כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
-
שלום רב, זה פעם ראשונה אי פעם שאני שוקל ברצינות ללכת על כרטיס של ATI. אין לי ניסיון בתחום, וכיוון שכרגע יש רק כרטיסי רפרנס בישראל (ראיתי GYGABYTE ו- CLUB3D), השאלה היא האם לקנות עכשיו או שיש טעם לחכות? בסקיי פיסי לכאורה יש 4870 עם גיגה זכרון. מישהו ראה בנצ'ים של הכרטיס? נותן משהו ברזולוציות 19"? תודה.
-
- 8 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי לוח אמ NF7-S מעבד + 2500 AMD זכרון 512 הלוח על AGP 8X א. מה השדרוג הטוב ביותר לדעתכם לכרטיס מסך המיועד למשחקים חדשים ? ב. מה עדיף? ATI X9600 XT 256 MB HIS או ATI RADEON 9700 PRO 256MB ג. איזה כרטיס גרפי אתם הייתם קונים עד סביבות 1000 שקל ?
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם, בבקשה תמליצו לי על כרטיס מסך המתחבר לחריץ AGP ושעדיין ניתן לקנות אותו באחת מהחנויות בישראל ושמחירו לא יעלה על 400 ש"ח. וזוהי הסיבה: יש לי מחשב שולחני ישן יחסית אשר החלטתי להחיותו. לאחרונה התקנתי עליו חלונות 7 והוא עובד לא רע, אך יש לו קושי עם להריץ סרטים, ולכן חשבתי לצ'פר אותו בכרטיס מסך יותר טוב וכך גם להאריך גם את תקופת חייו. והבעיה היא שללוח האם אין חריץ PCI-E, אלא רק סלוט AGP. מפרט המחשב המדובר: לוח אם: Abit IS7 מעבד: P4 2.8 4GB :RAM תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך הכי טוב והכי זול שניתן לקנות שישפר משמעותית ביצועים בניגון סרטי HD, רצוי יהכרטיס מסך יבוא עם כבל HDMI ממנו לטלויזיה ואפצייות DUAL DVI יכול להיות נחמד גם שיהיה... האם עדיף ATI במקרה של ניגון HD או NVIDIA ? אשמח להמלצות, תקציב עד 500 שקל.
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אם אני קונה לוח אם לדוגמא: Gigabyte GA-8N-SLI Pro nForce4 SLI chipset Retial אז אני יכול להרכיב משני כרטיסי מסך ג'י-פורס בלבד מערך SLI אבל אם אני משתמש בכרטיס בודד האם אני יכול להשתמש בכרטיס רדאון של ATI?? תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות כרטיס מסך כמו שרואים בכותרת ואני צריך עזרה ואני קונה אותו מארה"ב יש שני כרטיסים שאני רוצה לשאול אתכם עליהם ותציעו לי גם אתם: AMD HD 7950 http://shop.amd.com/us/gaming/Detail/GraphicCard/FX795ATDBC?SearchFacets=category%3AGraphic%20Card או ששווה להשקיע עוד 20 דולר ולקנות AMD HD Radeon 7970 http://shop.amd.com/us/gaming/Detail/GraphicCard/R7970-2PMD3GD5?SearchFacets=category%3AGraphic%20Card&ResultsPerPage=30 ועכשיו הדבר שייקבע הכל ... האם המערכת שלי מתאימה מעבד: (QuadCore AMD Phenom II X4 945, 3000 MHz (15 x 200 לוח אם: (Foxconn H-RS780-uATX (Aloe כרטיס מסך נוכחי: (ATI Radeon HD 5450 512mb(x2 ועוד שאלה שאני צריך שתענו לי הספק כוח ש…
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי כעת כרטיס מסך מסוג MSI Radeon 4850 המחובר למסך 22" בחיבור DVI ביציאה אחת ולמסך Philips 8404 47" (למעשה זו הטלוויזיה שלי) ביציאה השניה בחיבור של מתאם DVI ל- HDMI וכבל HDMI 5 מטר. לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L ברשותי גם 2 ג'ויסטיקים אלחוטיים XBOX עם מתאם USB אלחוטי למחשב. המשחקים שאני משחק בהם הם לרוב Pro Evolution, עם חברים - כרגע עובד לי ברזולוציה 1080p באופן חלק. ו- DiRT 2 כשאני לבד, לא רץ חלק ב- 1080p אלא רק ב- 720p עם הגדרות סבירות. אני מעוניין שירוץ חלק, על הגדרות הכי גבוהות וב- 1080p. לאיזה כרטיס מסך עליי לשדרג? בנוסף, השאלה שמעניינת אותי: כרגע, כאשר אני רוצה לשחק, אני עושה שמסך הטלוויזיה יהיה המסך היחיד הפעיל, מתוך הנחה שיקבל יותר כח עיבוד. השאלה שלי…
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
TMS הורידה את מחיר ה-7950 ל- 962 שקלים... במידה ומישהו רוכש מחשב חדש, עדיף לו HD7950?
