עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. האם יכול להיות חוסר תאימות בין כרטיס מסך של sparkle לבין לוח אם של gigabyte, שהכרטיס מסך לא מנצל את עצמו עד הסוף בגלל הלוח אם של gigabyte? תודה.

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  2. היי חברים, המחשב שלי נקנה באוגוסט 2010 (קצת יותר מ 4 שנים) ולהפתעתי הוא עדיין סוחב וסוחב חזק יותר ממה שחשבתי. השימוש העיקרי הוא גיימינג ואני משחק הכל על רזולוציה של 1920X1080 אבל בד"כ ההגדרות על מדיום (לפעמים גם high רץ סביר) אבל בחלק מהמשחקים אחרי זמן של שעה פלוס מינוס, מתחילים קרטועים. כמו שהכותרת אומרת, אני רוצה לדעת אם כרטיס מסך יהווה שדרוג משמעותי או שפשוט המערכת עצמה כבר "עייפה" וצריך מחשב חדש. המפרט הוא: מעבד: 2.80 Intel Core i5 760 זיכרון: 12GB לוח: Intel Corporation DP55KG AAE47218-406 (הלוח עם הסמל של הגולגולת שמוטבע עליו למי שמכיר\זוכר) כ. מסך: gtx 460 לגבי ספק כח - מצורפת תמונה במידה וכרטיס מסך כן יהווה שדרוג משמעותי, אני אשמח להמלצות על כרטיס באיזור ה 1000 …

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. יש לי CF7870 אבל משום מה, קלטתי שלשום שהאופציה של CF לא עובדת (DISABLED) במנהל התוכנה של AMD. מאוד מוזר. בכל מקרה, הפעלתי את ה-CF. אתמול התקנתי את המשחק FARCRY4 והמשחק פשוט קורס ברמה של כרטיס מסך שאני רואה פתאום שחור ב-3 המסכים שלי, ואז באחד מהם (לפעמים האמצעי ולפעמים הימני) מעין קווים צבעוניים כאלה על כך המסך. זה לא שאפשר לסגור את המשחק כי המחשב כבר לא ממש עובד טוב, אפשר רק ריסט. חשבתי זה עניין דרייברים אז התקנתי את האחרונים. פתאום המשחק כן עובד, התחלתי לשחק והכל. ואז באיזו סצינה שוב פעם אותו דבר. התקנתי דרייברים BETA. וואלה אותו דבר. כל פעם זה בזמן שונה, לפעמים לפני שהמשחק עולה, או אחרי או בזמן טעינה. חשבתי אולי המשחק לא מותאם היטב עם CF אז ביטלתי את זה במנהל התו…

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  4. שלום לכולם ! אני פונה בבקשת עזרה מכם, הכרטיס מסך שלי כאמור התקלקל\נשרף\גמר את הקריירה...למזלי הרב הוא באחריות לעוד שנה,רכשתי אותו מאחת החנויות היותר מוכרות באיזור חיפה. היום נאמר לי מהם טלפונית שאין יותר את הכרטיס הזה ולא יהיה גם. רציתי לדעת מה עושים במצב כזה,מה מתאים מבחינת ביצועים לכרטיס שהיה לי?? אני חייב לציין שזה היה כרטיס מעולה וממש הייתי מרוצה ממנו.. הכרטיס היה 512 מגה. תודה מקרב לב לעוזרים ! **תודה רבה לנעה מחשבים על השירות-שירות לדעתי חשוב יותר מכל דבר אחר בכל רכישה

• 55 תגובות
    • 5.4k צפיות
  5. על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים בתקציב של כ400 שקל? חשבתי על G-FORCE 4 64MB אבל שמעתי גם על כרטיסי ATI שאין לי כל כך מושג לגבי הביצועים שלהם.. מה אתם אומרים? אני מצפה מהכרטיס שיעמוד בכבוד גם מול משחקים חדשים מבחינת זיכרון אני מסודר עם 256 וחושב להגדיל ל512

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  6. מה קורה אנשים? מצטער מראש על החפירה הארוכה.. אשמח ואודה מאוד אם תוכלו לעזור. הרבה לא הייתי פה - לימודים וזה.. אני חוזר למומחי הפורום עם התלבטות, כרגע המפרט שלי הוא כזה (ישן ממש! אבל משופץ חלקית): Pentium D 2.8ghz לוח אם לא מצאתי את הדגם המדוייק אבל מהסדרה הזאת MSI 945G http://www.msi.com/product/mb/945G-Platinum.html ספק seasonic 430+80 ו4GB זיכרון 633 שמתאים ללוח וכרטיס HD4670 1GB ברמת העקרונית המחשב מספיק לי לחלוטין - אני לא גיימר מטורף שמשחק בכל הכותרים האחרונים, ועד לפני כ8-9 חודשים היה לי PS3 למעט המשחקים שכן שיחקתי. כעת הוא אינו וקיבלתי במתנה NFS most wanted 2012 - כולי מתרגש (עבר הרבה זמן מאז הכותר האחרון שלי בסדרה) ולשמחתי המשחק רץ (על ההגדרות הנמוכות) אבל באזורים…

7. יש לי התלבטות כרגע אני מעוניין לקנות שני כרטיסים של 9800GTX SLI ואני לא יודע אם ישתלם לי לחכות עד יציאת הכרטיסים החדשים ה-GT280 וכו והשאלה שלי זה אם ב3000 שקל אני יוכל לרכוש כרטיס מסך יותר טוב מה- 9800GTX SLI כלומר איזשהו כרטיס מהכרטיסים החדשים שיצאוו בחודש הבא????

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  8. הכרטנס מסך שבמחשב השני שווק חיים ( :s05:geforce 5500 fx). ואני רוצה לקנות למחשב הזה כרטיס מסך חדש. היעוד שלך הכרטיס מסך יהיה לגיימניג קל ורוב העבודה של המחשב יהיה לעבודה משרדית. תקציב לכרטיס מסך: 500 ש"ח לוח אם- asuse p4s8x-x מעבד- intel pentium 4 2.4ghz זיכרון - kingstone 512mb ספק כח- "סנשיין -קומה" דגם MI-ATX400 על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לקנות?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  9. אהלן אנשים בזמן האחרון הכרטיס מסך שלי עושה בעיות (HD 4870) , קורס מעצמו, באמצע משחק הוא מתחיל להבהב כמו חולה נפש , יוצא מהשחקים קווים ארוכים(פיפא ). אז החלטתי לשדרג אותו למשהו שיריץ לי משחקים על המקסימום אבל אני לא גיימר כבד במחשב( יותר אני משחק ב-XBOX ONE) אני צריך שיריץ לי FIFA ופה ושם CALL OF DUTY והכי חשוב שיהיה חזק לעבודה ב-MAYA . חנות מועדפת :KSP אפשר חריגה של 50 שקלים המפרט שלי : מעבד: AMD PHENOM II X4 3.2 GHZ לוח אם : GIGABYTE MA770-UD3 ספק כח: CHIEFTECH 550W [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]המסך הוא LED 24" FULL HD [/TD] [/TR] [/TABLE]

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  10. Started by ZilkA,

איך הכרטיס מסך 9400GT Nvidia ? הוא יכול להריץ משחקים כמו crysis Call of duty וכאלה? עוד משהו איך הוא בהשוואה ל9600GT והאם ה300 ש''ח האלה ביניהם שווים להשקעה? תודה רבה... עריכה: המפרט הוא מעבד e5500 intel לוח אם: gigabita g31 כרטיס מסך : עכשיו תעזרו לי. זיכרון פנימי: 2gb. אם אני אקח את הHD 4830 או ה9600GT המחשב הזה יוכל להריץ את המשחקים האלו. אם כן איזה מבין כרטיסי המסך האלו יותר טוב? תודה שוב...

11. אורח ולדימיר
    Started by אורח ולדימיר,

שלום , רציתי להתייעץ : ברשותי המפרט הבא : מעבד: Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Trayקירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2לוח אם: ASUS B85M-Eמארז: בקניית מחשב חדש בלבד IPPON i04 case Gaming Beast Black with 2X 120mm fan + SS-500ETזיכרון: בקניית מחשב חדש בלבד - Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11כמות: 2כרטיס מסך: בקניית מחשב חדש בלבד- Gigabyte GTX970 4GB WindForce 3Xקשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3קשיח למחשב שולחני: Crucial SSD 250G BX100 MLC SATA3כונן אופטי: LG DVDRW X24 SATA ואני מעוניין לשדרג ל- Gigabyte GeForce GTX 1080 Windforce OC GV-N1080WF3OC-8GD Graphics Cards שאלתי היא …

