כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
בבקשה תעזרו לי כרטיס מסך שיהיה טוב ויריץ לי משחקים נורמלי בשנה הזאת עד שאני הולך לצבא... ומה ההבדל בין AGP לAGPX2 וכאלה יש כל מיני סוגים. תודה מראש. יש לי עכשיו RADEON 7500
-
- 9 תגובות
- 805 צפיות
-
-
ברשותי המסך הזה .. והוא מוגדר אצלי פלאג אנד פלאי ולפי היגיון נראה לי שעם הוא יזוהה בתור המסך שהוא אז יהיו לי יותר אפשרויות לשינוי הרפרש רייט וכולה.. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה 8800GT 256MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E עולה 550 ש"ח מה אתם אומרים? אני משחק משחקים אבל לא ברזולוציה מעל 1280X1024 ואין לי צורך במקסימום הגדרות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם, מצאתי את הכרטיס הזה ממש בזול.. 745 ש"ח http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1176 ואני מתלבט בינו לבין הכרטיס הזה- http://tms.co.il/product/5459 מישהו מכיר ויודע להמליץ על אחד מהם? איזה חברה נחשבת ליותר טובה (מבחינת אמינות/ביצועים וכו'..)? תודה!
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
כפי שידוע-לחל מהאנשים שבבעלותם כרטיס של NVIDIA מסדרת GF 6XXXX והוריד את הדרייברים האחרונים של NVIDIA [גירסא 77.72] היו בעיות של בהירות\כהות יתר בסרטונים מפורמט WMV,MPEG ועוד כמה פורמטים. הבעיה הזו הייתה קיימת גם בסרטונים בתוך משחקים בכל מקרה,הפיתרון לבעיה הזו הוא פשוט יותר ממה שציפיתי שיהיה לחצו לחצן ימני על הלוגו של NVIDIA CONTROL CENTER ולכו לCOLOR CORRECTION עכשיו תחת התפריטון של APPLY COLOR CHANGES TO תבחרו את ALL עכשיו תשנו משהו [לא משנה איזה הגדרה],על מנת לשחרר את כפתור הRESTORE TO DEFAULT ותלחצו על RESTORE TO DEFAULT SETTINGS ותלחצו על APPLY זהו,הבעיה נפתרה.
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
לפני כחודש הבאתי מארה"ב כרטיס מסך ATI Radeon all-in-wonder 9800PRO . הכול עובד סבבה חוץ מהטיונר של הטלויזיה שמשום מה מציג לי רק תמונות בשחור לבן. התקנתי את הדרייברים האחרונים ואת העידכון ל-DirectX9.0b ועדיין רק שחור לבן. אני מחבר את האנטנה של YES למחשב (אחרי היציאה מהממיר) ומקבל תמונה וסאונד בסדר גמור חוץ מצבע. הבעיה היא כנראה בשיטת השידור שהכרטיס מאופיין. השיטה בארץ היא PAL-BG בעוד שהכרטיס תומך כמעט בכול השיטות חוץ מזאת. מה שרציתי לדעת (אחרי כול הסיפור הזה) אם עוד מישהו נתקל בבעיה כזאת ואיך הוא פתר אותה. הייתי מעוניין לדעת אם אתם מכירים תוכנה לצפייה והקלטה מהטלויזיה בסגנון ATI MEDIA CENTER שעובדת עם שיטת השידור בארץ
-
- 13 תגובות
- 805 צפיות
-
-
האם אפשר לעלות מ MG 32 ל64 MG ב RIVA TNT 32 \64 בהגדרות של המשב יש לי 32 MG האם אני יכול להעלות את זה 128 RAM MG PENTIUM 3 733 MHZ
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום,לא מזמן קניתי ספק כוח חדש של TT 400WATT כי לא היה לי תקציב גדול מספיק ורק חנות אחת לקנות ממנה,יש לי כ.מסך LEADTEK 6600GT AGP,מעבד 3GHZ בסוקט 478 ולוח אינטל עם 1GB RAM,יש לי לפעמים בBF2 FPS DROP רציני ביותר,מ40-60 FPS הוא יוריד ל15-20 וחוזר אחרי כ2 דקות,שמתי לב גם כי לפעמים בEVEREST רשום לי כי הליבה של המעבד עובדת על 1.46 VOLTAGE ובCPUID רשום שהליבה דרושה לעבוד על 1.47 בשביל לעבוד כמו שצריך,האם יכול להיות באמת הספק כוח לא יכול להחזיק את הכרטיס וליצור FPS DROPS?
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
קניתי את הרדאון של ג'יגהקיוב, הכל טוב ויפה, תוצאות אדירות בבנצ'מארקים וכל זה. כשהתחלתי לשחק ב-HL שמתי לב שה-FPS הוא 60 כרגיל אבל הוא צונח לעיתים מאוד קרובות ל-14 בערך. עם הג'יפה 4 MX הישן שלי, ה-FPS היה תמיד על 60 גם במצבים שאני מקבל בהם 14 עם הרדאון. ניסיתי לשנות את ההגדרות OpenGL של הרדאון- במצב ביצועים דברים היו עגולים ושמנים, ה-FPS היה עלוב מתמיד, ובמצב איכות היה FPS בינוני גם כן. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
קראתי באחד המודעות פרסום שאפשר לראות במחשב טלויזיה האם זה באמת נכון? איך זה פועל?
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
הציעו לי את 2 הכררטיסים האותו המחיר ... מה לקחת ? (גירסאות ה-AGP )
-
- 11 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לפני חודש וחצי קניתי מחשב חדש וכמובן שמתי בו כרטיס מסך sapphire 4870 נתנו לי את הבחירה לקחת גם גיגהבייט אבל סירבתי. אחרי שקניתי גיליתי שיש בו בעיות של קריסה וזה קורא רק לכרטיסי sapphire אחרי העמקה בנושא גיליתי שרק כרטיסים שהמעגל המודפס עליהם הוא בצבע כחול-הם הדפוקים. כידוע sapphire הוציאו עדכון ביוס ומדריך איך לבצע אותו-סיבוך אחד גדול !!! אחרי שבשבוע האחרון ניסיתי להגיע למצב של דוס עם XP VISTA ובלי פלופי ללא הצלחה מצאתי את הדרך הקלה ביותר לביצוע העדכון. 1.דבר ראשון הורידו את העדכון מהאתר של sapphire http://us.sapphiretech.com/driver/478.zip 2. דבר שני הורידו את התוכנה ATIWINFLASH http://www.techpowerup.com/downloads...h_2.0.1.2.html חלצו את תוכן ATIWINFLA…
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי ג'יגהבייט 4870 512MB ואני מעוניין קנות עוד כרטיס ולשלב ל Crossfire. הלוח אם שלי: Asus P5Q Pro ספק: Crossair 550 האם 550W יספיקו ? שאלה נוספת: אני לא מצליח למצוא כרטיס כזה (של ג'יגהבייט) יד שנייה. האם אפשר לקנות כרטיס כזה אבל של חברה אחרת ? תודה
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
עדיין לא ידוע כל כך הרבה על הסדרה החדשה אבל מה שבטוח זה הולך להיות חזק ביותר חברים כדאי להתכונן
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
חשבתי למכור את הכרטיס ולהשתדרג במשהו חזק יותר (Full HD) מה המחיר האקטואלי שלו למכירה ביד שנייה? פחות מחצי שנה ולא עבר שום OC מן הסתם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
סליחה על הבורות אני סוחר בבורסה ולצורך המסחר אני צריך 4 מסכים הלכתי לחנות מחשבים להתייעץ ואמרו לי שאני יצטרך לחבר 2 כרטיסי מסך יחד (כרגע במחשב יש כרטיס מסך GeForce GT 530 ) במידה ובלוח אם יש מקום ל2 כרטיסים, האם הכרטיסים צריכים להיות זהים? יש לי ידע טכני בהרכבת מחשב האם זה מסובך או כמו כל התקנת חומרה רגילה? ושאלה אחרונה אם יש כרטיס מסך אחד שמסוגל לשדר ל4 מסכים במחיר 500-800 שח המחשב עם מעבד I5 8 G
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
בעקבות היציאה של ממירי HD ביס אני שוקל לקנות כרטיס טלויזיה אבל בשביל לא לאבד איכות אני רוצה שלכרטיס הטלויזיה תהיה כניסת HDMI... אוקיי אלו השאלות שלי: 1)האם קיים כרטיס טלויזיה בעל כניסה כזאת? 2)אם כן,אפשר לקבל המלצה לכרטיס טלויזיה כזה במקסימום 1000 שקל?(אם אין כרטיס טלויזיה כמו שציינתי בפחות מ-1000 שקל אז תרשמו גם כאלו שעולים יותר)
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
לפעמים שאני משחק משחקים המחשב נתקע ואני מחוייב לעשות ריסטארט.... אני בOC להכל אבל זה קרה גם כשלא היה OC! WTF?
