עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ?

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  2. Started by aviel120,

אני מנסה לחבר את המחשב של לטלויזיה (LCD אם זה משנה) יש לה יציאת S-VIDEO ואני מחשב אותה למחשב דרך הכרטיס מסך ואני מפעיל את מחשב והטלוויזה כאילו לא מזהה שהמחשב דלוק היא כאילו מזהה שיש חיבור כלשהו מהמקום אבל רושמת NO SINGLE OUTPUT מה לעשות חברה אני כבר ממש מעוצבן על החרא הזה

• 6 תגובות
    • 579 צפיות
  3. Started by send2moran,

הבנתי שיש תמיכה ביציאת אות HD מהכרטיס , אך האם יש אפשרות להשתמש בכרטיס ככרטיס טלויזיה ?האם יש אפשרות ל- VideoIn ? ולמי שיש את הכרטיס אשמח לתגובה לגביו איך הוא. ... תודה.

• 11 תגובות
    • 777 צפיות
  4. Started by M-a-T-a-N,

בעבר כבר פתחתי דיון על זה ולא קיבלתי תשובה אולי לא ניסחתי נכון את השאלה אז ככה יש לי את הכרטיס הזה 1900XTX512 ואת הדרייבר הכי חדש שיש באתר 7.5 בהתחלה אני מתקין אותו עובד סבבה והכל טוב רזולוציה 1680X1050 בשולחן עבודה וגם במשחקים (יש לי מסך 2007WFP) אבל אחרי כמה זמן זה לא נותן לי את הרזולוציה הזאת במשחקים (הכי גבוה שאני מקבל במשחקים זה 1024X768 ) אני כל כמה ימים מתקין מחדש את הדרייבר זה לא הגיוני ממתי שאני מתקין את הדרייבר הדבר היחיד שאני עושה זה מעביר לטלויזיה ורואה סרטים זהו מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  5. Started by OutRaGe,

שלום חבר שלי מתלבט בין הכרטיסים האלו..המסך שישרת אותו יהיה 19 אינץ' החשיבה היא בעיקר לעתיד כי היום ברור ששלושת הכרטיסים מריצים הכל אחלה היום(אבל עדיין אין הרבה הבדל ב-1280*1024 בין הכרטיסים) העניין שאם הוא לוקח את ה-320 אז הוא לוקח E6600 ואם את אחד מהשניים האחרים אז E6320.. מה דעתכם? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  6. Started by דודיפלצת,

שלום. האם הכרטיסים האלה הם כרטיסים מסוג SONIC? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2205_2334&products_id=18029 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2205_2334&products_id=18027 אמנם לא רשום בחנות אבל באתר של PALIT לא מצאתי כרטיסים שהם לא כאלה. מישהו יודע?

7. Started by ofer40,

היי החלטתי לרכוש את כרטיס המסך הבא: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2256 בנוגע לשאר המחשב ב SKYPC יותר זול כרגע אבל אני מחכה להבהרות מ IQPC בנוגע למספר חלקים שאין להם באתר. אני חושב שעשיתי החלטה טובה לצרכים שלי.

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  8. יש לי מחשב מוכן כבר רק צריך לחבר אותו לטלוויזיה כרטיס מסך 8500GT וPVR150 השאלה שלי איפה אני תוקע את הכבל בממיר ובכללי איך אני עושה את כל הדברים שבסוף אני יוכל לראות טלוויזיה במחשב הכל אמור להתחבר לטלוויזיה בסלון

• 2 תגובות
    • 475 צפיות
  9. אני רוצה לקנות מחר או מחרתיים אני צריך כרטיס מסך טוב וחזק כמו FAR CRY אתם יודעים אני רוצה לשחק עם משחקים חזקים עם רזלוציה 1280 על 1024 שירוץ חלק תודה

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  10. שלום לכולם, אני מתלבט איזה חברה של כ.מסך כדאי לי לקנות?? אני רוצה את ה RETAIL... יש לי LEADTECK ב- 1900 ש"ח... מה אתם אומרים???

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  11. שלום לכולם, אני חדש פה בפורום. מקווה לתרום כמה שאני יכול. יש לי שאלה קטנה על הכרטיס הזה, שווה ללכת עליו? ואיך הוא? (אני יכול לרכוש אותו ב600 שקל (אני גר בארה"ב) ..) אני לא גיימר או משו כזה.. אבל רוצה שתהיה לי את האפשרות להריץ כל משחק שאני ירצה (הגדרות בינוניות, לא משו מוגזם, על מסך 1280x1024). תודה רבה, פיטר.

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. האם דבר כזה אפשר? ד"א הכרטיס הוא של 100 פריימים

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  13. Started by tal_be,

שלום לכולם, אני כבר לא מבין כלום... אני רוצה לקנות כ.מסך 8800GTS 640MB של Nvidia ואני רואה שיש Leadtech ויש SPARKLE ויש כל מיני חברות שונות וכולם זה Nvidia 8800gts!! מה ההבדל??? למה יש כ"כ הרבה חברות ומה המשמעות שלהן??

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  14. מה הכרטיס הכי חזק בשוק בתקציב שלי? לגיימר כבד. תודה . (שיניתי תקציב)

• 12 תגובות
    • 844 צפיות
  15. שלום צריך המלצה לכרטיס מסך שהוא בהרבה יותר חזק מ7900GT 256MB עד 1600 שח לא משנה ATI או NVIDIA שיתמוך בכל השטויות החדשות כמו DX-10

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  16. שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש בשבוע הקרוב והייתי רוצה לדעת איזה כרטיס מסך מומלץ בתקציב של עד 800 ש"ח. יש לי בחדר שני מסכי LCD - אחד למחשב (19 אינץ') וכמובן שאחד לטלויזיה (32 אינץ') ואני רוצה לחבר אותם בחיבור DVI לכן חשוב לי מאוד שבכרטיס יהיה DUAL DVI. אני לא גיימר מטורף אבל אני לא רוצה לקנות כרטיס שלא יחזיק לפחות את הזמן הקרוב. אשמח לעזרה!

• 10 תגובות
    • 637 צפיות
  17. ברמה של X1950 של NVIDIA !

• 48 תגובות
    • 9.9k צפיות
  18. שידרוג ל 1950XT המשחק מקרטע אפילו בתפריטים. מישהוא יודע מה הסיבה?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי אני קונה מחשב חדש QUAD, לפחות 2GB זכרון, מסך ''24. (אני עוד לא סגור על הספק) ככלל אני לא משחק משחקים אבל רואה הרבה סרטים בנוסף כמובן לעבודה משרדית איזה כרטיס מסך יתאים להצגת תוכן HD ב- 1920X1200 PCI-E תקציב 800 ש"ח

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by bv500,

ניסיתי להזמין כרטיס וזכרונות דרך NEWEGG גם דרך המסטרקארד וגם דרך הפייפל, אבל מסתבר שהם מוכנים לקבל אותם רק אם הם חשבונות אמריקאים... מישהו יכול לעזור לי ולהביא לי אתרים שכן מקבלים מסטרקארד בינלאומי או פייפל בינלאומי ??? ידידה שלי עוד מעט מגיעה לשם, ואני צריך להזמין את זה כמה שיותר מהר למקום שבו היא הולכת לגור בשבועיים הקרובים על מנת שהיא תוכל להביא לי את זה תודה, אורי

• 13 תגובות
    • 753 צפיות
  21. Started by rangerman,

הכרטיס ישמש במחשב שמיועד בעיקר לעיבוד תמונה, ולעיתים רחוקות לקצת משחקים. האם יש כרטיס AGP עדיף בתקציב של עד 550 ש"ח? כמו כן, האם יש הבדל מהותי בין הגירסה עם DDR3 לזו שלא כוללת זכרון כזה?

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  22. שמעו חברה יש לי כרטיס מסך 7600GS 256MB אם קירור של זלמן אליו עכשיו אני מדליק היום תמחשב אני רואה מסך שחור ניסיתי 1000 שיתות הוצאתי הכנסתי החלפתי מקום ניקיתי לא עוזר חיברתי את ה6200 של אחותי שאני איתו עכשיו והוא עובד מה אני עושה? יש מצב הוא נשרף? הוא תמיד היה על 42 מעלות עומד ניסיתי גם לחבר אותו למחשב אחר הוא גם לא עובד אני רוצה להביא כרטיס מסך חדש ב1000 שקל מה אני יכול להביא אתם יכולים להמליץ לי ? אני חשבתי על x1950pro 512mb

• 5 תגובות
    • 482 צפיות
  23. Started by Jules Winnfield,

תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. היי קניתי מחשב חדש ללא כרטיס מסך טוב למשחקים ואני מחפש משהו בתקציב של עד 1500 שח הטכנאי שלי אמר לי שיש לו כרטיס : 2600 HD והוא עולה 750שח... זה ממש מוזר לי כי כרטיסים אחרים שלא DX10 עולים יותר הנה הכרטיס: http://www.chip.co.il/Product.asp?productid=634 זה כרטיס פשוט ולא שווה? אם כן. מה כדאי לקנות בתקציב הזה למשחקים ? (יש לי PCI EXPRESS , DUAL CORE INTEL 2.6 , 4GB RAM ולוח אם אינטל אודה לכם אם תתנו המלצה

• 6 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים