כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
מה ליקנות אני רוצה לעשות gameplaye ואני לא יודע איזה כרטיס מסך עדיף לזה באמת בבקשה תעזרו לי: 1)http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=34209&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap 2)http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=35175&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap אני קונה מי אילת.
-
- 16 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי כבר זמן רב אני מחפש כ.מסך שיספק את הצרכים שלי ולפני כמה שבועות מצאתי אותו SHAPIRE 9600XT אז עד אכשיו לא יכולתי להפסיק לחלום אליו והתכוונתי כבר לקראת סוף השבוע לרכוש אותו ... עד שבא ה9600XT של Gigacube http://www.pch.co.il/docs/pd876465044.htm ואני דיי בבעיה , המחיר של שני הכרטיסים שווה , איך שהבנתי גם המפרט של הכרטיסים דומה (השבבים אחרי הכל הם של ATI) בשניהם מקבלים את HL2 (מקווה..) רק שהכ.מסך מתוצרת Gigacube ניראה יותר איכותי ובא גם עם גופי קירור על הזכרונות (מה שיעזור באוברקלוק). אכשיו רציתי לשמוע את הדעה שלכם מה אתם חושבים שיותר משתלם , אז מקווה שתעזרו לי תודה מראש !
-
- 30 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שווה? הוא זול משמעותית משאר ה-6600 וכמעט במחיר של ה-6200 של חברות אחרות. איך ביצועי האוברקלוקינג שלו? לא מצאתי הרבה מידע באינטרנט.
-
- 9 תגובות
- 910 צפיות
-
-
-
MSI שלחו לנו הודעה לעיתונות לרגל ההשקה של 3DMARK 2011, כולל הגרלת פרסים שלהם עם דברים כמו לוחות X58 וכרטיסי GTX480... התחרות היא עד ההשקה, ב-30 לחודש... מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה קיבלתי את המחשב אתמול, ובגלל שה-CRT שלי הוא VGA אז לא היה לא כניסה לכרטיס מסך, במקום זה חיברתי את ה-LCD שלי לכרטיס מסך והתחלתי להתקין ווינדוס ואת כל הדברים שצריך. היום גיליתי שיש בקופסא של הכרטיס מסך מתאם VGA TO DVI אז חיברתי את ה-CRT שלי לכרטיס מסך כמובן דרך המתאם, אך הבעיה היא שהצבעים "מתים" וזה ממש לא קשור למסך שלי, המסך CRT שלי במחשב הקודם הראה צבעים חיים, ולעומת ה-LCD הוא נראה גרוע. מה עושים במצב כזה ? נ.ב התקנתי את הדרייברים של המסך שלי גם לא עזר.
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למחשב שלי, המחשב בעל נתונים הבאים מעבד:amd 64 bit 3200 לוח אם : Epox 8kda3j אני לא יודע מה מהכרטיסים החדשים יתאים הכי טוב למחשב שלי, הכרטיס מיועד בעיקר להפעלת משחקים אשמח לקבל ייעוץ
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
התחדשתי אתמול בערב בכרטיס מסך. הופתעתי לגלות שהדרייבר לכרטיס כולל התקנה מאוד גדולה של CATALIST ועוד דברים.... צריך להתקין את כל זה? אי אפשר להתקין רק דרייבר לחומרה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
למה אני יותר לא רואה שכותבים עליו\ממליצים עליו? מה בסכום של 1800 ש"ח הוא לא הכרטיס מסך הכי משתלם? אני מחפש כרטיס מסך למפרט שלי בערך בסכום הזה ולא ב2000 ש"ח(1900XT) פיספסתי משהו? האם יש משהו יותר משתלם בסכום הזה מה1800XT 512MB?!
