עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני הולך לקנות מחשב חדש e8400 ds3l 5gb ram 800mhz לגבי כרטיס מסך, איזה עדיף? Point Of View 260GTX core216 EXO http://www.pointofview-online.com/showroom.php?shop_mode=product_detail&product_id=4 או Sapphire HD4870 1GB Toxic http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=278&grp=3 ההפרש ביניהם הוא 10 שקלים בחנות שאני קונה ממנה ולכן למחיר אין חשיבות בדיון, דבר שני: הרבה אומרים שה 260GTX core216 לוקח את ה HD4870 ב 5-7% איך ל HD4870 יש תדרים גבוהים יותר + GDDR5, והוא עדיין פחות טוב? תודה רבה לעוזרים ויום טוב

• 8 תגובות
    • 828 צפיות
  2. Started by Lethal_Acid,

קורה לכם ששיחקתם במשחקים ואז פתאום המחשב עשה לכם RESET? זה עושה לי במשחקים מסוימים אני לא יודע מה לעשות תוזרו לי ??? האם יש דרך לדעת מה הטמפ' של הכרטיס?

• 8 תגובות
    • 828 צפיות
  3. אני לפני קניה של הכרטיס הנ"ל עכשיו אני לא מצאתי את המידות שלו... הוא יכנס במארז אבל יכול להיות שבגלל הרוחב שלו הוא יסתיר לי חיבור של SATA בלוח אם... בעיקרון התקציב שלי הוא 1000 וחשבתי לקנות את הכרטיס של ZOTAC מKSP יש אופשרות אחרת לאותו כרטיס מחברה אחרת... מה אתם אומרים על: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2513&CatCode=529 תודה לעוזרים..

• 9 תגובות
    • 828 צפיות
  4. Started by noel,

הי אנשים טובים, המחשב שלי מגמגם בסרטים 1080 אז אני רוצה לשדרג אותו קצת. לוח האם שלי זה M2AVM (כרטיס מסך מובנה) ויש לי DDR2 2*1024. [עריכה] אני לא משחק, המחשב משמש לסרטים (מחובר ל- 42 אינץ). 750 ש"ח זה הגבול העליון של התקציב, אבל אם יש בפחות מ-500 אני ממש אשמח. תודה!

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  5. Started by yyy123,

יש לי כרטיס מסך gtx 750 ti 2GB i5 6400 לוח אם h110 4GB DDR3 שיחקתי במשחק call of duty black ops הראשון על הגדרות גבוהות וקיבלתי באופן קבוע 91FPS זה טוב?

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  6. אחרי משחק בTITAN QUEST במשך חצי שעה+- הכרטיס מסך מגיעה ל75 מעולות +- סביר? המשחק קורס אני פשוט רוצה לדעת אם זה מקור הבעיה.........

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  7. Started by שלמה הדג,

לפניי יומיים עבדתי לתומי על המחשב, פתחתי את הפוטושופ ולפתע צצו על המסך קווים צבעונים ולאחר שניות המסך כבה. מאז, כל פעם שהפעלתי את המחשב והגעתי למסך הפתיחה של הווינדוס המסך כבה. נכנסתי ל Safe Mode ועשיתי Uninstall לכרטיס מסך שלי (Leadtek GeForce 6800GT AGP), כך שאני כרגע עובד בצורה מוגבלת ביותר. ניסיתי להתקין דרייבים מחדש והבעייה חוזרת. ראוי לציין שניסיתי שני דרייברים שונים. היום, גם כאשר הכרטיס מסך לא מותקן, צצו בעיות. לאחר שעה צצו כל מיני קווים ונקודות על המסך (תמונה מצורפת). חבר שלי המבין במחשבים אמר כי מכיוון שהווינדוס אכן עולה ב Safe Mode, הכרטיס מסך לא הלך וזו כנראה בעיית תוכנה, לכן עליי לפרמט. רציתי גם להתייעץ איתכם, אני לא יודע מה לעשות. עריכה: שכחתי לציין כ…

• 13 תגובות
    • 827 צפיות
  8. Started by gomi,

שלום לכולם~!!!! אז ככה, לפני כשנתיים וחצי קניתי כרטיס מסך ELSA 6800GT שיש לי עליו אחריות ל-3 שנים... עכשיו כעבור שנתיים וחצי הכרטיס התקלקל כי היה בעיה ב\יכרון של הכרטיס... אני מדגיש קניתי אצל פאנדה מחשבים... הם לקחו את הכרטיס לתיקון אמרו לי שהכרטיס נשלח לחו''ל שהחברה תחליף אותו או תתקן אותו, עכשיו הם אומרים לי שאין יותר את החברה "ELSA" והכרטיס לא מיוצר יותר אז או שאתה לוקח זיכוי בסך 300 שקל שזהו זיכוי מגוכך~!!!! או שאנחנו מחזירים לך את הכרטיס ככה בלי שום החלפה ותיקון~!!! כרגע אני לא יכול לקנות שום כרטיס שדומה לביצועים של הכרטיס שלי ב-300 שקל!!! כמה שניסיתי לדבר איתם שום דבר לא עוזר~!! אולי אתם יכולים להמליץ לי על משהו?? בבקשה זה ממש דחוף~!!

• 13 תגובות
    • 827 צפיות
  9. Started by kalda01,

מיועד למחשב חדש עם מעבד I5-2500. חשוב שיהיה עם קרור איכותי ושקט. המחשב ישמש גם לעריכת אודיו לכן חשוב למזער את הרעשים.

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  10. Started by arik3k,

היי לכולם, אני מנסה להחליט בין 2 כרטיסי מסך, מצד אחד יש לי את ה HD 4850 שהוא כרטיס MID-RANGE סבבה לגמרי, ולפי "שמועות" מיני ביקורות הוא הולך להיות לא רע בכלל. מצד שני יש לי את ה 9800 GTX שמבחינת מחיר יש עליה של 250 - 300 שקל, אבל מבחינת ביצועים הוא בסדר גמור. המחשב שאני קונה הוא במערך CF כי הבורד הוא GA-EX38-DS4, אבל אני מעדיף NVIDIA שהרי בטווח המחירים הזה 1000 שקל לבורד אין מקבילה משתלמת ל ASUS. כך שאני במצב קצת תקוע, עצות מישהו ?

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  11. Started by eli20,

אני ראיתי שיש לksp את המבצע של ה6800gt ב1800 שקל, ואני מעוניין לקנות אותו. יש לי מערכת חלשה יחסית- amd xp athlon 2000 ecs kt600-a 256 sdr אני לא מתכוון לשדרג בזמן הקרוב, אז אני רוצה לדעת אם הוא יחזיק במערכת שלי, או שאניי אהיה חייב לשדרג כדי שהוא יפעל כמו שצריך תודה לעוזרים, אלי

• 13 תגובות
    • 827 צפיות
  12. פירמטתי את המחשב אתמול. לפני הפרמוט פאר קריי עבד מצוין עם הפורסוויר 71.90. לפני שעה התקנתי את הדרייבר הזה ואת פאר קריי, כיוונתי על ההגדרות שהיו לי לפני הפירמוט(רזולוציה, רמת פירוט וכו'...) וכשניסיתי לשחק היו כל מיני בעיות תצוגה כמו קירות זוהרים במין גוון צהוב כזה, כתמים שחורים ועוד כל מיני. בדקתי טמפרטורה והיא בסדר, וכמו כן ניסתי עוד דרייברים והבעיה נשארה. מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  13. Started by Dadude,

מישהו יכול להסביר בדיוק את ההבדל בין הדרייברים PBA לBBA מלבד שזה נוצר מחברות שונות , מה עדיף ? מה נותן ביצועים טובים יותר ?

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  14. קניתי היום ב- T.M.S את הכרטיס הפשוט של Palit ב-1280 שקל. פתחתי את הקופסא בחנות וראיתי שמורכב עליו הקירור של ה-SONIC. בחנות בדקו את הכרטיס השני שהיה להם במלאי, וגם עליו היה מורכב הקירור הזה. בדקתי בבית והוא לא מומהר בכלל. אבל אני לא מבין מה כולם מתלהבים מהקירור הזה. הוא רועש ברעש שדומה למקדחה שקודחת בקיר. החלפתי אותו ל AC S1 בלי שום מאוורר וגם ירדו לי 15 מעלות על הדרך...

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  15. Started by Xilver,

רציתי לדעת האם כרטיסי הDX10 שעומדים לצאת, כמו ה- 8300, 8600 יהיו חזקים יותר מX1950Pro או X1950XT, והאם הם יעלו יותר. תודה ויום טוב! =)

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  16. Started by Jack_g,

היי, קראתי פה הרבה אמירות בפורום שיש בעיה רציתי של אי תאימות בין כל הרדאונים החדשים שזה 9500/PRO ו9700/PRO לבין הצ'פסטים של VIA. תוכלו להסביר לי קצת מה בדיוק הבעיות שנוצרות ומה אפשר לעשות בשביל לתקנן. כי זה נשמע לי לא הגיני שאם יש לי לוח דיי חדש של EPOX KT400 אז מה אני לא יכול לקנות RADEON 9500PRO??? תודה.

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  17. בת דודה שלי רוצה לקנות מחשב חדש. האם הכרטיס מסך HIS HD 4350 Silence 512MB DDR2 PCIe אמור להספיק למשחקים כמו SIMS 3 ולעוד משחקים קלים ולשימושי אינטרנט,ICQ וכו'? אם לא על איזה כרטיס אתם ממליצים באותו תקציב שיספיק לזה? והאם הHD4350 חזק יותר מה8500GT?

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  18. Started by nevo155,

אני רוצה היום לקנות את הHD 4670 ועוד 1G RAM עכשיו רציתי לדעת אם הקנייה של הכרטיס מסך תשפיע על הביצועים של המחשב כשהמסך שלי הוא 17" ואני משחק על רזולוציה של 800X600 או 1024X768 המפרט שלי הוא : DUAL CORE E2140 1.6 1G RAM 8400GS 256 MB האם הקנייה של הכרטי סותוספת הזכרון תשפיע למשל שאני יוכל להריץ GTA IV בצורה חלקה ??

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  19. Started by Electric Boom,

שלום, ב15 לספטמבר מגיע לדוד שלי בארה"ב x800 XT PLATINUM EDITION,משלוח לארץ זה עניין של כמה ימים. לאחרונה התמלאתי חששות! 1.מה יקרה עם הכרטיס שישלח דפוק?זה סיפור מהת^ת להחזיר למרות שיש שלוש שנות אחריות(אם בכלל יחליפו) 2.מה יקרה אם הוא יאבד איכשהו בחברת דואר?מה אני אמור לעשות במצב כזה?... 3.מה יקרה אם במהלך הטיסה הוא ידפק או משהו כזה? 4.האם הגיוני שהמחשב שלי לא יתמוך?(כמובן שבדקתי מיליון פעם והיה ברור לי שכן,אבל אתם יודעים לקראת זה מתמלאים חשדות...) 5.אני חייב מהר מהר להחליף ת'ספק הג'נרי שלי,חשבתי על Tt silent pure power apfc מזיגזג האם הוא שווה את המחיר(504+משלוח)?(זה לא בידיוק מתאים לחומרה אחרת+המנהל שם שונא אותי...). 6.האם יכול ליהיות שהסםק הזה ישרוף אותו או משהו...(די טי…

• 11 תגובות
    • 827 צפיות
  20. שלום לכולם, מחפש כרטיס מסך בסיסי בתקציב של 200-300 שקל לעבודה משרדית על שני מסכים 19 אינץ'. האם כמות הזכרון חשובה כאן? האם יש עדיפות משמעותית ליותר זכרון? שאלה נוספת, האם יש חשיבות לסוג החריץ? המחשב אומנם זול ופשוט אך בעל חריץ PCI-E אחד, האם עדיף לקנות כרטיס שתואם לזה? האם השיפור בעבודה משרדית יהיה משמעותי לעומת PCI רגיל?

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  21. Started by The_overclocker,

אני מחפש כרטיס שיחליף את הוודו שלי, הסתכלתי על כמה אופציות ביניהם הGeforceFX 5200 נראה די טוב ביחס של מחיר-תמורה היו גם 2 רדאונים, אני לא כ"כ מומחה אז הייתי רוצה את הצעתכם, המחשב עצמו דיי ח*א אבל אני אסבול איתו עוד קצת.. אז אם יש הצעות של עד 600 ש"ח תכתבו בבקשה.. ד"א אני מתכוון להמהיר את ה CPU , ולהוסיף זכרון.. אולי זה ישנה משהו.

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  22. Started by shay360,

שלום לכולם. יש לי כרגע כרטיס מסך של ATI X1950 ואני רוצה לקנות כרטיס חדש (המשחקים החדשים כבר לא ממש סוחבים) המסך שלי הוא לא מסך HD והכרטיסים החדשים של ATI אני רואה שכולם HD אז זה משנה? איכות התמונה שאני יראה במסך תהייה פחות טובה? שאלה נוספת היא אם כדאי להשקיע כבר בכרטיס עם זיכרון של 1GB או שאפשר להסתפק ב 512? (תקציב של 500 ש"ח +- ) תודה מראש ושבוע טוב!

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  23. היי לכולם אני תוהה אם כדאי להוסיף כרטיס HD2600XT HDMI 256MB ללוח אינטל D946GZIS אני יודעת שברגע שאוסף הן אעלה את הרעש והן את צריכת החשמל של המערכת. השאלה אם יצא לי מזה משהו טוב, למשל הורדת עומס מהמעבד או משהו בסגנון. כרגע המחשב משמש בעיקר לשימושים משרדים-כללים (ללא משחקים). ישנה אפשרות שיותר מאוחר יעשה נסיון להשתמש בו שימוש לצרכי HTPC חלש. האם הוא בכלל יכול להיות מועמד כשר לצרכי HTPC חלש? אם כן, האם לשימושים אלו יש טעם להוסיף לו את הכרטיס הלה? תודה

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  24. Started by iyehuda,

דגם 6200 256M על הכרטיס רשום כך : inno3D 6200 agp-64bit w/256mb dvi tv ddr2 i-a6200-g4e3

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  25. Started by none,

אני צריך המלצה למסך LCD כמה שיותר זול, אני יודע שזה לא יצא זול במיוחד, אפשר 15". אני צריך מסך איכותי לראות סרטים, משחקים פחות אבל גם. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 827 צפיות

דיונים חדשים בפורומים