כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
סליחה על ההקפצה אבל מישהו אולי יכול לתת לי לינק לגירסת ניסיון חוקית כלשהי של 3ds max בגירסתה השביעית? מחיפושים בגוגל הבנתי שגירסה 7 עדיין לא יצאה... :-\ האם כדי לנסות וללמוד את גירסה 6 או שכבר עדיף לחכות ל7?
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות מסך דק. חשבתי על חברת lg איך המסכים שלהם? אני רוצה גודל 17 אינץ או יותר עד 3500 שקל יש למשהו המלצות? איך הסמסונג? בהשוואה למסך רגיל, איפה איכות הצבעים יותר טובה? האם במסכים הדקים אפשר לצפות גם מהצד ללא בעיה? ומה אתם ממליצים.. נ.ב. אם יש למשהו איזה אתר עם השואה של מסכים כאלה אני אשמח לקבל לינק.. תודה מראש! :)
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
כרטיסי ה-Radeon Instinct מעוניינים בחתיכה מעוגת הלמידה החישובית, ומאשרים את מעטפת ההספק של ארכיטקטורת הדור החדש לכתבה
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
- 1 follower
-
-
מהירויות עריכה בפוטושופ קשורות בכרטיס מסך? כלומר אם יש הבדל ממשי בין GF 5200 לGF 5600... ובאיכות התמונה יש הבדל? או שההבדלים אם רק במשחקים.
-
- 9 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לא ידעתי לאיפה לשייך את הנושא הזא בדיוק אז תסלחו לי אם לא שמתי אותו במקום הנכון יש לי כרטיס טלוויזיה של avermedia tv series device - bt878 , ואני לא יכול לחבר לכרטיס הזא את הכבל של האנטנה(הכבלים למשל), כי כל הכבלים בבית שלי הם של הלווין של yes והחיבור שלהם לא מתאים לחיבור של הכרטיס טלוויזיה. בממיר ה yes יש לי רק את כבל הכניסה של הלווין שלהם(חיבור אחר עם שפיץ מוזר , שהחיבור הזא לא מתחבר לכרטיס טלוויזיה), וגם יש עוד בננה אחת על הממיר, של הוידיאו. ובכרטיס טלוויזיה יש לי חיבור אחד של בננה נקבה ועוד חיבור אחד של s - video ועוד יציאה לחיבור ללוין(ושוב הכבל של yes לא מתאים לשם) איך אני מחבר את זה , האם בכלל אפשרי?
-
- 13 תגובות
- 801 צפיות
-
-
תמונה מצורפת, השאלה היא, מה ההבדל בניהם הכרטיס לא באוברקלוקינג! NVIDIA NV18 GF4 MX440-X8 נ.ב - המעבד הגראפי עובד ב250 מגהרץ, הזכרונות כמו שאתם רואים בתמונה זה דיי מוזר כי עד כמה שהבנתי בכרטיסי "NVIDIA NV18 GF4 MX440-X8" המעבד הגראפי צריך לעבוד על 275 והזכרונות נדמה לי... 400 או 500 (לא זוכר) ניסיתי בRIVA TURNER לעשות עובדקלוק למעבד הגראפי מ250 ל 300 ואת הזכרונות להעלות מ 333 ל 400 ומה שקיבלתי זה: 1. כרטיס דפוק, שעושה שטויות באמצע עבודה חלשה באינטרנט פתאום מופיעים "פאקים" על המסך, שהכרטיס לא ממש חם ולא הזכרונות 2. ה"Real Clock" ב AIDA32 הראה 400, והEFFECTIVE הראה 800... אז מה בעצם האפקטיב הזה, למה הוא כפול מהריל כל הזמן הלכתי לחבר שלי יש שלו FX5200 והREAL היה המקורי לפני ה…
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אז ככה ישנה הגרסה הזו של הכרטיס http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814131346 זו היא גרסא "ירוקה" של הכרטיס שמגיע ללא חיבור 6 פינים . אז ככה ,יש לי מחשב ששימש אותי נאמנה שנים כבר ,בשנתיים האחרונות (אולי יותר ) הוא שימש אותי בתור מחשב זולה (יענו מחשב ישן כזה שישוב בזולה ומשמש כ htpc ומשחקים קלים ) . המחשב נורא ישן ומבוסס על סוקט 939 של amd ,יש לי בו מעבד amd כפול ליבה לסוקט הזה (4200 +) ,ולוח גיגהבייט k8t890 מעפן וגיגה זיכרון ראם . בקיצר בלוח הזה היה לי x800xt ,שהחליט למות אחרי שנים של עבודה ,ועכשיו יש לי כסף להשקיע ,אבל לא הרבה ,אז חשבתי אולי לקנות את הכרטיס הזה שלא דורש ספק כוח טוב במיוחד (יש במערכת ספק כוח 500 וואט גנרי ) . בעיקרון השאלה שלי האם נדרש …
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי, חבר שלי קנה מחשב עם רדאון 9600Pro והיו בעיות {סיפור ארוך} והחליפו לו את הכרטיס... במאפייני תצוגה {עכבר ימני בשולחן העבודה - מאפיינים - תצוגה... משהו כזה...} לפניכן אני לא זוכר מה היה רשום... לדעתי 9600Pro עכשיו אחרי ההחלפה רשום 9600Series... אבל אני לא בטוח 100% שלפניכן היה רשום Pro... אז כל מי שיש לו 9600Pro,WindowsXP, CataLyst3.6 אני אשמח אם תגידו לי מה רשום לכם שם. ואם מישהו לא מבין לאיזה מקום אני מתכוון בדיוק אז לזה: תודה, מתן.
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
MSI 660TI power edition vs Sapphire 7950 3GB GDDR5 DP OC VAPOR-X With Boost מה יותר טוב ומי טוב יותר בביצועים ברוב המשחקים?
-
אני מסתכל על ה Ti הזה והוא כזה ארוך!!! הוא נראה כמו הוודו 5 המגעילים האלה! זה מזה מבאס.. גם הרדאון ככה? אם לא אז לרדאון יש טכנולוגיה טובה יותר לא? הצליחו למזער כרטיס באותם ביצועים... זה גם ממש מסוכן.. הכרטיס ממש ארוך והסיכויים שחלק ממנו יפול או יתלש גבוהים בהרבה
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
עוד 3 שבועות יום הולדת (הבנתם את הקשר לכותרת כבר... ;D) אז מישהו התנסה איתו? איך הפילטרים? יש ביקורות ברשת עליו כי לא מצאתי מי יודע מה. ומה עם OC (ממש בספק אם איי פעם אעשה אבל בכל מקרה). תודה חבר'ה. ;D
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
הי,אז בסוף קיבלתי את המחשב...קיצק שמתי 3dmark 2001 se ויצא לי תוצאה סופית נמוכה 7200 זה אמור להיות ככה? אני חוזר על מפרט המחשב שלי: מעבד:p4 2.4c 800mhz לוח אם:asus p4p800 כרטיס מסך:radeon 9700np זיכרון:שני סטיקים twimos 3200 256 ddr 400 mhz וכל השאר לא חשוב... בקיצור מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 801 צפיות
-
-
איך יודעים אם הכרטיס הוא האקסטרים אדישיטן או הגרסה הרגילה ? מה המספר דגם צריך להיות ?
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
דגם לוח: GA-870A-USB3L השאלה שלי עם הוא יתמוך במערך כרטיסים זה חושב לי כי חלק מן המקורות אומרים שלא וחלק כן אני חושב שהוא יתמוך אבל באיכות נמוכה. אני צודק? כרטיס מסך: HD6850 ואני רוצה כפול (כאלו להוסיך אותו כרטיס למערך) ספק: Seasonic M12II-620 620W מעבד: phenom 2 965 האם אני יכול לעשות מערך? ולאיזה כרטיס אתם ממליצים<?
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם~!!!! אז ככה, לפני כשנתיים וחצי קניתי כרטיס מסך ELSA 6800GT שיש לי עליו אחריות ל-3 שנים... עכשיו כעבור שנתיים וחצי הכרטיס התקלקל כי היה בעיה ב\יכרון של הכרטיס... אני מדגיש קניתי אצל פאנדה מחשבים... הם לקחו את הכרטיס לתיקון אמרו לי שהכרטיס נשלח לחו''ל שהחברה תחליף אותו או תתקן אותו, עכשיו הם אומרים לי שאין יותר את החברה "ELSA" והכרטיס לא מיוצר יותר אז או שאתה לוקח זיכוי בסך 300 שקל שזהו זיכוי מגוכך~!!!! או שאנחנו מחזירים לך את הכרטיס ככה בלי שום החלפה ותיקון~!!! כרגע אני לא יכול לקנות שום כרטיס שדומה לביצועים של הכרטיס שלי ב-300 שקל!!! כמה שניסיתי לדבר איתם שום דבר לא עוזר~!! אולי אתם יכולים להמליץ לי על משהו?? בבקשה זה ממש דחוף~!!
-
- 13 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי כרטיס מסך ati hd5770 המחובר למערכת intel q9400 עם 4g ddr2 ואני מתכוון לשדרג את המערכת לi5 עם 8g ddr3 ולוח שתומך בקרוספייר. רציתי לדעת האם כדאי להשאיר את כרטיס המסך הנוכחי בהנחה שיש לי ספק מתאים ולחבר לו אחד נוסף זהה במקביל או לחבר כרטיס חדש וחזק יותר אני חותר לעניין זה מכיוון שאני יכול לקנות כרטיס 5770 ב400 חדש,ואם אקנה כרטיס יותר חזק ההוצאה תהיה כפולה אז מה עדיף מבחינת ביצועים?
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
לא בדיוק יודע לאיזה נושא לשייך את השאלה, מקווה שפגעתי נכון לחבר שלי יש כרטיס ג'יפה 2 (100/200) ומשדר אלחוטי (מקמ"ש) בעזרתו הוא משדר לטלויזיה. בהגדרות של ה-nView הוא משתמש ב dualview. הבעיה היא שבטלויזיה, האות (הסרט למשל) במקום להתפרש ע"פ כל המסך, מתפרש עד הגבולות העליונים והתחתונים בסדר אבל בצדדים נוצרים מן 2 פסים שחורים (3-4 ס"מ בכל צד). הם לא עולים על השידור עצמו אלא פשוט יוצא שהם מצמצמים את השטח ע"פ הטלויזיה שבו הסרט יכול להתפרש. הבעיה היא בהגדרות של הnView, בשידור עצמו..? יש דרך לשנות את זה? תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
לוח אם : Intel D865PERL[br]פורסם בתאריך: 7.08.2007 בשעה 00:42:44 ספק כוח גנרי 350מעבד P4 2.4GHZ זכרון 1 גיגה חשבתי ללכת על 7600 האם הספק מספיק בשבילו? או על זה http://www.skypc.co.il/pl_product~28105~8~0.htm האפ הספק יספיק בשבילו? אני רוצה שהמשחקים יפעלו לי חלק עכשיו יש לי ati radeon 7500 ויש למשל בGTA SA תקיעות ולא פועל חלק. תודה. בבקשה אל תגידו לי שעדיף לשדרג את המחשב רק תעזרו לי לבחור כרטיס מסך תודה.
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
או שיש אופציות טובות יותר עבור גיימרים לא כבדים במחיר הזה? http://www.skypc.co.il/pl_product~28260~8~0.htm
-
- 11 תגובות
- 801 צפיות
-
-
עד עכשיו התשמתשתי בתוכנה הזאת על מנת לראות סרטים בטלוויזיה אבל פתאום היא עושה לי כל מיני בעיות יש תוכנה אחרת דומה לה ? אמרו לי שאמור להיות אפשרות מובנת בתוך המאפינים של הכרטיס מסך על מנת לראות בטלוויזיה אבל אני לא מוצא את זה , מישהו יודע אולי מה הבעיה ? * יש לי G force 4 Ti 4200 128 ddr תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לכרטיס מסך, חיבור PCIe X16 ומעלה. למחשב די חלש (פשוט נשרף לי הנוכחי). תקציב 250 ש"ח +-10. אם זה משנה אז מפרט המחשב: dual core 3.4 Ghz 4G ddr2 המשחב באמת רק לאינטרנט וסרטים אז אין צורך במשהו מפוצץ. חשבתי על זה http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/krt-msk-sapphire-ati-6450-2gb-ddr3-low-profile-p-12805?cPath=67 מה המלצתכם? תודה
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
בהמלצת החברים אני הולך לכיוון של הכרטיס הזה לטובת משחק ה Flight Sim X מאחר וכבר הבנתי שהמשחק צורך זיכרון אז מה דעתכם על הכרטיס שלהם עם 2 גיגה ולא 1. האם שווה את התוספת כסף?
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי אתמול 260GTX ואחרי שחיברתי אותו ללוח אם+ספק כח, הדלקתי את המחשב והמסך לא מראה לי כלום. הלכתי לחנות עם הכרטיס,שם הכל עבד חלק. הגעתי הביתה לנסות שוב..ולא הלך גם בפעם השניה. ברשותי לוח אם של INTEL DG41TY וספק כח איכותי של 550W מה הבעיה אצלי?
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-