כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי מחשב חדש שהמפרט בקצרה הוא: מעבד i5200k 8 ג'יגה DDR3 1333 כ.מסך 570GTX ספק 620 SEASONIC לוח gigabyte p67x-ds3 משהו כזה... בכל אופן, יש לי כרטיס 9800GTX+ שלא בשימוש, האם כדאי לחבר אותו ושיישמש בתור dedicated physics ? למכור לא נראה משתלם במיוחד.. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
הדיון הקודם ננעל כי התרד גלש לשיחות שאינם קשורות לנושא לדעתי נחמד שיש תרד על זה אבל כדי שלא יסגרו אותו שוב להישתדל לא לחרוג מהנושא !! התוצאה הנוכחית שלי ניראה איזה דרייבר NVIDIA מכינה לנו אוליי התוצאה עוד תיגדל :xyxthumbs: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 800 צפיות
-
-
כחלק ממבצעי BF יש עכשיו את הכרטיסים של AMD במחירים הכי זולים שאני ראיתי בעולם במידה ומישהו מעוניין. מעבר למחיר הזול יש גם קופון עד מחר של 112 שקלים ועוד קופון של 50 אם מתחברים לטלגרם שלהם או משהו.
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
המליצו לי על כרטיסים רבים אך את אלו המליצו לי הכי הרבה יש לי את הכסף לשלם על שניהם, אבל רציתי לדעת איזה מהם יותר בביצועים שלו... 1) ATI Radeon 9800W 128MB DDR + TVOUT Pro Model - GC-R9800-PRO-C3 Radeon 9800 128MB DDR Powered by the AGP 8X RADEON 9800 PRO Visual Processing Unit (VPU). Integrated 8 parallel rendering pipelines and 4 parallel geometry מחיר: 2,050.00 ש"ח +++ 2) Sapphire ATI Radeon 9800 Pro 128 MB 128 MB DDR memory accelerates the latest 3D games 256-bit memory interface removes hardware performance bottleneck and provides end users with faster 3D graphics Industrys only 8-pipeline graphics solution in its 2nd generation, providing twice the render…
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
לפני כ 3 שבועות קניתי מסך זה בPCH. לאחר עבודה איתו במשך שהוע שמתי לב לשבירה קטנה מאוד בצידו של המסך מעין חור קטנטן. - לא יחסתי לזה חשיבות כי זה היה בפינה. אך לאחר שבועיים (כלומר שלשום) שמתי לב להופעת חור נוסף במרקז - החור כמעט בלתי נראה ורק אם מתקרבים רואים אותו. חשוב לציין שלא קירבתי שום עצם חד למסך ולא נפל עליו כלום. רציתי לשאול אם הבעיה ידועה. האם זה מכוסה ע"י האחריות - כלומר האם יחליפו לי מסך בגלל זה או שלא :-[
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
למה כרטיסי המסך של QUADRO הרבה יותר יקרים מכרטיסי המסך של חברות אחרות? ולמה באתר של ניבדיה בהורדה של הדרייברים הם נפרדים משאר הכרטיסים?
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם תיהיה גרסא של ה 4850 עם DDR5 ? אם כן משהו יודע מתי יוצא ומה יהיה ההפרש במחיר ובביצועים ? תודה רבה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר חזק??? ***ה9800 הוא גרסת Green של Palit..
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני משחק בcall of duty warfare ובהגדרות של המשחק הוא מזהה רק את הכרטיס מסך של אינטל, עדכנתי דרייבר ובהגדרות של הswichable הגדרתי לביצועים גבוהים והוא עדיין לא מזה את הכרטיס שאני רומה שהוא יעבוד איתו מישהו עוד נתקל בבעיה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
1. מה משמעות ה- Toxic Edition? 2. האם כדאי לקנות את ה- 4870 הסטנדרטי? 3. קראתי בכמה ביקורות באינטרנט שלכרטיסי מסך מסדרה 4870 יש בעיית טמפרטורה גבוהה. זה נכון? ואם כן, מומלץ לבחור כרטיס מסך אחר שידוע שאין לו בעיות כאלה או שזה לא צריך להטריד? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=694
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שמתי לב שGAINWARD מוכרת 2 סוגים של 6800GT... אחת בשם GAINWARD 6800GT STANDART ושנייה בשם GAINWARD 6800GT GOLDEN SIMPLE.... יש למשהו מושג מה ההבדל ביניהם חוצמזה שהגולדם סימפל בא עם OC לU... :
-
- 11 תגובות
- 800 צפיות
-
-
המחשב נועד למשחקים כבדים ואני מתלבט בין : ASUS 7950 לבין Gigabyte HD7950 Windforce X3 בKSP המוכר המליץ מאד על הדגם של ASUS וטוען שהקירור שלהם הוא הכי מפלצתי שיש - השאלה היא בביצועים בשטח , מה הכי טוב מבין שניהם ?
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
-
האם זה נכון שלא משתלם להשקיע כיום בכרטיס מסך בגלל שעוד מעט יוצא directx 10? אני רוצא לקנות מחשב חדש למשחקים ומישהו אמר לי לחכות עם זה עד שיצא directx החדש.
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני כנראה קונה כרטיס radeon 9500 pro בקרוב ואני רוצה לדעת איך מפעילים את AA ו-AF כדי לשפר את איכות התמונה כשיהיה לי הכרטיס . תודה רבה לעונים .
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
Hercules 3D Prophet 9800SE All-In-Wonder 128MB Retail Video/TV card + Remote אנשים שעשו לזה SOFTMOD קיבלו ביצועים יותר טובים מאשר ה 9800 , בערך 6000 ב 3DMARK3 אני יודע זה תלוי במחשב וכו', אבל בקרוב אני אקנה חדש, אבל יש לכרטיס את הפונציאל\ הוא עולה 1,529
-
יש לי שאלה יש לי P4 לוח שלDFI עים חריץ AGP4X ולכרטיס יש AGP 8X האם זה יעבו ביחד עים כן אז איך תודה
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יום אחד אני רואה חבר שלי רץ אלי ומנופף בידים היה לו תיק שחור ומשהו אלקטרוני עם מלא חוטים ביד כל מה שהוא היה צריך זה לצעוק "אללה וואכבר" וזה היה משלים את התמונה BUT NOOOOOOOOOO הוא מצא בבוידעם כרטיס מסך של DIAMOND עשינו תיארוך פחמן וגילינו שהכרטיס הוא משנת 1998 הזיכרון שלו היה 16MB SGRAM!!! והנה התמונה של הממצא הארכיאולוגי
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
כמה דברים 1. בקשר לדרייבר ה BETA החדש ש ATI הוציאה כדאי לשפר את האיכות ל DOOM3 האם הוא יעזור לי שיש לי כרטיס מסך redeon 9200 128 MB? 2. אם זה כן אז למחוק את הדרייבר הישן ואז להתקין את ה BETA או להתקים על הדרייבר הישן? 3. איך אני יכול לראות את ה FPS במשחק? תודה מראש...
-
- 10 תגובות
- 800 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, ואיתו קרוספייר 4850... עכשיו.. איך אני מגדיר ששני הכרטיסים יעבדו? בתוכנה של הדרייבר מסמן את ה enable crossfire x? משהו כזה... ועוד משהו.. אממ הטמפרטורה לא משהו היא די גבוה באיידל, אני מפחד להכנס למשחקים ... אני מפחד שהכרטיסים יתחממו יותר מדי תמונה: הא וטמפרטורה לא קבועה.. פעם גבוה למשל 70 ופעם אחת "נמוכה" אפילו 60 עכשיו.... ניסיתי תמדריך בתוכנה RivaTuner עם הגברת מהירות המאוררים אבל אני לא מוצא את האפשרות הזאת בתוכנה תראו: מישהו יכול לעזור לי?
-
- 12 תגובות
- 800 צפיות
-
-
איזה מבין 2 הכרטיסים יותר טוב ? ואם יש לכם מבחנים של השואות אני ישמח .
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שמעו חבר שלי רוצה לקנות כרטיס במחיר 800 שקל ככה אז השאלה שלי הוא מה עדיף מהכרטיסים הבאים?: http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6652&CatCode=123 או http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6522 או http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7083 איזה מהם הכי טוב בביצועים ? הכרטיס בעיקר צריך להריץ על 100 FPS את CS 1.6 כי זה מה שהוא משחק כל היום =/
-
- 10 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולםאני יודע שה HD5870 הוא כרטיס ישן אבל הוא אחד החזקים ואני יכול להביא אותו במחיר ממש טוב(500 שקל)ורציתי לדעת אם הוא יתאים למחשב שלי(והאם יווצר צוואר בקבוק או שהוא יתאים) כי המחשב שלי כבר דיי ישן ומצד שני אני יכול להביא HD6850 שהוא יותר חדיש אבל פחות חזק ב 100 שקל פחות (שזה אומר שהוא עולה 400 שקל) המפרט שלי הוא כזהמעבד E85004 GB ראם500GB הארד דיסקלוח אם MSI NEO P45ספק כוח כרגע יש לי 450W אבל בגלל שראיתי שהכרטיס HD5870 צריך לפחות 500W אני ייקח מחבר שלי את הספק 500W שלומה אתם אומרים איזה מהם יותר מתאים לי ועל איזה מהם אתם ממליצים והאם שווה להוסיף את ה 100 שקל כדיי להביא את ה 5870תודה ענקית לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם , משהוא יכול להביא לי קצת מידע על הכרטיסי מסך האלו ? , ומחירם ? תודה לעוזרים . חפשתי בזאפ או בכל חנות מחשבים מוכרת ואין אותם . אם אפשר של GeCube , תודה ! אני במיוחד מעוניין במחיר שלהם
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
האם יכול להיות חוסר תאימות בין כרטיס מסך של sparkle לבין לוח אם של gigabyte, שהכרטיס מסך לא מנצל את עצמו עד הסוף בגלל הלוח אם של gigabyte? תודה.
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-