כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
הסתכלתי בKSP וראיתי שהם מפרסמים כרטיסי מסך של חברת Galaxy מישהו יש לו ניסיון איתם \ המלצות? דגש על ה?6800XT 128MB DDRIII, TV, DVI, PCI-E? ב640 ש"ח שווה משהו??? זו חברה גנרית? בחיפוש שערכתי באתר מצאתי דעות חלוקות החל מ"חברה מעולה מהמובילות בארה"ב" ועד "חברה על הפנים בין הגרועות בשוק לא להתקרב" תודה מראש לכל המגיבים
-
- 11 תגובות
- 807 צפיות
-
-
נגיד ששניהם זה 3 שנים אחריות, ושניהם עולים בדיוק אותו מחיר, ושניהם מגיעים כגרסא רגילה ללא OC וללא קירור מיוחד. מי יתן ביצועים עדיפים? HD4830 או 9800GT תודה
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
לאחרונה, כרטיס המסך שברשותי RADEON 9100 של powermagic לדעתי מגמגם במעט, אך אני לא בטוח שהביצועים ירדו בגלל הכרטיס מסך לכן, אבקש תוכנה כלשהי אשר יכולה לבדוק את ביצועי כרטיס המסך שלי ולהגיד לי האם הביצועים שלו סבירים ביחס לכרטיס מסך חדיש ותקין מאותו סוג. בתודה בן.
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שמעתי שיצאו בעתיד מסכי אולד(OLED) אין לי מושג מה זה ואין לי מושג אם אייתתי נכון מה ששמעתי. הדבר היחיד שאני יודע זה שהם יהיו מסכים דקים זולים בעלי זווית צפייה רחבה יותר ויוכלו אפילו לקפל אותם כמו עיתון... אנא שפכו אור על מה שאתם יודעים.
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני שואל את השאלה הזאת בשם קרוב משפחה.. (לא שזה משנה) הוא רוצה להחליף את הג'יפורס 4 64MB 440MX בRadeon 9100 הוא מתכוון לקנות יד שנייה...הוא אמר לי שה-9100 יותר חזק מה9200...אבל הבעיה היא שהוא לא תומך בDirectX9.. הוא לא מחפש ביצועים גבוהים למשחקים של ימנו..הוא דורש רק ביצועים נחמדים...שהמשחקים יעבדו בצורה סבירה... השאלה שלי היא האם באמת ה9100 יותר חזק מה9200?...והאם התמיכה בDirectX9 משפיעה בצורה משמעותית על הביצועים.... בעיקר הוא רוצה לקנות את הכרטיס בגלל מחירו הזול והביצועים הטובים שלו לפי דבריו...המחיר שהוא השיג הוא 170ש"ח... אז מה אתם אומרים?..אני אמרתי לו שכבר ילך על ה9200 הרבה יותר כדאי לו... אני חושב שאני צודק... תודה על התגובות....(כל הכרטיסי מסך הם בגיר…
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש לי משחב יחסית חדש והכרטיס מסך שלי הוא של GIGABYTE HD4850 עם קירור של ZALMAN (זה בא בבאנדל), בגדול אני די מרוצה מהכרטיס (למעט העובדה שהמאוורר משום מה רועש טיפונת- יותר מהמאוורר של המארז ושל הקירור של המעבד- ניתן לראות במפרט שלי את כל הרכיבים, וזה קצת מוזר לי כי זלמן אמורים להיות השקטים ביותר והמתמחים ביורת בקירור..) בכל אופן בערכה של הכרטיס מסך מגיע מתאם ליציאת HD שמתחבר ליציאת ה DVI של הכרטיס. השאלה שלי היא כזאת- ידוע ש DVI מעביר רק וידאו לעומת HDMI שמעביר גם אודיו- אם אני אחבר את המתאם ואליו אני אחבר כבל HD משני הצדדים- יעבור גם אודיו? (כלומר האם המתאם יודע להמיר גם את האודיו מהכרטיס מסך אל הכבל)? ההיגיון אומר לי שלא- אבל אמרתי שווה לבדוק אולי יש סיכוי קטן.…
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
טוב אני רוצה להשדרג את המחשב והחלטתי שאני יכול להסתפק רק בלהחליף כרטיס מסך וספק כוח בשביל שיוכל לתמוך בו אז בעיקר אני רוצה את המחשב למשחקים ואני רוצה שיריץ את כל המשחקים החדשים(טוב לא כאלה חדשים אני מדבר על משחקים כמו AC,CRYSIS,COD5) חלק על ההגדרות הכי גבוהות או לפחות על מדיום ואני לא מצפה להריץ אתGTA 4 זה המפרט שלי: אני לא הכי מבין בספקים רשום למעלה בגדול L&C ולמטה 400W real total output is 500W MAX א ולמעלה ליד ה L&C רשום Model:LC-B500E אז התקציב שלי לשדרוג זה באזור ה 1000 ש"ח עריכה:שחכתי צריך גם להוסיף 1GB RAM
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, ואיתו קרוספייר 4850... עכשיו.. איך אני מגדיר ששני הכרטיסים יעבדו? בתוכנה של הדרייבר מסמן את ה enable crossfire x? משהו כזה... ועוד משהו.. אממ הטמפרטורה לא משהו היא די גבוה באיידל, אני מפחד להכנס למשחקים ... אני מפחד שהכרטיסים יתחממו יותר מדי תמונה: הא וטמפרטורה לא קבועה.. פעם גבוה למשל 70 ופעם אחת "נמוכה" אפילו 60 עכשיו.... ניסיתי תמדריך בתוכנה RivaTuner עם הגברת מהירות המאוררים אבל אני לא מוצא את האפשרות הזאת בתוכנה תראו: מישהו יכול לעזור לי?
-
- 12 תגובות
- 807 צפיות
-
-
טוב אז ככה, יש לי R9700 Pro של power-color האם הוא טוב? :-X ..ומה ההבדלים והביצועים שלו? כי הרבה המליצו לי עליו אבל אני לא בטוח ב100% ...
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש e8400 ds3l 5gb ram 800mhz לגבי כרטיס מסך, איזה עדיף? Point Of View 260GTX core216 EXO http://www.pointofview-online.com/showroom.php?shop_mode=product_detail&product_id=4 או Sapphire HD4870 1GB Toxic http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=278&grp=3 ההפרש ביניהם הוא 10 שקלים בחנות שאני קונה ממנה ולכן למחיר אין חשיבות בדיון, דבר שני: הרבה אומרים שה 260GTX core216 לוקח את ה HD4870 ב 5-7% איך ל HD4870 יש תדרים גבוהים יותר + GDDR5, והוא עדיין פחות טוב? תודה רבה לעוזרים ויום טוב
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
הורידו בנועה את הX1950CT =((( באסה. טוב, מי התמזל מזלו וקנה?
-
- 13 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום למומחים... אני מחפש דרייבר לכרטיס טלוויזיה מבוסס על bt878 לווינדוס אקס-פי 64X אם למישהו זה יעזור החברה של הכרטיס עצמו היא CHRONOS http://www.chronos.com.tw תודה רבה מראש...
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
איך משלבים כרטיס של ATI עם כרטיס של Nvidia בשביל פיזיקס? יש לי GTS 250 וחשבתי לשדרג ל GTX 260 או ל ATI אחר... ואז חשבתי לשדרג לכרטיס ATI ששווה או עולה בביצועים על GTX260 ולהשאיר את ה GTS250 לפיזיקס... מה דעתכם? לשדרג ל 260 או ל ATI ולהשאיר את ה 250? תודה
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
כרגע יש לי רק 6600GT ב PCI-E עם 128 מגה (זה כרטיס מסוג סינמה מיוחד עם מלא חיבורים ושלט) עכשיו די חבל לי על הכרטיס הזה מצד אחד ומצד שני אני רוצה יכולות גרפיות טובות יותר . יש לי לוח אם של ג'יגה בייט אני לא חושב שהוא תומך ב SLI . האם יש מתאם להפוך PCI רגיל ל PCI-E ולשים עוד 6600GT כדי לקבל תוספת ביצועים זולה וטובה יחד עם הכרטיס הקיים?
-
- 9 תגובות
- 807 צפיות
-
-
Sapphire RANDON 9600XT 128MB DVI? Sapphire RADEON 9600XT 256MB? Sapphire RADEON X600 Pro 128MB, PCI-E, VIVO? ABIT X600-XT 128MB DVI PCI-E? כולם באותו מחיר פחות או יותר
-
- 9 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם כרטיס מסך GF 6800GS XFX ואני רוצה להחליף את ה CRT הישן שלי ב LCD חדש. ב setting של ה windows מופיעות לי כרגע האפשרויות 1600x1200, 1600x1024, 1600x900 ולא 1680x1050. האם המגבלה היא של כרטיס המסך או של המסך שמחובר אליו ? האם אוכל להשתמש בכרטיס הזה עם מסך LCD של 1680x1050 ? תודה עדי
-
- 9 תגובות
- 806 צפיות
-
-
דרך אגב הכרטיס הוא של HERCULES, אז עדיף להוריד מהאתר שלהם? ואיזה גרסה בדיוק הכי יציבה והכי מומלצת? תודה לכל העוזרים!
