כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב ותודה מראש לכל המסיעיים :-) ה-X1900GT שלי החליט לשבוק חיים בתקופה האחרונה ועל כן אני מחפש כרטיס מסך חדש. התקציב האפשרי הוא עד 1,200 ש"ח אך ההתלבטות שלי היא אם לקנות כרטיס סביר (נניח, בתקציב של כ-600-700 ש"ח) ולדעת שאני אחליף אותו עוד כמה חודשים או לקנות מראש כרטיס יקר יותר שיחזיק מעמד זמן רב יותר, אשמח לשמוע את ההמלצה שלכם בעניין הזה. בכל מקרה הציפיות שלי מהכרטיס הוא שיריץ משחקים חדשים על הגדרות גבוהות (שוב, לא קריטי לי שכל משחק ירוץ על Ultra High אבל אני כן מצפה ל-High). כמו כן חשוב לציין שאני משתמש במסך 19 אינץ' (סמסונג BF931) ועל כן אני מריץ את המשחקים שלי על רזולוציה 1280*1024 הדורשת כרטיס חזק יותר. ולמקרה שזה עוד לא מיותר לציין - הכרטיס אמור להיות כרטיס …
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יסביר לי בפירוט על התופעה. ראיתי חדשה בפורום(לינק, אנסה למצוא בהמשך) על אדם ששילב +Athlon XP 2500 עם GeForce 6800GS והכרטיס הציג את אותם הביצועים כמו במערכת עם מעבד מודרני. יש לי השערה, שהמעבד לא מספיק לחשב את הפיסיקה וחישובים נוספים שהמשחק מצריך לפני שכרטיס המסך מייצר את התמונה, אך זה לא מסביר על ההבדל הניכר בביצועים בין 6800GS ל-7800GS לדוגמא. אם המעבד מחשב חומר ל-40FPS ב-6800, הרי איך הוא יכול לחשב יותר עם 7800? עריכה: הלינק.
-
- 8 תגובות
- 841 צפיות
-
-
http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=2150 מי הולך לנסות אותם?? לא יודע אם זה כבר פורסם כי אני חוזר הביתה די מאוחר כל יום ואני חוזר עייף מהעבודה אז אני סתם נכנס לכמה לשעה גולש והולך לישון ואני לא ממש שם לב מה אתם רושמים :-\
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני כבר לא יודע מה לעשות. מה קרה לימים שבהם היינו משדרגים כרטיס מסך באלף שקל, מרגישים מבסוטים, ועדיין היה נשאר לנו עודף? אני מנסה לשדרג את המחשב, והגעתי לתקציב של 3500~ (E4300, 2GB RAM, 8800GTS), אבל בכל מקום אני רואה שה 8800GTS זה עדיין לא מספיק. תמיד עוקף אותו איזה 8800GTX אחד, בפי שניים ביצועים. (חוצמזה שראיתי את ה 8800GTS רץ על המפרט שאמרתי, ובוא נגיד שלא התלהבתי). אז אני מנסה לחשוב עלי רעיון יצירתי. מה אם במקום להחליף את כל המחשב, אני אקנה רק 8800GTX (שעולה 2800~) או שני 8800GTS ב SLI? כך שאני אשאר עם ה P4 3.0G, ורק אחליף כרטיס מסך? תגובות??
-
- 10 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש חדש בפורום הזה ולכן אני צריך הרבה עזרה מכם. יש לי מחשב: AMD Athalon 64 X2 Dual Core Rrocessor 5200 1 GB Ram Geforce 6600 אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 600 ש"ח שיריץ לי ברמה בינונית את המשחקים החדשים כמו COD4 או Medal Of Honor. איזה פרטים טכניים אני צריך לחפש בכרטיס מסך כך שיריץ את המשחקים באופן חלק? ואם אתם יכולים אז תמליצו לי על כרטיס מסך טוב... תודה לכל העונים...
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי, אז זה עולה 1800 שקל בחנות מסויימת , והם אומרים שיש חוסר עכשיו להרבה מאוד זמן... איזה תחליפים טובים יש באותה רמת מחיר באותה רמת מהירויות? תודה
-
- 11 תגובות
- 841 צפיות
-
-
מה עדיף ? יש הבדל בעצם ? (המחיר כמעט זהה)... GALAXY http://www.pcdiscount.co.il/product.asp?productid=171 Gigabyte (בהנחה שזה באמת AGP ולא טעות) http://www.pcdiscount.co.il/product.asp?productid=275 Club-3D http://www.pcdiscount.co.il/product.asp?productid=177 ממה שקראתי בכמה ביקורות, ה-GALAXY עובד במהירויות גבוהות יותר בסטוק (525/1050 במקום 450/900, כמו ה-CLUB3D), אבל ב-GIGABYTE כתוב שהוא 500/1120... אבל גם כתוב שם במפרט שזה PCI-e (למרות שבכותרת זה מצוין כ-AGP) ובאתר של GIGABYTE בכלל לא מצוינות המהירויות עבודה. בכל מקרה, בהתחשב במהירות ובאיכות הכרטיסים, כי שלושת החברות לא מצטיירות בעיני כמצויינות במיוחד (או שאני טועה...), מה עדיף? (לכולם 3 שנים אחריות*) --- נערך --- הגלק…
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום.... לא מזמן קניתי מחשב חדש AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU DDR-RAM 512MB 2700 Samsung Original Memory Gigacube Radeon 9800 C3 128MB DDR Retail Video Card ולפי הנתונים שלו הביצועים שהוא אמור לתת לי במשחקים מסויים (rtcw:enemy territory) הם ביצועים של 125 FPS כל הזמן בכל מקום לא משנה מה הרזולוציה אבל מסיבה בלתי ידועה הFPS שלי אף פעם לא יציב והוא נע מ27(!) ל125 רק במקומות סגורים ניסיתי להוריד את הדרייבירים הכי חדשים ניסיתי להוריד את ההגדרות של המשחק למינימום או להעלות אותם למקסימום ולהפתעתי הרבה הFPS נשאר אותו FPS גם בהגדרות הכי גבוהות וגם בהכי נמוכות (למעט FPSים בודדים) אני לא יודע מה הבעיה plz Help
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
חבר שלי מתכנן לקנות מסך LCD עד 2K והוא מתעקש על 19 אינץ'. אישית לא נראה לי שיש משהו נורמלי במחיר הזה אבל אני לא ממש מבין במסכים וזה למה אני שואל פה. תמליצו לי בבקשה על דגם נורמלי של 19 אינץ' עד 2K ואם הדבר אינו אפשרי אז דגם נורמלי של 17 אינץ'.
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
קניתי היום כבל שמחבר את השידור של המחשב לטלויזיה. הכבל נקרא s-video וחיברתי אותו ל21 פינים (יש לי טלויזיה קצת צולעת) עכשיו הבעיה שלי היא שיש תמונה בטלויזיה אבל היא בשחור לבן ובמסך של המחשבשלי זה עובד לי כרגיל צבעוני. ניסיתי לשנות הגדרות בכרטיס מסך בטלויזיה וגם הורדתי עדכונים של הכרטיס מסך. יש לי Gforce 4 mx 440 AGP8X ויש לי אפילו תמונה שצילמתי שלא נותן לי לגעת בהגדרות של הצבעים: http://img290.imageshack.us/img290/4828/13ja.jpg לא ממש הבנתי מה רשום בתמונה תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 841 צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס הנ"ל http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1373 לכרטיס 2 חיבורי DVI וחיבור אחד S.VIDEO האם מישהו רכש אותו ויכול לספר איזה חיבורים חיצוניים מגיעים עם הכרטיס? את הכרטיס קיבלתי ללא שום כבל או קופסה (הרכבתי מחשב שלם בחנות) לטענת החנות אני לא אמור לקבל כלום - אבל הם מוכנים לתת לי מתאם DVI ל VGA אתר היצרן http://www.connect3d.com/radeon_hd_4670AC.htm תודה
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם ! זה המחשב שהזמנתי לפני כמה ימים וכמה חברים שלי מהבית - ספר המליצו לי להחליף את המסך ל-?17'' 796 FD? כי הוא טרינידון (הם אמרו שהוא באיכות של טלויזיה) האם כדאי להשקיע תוספת של 300 ש"ח במסך הזה ובבקשה תנמקו למה וגם לא את מסכי LG . שמתי פה את המפרט של כל המחשב כדי שתגיבו איזה מסך הכי מתאים לו (משחקים) , והאם הכרטיס מסך טוב למרות שאותו אני כבר לא אוכל לשנות. מעבד 1,109 ש"ח מקלדת+עכבר אופטי microsoft נחמד 120 ש"ח הרכבה 190 ש"ח wd80gb(8mb) 7200rpm sata הארד דיסק 400 ש"ח nec 3500 צורב 370 ש"ח compuca…
-
- 12 תגובות
- 841 צפיות
-
-
intersoft מציעים כרטיס ati radon ve ddr+dual display addition מקורי (ati) עים ביצועים ופיצ'רים דומים לradon 7500 (כמעט אותם דפי מפרט) המחיר של intersoft הוא 351 ש"ח( ati מקורי) ו ddr לעומת 463 ש"ח radon 7500Le ושל gigabite (ולא ati מקורי) ו sdram ולא ddr . ati 7500le עולה 520 ש"ח מקורי אבל גם sdram וגם 170 ש"ח יותר תבדקו בבקשה ותגידו לי ... לא עדיפה ההצעה של intersoft מכל הבחינות??? אים מישהו מבין ורואה הבדל קריטי בין הכרטיסים שיכתוב ,או כל הצעה אחרת תתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
שלום , יש לי כרטיס מסך של GIGABYTE r9800pro 128mb מאתמול התחילו להיות לי ARTIFACTS במשחקים בסרטים וגם בדסקטופ , במשחקים ובסרטים כל המסך מלא בפסים ודסקטופ אין ממש הרבה. חשבתי שזה בגלל החום של הכרטיס אבל היום כשהדלקתי את המחשב כבר מההתחלה לפני שהווינדוס עלה היו ARTIFACTS. האם הכרטיס שלי "מת" או זאת עדיין בעיה של קירור למרות שהוא היה מספיק קר אני חושב כשהדלקתי את המחשב וצריך לקחת לו זמן להתחמם ,לא ? תודה
-
- 8 תגובות
- 841 צפיות
-
-
-
שלום לכולם לפעמים אני מסתובב באתרים של חנויות ועכשיו בדיוק ראיתי ב foxpc את הכרטיס הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1683 זה הקירור הכי מפלצתי שראיתי אי פעם זה הגיוני?למישהוא יש את הכרטיס הזה? רציתי לדעת גם אפ אפשר לקנות את הקירור בנפרד לא מצאתי באתר היצרן... תודה....
