עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ActVisioN,

שלום ברשותי מסך "17 פשוט. חשבתי לקנות מסך "19 FLAT לא חשוב באיזה מחיר. רציתי לדעת מה המסך הכי איכותי שאני יכול למצוא בארץ. משהו כמו Philips , Samsung ,Sony.

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  2. Started by thedarkman,

איזה כרטיס מסך טוב יותר? איזה כרטיס מסך משתלם יותר? איזה כרטיס מסך קריר יותר? איזה כרטיס מסך צורך פחות חשמל? איזה כרטיס מסך מציג את הביצועים הכי טובים במשחקים שתומכים בDX10 וגם בDX11? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  3. Started by Danman,

היי, מחר בבוקר אני הולך לקנות את הכרטיסים, ואשמח לשמוע את דעתכם לגבי איזה כרטיסים כדאי לי לקנות ההתלבטויות הן: - 768MB או 1GB? האם 500~ שקל תוספת מצדיקה את ההפרש? - גרסא עם קירור טוב או גרסא פשוטה? של איזו חברה? הכרטיסים הם לטובת משחקים ב1920X1080, אוברקלוק תמיד בא בחשבון. שאר פרטי המחשב הם Core i7 920 3.8Ghz, 6gb DDR3, EVGA SLI LE. תודה רבה! :-) דני

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  4. Started by Idan-h,

חנות שמוכרת את הכרטיס במחיר קצת יותר שפוי. של eVGA. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2681

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  5. Started by dramatic,

אני רוצה להביא כבר את המחשבב ופשוט שיגעתם אותי פהה. תגידו לי פעם אחתת ולתמיד . מה כדאי לקנות ? ריידון או ניבידיה ? HD4850 או 8800GT ? תודהה

6. שלום יש לי מחשב ישן שלא נמצא בשימוש כרגע המפרט שלו הוא: intel pentium 4 631 3.0Ghz MB: Gigabyte GA-8I945P-G http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1906 1G RAM GPU: Gigabyte GeForce 6600 ספק של HEC 475W אני לא זוכר גם ספציפי הכרטיס הנל לא תומך בהאצת חומרה עבור ניגון סרטים ולכן אני מעוניין לרכוש אחד שכן מהסיבה שכשאר אני מנגן סרט ישנה framdrop בסצנות עמוסות משיטוט באנינרנט ראיתי ש HD5450 עושה את העבודה דיי טוב.. עכשיו לפני שאני הולך לקנות את הכרטיס אני רוצה לאמת עם אנשים שיש להם מפרט דומה עם כרטיס מסך מקביל לזה שמצליחים להריץ 720p בצורה טובה אני בגדש על 720 מפני שה TV היא HDR

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  7. Started by genia,

אני לא מצליח להגדיר את הכרטיס מסך להוציא אות ברזולוציה המתאימה לTV שלי (1366*768) הכרטיס מסך הוא FX5200 עם יציאת DVI.מערכת ההפעלה היא 7. יש תוכנה שמאפשרת להגדיר רזלוציה ידנית? ניסתי את powerstrip בלי הצלחה

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  8. Started by RadeonXt,

אהלן , כרגע , יש לי 9600SE ואני מאוד מעוניין להחליפו. במקרה , בעוד שבוע וחצי דוד שלי מגיע מארה"ב. רציתי 9800PRO , אבל יקר מידי להורים.. אז חשבתי על 9600XT. האם שווה להביאו מארה"ב? תוכלו לתת לי לינקים לחנויות מחשבים בארה"ב (עדיפות לחנויות באיזור ניו יורק)? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  9. Started by כחוללבן,

כל אתר מספרים סיפור אחר האם משהו יודע כאן אם באוקטובר יהיה כרטיס מסך 20NM ? עדיף עם קישור מדוע חושב מה שחושב

10. למשל במפרט של כרטיס מסך הופיע לי דבר כזה: 0.13u process technology 64/128-bit memory interface 256-bit graphics architecture 235 MHz engine clock 400 MHz memory clock 400 MHz internal RAMDAC 81 Million vertices/ sec 1.3 Billion texels/ sec fill rate 3.2 GB/sec memory bandwidth (64-bit) 6.4 GB/sec memory bandwidth (128-bit) 4 pixels per clock rendering engine 16 texels per pixel with 8 textures applied per clock CineFX Shading Architecture 128-bit studio-precision color בגלל שאני לא מבין בגרוש אני לא יודע אם זה טוב או רע הייתי רוצה שקצת תסבירו לי מושגים ומה נחשב טוב מה רע עכשיו מה זה NP PRO XT ULTRA שיש לכרטיסי ג'יפורס ורדאון..

