כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום ברשותי לוח אם 4x , agp version 2.0 אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש מבלי להחליף את הלוח אם איזה כרטיסי מסך טובים אני יכול למצוא בתקציב של עד 1300 שקל? תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך ל AGP עד 650 ש"ח ולא שקל אחד יותר ... דרך אגב הלוח אם אינו תואם AGP X8 אני יודע שבטח כבר שאלו שאלות כאלה ודומות להן אך מכיוון שזהו שוק דינמי ומהיר מאוד החלטתי לשאול שוב תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שבת שלום- או קיי חברה, אני יודע איך מחברים את המחשב לטליוויזיה באמצעות הכאבל הצהוב, ואני עושה clone (ששתי המסכים יציגו אותו דבר), כלומר, מתי שאני לוחץ על "המחשב שלי " רואים אותו דבר מה שקורה גם במסך המחשב וגם בטלויזיה, הבעיה מתרחשת כאשר אני רוצה לראות סרטים. אני מפעיל סרט, ומה שקורה זה שרואים את התוכנה שבאמצעות אני רוצה לראות את הסרט והכל, אבל החלון שבתוכות אמור להופיע הסרט, בטלויזיה הוא שחור, רואים רק במסך המחשב(ד"א, את הכתוביות רואים בשני המסכים). מה אני צריך לעשות כדי שאראה את הסרט גם במסך הטלויזיה וגם במסך המחשב במקביל? עריכה: אם זה עוזר יש לי כרטיס של nvidia 6800nu עם הדרייוור הכי עדכני.. תודה מראש..
-
- 10 תגובות
- 804 צפיות
-
-
המפרט שלי עכשיו הוא: intel i5 3570 DDR3 1600 8GB Gigabyte Z77-D3H intel 120GB SSD כרטיס המסך שלי כרגע הוא X1950PRO כמו שאתם יכולים לראות הכרטיס מסך מאוד ישן יחסית למפרט ואני רוצה להחליף אותו המטרה העיקרית של מערכת המחשב היא להפעיל את Microsoft Flight Simulator X על גבי שלושה מסי "DELL 23 לרוחב (בEYEFINITY). בנוסף אני רוצה לחבר מסך נוסף של 19" שיראה תצוגה אחרת מתוך הסימולטור (שעונים, בנפרד מהפריסה של שלושת המסכים), התצוגה במסך זה לא תדרוש עיבוד גראפי חזק. האם רצוי לקנות כרטיס מסך שתומך ב3 מסכים (6850?) ובנוסף לחבר את הX1950 ללוח ואליו לחבר את המסך הרביעי? או שעדיף לקנות כרטיס מסך אחד שיתמוך בחיבור של 4 מסכים? בעיקרון סדר גודל התקציב הוא 600-800 ש"ח (הבנתי שפה מקבלים הכי הר…
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
לא הייתי מרוצה מה9000 פרו שלי במיוחד גם ב TV OUT הסרט לרוב קפץ ברגעים מכריעיים השאלה שלי אם ה 9500 PRO יאיץ לי גם את הסרטים דרך ה-TV OUT (DIVX) או רק יראה שיפור ניכר במשחקים? תודה אני מדבר על הכרטיס 9500 64MB של ספיר -הוא עולה 200 שקל פחות ואני לא מאילו שישלמו עוד 200 כדי לומר שיש לי SONY ולא AIWA
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש את הכרטיס GeForce 9800GX2 ב-eBay. היום שער הדולר הוא מאוד נמוך (1 דולר = 3.233 ש"ח). מחירו של הכרטיס הנ"ל בארץ מתחיל ב-2600 ש"ח ואילו ב-eBay מחירו הוא 550 דולר עם משלוח לארץ. 550 דולר = 1780 ש"ח. מדובר כאן בהפרש של 820 ש"ח. שאלותי הן: האם כדאי להזמין את הכרטיס הנ"ל מחול? האם ישנם סיכונים בייבוא כרטיס מסך מחו"ל לארץ? תודה לכל העונים. בברכה, עומר חצ'ק.
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות אחד כזה, הכי זול שמצאתי עד עכשיו זה ב-tms.co.il של PALIT ב-279 ש"ח, תודה
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-
-
קיצר סתם חשבתי כי הציעו לי בימים האחרונים כ.מסך Gigabyte ATI Radeon HD 3870 512MB GDDR4 DX10.1 HDTV 2xDVI יש לי אופציה להחליף את הכ.מסך שלי SAPPHIRE ATI RADEON HD 3850 256MB בהנ"ל תמורת איזה 100-50 ש"ח. תכלס עם המחשב הזה אני כמעט ולא משתמש זאת חברה שלי שעובדת איתו ומשחקת (לא משחקים רציניים ברוב SIMS וכאלו). מה אתם חושבים?
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
המחשב שלי כזה מעבד-3600X2 2 גיגה ראם זיכרון וכרטיס מסך 1950 PRO ת'אמת מחשב סבבה באמת סוחב כמעט כל משחק,אבל אחותי תכף טסה לאמריקה ששם חומרה זה ממש בזול וחשבתי למה לא לשדרג למשל את הכרטיס מסך הבעיה היא שהמעבד שלי לא הכי חדש וכנראה יהיה באמת צוואר בקבוק והכרטיס החדש לא ינוצל בדיוק וגם הספק שלי לא רציני במיוחד משהו של SPIRE 400W לא מאמין שהוא יחזיק כרטיסים כבדים, מעבד אין לי כח להחליף זה באלגן וגם פירמוט ואין לי כח ,חשבתי רק לחזק את הכרטיס, אז איזה כרטיס אתם ממליצים לי לקנות? משהו שלא יעשה צוואר בקבוק אם זה אפשרי ושהספק יוכל לסחוב אותו וכמובן שיהיה חזק מספיק ושאני ארגיש הבדל מה1950,שיהיה באמת שווה את הכסף,כי ה1950 חזק ממש מריץ לי את כל המשחקים,פשוט אני רוצה גם על הגדר…
-
- 14 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב די ישן עם Q6600 ספק כוח corsair CX430W ו2G זכרון לפני כשבוע נשרף לי הכרטיס מסך 8800GT לאחר כמה שנים טובות ברצוני לרכוש כרטיס מסך חדש עד 1000 ש"ח למשחקים מידי פעם סרטים וכו' אשמח להצעות תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אהלן השאלה בכותרת P4 2.4B לוח אינטל הומו AGO X4 512 DDRAM אני רוצה לקנות בימים הקרובים 6800NU אבל אם המחשב שלי לא ינצל את הכרטיס אני חושב שאני אקנה 6600GT מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 804 צפיות
-
-
המחשב: מעבד : g620 לוח אם : h61 זיכרון : 4gb 1333mhz דיסק קשיח : 500gb אני צריך כרטיס מסך שיריץ counter strike source על הכי גבוה בצורה חלקה מאד אבל כמה שיותר זול ולא מעל ה600 שח אם יש כרטיס שיעשה את העבודה בפחות כסף יותר טוב תודה מראש אורי
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משחק במשחקים כגון world of warcraft , dragon age 2 , diablo 3 משחקים מהסוג הזה ויש לי כרטיס מסך מאוד חלש ברמה שהמשחק רץ ממש לאט וסרטים מסוג בלוריי לא עובדים לי על המחשב. התקציב שלי הוא בין ה 200-400 ש"ח אם אפשר גם לפרט על מה כל תכונה אומרת מבחינת הביצועיים (זיכרון 1GB וכאלה ) כי אני לא כל כך מבין בזה תודה !!!
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
ממ אחרי שבעזרת כמה אנשים הרכבתי מפרט.. ( זה הכל לא בשבילי) רק נשאר המסך.. כנראה שנלך על 17" עכשיו חשבתי על זה שהמון אנשים כולל כל מי שאני מכיר הולך וקונה עם המחשב את המסך הכי פשוט שיש באיזה 1000 שקל.. אולי טיפה יותר.. אפילו שטוח אפשר למצוא באיזה 1000 שקל אני חושב.. אולי 1100 אז אני לא מחפש איזה מסך יקר.. כי ראיתי כאלו של 17" באיזה 1500 שקל לא יודע למה הם כל כך יקרים.. אולי איזה אופציה מיוחדת? אז בבקשה תמליצו לי על מסך 17 " שטוח... של חברה מוכרת רצוי.. ב1000 ש"ח + - לא משהו חדיש אלא משהו פשוט עם בלאי לא קטן
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
היות שהLCD מתפתח במהירות וכל רגע מופיעים חידושים לא נראה לי ששווה להשקיע במסך LCD טוב היום ולכן אני מחפש מסך 19 טוב לסרטים, משחקים וטקסט (בסדר זה). אני מאמין גם שהמחיר יהיה נמוך בהרבה ממסך LCD מקביל בגלל התעניינות פחותה. אין לי בעיית מקום על השולחן. אשמח להמלצות למפרט הנ"ל.