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם זו פעם זו פעם הראשונה שאני מופיע באתך זה. יש לי ביעה שקשה לי לפתור לבד לגבי כרטיס מסך. הסמך מאוד הים תוכלו לאזור לי בנוסה . קניתי לפני כמה חודשים(10 ) כ.מסך GFORCE 7800.GTX הכרטיס מסך היה פנטסטי (תמונה איכותית. מהירות תגובה) סיפק אותי מאל או מאבר עד ש.......התקלקל. בחנות שקניתי אותו ואחרי חודש בדיקה החליפו לי אותו(היה עדיין באחריות) ב GFORCE 9500 GT .512 DDR3 צריך לציין ששילמתי עבור ה כ.מסך הראשון 1400ש"ח שהשני עולה 400ש"ח עשיתי עסקה טובה או אכלתי אותה?? ממתין לתשובות עניינות. תודה פרנק פ.ס: סליחה על טעויות כתיב
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי חברים.. המלצתי לחבר על מפרט ל-htpc עם מעבד i3 3225 עם ליבה גרפית hd4000, איך בדיוק עושים את זה, איך גורמים למחשב לעבוד עם הליבה ולא עם הכרטיס המובנה בלוח או שהם עובדים יחד? הלוח הוא GA B75M D3H. תודה מראש לעוזרים..
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
-
חיברתי את המחשב לטלויזיה דרך סקארט החיבור השחור העגול עשה לי את המסך כזה מהבהב מוזר בכל הנקודות הבהירות החיבור הצהוב דווקא עבד נחמד אני רואה את המסך אבל עדיין הכתוב דיי מטושטש ולא רואים ברור בכל מקרה, אני רואה הכל תוכנות תמונות הכל, אפילו משחקים אני רואה אבל באיכות ירודה אבל סרטים אני רואה רק שחור על המסך של המחשב (זה על מפוצל) אני רואה את הסרט על הטלויזיה אני רק רואה ריבוע שחור וככה עם כל הסרטים שניסיתי מה זה יכול להיות ?
-
- 8 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לקנות כרטיס מסך 6850 אני רוצה לדעת האם מערכת שלי מחשב שלי מתאים לכרטיס זה אם אני לא רוצה לעשות לכרטיס OC וcrossfire מפרט של מחשב שלי: לוח האם- ASUS P7H55D-M EVO (H55) – mATX מעבד- Intel Core I5 650 3.2GHz 4MB LGA1156 זיכרון- 2GB KINGSTON DDR 3 – 1333 כפול 2 ספק- - THERMALTAKE PUREPOWER RX 500W מתאים? ואיזה חברה לקחת, מי החברה הכי האמינה וגוף קירור טוב ושקט
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אחרי שנשרף לי ה X1950XT אגרתי קצת כסף ויש תקציב ל 9800GT שהוא כרטיס בינוני ודי בסדר.. עכשיו השאלה עד כמה המעבד הנוכח יהרוג אותו מבחינת ביצועים במשחקים אני יודע שהוא די מיושן אבל בכל זאת יש לו מהירות 3400MHZ ו2 ליבות לא מעניין אותי 3dmark אני רוצה דוגרי כמה FPS ירד לי בגלל המעבד ! והאם זה יהיה בילתי סביל ?
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אז ככה אני מתלבט בין ה Twintech nVidia GeForce 9800 GT 512MB לבין Sapphire ATI Radeon HD4830 512MB DDR3 PCIe איזה כרטיס טוב יותר והאם ההבדל הוא גדול? האם הTwintech בא עם קירור טוב?
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
איזה ATI 9500 PRO לקנות ??? הכוונה היא איזה חברה מספקת את הביצועים הטובים ביותר למעבד הגראפי ATI 9500 PRO ,ונותנת אפשרות הכי טובה ל OC , ואם תוכלו אז תפרטו גם למה !!!! תודה מראש !!
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך LCD כמה שיותר זול, אני יודע שזה לא יצא זול במיוחד, אפשר 15". אני צריך מסך איכותי לראות סרטים, משחקים פחות אבל גם. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-