עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי עבור מחשב מדיה אני מחפש כ.מסך . מה עדיף (לא מצאתי מבחן ל Gainward 1. ZOTAC 9500GT Heatsink 2. Gainward 9500GT ל ZOTAC יש DVI (כולל AUDIO עם מתאם ) , ל GAINWARD יש HDMI השאלה היא איזה כרטיס עדיף (גם מבחינת חברה ). שני הכרטיסים הם עם 512MB .

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  2. Started by J S Bach,

היי, היום SC2 [המשחק היחידי שאני משחק בו ברגע זה] החל לקרוס לעיתים קרובות לאחר שעל המסך החלו להופיע ארטיפיקים [נראה לי - כאלה קוביות ורודות שחורות/ירוקות/אדומות וכו'...]. האם זה הכ.מסך? השתמשתי ב-OCCT ומתברר שהכ.מסך עובר את ה-100 מעלות סלציוס - להחליף קירור או שכבר עדיף להחליף כ.מסך? [בהנחה שאין לי מושג איך להחליף גוף קירור ומה הפרוצדורה דורשת/עד כמה היא מורכבת]. בתודה מראש! עריכה: במידה ואתם ממליצים על קירור חדש, על איזה אתם ממליצים? [מה אתם אומרים לדוגמה על: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6913 ] ואשמח ללינק להדרכה להרכבה של אותו קירור. תודה

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  3. Started by shaul,

ה6800NU יותר חזק מה6600GT, זה ברור...אבל בסקאלה הזאת, איפה עומד הX800?

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  4. אהלן, אני מעוניין בכרטיס מסך לשנה פחות או יותר, עד שכרטיסי DX10 יהיו יותר משתלמים. הכרטיס הוא למחשב חדש (מעבד E6750, זכרון 2GB), וישמש למשחקים רק מדי פעם, וגם אז לא לחדשים ביותר. עדיפות לכרטיס של nVidia (נסיון לא מוצלח עם ה-ATI שיש לי כרגע) האם כדאי ללכת על 7600GT (בסביבות 600 ש"ח), או שיש אופציות יותר מוצלחות בטווח המחירים הזה? תודה

• 12 תגובות
    • 812 צפיות
  5. היי היום קניתי כרטיס MSI 4850 OC , לא זוכר היכן ראיתי בפורום את ההורדה (בערך 95 מגה) בנתיים אני מריץ משחקים כבדים על מקסימום הגדרות ועוד שיש לי מעבד AMD3800 וזיכרון DDR1 אני מרוצה מאוד , אני רואה שיפור ניכר בין הכרטיס שהיה לי (נשרף בהפסקות חשמל) NVIDIA 7600GT. תודה רוני

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  6. רק לא BETA!!!

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  7. Started by The UnKnown,

I am the owner of the 795FT which is MARVELOUS ! today afternoon i installed the new Catalist 5.6 and the monitor blinks since the installation... Espcially in games.. for instance Doom 3 - every 10 sec the whole screen blink and become white for a jiffy, this is very ANNOYING ! Please help me.. what can be the problem... ? *VSYNC is OFF all configurations are just fine ! The video card is Hercules 9700PRO.. the problems started after the installation of the new drivers. Thnx alot !

8. Started by heho15,

יצאו ה1900.. מעניין מתי יגיע לארץ.. ^^ http://forums.vr-zone.com.sg/showthr...t=53164&page=4 http://www.vrforums.com/showthread.php?t=53164 יש שם כמה בנצ'ים.. אין עדיין שום בנץ' באתרים נורמלים 16pipes 48shader procs when is G71?!

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  9. Started by 8-Ball,

אני מחפש מסך LCD השימוש העיקרי יהיה עריכת וידאו, הVX724 יותר מתאים לי מבחינת הגודל שלו (עומק, ליתר דיוק) אבל אני לא ממש מוצא את ההבדל 8MS לעומת 4MS. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  10. http://www.insidehw.com/Software/Multimedia/ATi-vs.-nVIDIA-Video-Transcoding.html כפי שניתן לראות, בכל המבחני ביצועים ATI מובילה בגדול (ועוד בדקו 4870 לעומת 280GTX שעולה פי כמה ממנו) בכל מקרה, ולסיכום המאמר, איך שלא תסתכלו על זה, הבדל של בין 4 דקות לCONVERT של וידיאו בATI לעומת 40+ דקות בשימוש במעבד בלבד (6600 עם OC רציני של 3.5 ג'גה הרץ). כלומר תמיד כדאי להשתמש בתוכנות שיודעות לנצל את הכרטיסי מסך, ומקבלים לא איזה כמה אחוזי שיפור בודדים, או עשרות אחוזים, אלא מאות ואלפי אחוזים!!! ;D

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  11. Started by pumbatal,

6800LE או 6600GT מבחינת הביצועים

• 10 תגובות
    • 812 צפיות
  12. Started by sivick_ch,

המחשב לא מיועד למשחקים, לכן הכרטיס די חלש. בכל מקרה אני מתלבט בין: nVIDIA GeForce PX7300GS 256MB Leadtek לבין: nVIDIA GeForce PX6600LE 256MB Leadtek מי שיודע שיסביר מה ההבדל בין הכרטיסים, שמתי לב של6600 יש גם יציאת HDTV , (האם זו יציאה חשובה?) ו128 BIT Memory Interface לעומת 64 BIT Memory Interface ב-7300. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 812 צפיות
  13. לא בדיוק יודע לאיזה נושא לשייך את השאלה, מקווה שפגעתי נכון לחבר שלי יש כרטיס ג'יפה 2 (100/200) ומשדר אלחוטי (מקמ"ש) בעזרתו הוא משדר לטלויזיה. בהגדרות של ה-nView הוא משתמש ב dualview. הבעיה היא שבטלויזיה, האות (הסרט למשל) במקום להתפרש ע"פ כל המסך, מתפרש עד הגבולות העליונים והתחתונים בסדר אבל בצדדים נוצרים מן 2 פסים שחורים (3-4 ס"מ בכל צד). הם לא עולים על השידור עצמו אלא פשוט יוצא שהם מצמצמים את השטח ע"פ הטלויזיה שבו הסרט יכול להתפרש. הבעיה היא בהגדרות של הnView, בשידור עצמו..? יש דרך לשנות את זה? תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  14. Started by yonash53,

היי, לפני שבועיים קניתי את הshappire 7950 3gb ואני מעוניין לעשות לו boost. לא מצאתי מדריך איך לעשות את זה. ד"א, אם אני מבצע boost אני יוכל לעשות oc בעתיד בלי קשיים? אם אני פשוט עושה oc דרך הamd overdrive כמו שכתוב כאן: http://www.guru3d.com/articles_pages/radeon_hd_7950_overclock_guide,2.html זאת אומרת שאני פשוט שם את הclock על 1000mhz, ואת הmemory על 1575 ומריץ 3dmark וfurmark כדי לראות אם הוא בסדר? האם oc בלי שינוי מתח גורם לאיבוד אחריות בtms? תודה.

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  15. Started by Refaelo,

שמעתי ש- ati מוציאים כרטיס מסך חדש ,מישהו יודע אם זה נכון ו אם כן הייתי שמח לקבל קצת מידע בנוגע לכרטיס תודה מראש

• 10 תגובות
    • 812 צפיות
  16. Started by oranShoshany,

לוח אם : Intel D865PERL[br]פורסם בתאריך: 7.08.2007 בשעה 00:42:44 ספק כוח גנרי 350מעבד P4 2.4GHZ זכרון 1 גיגה חשבתי ללכת על 7600 האם הספק מספיק בשבילו? או על זה http://www.skypc.co.il/pl_product~28105~8~0.htm האפ הספק יספיק בשבילו? אני רוצה שהמשחקים יפעלו לי חלק עכשיו יש לי ati radeon 7500 ויש למשל בGTA SA תקיעות ולא פועל חלק. תודה. בבקשה אל תגידו לי שעדיף לשדרג את המחשב רק תעזרו לי לבחור כרטיס מסך תודה.

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  17. Started by Bug2000,

ואם כן אז איך קוראים ממנו טמפ' ?

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  18. Started by Yellow,

אני יודע שהשאלה נשאלה אולי לפחות 1,000,000,000,000,000,000 פעם אבל בואו נשווה רגע. מה המעמד של ATI מול NVIDIA,ומה ההפרשים ביניהם? אפשר לקחת כרטיסים מן העבר לדוגמא: FX VS X800: X800 winner וכו... ולהשוות ביניהם. או לדוגמא נוספת: GF6 VS X850: X850 winner או דברים כאלה... ובסוף נקבע מי המנצחת!