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אז אתמול יצא סופסוף הדרייבר החדש המדובר של NVIDIA והנה מספרים של Heaven 2.0 שהרזולוציה היא 1680 על 1050, הכל על הכי גבוה עם אקסטרים טסליישן: לצורך השוואה, דרייבר 197.41 (שניים לפני החדש): Unigine Heaven Benchmark v2.0 FPS:23.4 Scores:590 Min FPS:5.8 Max FPS:53.6 Hardware Binary:Windows 32bit Visual C++ 1500 Release Mar 7 2010 Operating system:Windows 7 (build 7600) 64bit CPU model:Intel® Core i7 CPU 920 @ 2.67GHz CPU flags:2698MHz MMX SSE SSE2 SSE3 SSSE3 SSE41 SSE42 HTT GPU model:NVIDIA GeForce GTX 470 8.17.11.9741 1280Mb Settings Renderirect3d11 Mode:1680x1050 8xAA fullscreen Shaders:high Textures:high Filter:trilinear Anisotropy:16x Occlusion:enable…
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
-
הבנתי שזה הכל זה עובד בSLI ולפעמים יהיו לו בעיות זיהוי ורק ליבה אחת תעבוד, זה נכון? ובקשר לVSYNC, מה זה נכון שהוא לא עובד בSLI? במיוחד כשמפעילים triple buffering? תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי פועל בלי בעיות כהXP עולה והכל סבבה אבל אם אני מפעיל משחק הוא פתאום עושה בעיות לפעמים הוא נתקע אחרי 10 שניות לפעמים אחרי דקה ולפעמים אחרי שעתיים ויותר....נתקע הכוונה אין אות למסך מהכרטיס...המסך האחרון שאני מנסה להפעיל הוא FAR CRY שאותו בכלל לא הצלחתי להפעיל הכרטיס לפעמים לא נותן לי אפילו להגיע להפעלה של המשחק (אחרי הכניסה לתפריט הראשי במשחק) וכשהוא נותן לי להפעיל הוא תמיד נתקע בתחילת הסרטון. אה כן והוא מעודכן לדריברים הכי חדישים. 9800 פרו אבל הוא מוחלש כנראה 128 bit 380/250
-
- 10 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי 6600GT והוא מחובר קבוע לטלויזיה שמוגדרת כמסך משני.... לפני שעידכנתי את הדרייברים של הכ.מסך (מהאתר של INVIDIA) הייתי רואה וידאו בשני המסכים...עכשיו אני רואה בטלויזיה חלון שחור איפה שאמור להיות וידאו... כשאני הופך את הטחויזיה להיות מסך ראשי אז אני לא רואה וידאו במחשב...רק בטלויזיה... האפשרות של FULL SCREEN במסך המשני עובדת אבל זה כאילו בזום...התמונה חתוכה ומרוחה ככה שזה לא ממש עובד... איך אני מסדר שזה יהיה כמו לפני העדכון?שאפשר לראות וידאו בשני המסכים....
-
- 10 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת בבקשה מה ההבדל בין שני מסכים של סמסונג, כמעט זהים (שניהם 17 אינץ'), אחד הוא DVI Samsung 740B והשני הוא Syncmaster 730B מה זה Syncmaster ומה ההבדל בין 730B ל 740B?
-
- 10 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי לוח GA-Z77-D3H של גיגהבייט ונאמר לי שאני צריך להוריד מהאתר של אינטל תדרייברים לכרטיס גרפי המובנה של הלוח אם , ניסיתי להוריד אחד מהאתר של אינטל והוא רושם לי בהתקנה הודעת שגיאה שהמערכת לא נתמכת , מישהו יכול להביא לי קישור לדרייבר הנכון ? זה הלוח אם GA-Z77-D3H וזה הכרטיס מסך GTX 560 TI תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המסך הזה ורק רציתי לשמוע עליו מילה או שתיים. תודה
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לפני מספר ימים רכשתי samsung 2443bw. והגדרתי אותו כמסך ראשי בנוסף ל lg w2242T. הגדרתי כנדרש את כל הפרמטרים. המסכים עובדים מצויין פרט לבעייה זו- הם מתחילים לרצד -זה לא נראה כמו ריצוד של קצב רענון אלא כאילו שהם סובלים מאספקת חשמל לא סדירה (זה כמובן רק תאור חזותי. החשמל בסדר גמור כמו גם כשעבדתי רק עם מסך אחד) איבחנתי שהתופעה חוזרת בעיקר במקרים הבאים: 1. כניסה בדפדפן של windows לתיקייה שמכילה קבצי וידאו. (מאוד בולט בתיקיות ספציפיות) 2. שימוש בתוכנות כמו vlc media player. 3. העברה של חלון דפדפן אינטרנט ממסך אחד למשנהו. רק אוסיף ש: 1. לשותף שלי אותו מחשב מאותו ספק (מהימן מאוד) אותו כרטיס מסך וגם לו שני מסכים מאותן חברות רק בגדלים שונים (19" ו 22") 2. האפשרות שהציע…
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
תוך כדי עבודה שגרתית בשולחן עבודה המסך התכבה לשתי שניות ונלדק בחזרה עם הודעה שגיאה של הדרייברים : "Display driver stoppet responding and has recoverd עשיתי ריסט למחשב חשבתי הכל יסתדר ...מאז היסרתי את הדרייברים לחלוטין והתקנתי חדשים ולא עזר כל משחק "רציני" שאני מעלה , איך שמתחיל הגיימפלי צצים "קרעים" בגרפיקה וכאחרי 10 שניות המשחק ניתקה וקורס. בעיה בחומרה ? או שאפשר איך שהו לסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-