עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by almor12,

אחרי שויתרתי על הזדמנות לקנות את שני הכרטיסים של R9 270X שמתי לב שיש כרגע מבצע על הR9 290 של MSI בגרסת הTWIN FORZR ב1900 ש"ח דרך TMS, עכשיו לגבי התקציב שלי הצלחתי למשוך אותו לכיוון ה2000 ש"ח. האם כדאי להשקיע בכרטיס הנ"ל, אין לי יותר מדי ניסיון עם הכרטיסים של AMD, לפי קריאה בפורום, הכרטיס נחשב ככרטיס מאוד חם ואף מגיע לכמעט 100 מעלות. לפי קריאה של ביקורות, הכרטיס חזק ומגיע לכ75 מעלות בזמן מאמץ אבל צורך כמעט 388W בזמן מאמץ. האם הספק כוח שלי SEASONIC S12II 520W יוכל להחזיק את הכרטיס? האם שווה לקנות את הכרטיס הזה? מצטער על החפירות הרבות לגבי התייעצות, תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  2. Started by yuraxp,

אני מתכוון לקנות ti 4200 עם 128 זיכרון, מה ההבדל בין AGP 4X ל8X והאם זה מצדיק מחיר גובה יותר? האם לכרטיס יש תמיכה ב DIRECT X 9? והאם הוא יעלה משחקים עכשווים בכלל?

3. Started by os87,

שלום, לא בטוח שזה המקום הנכון לדיון, אבל זה היה נראה לי הכי קרוב. אני מעוניין לחבר את המצלמה הדיגטלית שלי שתשמש כמצלמת רשת, אבל המצלמה טיפה ישנה ובתוכנה שלה אין ממש תמיכה לזה. אז חשבתי לעשות את זה באמצעות חומרה - video capture card שזו בעצם קופסה שמתאמת בין hdmi ל usb אלה שנתקלתי בהם יקרים מאוד, ואני חשבתי על משהו בכיון 100 שקלים ומטה, למישהו יש נסיון עם אחד זול שעבד טוב ויכול להמליץ? הכוונה היא למשהו כזה: https://www.4com.co.il/items/2940903

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by gabi_y,

שלום וברכה. ברשותי כרטיס מסך מדגם X1950GT ואני כנראה בימים הקרובים יקנה את המסך 2407WFP האם תהיה לי בעיה לראות תכני HDTV על המסך?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  5. Started by penny1,

בעיקרון אני עומד לקנות 7600GS, אך קיבלתי הצעה ל X800 לפי המפרט הבא : Memory 256MB Type GDDR3 Interface 256BIT GPU 400 MHz Memory 986 MHz DVI Yes TV-Out Yes Video-in No Ramdac 400 OpenGL 2.0 DirectX 9.0 PixelPipelines 12 הבעיה יחידה שמטרידה אותי הסוגייה של האי תמיכה ב HDR ו SM3 רציתי לדעת על היכן בא לידי בידוי HDR ו SM3 ועד כמה זה משפיע? האם כדי ללכת על 7600GS שנראה חלש ממנו בגלל שהוא כן תומכה בפונקציות הללו ??

• 8 תגובות
    • 539 צפיות
  6. Started by Tomerico,

טוב נתחיל אם המטרה: להיות יכול לעשות TV Rip לתוכניות מערוצים כמו "ביפ" ולא ערוץ 1 ו2.. ולהיות יכול להשתמש בטלויזיה ולראות איתה HOT בלי קשר לRIPING... טוה אני אתן תיאור למצב הנוכחי: מחשב, מעליו זרוע [מכנית (לא אמיתית)] שמחזיקה טלויזיה שיש לה ממיר לכבלים HOT... אני מניח שמה שאני מריך זה כרטיס טלויזיה, אני מעוניין בכרטיס הטלויזיה זול ככל האפשר שעדייין יאפשר לי לבצע את הRIP בצורה נאותה.. אז דבר ראשון אשמח לחוות דעת על הכרטיס הטלויזיה הבא (בהתחשב בדרישות שהבעתי לעיל): 1) http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=4926535 2) http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1049 אממ זהו, תודה לעוזרים.. נ.ב אם זה משנה יש לי R9550 AMD 1700+ 256RAM, אשמח לדעת אם עם המפרט הנ'ל …

