עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by michaelb21,

שלום לכולם, אני משתמש חדש בפורום הזה ולכן אני צריך הרבה עזרה מכם. יש לי מחשב: AMD Athalon 64 X2 Dual Core Rrocessor 5200 1 GB Ram Geforce 6600 אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 600 ש"ח שיריץ לי ברמה בינונית את המשחקים החדשים כמו COD4 או Medal Of Honor. איזה פרטים טכניים אני צריך לחפש בכרטיס מסך כך שיריץ את המשחקים באופן חלק? ואם אתם יכולים אז תמליצו לי על כרטיס מסך טוב... תודה לכל העונים...

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  2. נשרף לי הכרטיס מסך במחשב HD4870 .. עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב שיפעיל את על המשחקים חדשים על הגדרות גבוהות אבל שלא יהיה מצב שהלוח אם והמעבד יהוו צוואר בקבוק המעבד שיש לי : Q9550 ספק : superb 720w Gigabyte רצוי אחריות לשלוש שנים ולא שנתיים. עכשיו אני מתלבט בין שני אפשרויות בערך - הדגמים האלו שעולים בערך 1100 - כרטיס מסך Gigabyte דגם Radeon HD 6870 1024MB GV-R687OC-1GD או [table][tr][td][table][tr][td]כרטיס מסך Asus דגם Radeon HD 6870 EAH6870/2DI2S/1GD5 או [/td][/tr][/table]כרטיס מסך Sapphire דגם Radeon HD 6870 1024MB GDDR5 עכשיו הם כולם אותו הדבר - השאלה היא איזה חברה יש לה תכרטיס הכי טוב ? והשני סוגים השונים שעולים טיפה יותר-- בין 1250 ל 1359 ‏HD 6950 2GB G…

• 9 תגובות
    • 824 צפיות
  3. Started by dennis14,

כרטיס המסך שלי תומך עד שיידר מודל 2.0B ורציתי לשאול אילו משחקים תומכים בו ויפעלו על SM2.0B במקום על SM2 הנחות ממנו באיכות התמונה ? כמו כן שמעתי שניתן להפעיל HDR תוכניתי בעזרת כרטיסי מסך שלא תומכים ב - SM3 ורציתי לשאול איך עושים זאת ? ואילו משחקים מאפשרים זאת ?

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  4. Started by JSK,

שלום. אני יודע שה 19GT טוב מה 79GS אבל האם ב OC של ה 79GS אני אוכל להגיע ליכולות של ה 19GT? אני אוכל לעבור אותו? כי אני תצכננתי על ה 79GS+OC, אבל יד לי תקציב ל 19GT אז אם הוא עדיף על 79GS+OC אני יכול לקחת אותו. תודה.

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  5. Started by kian,

האם אפשר לעלות מ MG 32 ל64 MG ב RIVA TNT 32 \64 בהגדרות של המשב יש לי 32 MG האם אני יכול להעלות את זה 128 RAM MG PENTIUM 3 733 MHZ

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  6. Started by roc,

שלום,לא מזמן קניתי ספק כוח חדש של TT 400WATT כי לא היה לי תקציב גדול מספיק ורק חנות אחת לקנות ממנה,יש לי כ.מסך LEADTEK 6600GT AGP,מעבד 3GHZ בסוקט 478 ולוח אינטל עם 1GB RAM,יש לי לפעמים בBF2 FPS DROP רציני ביותר,מ40-60 FPS הוא יוריד ל15-20 וחוזר אחרי כ2 דקות,שמתי לב גם כי לפעמים בEVEREST רשום לי כי הליבה של המעבד עובדת על 1.46 VOLTAGE ובCPUID רשום שהליבה דרושה לעבוד על 1.47 בשביל לעבוד כמו שצריך,האם יכול להיות באמת הספק כוח לא יכול להחזיק את הכרטיס וליצור FPS DROPS?

7. אהלן לכל מי שקורא אותי כעת ואם יכול לעזור אני אשמח ורב תודות מראש לאחרונה חיפשתי מסך LCD בגודל 17 אינץ ונתקלתי באחד כזה במחיר סביר ואפילו מפתה,המסך של יצרנית בשם מסך ProVision שאני אישית לא מכיר,אני מודה שהצעת המחיר היא פיתוי בשבילי ופשוט הזמנתי כזה מסך מסך "LCD 17 דק ושטוח ProVision שאני לא יודע מי היצרן שלו,ובאיזה איכות הוא,ואם עשיתי בכלל צעד נכון שרכשתי כזה מסך,לא רוצה להתקל שוב במצב של " אויי חבל ,הייתי מוסיף עוד 500 שקל וקונה משהו איכותי" אתם מכירים תזה,ואני שואל אתכם אם למישהו יש מידע,איזשהי חוות דעת על המסך המדובר ,ניתן לציין שמי שמוכר את המסכים מהסוג הזה הם "פירלס" שיש להם פינה מכובדת בוואלה שופס,והנה להינק למסך הזה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_he…

• 13 תגובות
    • 824 צפיות
  8. Started by DrStyle,

אני רוצה לקנות את זה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1638 אפשר לסמוך על TWINTECH? מעדיף לשמוע מכאלה שהיה להם כרטיס מסך שלהם

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  9. היי, אני מעוניין להוסיף למחשב i3 3220, 8gb ram וספק FSP 350W (עם 2 מסילות 12V 15A, ביחד עד 28A). עם קצת חריגה מה500 ראיתי את הGTX750 ואת הR7 360. נראה שה360 נותן ביצועים יותר טובים אך לא ראיתי את צריכת החשמל שלו\ביקורת נורמאלית, אני מאמין שלא תהיה בעייה אבל רציתי לוודא. דעתכם?

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  10. שלום לכולם לאחר דיון בפורום מעבדים זכרונות ולוחות אם נשארתי עם שאלה שנוגעת לתחום של מומחי הפורום הזה. אז ככה, אחרי הרבה מאוד זמן אני שוקל לשדרג את הרכיבים הבסיסיים במחשב (MB,CPU,MEM). בדיון שפתחתי הוצעו לי החלקים הבאים: E6300 ‏G31M-ES2L 2GB - החברה הכי זולה. עכשיו, השאלה היא האם הכרטיס מסך הנוכחי (אפשר לראות במפרט בצד <- ) יגביל את ביצועי המערכת אחרי השדרוג? אם כן עד כמה? שאלה נוספת שכבר ענו לי עליה בפורום השני (אבל תמיד טוב לשמוע עוד כמה דעות), אם אני יחליט להחליף כ.מ לאחד בדוגמת ה-HD4850/HD4870 האם הלוח יגביל אותו? תודה למגיבים

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  11. שלום לפני חודש וחצי קניתי מחשב חדש וכמובן שמתי בו כרטיס מסך sapphire 4870 נתנו לי את הבחירה לקחת גם גיגהבייט אבל סירבתי. אחרי שקניתי גיליתי שיש בו בעיות של קריסה וזה קורא רק לכרטיסי sapphire אחרי העמקה בנושא גיליתי שרק כרטיסים שהמעגל המודפס עליהם הוא בצבע כחול-הם הדפוקים. כידוע sapphire הוציאו עדכון ביוס ומדריך איך לבצע אותו-סיבוך אחד גדול !!! אחרי שבשבוע האחרון ניסיתי להגיע למצב של דוס עם XP VISTA ובלי פלופי ללא הצלחה מצאתי את הדרך הקלה ביותר לביצוע העדכון. 1.דבר ראשון הורידו את העדכון מהאתר של sapphire http://us.sapphiretech.com/driver/478.zip 2. דבר שני הורידו את התוכנה ATIWINFLASH http://www.techpowerup.com/downloads...h_2.0.1.2.html חלצו את תוכן ATIWINFLA…

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  12. Started by guy_intel,

יש לי ג'יגהבייט 4870 512MB ואני מעוניין קנות עוד כרטיס ולשלב ל Crossfire. הלוח אם שלי: Asus P5Q Pro ספק: Crossair 550 האם 550W יספיקו ? שאלה נוספת: אני לא מצליח למצוא כרטיס כזה (של ג'יגהבייט) יד שנייה. האם אפשר לקנות כרטיס כזה אבל של חברה אחרת ? תודה