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם, בד"כ אני מעודכן בעולם כ. המסך, אבל עקב תקופה עמוסה (שדווקא בה השיקו לא מעט כרטיסים), אני זקוק הפעם להמלצות. אז ככה, די פשוט, הכרטיס המשתלם והטוב ביותר עד 800 ש"ח, PCI-E כמובן, ואין חשש לצוואר בקבוק. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני ממש נואש אני חרשתי על הארכיון ועשיתי חיפוש ואין לי שמץ מה הכי מתאים לי חלק אומרים הכי חדש וחלק אומרים אומרים ישן אני ממש לא יודע מה הכי מתאים לי יש לי מחשב ממש ישן P3-800 256 SDR G4 4200 128 MB כ.מסך הוא הסיבה היחידה שהמחשב עדיין נושב ולא שבק חיים אנא עזרו לי אני רוצה ליסחות עוד כמה חודשים מהכרטיס עלמנת לחסוך עוד כמה מאות שקלים לשידרוג רציני! ועוד שאלה אני שומע המון אנשים מדברים על AA אין לי שמץ על מה מדובר אבל אומרים שזה מחליק את הגרפיקה פלאים וממש משנה את הגרפיקה לטובה אשמח אם מישהו יסביר איך אני עושה את זה בכ.מסך שלי ואם הדריבר המתאים בתודה רבה HELL
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
כלומר אני מחפש כרטיס מסך מעדיף רדאון עם TVIN ו-TVOUT שאני יוכל לצרוב דברים שאני מעביר מהוידיאו ומהטלויזיה. משהו לא ממש יקר ואני קונה מסין לא בארץ כמה צריך לעלות אחד כזה תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 841 צפיות
-
-
הנה כמה מהבעיות של החיבורים: Composite: כשאני מחבר אותו מהמחשב לטלוויזיה (VIDEO OUT) לא רואים שום דבר S-Video: ניסיתי לחבר בSCART אבל זה יוצא שחור לבן, ואין חיבור ישיר של SVIDEO לטלוויזיה או לוידאו והנה שאלות שיכולות לשפר את המצב: 1.הזמנתי טכנאי שיבוא ויתקן, והוא הרס לי את הדרייברים יש לי כרטיס מסך ATI ויש את הבקר Catalyst שהוא מחק אותו ולא ניתן להחזיר אותו...ניסיתי לעדכן דרייברים והכול אבל כשאני מעדכן זה רק הורס עוד יותר וכותב שיש 2 התקנים לא מוכרים במחשב הייתי חייב להתקין את הדרייבר הישן בדיסק והוא יותר גרוע...אין לי את הבקר Catalyst, וגם נמחק משהו שאי אפשר להחזיר בשם ATI Control Panel Encoder (משהו כזה עם סמל של עיגול עם כמה עיגולים מסביב) וגם כל פעם שאני עוש…
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
טוב, אני בונא מחשב ואני מתלבט בין HD4890 למערך CF של 4850. המסך שלי נכון להיום הוא 19 אינץ' עם תמיכה עד 1280x1040 הבנתי שהמערך לא ינצל את המסך בגלל הרזולוציה, עכשיו - רציני להבין כמה זה קריטי אם אני אשחק ברזולוציה הזאת במערך כזה כי מה שחשוב לי זה בעיקר הביצועים (גם אם זה על רזולוציה כזאת) ותתיחסו לזה שאולי אני גם אשדרג את המסך בעתיד הקרוב אז אשמח לייעוץ! וגם שתסבירו כמה זה קריטי אם אני אלך על המערך עם מסך כזה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. קניתי את הכרטיס, של חברת gigabyte. כשאני מחבר מסך HDMI - הכל תקין. כשאני מחבר מסך עם DVI, אני רואה הכל תקין, עד שמערכת ההפעלה (Win 10) עולה, ואז התצוגה נכבית. חשבתי אולי זה קשור להגדרה, וחיברתי במקביל את מסך עם HDMI. אבל הכרטיס לא מזהה את המסך שמחובר עם ה-DVI. (גם לא בחלון ההגדרות של Nvidia.) המסך DVI תקין לחלוטין. הוא עובד מצויין במחשב אחר, וגם במחשב הזה, אפשר להיכנס איתו לביוס, והבעיה מתחילה רק כשמערכת ההפעלה עולה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה יש לי את הכרטיס בחתימה ניסיתי לראות מה יש במסך של פתיחת הצינורות בריווה טונר, זה מה שיצא לי: אז חשבתי מה יקרה אם אני יסמן סתם למשל את אלה שמוקפים באדום, או אחד אחר שלא מסומן, מה קורה אז? תודה מראש, אלי.
