עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eXtReMeHaLo,

כמה דברים 1. בקשר לדרייבר ה BETA החדש ש ATI הוציאה כדאי לשפר את האיכות ל DOOM3 האם הוא יעזור לי שיש לי כרטיס מסך redeon 9200 128 MB? 2. אם זה כן אז למחוק את הדרייבר הישן ואז להתקין את ה BETA או להתקים על הדרייבר הישן? 3. איך אני יכול לראות את ה FPS במשחק? תודה מראש...

• 10 תגובות
    • 801 צפיות
  2. אם כן איך זה עובד? יש להם גם כרטיס קול, או שמחברים להם את כרטיס הקול?

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  3. היום כרטיסי הרדיאון 1950 פרו = נמצאים במחירים מצחיקים ונותנים את התמורה הטובה ביותר למחיר לדעתי יחד עם זאת הם לא דירקט איקס 10 אז אני לא ממש יודע מה לעשות - מתי כל הדירקט 10 יהיה אפקטיבי ? מה כדאי לעשות? אני עומד לירכוש מחשב חדש...ודי מתלבט אם לחכות חודש....? תודה למי שעוזר

• 9 תגובות
    • 801 צפיות
  4. Started by ido2012,

תקציב: 700 ש"ח ללא ספק כח, 1000 כולל ספק כח, חריגה של 200 ש"ח אפשרית מפרט המחשב: מעבד: intel core Quad Q8200 2.33Ghz 4mb cache s775 1333Mhz קירור מעבד: arctic coolung freezer xtreme rev.2 זיכרון: 4GB DDR2 1066 מארז: coolermaster centurion 590 לוח אם: gigabyte ga-ep45-ud3l כרטיס מסך נוכחי: zotac 9500gt 1gb gddr2 dx10 ספק: cooler master extreme power plus 500w מסך: lg w2343t 23 אינץ' הערות: תאמרו לי בבקשה אם המערכת הנ"ל מתאימה בכלל לגיימינג או שמשתלם להחליף את כולה? ואם כן מה צריך להחליף בה מעבר לכרטיס מסך, ולמה להחליף? בנוסף רציתי לדעת אם בתקציב של עד 700 שקל אפשר להשיג כרטיס מסך שיפעיל את כל המשחקים על ההגדרות הטובות ביותר, ואם לא, כמה יעלה כרטיס כזה. אם עדיף להחליף את ה…

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  5. Started by Director,

שלום לכולם , משהוא יכול להביא לי קצת מידע על הכרטיסי מסך האלו ? , ומחירם ? תודה לעוזרים . חפשתי בזאפ או בכל חנות מחשבים מוכרת ואין אותם . אם אפשר של GeCube , תודה ! אני במיוחד מעוניין במחיר שלהם

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  6. Started by Salwaby,

נמכר, לא רלוונטי.

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  7. Started by redti,

הם עולים פחות או יותר אותו דבר אבל יש לי נטייה לATI.. אני מדבר או על 9600GT ALPHA DOG GDDR3 512 MB - XFX או ‏HD 3870 512MB GDDR3 - GIGABYTE רשום על הכרטיס של ATI שהוא תומך DX10.1 זה יותר חדש מ10 או שזה למעשה 10 כי אם כן יש להם אותה תמיכה.. ואיזה מיהם עדיף בכלל?

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  8. אהלן, יש לי AMD-ATI Sapphire X1900XTX 512MB עם גוף קירור של Zalman CNPS9700 (אני מקווה שאני זוכר נכון) כשאני משחק אני לעיתים רואה עיוותים, כלומר פתאום יוצאים משולשים ממקומות לא קשורים, יש קפיצות כאלה, והטקסטורות לעיתים צבעוניות מהבהבות.. האם זה אומר שהכרטיס שלי נדפק?.. זה קורה בעיקר במשחקים החדשים (World In Conflict, Call of Duty 4), כאשר הכרטיס מגיע לאזור ה 70c - 75c מעלות... (LOG של ATITool)... תודה.

9. אני לפני קניה של הכרטיס הנ"ל עכשיו אני לא מצאתי את המידות שלו... הוא יכנס במארז אבל יכול להיות שבגלל הרוחב שלו הוא יסתיר לי חיבור של SATA בלוח אם... בעיקרון התקציב שלי הוא 1000 וחשבתי לקנות את הכרטיס של ZOTAC מKSP יש אופשרות אחרת לאותו כרטיס מחברה אחרת... מה אתם אומרים על: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2513&CatCode=529 תודה לעוזרים..

• 9 תגובות
    • 801 צפיות
  10. אהלן.. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך ביום שישי.. המפרט שלי הוא: amd athlon 939\64b venice + gigabyte k8ncs939 אני צריך כרטיס סביר ואני מתלבט בין 2 הכרטיסים הבאים : http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=372&category_id=193c86e6beabca7c6e519beb3878e9&PHPSESSID=eabe37a4e2a04b99f0cc47006193a7fd http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=8609&catid=703 הייתי רוצה שתעזרו לי להחליט...אני לא מבין בזה יותר מדי... רק יודע שצריך לפחות תצורה של 128bit ... התקציב - 400-500 ... וזה עוד אחרי גמישות רבה :-\ .. בגדול אני לא גיימר וגם לא אהיה.. הדרישות הן באיזור ה FIFA2006... בתודה !

• 15 תגובות
    • 801 צפיות
  11. שלום לכולם!:] יש לי שאלה בקשר לרזולציות וה - FPS. אם למשל, יש לי מסך תומך עד הזרולוציה 1200x1024 60hrtz. אני שם על רזולוציה יותר נמוכה, ככה שיהיה 85 hrtz. כאשר אני משחק במשחק כלשהו ואני שם אותו על הרזלוציה הכי גבוהה, זאת אומרת שהמשחק ייעבוד על 60 הרטץ בלבד וכך גם יהיה ה - FPS? כי ידוע לי שלפי קצב ההרטצים, כך גם ה - FPS, אלא אם כן אפשר לבטל את ההגבלה. תודה רבה!:]

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  12. Started by Cranchh,

אני חושב שזה הפורום הכי מתאים אבל אני לא בטוח, אז סליחה אם זה לא הפורום הנכון... יש לי כרטיס Asus GeForce3 Ti500 Deluxe שיש בו אפשרות WDM אני מחפש תוכנה שיכולה להקליט מהWDM לMpeg עם אודיו מהכרטיס קול רצוי שתהיה FReeWare ShareWare או Trialtime

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  13. Started by yaloner,

שלום, מחפש מסך 17" בסביבות 800 ש"ח, שטוח. יעבוד עם כרטיס o/b וישמש בעיקר לאינטרנט ואופיס... מה אומרים ?

• 10 תגובות
    • 800 צפיות
  14. יצאו הדרייברים גם לויסטה! הנה לינק: http://downloadcenter.intel.com/filter_results.aspx?strTypes=all&ProductID=2576&OSFullName=Windows+Vista%2A+Ultimate%2C+32-bit+version〈=eng&strOSs=156&submit=Go%21 גרסת 15.6b רק לגירסאות 32 ביט.. לא חשוב איזה ויסטה(אולטימט, בייסיק וכו'...) רק לשבבי G965 X3000 שאלה... יש לי VISTA ULTIMATE 64BIT ואין עדיין דרייבר ל64 ביט... אני יכול להישתמש ב32 ביט? זה יגרום נזק או משהו? כי 64 ביט מעלה גם 64 וגם 32.. תודה !

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  15. Started by snipa,

מצאתי את זה זה הגיוני? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2073317255 עריכה של biodome: יש לדאוג לכותרת עניינית.

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  16. כרטיסי ה-Radeon Instinct מעוניינים בחתיכה מעוגת הלמידה החישובית, ומאשרים את מעטפת ההספק של ארכיטקטורת הדור החדש לכתבה

17. Started by alexbmw,

אז ככה ישנה הגרסה הזו של הכרטיס http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814131346 זו היא גרסא "ירוקה" של הכרטיס שמגיע ללא חיבור 6 פינים . אז ככה ,יש לי מחשב ששימש אותי נאמנה שנים כבר ,בשנתיים האחרונות (אולי יותר ) הוא שימש אותי בתור מחשב זולה (יענו מחשב ישן כזה שישוב בזולה ומשמש כ htpc ומשחקים קלים ) . המחשב נורא ישן ומבוסס על סוקט 939 של amd ,יש לי בו מעבד amd כפול ליבה לסוקט הזה (4200 +) ,ולוח גיגהבייט k8t890 מעפן וגיגה זיכרון ראם . בקיצר בלוח הזה היה לי x800xt ,שהחליט למות אחרי שנים של עבודה ,ועכשיו יש לי כסף להשקיע ,אבל לא הרבה ,אז חשבתי אולי לקנות את הכרטיס הזה שלא דורש ספק כוח טוב במיוחד (יש במערכת ספק כוח 500 וואט גנרי ) . בעיקרון השאלה שלי האם נדרש …

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  18. Started by feelz,

MSI 660TI power edition vs Sapphire 7950 3GB GDDR5 DP OC VAPOR-X With Boost מה יותר טוב ומי טוב יותר בביצועים ברוב המשחקים?

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  19. Started by Ido.G,

היי לאחרונה החלפתי מחשב, אך נשארתי עם ה Radeon 4850 המיושן שלי (קניתי אותו רק לפני שנתיים, עם זאת). אני מעוניין לשדרג לכרטיס בינוני פלוס - משהו ברמת ה 7850, 7870, או כרטיס ישן יותר באיזור הזה. את הכרטיס אעביר לאח שלי, לצורך העניין. אני נתקבל במודעות, אך המחירים שאנשים דורשים פשוט מופקעים לדעתי. דעתי מבוססת על כך שהגורמים הבאים הם אלו שמשפיעים על ערכו של כרטיס, לפי חשיבות: ביצועים וכוח נטו ("כוחות סוס", או משהו כזה) כמות הזמן שבה הוא עבד במחשב של מישהו צריכת חשמל ביחס לביצועים חוזי לביצועים ותמיכה עתידית. כרטיס ישן - יש סיכוי שלא יקבל אופטימזציות בדרייברים חדשים וביצועיו ירדו לפחות מכרטיסים חדשים שמקבילים לו מבחינת "כוח נטו". לדוגמה - סידרת ה HD 4X00. טכנולוגיה - ככל שהדו…

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  20. Started by 8-Ball,

אני מחפש מסך LCD השימוש העיקרי יהיה עריכת וידאו, הVX724 יותר מתאים לי מבחינת הגודל שלו (עומק, ליתר דיוק) אבל אני לא ממש מוצא את ההבדל 8MS לעומת 4MS. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  21. Started by eliil1,

כותרת ^

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  22. Started by wildog,

בחברה שלי מתעסקים בסימולציות של כל מני דברים. עכשיו, יש לנו בעיה של עומסים. החברה שביאה לנו את המנוע הגרפי טוענת שהעומסים קורים בגלל שהכרטיס הגרפי לא מספיק חזק, אני חושב שלא. בכל מקרה, השאלה שלי היא אם משהו מכיר תוכנה טובה שבודקת עומסים על הכרטיס בזמן שהוא מרנדר משהוא. הכרטיסים הגרפים שלנו הם gforce 8800GTX 768mb. ,תודה מראש.

23. Started by eli20,

אני ראיתי שיש לksp את המבצע של ה6800gt ב1800 שקל, ואני מעוניין לקנות אותו. יש לי מערכת חלשה יחסית- amd xp athlon 2000 ecs kt600-a 256 sdr אני לא מתכוון לשדרג בזמן הקרוב, אז אני רוצה לדעת אם הוא יחזיק במערכת שלי, או שאניי אהיה חייב לשדרג כדי שהוא יפעל כמו שצריך תודה לעוזרים, אלי

• 13 תגובות
    • 800 צפיות
  24. Started by ovadia10,

רציתי לבקש ממי שיש לו HD4870X2 שיצלם לי את המסך שלו שהוא עושה GPU-Z תודה מראש

• 8 תגובות
    • 800 צפיות
  25. שלום , אני רוצה לשדרג כרטיס מסך בשביל משחקים . כרגע כרטיס המסך שלי הוא ati randeon hd 4300 . מעבד : E8400 3.00GHz 2.67 GHz לוח אם: Gigabte‏ p43 -es3g ספק כוח: seasonic 620w ATX12V אני חשבתי על Gigabyte HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E האמת לא יודע מהתגובות כאן נראה שהכרטיס די טוב השאלה יהיו בעיות עם המעבד ? תקציב שלי 700- 800 שקל תודה לכול המגיבים...

• 4 תגובות
    • 800 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.