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  7. Started by zivgev,

אהלן, אני ראיתי בפורום שמדברים הרבה על הכרטיסים האלה, אני לקראת קנייה של הכרטיס וחשוב לי לדעת לגבי 2 דגמים ספציפיים. אז ככה, בksp יש את הכרטיס: Gigabyte Radeon R9 280X OC וברשת מצאתי את הגרסה: Radeon R9 280X TOXIC לפי מה שראיתי טוענים כי גרסת הtoxic היא יותר טובה. השאיפה שלי היא לעשות oc לכרטיס, כרגע לא מצאתי בksp את הכרטיס הנ"ל ולכן אני שוקל אם שווה לחכות ולראות אם יגיע או שעדיף לקנות את זה של ג'יגה בייט או אחד הכרטיסים הקיימים כרגע? תודה.

• 13 תגובות
    • 983 צפיות
  8. Started by 1gnition,

שלום, האם כדאי לי להחליף את ה-Asus GeForce 7600GT שלי ב-Gainward GeForce 8400GS חדש? תודה, ואשמח ללינקים / הפניות.

9. Started by קלוקיי,

ראיתי את הכרטיס הזה במחיר של 1354 שקלים http://www.tms.co.il/product/11941 הוא שווה את המחיר ? או ש GTX660 עדיף עליו . תודה

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  10. שלום, ברשותי מחשב מותג דל 755, איזה pci e יתאים ללוח אם שברשותי?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. לוח אם: ep45 ds4 של ג'יגהבייט, 4gb ראם. בזמנו רציתי לקנות hd4870 של חברת ATI. מה מומלץ לי כיום? מחשב בעל ביצועים טובים לצורכי עבודה וגרפיקה למשחקים. אשמח אם תמליצו לי על כרטיס מתאים ואולי גם איפה לקנות(אם א"א פה אז בהודעה פרטית) תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  12. היי בנו לי מפרט והביאו לי את הכרטיס מסך הזה כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB PCIe ¤1365 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV386 ובוא נגיד אני לא הולך להיות 24/7 שעות בשבוע על המחשב במשחקים .. אבל אני הולך לשחק הרבה במחשב במשחקים שיהיו וגם חדשים בוא נגיד משחק כמו בישוק על בנוני וכאלה... ועכשיו אני שואל אם יש משהו בפחות כסף אבל עדיין יריץ לי את המששחקים הכי חדשים שיש ושיהיו...! אם אתם רוצים זה המפרט : מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤551 לוח אם GIGABYTE GA-M68SM-S2L ¤377 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤247 זיכרון SuperTalent DDR2 1024B 800Mhz CL5 ¤116 זיכרון SuperTalent DDR2 1024B 800Mhz CL5 ¤116 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB…

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  13. אהלן חבר'ה,אני מחפש כרטיס מסך שיתמוך בצפייה בתכני 4K (אין צורך בגיימיניג).ראיתי את הכרטיס Gigabyte Radeon RX 550 שעולה באילת פחות מ-400 שח.השאלה שלי, האם מישהו מכיר כרטיס דומה או דגם אחר במחיר זול יותר?תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, יש לי בעיות במשחקים חדשים (BF3,MW3) שפשוט אני עף החוצה מהמשחק ומקבל הודעת שגיאה ב Event Viewer: Display driver nvlddmkm stopped responding and has successfully recovered. ע"פ מה שבדקתי עד עכשיו זה קורה בגלל שהכרטיס פשוט חלש מידי. המפרט שלי: CPU: INTER QUAD CORE 8200 Motherboard: Gigabyte GA-EP45C-DS3R GPU: Gigabyte nvidia 9800GTX 1GB RAM:DDR2 4 GB PSU: 550W חשבתי להחליף את הכרטיס ל NVIDIA GTX560TI,מחירו כיום 1100 ש"ח בארץ. מה דעתכם? האם הוא יתן לי פתרון טוב? לא יהיה צוואר בקבוק במקום אחר? האם הספק כוח שלי (550W) יתמודד איתו? תודה רבה!!!

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  15. שלום. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש למפרט דומה מאוד לשלי(חתימה) והתכנון הוא לחבר את אותו מחשב לטלויזיה בעלת כניסת HDMI כמובן טלויזיה LCD. השאלה שלי היא: 1) האם קיים מתאם DVI-HDMI? ואם כן האם אני מאבד מהאיכות? 2) האם יש דרך אחרת לחבר את המחשב ליציאת הHDMI? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  16. אני רוצה לחבר להורים שלי מחשב למסך 42'' ולמסך מחשב עם כניסת DVI אצלי בבית אני מחובר ככה וזה עובד לי מעולה. אני מחליף בין המסכים בלחיצת כפתור WIN+P אני מקבל חלון הזה: ומחליף בקלות בין המסכים השאלה שלי אם אני אקנה אחד מכרטיסי מסך האלה, האם זה יעבוד בדיוק באותה צורה הכרטיס מיעוד לגלישה וצפיה בסרטים בלבד זה הלוח של המחשב GIGABYTE MA78LMT-S2 כרטיסי מסך זולים מKSP :Gigabyte GT210 Silent 1GB DDR3 DVI HDMI PCI-EMSI GT610 1GB DDR3 DX11 VGA DVI HDMI PCI-E אני רוצה לחבר אותם: כבל HDMI-HDMI למסך 42. כבל DVI-DVI למסך מחשב. ולהחליף בלחיצת WIN+P הכרטיסים יעשו את העבודה? ואם כן אני מבין שכמובן עדיף GT610? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ronigrr,

התקציב לכרטיס מסך הוא בסביבות ה-+-2000 שקל,או באילת בסביבות ה 1600-1800 אני חשבתי על ה gigabyte gtx 970 gaming מה אתם חושבים?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Ran Gordon,

היי, אני מתכנן להרכיב מחשב חדש \ לשדרג את המחשב הנוכחי. אני מביא כרטיס מסך יד שנייה עם אחריות ומתלבט בין 1080 ל1080TI מה שיהיה במחשב: NZXT 700i כנראה i7-9700 AIO NZXT KRAKEN לקירור המעבד 1080/1080TI 16ram DDR4 CROSAIR RM850 מיותר לציין SSD וזכרון חיצוני. עכשיו העניין הוא, יש לי מסך 144HZ - XL2411P , עם חיבור DP וHDMI. אני צריך להשתמש ב DP כי רק הוא מעביר 144HZ מתלבט עם איזה כרטיס מסך ללכת, בעיקר גיימינג, גם לא כבד מידי, PBUG , CSGO וכו'

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Tamir92,

היי! שאלה לפני רכישה, מה דעתכם על ASUS ProArt RTX 4060 Ti 16GB GDDR6 PROART-RTX4060TI-O16G בשביל גיימינג? זה זול יחסית ויש לו 16G , מה דעתכם? תודה!

20. Started by Inzagi,

שלום אני עומד לקנות מחשב חדש ויש לי התלבטות אני מבין שעוד מעט (מתי?) יוצאת סדרה או טכנולוגיה חדשה של כרטיסי מסך של NVIDIA חשבתי על שתי אפשרויות למחשב החדש שלי: 1. לקנות עכשיו 9600GT ויותר מאוחר לשדרג לכרטיס מהסדרה החדשה. 2. לקנות עכשיו 8800GTS ולשדרג רק עוד הרבה זמן אם בכלל. מה לדעתכם כדאי ולמה?

• 9 תגובות
    • 757 צפיות
  21. Started by Eden 6600,

שלום ביחס למפרט שלי, ולמסך 17" CRT שאליו המחשב מחובר, איזה כרטיס מסך אני יכול לחבר אליו על מנת להריץ את המשחקים החדשים שיוצאים? האם כרטיס כמו 8500GT יכול לסחוב COD4 או אפילו CRYSIS? אני מתלבט בנוגע לכרטיסי מסך בינוניים כי אני קונה בקרוב PS3 ורציתי לדעת אם יש מצב שאני אוכל לשחק במשחקי המחשב שיוצאים עכשיו בלי להוציא הרבה כסף מהכיס (בהתחשב בעובדה שאני הולך לקנות PS3 ומסך LCD חדש, אני הולך להיות עני בקרוב )

22. שלום, אני מתכנן לקנות את הכרטיס הנ"ל ורציתי לדעת אם כדאי לי. התקציב הוא 700 שקל, המפרט: מעבד intel q6600 2400MHz לוח אם Gigabyte ga-ep35-ds3l זיכרון - 3GB, לא זכור לי מהירות או חברה, בכל מקרה אני מתכנן לבדוק ולשדרג ל-4 בהמשך ספק כוח - HEC winpower win 550UB מארז - HEC 6C28 Silver כרגע אני משתמש ב-Geforce 9600GT. בעתיד אני מתכנן לקנות גם קירור למעבד ולעשות OC קטן כדי להקטין צ.ב. המפרט יכול להחזיק את הכרטיס מסך? יהיה צוואר בקבוק רציני? אם כן, איזה רכיבים אני צריך לשדרג? תודה מראש! נ.ב אני משתמש בו לגיימינג

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם העניין הוא כזה, הכרטיס מסך שלי כבר התיישן ואני צריך חדש אבל המערכת שלי יחסית ישנה, AMD barton 2500+, 512 ddr 400, לוח עם AGP X8. התקציב שלי סביר לדעתי ועומד על 1000 שקל. האופציה הכי טובה שהעלתי אחרי חיפוש כמובן זה הGF6600GT של nVidia. לפי מה שראיתי פה באתר החתיכה של LEADTEK היא הכי ממולצת, יש את הכרטיס הנ"ל בAGP8X? ועוד משהו אני יכול להביא Giga-Byte GV-N66T128VP nVidia 6600GT במחיר טוב דרך חבר של אבי מה אתם אומרים עליו? זה המפרט שלו : http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N66T128VP.htm . שמתי לב גם שהוא SILENT PIPE ואין לו מאוורר אקטיבי, למה זה ככה? כרטיס כל כך חזק לא צריך קירור טוב? תודה רבה קובי.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  24. שלום כולם, אני רוצה להתייעץ לגבי איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות , יש למחשב שלי חיבור AGP ואני לא מתכוון בקרוב להחליף מחשב ולכן אני רוצה כזה כרטיס מסך. כמו כן מדובר במחשב ישן של 4 שנים עם ספק כוח של 400 W אז בבקשה לשים לב לזה ולהגיד לי עם הכרטיס גם מתאים מהבחינה הזאת של אספקת הכוח. מדובר על מעבד אינטל פנטיום 4 הייפרטריידאין..עם לוח אם אסוס . התקציב לכרטיס מסך לא משנה לי מבין כרטיסי המסך שציינתי שטווח המחירים שלהם מ 100$ עד 170$ וזה התקציב... כמובן שאם כרטיס של 120 דולר יתן תוצאה מאוד קרובה לכרטיס יקר יותר כך שלא יצדיק לשלם יותר אז אני אבחר בזול יןתר אלא אם הכרטיס היקר יותר אכן נותן תוצאות טובות יותר באופן משמעותי שמצדיק הפרש מחיר . כמו כן גם צריך לחשוב אם הכרטיס שאני לוקח לא…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. היי, אני מתעניין בNvidia GT 9600. אני משחק בעיקר בCompany of heroes ובWorld of warcraft. יש לי ספק כוח של Enermax עם 400W. האם הוא יספיק? (עד עכשיו הוא הספיק לRadeon x1950pro) בנוסף, יש לי מחשב בן שנה וחצי. אילו גורמים שווה לבדוק במחשב כדי לוודא שעם כרטיס המסך החדש לא יווצר צוואר בקבוק? נ.ב הכרטיס הזה נחשב חזק משמעותית מהכרטיס הנוכחי שלי, RADEON X1950?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.