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי TV מקרן אחורי של TOSHIBA עם כניסות קומפוננט YPbPr ו-S-VIDEO בלבד. יש לי מחשב HTPC עם PCIE וכרטיס מסך NVIDIA 7800GTX שלאחרונה שבק חיים. אני צריך להחליף את כרטיס המסך אבל לא מצליח למצוא כרטיס PCIE שיש לו חציאת קומפוננט. יש למישהו רעיונות? אולי לקנות בחו"ל?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או שהוא עדיין כרטיס שמסוגל להחזיק את שנה שנתיים הקרובות בלי בעיה .? בנוסף האם כדי להקיע ולנות שני כרטיסים של 6800GT או אחד של UL...
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מה אתם חושבים? http://it.themarker.com/tmit/article/3985
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
כדאי להחליף ל 6.9 במקום OMEGA 6.7 יש איזשהו הבדל?? X1800XT יש לי ולמה OMEGA לא מוציאים 6.8? 8)
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
בן דוד שלי מעוניין לקנות מחבר שלו nvidia geforce fx 5500 128MB ב100 בשימוש פחות משנה. ובכרטיס הזה יש bus-width 64BIT, האם כדאי לקנות? ובכלל יש הבדל גדול בין 64BIT ל128? בתודה manor
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעוד כחודש אני מתכנן לקנות מחשב. מבחינת המפרט אני סגור אבל לגבי כרטיס מסך אני שובר את הראש. אני רוצה מחשב שישמש בעיקר לאינטרנט ויכולת להפעיל משחקי מחשב (DOOM 3,FAR CRY...) אני לא מחפש מחשב שיהיה "תותח" או יכולות המהרה, שיהיה טוב ושיתן לי לשחק ..... לאיזה כיוון ללכת, יש מלא כרטיסים, דגמים , כמות זיכרון ומה לא... כעיקרון אני מתכנן ללכת על מעבד מסוג AMD. אני צודק או שעדיף על |INTEL? יש הבדלים משמעותיים ביניהם? תודה על העזרה....
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
כבר כמה חודשים שאני מנסה לשים ת'יד על כרטיס hauppauge pvr-250/350 כזה ולא מצליח, בארץ הכרטיסים הללו בעצם לא קיימים, ומנגד החנויות בחו"ל אינן עושות משלוחים לארץ, שלא לדבר על כל המיסים שצריך לספוג. סרקתי את כל ההודעות בפורום הזה, כמו גם פורומים אחרים ולא מצאתי מידע רלוונטי נכון להיום. האם מישהו יכול לתת לי כיוון? תודה.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בבחירת מסך מחשב. אני מתלבט בין שני מסכי המחשב הנ''ל, מה אתם אומרים,איזה כדאי? אלא אם כן יש לכם מסך אחר להציע לי? המסך משמש לכל הדברים הרגילים (משחקים,סרטים,אינטרנט,עבודה ב-Word וכ'ו וכ'ו...). תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
הלוח אם:http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2268 -נמצא גם במפרט. השאלה היא כזו, אם בהמשך אני אחליט שהביצועים לא מספקים אותי במידה ואני אוסף HD5870 נוסף(יש לי כבר אחד) האם הביצועים יגדלו פי 2? אם לא, מה תהייה תוספת הביצועים?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-