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
איזה כרטיס מבין אלו שבפנים הוא הכי טוב \ בעל הביצועים הטובים ביותר? xfx geforce 8800gts xxx edition 320 mb leadtek geforce 8800gts 640mb albatron geforce 8800gts 640mb ה-XFX הוא עם 320 מגה, אבל שמעתי שיש לו ביצועים חזקים מאד בגלל המהרה שעושים לו במפעל או משהו כזה אני מתלבט בין 3 הכרטיסים האלו... מה הכי טוב? 2- ושמעתי שגם XFX וגם LEADTEK חברות טובות האם ALBATRON גם חברה טובה? 3- מה עדיף, מעבד חזק יותר אבל כרטיס מסך חלש יותר, או מעבד חלש יותר וכרטיס מסך חזק יותר?
-
- 9 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות טלויזית LCD 40" לסלון. המחשב שלי יושב כבר היום בסלון ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה החדשה. השאלה שלי- האם המחשב שלי יתמוך בטלויזיה החדשה? טלויזיה- 40" FHD מחשב- 8800GT,Q6600,2GB לכרטיס מסך יציאות DVI*2 + SVIDEO תודה מראש לעונים.
-
- 8 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אהלן עד היום שיקחתי בבטא של BF3 על המפרט החדש שיש לי בצד , והכל נראה טוב ואיכותי. השבוע קניתי את המשחק NBA2K12 וגם את PES12 , ומשום מה , רואים את השחקנים והמגרש ברמה מאוד נמוכה ומטושטשת כזאת. אפילו על ה-PS3 שלי רואים את המשחקים האלו יותר חד וטוב. המסך הוא 1920X1080 , כך הגדרתי גם את המשחקים. כמו כן כמובן שהם מוגדרים על הרמה הגראפית הכי גבוה שיש למשחק להציע. הדרייבר מותקן לגרסתו האחרונה , גרסאת הבטא ש-BF3 דרש. מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הלוח: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2665 עכשיו אני מבין שמדובר בלוח CS ולא SLI האם זה אומר שאכלתי אותה??????? מה עדיףכרגע יש לי כרטיס GTS 8800 של ASUS 640 MB ובהתחלה חשבתי לקנות עוד אחד אבל עכשיו הראו לי שזה בעצם לוח של CF ,מה האופציות שיש לפניי עם לוח כזה? לכרטיס אחד טוב ביותר שיש יחסית למחיר תקציב 700 דולר (קנייה בארה"ב). או שקיימת האפשרות זולה יותר פשוט להוסיף כרטיס דומה נוסף. תודה לכולם.
-
- 8 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום קנית מחשב עם כרטיס מסך asus rtx 3060 ti tuf gaming oc . למחשב יש שימושים שונים ולעיתים כשיש זמן אני משחק. השאלה האם ניתן לבטל את oc ולהפעיל אותו רק כשאני משחק ? ובכך להוריד את הטמפרטורה במארז בזמן גלישה או כתיבת מסמכים וכדומה. תודה
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך אפשר לקנות ב-500 ש"ח? אני לא רוצה איזה MX 440 או FX5200 או ATI9200. ראיתי ב-KSP (פריטים מוזלים) GeForce 4 Ti4200 64Mb Chaintech ב-470 ש"ח! כשהתקשרתי הם אמרו שהם כבר לא מוכרים כזה (חבל! דווקא כרטיס טוב) אז יש לכם הצעות למשהו טוב, בלי חריגה מהתקציב, ואם כן - איפה?
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, ורציתי להתייעץ אתכם לגבי מה עדיף. המפרט שלי: וההתלבטות שלי היא בין GTX650 של Nvidia לבין HD7790 של AMD. הסיבה שאני נוטה יותר לכיוון של Nvidia, למרות שהבנתי שהוא חלש יותר, היא בגלל התמיכה שלהם במוצרים והפשטות. ובגלל שהכרטיס של AMD שיש לי עכשיו די עושה לי בעיות (כנראה בגלל שקיבלתי אותו פגום). אבל רציתי לשמוע את דעתכם, מה עדיף לקנות?
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
- 1 follower
-
-
תגידו...יכול להיות שה-radeon x1300 הוא agp ??? אם כן אז תגידו איך הוא?שווה? לאיזה כרטיס מסדרת הראדונים הרגילים הוא משתווה? האם הוא שווה 530 שקל? קחו קישור של מה שמצאתי ותנסו לראות אם אולי את רואים אם רשום אם זה agp או pci-e...(יש אתר של היצרן באנגלית אז תנסו לבדוק גם שם) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4352
-
- 14 תגובות
- 806 צפיות
-