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  12. אהלן, לפני בערך שנה קניתי מחשב חדש, אני מאוד מרוצה ממנו אבל כשהרכבתי אותו לא התחשבתי יותר מדי במשחקי מחשב (ולא ברזולוציה גבוהה - לאחרונה גם קניתי מסך חדש), אני עכשיו עומד להשתחרר מהצבא וסוף-כל-סוף יש לי זמן פנוי, לצערי או לשמחתי נפלתי שוב לסם ואני קצת מתבאס להריץ את המשחקים על LOW. המחשב שלי כרגע: Intel core i5-3470 16gb ram GeForce 560 GTX h77ma-g43 מסך 27אינצ' וצופה ברזולוציה של 1920*1080 (לא בטוח עד כמה זה רלוונטי) שיחקתי ב-Shadow of mordor והוא רץ די טוב, עכשיו הורדתי את Assasions creed unity , אני מריץ אותו על low והוא די מקרטע, בעיקר אני בונה כרגע על Dragon Age החדש שיוצא מחר. (כשהנמכתי את הרזולוציה בה אני משתמש המשחק יחסית עובד נורמלי אבל נראה חרא) מה דעת…

13. יש ברשותי מחשב לא רע אבל לדעתי הכרטיס מסך יוצר צוואר בקבוק ( HD3600 ) , עיקר השימוש הגרפי במחשב הוא אוטוקד , פוטושופ ותוכנות תלת מימד כמו מאיה ו 3DMAX אני לא בטוח שבא לי להשקיע כמו אלפים , אלא להישאר בתקציב של עד 1000 אולי , עדיף פחות כמובן עכשיו כמה שאלות האם כל הכטיסים הרגילים סידרה 4000 למשל של ATI טובה לדברים האלה , או חובה ללכת על קוואטרו ? והאם כרטיסי הקוואטרו האלה מתאימים גם למשימות פשוטות כמו סרטים ומשחקים בקטנה ... אז מה אתם אומרים ? ניסיתי להביןו לבד ויצאתי כבר משוגע , ללכת על כרטיס מהסדרות הרגילות ואם כן אז איזה או חובה קוואטרו ? מה דעתכם על הכרטיס הזה לדוגמא : http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/27_67/products_id/7365?osCsid=a7d5a9f37d9b1468…

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  14. Started by gal_sh1,

שלום ברצוני לרכוש כ.מסך 9600gt (כרגע לא משנה של איזו חברה) האם הוא ירוץ טוב מסך של LGW2242T ? אם לא איזה ככרטיס מסך או מסך עלי לשנות?

15. Started by Erk0kyDa,

תיראו יש לי HD 4850 אני יכול להוסיף 100 שקל ולקנות GTS 250 ומה מה ההבדלים שעדיף לי את ה GTS 250 הם שווים ת 100 שקל? המפרט שלי הוא כזה: e4500 2.95 לוח אם gigabyte 965 ספק hec win 550W 3 GB ram ואין לי בעיה לעשות אובר קלוק אבל לא מוגזם מידי אה וה HD 4850 של power color וה GTS 250 של gainward

16. Started by Da7kStar,

אני רוצה לקנות 4850\4870 ואני לא יודע איזה כדאי מבחינת המפרט... המפרט הוא : Intel Core 2 Quad Q6600+ZALMAN CNPS8000 Intel DragonTail Antec Nine Hundred GeForce 8500gt KingSton 4GB RAM 800 Mhz EzCool PS-1000 500W מה הכי יתאים מבחינת המפרט?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Cyb3r,

אני עומר לקנות מחשב בקרוב, ולמרות שהחברה הנ"ל לא מוכרת מדי - אני רוצה לדעת האם המסך הזה טוב, וכן, יש לי אפשרות לראות אותו לפני הקניה. CMV CT-720 הפירוט הטכני שלו מרשים יחסית, (בדקו באתר cmv.com.tw) אבל כמו שנאמר הנייר אינו הכל... דעות?

• 10 תגובות
    • 722 צפיות
  18. טוב..היום אני כבר סוגר את העסקה על המחשב, ואני אשמח לקבל מכמה שיותר עצות אם כדאי HD3870X2 או 8800GTS..לא אכפת לי כבר מהכסף..לא חסר לי להוסיף עוד 600, להוריד אבל אני רוצה לדעת בלב שלם מה יישתלם לי, אני אודה לכל מי שיעזור. יום טוב.

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  19. Started by XpideR,

היי אני רוצה ליקנות כרטיס מסך ואני מתלבט בין שתי הכרטיסים האלה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10639 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1791&CatCode=531 מה יותר משתלם ? אני קצת מפחד לקנות את 4770 כי זה חברה לא מוכרת המפרט שלי הוא כזה: e4500 שעשיתי לו אוברקלוק ל-2.8 לוח אם gigbyte 965 2 GB RAM וספק של hec win 550W זה ממש דחוף מחר אני רוצה לקנות

• 14 תגובות
    • 999 צפיות
  20. Started by q1234,

אני מחפש מסך lcd 17 אינטש איכותי , בתקציב של 2000 ש"ח + הוא לא נועד למשחקים , אלא לסרטים ועבודה יום יומית (במשך כל היום כמעט) בדקתי כמה אופציות : LG L1720B LG L1710M LG L1780Q 1. האם שלושת המסכים האלה איכותיים ? 2.איזה הכי יתאים לשימושיים שציינתי ? 3בדגם השלישי , הוא יקר יותר עם סיבה או שאני בעצם משלם את תוספת הכסף על הפיבוט ? 4.איזה פאנל יש למסכים הנ"ל ? רצוי מאוד שהמסך יציג 16.7 מליון צבעים אמיתיים , יש מסכים כאלה בתווח המחירים שציינתי ? תודה .

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  21. שלום, אני רוצה לרכוש כרטיס מסך שיריץ לי יחסית טוב את GW2, כרגע יש לי ATI RADEON 5770. אני מתלבט בין 4 אפשרויות אבל אשמח לשמוע על הצעה אחרת: 1. לא להחליף את הכרטיס. 2. להוסיף עוד כרטיס מאותו סוג בחיבור SLI. 3. לרכוש כרטיס של NVIDIA מסוג 550 TI. 4. לרכוש כרטיס מסוג ATI מסוג 7770 או 7750 או 6850 או 6870? אם יש לכם כל הצעה אחרת לכרטיס באזור ה-700 שקלים, או כרטיס שחורג מהתקציב אבל שווה את זה, אז אשמח לשמוע תודה, שי.

22. Started by guysfa,

אני רוצה לקנות מחשב עם: זכרון פנימי: X2 1GB KINGSTON 667 כרטיס מסך: (Geforce 8800 GTS 320 MB(ASUS מסך:(LG) "‏L1970HR 19 לוח אם: (P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E (ASUS ורציתי לדעת איזה מעבד עדיף לקנות ‏Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB‎ או ‏Core 2 Duo E6420, 1066Mhz, s775, 4MB‎ שההפרש בניהם זה 300 ש"ח בערך איזה עוצמת ספק אני צריך ואם יש לי איזה פריט שמאט לי את הכרטיס מסך תודה.

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  23. Started by zilkanir,

אני מחפש כרטיס מסך בסיסי ביותר ובזול, קצת עם רמה, אני מחפש רק בשביל שתהיה לי יציאת dvi שתתחבר ל לsamsung 730b lcd ובשביל יציאת tv לחבר לטלויזיה, אני לא משחק וכאלה, רק אינטרנט וקצת וידאו, מצאתי את שני אלה מה דעתכם עליהם http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=R9800SE&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=149 http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=1534354&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=43 איזה חברה יותר עדיפה gigabyte/sapphire ?

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  24. מתנצל אם אני עובר על החוקים אבל אני מעוניין להתיעץ בנוגע לכרטיס מסך למחשב שלי המחשב בבניה בשלבים כל פעם אני אוסף קצת כסף וקונה משהו במטרה שהמחשב יהיה מושקע מפרט המחשב - I7 -6700K לוח גיגהבייט z170x-gaming3 זכרונות kingstone hyperx 2666 16 GB ddr4 --------------------------------------------------- כל זה עלה לי 3000 שקל מהספק שלי חיברתי את זה למחשב הישן שהיה לי בנתיים עובד הזמנתי מארז חדש - NZXT H440 אדום שחור (בהתאם ללוח) - 500 ש"ח אני צריך המלצות ל SSD M2 טוב אבל שלא יהיה יקר מידי סביבות ה 500 שקל שאני רוצה להשקיע אני צריך גם ספק כח טוב עדיף מודולרי שילך טוב עם הכרטיס מסך שאני רוצה קיבלתי …

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. מנהלים - התלבטתי איפה לפרסם, אם לא במקום - התנצלותי הכנה. אהלן, יש לי שני כרטיסים: 1- Nvidia GTX 660 Ti EVGA FTW Signature 2 באחריות לעוד שנתיים וקצת, 2-Gigabyte WindForce2 Overclocked, מגיעים עם קופסאות וציוד נלווה, לא עברו המהרה. הגיגהבייט עלה 1600 לפני שנה וחצי+- חדש מהחנות והEVGA עלה 800 מיד שניה.מצאתי מישהו שרוצה את שניהם. מה נראה לכם מחיר ריאלי? התוכנית שי היא להשתדרג ל970 של גיגהבייט שעולה 2000 בפלונטר. ולא לשבור את הכיס בעקבות זה...

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.