כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
-
זה נראה לי מאוד מוזר, אני חושב שאני קונה אותו עוד שנייה. מה אתם אומרים? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15026
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
האתר INQ מדווח שסדרת הX1950 שתוכננה לצאת החודש(11 באוגוסט), תדחה בחודש ו RD600 חודש אחריה. כנראה שלATI נאשר הרבה כרטיסי X1900 במלאי וכאשר היא תשיק את X1950 חיסול המלאי ישתבש.. לינק: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=33677 כנראה גם ירידת מחירי X1900 תתעכב :-\
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התלבטות קשה: או Twintech 260GTX XT 216SP עם קירור Accelero XTREME... (פשוט קירור מטורף אבל יכול גם להיות מאוד שקט). עולה 1185 שקל. או GAINWARD GTX275 עם קירור מיוחד של החברה. הקירור דיי רועש ועושה רושם שאי-אפשר לכוון את מהירות המאווררים... (אני לא בטוח ב-100% בזה! אני אשמח אם תפריחו\תאשרו). עולה 1440 שקל. או GAINWARD GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 216SP עם אותו קירור כמו זה שמעליו. עולה 1000 שקל. אני חושב ש-GTX275 לא משתלם אבל לא כדאי להתפשר על שקט וקירור איכותי... לכן אני חושב שהכי כדאי זה ה-Twintech 260GTX XT עם ה-Accelero XTREME... מה אתם אומרים? אני צריך שתחזקו את דעתי או תשנו אותה לטובה! תודה רבה חבר'ה!!! עריכה: חשוב לציין שאם יש לכם הצעות נוספות של כרטיסים ב…
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היום נשרף לי במחשב הישן כרטיס 7600GT. אני מתכנן לקנות כרטיס אחר בסביבות 500 שקל בערך. למרות שחשבתי אולי לקנות 8400GS שיהיה שווה ביצועים ל7600GT אבל עדיין לא הגעתי להחלטה סופית. בכל מקרה, האם 9600GT ומעבד אינטל E6300 זה בעצם צוואר בקבוק בגלל המעבד? אם כן אז כנראה שנלך על 8400GS או 9300GS תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה טיפשית אבל רציתי להיות בטוח. יש למישהו שאני מכיר לוח אם עם מעבד גרפי בתוכו (כרטיס מסך) ובו זמנית יש גם חיבור AGP 8 , האם אפשר פשוט להוסיף כרטיס מסך לחריץ ולהשתמש בו? האם צריך לנטרל את הכרטיס הפנימי או משהו כזה? thx
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? שתי 9600GSO SONIC 768MB ב-SLI או 8800GTS 512MB??? כל מי שמשתמש \ השתמש בSLI אם יש באמת הרבה בעיות?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
טוב אז ככה: יש ברשותי מחשב HTPC עם מפרט P4 2.6 עם 1 גיגה זיכרון וכרטיס מסך GFX5500 AGPהמחשב נמצא בסלון ומציג רק תכני HD בחיבור דיגיטלי למסך הLCD. המחשב מציג תכני 720P ללא שום בעיה אבל 1080P מגמגם. אני מתלבט אם לקחת את הכרטיס 2600PRO או 3650 שיש להם האצת חומרה. השאלה שלי למי שבדק אם באמת במחשבי LOW END אם זה נותן שיפור להצגת סרטי 1080P ואין גמגומים.אשמח לשמוע תגובות. תודה
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי בעיה בכרטיס מסך. המחשב שלי עמד בערך 3 חודשים ללא שימוש. לאחר שאתמול הדלקתי אותו הוא לא הצליח להכניס לשימוש את הכרטיס מסך שלי, 8800GT, הוא מפעיל את זה של לוח אם. במנהל התקנים רשום שהרכיב דיווח על תקלה ולכן לא ניתן להפעיל אותו. הכרטיס לא עבר אוברקלוק. ניסיתי להתקין את הדרייברים הכי חדשים. לאחר ההתקנה ניסיתי להפעיל את אותם אבל היה רשום שאין כרטיס מסך מתאים שמחובר למחשב. בדקתי גם עם AIDA ושם יש את הכרטיס. המתחים תקינים, ניסיתי 2 ספקים שונים. נגמרו לי הרעיונות. תודה רבה מראש !!
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, האם לא קיימת יציאת VGA אנלוגית ב8800GT??? (של ZOTAC לדוגמא? הפסיקו לתמוך ביציאות אנלוגיות?
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
http://www.megagames.com/news/html/software/ati310beta.shtml
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
ניראה עם קירור טוב ןמבית טוב אבל...למישהו יש ניסיון איתו? המלצות\קטילות..? תודה מראש למגיבים. http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?ProductID=1262
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מאז ומתמיד היה רועש, והבנתי זאת רק לאחר חודשיים מזמן הקניה. אני חושב שהאפשרות הכי טובה שלי היא לקנות מערכת קירור חדשה לכרטיס מסך. מה מומלץ וסופר שקט?
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בעתיד הקרוב את GEFORCE 7900GT. אבל נראה לי שמחירו צפוי לרדת בעקבות : -יציאת כרטיסים חדשים (7900GS , 7950GT) של NVIDIA -יציאת כרטיסים חדשים (X1950 , X1900XT 512MB) של ATI מה שבטח יחמם את מלחמת המחירים בין החברות. -אולי אפילו יציאת כרטיסים ראשונים של DX10. השאלה שלי היא ,בהתבסס על נסיונם הרב של חברי הפורום בנושא , מתי לדעתכם תהיה בארץ ירידת מחירים משמעותית של 7900GT ? (ולא, אני לא מתכוון לחכות לכרטיסי DX10) תודה מראש, ראובן
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
האם עדיף מהיצרן nVIDIA או Leadtekישירות?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
אני טס עוד יומיים לארה"ב והיה לי את המפרט בראש אבל בnewegg היו תוכניות אחרות. רציתי x1800xt ב184$ אך הוא נעלם(נראה נגמר במלאי או משהו) אני רוצה כרטיס מסך למשחקים בעיקר, אני לא גיימר כבד וגם לא משחק על רזולוציות מטורפות אלא רק על 1024*768 האם כדאי לעבור ל7600GT או שיש אפשרות טובה יותר מATI תודה רבה זה קצת דחוף...
-
- 8 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה רק כרטיס מסך של NVIDIA... תודה
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
יש לי ספק FSP400 THN ואני מתכוון לקנות מחשב חדש,ושמעתי שצריך חיבור מתח לכרטיס מסך שהוא לא מולקס..אלא חיבור אחר איך אני יודע אם יש לי אותו שם?
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך במחשב של אחי, במחשב יש לו מעבד I3 עם 4GB זכרון ולוח אם של אסוס דגם P8H61-M . מערכת הפעלה win7 home 32bit. במחשב משחקים הילדים שלו משחקים ורואים סרטים. כרטיס המסך שם עכשיו מובנה בלוח והם רוצים כרטיס מסך שיכול להריץ משחקים כמו fifa וכו" ברמה סבירה שיספק ילדים חובבנים בני 12-13. אשמח לקבל המלצות. התקציב הוא 400-450 ש"ח. בתודה, חנוכה שמח מני
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה ממש גדולה: המחשב ריסט את עצמו, והוא לא מוכן להכנס לווינדוס. מה זאת אומרת? הוא מעלה את הכל בסדר עד העמוד שהווינדוז אומר שהוא טוען את עצמו, הוא מסיים ואז כתוב על המסך INPUT SIGNAL ERROR והוא אומר שהREFRESH RATE הוא 250. עכשיו אני יודע שזה אמור להיות על סביבות ה80! איך זה הגיע למצב הזה? האמת שזה לא משנה, העיקר איך פותרים את הבעיה (תזכרו, אין דרך להכנס לווינדוז). כרטיס מסך חלופי יעזור, או כל רעיון יתקבל בברכה! בבקשה תעזרו, זה מאוד חשוב!
-
- 12 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היום קיבלתי את המסך החדש שלי (samsung 753dfx) ואחרי כמה שעות הופיעו לי קוים גליים בצידי במסך כאילו קירבתי מגנט. הרמקולים (הלא מסוככים) נמצאים בגובה של כ~מטר מהמסך, היה פקס ליד המסך שהעפתי בשביל לראות את ההשפעה והמגבר של המערכת נמצא כחצי מטר לימין, ששם גם מופיעים הקוים באופן יותר ברור. יש מצב שזה המגבר? בבקשה עזרה נ.ב. אותה בעיה הייתה לי עם המסך הקודם ככה שאני מאמין שמשהו גורם לזה בסביבה והבעיה לא במסך
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
ברשותי מספר סרטים שהם מסוג HD. כל סרט הוא בסביבות ה-5 גיגה . אני מפעיל אותם במחשב ולא מצליח לראות את ההבדל... ריך שכרטיס המסך יתמוך ב-HD? או שאולי אלו בכלל לא סרטי HD? אני מקבל בשבוע הבא טלויזיית LCD ואני רוצה לראות בה את ההבדלים בין סרטים איכותיים לסרטי DIVX... איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב לגימינג? GTS450 או HD 5670 וגם מה הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-