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
ובכן נתקלתי בהתלבטות קטנה טרם קנייה, יש לי תקציב של 1000 שקל לכ. המסך וחשבתי על שני אפשרויות, האפשרות הראשונה היא כביכול ללכת בלי לחשוב יותר מדי ולקנות את הכרטיס של GAINWARD, GTX260 GOLDEN SAMPLE http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4670 ובכך לגרד את כל התקציב, האפשרות השנייה היא ללכת על הכרטיס של INNO3D, GTX260 FREEZER X2, שהוא כרטיס חלש במקצת ואינו בא מומהר, http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5268 אבל יחד איתו להוסיף גם סטיק של 2GB DDR2 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5028 בהתחשב בזה שכעת במחשב שלי יש רק 2GB DDR2 בסטיק אחד (SINGLE CHANNEL), מה הדיל השווה יותר? ???
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
לאחר מספר דקות עיון בחנות הנ"ל, גיליתי להפתעתי שגם הם (בדומה לנועה מחשבים) הורידו את מחיריהם בכרטיסים מסדרת X1800 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4286 אני מקווה שנמשיך לראות עוד חנויות שמבצעות הליכים אלה (בתקווה שזאת לא טעות באתר)
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
השימוש הוא להרצת משחקים מאוד על רמה כגון: GTA שיוצא בקרוב, המפרט הוא כזה: כרטיס מסך: Radeon x1950xt 256 MB אני כמעט בטוח שזה 256 MB intel® Core ( TM )2 Duo CPU E8500 @ 3.16GHz 3.17 GHz, 2.00 GB of RAM ( מועתק, אני לא כל כך מבין מה אני צריך לרשום כשמבקשים מפרט, מקווה שזה בסדר ). אז איזה כרטיס הכי כדי לי לקנות? בינתיים גם CRYISIS החדש לא פועל לי על הגדרות גבוהות חח
-
- 14 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שאלתי בחנות לגבי מחיר של כרטיס מסך ואמרו לי תחכה לשבוע הבא יהיה ירידת מחירים.. אפשר לדעת למה ובכמה?
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לשדרג כרטיס מסך,כיום אני עם REDEON HD5670 בעקרון היה אחלה של כרטיס עד שהחלפתי מסך ל32 אינץ' ובמשחקים הכל ניהיה מגעיל חשבתי לקנות כרטיס מסך SAPPHIRE ati radion 6850 ב450 שח יד2. השאלה שלי אם זה מחיר הוגן? ואיך אני יכול לבדוק אותו ולדעת שהכל תקין עוד במעמד הקניה ולצמצם כמה שיותר נזקקים? ושאלה אחרונה אם זה יתאים למערכת שלי. לוח אם של asus saberthuth x58 מעבד אינטל I7 950 3.07 ג'יגה הרץ ספק 500 חבה לא מוכרת כ"כ תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך הנועחי שלי HD 4870 ב hd 7850 הפרט הוא כזה מעבד : E8400 @ 3.6 1333MHz 6Mb לוח אם : GIGABYTE GA-EP43-DS3L זיכרון : DDR2 4G 1066MHz Ultra Dual דיסק קשיח : SAMSUNG 640GB SATA2 16MB ספק כח PCP&C Siencer 610W Sli Certfied מסך 22" 1680X1050 השאלות שלי הם כאלו : האם המעבד יהווה לי צוואר בקבוק / ירידה בביצועים ( שימו לב ל OC 3.6 ) אם כן , בכמה % בערך ? אם יש ירידה בביצועים בגלל המעבד אולי עדיף כרטיס זול יותר ? אם כן איזה האם הלוח אם שלי תומך בכרטיס הנ"ל והאם זה הכרטיס הכי טוב/משתלם בטווח מחירים הזה 1200-1300 תודה לעונים .
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני רוצה מסך דק 19 אינצ' ראיתי מסך לא יודע את הדגם שלו של סוני שחור יפה ומה טווח המחירים שלהם?
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
בדיון הזה אני מבקש שתשימו רק את הכרטיסים הכי שווים מבחינה כספית ומבחינת הביצועים שלהם לגיימר הממוצע ובכלל. לגיימר הממוצע לדעתי הכרטיסים הבאים הכי כדאיים: NVIDIA Geforce FX5900XT ב1200 ש"ח 8) או ATI Radeon 9600XT ב1100 ש"ח או ATI Radeon 9800SE בקצת יותר מ-1100 ש"ח וכמעט משתווה בביצועים ל9600XT ואין בו תלוש ל-HL2. לגיימר שכל מה שמעניין אותו בחיים שלו זה משחקים משחקים משחקים ועוד משחקים הכרטיסים הבאים לדעתי שווים: ATI Radeon 9800PRO ב-2200 ש"ח 8) זה לא ממש משתלם אבל לגיימרים כבדים במיוחד זה כדאי הרבה יותר מהרדיאון 9800 XT כי הוא עולה 1000 ש"ח יותר והבדל הביצועים המזערי בינהם בהחלט לא שווה את זה!!!
