כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם מסוגAW9D-MAX s775, Conroe, Intel 975X, DDRII 800, 2xPCI-E שתומך שתי כרטיסי מסך כרגע יש לי במחשב כרטיס מסך בשם:7600GS Silent 512MB, TV, DVI, PCI-E ורציתי להוסיך למחשב את הכרטיס מסך בשם:X1650XT 256MB, HDTV, 2xDVI, PCI-E או7600GT 256MB, HDTV, DVI, PCI-E רציתי לדעת אם זה אפשרי והאם זה לא יעשה לי בעיות מיחדות.(חשוב לי להוסיף עוד כרטיס מסך).
-
- 9 תגובות
- 813 צפיות
-
-
כי יש לי 64 של סומה ,ואני רוצה לדעת אם כדאי לחסוך כדי לקנות אחד אחר??
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי ראדאון 8500 128 של ספייר עם ק4.5 הבעיה היא שאינני מצליח להעלות את היטמן 2 הגרסה היא גרסת המשחק הסופית המשחק עצמו עולה וגם הסרטון ההתחלתי אבל לאחר הסרטון ישנו גרף שמעלה כנראה את המניו ושם הוא נתקע!ואז עולה ה-vpu האם משהו כבר שיחק את המשחק עם 8500? או שהבעיה היא בדרייבר כמו במלך פרס ש ק4.5 פתר את הבעיה!
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה בעוד 4 יום יש לחבר שלי יום הולדת ויש לו 5200 שהוא ממש סובל ממנו אז החלטתי לקנות לו כ.מ הסגתי 6800 הם 256 זיכרון ב120 ש"ח (AGP) אז הוא עבד חפיף וישב אצלי בכופסא (של הכ.מ שלי) כשבועיים וכול 5 ימים בדקתי אותו אז לאחרונה נפל לידי קרור מפלצתי של 8500GT SUPER PALIT אז ניסיתי לחבר אותו על הכ.מ הזה אך לא הצליח לי נהגתי ממש בזהירות ולא סרתתי או פגמתי את הכרטיס מסך אז חיברתי חזרה את ה6800 והוא לא עבד פתחתי את הקרור ושמתי לב שהמשחה הטרמית (משחה לבנה) מרוכה גם על הצופציקים שיש על הליבה ניסיתי לנקות אותו טוב טוב הם אלכוהול וכולה אך הוא עדיין לא עובד האם תוכלו לעזור לי??????
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
הם זה נכון שכדאי לטווח הארוך להשקיע בלוח-אם תומך SLI ובבוא הזמן לקנות את הכרטיס שישלים את הטכנולוגיה הזו במקום לקנות פעם אחר פעם (פעמיים שלוש) כרטיס מסך חדש? האם בכדי ש-SLI תעבוד אני חייב 2 כרטיסי מסך תואמים 1אחד לאחד (סוג דגם מדוייק וכו')?
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
איך אני יכול לראות את הטמפרטורה של הכרטיס המסך שלי? בביוס אי אפשר לראות, אז אולי יש איזושהי תוכנה שאפשר לראות איתה?
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מדגם 8800gt ועכשיו יש לי אפשרות לקנות עוד כרטיס מסך שיעבד בתצורה של *8 (sli) (כך הבנתי מפה http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&cat2_no=170&prod_no=1373) או להוסיף עוד מאתים שקל יותר ולקבל את ה260gt ועוד שאלה אפשר לעשות sli עם 8800gt ועם 9800gt עם אותו זיכרון המפרט בחתימה
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
היום קניתי את הכרטיס Inno3D 7600GS 256 באתי חיברתי אותו בחיבור ה AGP שלו + לספק הכוח הדלקתי מערכת התקנתי דרייברים הכי חדשים + DirectX 9 אבל משהו לא בסדר אני מקבל את זה כשאני משחק נגיד בבאטלפילד 2142: http://img387.imageshack.us/my.php?image=untitledfx4.jpg (זה נקרא ארטיפאקטים?) אני עכשיו מוריד 3Dmark05 ואני יעדכן פה בקשר לבנצ'מארק תגידו לי עם זה נורמאלי מה יכול להיות הסיבה? יש לציין שלא עשיתי אוברקלוק זה הסטוק המפרט שלי: פנטיום 4 2800 1 ג'יגה זכרון
