עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Yellow,

אני יודע שהשאלה נשאלה אולי לפחות 1,000,000,000,000,000,000 פעם אבל בואו נשווה רגע. מה המעמד של ATI מול NVIDIA,ומה ההפרשים ביניהם? אפשר לקחת כרטיסים מן העבר לדוגמא: FX VS X800: X800 winner וכו... ולהשוות ביניהם. או לדוגמא נוספת: GF6 VS X850: X850 winner או דברים כאלה... ובסוף נקבע מי המנצחת!

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  2. Started by JohnClark,

היי! היום קיבלתי את הSamsung 710T ב1900 שקלים... מחיר טוב לא? דווקא מחנות מקומית... בכולופן, הכל עובד סבבה אני ממש נהנה ממנו הכל חד ויפה. יש רק כמה בעיות קטנות: 1. האייקונים בTaskBar עקומים לאללה 2. חלק מהפונטים נראים קצת מוזר... 3. מהו קצב הרענון הכי מתאים לשים? 4. שיחקתי למשל בSWAT 4... עכשיו בטעינה יש תמונה כהה יחסית, ועל השחור הוא מראה פסים ירוקים מזה אומר? כשאני לוקח סקרינשוט הוא לא מראה אותם יותר... ניסיתי להתקין מחדש דרייברים לכרטיס המסך... 5. ת'אמת קצת קשה לי לקרוא... כמו כשיש קצב ריענון בתדירות נמוכה במסך CRT זהו חוצמזה הכל פנאן תודה על המלצתכם אני מאד מרוצה ממנו

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  3. Started by The_overclocker,

אני מחפש כרטיס שיחליף את הוודו שלי, הסתכלתי על כמה אופציות ביניהם הGeforceFX 5200 נראה די טוב ביחס של מחיר-תמורה היו גם 2 רדאונים, אני לא כ"כ מומחה אז הייתי רוצה את הצעתכם, המחשב עצמו דיי ח*א אבל אני אסבול איתו עוד קצת.. אז אם יש הצעות של עד 600 ש"ח תכתבו בבקשה.. ד"א אני מתכוון להמהיר את ה CPU , ולהוסיף זכרון.. אולי זה ישנה משהו.

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  4. Started by 111111,

האם הוא מסך איכותי או שכדאי לי ללכת על המסך הזה שהוא 17 אינץ - LG F700P תודה

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  5. Started by porcupine_tree_26,

כמה לדעתכם NVIDIA שילמו בשביל מה שטום הרדרוור המליץ כאן - http://www6.tomshardware.com/graphic/20030714/vga_card_guide-70.html נראה לכם הגיוני שמכל הכרטיסים שנבחנו פה ( לא מעט... ) הקנייה הכי טובה תמורת הכסף היא FX 5600 ??!! אני קראתי בעשרות אתרים אחרים שכל סדרת FX 5600 ללא יוצא מן הכלל הם כרטיסים בינוניים מאוד שלא הצליחו להגיע לרמה של 9500 פרו + 9600 פרו שהם מוצאים פחות או יותר באותם מחירים בשוק ( גם בארץ - באזור 1000 - 1200 ש"ח וגם בחו"ל - 200 $ בערך.. ) עובדה לכך היא ש NVIDIA ( יכול להיות שאני טועה... אני לא סגור על זה ) מוציאה את ה 5700 במקום ה 5600... אז מה יש לכם להגיד על זה ? לפי דעתכם טום הרדוור בחר במלוא הכנות את ה 5600 FX או בעקבות פרסומת טובה וכמה מזומנים שיחז…

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  6. Started by DL,

קיבלתי שילשום מחשב חדש עם Sapphire Radeon 9800 , התקנתי ווינדוס ודריברים 3.10 ומשום מה בכל מקום שאני מסתכל זה מזהה את הכרטיס מסך כ 9800P !! (אני מתכוון בווינדוס עצמו, הדרייבר של ATI, ב AIDA32 וב 3Dmark 2003 ...) לעומת זאת ב AIDA זה מראה לי: Graphics Processor Properties Video Adapter ATI Radeon 9800 Pro (R350) 0 GPU Code Name R350 PCI Device 1002 / 4E48 Transistors 117 million Process Technology 0.15u Bus Type AGP Memory Size 128 MB GPU Clock 324 MHz RAMDAC Clock 400 MHz Pixel Pipelines 8 TMU Per Pipeline 1 Vertex Shaders 4 (v2.0)0 Pixel Shaders 1 (v2.0)0 DirectX Hardware Support DirectX v9.0 Pixel Fillrate 2592 MPixel/s Texel Fillrate 2592 MTexel/s Memory Bus Propert…

• 9 תגובות
    • 844 צפיות
  7. שלום לכולם, אני חדש באתר הזה ובעניין כרטיסי המסך, בעיקר למחשבים ניידים, אני רוצה לקנות מחשב נייד שיכול להריץ משחק כמו World of Warcraft בקלות (זאת אומרת DDR גבוה יחסית) אבל אני גם צריך לדעת איזה כרטיס מסך מסוגל להריץ משחק כזה בצורה טובה, ושהמחיר שלו לא יהיה מוגזם, ושאני אוכל למצוא אותו בחבילות של מחשבים ניידים, תודה רבה על העזרה, מחכה לתשובות =]

• 11 תגובות
    • 844 צפיות
  8. הדגם המדוייק הוא GALAXY GEFORCE GTS450 1GB DDR5 VGA/DVI/HDMI השאלה היא האם צריך ספק כח מיוחד עם חיבורים מיוחדים כדי להפעיל אותו ואם כן כמה חיבורי 6 פינים? ושאלה כללית איך אני יכול לדעת בכרטיסי מסך האם צריך חיבורי חשמל מיוחדים כי במפרט של הכרטיס מסך לא ראיתי שכותבים אז רק ליידע כללי איך יודעים?

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  9. Started by sagigi21,

היי. אני מתכנן בקרוב לקנות כרטיס מארה"ב ASUS ENGTX470. הבנתי שהכרטיס די גדול ואני ממש רוצה לדעת מה גודל הכרטיס מבחינת מידות מדוייקות כי אני לא מוצא את זה. אודה לעוזרים. שגיא.

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  10. Started by 8-Ball,

שלום, אני רוצה לקנות טלויזיה בגודל של 21- 25 ", התקציב לא יותר מדי מוגבל. אני רוצה טלויזיה שתהיה איכותית מבחינת איכות השמיעה ושתהיה של חברה מוכרת. ואם אפשר גם אז איפה הכי כדאי לקנות אותה. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  11. שלום אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה: Inno3D GT430 http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf400/gt_430.html יש לי ספק כח של HEC דגם HEC300-AR-TF לוח אם ASUS M2A-VM-HDMI מעבד athlon 64 x2 3800 זכרונות 2X2 GB האם הספק יחזיק את הכרטיס הזה? בסקירה הזו כתוב שצריך 350-400W ובאתר של NVIDIA כתוב 300W. האם לוח האם מתאים לכרטיס? במידה ולא, האם הם יחזיקו את הGT520?

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  12. Started by windshear,

שלום, רצ"ב 2 תמונות שאני רוצה שתעיפול עליהן מבט. האחת מובאת מהתוכנה ADIA 32 והשנייה מה- RADLINKER שמגיעה עם OMEGA DRIVERS FOR ATI רציתי לדעת האם באמת יש לי RADEON 9800 PRO והנתונים שכתובים תואמים או ש-KSP מכרו לי משהו אחר כי אני מאוד מאוכזב מהביצועים של הכרטיס.

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  13. Started by klaseksber,

שלום לכולם, שמעתי שיש אופציה לקחת כרטיס מסך ישן של nVIDIA ולהשתמש בו רק בשביל PhysX.. לי כרגע יש במחשב 7850HD של ATI כמובן, ועוד כרטיס ששוכב בצד מהמחשב הישן שהוא 9400GT. אז אני רוצה לדעת האם אני יכול לשלב את הכרטיסים כמו שאמרתי ? זה מומלץ ? זה יעשה בעיות ? איך לעשות את זה בכלל ?

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  14. Started by T_pants,

שלום לכולם! אני שואל את השאלה הזאת בשם קרוב משפחה.. (לא שזה משנה) הוא רוצה להחליף את הג'יפורס 4 64MB 440MX בRadeon 9100 הוא מתכוון לקנות יד שנייה...הוא אמר לי שה-9100 יותר חזק מה9200...אבל הבעיה היא שהוא לא תומך בDirectX9.. הוא לא מחפש ביצועים גבוהים למשחקים של ימנו..הוא דורש רק ביצועים נחמדים...שהמשחקים יעבדו בצורה סבירה... השאלה שלי היא האם באמת ה9100 יותר חזק מה9200?...והאם התמיכה בDirectX9 משפיעה בצורה משמעותית על הביצועים.... בעיקר הוא רוצה לקנות את הכרטיס בגלל מחירו הזול והביצועים הטובים שלו לפי דבריו...המחיר שהוא השיג הוא 170ש"ח... אז מה אתם אומרים?..אני אמרתי לו שכבר ילך על ה9200 הרבה יותר כדאי לו... אני חושב שאני צודק... תודה על התגובות....(כל הכרטיסי מסך הם בגיר…

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  15. Started by megaPipe,

יש לי ב HL2 מים בגוון צהוב .. בהתחלה חשבתי שהשתינו לשם אבל בסוף התברר כי זה לא שתן (חברים אמרו לי שריטה בכרטיס או משו ) זה לא אמור להיות ככה ..כפי שידוע לי צריך להיות מים צלולים אני מישתמש בדריבר 71.40 ויש לי xfx6800 עזרה בבקשה!

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  16. אז ככה לפי מה שהבנתם אני צריך כרטיס מסך והתנאים כדי שיריץ טוב ת'מחשב שלי הם ככה: מחיר :500-600 שקל מעבד:Intel ® Pentium ® D CPU 3.00GHZ מסך: אני שוקל לקנות מסך שיהיה בגודל 22-26 אינטש ספק: כרגע יש לי ספק של 400W אבל אני שוקל גם לקנות ספק חזק יותר של סביבות ה500W אם צריך עוד פרטים מסויימים תגידו ואני אוסיף! תודה כל העוזרים והמנסים לעזור!

17. Started by Yarinz,

האם משתלם לחבר 3GB 7970 עם 6950 1GB ? האם יהיה שיפור בביצועים ?

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  18. לא הייתי מרוצה מה9000 פרו שלי במיוחד גם ב TV OUT הסרט לרוב קפץ ברגעים מכריעיים השאלה שלי אם ה 9500 PRO יאיץ לי גם את הסרטים דרך ה-TV OUT (DIVX) או רק יראה שיפור ניכר במשחקים? תודה אני מדבר על הכרטיס 9500 64MB של ספיר -הוא עולה 200 שקל פחות ואני לא מאילו שישלמו עוד 200 כדי לומר שיש לי SONY ולא AIWA

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  19. Started by maazg,

שלום האם ישנו מידש לגבי השקת סדרות חדשות של NVIDIA או AMD ?? והאם כבר ישנן השוואות? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  20. יצרנית השבבים רוצה להזכיר לכולם שהיא נמצאת בעיצומה של כניסה אל תוך עולם כרטיסי המסך הסוערלכתבה

21. Started by audi4,

חברים שלום האם זה טוב לבחור בכרטיס מסך של חברת ג'גיה ביט מדגם GT430 אם הלוח אם שלי הוא גם של ג'גיה ביט הכרטיס מסך שהמוכר הכניס לי למחשב הינו של חברת TWINTACH אני לא כל כך מכיר ויודע את החברה וגם מאז שהכרטיס נכנס למחשב המחשב מסרב להיכנס למצב שינה

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  22. Started by AAvihayD,

בס"ד קניתי אתמול מחשב והיום קיבלתי אותו הכרטיס מסך Nvidia GTX470 שהזמנתי , קיבלתי אותו overclocked. והמעבד שלי intel core i5 760 לא overclocked. ואני בכלל לא ביקשתי את הכרטיס מסך overclocked , ביקשתי אותו רגיל. אתם חושבים שזה טוב בשבילי או שהם דפקו אותי ואני ילך ויבקש חדש ?

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  23. אהלן, יש לי AMD-ATI Sapphire X1900XTX 512MB עם גוף קירור של Zalman CNPS9700 (אני מקווה שאני זוכר נכון) כשאני משחק אני לעיתים רואה עיוותים, כלומר פתאום יוצאים משולשים ממקומות לא קשורים, יש קפיצות כאלה, והטקסטורות לעיתים צבעוניות מהבהבות.. האם זה אומר שהכרטיס שלי נדפק?.. זה קורה בעיקר במשחקים החדשים (World In Conflict, Call of Duty 4), כאשר הכרטיס מגיע לאזור ה 70c - 75c מעלות... (LOG של ATITool)... תודה.

24. אני מתלבט בלקנות כרטיס מסך והייתי רוצה לדעת איזה מן השתיים שבכותרת לקנות. התקציב שלי הוא עד כ 600 ש"ח. הכרטיס של נוידיאה הוא של Point Of View : ‏7600GS 512MB TV, DVI, PCI-E‎ והכרטיס של ATi הוא של Sapphire : ‏X1300XT 512MB, HDTV, DVI, PCI-E‎ אם צריך יותר פרטים פשוט תרשמו, או שכדאי כרטיס אחר אני פתוח להצעות.

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  25. Started by Vidati,

שלום, אני תיכננתי לקנות את הכרטיס 8800GTX אבל בגלל חוסר תקציב אני נאלץ להתפשר על כרטיס פחות חזק 8800GTS 320\640. עכשיו, בשביל גיימר כבד על מה הייתם ממליצים לי ללכת? ה320 או ה640? ואיך הכרטיס יעבוד עם Q6600? ניסיתי למצוא ביקורות של הכרטיסים עם המעבד הזה אבל כל מה שמצאתי זה מכירות של מחשבים שלמים: 8800GTS + Q6600 ובלה.. בלה... בלה... האם הכרטיסים האלה שווים משהו בDX10? כי שמעתי שאפילו הULTRA מגמגם על DX10. אולי בכלל לקנות 7800GTX (אני יכול להשיג ב700שח חדש) ולחכות על 9800? תודה.

• 12 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים