עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by דניאל נ,

שלום , אני אולי יבקש מההורים שלי לקנות לי 8800GTS 320MB . אבל יש לי כמה שאלות : 1. האם ה320MB יספיק לי למסך 17" ? או שכדאי ללכת על גרסת ה640MB? 2. האם הספק הנוכחי שלי יספיק ?

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  2. Started by mikezaush,

את הכרטיס אני רוצה לקנות עד 600 שקל יש שנייה (לא חדש). ואני רואה שיצאו הרבה כרטיסים בזמן האחרון לכן קשה לי לומר מה כדאי ומה לא. בבקשה תמליצו לי על כרטיס בתקציב זה ...........תודה.

• 12 תגובות
    • 820 צפיות
  3. Started by fog,

התקנתי VISTA ולאחר מכן את הדרייברים העדכניים ביותר עבור ויסטה מהאתר (אלו של חודש יוני...) הבעייה עכשיו היא שהוא נשאר תקוע על הגדרות 3D כלומר 500MHZ במקום 621MHZ למעבד ולזכרון 594MHZ במקום 900MHZ ניסיתי להתקין AtiTool שזה מה שפתר לי את הבעייה ב-XP אבל זה לא עוזר (גם שם הוא לא מצליח לעלות) חשבתי שאולי אני אריץ משחק וזה יעלה מעצמו בעקבות הפעלת המשחק. לא ניסיתי את זה אבל זה גם נראה לי קצת לא סביר. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  4. Started by KvodHagab,

אהלן, חיברתי היום שני מסכים לRadeon 1950Pro שלי, שעליו מותקנים Omega drivers Catalyst 7.4 (הכי מעודכנים) שמתי לב שאלו ממש מוגבלים בכל הנוגע לDual display, כיוון שהאופציות היחדות שעמדו לרשותי היו Clone או Master/slave שכזה, ז"א, Extended window mode, שזה בעצם מה שאני רוצה, אבל הבעיה שהדרייבר לא נותן לי להגדיר היכן יושב המסך השני (זה חשוב כמובן למעבר העכבר למסך השני, [ז"א, אם המסך בצד ימין, שהוזזה לימין תשנה תצוגה, ואותו דבר לשמאל או ללמעלה]) עכשו, הדרייבר בא בתצורה דיפולטית שהמסך הנוסף נמצא מימין למסך הראשי, אבל שורת הStart לדוגמא אינה נמתחת לתצוגה החדשה, ואף תמונת הרקע היא פשוט העתק של התמונה החדשה במצב האידאלי, הייתי רוצה שתיהיה לי אפשרות לחהליט היכן יושב המסך הנוסף (ז"א…

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  5. המחשב עצמו חדש לחלוטין,עם אפס שעות עבודה. מעבד 2.8 אין לי מושג איזה בדיוק עדיין לא הדלקתי את המחשב (אין מסך חחח). 1G זכרון DDR 2700 וכרטיס מסך מובנה של אינטל. לוח אם גם לא יודע בדיוק איזה,רק יודע שהוא בתצורת AGP. עכשיו,חשבתי על 6600GT אבל הוא יקר לאללה,550 שקל =\\ אני צריך משהו שיהיה נציל על המחשב הזה ובטווח ה 500 שקל. פעם ידעתי להמליץ לאחרים היום אחריי שלוש שנים שאני לא בתחום אני לא יודע מה לקנות חחח אז אשמח אם מישהו יאיר לי את הדרך וייתן איזה קצה חוט לכ.מסך שיתאים לי,תודה רבה והמשך יום טוב

• 8 תגובות
    • 596 צפיות
  6. ^^^^ האם יש דרישות מיוחדות גם למארז מבחינת גודל כמו ל-GTX או שכל מארז יתאים תודה

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  7. אין לי ספק שה-OnBoard יספיק לשימושי Office ואינטרנט. הבעיה היא מבחינת "גניבת הזיכרון הפנימי", האם שווה לקנות כרטיס TurboCache כדי לצמצם את השימוש בזיכרון הפנימי של המחשב ? שאלה נוספת, אם אני לא טועה, צריך כרטיס מסך עם 128MB ל- Vista (לא גירסת Home). אם אני קונה Nvidia 6200 256MB - Turbo Cache, זה עונה לדרישות ?

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  8. Started by yonatanR,

עזרה בבחירת כרטיס מסך חדש,בעיקר למשחקים. חשבתי על ה-X800GTO או X1650PRO או X1650 או על ה7600GS. אם תוכלו להגיד לי איזה כרטיס מסך הכי כדיי ולמה אז זה יהיה מצוין. ואם גם תוכלו להגיד איזה תוספת ביצועים תהיה למעכת שלי אז זה יהיה מצוין. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 844 צפיות
  9. חיפשתי בכל מקום ומצאתי רק ב- KSP , מישהו יודע אם יש עוד חנות חוץ מ-KSP?

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  10. Started by Silol,

שלום ברשותי מסך 24" ואני מעוניין לקנות כ.מסך שיוכל להריץ את המשחקים החדשים על ההגדרות הכי גבוהות..מה אתם ממליצים? תקציב עד 4K תודה..

• 10 תגובות
    • 687 צפיות
  11. מפרט מעבד : am2 amd 4600x2 65w 90nm לוח : albetron km51-pv series am2 זיכרון :{g skill 2048 gb 667 {1024x2 כרטיס מסך : x1950p 256mb 256bit ddr3 צורב : lg x18 dvdrw b דיסק קשיח : sata 2 samsng 7200 rpm 16mb 320gb דיסק קשיח 2 : maxtor ide 8mb 160gb מארז+ספק : 6a19b 400w hes [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  12. אז מה עושים חברה מה אני צריך לעשות בדיוק? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  13. Started by --Shadow--,

שלום לכולם נכנסתי לאתר http://www.systemrequirementslab.com/bonus/t/home.tmpl כדי לבדוק משחקים שונים וכבדים איך הם יעמדו במחשב שלי (לבנתיים הכל פיקס ועל מקסימום) בבדיקה של Vertex Shader הוא אומר שיש לי 3 בכרטיס מסך -במשחק LOST PALNET Vertex Shader Ver.: Required - 3.0 , You have - 3.0 האם זה תקין? לא אמור להיות לי 4? אשמח לתשובה [br]פורסם בתאריך: 21.07.2007 בשעה 21:16:36 מישהו? :-\

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  14. Started by asaf_azar,

אני קונה עוד מעט 2007WFP. עכשיו 8800GTS 320 MB יספיק לרזולוציה הזאת עם הכל הפילטירים או שעדיף כבר לשים עוד 500 ש"ח על ה640 ולהיות עם ראש שקט?

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  15. או שיש אופציות טובות יותר עבור גיימרים לא כבדים במחיר הזה? http://www.skypc.co.il/pl_product~28260~8~0.htm

• 11 תגובות
    • 789 צפיות
  16. הממ אוקיי אז ככה: אני רוצה ליצור את הנושא הזה במטרה ללכד את כל הבעיות שמגוון אנשים(כאשר ORANILLI הוא המוכר מכולם) חווים עם כרטיס זה, משום מה גם בפורמים אחרים כגון GURU3D.COM שמעתי וקראתי על הרבה תלונות מהכרטיס, לא דווקא ביצועים אלא בעיות חומרה כגון מסכים שחורים(יש לי חבר מברטיניה שעשיתי הכל כדי לעזור לו, וזאתי תקלה בחומרה), צללים מוזרים לא מלאים, AA שלא עושה שום דבר לאיכות התמונה(ראו את המשתמש RONII), ולאגים מוזרים עם מגוון משחקים ובעיות FPS נמוך( זה פחות נפוץ אבל גם בזה נתקלו). לרוב קראתי על התופעה עם הAA הצללים בעיקר והמסכים השחורים, לכן אני פונה לכל אותם האנשים שהכרטיס לא קבר אותם, והם קברו(פתרו) את הבעיות עם כרטיס זה, לעזור לאנשים הסובלים מהבעיות המוזרות איתו,תודה!