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי מחשב חדש שהמפרט בקצרה הוא: מעבד i5200k 8 ג'יגה DDR3 1333 כ.מסך 570GTX ספק 620 SEASONIC לוח gigabyte p67x-ds3 משהו כזה... בכל אופן, יש לי כרטיס 9800GTX+ שלא בשימוש, האם כדאי לחבר אותו ושיישמש בתור dedicated physics ? למכור לא נראה משתלם במיוחד.. תודה רבה!

20. Started by D-Bang,

איך הכרטיס של LEADTEK? התוספת על הEXTREME שווה את זה? המאורר שלו רועש מאוד? Leadtek PX7600GS Extreme http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8742 ואיך הכרטיס הזה? Gigabyte FX7600GS http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8744

• 14 תגובות
    • 812 צפיות
  21. Started by Jochman,

אהלן, לא מזמן יצאו בנצ'ים של הHD4870, ע"י וע"י מספר לא מבוטל של אנשים הבנצ'ים נראו מזויפים ולא אמינים. הבנצ'ים אמיתיים או בדיה?

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  22. Started by chook_rl,

היי מפרט: Intel core 2 duo E6600 2GB RAM 667 Abit AB9-Pro motherboard Geforce 6600GT GPU Antec NSK6500 Case מסך 24, 1920X1200 נתונים על הספק (שהגיע עם המארז) AC Input 100 - 240V/7Amps; 50Hz - 60 Hz DC Output + 5V + 12V + 12V + 3.3V - 12V - 3.3V Max 25A 16A 16A 25A 0.8A 2A Min 0.3A 1A 1A 0.5A 0A 0A + 3.3, + 5V max. load:130 Watts; +12 V max. load: 372 Watts http://www.cluboc.net/reviews/cases/antec/NSK6500/Index.htm איזה כרטיס מסך הכי טוב (יקר/גדול) אני יכול להכניס למארז שיש לי / להשתמש בספק שיש לי במערכת הנ"ל תודה רבה

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  23. אהלן, יש לי GF4MX 440, עם יציאה לטלוויזיה, חיברתי את הטלוויזיה שלי עם כבל RCA (לא יודע אם זה משנה משהו, אבל הוא אדום...) ומתאם SCART - (עשרים ואחד פין), אני משתמש באופציית ה CLONE שיש באפשרויות תצוגה, כדי לראות גם במסך הרגיל, וגם בטלוויזיה ואני חייב לציין שרואים ממש חרא על הטלוויזיה, רואים הכל חרא, חוץ מסרטים, כשאני מנגן סרטים במסך מלא, רואים ממש נהדר, אבל ה WINDOWS, וטקסטים, בלתי אפשרי, נראה נורא, אי אפשר לשחק משחקים עם פרטים קטנים, למשל משחקי אסטרטגיה, כי הכל נראה עמום. שיחקתי עם הפליקר RATE, זה לא משפר מי יודע מה .., גם ברזולוציה הכי קטנה. מעניין אותי למה זה ככה, הרי בטלויזיה אפשר לראות איכות, תראו את PLAYSTATION וכל הקונסולות, איך הם מצליחות להפיק רזולוציה טובה מטלווי…

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  24. Started by Avivo,

חיברתי את המחשב הישן בסלון ויש שם פלזמה 42" של fujitsu יש לי כרטיס מסך geforce 440 mx הבעיה היא שאני לא מצליח לראות מעל 600*800 זה לא הכרטיס מסך- כי כשהוא עבד עם מסך רגיל הוא כן הראה רזולוציות אחרות מישו יודע איך אני מתקן את זה? (:תודה מראש לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  25. הדגם המדוייק הוא GALAXY GEFORCE GTS450 1GB DDR5 VGA/DVI/HDMI השאלה היא האם צריך ספק כח מיוחד עם חיבורים מיוחדים כדי להפעיל אותו ואם כן כמה חיבורי 6 פינים? ושאלה כללית איך אני יכול לדעת בכרטיסי מסך האם צריך חיבורי חשמל מיוחדים כי במפרט של הכרטיס מסך לא ראיתי שכותבים אז רק ליידע כללי איך יודעים?

• 3 תגובות
    • 812 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.