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  13. Started by stingeR-,

לפני יומיים הרצתי 3DMARK03 על המחשב שלי על מנת לבדוק אותו... תוכלו להסתכל במפרט שלי על המערכת... התוצאה שיצאה לי היא : 1230 3DMARKS האם זה הגיוני ? למי שאינו מסוגל לראות מפרטים אז הנה המפרט : My Computer : CPU : AMD ATHLON XP 2000+ @ 1667Mhz MotherBoard : MSI KT4AV based VIA KT400 Chipset , Sound OB , AGP8X RAM : Samsung 256DDR 333mhz 2700 GFX:Inno3d(innovision) GeForceFX 5200 64bit version HDD : Western Digital 7200RPM 40GB 8mb Buffer and Western Digital 40GB 7200rpm ata100 caviar CD-RW : MSI 52x24x52 CD-ROM : MSI 52xmaX Mouse : Logitech Pilot Wheel Mouse Optical Keyboard : Microsoft Internet Keyboard (painted Blue) 2xLAN : Realtek RTL lodea ma…

14. שלום לכולם, יש לי מחשב חדש שהמפרט בקצרה הוא: מעבד i5200k 8 ג'יגה DDR3 1333 כ.מסך 570GTX ספק 620 SEASONIC לוח gigabyte p67x-ds3 משהו כזה... בכל אופן, יש לי כרטיס 9800GTX+ שלא בשימוש, האם כדאי לחבר אותו ושיישמש בתור dedicated physics ? למכור לא נראה משתלם במיוחד.. תודה רבה!

15. Started by Cyron,

יש לי מסך LG1710s וכ.מסך Radeon9550, אני עובד על 1280x1024 רציתי לדעת מה הקצב הממולץ לשים ? שמתי אותו על 75HZ אבל הוא נראה מטושטש ביחס ל-60HZ

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  16. Started by who_Cares,

64/128MB עדיף עם VIVO איזה AIW יש? מה המחירים?

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  17. Started by silverpist,

קניתי מחשב שהכרטיס שלו הוא Readon HD 5850' קיבלתי את המחשב, אבל אני רוצה להיות בטוח שהכרטיס בפנים, כל מה שרשום לי עליו זה שזה כרטיס מדגם 5XXX של ATI ולא רשום שום דבר יותר, ככה זה גם בתוכנות כמו PC WIZARD וכאלה. אני רוצה לוודא שהכרטיס הוא הכרטיס ששילמתי עליו, אם מישהו מכיר דרך לברר את הדגם המדויק, אני מודה מראש.

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  18. Started by mazoneli,

שלום אני לא מצליח להפעיל את הכרטיס הנ"ל במצב הנ"ל, לא דרך התפריט של הDISPLAY ולא דרך ה CATALYST אציין שבמצב CLONE הכל תקין ובנוסף הכרטיס עובד תקין ב XP המוד הנ"ל. אם יש למישהו רעיונות נוספים אשמח תודה למתייחסים.

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  19. Started by lastonE,

אני רוצה להחליף כרטיס מסך עכשיו אני צריך שתביאו המלצה לכרטיס מסך עד 600 וזה כולל הרכבה כי אני לא יודע ואין לי זמן ללמוד גם... השימוש יהיה אך למשחק CS 1.6 תגידו לי איזה פרטים אתם צריכים לגביי המחשב ואנסה להביא לכם אותם זה הלוח אם: INTEL G41C-GS הספק הוא ספק ג'נרי של 450W המסך הוא מסך BENQ 22" רזולוציה מקסימלית 1920x1080 Intel® Core(TM2) Quad CPU Q8300 @ 2.50GHz זה המעבד

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  20. אז ככה אני מתלבט בין ה Twintech nVidia GeForce 9800 GT 512MB לבין Sapphire ATI Radeon HD4830 512MB DDR3 PCIe איזה כרטיס טוב יותר והאם ההבדל הוא גדול? האם הTwintech בא עם קירור טוב?

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  21. Started by AmitY,

עריכה: טוב עכשיו שאלה אחרת.. מצאתי מישהו בעיר שלי שמוכר את הכרטיס הבא: "X800 Pro בתושבת PCI-X הכרטיס הנ"ל עם קירור מקורי מעולה בעל ליבה R430 ולא 420 עם 256 מגה בייט זיכרון ו 256 ביט !16 צינורות עיבוד פתוחים לגמרי " כל הדברים שהוא כתב לא אומרים לי כלום, אבל לפי מה שאני יודע הכרטיס הזה נחשב למצוין המחיר: 1500 שקל מה דעתכם? לקחת? ועוד פעם אני שואל, אני אצטרך להחליף גם את לוח האם שלי? תודה רבה! נ.ב. הכרטיס יד שניה כמובן ------------------------------------------------------ מפרט המחשב שלי: פנטיום 4 2.53GHz 512mb RAM לוח אם אני לא יודע איפה לבדוק, אבל לפי מה שאני זוכר הוא לא כל כך טוב וזאת הסיבה שאני מפחד לקנות כרטיס חדש, כי כבר קרה לי פעם שהייתי צריך להחליף לוח אם בשביל הכרט…

• 13 תגובות
    • 824 צפיות
  22. Started by Radeon38,

לא ברור לי היום כבר הכיוון של הכרטיסים.אומנם הביצועים עולים אבל איתם גם הטמפ'. איפה אפשר למצוא כרטיסים קרים אבל גם עם ביצועים טובים?.בדקתי את כרטיסים עם קירור פסיבי ורובם לא מתחממים בהשוואה לכרטיסים מקבילים עם קירור אקטיבי.שאלתי היא כזו :האם יש כרטיסים בעלי ביצועים ממוצעים בדגש על ממוצעים שלא מגיעים ל 70 80 90 מעלות - כאלה שאפשר לטגן עליהם... אלה מצב עבודה נורמלי שגם מאפשר צפייה בסרטים עם פענוח חומרתי.אלה האופציות שאני מבקש דעות : 4850 4870 3850 3870 על סדרה 38XX כבר חקרתי עם קירור פסיבי והמחשב שלי בעל מעבד 2 ליבות עם 3 גיגה זיכרון [השאלה כמה כזה כרטיס נחוץ לכזה מחשב לצפיה בסרטים] סדרה 48XX אמורה להיות קרה יותר כי היא חדשה יותר מ 38XX על כן תהליך יצור טוב יותר אמור לשפ…

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  23. Started by DJ BLACK NIGHT,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם תיהיה גרסא של ה 4850 עם DDR5 ? אם כן משהו יודע מתי יוצא ומה יהיה ההפרש במחיר ובביצועים ? תודה רבה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  24. שלום לכולם פרסמתי את ההודעה הזאת בפורום גרפיקה והמליצו אותי להעביר אותה לפה סוף סוף שידרגתי את חבילת האדובי שלי (AI DW PS ID) לגירסת cs6 במקום הcs3 שהיה לי עד היום משום מה נראה לי שהכל עובד נורא לאט הייתי רוצה לדעת מהו המינימום שאני צריך לשדרג כדי להנות מביצועים טובים בעבודה המפרט שלי: Operating System Windows 7 Home Premium Home Edition CPUID CPU Name Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz Video Adapter Intel® G33/G31 Express Chipset Family (256 MB) System Memory 4083 MB Disk Drive SAMSUNG HD161HJ ATA Device …

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  25. Started by ESC,

שלום.. יש לי מחשב חדש עם מסך ישן(MAG DJ707 בן 7)... וחשבתי להחליף את המסך או למסך 19 שטוח או ל 17 LCD. מי יכול לתת יתרונות וחסורנות לגבי הסוגים?? וגם מה כדאי לבדוק.. ואם ישנם דגמים מומלצים?? בעיקרון יש תקציב גם ל LCD אבל אולי עדיף לחכות עוד כמה חודשים שהמחירים ירדו... השימוש הוא בד"כ לאנטרנט ומידי פעם למשחקים החדשים

• 10 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים