עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כמה לדעתכם שווה הכרטיס מסך הזה: ATI RADEON X850XT X850XT IceQ II Turbo 256MB PCI express DVI + TVOUT והאם הוא יסחוב משחקים ברמה טובה?

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  2. Started by alia,

אבקש עזרתכם כיצד לחבר 2 מסכי lcd dvi לשני כרטיסי מסך-האם צריך לחבר כ-sli? הלוח תומך sli,ויש לי 2 כרטיסים 7300gt sli המחשב לא מיועד למשחקים,רק לשימוש 2 מסכים במקביל(תוכנות עריכה) המעבד e-2140 תודה מראש-אם חסרים פרטים אשמח להוסיף

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  3. Started by rotemz76,

שלום אני מנסה להפעיל את Windows Vista Aero לצערי כל פעם נירשם לי שאין לי מספיק זיכרון RAM ולכן הצבע הנ"ל לא יעבד שאני פותח איתו סרט . יש לי 2 GB זיכרון 700+ MB פנויים תמיד אז למה רמת הצבע הזאת שאיכותית ב-HD מסרבת לפעול לי ??? בסרטי HD ???

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  4. ברצוני לקנות כחלק ממפרט מחשב מלא (שיפורט בהמשך) כרטיס מסך לא היסטרי למטרת צפיה ב- HDTV, עריכת וידאו וגרפיקה בסיסית ומשחקים קלים. 1. אני לא בקיא יותר מידי בנושא, והייתי רוצה לדעת מה ההבדל (ביצועים? פיצ'רים? דרישות?) בין הצ'יפים הבאים של nVidia: GeForce 7600GS (PCI-e, DDRII, 256MB) GeForce PX7600GS (PCI-e, DDRII, 256MB) GeForce PCX7600GS (PCI-e, DDRII, 256MB) GeForce FX7600GS (PCI-e, DDRII, 256MB) או שמא השוני בין הכרטיסים הוא לא הצ'יפ של nVidia אלא התוספות על הכרטיס של החברה המייצרת? במקרה זה החברה היא LeadTek. הנה המפרט המלא, אולי הוא יעזור לכם להמליץ לי על כרטיס מתאים מבין השלושה: Intel Core 2 Dou e4300 ASUS ‏P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E‎ DDR2 800MHz OCZ Plat…

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  5. Started by OuTsIDe,

ראיתי מחשב טוב והיה כתוב את זהIntel Graphics X3000 ולמה הוא מישתווה לאלה של GEFORCE(למי שלא הבין הכרטיס משולב בלוח אם)

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  6. Started by tgen,

שלום לכם אחים שלי, אני מחפש לחבר שלי כרטיס מסך זול (באזור ה- 200/300 שקל)! אני יודע שבמחיר הזה אי אפשר להשיג כרטיס מי יודע מה אבל לפחות שיצליח להריץ משחקים כמו פיפא 2007 כמו שצריך ובהגדרות סבירות... אם אין כרטיס כזה או שאין טעם בכלל להשקיע על כרטיס במחיר הזה אז על איזה כרטיס שווה להשקיע במחיר הכי קרוב?

• 7 תגובות
    • 522 צפיות
  7. Started by oDot,

שלום אנשים. רציתי לדעת באופן פרטני מתי המסך מהווה צוואר בקבוק בצורה כזו שאין טעם לשדרג כרטיס מסך. תודה מראש.

8. Started by GetRich,

כמובן שהוא צריך להיות שקט.. ובאיכות תמונה טובה למסך LCD 37 אינטש

9. Started by GuGuSH,

שאלוום.. יש לי 2 שאלות. נתחיל? דבר ראשון, יש איזה אפשורת לשים 256MB על הכרטיס מסך שלי? (ati radeon xpress 200m). יש לי 1280MB ראמ על המחשב (256MB + 1GB). דרך הביוס הוא לא נותן יותר מ-128MB. יש דרך "לעקוף" את זה? בכלל, יתן לי משהו אם אני אשים על הכריס מסך 256MB? שאלה שניה, לפי מה שהבנתי (ואולי אני טועה...) הכרטיס מסך שלי הוא רק לניידים (יש לי נייד). וגם כשאני בודק אם הכרטיס שלי מספיק טוב בשביל משחקים מסוימים באתר system requirements labs אז זה מסמן X על הכרטיס מסך אבל בפירוט (מאיץ 3D, pixel shader וכו' וכו'.. יש על הכל V). אז, רציתי לשאול אם הכרטיס שלי כביכול מקביל לכרטיס מסך אחר לדסקטופים? ואם כן, אז לאיזה? תודה רבה, מקווה שתוכלו לעזור לי =] עוד שאלה קטנה, לפי sy…

• 10 תגובות
    • 931 צפיות
  10. Started by meni99,

אומרים שהוא משתווה לסמסונג נכון ?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  11. Started by levimadman,

יש לי את המפרט שכתוב אצלי בפרופיל ויש לי תקיעות קטנות כל כמה זמן באמצע משחק.. האם זוהי שוב בעיה של מעבד כפול הליבה של אינטל או שמה זו בעיה אחרת? האם למישהו יש את אותה הבעיה עם מעבד כפול ליבה של אינטל?

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  12. Started by ITSIK86,

יש לי כרטיס מסך X1950 PRO משום מה KSP המטומטמים לא נתנו לי כבל לטלויזיה לחיבור, עכשיו מאוחר מדי לבקש,לא משנה, שמתי לב שהחיבור של כרטיס ATI שונה מאלה של NVIDIA,כי יש לי מלא כבלים כאלה אבל של ATI אין לי אז איזה כבלים יש לחיבור בין כרטיס מסך של ATI לטלוויזה,ואיך מחברים את הסאונד גם, זה בא ביחד? ויש כבלים טובים יותר או טובים פחות או HD וכל הדברים האלה?

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  13. Started by lmlm,

ב SIGGRAPH 2007 מייקרוסופט הכריזה עידכונים חדשנים ל DirectX שיעדכנו אותו לגריסאת 10.1 וכדאי שתהיה לך תמיכה מלאה בDX10.1 אתה לא תצטרך להתקין רק להתקין את SP1 לויסטה, אלא גם אלי לשדרג לכרטיס מסך תומך! האתר Next Gem שראיין בכיר ממיקרוסופט גילה ש DX10.1 יתמוך תמיכה מלאה בחומרה של DX10. זה אומר שDX10.1 יתמך בכל כרטיסי המסך שתומכים ב DX10, הוא עוד טוען שהעידכונים מעוד דומים לעידכוני שהיו בזמנו ל DX9. אבל את החידושים ש DX10.1 יציג,לא תוכלו להפעיל. מקור: http://xbitlabs.com/news/video/display/20070815123340.html בשורה משמחת לכל אלה שקנו 8800GTX/GTX/HD2900XT ונלחצו מהידעה

14. Started by devil boy,

תגידו איזה כרטיס מסך טוב יש בין המחירים 500-600 ש'ח ? (pci-express)

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  15. בקשה : המלצה לכרטיס מסך בסכום של עד כ 1300 שקל יש למישהו המלצה? העדפה לכרטיס מסך DX 10 אבל מישהו יכול להמליץ לי על משהו?

• 10 תגובות
    • 604 צפיות
  16. מערכת XP כותבת לי לאחר הורדת הדרייבר של ATI והתקנת חדש שהיא לא מוצאת את קובץ MOM . מ זה ? איך מתקינים ? מה עושים ? בלי הקובץ הזה לא ניתן להיכנס לדרייבר ?

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  17. Started by DarkeyE,

יש לי שאלה. מה יותר טוב ? Geforce 8800GTS 640mb or NVIDIA DUAL GeForce 7600 GT SLI tnx

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  18. הי, קיבלתי את הכרטיס מסך וחיברתי אותו כמו שנאמר, התקנתי את התוכנת באנדל שבאה איתו - Power Director של Cyberlink, לא ברור למה - התוכנה לא עובדת - גם קופצת לי הודעה של Windows שזה ביצע פעולה בלתי חוקית ויסגר, וגם אם אני לא נותן לו לסגור ומנסה לעשות Capture זה לא ממש עוזר. ניסיתי עם Nero Vision וזה גם לא הצליח, ניסיתי עם Power Cinema גם של CyberLink וזה גם לא עבד. התוכנה היחידה שהצלחתי איתה זה Windows Movie Maker, אבל הוידאו שנוצר נראה ממש ממש מעפן. ניסיתי את כל השיטות שידור שיש, אף אחת מהן לא הניבה תוצאה יפה. המקור וידאו הוא הממיר הדיגיטלי של הוט, זה מחובר לScart עם SVHS למחשב. מישהו יודע איך לגרום לזה לעבוד כמו שצריך ולהיראות נורמלי? תודה!

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  19. שלום יש לי מספר בעיות תצוגה במהלך העבודה במחשב החדש לעיתים יש לי בסרטונים באינטרנט מעין צבעים מוזרים כאלה של ירוק וורוד. וכאשר אני מעלה פיפא 2007 כדי לשחק, יש לי מעין ריבועים כאלה ולא תמונה חלקה... יש לכם רעיונות לטיפול מסוג בעיה כזו? אני על WINXP PRO SP2 דרייבר: תחילה הייתי על CATALAYST 7.8 ואז החלפתי ל 7.6 כרטיס מסך 2900XT

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  20. Started by kornov,

שלום רב לכולם. רציתי להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי 7800GT לאחד חדש 8800GTS. יש לי מסך DELL 2007FS ואני לא יודע איזה כרטיס לבחור 320MB או 640MB. הסיבה להחלפת הכרטיס מסך הינה יציאת המשחקים החדשים בחודשים הקרובים שהדרישות שלהם די גבוהות. לפי מה שקראתי בפורום יש שמועות שאמורים לצאת כרטיסים חדשים של NVIDIA בנובמבר. אז השאלה המתבקשת היא האם כדאי לחקות עד נובמבר\דצמבר ולקנות אחד מהכרטיסים החדשים או ללכת על מה שיש כרגע בשוק. כמו-כן רציתי לשאול האם אפשרי לקבל זיכוי על הכרטיס הישן שלי. (אני מתכנן לקנות ב PANDAS או KSP) תודה רבה מראש לכל העונים. שבוע טוב.

• 7 תגובות
    • 530 צפיות
  21. Started by iem,

ברשותי מפרט למחשב חדש: AMD Athlon 64 X2 4000 + Socket AM2 Box ASUS M2N -E WD1600JS PQI DDR2 1024MB 667MHZ CL5 HEC 6A19B 400W עכשיו... הכרטיס מסך הינו: Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe שאלתי היא... האם בכרטיס כזה שמחירו בשוק נע באיזור ה- 850 ש"ח, ניתן לחסוך למחשב למטרת משחקים בעיקר לילד בגיל 6 שיצטרך תמיכת משחקים ברמה טובה מאוד+ למשך ה-4 שנים הבאות, למחשב Low Cost אשר מחירו גם כך לא אמור לעבור את ה-3000 לא כולל מסך ? הכוונה היא אם אינני מספיק ברור לחסוך בכרטיס המסך עקב ביצועים שלא ינוצלו כנראה, ולבחור כרטיס זול יותר. תודה !

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  22. אומנם אמורה לצאת הגירסא הסופית בקרוב אבל אין עדיין מידע רשמי מתי. http://www.nzone.com/object/nzone_downloads_rel70betadriver.html

23. שלום חברים, זקוק לעזרתכם בבחירת כרטיס מסך טוב עבור מחשב חדש בבית. השימוש במחשב היינו שימוש ביתי רגיל פלוס מעוניין להמיר בעזרתו קלטות וידאו ישנות של המשפחה לקובצי מחשב או לDVD . עריכת תמונות ברמה בסיסית+ המחשב לא ישמש למשחקים. אני לא שולט בתחום הכרטיסים, מעוניין שתכוונו אותי למוצרים מבית Leadtec או Asus ( הסיבות עימי ) התקציב הוא עד 800-900 ש"ח לא יותר הנטייה שלי היא לחפש מוצרים ללא מאווררים ורק עם גופי קירור פסיביים גם לטובת שקט וגם למניעת בלאי של המאווררים, לא יודע למה אני תמיד נרתע מכרטיסים עם מאוורים חזקים או גדולים מחשש לתקלות. אשמח לקבל פידבק גם בנושא. טיפה רקע על המחשב רמת המחשב Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוח אם Asus P5K זיכרון 2K ( טרם החלטתי 667 או 800…

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  24. Started by dyn,

שלום, אני צריך המלצה למסך הכי טוב שאפשר להשיג עד 2000 ש"ח. תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  25. מה קורה מה קורה מה קורה טוב תשמעו בחיפוש אני מקבל תוצאות מ2005 כרגיל (כן כן אני לא יודע לעשות חיפוש)... אני מחכה לכרטיסים החדשים שיצאו עוד כמה חודשים אז זה לבינתיים, אני מניח שאם אני יהיה מרוצה ממנו אז קצת יותר... השאלה אם הוא סבבה בהתאם למחיר (קניתי מומהר כי לא יודע לעשות oc ולא בא לי לבטל אחריות וכאלה) תבינו שאני לא רוצה להוציא יותר מזה על כרטיס בינתיים אלה אם כן יש כרטיס טוב בהרבה למשחקים בשינוי של 30,40 שקל יותר גג.. הכרטיס נטו למשחקים בהגדרות מקסימום שהוא ירשה לי... מה אתם אומרים???

• 8 תגובות
    • 873 צפיות

דיונים חדשים בפורומים