כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
אהלן, לפני כחודש בערך נשרף לי הכרטיס מסך, 6800GT AGP 256 MB, בגלל ההכחדה של כרטיסי AGP לחנות שקניתי ממנה לא היו הרבה אופציות להציע לי (7600GS תחילה, אבל אחרי שאמרתי להם שזה כרטיס מאד חלש הם הציעו את ה GT) אני לא ממש בקיא בעידן ה "7" של הGF, האם מישהו יוכל לייעץ לי מה לאמר לחברה? את אותו כרטיס (6800GT) הם לא יכולים לספק , 100%, וגם לא כרטיס אחר מבית ATI
-
- 12 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי לכולם הרי ידוע המשחק חדש יצא לפני כמה שבועות Lost Planet והורדתי ת'המשחק להיתנסות דמו ובזמן שאני מפעיל משחק והמחשב נתקע בזמן המשחק אז התקנתי שוב ולא יצא ועושה למחשב צוואר בקבוק ויש לי במחשב 2GB זיכרון וכ.מסך 8800GTS ממש מוזר כי כל המשחקים עובדים ורק ב Lost Planet עושה לי תיקעות ויוצא צוואר בקבוק תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום!! אני עומד לקנות מחשב ורציתי לדעת מה עדיף 8500 512mb או 8800 320mb תודה מראש
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי סופית ואני כבר בשלבי רכישה על קניית מסך dell2407. לאחר שיצא לי לצפות בו לא הייתי יותר מידי יכול לסרב . עקב חוסר תקציב אחרי קניית המסך ולפי חיפוש וקריאה בפורום הבנתי שכרטיס המסך הטוב ביותר הינו 8800GTS. הייתי מעוניין לדעת האם כרטיס המסך 8600GTS 256 גם מספיק טוב בישביל להחזיק את המסך הנ"ל ולהריץ עליו משחקים וסרטים?? המון תודה
-
- 4 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, בתור מתחיל בתחום להלן מס' שאלות הקשורות לתחום: 1. מה ההבדל בין כרטיסי 8600 ו 8800? האם הוא משמעותי 2. האם יש משמעות (אמיתית) לכמות הזכרון? 256/320/640? 3. מה המשמעות של הסיומות GT, GTS ושאר הסיומות? 4. האם 8600 תומכים ב DX10 5. האם לכרטיסים הללו יש VIDEO OUT? VIDEO IN? 6. האם יש צורך לגיימר מתחיל שלא מתכוון לעשות OC קירור נוסף ? אם כן מה? 7. המלצותכם לדגמים/חברות? הרבה שאלות, אני יודע , אבל מאוד מודה לכם מראש BUGS
-
- 9 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה שייך לכאן, פשוט לא מצאתי מקום אחר שזה שייך אליו... אני רוצה לקנות את ה-8800GTS 320MB של ALBATRON (פשוט כי היא הכי זולה שם). האם היא טובה? עושה בעיות? OC'ית טובה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר כרטיס טלויזיה איכותי וטוב שיתאים לויסטה?, אני מחפש כרטיס שתיהיה בו אפשרות הקלטה, רדיו וכו' תקציב: עד 400 ש''ח. בתודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מפרט: Sempron 3000 Gigabyte nforce3 GA-K8NS 1GB RAM HEC-300AR-TF (ספק) RADEON 7000 64MB התקציב הוא 1000 ש"ח לכרטיס AGP ולספק חדש (במידה וצריך) למשחקים תודה מראש לממליצים
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
ביום יומיים הקרובים הוא אמור להגיע אליי בדואר . מה דעתכם על הכרטיס הזה ? האם הוא טוב לOC ?
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היי חבר'ה , יש לי X1950 PRO 512MB אני מוכר אותו לחבר שלי מחר ... אני מעוניין לקנות 8800 GTS עם 320MB אבל ממש מתלבט איזה חברה הכי טובה יש הרבה חברות ... ASUS - LEADTEK - BFG - GIGABYTE - CLUB3D - PINE XFX - EVGA - Sparkle בבקשה אם יש איזה ביקורת להכי טוב מביניהם אפילו שיהיה הכי יקר ... אם עם OC עוד יותר טוב , זה הולך לשרת אותי שנתיים לפחות תודה אחים שלי אני צריך אותו נטו למשחקים כבדים וסרטים !!! נתוני מחשב שלי : לוח : ASUS BLITZ FORMULA מעבד : Q6600 זיכרון : 2GB GEIL 800 ULTRA דיסק : 250GB SATA 2 מסך זכוכית : Xerox XM7 19WI BrightView ספק : Thermaltek 500w
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יהיה טוב לעבודה גרפית וסרטים ברזולוצית מסך של 1920X1200 ( מסך dell 2407 HC )?
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
האם אפשרי לעשות סלי בין כרטיס 640 מגה לכרטיס 320 מגה? תודה לעונים
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לאחר עיון בפורם לגבי משדרי הווידאו הייתי רוצה לדעת אם קימת אופציה לחבר את מחשב ה-HTPC שנמצא בסלון למסך מחשב רגיל Stand Alone שלא מחובר לכלום בחיבור VGA. תודה,
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
קניתי השבוע כרטיס מסך מסוג: SAPPHIRE RADEON ATI X1650 PRO 256NB בבדיקה שעשיתי עם תוכנת EVEREST הכרטיס מופיע כך: Radeon X1650 Series Secondary 256 MB האם מדובר באותו כרטיס או ששני הדגמים הם שונים?. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 828 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את הכרטיס טלויזיה הזה: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=PDtvcardl קיים בו חיבור rf לכבלים? אפשר לחבר אליו התקנים עם כבל rca (צהוב לבן אדום)? בכללי איך הוא נראה לכם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
היום הזמנתי מחשב וביטלתי ברגע האחרון כי שמעתי משהו לא כל כך מובן בקשר לכרטיס מסך.......... ברגע שביררתי על הכרטיס מסך קראתי בשני הקישורים הבאים (אתר הרשמי של sapphir) והבנתי שהכרטיס מגיע עם יציאת hdmi וכמובן תמיכה audio. http://www.sapphiretech.com/is/products/products_overview.php?gpid=179&grp=3 http://www.sapphiretech.com/us/productfiles/Catalogue_HDMI_Sound_output.pdf לאחר שיחה עם נציג חנות טי.אם.אס התברר לי שהכרטיס בכלל מגיע עם שני יציאות dvi ואין בו בכלל תמיכת audio, זאת התשובה: "חן שלום לאחר בדיקה מעמיקה של הנושא מול היבואן ובדיקה פיזית של 4 דגמי 2600XT המסקנה היא שכל הכרטיסים מגיעים עם DVI, חלקם הקטן מגיע עם מתאם DVI ל HDMI אבל הם מגיעים ללא צ'פ קול - משמע אין …
-
- 13 תגובות
- 889 צפיות
-
-
יש לי כ.מסך GFX5200 וטלוויזיה של GREATZ. הייתי משתמש די הרבה בTVOUT ופעם אחת הוא פשוט הפסיק לעבוד... ניסיתי להחליף כבל ולא עזר. הדבר המשונה הוא שזה עובד מעולה עם טלוויזיה אחרת וגם הבעיה היא לא בטלוויזיה אני חושב כי אם מחברים בה נגיד PS או וידאו היא עובדת מעולה. ניסיתי לעדכן דרייברים וזה לא עוזר. תודה לעוזר.
-
- 6 תגובות
- 527 צפיות
-
-
תגידו חברה מישהו מכם יודיע אם כדאי לקנות את הכרטיס הזה האם הוא מתחמם מהר(בגלל שהוא souperClocked )? מה התמפרטורה המקסימלית שלו בזמן משחק?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?! אז ככה איזה כרטיס מסך כדאי לי מבין שניהם ?.. Sapphire ATI RADEON X1950PRO 512 mb Dual DVI Retail PCI-E GECUBE RADEON X1950Pro 512MB GDDR3 HDCP Edition PCI-E תודה מראש, משה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש וברצוני לקבל המלצה על כרטיס מסך, משהו עם 512MB זיכרון ושייתן ביצועים טובים במשחקים כמו Doom 3 ו-F.E.A.R ברזולוצייה של 1152x864. תודה.
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
כמו בכותרת. אני צריך המלצה לכ"מ באפיק PCIE שיתמוך בSM3 ויהיה שווה ערך או יותר טוב מה6600GT. מפרט יש בצד :] תודה לעוזרים נ.ב: כיום, משתלם לקנות X1950XT\PRO כשכרטיסי הD3D10 יצאו כבר?
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני קונה מחשב - והתלבטתי איזה כרטיס מסך לקחת... אני מחפש את הכרטיס הכי טוב ומשתלם מבחינת עלות/ביצועים לטווח מחירים 1500-2100 שקל BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC VERSION - 1650shekel BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC2 VERSION - 2000shekel לפי מה שהבנתי אין טעם לקחת 640MB כי אין הבדל משמעותי והפרשי המחירים גדולים רציתי לדעת האם הכרטיס BFG OC2 VERSION נוטה להתחמם הרבה יותר מאשר הכרטיסים הרגילים או ש- BFG דאגו שהוא ישאר קר... ? והאם זה שווה בכלל לקחת אותו או פשוט לקחת כרטיס רגיל ולעשות לו OC לבד.... והם כדאי לי בכלל להתעסק עם BFG? - אני פשוט לא מכיר אותם.. אני מכיר את Gigabyte ואני הכי סומך עליהם...
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
אצלי זה מסומן על appalication controlled בדריבר ורק במשחק אני מפעיל... אם אני יפעיל גם מהדרייבר, זה סתם יוריד את ה FPS או שבאמת אני צריך להרגיש הבדל? אגב HDR מופעל אוטומטית גם אם רוצים וגם אם לא רוצים נכון?
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. יש לי שאלה ... המחשב שלי טוב למשחקים חדשים ? מפרט מחשב: מעבד: Intel Pentium 4 2.8 Ghz (הכי רגיל בלי ליבה כפולה) גוף קירור למעבד: Big Typhoon כרטיס מסך: Radeon X1950Pro 256MB AGP לוח-אם: Asus P4S800D-X ספק: ENERMAX EG365AX-VE 350 Watt ראם: 1536 RAM מסך: LG FLATRON L1932TQ 19 Inch 4 ms *אם זה לא מתאים לפורום הזה תעבירו בקשה לפוורם שזה מתאים לשם* תודה מראש, משה
-
- 45 תגובות
- 2.7k צפיות
-