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אז ככה ישנה הגרסה הזו של הכרטיס http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814131346 זו היא גרסא "ירוקה" של הכרטיס שמגיע ללא חיבור 6 פינים . אז ככה ,יש לי מחשב ששימש אותי נאמנה שנים כבר ,בשנתיים האחרונות (אולי יותר ) הוא שימש אותי בתור מחשב זולה (יענו מחשב ישן כזה שישוב בזולה ומשמש כ htpc ומשחקים קלים ) . המחשב נורא ישן ומבוסס על סוקט 939 של amd ,יש לי בו מעבד amd כפול ליבה לסוקט הזה (4200 +) ,ולוח גיגהבייט k8t890 מעפן וגיגה זיכרון ראם . בקיצר בלוח הזה היה לי x800xt ,שהחליט למות אחרי שנים של עבודה ,ועכשיו יש לי כסף להשקיע ,אבל לא הרבה ,אז חשבתי אולי לקנות את הכרטיס הזה שלא דורש ספק כוח טוב במיוחד (יש במערכת ספק כוח 500 וואט גנרי ) . בעיקרון השאלה שלי האם נדרש …
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אוקיי, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, אני לא ממש גיימר אבל אני בכל זאת רוצה משהו שיוכל להחזיק משחקים עם גראפיקה לא כזאת מטורפת, והכי חשוב שיהיה קירור אקטיבי, משהו באיזור ה400 שקל. אני לא ממש מבין בקטע הזה של החיבורים אבל יש לי במחשב PCI-E אם צריך את זה לכרטיס מסך, תודה =)
-
- 10 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום ... אפשר המלצה לכרטיס מסך AGP עד 400 למחשב שיש בו מעבד P4 2.8 ?? תודההה
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אולי מישהו יכול להסביר לי את זה? לאחרונה החלטתי שבעקבות ההתפתחות הגרפית המתקדמת של המשחקים הגיע הזמן לשדרג את המחשב הישן. אז שידרגתי. למעשה קניתי מחשב חדש. המחשב כולל לדעתי רכיבים די מתקדמים מבחינת ביצועים: מעבד - AM2 תושבת AMD Athlon 64 3500+ 2.2Ghz . זכרון - DUAL CHANEL1024MB DD2 667Mhz. לוח אם -GIGABYTE GA-M55PLUS-S3G. דיסק קשיח - WD 250GB 16MB SATA. כרטיס מסך - Leadtek PX7600 GT TDH Geforce 7600GT 256MB. צורב LG DVD ומארז ATX כולל ספק 450W. סה"כ לתשלום 4000 ש"ח. (נ.ב. הפסדתי 300 ש"ח בעקבות ירידת מחיר למעבדי AMD ). זאת לעומת המחשב הישן: מעבד - Athlon XP 2800 1.8Ghz. זכרון - 512MB DDR 400Mhz. לוח אם - GIGABYTE GA-7VM400AMF. דיסק קשיח - WD 250GB 8MB IDE. כרטיס מסך - GI…
-
- 14 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום. הכרטיס החדש הגיע ואין מאושר ממני. השאלה מה הלאה? איך אני מוודא שאני מקבל את כל מה שהוא יכול לתת? התקנתי את התוכנה של Gainward שנותנת למשל OC. האם זה בטוח לבחור את האפשרות של OC מאקסימלי שהתוכנה נותנת? התקנתי את ה- Detonator 4 החדש. יש עוד דברים שמומלץ לי לעשות? יש לי כרגע שני מסכים. אחרי כמה ניסיונות כושלים הצלחתי להריץ את המחשב בתצורה שמאפשרת לי לשלוח חלון למסך השני וזה מאוד נוח בינתיים. השאלה מה הפגיעה בביצועים למשל? האם למישהו יש המלצות בעניין?
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
כי אני מחבר את המחשב לטלויזיה ומשחק שם ושם אין הבדל ברזולוציות כך שמספיק היה ה8500 כדי לשים את כל האפקטים על הכי גבוה ולשחק אז אני הייתי רוצה לדעת אם אפשר...איזה כרטיס אפשר לקנות ככה שיחזיק לי לשנה שנה וחצי כי אני כבר יקנה ps3. היה לי קצת זמן לבדוק בטרדים שהיו וראיתי שיש כרטיס טוב ti 4200 או...ששמתי עין על ה 9600 הרגיל .
-
- 10 תגובות
- 813 צפיות
-
-
הי,אז בסוף קיבלתי את המחשב...קיצק שמתי 3dmark 2001 se ויצא לי תוצאה סופית נמוכה 7200 זה אמור להיות ככה? אני חוזר על מפרט המחשב שלי: מעבד:p4 2.4c 800mhz לוח אם:asus p4p800 כרטיס מסך:radeon 9700np זיכרון:שני סטיקים twimos 3200 256 ddr 400 mhz וכל השאר לא חשוב... בקיצור מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כותב לכם את המפרט של 8600 gt 1024mb Chipset : GeForce 8600GT Stream Processors : TBA Memory Amount : 1024 MB Core Clock (MHz) : 540 Shader Clock (MHz) : TBA Memory Interface : 128-bit Texture Fill Rate (billion/sec.) : TBA Memory Brandwidth(GB/Sec) : 12.8 RAMDACs (MHz) : 400 ובמפרט כתוב tba וזה מופיע 3 פעמים במפרט מה זה אומר? תסבירו לי בבקשה אם אפשר את הפרוש בעיברית לכל שורה במפרט כדי שאני ידע תודה
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס 8800 GTS נקנה לפני כשנתיים - לא החלפתי קירור מאז במשחקים אשר צורכים הרבה עיבוד - הכל תקין בדקתי את הטמפ שלו ומצאתי במנוחה 85 מעלות ובעבודה במשחקים 105 מעלות תוכונות SPEEDFAN ובתוכנה של הכרטיס המסך מאתר הבית שלהם שאלה מוזרה איך ב-105 מעלות הכל עובד תקין ללא שום תקלה ללא שום הבעיה האם באיזה שהוא שלב ישרף כרטיס המסך בגלל עודף חום ועדיף להחליף קירור כמה עולה קירור לכרטיס מסך כזה תודה שרון
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
גירסאות האספנים של ה-Titan Xp האימתני נחשפות כעיצובים בהשראת הצד האפל והצד המואר של סדרת הסרטים האלמותית לכתבה
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס מסך לגיימינג עד 500 ש"ח!!! בבקשה מהר כי אני צריך להזמין בעוד יום!!!! תודה לעונים רום
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום! אני מתכנן לקנות מחשב חדש אבל אני מתלבט איזה כרטיס מסך לבחור! קניית המחשב מתבצעת בTMS. המחשב מיועד לגיימינג כבד כמו BF3! אלה שלושת הכרטיסים: 1.HD6950- http://www.tms.co.il/product/10197 2.HD7850- http://www.tms.co.il/product/11316 3.GTX570- http://www.tms.co.il/product/9255 קודם כל אני לא חושב שאני הולך לעשות OC! אם אני אבחר בכרטיס מסך הראשון אז אני אפתח אותו ל HD6970, הבנתי שHD6950 הוא אותו כרטיס כמו HD6970 רק עם תדרים נמוכים יותר ושידרים לא פועלים שאפשר לפתוח אותם. אז אם אני אקח אותו אז אני אפתח אותו ואעלה תדרים לשל HD6970 ואהיה לי את אותו כרטיס, ולא יהיה התחממות יתר. הבנתי גם שHD7850 יש לו יתרונות על GTX570 למשל בשיטת יצור מתקדמת יותר, מהיר יותר, זול יותר, אבל ראי…
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
תראו יש לי מצלמה דיגיטלית MINI VD ואני רוצה לקנות כרטיס פיירוויר כדי להעביר סרטים שיש לי על הקטלת למחשב, רציתי לדעת כמה דברים: איך אני יודע אם המצלמה תוכל להתחבר לכרטיס? כי אין לי חיבור של FireWire בתחנת עגינה שלי אז זה אמור להתחבר בתור AV או USB (מאיזה יציאה יצא הכבל לכרטיס)?? יש מלא סוגים של כרטיסים ואני לא מוצא הבדלים ביניהם חוץ מהמחיר, איך אני אדע מה יותר משתלם לי לקנות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
הי, יש לי 4850 של ספייר, שכידוע די מתחמם, בין 70 -80 מעלות במנוחה ביום רגיל עם קרור סטוק (עלוב ביותר). קראתי ברשת על עדכוני ביוס שמורידים את התדר מעבד והזכרון במנוחה מ MHZ500 ו 750MHZ ל 160 ו 500 וכך תורמים לקירור שלו לפחות במנוחה. http://www.techpowerup.com/articles/overclocking/vidcard/152 האם מישהו ניסה והתנסה בזה? האם מומלץ? עובד טוב? מה השלבים המדוייקים לעדכון הביוס , ואיך מחזירים חזרה לביוס הקודם אם נדפק? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם לפעמים אני מסתובב באתרים של חנויות ועכשיו בדיוק ראיתי ב foxpc את הכרטיס הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1683 זה הקירור הכי מפלצתי שראיתי אי פעם זה הגיוני?למישהוא יש את הכרטיס הזה? רציתי לדעת גם אפ אפשר לקנות את הקירור בנפרד לא מצאתי באתר היצרן... תודה....
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
האמנם צריך כל כך הרבה זיכרון על כרטיסי מסך כיום? חוץ מ-GTA אולי, יש משחקים/תוכנות שמשתמשות בזה? (וגם בGTA, כמה כמות הזיכרון קריטית לביצועים?) או במילים אחרות, כשקונים כרטיס בינוני+, שווה להשקיע יותר בשביל גיגה זיכרון?
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל של חברת MSI. הDVI הפסיק פתאום לעבוד, הקטע המוזר הוא שעם מתאם מDVI לאנלוגי רואים תמונה. כלומר ה DVI מוציא אות. חשוב לציין שהכרטיס נוסה עם מספר מסכים במספר מחשבים ועם כבלים שונים. מישהו נתקל/שמע פעם על דבר כזה? מישהו יכול להסיר לי איך זה יכול להיות?
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-