עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני קונה מחשב חדש (למעשה כבר הזמנתי..) הלכתי על כרטיס מסך של Point Of View: ‏8500GT 512MB GDDRII HDTV, DVI, PCI-E‎ השאלה שלי היא אם יש הבדל ממש רציני בין הכרטיס הזה לבין: ‏8600GT 512MB GDDRII, HDTV, 2xDVI, PCI-E‎ של אותה חברה? כי אני שוקל לשדרג את זה ורציתי את החוות דעת שלכם לפני (הראשון עולה 520 והשני 765 כלומר הבדל של 245 ש"ח שזה לא מעט..) עוד דבר, איך החברה הזאת בכרטיסי מסך?

• 11 תגובות
    • 824 צפיות
  2. Started by rantri,

מה דעתכם על המסך CTX LCD 15'' S500 www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_46&products_id=2836 אני ישמח גם לשמוע הצעות נוספות באותו סדר גודל...

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  3. שמעתי שיצאו בעתיד מסכי אולד(OLED) אין לי מושג מה זה ואין לי מושג אם אייתתי נכון מה ששמעתי. הדבר היחיד שאני יודע זה שהם יהיו מסכים דקים זולים בעלי זווית צפייה רחבה יותר ויוכלו אפילו לקפל אותם כמו עיתון... אנא שפכו אור על מה שאתם יודעים.

4. שלום, יש לי לוח אם מסוג DP43TF עם כרטיס מסך GEFORCE 256 MB 8400GS. לא הצלחתי להבין מהפירוט של הלוח אם שלי בלינק הבא - http://ark.intel.com/products/36461/Intel-Desktop-Board-DP43TF באיזה כרטיסי מסך הלוח שלי תומך. האם אני חייב אך ורק כרטיסי זיכרון מסוג DDR 2? והאם כל כרטיס מסך שהוא DDR 2 יתאים? אני כבר הרבה זמן רוצה לשדרג אבל לא יודע איך לערוך חיפוש מתאים. למשל האם הכרטיס מסך בלינק הבא יכול להתאים? http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=Leadtek-9500GT-1024-2&Cat2Cat1ID=48&Cat2ID=196&aff=Zap〈=he כי הכרטיס מסך בלינק שלמעלה הוא 128 ביט ושלי עכשיו 64 חייב את עזרתכם, תודה !

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  5. Started by zy2000,

שלום. רציתי לברר מדוע בכרטיס מסך gigabyte hd 5670 יש חיבור של שש פינים לכרטיס ישירות מהספק ולעומת זאת בכרטיס sapphire HD 5760 אין חיבור כזה והייתי שמח להבין מה המשמעות של הפלג הזה ואם זה חסרון שאין אותו. תודה איציק.

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  6. שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי לצורך חיבור ל-TV, בעיקר לצפייה בסרטים באיכות גבוהה, כמו כן אני מתעסק מדי פעם בעריכה גרפית (לא תלת-מימד), חשוב שיהיו לו לפחות 2 יציאות - אחת למסך מחשב ואחת לטלויזייה. עד 600 ש"ח (אבל מוכן לשמוע ולשקול כל הצעה). תודה רבה לעוזרים !

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  7. Started by nadavshefer,

שלום יש לי מחשב חדש אשר יש בו SLI EVGA GTX 560TI המחשב בהתחלה זיהה את SLI וכאשר רציתי לפתוח את בקרת ה SLI זה לא נפתח אז הורדתי חדש מאתר NVIDIA ועכשיו אין לי את ההגדרה של ה SLI שני הכרטיסים עובדים

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  8. הכוונה שלי היא למידות שנקבעות ע"י הכפתורים שנמצאים על המסך עצמו וקבועות את האורך, רוחב, מרכז וכו'. הבעיה שלי, היא, שאף פעם אני לא מצליח לכוון את המידה הנכונה ותמיד ישנה פינה במסך שיוצאת החוצה. תודה :smoke:

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  9. לעריכת וידאו, אפקטים ותלת מימד. ורנדור בrealtime. מה כדאי? המחיר שלהם שווה פחות או יותר.

10. יצרנית השבבים רוצה להזכיר לכולם שהיא נמצאת בעיצומה של כניסה אל תוך עולם כרטיסי המסך הסוערלכתבה

11. Started by Inertia,

יש דרך להפוך את הכרטיס לאחיו החזק בעזרת תוכנה בלבד? שמעתי דברים כאלה אבל אני צריך אישור. מישה מכיר? יודע אם זה עובד או לא ומה הסיכונים? ואיפה אפשר להוריד?

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  12. מערכת הפעלה : וינדוס אקס פי הום אדישן כרטיס מסך : רדאון 9600 מסך : אל ג'י 700 בי גירסאת דרייבר : 4.1 תדר רענון בפעילות וינדוס : 85 הרץ במשחקים : 60 הרץ תודה.

• 13 תגובות
    • 824 צפיות
  13. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם! אני בקיץ נוסע לגרמניה ורציתי לקנות שם כרטיס מסך (ועוד הרבה דברים) אני חשבתי על הR9700 PRO של XELO! אבל אני לא מוצא כלום באינטרנט על חנויות וביקורות אז תגידו מה אתם חושבים? אני ישמח מאוד אם תמצאו לי שמות של חנויות ומחירים ובכלל המלצות לדברים שכדטי לי לקנות אז תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 824 צפיות
  14. המחשב שלי כזה מעבד-3600X2 2 גיגה ראם זיכרון וכרטיס מסך 1950 PRO ת'אמת מחשב סבבה באמת סוחב כמעט כל משחק,אבל אחותי תכף טסה לאמריקה ששם חומרה זה ממש בזול וחשבתי למה לא לשדרג למשל את הכרטיס מסך הבעיה היא שהמעבד שלי לא הכי חדש וכנראה יהיה באמת צוואר בקבוק והכרטיס החדש לא ינוצל בדיוק וגם הספק שלי לא רציני במיוחד משהו של SPIRE 400W לא מאמין שהוא יחזיק כרטיסים כבדים, מעבד אין לי כח להחליף זה באלגן וגם פירמוט ואין לי כח ,חשבתי רק לחזק את הכרטיס, אז איזה כרטיס אתם ממליצים לי לקנות? משהו שלא יעשה צוואר בקבוק אם זה אפשרי ושהספק יוכל לסחוב אותו וכמובן שיהיה חזק מספיק ושאני ארגיש הבדל מה1950,שיהיה באמת שווה את הכסף,כי ה1950 חזק ממש מריץ לי את כל המשחקים,פשוט אני רוצה גם על הגדר…

• 14 תגובות
    • 824 צפיות
  15. Started by Gico,

בניגוד לכרטיסים אחרים הכרטיסים הנ"ל יודעים להוציא סאונד מיציאת ה-DVI גם ל-HDMI דרך מתאם. השאלה שלי: האם נדרש מתאם מיוחד של ATI לצורך העניין או שכל מתאם DVI2HDMI יידע לעשות זאת? ואם נדרש מתאם כזה האם מי שקונה כרטיס BULK ללא מתאם מוותר על האפשרות של HDMI שכולל SOUND בתוכו, או שניתן להשיג את המתאם המיוחד הזה בנפרד? עריכה: מחיפוש ברשת נראה שזה אכן מתאם מיוחד של ATI: קיראו את התגובה בשעה 7:30 PM בלינק המצורף: http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=625040 ואם כך השאלה השניה עדיין בתוקף.

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  16. Started by Black_Citadel,

Sapphire RANDON 9600XT 128MB DVI? Sapphire RADEON 9600XT 256MB? Sapphire RADEON X600 Pro 128MB, PCI-E, VIVO? ABIT X600-XT 128MB DVI PCI-E? כולם באותו מחיר פחות או יותר

• 9 תגובות
    • 823 צפיות
  17. היי, ברשותי המפרט הבא: Intek® Core i7 3770 CPU @3.40GHz Memory 32GB RAM NVIDIA GeForce GTX 650 Ti 2048MB דיסק 128GB SSD 2X דיסק 1T Win7 64Bit אני מתעסק באדריכלות ועובד עם תוכנות תלת מימד לרינדורים יחסית כבדים. האם יש טעם להחליף את הכרטיס מסך ל QUADRO (ואם כן אז איזה) בנוסף, ראיתי את הכתבה על ה SOFT MODDING לכרטיסי GEFORCE בשביל לגרום להם להתנהג כ QUADRO מה שלא הבנתי זה, האם הכרטיס שלי תומך באופציה הזו או לא. תודה, KodKod112

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  18. Started by Dan1989,

שלום רציתי לדעת בבקשה מה ההבדל בין שני מסכים של סמסונג, כמעט זהים (שניהם 17 אינץ'), אחד הוא DVI Samsung 740B והשני הוא Syncmaster 730B מה זה Syncmaster ומה ההבדל בין 730B ל 740B?

• 10 תגובות
    • 823 צפיות
  19. Started by KvodHagab,

צריך עזרה להחליט.. מי מבין שני הכרטיסים עדיף? בדקתי את המפרט של 9600/Pro וראיתי שישנם הבדלים גם בקצב העברת מידע וכו האם העלאת השעון (מ400-600 זה אפשרי בכלל? עם הכרטיס של ה HERCULES R9600 ?) תשווה non pro לpro? ובכל מקרה אני יודע שה 9600 PRO עדיף על TI 4200 ו4600.. אבל מה לגביי ה NP ? גם הוא עדיף עליהם? ומה בדבר איכות תמונה? אני מניח שיהיה הבדל משמעותי? הקטע הוא זה - יש לי Hercules 9600 ב800 שקל (256 MB) (http://europe.hercules.com/showpage.php?p=77&b=0&f=1) GIGACUBE Radeon9600 Pro Lite 128MB DDR Game Buster ב900 שקל ואת ה TI 4200 ב600 (128MB ) על מה כדאי?? אגב שמתי לב שאפיק הזכרון של ה 9600 /P הוא 128 ביט האם ישנם 9600/P עם 256 ביט?

20. Started by zoloboy,

אני מנסה לבדוק איזה שיטה יותר טובה אבל בcall o duty למשל אני לא מצליח לראות הבדלים גדולים בין 2 השיטות האלה שאין לי מושג מה הן מישהו יכול לישפוך אור על הנושא תודה

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  21. Started by iakovl,

לחבר שלי נשרף הכרטיס מסך (הקבלים הלכו) GF4MX440SE אני ממליץ לו לקנות את הRADEON 9550 מצאתי רק 2 גרסאות 128BIT: PowerColor Radeon 9550 128 Bit 128 Mb DDR Video Card - 501nis PowerColor Radeon 9550 128 Bit 256 Mb DDR Video Card- 550nis ויש לי כמה שאלות: 1. האם יש עוד כרטיסי 9550 של 128ביט? מצאתי רק גרסאות SE ו64ביט 2. האם כדאי להמליץ על כרטיס אחר? 3. האם אפשר למצוא את הכרטיסים במחיר זול יותר? 4. שווה להשקיע עוד 50 ש"ח ולקנות את ה256?

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  22. Started by Sctoweri,

1. LeadTeak GeForce 8800 with 640 2. Readon 512MB 2900xt מה אתם אומרים??... אני מפחד ללכת על הרידאון מאוד~!! כי כולם עד עכשיו אמרו לי לא לגעת ברידאון ורק עכשיו שה 2900xt הזה יצא כולם אומרים לקחת אותו.. תעזרו לי פלייייייז.. אני רוצה כרטיס מסך שאני הכי פחות יצטרך לעשות לו OC כי אני מפחד עליו וגם על המעבד.. אני לא אוהב לעשות OC ואם אני יעשה לכרטיס מסך זה יהיה בעתיד ולא עכשיו כי OC מקצר את החיים בחצי לא? ובבקשה תציינו למה את X ולא את Y. תודה רבה לכם!!!

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  23. Started by Alexkmr,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1604

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  24. Started by koren10,

שלום לכולם, מצאתי את הכרטיס הזה ממש בזול.. 745 ש"ח http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1176 ואני מתלבט בינו לבין הכרטיס הזה- http://tms.co.il/product/5459 מישהו מכיר ויודע להמליץ על אחד מהם? איזה חברה נחשבת ליותר טובה (מבחינת אמינות/ביצועים וכו'..)? תודה!

• 8 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים