עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. התרוצצתי מעט קראתי... והבנתי שעל מנת לעבוד עם Eyefinity חייבים 1) מסך שתומך DP NATIVE או 2) ממיר אקטיבי של DP ל DVI (או VGA) ובכן חיפשתי קצת - ולא מצאתי בארץ , חיפשתי גם ב EBAY ומצאתי רק אחד.. הצעות? תודה

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  2. Started by shloosh,

יש לי מסך קצת ישן של חברת AOC 17 אינץ' לא שטוח. אני חושב spectrum 7 glr ועכשיו כאשר אני נוגע בפינה העליונה מצד שמאל של המסך אני מקבל זרם חלש ומעצבן כזה!! לאט לאט זה נחלש אבל עדיין יש זרם עכשיו!! מה זה?? ומה צריך לעשות.?

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  3. Started by arik620,

מישהו יכול אולי להפנות לאתר מקצועי שמסביר את ראשי התיבות? יש ויכוח ביני לחברים שלי לגבי המשמעות של זה, ואתר "מוסמך" יכול להבהיר כאן את הסוגייה...

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  4. בהתייחס למה שנכתב בדיון הקצר הזה, וגם בחדשה שעלתה היום לאתר, האם ה- Radeon HD 4670 יהווה מחליף ראוי ל X800XL שלי (שבזמנו עלה לי בסביבות ה-2000 ש"ח...)? במידה וכן - האם זה רק עניין של להחליף כרטיס, או שיש עוד רכיבים שזקוקים לשדרוג בעקבות כך (מפרט בצד)? אני לא רוצה להוציא יותר מ 450 ש"ח על כרטיס חדש, אבל אני בהחלט מתחיל להרגיש שה- X800XL טיפה מתיישן לי ומעוניין בכרטיס שיסחוב משחקים על 1680X1050 (אני בקושי משחק ב FPSים, יותר בעניין של אסטרטגיה/RPG וכו') יש לי הרגשה שה Radeon HD 4670 הוא בדיוק מה שחיפשתי, אבל יש מצב שאני טועה- האם זה הגיוני שכרטיס בתמחור של 400 ש"ח בערך יהיה מחליף לכרטיס high-mid range בתמחור של 2000 ש"ח, מדור של לפני שנתיים? - הקטע שהוא סוחב עליו פענוח של H…

5. Started by shai11,

היי ברשותי כרטיס x1950XT 512MB וראיתי שיש 9600GT באזור השאלה שלי האם שווה לשדרג ? ואל תראו לי באנצ'ים של 3dmark כי זה ממש לא מעניין אותי.. קראתי בכמה פורומים בחו''ל שה 1950 יותר מהיר ואין בינהם הבדל משמעותי והאם זה נכון ה GT קורס במשחקים ועושה ריסט למחשב?

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  6. שלום, יש לי כיום LEADTEK Geforce 8800GTS 320MB ורציתי לדעת האם משתלם להשקיע משהו כמו 1000-1500 שקל בשדרוג לכרטיס חזק יותר. אני לא כל כך מעודכן בכרטיסים החדשים ואשמח לשמוע האם הם חזקים משמעותית מהכרטיס שלי? והאם המערכת שלי לא תהווה בעיה לכרטיסים אלו (צוואר בקבוק, ספק כוח,גודל מארז וכו) ? תודה מראש לעוזרים. (המפרט שלי בפרופיל)

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  7. Started by y_i_c,

יש לי בעיה מוזרה שהתחילה בשבועיים האחרונים לפעמים כשאני רואה סרט במחשב.....המחשב פשוט נתקע וקופא....ומחייב אותי לעשות ריסט ואני עובד ב XP זה היה קורה לי פעם במשחקים....אבל מכיוון שאני כמעט לא משחק זה לא הפריע לי.... אבל זה התחיל גם עם הסרטים ועכשיו זה מתחיל להציק. ויש בעיה נוספת שפעם בהרבה זמן יש קפיצה מוזרה כזאת.....שהמסך מתערבל לערבוב צבעים למשך של שבריר שניה וחוזר כאילו כלום למישהו יש רעיון מה יכול לגרום לזה???? לפי דעתי זה הכרטיס מסך.......אבל כל עוד התקלה לא קשיחה לא יחליפו לי את הכרטיס. או אולי זה הגדרות בביוס??... מישהו מכיר תוכנה שיכולה לבדוק את הכרטיס מבחינת חומרה??? בתודה מראש עידו

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  8. Started by ohadher,

אהלן חברים. יש לי מחשב 2.4 פנטיום 4. 1024 דידיאר (533) ו- כרטיס מסך עלוב radeon9200 שבגללו שום משחק חדש ואיכותי לא עולה לי ... לכן אני רוצה כרטיס חדש ... לפי מה שאני יודע יש לי חיבור AGP. (איך בודקים זאת?) אז איזה כרטיס לקנות(איגיפי)?? אני לא רוצה לעבור תקציב של 700 שקל ... עדיף באזור ה-600 תודה רבה על התגובות.

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  9. Started by Tomerb1,

הכרטיס הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1387&products_id=15082 או הכרטיס הזה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2093&products_id=16904 [אני קונה מפנדה בלבד...] התקציב הוא 1700-+ עם אני עובר אותו [כמו בכרטיס למעלה] אני צריך לרדת במעבד מ5600 ל5200 או פחות...

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  10. היי, ברשותי מסך 2209WA של דל וכ.מסך HD 4870. מאז דרייבר 11.7 (כולל), לאחר ההתקנה התצוגה על המסך זזה שמאלה והתמונה נחתכת. זה די מטריף אותי שכל פעם אחרי שאני מנסה דרייבר חדש אני נאלץ לחזור ח-11.6. אין לי מושג איך לתקן את זה דרך הCatalyst Center ואני ממש אשמח להסבר במידה וקיימת דרך. בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  11. Started by avram,

שלום למומחים מתגלגל לי הרעיון לשדרג קצת את המחשב והדבר הכי זול שאני רואה כאופציה זה לחבר בCROSS עוד 3850 אז קודם כל רציתי לדעת אם אני בכלל יכול זה המפרט שלי כרגע - : cpu - 5000+ Amd bord - GA-MA69G-S3H powe - Hec-400TR-TF card - Shapphire HD3850 256 DDR3 memory - Kignstone 2G לא הצלחתי להבין איפה אני מחבר את הכרטיס (יש רק X16 אחד) הוא יסתדר על אחד הקטנים שיש בלוח? השיפור יהיה משמעותי ? הספק יעשה את העבודה ? המעבד לא יהיה צוואר בקבוק? ואם זה אפשרי , אז על איזה כרטיס ללכת ? אותו brand ? או שזה לא משנה ואם החדש הוא חזק יותר , זה משנה מי מהם על ה16X ? כמו שאתם רואים אני טיפה cluless ;D תודה מראש

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  12. 1.מה אתם חושבים על : GIGABYTE X600XT 128MB DDR 256 BIT TV/DVI VIVO BULK PCI-EXPRESS 2.מה אתם חושבים על: GIGABYTE 6600 128MB DDR 128 BIT TV/DVI BULK PCI-EXPRESS 3.מה אתם חושבים על: GIGABYTE 6600 128MB DDR 256 BIT TV/DVI BULK PCI-EXPRESS 4.איזה הכי כדאי לקנות מכל אלה שהזכרתי למעלה? ??? [glow=red,2,300]תודה מראש[/glow]

• 14 תגובות
    • 803 צפיות
  13. Started by shay360,

שלום לכולם. יש לי כרגע כרטיס מסך של ATI X1950 ואני רוצה לקנות כרטיס חדש (המשחקים החדשים כבר לא ממש סוחבים) המסך שלי הוא לא מסך HD והכרטיסים החדשים של ATI אני רואה שכולם HD אז זה משנה? איכות התמונה שאני יראה במסך תהייה פחות טובה? שאלה נוספת היא אם כדאי להשקיע כבר בכרטיס עם זיכרון של 1GB או שאפשר להסתפק ב 512? (תקציב של 500 ש"ח +- ) תודה מראש ושבוע טוב!

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  14. שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש למשחקים ומחפש המלצות לכ. מסך בסביבות האלף ש"ח. זה לא חייב להיות כרטיס אחד, תצורות SLI או Crossfire לא מפחידות אותי. אם יש משהו קצת יותר יקר אבל שווה, זה גם זורם. תודה

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  15. למה למשל Flash דורש 128MB בשביל hardware acceleration (ולא מדובר על תלת-ממד)? כדי להחזיק תמונות מוידאו כדי להציג אותו ב overlay צריך הרבה פחות זיכרון, לא?

16. Started by TicTacToe,

שלום לאחרונה הזמנתי את הradeon 4890 xt מבית xfx. המפרט שלי הוא כזה: לוח אם- asus p5ql-e מעבד: intel core 2 duo e7300 2.66 זכרון: corsair 2 gb 800 mhz מסך: chimei 22 inch קירור למעבד: freezer 7 pro של aractic cooling השאלה היא- האם יתכן צוואר בקבוק??

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  17. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

למי שזוכר זאת החברה שפיתחה את הקיירו 1 ו-2 ועוד כמה כרטיסים לפני זה... אפילו שלא היה לכרטיס הזה מנוע T&L הוא היה כרטיס חזק לעומת גיפורס 2 GTS ולעומת MX ... ועכשיו יכול להיות שנראה כרטיס מסך מהחברה!! http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=techdisplayadapters&Number=4012230&page=1&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1 תשימו לב לכמה דברים מעניינים שמשכו אותי.. Here are some numbers for you NV35 can do 8 Z/Stencil calculations per clock, which is a theoretical Stencil fillrate of 3.6GPixels/sec along with no Stenciling in parallel with pixel rendering. (Major slowdown) Kyro 2 can do 32 Z/Stencil calculations per clock which is a t…

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  18. איזה ATI 9500 PRO לקנות ??? הכוונה היא איזה חברה מספקת את הביצועים הטובים ביותר למעבד הגראפי ATI 9500 PRO ,ונותנת אפשרות הכי טובה ל OC , ואם תוכלו אז תפרטו גם למה !!!! תודה מראש !!

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  19. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

איך עושים את זה חוץ מלהסתכל על הכרטיס? אני צריך לדעת שהזכרונות הם Infineon 3.3 ולא ראיתי את זה על הכרטיס (למעשה, ראיתי משהו אחר לגמרי) סוף סוף חיברתי את הכרטיס, הוא לא פרו, אז אני רוצה כמובן להפוך אותו לפרו או אפילו ל9700. ושוב תודה לכל העוזרים.

• 13 תגובות
    • 803 צפיות
  20. אני מתלבט בין ה-HD4870 ל-9800 GTX+. ברור שהראשון הרבה יותר מהיר, אבל ניתן להשיג את השני במחיר משמעותית יותר זול. מה שמדאיג אותי בנוגע לשני הוא חוסר התמיכה ב-DX-10.1. האם זה משנה? האם זה ישנה בעתיד? האם זה ישתנה בעתיד?

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  21. Started by chillout,

שלום. לפני חצי שנה קניתי מחשב עם כרטיס מסך gtx 670. ורציתי לדעת אם אפשר לעשות SLI עם כרטיסי מסך שונים כגון GTX 680 כי עכשיו המשחקים הכבדים יוצאים והכרטיס מסך שלי לא הכי חזק בשוק. תודה רבה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  22. Started by xena,

יש לי כרטיס מסך geforce mx400 והשאלה שלי היא האם להשאיר את ה tvout פועל (המחשב מוציא תמונה גם למסך המחשב וגם לטלויזיה בו זמנית) זה מזיק לכרטיס מסך (או למשהו אחר)? או שמא ההפעלות החוזרות של האופציה הזאת דרך המאפיינים כל פעם מחדש היא יותר מזיקה? תודה

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  23. שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי לצורך חיבור ל-TV, בעיקר לצפייה בסרטים באיכות גבוהה, כמו כן אני מתעסק מדי פעם בעריכה גרפית (לא תלת-מימד), חשוב שיהיו לו לפחות 2 יציאות - אחת למסך מחשב ואחת לטלויזייה. עד 600 ש"ח (אבל מוכן לשמוע ולשקול כל הצעה). תודה רבה לעוזרים !

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  24. Started by gili222,

שלום שמי גילי וקניתי לא מזמן מצלמה וידאו ואני מעוניין להוריד את הסרטים למחשב אך אני זקוק לכרטיס firewire האם כדאי להחליף את הכרטיס המסך כך שהוא יבוא ביחד עם כל היציאות או לקנות בנפרד כרטיס firewire איזה כרטיס כדאי לקנות, מה נחשב הכי טוב בשוק בתודה גילי

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  25. Started by Holography,

שלום, הוצאתי מהמחסן את המסך הישן שיש לי,אני רוצה לחבר אותו למחשב שרת שיש לי. שמתי לב שהפינים של הכבל התעקמו,האם ניתן לסדר את הפינים מחדש?ואיך? והאם זה שחסרים 2 פינים בכבל יגרום למסך לא לעבוד? או שצריך לקנות כבל חדש לגמרי?ואם קונים כבל חדש איך מחליפים את הנוכחי? כי הכבל יוצא מתוך המסך... *שימו לב שזאת יציאת מסך דיי ישנה,והיא נכנסת לכניסת IOIO* אני יודע שלא רואים את הפינים,אבל צלמתי כדי שתראו במה מדובר. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.