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אהלן השאלה בכותרת P4 2.4B לוח אינטל הומו AGO X4 512 DDRAM אני רוצה לקנות בימים הקרובים 6800NU אבל אם המחשב שלי לא ינצל את הכרטיס אני חושב שאני אקנה 6600GT מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום הנכון ........ זה המקום שנראה מתאים טוב אז ככה : אני יודע להדביק כתוביות לסרטים באמצעות התוכנה VirtualDubMod אבל הבעיה היא שהאיכות של הסרט יורדת בקצת כאשר בוחרים Video Compression : DivX \ XVIC MEPG CODEC האם אתה מכירים תוכנה או דרך אחרת שהאיכות של הסרט לא תיפגע? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
נדפק לפני שבוע הכרטיס SAPPHIRE HD4870X2 שלי, הוא נשלח לאחריות ובKSP אמרו שזה ייקח 17 ימי עסקים, ולפי הבנתי זה בדרך כלל הרבה יותר. בגלל שאני לא מתכנן לחכות כל כך הרבה זמן לכרטיס שבטח יידפק שוב, נראה לי שבמקום לחכות לסדרת ה7XXX עדיף לי לקנות משהו עכשיו. התקציב שלי לכרטיס/ים הוא 1800 שקל+-, ושאר המפרט שלי כזה: q9450 @ 3.4ghz (אם אני יצטרך בלי בעיה אוכל להגיע ל3.6-4, תלוי בWALL) x48-ds4 (שני PCI-E 16x) thermaltake thoughpower 750w אני רוצה כרטיס/ים שיעבדו בשקט ויהיו קרים, זה העדיפות הראשונה שלי אפילו מעל ביצועים, בגלל שהכרטיס הנוכחי שלי הופך את החדר לסאונה ונשמע כמו משאית חונה. תודה
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי לוח אם מסוגAW9D-MAX s775, Conroe, Intel 975X, DDRII 800, 2xPCI-E שתומך שתי כרטיסי מסך כרגע יש לי במחשב כרטיס מסך בשם:7600GS Silent 512MB, TV, DVI, PCI-E ורציתי להוסיך למחשב את הכרטיס מסך בשם:X1650XT 256MB, HDTV, 2xDVI, PCI-E או7600GT 256MB, HDTV, DVI, PCI-E רציתי לדעת אם זה אפשרי והאם זה לא יעשה לי בעיות מיחדות.(חשוב לי להוסיף עוד כרטיס מסך).
-
- 9 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אז ככה, חבר שלי רוצה לקנות 9800GT כמובן אמרתי לו שהוא יצטרך לקנות גם ספק מינימום 400 וואט.... יש לו לוח אם ישן של MSI משהו פשוט, אז השאלה שלו היא אם הכרטיס מתחבר ללוח כזה פשוט בלי שום בעיות..? אני יודע שזאת שאלה כללית מדי, אבל בעיקרון זה לוח אם פשוט של MSI מלפני 3 שנים ככה. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא ידעתי לאיפה לשייך את הנושא הזא בדיוק אז תסלחו לי אם לא שמתי אותו במקום הנכון יש לי כרטיס טלוויזיה של avermedia tv series device - bt878 , ואני לא יכול לחבר לכרטיס הזא את הכבל של האנטנה(הכבלים למשל), כי כל הכבלים בבית שלי הם של הלווין של yes והחיבור שלהם לא מתאים לחיבור של הכרטיס טלוויזיה. בממיר ה yes יש לי רק את כבל הכניסה של הלווין שלהם(חיבור אחר עם שפיץ מוזר , שהחיבור הזא לא מתחבר לכרטיס טלוויזיה), וגם יש עוד בננה אחת על הממיר, של הוידיאו. ובכרטיס טלוויזיה יש לי חיבור אחד של בננה נקבה ועוד חיבור אחד של s - video ועוד יציאה לחיבור ללוין(ושוב הכבל של yes לא מתאים לשם) איך אני מחבר את זה , האם בכלל אפשרי?
-
- 13 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני חושב שיש לי ארטיפקטים בבולט סטורם כי יש מקומות מסויימים שיש לי עיגולים אדומים על דלתות לשנייה כזאת. איזה תוכנה לבדיקת ארטיפקטים מומלצת לSapphire HD6950?
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי את הדטונטור 40.72 לג'יפורס 4 טי4200, נעלמה כרטיסיית "מהירויות שעון" מההגדרות. איך אני אמור לעשות עכשיו OC?
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-