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  11. Started by Mixsez,

דבר ראשון, המפרט שלי הוא מעבד: Intel I7 920 לוח אם: gigabyte ex58-ud3r כרטיס מסך נוכחי: ati 4890 ספק: ספק כוח:SEASONIC 550W : SS-550HT מסך: BENQ T2200HD(1920X1080) --------------------------------------------------------- אז אני רוצה לקנות 2 כרטיסי 560 Ti ולעשות SLI, אני יודע שהספק לא יחזיק אז אני גם יקנה ספק חדש. -רציתי לדעת כמה זמן דבר כזה יחזיק משחקים על 60 FPS וההגדרות הכי גבוהות (אני מדבר על באטלפילד 3 עכשיו ועל המשחקים הבאים ל4 שנים הקרובות)? -הכרטיס הזה בסדר? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12135 -שמעתי שיש לוחות אמ שלא מתאימים לSLI, שלי מתאים? -בכללי זו הוצאה של 3300+- שקל, אחרי הכל... זה משתלם? ,תודה אבי

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  12. Started by אוריפ,

מישהו יודע מתי ATI מוציאה את הכרטיס הבא שלה? כל כמה זמן היא מוציאה כרטיס?

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  13. Started by fantax,

מתלבט בין 2 כרטיסי מסך: 1) 2 כרטיסי מסך GAINWARD GTS450 1GB GDDR5 - RETAIL שיעבדו ב-SLI במחיר 617 כל אחד. או 2)כרטיס מסך 1 של LEADTEK WINFAST GTX460 OC 1GB GDDR5 - RETAIL במחיר של 1206. מבחינת מחיר 2 האופציות זהות השאלה מה כדאי מבחינת ביצועים? האם GAINWARD חברה טובה? תודה

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  14. Started by JewBear,

יש לי את הכרטיס הזה, 5850, עכשיו בבדיקה באתר של CAN YOU RUN IT רציתי לראות אם אני יוכל להריץ את המשחק BATTLEFILED BAD COMPANY והתוצאות הפליאו אותי, אולי למישהו מכם יש מושג מה זה אומר Recommended: 512 MB Graphics card (NVIDIA GeForce GTX 260 + / ATI Radeon HD 4870 +) You Have: ATI display adapter (0x6899 required you have Pixel Shader version - 4.0 3.0 Vertex Shader version 4.0 3.0 Upgrade Suggested: Unfortunately, your Video Card does not meet this requirement מה זה בדיוק ה 4.0 האלה? היתכן שכרטיס חדש כבר לא מתאים ? ובהזדמנות זו, אשאל איך אני יודע מתי לעדכן את הדרייברים של הכרטיס מסך ? תודה.

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  15. Started by shpigeli,

אז ככה אני רוצה לקנות מסך דק. חשבתי על חברת lg איך המסכים שלהם? אני רוצה גודל 17 אינץ או יותר עד 3500 שקל יש למשהו המלצות? איך הסמסונג? בהשוואה למסך רגיל, איפה איכות הצבעים יותר טובה? האם במסכים הדקים אפשר לצפות גם מהצד ללא בעיה? ומה אתם ממליצים.. נ.ב. אם יש למשהו איזה אתר עם השואה של מסכים כאלה אני אשמח לקבל לינק.. תודה מראש! :)

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  16. היי לכם, אני קונה מחשב חדש שמיועד לגיימינג וכרגע אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך. המחשב החדש מיועד להריץ משחקים כבדים כדוגמת BF4, AC3, CRYSIS3 ו FARCRY3 מה דעתכם? אלה שני הדגמים: Gigabyte Geforce GTX770 OC 2GB RETAIL או SAPPHIRE 7970 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DP OC whit BOOST המפרט המלא ללא כרטיס מסך: [TABLE=width: 80%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪908[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Shagon ARC-118 SV Ball Bearing fan כמות: 1 מחיר: ₪97[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם:[/TD] [TD=width: 80%]Gigabyte GA-H77-D3H כמות: 1 מחיר: ₪518[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מארז:[/TD] […

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  17. מהירויות עריכה בפוטושופ קשורות בכרטיס מסך? כלומר אם יש הבדל ממשי בין GF 5200 לGF 5600... ובאיכות התמונה יש הבדל? או שההבדלים אם רק במשחקים.

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  18. Started by ARMIN,

ברשותי המסך הזה .. והוא מוגדר אצלי פלאג אנד פלאי ולפי היגיון נראה לי שעם הוא יזוהה בתור המסך שהוא אז יהיו לי יותר אפשרויות לשינוי הרפרש רייט וכולה.. תודה רבה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  19. שלום לכולם יש לי מחשב יחסית ישן עם כרטיס מסך של GEFORC 5200 של NVIDIA ואני מעונין לשדרג אותו ,וחשבתי לשדרג ע"י החלפה של הכרטיס שלאחד מסדרות 8600 מאותה החברה האם זה אפשרי?האם לוח האם תומך בו (בהתחשב בעובדה שה5200 כן עובד טוב עליו) והאם שינוי זה שווה משהו? ואם כן האם פעולת ההחלפה קלה ? או שאני צריך איש מחשבים בשביל זה (בנושא הגדרות) עזרו לי (כי יש לי בן שלוחץ עלי) תודה יוסי

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  20. Started by haimon_v,

תגידו כאשר אני משחק יש חובה או השפעה כל שהיא על המשחק או ניצול הכרטיס אם התוכנה עובדת או כבויה? חוץ מזה שמתי לב שאם התוכנה כבויה ואני מפעיל אותה היא לא "עובדת ברקע" אלא מוקטנת לסרגל כלים תחתון (כמו כל חלון פתוח) ולא ל system tray/ למה? ???

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  21. ראשית שלום לכולם. שמי מישל דור, עיתונאי - שעושה המון עריכות וידיאו. יש לי מחשב חדש וחזק ואני שוקל איזה כרטיס מסך לשים בו. במשך כל השנים הייתי נאמן ל- ATI ואני מעוניין להמשיך עם הקשר הזה. יש לי לוח של ASUS עם כניסת PCIexpress ואני מחפש כרטיס עד כ 1000 שקלים, שיעניק לי תמונת וידיאו הכי טובה שיש, למשל לחומרים שאני דוגם מקלטות miniDV , וכן שאהנה לראות עליו סרטים. הקולגות נתנו מלא תשובות והחלטתי לשאול אתכם. אני לא משחק כלל במשחקי מחשב , אבל מרנדר המון (אפילו שרוב העבודה נספגת על המעבד Quad החדש) מישהו המליץ לי על HD 2600 Pro 256MB ואילו עמיתי הדגול שוקי גלילי אמר להוסיף 500 שקלים וללכת על משהו הרבה יותר איכותי. לגבי Vivo אין צורך כי יש לי כרטיס טלוויזיה שעושה את העבודה, ואני…

• 12 תגובות
    • 848 צפיות
  22. כי אני מחבר את המחשב לטלויזיה ומשחק שם ושם אין הבדל ברזולוציות כך שמספיק היה ה8500 כדי לשים את כל האפקטים על הכי גבוה ולשחק אז אני הייתי רוצה לדעת אם אפשר...איזה כרטיס אפשר לקנות ככה שיחזיק לי לשנה שנה וחצי כי אני כבר יקנה ps3. היה לי קצת זמן לבדוק בטרדים שהיו וראיתי שיש כרטיס טוב ti 4200 או...ששמתי עין על ה 9600 הרגיל .

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  23. Started by ranran,

היי חברים, אני מתכנן בניה של מחשב סלוני, הצלחתי למצוא מארז שמצא חן בעיני, יחיד עם לוח mini-itx. כעת אני מחפש כרטיס מסך ביניים-גבוה (באזור 600-800 שקל), העיניין הוא שאני חייב שהוא והקירור שלו יהיו בגודל של סלוט אחד בלבד האם קיים כרטיס כזה בתחום המחירים שהבאתי שהוא בגודל כזה? (אני לא מחפש כרטיס חלש..) תודה!

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  24. שלום הורדתי את הדרייבר החדש שלהם (מספרו 163.71) והוא לא נכנס לי ללוח בקרה הוא מראה שהמחשב חושב ואז מפסיק ואין כלום... משהו יודע למה זה ואני אני יכול לעשות כדי להיכנס ללוח בקרה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  25. Started by uvs84,

שלום לכולם ברשותי המחשב הבא: CompuCase 6K31 Black + Hec-400VN, http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1067 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 AMD Athlon 2 X2 245 2.9Ghz Dual Core AM3 Box, http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1107 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G Chipset , http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1158 ברצוני לדעת איזה כרטיס מסך אני יכול להוסיף כדי להריץ את NBA 2k13 והאם נדרש שידרוג כלשהו אחר בחומרה בשביל זה? התקציב לעניין זה הוא עד 700 ש"ח תודה

• 5 תגובות
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים