עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לציין שכאשר אני מפעיל משחק "כבד" המהירות נשארת אותו דבר ואלו כאשר אני רק פותח ATITOOL המהירות קופצת למה שצריך. כרטיס של ספייר. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 532 צפיות
  2. טוב בקרוב מאוד אני קונה מחשב ואני רוצה לסגור את החלק של הכרטיס מסך כבר. לא מעניין אותי מה מקבל ציון יותר גבוה או מה אומרים בביקורות...אני לא כל כך מבין בזה ודברו אליי תכלס.. מה מהם עדיף? אם אחד מהם מתאים לתחום אחד יותר מהשני? קיצור תחפרו לי על שניהם עם מסקנות. למרט המחשב מצורף לינק - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=276036.0 במפרט הזה אני מחליף מארז וספק כוח.

3. Started by fish123,

הנה כמה מהבעיות של החיבורים: Composite: כשאני מחבר אותו מהמחשב לטלוויזיה (VIDEO OUT) לא רואים שום דבר S-Video: ניסיתי לחבר בSCART אבל זה יוצא שחור לבן, ואין חיבור ישיר של SVIDEO לטלוויזיה או לוידאו והנה שאלות שיכולות לשפר את המצב: 1.הזמנתי טכנאי שיבוא ויתקן, והוא הרס לי את הדרייברים יש לי כרטיס מסך ATI ויש את הבקר Catalyst שהוא מחק אותו ולא ניתן להחזיר אותו...ניסיתי לעדכן דרייברים והכול אבל כשאני מעדכן זה רק הורס עוד יותר וכותב שיש 2 התקנים לא מוכרים במחשב הייתי חייב להתקין את הדרייבר הישן בדיסק והוא יותר גרוע...אין לי את הבקר Catalyst, וגם נמחק משהו שאי אפשר להחזיר בשם ATI Control Panel Encoder (משהו כזה עם סמל של עיגול עם כמה עיגולים מסביב) וגם כל פעם שאני עוש…

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  4. Started by GasPipe,

אני רוצה להקליט תוכניוות מהממיר באמצעות המחשב הנייד שלי, אז כרטיס רגיל לא יכול להתחבר... אני ממש לא מבין בכרטיסי טלוויזיה אז אם אתם יכולים לצרף קצת מידע לגבי הכרטיסים שכדאי שאני אדע. תודה.

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  5. רציתי לקנות לידטק 8800 עם 640 מ"ב אבל ליבואן נגמר וגם את הספרקל לא הצלחתי למצוא בחנויות בארץ, מה שנשאר זה כרטיסים ב 2,400 וצפונה ואני לא מתכוון להוציא כל כך הרבה על כרטיס מסך, 2000 עוד איכשהו הצלחתי להסתדר עם זה. השאלה האם ללכת על 1950xt או pro או משהו כזה או בכלל לשנות כיוון למשהו אחר? ה 8800 הקטן יותר הוא לא ממש אופציה כי הוא עולה די הרבה ולא נראה לי שווה את המחיר שלו. אשמח לתגובות. ועל איזה 1950xt ללכת, חשבתי אולי על his כי מגיע עם קירור לעומת ה saphire שהקירור שלו מעט רועש בעבודה. מפרט: q6600 p965-ds3 ocz 600w לא נראה לי שכחתי משהו קריטי. ומסך 22 אינטש, מסך עוד אין לי אז לא יודע איזו חברה אבל לא ממש קריטי

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  6. Innovision GeForce 7600GT 256MB AGP באתר שלהם זה לא קיים אבל אצל נועה מחשבים כן שלחתי מייל אמרו שזה כן AGP מוזר

7. Started by Mazumotte,

יש את הכרטיסים הבאים: http://www.bigpc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=504 http://www.bigpc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=186 http://www.bigpc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=198 בעיה היא שלא נראה לי הגיוני ששני כרטיסים זהים הם בהפרש של 150 שח. בכל מקרה 1800XT שווה את הפרש המחיר?(לא, אנ'לא יכול לחרוג ל-1950XT )

• 36 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. אני צריך כרטיס מסך VIVO ברמה של ge8500-8600gt דהיינו, שיהיה ברמה שלהם מבחינת משחקים אבל עם וידאו IN שאני אוכל להקליט דברים מוידאו וטלוויזיה תודה למוצא הישר

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  9. Started by natan805,

האם החברה הזאת נחשבת לטובה .ובכל מקרה האם זה משתלם? http://www.bigpc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=504

• 40 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by arkzai,

היי אני צריך כרטיס גרפי לעיצוב גרפי עריכת סרטים אפקטים ובעתיד גם תלת מימד איזה כרטיס מסך אתם ממליצים רק לעבודה לא למשחקים תקציב של 700 פלוס ועדיף מינוס תןדה

• 4 תגובות
    • 484 צפיות
  11. מחפש כרטיס מסך למסך DELL 24 רחב + עריכה ופוטושופ כולל הרצת תכני HD. המעבד יהיה כנראה Q6600. לא ממש צריך משחקים או OC. תודה

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  12. Started by sharon16,

שלום אנשים, אני צריך כרטיס ל PCI-E ואני לא יודע כל כך מה לבחור. יש לי 1200 ש"ח למשחקים כבדים! חשבתי על הכרטיס הזה: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=NCX1950XT-256&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE שלפי מה שאני יודע הוא כרטיס ממש חזק ומתאים בול לתקציב שלי. יש לכם הצעות? תודה מראש,

• 7 תגובות
    • 518 צפיות
  13. שלום רב! קניתי את כרטיס המסך NVIDIA 8800GTS של חברת LEADTEK. מאיזה אתר מומלץ להוריד דרייבירים? של NVIDIA או של LEADTEK? ולמה? בתודה מראש אופיר

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  14. Started by FIRE-KID,

שלום. מפרט: AMD3200+ 2.0GH 1 ג'יגה זיכרון 400MHZ X800XL WD 120 GB SATA עכשיו עקב הכניסה של DX10 לתחום המחשבים אני חושב על שידרוג לכרטיס מסך תואם-תומך DX10..עכשיו האם יש יש עוד דברים עליהם אני צריך לדעת כדי שהמחשב שלי יתמוך? לדוגמא אולי שהמעבד לא מספיק חזק? או אולי הזיכרון לא יספיק עבור משחקים שדורשים DX10? או אולי משחקים DX10 יעלו רק על ויסטא?.. אני ממש לא יודע..

• 9 תגובות
    • 762 צפיות
  15. Started by oded900,

איזה כרטיס עדיף: Sapphire x1950xt 256mb או power color x1950pro 512mb ac cooling אני לא הולך לשחק על רזולציות גבוהות יותר מ1024-1280 אבל אני כן רוצה להפעיל משחקים כבדים על HIGH...

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  16. Started by Elad_m,

שלום יש לי כרטיס 7600 gs והבנתי שהגדרות נכונות של הכרטיס יכולות לתת שיפור בביצועים צירפתי תמונות של ההגדרות שלי כרגע, ואשמח לעזרה מה לשנות בכדי לנצל את הכרטיס הכי טוב שאפשר. תודה מראש! נ.ב הכרטיס מואץ ליבה 400@584 זיכרונות 533@754 [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  17. אני יודע שהיה דיון בנושא מתי יתחילו לשדר בארץ ממש לא מזמן, אבל לא היה נראה לי במקום להקפיץ... אז בכל זאת, לענייננו: למרות שהוט הכריזו על זה קודם, יס מתכוונת להקדים אותם ולהתחיל לשדר ערוצים עם תכני HD כבר בסוף השנה! לפי דעתי אלה חדשות מצוינות ואני מאוד מקווה שהפעם זה יצליח לא כמו בניסיון הקודם של הוט, זה נראה יותר רציני הפעם, עם השקעה של 80 מיליון שקל ורכישה לא של ערוץ אחד בלבד. אני מאוד מקווה שזה גם יתרום לירידה במחירים של הטלויזיות התומכות. לקריאת הכתבה: http://computers.walla.co.il/?w=/21/1141150