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם Geforce 6600GT ( סתם רקע על כרטיס המסך כדי להסביר את הצורך שלי ב - dvi אחר כך ) לאחר קריאת מיליון הודעות בנושא המסכים לא קיבלתי רושם ברור על איזה יותר מסך טוב יחסית לשאר.... ואני מעוניין לרכוש מסך LCD ולפי בדיקות צמצמתי את זה ל - 3 מסכים, שהם כולם של Samsung. - Samsung 730B - בעל 8 מילישניות, 17", DVI, זכה לביקורות מצויינות ב- Tom's Hardware, בעל ניגודיות600:1 - Samsung 913t - בעל 8 מילישניות, 19", אין DVI, בעל ניגודיות 1:700, - Samsung 930 - בעל 8 מילישניות, 19", DVI, בעל ניגודיות 1:700. אצל כולם הרזולוציה המקסימלית היא 1280x1024. אני נוטה לכיוון ה - 930, כי אני מעדיף מסך גדול יותר אבל קראתי על זה ביקורות מאוד חלוקות ( חלק אומרים שזה ממש טוב וחלק א…
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום אנשים מחפש כרטיס מסך רצוי עם קירור שקט או פאסיבי שמתאים בעיקר לצפיה בסרטים ושמאפשר חיבור HDTV לטלויזיה 32 LCD + חיבור DVI למוניטור ורצוי גם VIVO המלצות?
-
- 14 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך On Board - nVIDIA GeForce 4 Integrated קניתי כבל שמתחבר לטלוויזיה בחיבור 21 פינים, ובקצה השני (בעזרת מאריך RCA) אמור להתחבר למחשב, אבל אני רואה שבמחשב יש לי 2 חיבורים : 1) יציאת S-Video (העגול הזה, עם מקום ל 4 או 5 פינים) שכתוב לידה TV OUT 2) חיבור נקבה, בצבע צהוב - שכתוב לידה COAXIA OUT דחפתי את הקצה השני של הכבל (RCA זכר) לחיבור מספר 2 (הצהוב), כיביתי את המחשב, הדלקתי את הטלויזיה על AV, הדלקתי את המחשב - לא עובד. הבנתי שאני צריך להשתמש ביציאת ה SVIDEO, מכיוון שהקצה השני של מאריך ה RCA הוא פין אחד גדול, והיציאה היא נקבה עם מקום ל 4 פינים קטנים, אני צריך מתאם. קיבלתי את המתאם, צהוב, צד אחד פינים קטנים (זכר), צד שני מקום (נקבה) מקום לכניסת פין אחד (קצה ה RC…
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני שאלתי אתמול אם הPOWER COLOR טוב יותר מהLEADTEK, אמרתם לי שאין כרטיסי GEFORCE של POWER COLOR, ואז שאלתי את המוכר שוב, וגיליתי שהוא התבלבל עם הX800PRO. אז חנות אחת מציע לי 6800NU של LEADTEK וחנות אחת של CLUB 3D, אז השאלה שלי היא איזה טוב יותר? הLEADTEK? או הCLUB 3D?
-
- 13 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי, אני חושב לקנות HD7850 במחיר של בערך 1300 ש"ח למחשב גיימינג חדש. המסך שלי ברזולוציה של 1920x1200 והמטרה שיהיה ניתן להוסיף בעתיד כרטיס נוסף כשיהיה צורך. עד עכשיו בחרתי רק מארז+ספק (Define R4 + Seasonic x-660). 1. האם אני צריך להיות מודאג מ-microstutter (לפי הבנתי הכרטיס הנ"ל צריך להיות חזק מספיק)? 2. איזה חברה + דגם כדאי לקנות? לא עשיתי עדיין OC אבל חושב לעשות. 3. האם יש חשיבות לחברה או לדגם ב-crossfire? ואם יש חשיבות, מה הסיכוי שהדגם שאני קונה היום יהיה זמין בעוד שנה-שנתיים? בתודה מראש, מיקי
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, מישהו שאני מכיר רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למטרות משחקים. התקציב שלו הוא בסביבות ה-900 ש"ח שלוס-מינוס (הוא לא רוצה להגיע לאלף). חשבתי להציע לו את ה-9600XT עכשיו, ראיתי שהכרטיס מגיע בגסאות בעלות 128 מגה זיכרון ו-256 מגה זיכרון. האם יש הבדל ממשי בביצועים בין שתי הגרסאות? איזה מהן עדיף לקחת (רוב הכרטסים בעלי-256 מגה זיכרון שראיתי עוברים את האלף ש"ח) כמו כן ראיתי שמצד שני יש את הנווידיה 5700 בערך באותו מחיר אבל הבנתי שהוא פחות טוב.. על איזה כרטיס להציע ךו לקנות בסביבות ה-900 ש"ח? תודה מראש לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 805 צפיות
-