-128-268-02.jpg/13-128-268-03.jpg/13-128-268-04.jpg&CurImage=13-128-268-02.jpg עכשיו יש לי 2 שאלות 1.קיבלתי ב 3DMARK 05 3340 זה תוצאה טובה למפרט .? 2.שתי הזכרונות על הצבע הכתום זה פועל בדואל ???
-
- 10 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לי לוח אם התומך בשני סוגים של כרטיסי מסך AGP ו PCI היום יש לי כרטיס של( ATI 9600XT 256 ( AGP ואני רוצה להרחיב לכרטיס מסך נוסף nVIDIA GeForce FX6800GS 256MB ואני מעוניין לדעת בכמה זה יטיב את התצוגה הגרפית במשחקים וסירטוט בתוכנת solidwork. לוח אם של חברת asrock 775Dual-880Pro למעשה האם כדי לי לקנות כרטיס נוסך או שזה לא ישנה הרבה. תודה מראש שחר
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, היום שהאתר היה בבניה ניצלתי את הזמן לחפש כרטיס מסך 7800 חדש למחשב שלי אני אישית מסתפק ב 6800gs אבל אמרו לי שכדאי לי להשקיע קצת יותר ולקנות 7800 . אז למישהו יש המלצה על כרטיס זול וטוב?? מחיפוש מהיר מצאתי את זה GIL FORSA FX7800GT PCX NVIDIA Original 256 הוא טוב? נ.ב. אני רציתי לקנות את eVGA 6800 GS 256mb/ 256 bit / 425 core /1000 memory /12 pipeline ולפי הנתונים שראיתי לחלק מ ה 7800 יש את אותם המהירות ב core clock וב memory clock האם זה חשוב כל כך לקנות 7800 עכשיו או שאפשר להסתדר בנתיים עם 6800gs ??
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לי מסך LG1710s וכ.מסך Radeon9550, אני עובד על 1280x1024 רציתי לדעת מה הקצב הממולץ לשים ? שמתי אותו על 75HZ אבל הוא נראה מטושטש ביחס ל-60HZ
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש כרטיס מסך בסיסי בתקציב של 200-300 שקל לעבודה משרדית על שני מסכים 19 אינץ'. האם כמות הזכרון חשובה כאן? האם יש עדיפות משמעותית ליותר זכרון? שאלה נוספת, האם יש חשיבות לסוג החריץ? המחשב אומנם זול ופשוט אך בעל חריץ PCI-E אחד, האם עדיף לקנות כרטיס שתואם לזה? האם השיפור בעבודה משרדית יהיה משמעותי לעומת PCI רגיל?
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
ראיתי שיש בנעוץ לינקים לשלושת תוכנות ה 3DMARK האם גירסת "הבייסיק" החינמית מספיקה או שכדי להוריד את "גירסת הפרו" ? עוד שאלה ראיתי שיש 3dmark06, 3dmarkventeg ו 3dmark11 איזה תוכנה בודקת איזה DX? 3dmark 11 מין הסתם בודקת את DX11, אני יודע שהכרטיס שלי תומך בDX10 איזה גירסה עלי להוריד?
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אהלן, יש לי GF4MX 440, עם יציאה לטלוויזיה, חיברתי את הטלוויזיה שלי עם כבל RCA (לא יודע אם זה משנה משהו, אבל הוא אדום...) ומתאם SCART - (עשרים ואחד פין), אני משתמש באופציית ה CLONE שיש באפשרויות תצוגה, כדי לראות גם במסך הרגיל, וגם בטלוויזיה ואני חייב לציין שרואים ממש חרא על הטלוויזיה, רואים הכל חרא, חוץ מסרטים, כשאני מנגן סרטים במסך מלא, רואים ממש נהדר, אבל ה WINDOWS, וטקסטים, בלתי אפשרי, נראה נורא, אי אפשר לשחק משחקים עם פרטים קטנים, למשל משחקי אסטרטגיה, כי הכל נראה עמום. שיחקתי עם הפליקר RATE, זה לא משפר מי יודע מה .., גם ברזולוציה הכי קטנה. מעניין אותי למה זה ככה, הרי בטלויזיה אפשר לראות איכות, תראו את PLAYSTATION וכל הקונסולות, איך הם מצליחות להפיק רזולוציה טובה מטלווי…
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לאחרונה הזמנתי את הradeon 4890 xt מבית xfx. המפרט שלי הוא כזה: לוח אם- asus p5ql-e מעבד: intel core 2 duo e7300 2.66 זכרון: corsair 2 gb 800 mhz מסך: chimei 22 inch קירור למעבד: freezer 7 pro של aractic cooling השאלה היא- האם יתכן צוואר בקבוק??
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
למי שזוכר זאת החברה שפיתחה את הקיירו 1 ו-2 ועוד כמה כרטיסים לפני זה... אפילו שלא היה לכרטיס הזה מנוע T&L הוא היה כרטיס חזק לעומת גיפורס 2 GTS ולעומת MX ... ועכשיו יכול להיות שנראה כרטיס מסך מהחברה!! http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=techdisplayadapters&Number=4012230&page=1&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1 תשימו לב לכמה דברים מעניינים שמשכו אותי.. Here are some numbers for you NV35 can do 8 Z/Stencil calculations per clock, which is a theoretical Stencil fillrate of 3.6GPixels/sec along with no Stenciling in parallel with pixel rendering. (Major slowdown) Kyro 2 can do 32 Z/Stencil calculations per clock which is a t…
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
-
-
איזה כרטיסי מסך תומכים כיום בdirectX10 ? אני רוצה לדעת מה הכרטיס הכי פחות טוב של nvidia ושל ati שתומך בdx10
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
כרגע אמר לי מוכר בחנות מסויימת , שהספק שלי לא יספיק. אני חושב שכדאי לשאול דעה אוביקטיבית יותר. יש לי Thermaltake tr2 series 470w יחזיק 8800gt בודד ? כרגע אגב הספק מחזיק radeon 1900xt אם זה עוזר למשהו בתשובה. תודה
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום חברים! אני מרכיב כרגע מחשב חדש אשר מיודע בעיקר לעבודה עם גרפיקה דו ממדית בתוכנות של אדובי. התקציב שלי הוא פלוס מינוס 500ש"ח אז אני מקווה שהכרטיס יהיה מספיק טוב גם בשביל להריץ איזה משחק או שניים לפעמים, אבל זה לא העיקר. מדובר במעבד Core i7 עם לוח אם תואם. בבקשה המליצו לי על הבחירה הטובה ביותר בתקציב הנ"ל. תודה רבה!!
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
לא ברור לי היום כבר הכיוון של הכרטיסים.אומנם הביצועים עולים אבל איתם גם הטמפ'. איפה אפשר למצוא כרטיסים קרים אבל גם עם ביצועים טובים?.בדקתי את כרטיסים עם קירור פסיבי ורובם לא מתחממים בהשוואה לכרטיסים מקבילים עם קירור אקטיבי.שאלתי היא כזו :האם יש כרטיסים בעלי ביצועים ממוצעים בדגש על ממוצעים שלא מגיעים ל 70 80 90 מעלות - כאלה שאפשר לטגן עליהם... אלה מצב עבודה נורמלי שגם מאפשר צפייה בסרטים עם פענוח חומרתי.אלה האופציות שאני מבקש דעות : 4850 4870 3850 3870 על סדרה 38XX כבר חקרתי עם קירור פסיבי והמחשב שלי בעל מעבד 2 ליבות עם 3 גיגה זיכרון [השאלה כמה כזה כרטיס נחוץ לכזה מחשב לצפיה בסרטים] סדרה 48XX אמורה להיות קרה יותר כי היא חדשה יותר מ 38XX על כן תהליך יצור טוב יותר אמור לשפ…
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מה יותר טוב נמוך או גבוה? כלומר מה יותר טוב 1:450 או 1:550. מה זה אומר בכלל? תודה
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל חוות על הכרטיס - GIGABYTE RX70P256V ATI Radeon X700 Pro 256MB PCIEx16 איך הוא בהשוואה ל - ATI 9800SE האם הוא שווה את המחיר שלו (עלות מול תועלת) האם קיים כרטיס עדיף ברמת עלות מול תועלת. אשמח לקבל תגובות. אני משתמש במסך 19 אינטץ ברזולוציה 1280X1024 ועיקר השימוש הוא לאלפיקציות גרפיות ועריכת וידאו תודה
-
- 10 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם פרסמתי את ההודעה הזאת בפורום גרפיקה והמליצו אותי להעביר אותה לפה סוף סוף שידרגתי את חבילת האדובי שלי (AI DW PS ID) לגירסת cs6 במקום הcs3 שהיה לי עד היום משום מה נראה לי שהכל עובד נורא לאט הייתי רוצה לדעת מהו המינימום שאני צריך לשדרג כדי להנות מביצועים טובים בעבודה המפרט שלי: Operating System Windows 7 Home Premium Home Edition CPUID CPU Name Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz Video Adapter Intel® G33/G31 Express Chipset Family (256 MB) System Memory 4083 MB Disk Drive SAMSUNG HD161HJ ATA Device …
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי עכשיו כרטיס מסך מאוד חלש והוא כבר לא מספיק לכלום בכלל. אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיספיק לי לכל המשחקים שיצאו בזמן האחרון (bioshock, moha, stranglehold) ולמשחקים שיצאו בזמן הקרוב כמו crysis ו-cod4 וכולי. אני מעוניין שהם יעבדו לי על ההגדרות הגבוהות ואפילו מקסימליות (אבל אני משחק על 1024x768). בנוסף אני רוצה שהוא ישאר לי במשך איזה שנה ככה או קצת יותר על הגדרות סבבה (בינוניות ומעלה). המליצו לי על הכרטיס 8600GT בעל 256MB ו-ddr3. הוא עולה בסביבות 650 שקל. כדאי לי? יש לכם כרטיס אחר להציע שבסביבות אותו המחיר? או שעדיף לי לחכות עוד קצת ולקנות כרטיס אחר או משהו.... תודה רבה =)
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-