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  18. שלום, זה כבר זמן רב שאני מנסה להבין למה חבילת הדרייברים של ATI הכי עדכנית (כל פעם גירסא שונה ) פשוט לא מזהה את הכרטיס שלי יש לי spphire 1950xt 256 ורק הדרייברים שקיבלתי בדיסק עם הכרטיס עובדים! וזה גירסא כבר ישנה משהו 6 ואני רוצה להתקין את 7 וזה פשוט אומר לי ברגע שאני נכנס לקטליסט שהוא לא מזהה את הכרטיס מישהו מכיר?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. כי אני חושב לחבר לשם wii ולשחק איתו על המסך מחשב

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  20. Started by Clash,

אהלן, כמה שאלות מעסיקות אותי בנושא הזה מאז ששמעתי ש - Gears of War יוצא ל- PC ויתמוך ב - HD במחשב. נכון לעכשיו אני משתמש במסך מחשב Dell 24" 2407WFP וכרטיס מסך Sapphire X1950XT, לפני מיטב ידיעתי שניהם תומכים ב- HDMI אבל עד כמה תומכים ואיך זה עובד אין לי מושג. האם יש תמיכת HDMI ביציאות DVI ( יש רק DVI בכרטיס מסך שלי ואין יציאות מיוחדות) האם המחשב שלי יוכל להציג את המשחק ולהשתמש בטכנולוגית ה - HD שלו ? האם סרטי HD שאני מוריד מאימיול ינצלו את המסך/כרטיס ויציגו את הסרט באיכויות הגבוהות שלו ? האם מסכים אחרים שיש ברשותי (רגילים שאינם תומכים) יכולים להציג את אותם סרטי ה - HD שאני מוריד מאימיול ? אני מודע לכך שחלק מהשאלות מגוחכות (או לא ?) אבל אני ממש בור בנושא.... ובכלל אם אפשר ל…

• 10 תגובות
    • 823 צפיות
  21. המסך שלי הוא סאמסונג 959NF, ל 8600GT או 8500GT יש יציאה שתעבוד איתו? (יציאה ישנה לא DVI) אמא שלי חוזרת מהונגריה עוד יומיים, כדאי לקנות שם את הכרטיסים האלה? איך אני בודק מה המחיר שם? עם הכרטיסים האלה יש אפשרות להעביר למחשב סרטים מוידאו?

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  22. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך אני מתלבט אם לקנות עכשיו 8800 GTS 320 MB או 640 MB הבנתי שה 8800 לא עומדים בציפיות שלהם. השאלה עם כדאי לקנות את הדגם עם ה 320 MB ולחכות שתצא הסדרה החדשה. ושל איזה חברה לקנות? אני לא גיימר מטורף תודה, דן

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  23. Started by J.Dog-Christ,

מעדיף ATI כי יש צורך בVIVO [יציאת TV כמה שיותר איכותית] משחק מעט מאוד משחקי מחשב, בעיקר משחקים כמו CSS, פילטרים לא מעניינים כמעט את המשתמש, הגדרות גבוהות לא מרגשות את האיש המדובר. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  24. Started by FiRePOweR,

שלום לכולם. הציון של המערכת 820 המערכת שלי: E6320 2GB kingston 800 7300Gs 320GB SATAII gigabyte ds4-p35 motherboard מה הבעיה אם בכלל ?

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  25. שלום לכולם. יש לי את ה 7300gs של gigabyte ואני ממש לא מרוצה ממנו. הורדתי והתקנתי את ה drivers של Nvidia ועדיין לא רואים טוב במשחקים. ב stalker השמים צהובים ומשחק ישן שקניתי dark messiah אפילו לא מראה את הסרטונים בהתחלה. שיחקתי הסרתי ובכיתי עם כל ההתקנים ועדיין לא מצאתי פתרון. אני מחפש כרטיס mid Range רק בשביל כמה משחקים שיצאו באחרונה ואולי חודש הבא את quake wars. התקציב זה באזור 1000. כמו כן מה הקטע של ה 7300 זה כרטיס חדש אולי יש לו איזה בעיה ?

• 7 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים