עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by rank,

יש לי HD 4870 שכל פעם אחרי שאני מפעיל את המחשב אחרי הרבה זמן הוא מפעיל את המאוור על סלד גבוהה לשניה ומפסיק , הוא עושה את זה כל כמה שניות ,עד שאני עושה ריסט מישהו יודע איך לפתור את זה ?

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  2. Started by erez213,

יש לי מחשב שהיה לי בו כרטיס מסך של nvidia 9600gt שהמאוורר שלו נדפק והרעיש יותר מדי, אז אבא שלי לקח אותו לתיקון. ואז כשהוא מחזיר אני רואה שהם החליפו את הכרטיס לati hd 5450 ולפי מה שראיתי הוא הרבה יותר חלש... בכל מקרה, האם הכרטיס בפועל באמת יותר חלש? והאם הם בכלל באותו טווח מחירים??? החנות טיפל'ה רחוקה מאיפה שאני גר אז אם אני יכול לשרוד עם זה אז עדיף. השימוש הוא בד"כ משחקים שפעלו אחלה בnvidia.

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  3. Started by michmoch,

שלום, המערכת : מעבד 2 ליבות E 8400 לוח אם ASUS P5Q PRO ספק 600 וואט עד היום עבדתי עם HD4870 שהתקלקל. מתלבט בין NVIDIA 650 6850 7770 6670 השימושים: משחקים חדשים, שימושים שונים וסטנדרטיים. תודה.

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  4. שלום, יש לי כיום LEADTEK Geforce 8800GTS 320MB ורציתי לדעת האם משתלם להשקיע משהו כמו 1000-1500 שקל בשדרוג לכרטיס חזק יותר. אני לא כל כך מעודכן בכרטיסים החדשים ואשמח לשמוע האם הם חזקים משמעותית מהכרטיס שלי? והאם המערכת שלי לא תהווה בעיה לכרטיסים אלו (צוואר בקבוק, ספק כוח,גודל מארז וכו) ? תודה מראש לעוזרים. (המפרט שלי בפרופיל)

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  5. Started by Alexkmr,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1604

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  6. Started by Y-T-M,

יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 7300 gt ונשרף לו המאוורר על הכרטיס מסך! הכרטיס מסך נקנה לפני שנה וחצי האם האחריות עדיין בתוקף?

7. יש קישור לאתר שאומר שהדרייבר 9.4 יותר טוב עבור כרטיסיי 4850 , מה דעתכם? http://www.tweaktown.com/articles/2764/ati_catalyst_9_5_vista_driver_analysis/index3.html

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  8. אני רוצה לקנות את הHD 4850 של SAPPHIRE מדגם VAPOR-X ואין במלאי לחכות או לקחת את הרגיל (מדובר ב512MB) אני צריך תשובה זריזה בבקשה אם אפשר תודה מראש!!

9. אני מדי פעם מסתכל על המחירים בשביל הכיף(דפוק זאת המילה) ופתאום 8800 עולה 700 -800 9800 ירד מ1000 שקל 8600 בכלל כבר 300 שקל יש יכול להיות שזה כרטיסים מחברות חרטבונה ובגלל זה המחיר ? או שקרה משהו שגרם לירידות?

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  10. intel X3100 geforce 8400gs ואני מיתכוון רק למשחקים. לא שאני מעוניין ליקנות אותם אבל סתם מעניין לדעת ואם כן האם ההבדל משמעותי? תודה אנשנושים!

11. היי רציתי חוות דעתכם בבקשה, אני עומד לרכוש מחשב חדש וקיבלתי מפרט טוב. רק יש לי דילמה בנוגע לכרטיס מסך. אני עומד לרכוש מסך אסוס VW222U האם ה-4850 יספיק להחזיק אותו במשחקים כבדים וסרטים או שלא תהיה ברירה ואצטרך להשקיע עוד כסף לכרטיס 4870? זה המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + OCZ Vendetta Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Dual Channel Kit Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler PCIe Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA Cooler Master Centurion 590 RC-590-KKN1-GP SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3

12. Started by acoca_net,

שלום לכולם. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי כמה שווה בימנו כרטיס מסך מסוג NVIDIA GeForce FX 5700 שנקנה בערך לפני 4 שנים. מצבו של הכרטיס טוב.

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  13. שלום אני מתכוון לקנות בקרוב מסך מחשב 28" FULL HD ויש לי כרטיס מסך X1950PRO 256 אני רוצה לדעת אם הכרטיס מסך יוכל להחזיק לי משחקים בסגנון COD4,CONFLIC,CRYSIS אני מתכוון לשחק על רזולוציה טבעית של המסך או איך שקוראים לזה. בקיצור 1920X1080 אני לא משתמש בכלל בכל הפילטרים האלו של ההחלקת תמונה AA AF וכאלו והגדרות אני בדרך כלל על מדיום ורק טאקסטורה על HIGH. לדעתכם הכרטיס יספק אותי? או שתהייה לי בעיה???

• 11 תגובות
    • 791 צפיות
  14. Started by suspect,

מישהו התנסה עם הקירור הזה או לפחות ה VF900 אם כן הם שווים תוספת מחיר של 150 שקל?

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  15. המחשב שלי כזה מעבד-3600X2 2 גיגה ראם זיכרון וכרטיס מסך 1950 PRO ת'אמת מחשב סבבה באמת סוחב כמעט כל משחק,אבל אחותי תכף טסה לאמריקה ששם חומרה זה ממש בזול וחשבתי למה לא לשדרג למשל את הכרטיס מסך הבעיה היא שהמעבד שלי לא הכי חדש וכנראה יהיה באמת צוואר בקבוק והכרטיס החדש לא ינוצל בדיוק וגם הספק שלי לא רציני במיוחד משהו של SPIRE 400W לא מאמין שהוא יחזיק כרטיסים כבדים, מעבד אין לי כח להחליף זה באלגן וגם פירמוט ואין לי כח ,חשבתי רק לחזק את הכרטיס, אז איזה כרטיס אתם ממליצים לי לקנות? משהו שלא יעשה צוואר בקבוק אם זה אפשרי ושהספק יוכל לסחוב אותו וכמובן שיהיה חזק מספיק ושאני ארגיש הבדל מה1950,שיהיה באמת שווה את הכסף,כי ה1950 חזק ממש מריץ לי את כל המשחקים,פשוט אני רוצה גם על הגדר…

• 14 תגובות
    • 791 צפיות
  16. Started by Cupid Me,

אהלן, אני מחפש לקנות אחד כזה, הכי זול שמצאתי עד עכשיו זה ב-tms.co.il של PALIT ב-279 ש"ח, תודה

• 9 תגובות
    • 791 צפיות
  17. שלום לכולם, בניתי HTPC עם המפרט הבא: E2180 2GB RAM לוח ABIT I-45C כ.מסך HD3450 עם דרייברים 8.5 של ATI מחובר לטלוזיית LCD באמצעות VGA חבילת מקודדים: Combined-Community-Codec-Pack-2008-01-24 ושאני מריץ סרטים יש חלקים שנתקעים (מלווה בעליית שימוש במעבד) מה יכול להיות בעייתי פה שגורם לסרטים להתקע? תודה רבה לעוזרים!!

• 9 תגובות
    • 791 צפיות
  18. Started by TicTacToe,

שלום לאחרונה הזמנתי את הradeon 4890 xt מבית xfx. המפרט שלי הוא כזה: לוח אם- asus p5ql-e מעבד: intel core 2 duo e7300 2.66 זכרון: corsair 2 gb 800 mhz מסך: chimei 22 inch קירור למעבד: freezer 7 pro של aractic cooling השאלה היא- האם יתכן צוואר בקבוק??

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  19. Started by zviya,

הוא בא ביחד עם המחשב הזה אם זה משנה... http://www.getit.co.il/Prod/52313/ נחשב טוב או לא? האם יש לו מגבלות?

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  20. יש לי כרטיס מסך 7900GT של אלבטרון ששכב בארון איזה שנה , היום החזרתי אותו למחשב יד שניה שהרכבתי , הבעייה היא שהיה לו מין כבל כזה שמתחבר לכרטיס ומהצד השני של הכבל היו שני מחברים שהלכו לספק הכח , אני לא מוצא את הכבל הזה ולכן מלוא כוחו של הכרטיס לא מנוצל. חיפשתי את הכבל הזה לקניה בכמה חנויות ואני לא מוצא מישהו יודע איפה אני מוצא כבל כזה?

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  21. Started by shimon956,

שלום לכולם השאלה בכותרת?

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  22. Started by Holography,

שלום, הוצאתי מהמחסן את המסך הישן שיש לי,אני רוצה לחבר אותו למחשב שרת שיש לי. שמתי לב שהפינים של הכבל התעקמו,האם ניתן לסדר את הפינים מחדש?ואיך? והאם זה שחסרים 2 פינים בכבל יגרום למסך לא לעבוד? או שצריך לקנות כבל חדש לגמרי?ואם קונים כבל חדש איך מחליפים את הנוכחי? כי הכבל יוצא מתוך המסך... *שימו לב שזאת יציאת מסך דיי ישנה,והיא נכנסת לכניסת IOIO* אני יודע שלא רואים את הפינים,אבל צלמתי כדי שתראו במה מדובר. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  23. כי יש לי ויכוח עם חבר שאומר שהאקס בוקס לוקח. שהמעבד של NVIDIA טוב יותר והוא מותאם בדיק למשחקים. הוא טוען למשל העשן (סתם דוגמא) נראה טוב יותר. מי לוקח - ואני מתכוון למחשב חדש עם כרטיס למשל 6800 אולטרה או משהו כזה?

• 9 תגובות
    • 791 צפיות
  24. כי אם כן אז אפשר לקחת את הסמסונג ואם יהיו פיקסלים שרופים אפשר להרוס את המסך ואז לקבל עדיין אחריות תודה

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  25. Started by rantri,

האם הוא שווה את המחיר? (1600 ש"ח) האם יש לכם המלצות יותר טובות באותו תחום מחירים? קישור למסך: http://www.maginnovision.com/Legacy/Products/LT765.asp

• 1 תגובה
    • 791 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.