• 77 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by zxcdsaqwe12345,

אני רוצה לבדוק זיכרון של כרטיס מסך אולי יש איזה תוכנה שבודקת זיכרונות של כרטיסי מסך , כמו שעושה MEMTEST86 לזכרון רגיל....... לא צריך להמליץ על 3DMARK כי זה סתם תוכנה שלא בודקת כלום

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by kfirkb,

יש לי מחשב יחסית חלש ואני מנגן בו סרטי HD לפלזמה לא ממש בהצלחה רבה. יש לי כרטיס מסך: ATI Radeon 9550 / X1050 Series Secondary 256 MB שמחובר לפלזמה דרך ה HDMI. מצאתי באתר אחר את המדריך הנ"ל להגדרת מחשב חלש לצפייה ב HD ללא בעיות בכלל וחברים שביצעו זו אכן מספרים על ההצלחה בניגון HD אחרי שייסמו את המדריך. להלן המדריך: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=News&file=article&sid=973 הבעיה שלי היא שיש לי כרטיס מסך של ATI ולא של Nvidia ולכן במדריך מצויין שיש להתקין את ה- Nvidia PureVideo לצורך האצת חומרת הכרטיס לניגון קבצי MPEG2 . האם מישהו מכיר מאיץ חומרה ל MPEG2 עבור כרטיסי ATI?

• 4 תגובות
    • 502 צפיות
  19. Started by Big_Guy7,

אני צריך המלצה לכ.מסך חדש ב AGP, לילד בן 9. הכרטיס לא ישמש למשחקים רציניים, אבל הכ.מסך שיש לו היום הוא מובנה, ויש משחקים שאפילו אותם הוא לא סוחב. אין תקציב ידוע, כי אני לא יודע מה הקנה מידה לכרטיסי מסך לשימושים האלה. אני משער שרצוי שהכרטיס לא יעבור את ה 300-400 ש"ח, עדיף פחות כמובן. תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  20. ?

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  21. Started by Dunul,

שלום, רציתי לדעת אם תיווצר בעיה של צוואר בקבוק אם אשים במערכת Penium D 2.8 1024DDR2 Ram את הכ. מסך X1950 pro?

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  22. ראיתי שגרסאת הSILENT של הכרטיס הנ"ל עלה זול יותר מזו שאיננה, מדוע זה?

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  23. שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שאני בונה. בכללי לוח אם GIGABYTE GA-P35-DQ6, מעבד Intel Q6600, ספק Thermaltake ToughPower 600W, זיכרון Corsair DDR2 1024MB 800MHz CL4. באופן כללי אני לא משחק במשחקי מחשב אבל עובד הרבה עם המחשב וידאו ותוכנות גרפיות. מכוון שאני משקיע מאוד בחומרה חשוב לי גם שכרטיס המסך יהיה טוב (עד כמה שניתן בסכום כזה) עם מערכת קרור שקטה. מכוון שהמפרט החדש אמור לשרת אותי בערך 3 עד 4 שנים (אני לא נוהג להחליף כרטיס מסך כל שנתיים!), האם כדאי לחכות לסידרת הכרטיסים החדשה עם DX10 או פשוט לקחת כרטיס טוב תומך DX9 שישרת אותי בשנים הקרובות ולנצל את ירידת המחירים של הכרטיסים "הוותיקים". אשמח לקבל תגובות והמלצות לגבי NVIDIA ו - ATI (אם אפשר גם לינקים)…

• 11 תגובות
    • 778 צפיות
  24. Started by id3232,

איזה עדיף גם לפי מחיר וביצועים??: עשיתי הכל בקובץ וורד- תורידו מ-http://rapidshare.com/files/43966554/__1499___1512___1496___1497___1505___1497____1502___1505___1498_.doc.html סכ"ה ל2 החנויות הראשונות שנותנות 8600 GT רגיל (KSP) זה יעלה לי ל: EVGA-770 POINT OF VIEW-750 לחנות ה3 (SKY PC) שנותנת 8600 GT אקסטרים לדטק אני צריך גם תשלומים (1) וגם משלוח סכ"ה-830! אז מה סך הכל יותר שווה מ3?? תודה

• 5 תגובות
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים