עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. לעריכת וידאו, אפקטים ותלת מימד. ורנדור בrealtime. מה כדאי? המחיר שלהם שווה פחות או יותר.

2. Started by mani007,

רציתי לדעת מה איכות של הכרטיסים שלהם הציעו לי תכרטיס הזה ב840 שקל כדאי http://www.tul.com.tw/global/productlist.aspx?folderid=1&cat1=12&cat2=2&cat3=183

• 11 תגובות
    • 840 צפיות
  3. Started by Swed,

סתכלו חברים אני משחק משחקים כבדים כמו crysis,Stranglehold,World in Conflict ואחרי שאני משחק זמן ממושכך או פתאום (אחרי 20 דקות + -) אני רואה פסים מקווקוים אדומים לרוחב. למה זה קורה ? אני משחק בכל המשחקים על רזולוציה 1280X1024 וHIGH האם אני צריך להוריד את הHIGH למדיום ?

• 10 תגובות
    • 840 צפיות
  4. Started by HF Integrale,

יש לי אפשרות לקנות X1300 של ATI חדש באריזת OEM עם אחריות לשנה ב- $9.99 כולל משלוח דרך חנות מסודרת ואמינה. אני יודע שזה זול מאוד, אבל האם זה שווה את הכסף או שעדיף להשקיע קצת יותר ולקנות משהו חזק יותר. (או אולי אפילו לוח אם עם מאיץ מובנה). זה אמור להיות מורכב בתוך HTPC תקציבי ביותר להזרמת סרטים מ- NETFLIX לטלוויזיה ואולי גם קצת לגלישה, יוטיוב, אימייל ושטויות כאלה. שווה?

5. Started by bati6,

סתם רוצה להעשיר את הידע, יש הגיון מאחורי כל המספרים של כרטיסי המסך? אם מישהו לא מבין איך הוא יודע מה טוב יותר, ככל שהמספר גבוה יותר הכרטיס טוב יותר? ואם כבר שאלתי במקום לשאול עוד שאלה דומה בפורום אחר, בנוגע למעבדים אותה השאלה, מה ההגיון של כל הסדרות האלה? אפשר לדעת איכות לפי מספר מעבד גבוה יותר? נגיד i75500 יהיה פחות טוב מi7 5600? סתם נתתי דוגמא לא יודע אם יש כאלה מעבדים.

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  6. Started by enzo,

אני יודע שזה קשור לכרטיסי מסך. מישהו מוכן להגיד לי מה זה?

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  7. Started by noel,

הי אנשים טובים, המחשב שלי מגמגם בסרטים 1080 אז אני רוצה לשדרג אותו קצת. לוח האם שלי זה M2AVM (כרטיס מסך מובנה) ויש לי DDR2 2*1024. [עריכה] אני לא משחק, המחשב משמש לסרטים (מחובר ל- 42 אינץ). 750 ש"ח זה הגבול העליון של התקציב, אבל אם יש בפחות מ-500 אני ממש אשמח. תודה!

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  8. Started by Jek,

איזה מהכרטיסים הנ''ל עדיף יותר ? ב-IQPC הכרטיס של BFG עולה 1972 ש''ח, והכרטיס של LEADTEK עולה 2097 ש''ח. האם ה-125 ש''ח משתלמים ? או שכדאי לקנות את הכרטיס של BFG מחנות אחרת ב-200 ש''ח פחות ? אגב המסך שיש לי עכשיו הוא '17, אך אני מתכנן לקנות בעתיד מסך '20 או '22. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  9. Started by srolik,

רציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי מומלץ היום בשוק לעבודה עם גרפיקה ועריכת וידיאו ( לא למשחקים ) לגבי מחיר עד 1300 ש"ח אפשר לציין כמה כרטיסים

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  10. תנו לתמונה לדבר.............

• 12 תגובות
    • 840 צפיות
  11. שלום. קצת איבדתי את הצפון עם כל הסוגים של כרטיסי מסך. איזה כרטיס מסך הכי כדאי לקנות למשחקים ושיספיק להרבה זמן עד 3000 ש"ח. תודה

• 13 תגובות
    • 840 צפיות
  12. Started by EdenC,

שלום,אני מחפש כרטיס מסך טוב עד 800 ש"ח עדיף PCIX תודה רבה, עדן

13. Started by Null,

שלום רב, רכשתי את ה-7950 OC RETAIL ביחד עם מחשב I5 ו-SSD טוב. כשאני משחק על ULTRA ב-BF3 אני יכול לראות לפעמים שה-FPS יורד ל-40 במשחקים גדולים של 64 איש. השאלה שלי אם זה בסדר ואם כן, האם רק אוברקלוק יכול לשפר את המצב או שיש דרכים אחרות? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  14. Started by Chura,

שלום המלצתם לי לקחת את ה7600GT ב916 ש"ח (קיים בSKYPC) היום ראיתי את הסטיקי, וראיתי שהX800GTO יותר מומלץ, האם זה נכון ? למשל ראו את זה : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4314 מה דעתכם ?

15. הסיפור הוא כזה בעוד 4 יום יש לחבר שלי יום הולדת ויש לו 5200 שהוא ממש סובל ממנו אז החלטתי לקנות לו כ.מ הסגתי 6800 הם 256 זיכרון ב120 ש"ח (AGP) אז הוא עבד חפיף וישב אצלי בכופסא (של הכ.מ שלי) כשבועיים וכול 5 ימים בדקתי אותו אז לאחרונה נפל לידי קרור מפלצתי של 8500GT SUPER PALIT אז ניסיתי לחבר אותו על הכ.מ הזה אך לא הצליח לי נהגתי ממש בזהירות ולא סרתתי או פגמתי את הכרטיס מסך אז חיברתי חזרה את ה6800 והוא לא עבד פתחתי את הקרור ושמתי לב שהמשחה הטרמית (משחה לבנה) מרוכה גם על הצופציקים שיש על הליבה ניסיתי לנקות אותו טוב טוב הם אלכוהול וכולה אך הוא עדיין לא עובד האם תוכלו לעזור לי??????

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  16. יש לי 6600GT והוא מחובר קבוע לטלויזיה שמוגדרת כמסך משני.... לפני שעידכנתי את הדרייברים של הכ.מסך (מהאתר של INVIDIA) הייתי רואה וידאו בשני המסכים...עכשיו אני רואה בטלויזיה חלון שחור איפה שאמור להיות וידאו... כשאני הופך את הטחויזיה להיות מסך ראשי אז אני לא רואה וידאו במחשב...רק בטלויזיה... האפשרות של FULL SCREEN במסך המשני עובדת אבל זה כאילו בזום...התמונה חתוכה ומרוחה ככה שזה לא ממש עובד... איך אני מסדר שזה יהיה כמו לפני העדכון?שאפשר לראות וידאו בשני המסכים....

• 10 תגובות
    • 839 צפיות
  17. Started by NOSTREDAMUS,

שלום חברים, אבקש עצתכם לגבי המסך הבא: ViewSonic CRT 19" P97+SB - PROFESSIONAL SERIES - BLACK http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214_95&products_id=3284 המסך עצמו מציג נתונים יפים מאוד ואני מעוניין בו למטרת הקמת מערכת קולנוע ביתי פשוטה בחדר. כמו כן, האם ניתן לרכוש את המסך ישירות מהיבואן ?

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  18. Started by zoloboy,

אני מנסה לבדוק איזה שיטה יותר טובה אבל בcall o duty למשל אני לא מצליח לראות הבדלים גדולים בין 2 השיטות האלה שאין לי מושג מה הן מישהו יכול לישפוך אור על הנושא תודה

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  19. Started by wiseman,

תגיד אנשים nvidia מייצרים כרטיסים? אף פעם לא ראיתי כרטיס של nvidia שזה לא של נגיד powercolor או משהו כזה.. :\ למה הם לא מייצרים?

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  20. Started by tomer_S,

שלום אני קונה מחשב חדש בימים אלו ואני מתלבת בין מספר כרטיסי מסך אם תכלו לעזור לי להכלית מי הוא הטוב ביותר אני יודע לכם מאוד 1. Sapphire Radeon 3870x2 2. BFG 9800GX2 3.BFG 9800GTX oc רוב השימוש בכרטיס יהיה למשחקים כבדים אז אנה עזרו לי לבחור התקציב גבוה עד 3500 ש"ח כי אני ממש עבוד

• 10 תגובות
    • 839 צפיות
  21. Started by dvd21,

שלום מציעים לחבר שלי את הכרטיס הנ"ל ב200 ש"ח האים כדי לקחת ובכלל מה העוצמה שלו האם הוא יעבוד עם מישחקים חדשים אם לא אני צריך המלצה לכ. מסך הכי טוב במקסימום 500 ש"ח תודה לעוזרים למינהם

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  22. Started by amitai124,

מה יותר טוב ?

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  23. שלום לכולם! ברשותי כרטיס מסך ati hd5770 המחובר למערכת intel q9400 עם 4g ddr2 ואני מתכוון לשדרג את המערכת לi5 עם 8g ddr3 ולוח שתומך בקרוספייר. רציתי לדעת האם כדאי להשאיר את כרטיס המסך הנוכחי בהנחה שיש לי ספק מתאים ולחבר לו אחד נוסף זהה במקביל או לחבר כרטיס חדש וחזק יותר אני חותר לעניין זה מכיוון שאני יכול לקנות כרטיס 5770 ב400 חדש,ואם אקנה כרטיס יותר חזק ההוצאה תהיה כפולה אז מה עדיף מבחינת ביצועים?

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  24. Started by dennis14,

כרטיס המסך שלי תומך עד שיידר מודל 2.0B ורציתי לשאול אילו משחקים תומכים בו ויפעלו על SM2.0B במקום על SM2 הנחות ממנו באיכות התמונה ? כמו כן שמעתי שניתן להפעיל HDR תוכניתי בעזרת כרטיסי מסך שלא תומכים ב - SM3 ורציתי לשאול איך עושים זאת ? ואילו משחקים מאפשרים זאת ?

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  25. היי! במחשב הנייד שלי מותקן הכרטיס הבא: 8400M GS של אנוידיה. אני מנסה למצוא לו דרייורים, אבל למרבית הפלא באתר של אנוידיה אין - לא שאני מצאתי, ובאתר של היצרן הם פשוט לא מעודכנים. מישהוא מכיר אתר שמרכז דרייורים כאלו או מקום בו אוכל להוריד דרייורים עדכניים?

• 0 תגובות
    • 839 צפיות

דיונים חדשים בפורומים