כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אבל אני אנסה. אני מתכוון להקים סטאפ של כמה מסכים. הבנתי שבכל הנוגע לתצוגה של ווינדוס, אין שום בעיה לגרום לעבודה חלקה עם כל המסכים, כלומר ששטח העבודה ייפרש על כולם ויהיה ניתן להעביר חלונות מאחד לשני. מה עושים מצד שני במשחקים? האם המשחקים יודעים לזהות שקיימים מספר מסכים ולייצר תמונה ברזולוציה המתאימה?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי שאלה. קניתי טלויזיה LCD 32lg10R וחיברתי אליה את המחשב שלי בחיבור 15PIN -VGA יש לי כרטיס מסך ATI 4850 ומסך DELL 2007WFP כאשר אני מריץ משחקי כלשהם על המסך הם עובדים מצויין אתמול ניסיתי להריץ משחק על הטלווזיה ברזולוציה נמוכה מהמסך (1360*768) והמשחק נתקע כאשר כיביתי את המשחק ראיתי שהכרטיס מסך ב 100 מעלות חום והמאוורר על 100% למה זה קורה? האם זה משנה לכרטיס מסך גודל מסך ולא רק רזולוציה? האם זה יעבוד יוטר טוב אם אני אחבר DVI-HDMI דרך אגב הכבל באורך 5 מטר תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
האם הליבה הגרפית של מעבדי SB מסוגלת להריץ סרטי FHD על מסכים מאוד גדולים ברזולוציה מקיסמלית (בלי כרטיס מסך אחר)? מה לגבי ULTRA HD? יש כרטיס גרפי שמסוגל להתמודד עם הרצת סרטים על מסכים גדולים שתומכים ברזולוציה? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1117 זו תוצאה ממש ממש גרועה נכון ? איך אני יכול לשפר ?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ציון 6002 זה טוב? המפרט בצד ימין http://img228.imageshack.us/img228/1931/cgkb6.jpg
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
מה זה אומר לעזזל? http://i42.tinypic.com/2qa3fgn.jpg כרטיס מסך 260GTX gainward golden simple
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
לא זוכר באיזה פורום קראתי אבל מישהו דיבר על זה שהוא קנה הרקולס 9700 פרו מפנדה והכרטיס היה אדום (ולא כחול כמו שהוא באתר של הרקולס). ביררתי אצל PCH והם אומרים שאי אפשר להשיג כרטיסים של הרקולס.. נראה לי מוזר שפנדה כן משיגים אבל מאיזו שהיא סיבה הכרטיס הוא אדום.. לא מוזר? בכל מקרה אני רוצה לקנות כרטיס כזה של הרקולס.. אבל מפחד לקנות מפנדה ולקבל משהו לא מקורי או לא יודע מה
-
- 9 תגובות
- 807 צפיות
-
-
טוב, כמו שחלקכם יודעים, ה 3DMARK2001SE לא עבד אמלי מאיזושהי סיבה עלומה... הרצתי את ה 3DMARK200 וזו התואה שקיבלתי עם כרטיס זה ופנטיום 3 800MHZ: 5185 איך זה בהשוואה לכרטיסים אחרים? מישהו יכול לפרסם פה תוצאה של TI200 או TI500?
-
- 14 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני מבקש מכל מי שמתלונן על הRADEON שלו (וכאלו לא חסרים) שיציין אם הוא מדבר על הרקולס או גיגהבייט בכדי שנבין אם הבעיה היא בהרקולס או בשבב עצמו.בגלל התלונות האלו הקפאתי את הקנייה של הגיגהבייט
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר הFDX8500LE בגרסאת 64 המגה בייט (הלא מוצלחת בOC) יצאה הגרסא החדשה,מבוססת על GPU הרדיאון (לאLE) עם 128 מגה בייט שהפעם מפילה את הג'יגה בייט לקרשים...זיכרונות 3.3NS לעומת 3.6 של הג'יגה בייט- ההרקולס עובר משמעותית.. ימי התהילה של ג'יגה בייט- חלפו ככל הנראה. קרדיט לאלכס על פירסום ההשוואה..ואכב- הסומה 4200SE עם 128 מגה בייטיים מנצח את שניהם ;D עריכה: הכוונה לרדיאונים בגרסא החזקה, לא LE.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הרקולס פרשו מעסקי כרטיסי המסך!! http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=1163
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אלו שהזמינו את הגרסה המיוחדת זוכים לשחק כבר עכשיו, ואחרים יוכלו החל מבעוד כמה ימים. הלהיט הגדול של בליזארד יוצא לעולם ואנחנו הצבנו מולו מספר כרטיסי מסך במערכת בחינה בשביל לראות כיצד הוא רץלכתבה
-
- 0 תגובות
- 382 צפיות
- 1 follower
-
-
תרגום שגוי לראיון עם ראש חטיבת העיבוד הגראפי בחברה יצר גלים ברשת - והביא לתגובה רשמית אשר מבהירה את המצב לכתבה
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אנשים... כבר כמה שבועות שאני מחפש אחרי המחשב האידיאלי ורק עם מרכיב אחד נשארתי עם סימן שאלה גדול... כרטיס מסך הגעתי למצב שרק שני כרטיסים באים בחשבון כרגע (נראה לי...) אבל אני לא מצליח להחליט איזה מהם לבחור... אז בבקשה...מי שיודע (ולא מנחש) שיעזור לי להחליט: radeon 8500 LE או GF4 Ti 4200 ואיזו מהירות לקחת - 64 או 128 DDR...אם בכלל קיים GF 4 Ti 4200 128 DDR ושל איזו יצרנית... אם אין לכם כוח לענות לכל השאלות לפחות תענו לשאלה המרכזית...זה חשוב לי מאוד...תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, נראה לי שהגיע זמן לשדרג את הכרטיס מסך ואני אשמח לקצת התייעצות אני מריץ 2400+ לוח KV7-V AGP 750 MB AMERICAN DATA FX 5200 כולם ללא OC המטרה היא מן הסתם להעלות רזולוציה ו FPS בNFS או HL2 לדוגמא התקציב נוטה לכיוון עד ה 1000 (אולי קצת מעל - אתם יודעים איך זה ) כרגע ה 6600 GT על הכוונת אז מה מומלץ ? האם זה משנה של איזה חברה הכרטיס (הכרטיס לא הצ'יפ) והאם ניתן לעשות לו OC והשלכות לגבי חום ודציבלים ?
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום אשמח להמלצה ati 6950 או gtx 570 כמה ההבדל גדול חוץ במחירים ירוץ על 2500k לוח asrock z68 כלשהו תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
השאלה שלי היא מה זה oc בכרטיסי מסך ואיך עושים את זה ולאיזה סוגים של כרטיסי מסך כל הפרטים אם אפשר ?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מפרט: Intel Core 2 Duo E6300 1.86ghz ASUS P5B MotherBoard SATA II PCIE Leadtek PX8800 GTS TDH 640MB PCIE Hard Disk 7200rpm 250 GB ENERMAX Liberty 500W A-Top Black Gladiator במיוחד עם splinter cell double agent - אפשר על מקסימום גראפיקה? (יש לי על המחשב, אבל עדיין לא הפעלתי את המשחק מאז הכ.מ החדש..)
-
- 10 תגובות
- 902 צפיות
-
-
לא בטוח אם זה המקום, אם לא אני מתנצל. הרבה מאוד משתמשים שואלים אם שילוב של X ו-Y יגרום לצוואר בקבוק. התשובה היא תמיד, אבל תמיד, כן. מכיוון שכמעט תמיד שואלים על מעבד לעומת כרטיס מסך, נסתכל על שני הרכיבים האלה. יש לי 4x6970HD (או 580, תבחרו) ומעבד 2600k עם OC ל-5GHZ. האם יש לי צוואר בקבוק? כן. המעבד שלי בחיים לא יצליח לספק את 4 כרטיסי המסך האלה. האם זה משנה? אני אריץ את BF3 עם כל ההגדרות המקסימליות ב-100FPS. המעבד יטחן עצמו לדעת, וכרטיסי המסך יסתכלו עליו, יצחקו קצת, ויחזרו לישון בזמן שהוא מתאמץ לעמוד בקצב שלהם. השאלה היא לא האם יהיה צוואר בקבוק, אלא האם יהיה כזה שיפגע לי בביצועים. אם אני עם מעבד Q6600 ב-3GHZ ומחליף את כרטיס המסך ל-6950HD שיחובר למסך ה-22" 1680X1050 שלי, כנ…
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
השאלת זיכרון מערכת לכרטיס מסך- איך אני עושה את זה לכרטיס מסך מובנה- sis650_740 מ32 מגה ל 64?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
החלטתי ללכת על הכטיס הזה :http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1239 האם יש משהו בסיבות המחיר הזה שהוא יותר משתלם? המקס' שאני מוכן לשלם זה 1200ש"ח. תודה.
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
תיעוד ראשון של דגם ה-Hall of Fame היוקרתי מבית חברת GALAX מבהיר לנו כי העיצובים של כרטיסי המסך עומדים להפוך למוחצנים ומוקצנים יותר מאי פעם בדור החדש לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
מותגי ה-Red Dragon וה-Red Devil הוותיקים זוכים להמשכיות מעניינת גם בדור החדש מבית AMD, לשמחתנולכתבה
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
- 1 follower
-
-
השדרגתי ב3850 לAGP רק שאלה לפני שאני מדליק את המחשב. האם אני חייב לחבר אותו לכבל שנתנו לי 2 מולקסים ל8 פינים PCI E או שאני יכול גם להשתמש רק ב6 פינים שיש לי כבר בספק כוח? שמעתי על משהו שאני לא יוכל לעשות אובר קלוק אבל אני ממש לא מתכוון לעשות לו אוברקלוק. האם זה בסדר?
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
היום באופן רשמי תפתח שוק החומרה למכירה של כרטיסי מסך מדגם GeForce RTX 4080 SUPER - כמה ביצועים אנחנו מקבלים בעבור ירידת מחיר רשמית הדגם הסטנדרטי? אנחנו הופתענו. כל המספרים כאןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
- 1 follower
-